HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Bréking nyúz - feltörték a klímakutató központ szerverét?

2009.11.24. 16:32 dangbird

A mai napon hírül adta a média: Hackerek támadták meg a >CRU< szerverét, amelyből mindenesetre annyi látható, hogy az oldaluk jelenleg sincs normál üzemben. A hackerek által megszerzett e-mailekből kiderül a nyilvánosság számára, hogy a globális felmelegedés egy átverés, nem létezik ilyen valós veszély. Érdekes, hogy ezt mindenesetre már nagyon régen mondogatják elég sokan, főleg az "alternatív gondolkodást" képviselő, az Irányítók módszertanát (általában kevés sikerrel) leleplezni próbáló emberek, az meg még érdekesebb, semmilyen kutatási adatot, konkrétumot nem hoztak nyilvánosságra a hackerek, csak meglehetősen közérthető leveleket.

Az is gyanús, hogy az Irányítók számára valóban kényes dolgokról a média kussolni szokott, s íme, a "mainstream média" is hírt ad a dologról, pl. >az origó<.

Hogy egy kis kontrasztot is mutassunk, Alex Jones-ék meg >így< tálalják.

Ezek után próbálja meg kitalálni bárki, hogy vajon mi az igazság és mi a hazugság. S mint Nándi már párszor elmondta, a rádióban és előadásain is, Jehova fő módszere a zűrzavar keltése. S valóban. (Nézzük csak meg, mi folyik a nemzeti ellenállásban, mindenki mindenkit ügynöknek néz, stb.) Természetesen már minden boldog-boldogtalan blogocska hírt ad az ügyről, de nem láttam, hogy rajtam kívül bárki is két oldalról vizsgálta volna meg, a fentiek figyelembevételével. További részletek a rádió 6. adásában várhatóak, mely hét végére lesz letölthető.

14 komment

Címkék: katasztrófa környezetvédelem környezetszennyezés Iron Mountain klímaösszeomlás

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr16226088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Z.Lajos 2009.11.24. 18:36:18

Adjon az Isten! Érdekes dolgok ezek, csak a fene tudja már mi is az igazság valójában:( Mi a maszlag, amivel etetnek, és mi az amire érdemes odafigyelni? Volna azért egy kérdésem: Most akkor tényleg, van felmelegedés, vagy nincs? Személyszerint úgy gondolom, hogy nagy baj van a bolygónk ökorendszereivel, csak azt nem értem egészen, kinek (és miért) az érdeke ilyen súlyos tényeket (jelenleg is zajló folyamatokat, melyek az egész emberiség sorsát nagyban befolyásolják, vagy a közeljövőben befolyásolni fogják) az emberek elől elhalgatni, illetve elferdíteni, dezinformálni.

PrágaGyár 2009.11.24. 18:52:20

Az Obamának nem pont akkortájt kellene átvenni arrafelé valamiféle Nobel díjat, amikor ez a nemzetközi klímacsúcs történik?

balin 2009.11.24. 20:41:56

A globális felmelegedés egyre aggasztóbb. Egyre sűrűbben látni szivárványszín zászlókat... :D Amúgy felmelegedés valóban van, de nem biztos hogy a co2 kibocsátás az oka. Mindenesetre nekünk az a feladatunk hogy visszakergessük a tetűhintásokat a kis homokbuckáik közé, és megtartsuk a Kárpát-medencét. Az engem nem érdekel hogy Amsterdamot mikor söpri el az "özönvíz"...

Menyus 2009.11.24. 20:48:01

Érdekes dolgok ezek. Videót már én is láttam, ha jól tudom az is Alex Jones-os volt, amiben éppen az ifjú David Rothschild-del telefonálgatott, és felvilágosította őt, hogy minket nem fogtok úgy átb@szni, mint az őseik a németeket. Na az azért jó volt, bár ki tudja, hogy ez a Jones figura is nem az ő emberük-e? Ha már ennyire nagy a pofája, biztos végeztek volna vele valahogy. Amúgy Alex Jones-ék azt állítják a filmben, hogy tulajdonképpen a metán és szén-dioxid általi klímaváltozás a kamu, és éppen egy olyan ciklus kezdetén vagyunk, amikor a napunk természetesen melegszik, és jobban melegíti az egész naprendszert. Erre elég sok bizonyítékot mutatnak a filmben, pl. hogy a Marson is olvadnak a jégsapkák, meg grafikonokat az egészről és arról, hogy a vulkánok még mindig sokkal több szén-dioxidot termelnek, mint földünk gyárai együttvéve. Ajánlom, hogy nézzétek meg a filmet és döntsetek ti magatok, hogy mi az igazság. Üdvözlöm a blog szerkesztőjét! MaCsek is nagyon faszányos a rádiófelvételekben, keményen kioszt mindent :)

balage 2009.11.24. 21:30:29

Rákerestem neten erre az utóbbi kettőre: a marsi jégsapkaolvadás megvan NatGeo-n is pl, de hogy a vulkánok több CO2-t termelnének arról épp az ellenkezőjét találtam. Az emberiség kb 100-150x annyit termel évente mint a vulkánok - legalábbis ezt írják.

Vlk 2009.11.24. 22:29:22

Szóval akkor pár köcsög unatkozó tizenéves feltörte a klímakutatók serverét, aztán felraktak valamit az internetre, amit úgy írkálhattak át ahogy akartak, és ebből Alex Jones megcsinálta élete legfontosabb videóját? :) Jó persze, én is bizonytalan vagyok már nagyon sok dologban, nem tudom mikor folyik rémhírterjesztés, mikor mondanak igazat a híradókban, meg hogy a sok sok tábor közül kinek van igaza, "bizonyítéka" mindenkinek van persze. Csakhát a hackereket utálom, ez az Alex Jones meg amíg nem tanul meg normálisan beszélni és nem vesz vissza ebből az "én vagyok a világ megmentője és kiállok az elnyomók ellen" stílusból addig nem tudom komolyan venni :P Vagy torokrákja volt vagy miért kell ilyen hülyén beszélnie? Najó de ennyit a személyeskedésről, globális felmelegedés biztos hogy kell legyen, azt hogy ember okozza vagy nem az jó kérdés, viszont egy biztos: amit az ember művel a természettel az nem normális, és nem fenntartható. Az ilyen híreket hogy jaj nincs is baj nyugodtan vágjátok még az erdőt, égessétek a sok szennyező anyagot, nem lesz baj, kapásból szájvonogatva fogadom. Főleg hogy nincs túl sok bizonyíték ezekre. Nemtudom milyen anyag miatt van de szerintem az se normális hogy gyógyszerek nélkül nekem pl már rég asztmám lenne szerintem, sőt még gyógyszerek mellett is szerencsés vagyok hogy így az 5-6 éve folyamatosan romló allergiám mellett még nem alakult ki. Viszont valamiért ha nyaralni megyek pl tengerpartra vagy hegyekre, messze a gyáraktól, akkor hirtelen nem is kell gyógyszer. Persze erre is vannak olyan elméletek hogy a fogkrém miatt van meg a kötelező oltóanyagok miatt.

Barat 2009.11.25. 10:05:48

Éljen lesz rádió!!!

erdeklodo 2009.11.25. 22:59:59

(csak jeleznem, hogy az a sci-fi sorozat amit korabban mar emlitettem itt a kommentek kozott egyre "erdekesebb", hoseink most eppen azt fedezik fel, hogy a gonosz, cselszovo emberalakot olto idegenek -mit ad Isten- eppen a mediabol harsogo influenza jarvany ellenanyagaba csempeszik az "okossagot", a szereploink meg ilyen mondatokat eresztenek el: "pontosan tudjak mit kell tenni, a mediabol csak ugy arad a jarvany hire, mi meg rohanunk beoltatni magunkat, es ok erre a kiszamithatosagra epitenek, az emberi termeszetre, mert kiszamithatoak vagyunk, igaz?" Hat, barki is irta ezt a sorozatot elegge aktualis a vilagnezete;)

Bumm-dy-yada 2009.11.26. 04:52:11

A kritikus probléma ami globális szintű, az valóban IrÁnYíÍÍtÓK - tól eredeztethető. Viszont nem a környezetszennyezés. a globalizáció..bocsánat: Globális Felmelegedés, az ami ellen most fel kell lépni, mert elég kevés ember akadna aki a környezetet támogató, világmegváltó lángelmék szülötte ötleteket elvetnék. (Pl: Ne vágjad azta az esőerdőőőttt ki! Vagy: Elektromos kocsit!! Mert a benzines hazavágja 3 generációlag visszamenőleg az emberiség tüdejééééétt!!) Konkrétan a forrást kell megszüntetni.. Ez pedig jelen helyzetünkben azon keveseken múlik, akik tisztában vannak Világunk helyzetével, de mindenekelőtt saját életével. Ez alatt értem mindazon agyonrágott csontokat, mint felelősség, becsület, tisztesség, és a többi.. Szóval ha netalántán lehetőségetek nyílik rá, tömörüljetekmár' szájízeteknek megfelelő csoportokba, szervezetekbe amik rendelkeznek ezen nemesi tulajdonsággal, és hajlandóak más hasonló szervezetekkel együtt dolgozni. Ha még nem sikerült dönteni még akkora baj nincsen, csak kezd kihalni az emberiség fehérebbik része...

Robi 2009.11.26. 11:11:32

erdekledo mi annak a sorozatnak a neve?

erdeklodo 2009.11.26. 12:56:28

Robi: Csak így simán "V" a címe, most indult a nagy ámerikában is nemrégen, de van felirat is hozzá, 4 rész ment le belőle.

Gergere 2009.11.29. 21:29:33

Holnap meg ugye kiírjátok, hogy holnapután lesz rádió?

seh 2009.11.30. 00:23:07

Nagyon utos ez a "V". Egyzhuzamban neztem meg az elso negy reszt. Mindenkinek ajanlom. Ezek tenyleg keszitik a nepet valami nagy durranasra.

2012 Blog 2009.11.30. 09:41:49

Nem, ma lesz rádió, már a nyersanyagvágással kész vagyok, csak össze kell rakni, le kell renderelni, fel kell tölteni, ez még pár órát eltart. Délutánra lesz rádió.
süti beállítások módosítása