HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Miért nem megyek szavazni október 2-án? – Nemzeti szájbatalpaló a bevándorlásról és a terrorizmusról

2016.09.23. 12:08 dangbird

libalo.jpg 

A következő bejegyzés valószínűleg senkinek nem fog tetszeni. Akármilyen „oldalhoz”, nézetrendszerhez sorolódik is valaki, valamelyik szakaszban eretnekséget fog találni.

Először is le kell szögezni, hogy a kényszerbetelepítés elutasításával egyetértek több okból is. Így is túlságosan beleszól, beleavatkozik Magyarország (látszólagos) belpolitikájába a brüsszeli adminisztráció. A bevándorlási problémának pedig legalábbis a közvetlen előidézője pont ők voltak, illetve az EU idegenrendészeti politikájának gyengesége – inkábbis hiánya. Nomeg Merkel hívó szava, ami a szír menekültek áramlására rányitotta a mindenünnen érkező emberözönt. Létrehoztak egy problémát, és nem hogy nem szólhatunk bele, de még ők ugatnak le minket, a magyar kormányt szidják, az idegenrendészeti eljárásunkat a „Holokauszthoz” hasonlítgatják, mikor valahogy próbáljuk kezelni azt a problémát, amit létrehoztak, és valami szabályozott mederbe terelni az emberáradatot. Mi, egyedül, saját erőből. Ez már így is éppen elég mulatság volt Magyarország számlájára. Azután, mikor már a spejzban vannak az arabok, hirtelen „egész Európa közös problémájává” varázsolódik át a helyzet, aminek  a megoldásából mi is ki kell, hogy vegyük a részünket! Mikor tavaly még leginkábbis csak mi vettük komolyan a helyzetet, miközben mindenki fújolt ránk, kívülről, és jó szokás szerint belülről is. A kampány minden szokásos eszköze bevetésre került. Megindult a gyártáselőkészítése a Jupiter holdja című filmnek is – idén forog –, amiben a magyar rendőr lelövi a migráns fiút.

 

merkeltabor.jpgA film egyik díszlete - a háttérben MERKEL PLEASE LET US TO GERMANY "transzparens"

Aztán majd mehet külföldi forgalmazásra is, hadd lássák, hogy az a magyar (rendőr) ilyen. Lelövöldözi a migréneseket.

Ebből, köszönjük, nem kérünk. Aki idehívta és beengedte őket, az oldja meg, hogy mi lesz velük most már.

DE!

És itt jön a nagy de. Az a gyűlöletkampány, amit a kormány az egész bevándorlási hercehurca köré kerekített, annyira alpári és szégyentelen, hogy egészséges ember nem meri érinteni a szavazólapot, mert fél, hogy megfertőződik, és ő is gyűlölködni fog. Mit tehetnek ezek az emberek a világpolitika látható és láthatatlan hatalmasainak felelőtlen játszadozásairól? Ajánlottak nekik egy lehetőséget egy jobb életre, és ők éltek vele! Ki a fene akar otthon aljamunkát végezni és nyomorogni, mikor Németországban a sozialhilfe magasabb életszínvonalat és főleg gondtalanabb jövőt biztosít?

Természetesen magának a népszavazásnak a gyökere és a tétje sem kül-, hanem belpolitikai. Hiszen az ellenplakátokat sem Brüsszelből állíttatják, hanem a helyi politikai ellenfelek. Az egész a szavazatszerzésről szól 2018-ra, arról, hogy az emberek lássák és tapsoljanak, hajrá Orbán, állj ki értünk! Hajrá, Gyurcsány, ments meg a fasizálódástól! A népszavazás lényegtelen. Ürügy a kampányra, közpénzből. A baj az, hogy a jelenlegi politikai gyakorlat úgy működik, hogy ha a politikus lát egy problémát, nem az az első gondolata, hogy hogyan lehetne megoldani, hanem hogy hogyan lehetne szavazatszerzésre felhasználni! Az sem baj, ha fennmarad a probléma, sőt, még jó is, ha ez hosszútávon még további szavazatot hoz. Ez a hozzáállás, ez a valóságra rá sem hederítő demagógia és populizmus indította el eleve a bevándorlási hullámot is. Aki elmegy szavazni, az ezt a politikai „kultúrát” támogatja, helyesli, élteti. Mindegy mi van, csak szavazz! Mert amíg te szavazol, addig mi maradunk ott, ahol vagyunk: bársonyszék, húsosfazék. Ugyanarról szól az egész, mint a „nemzeti konzultációs” bedobált kérdőívek – látszólagos helyettesítése az államhatalom és a nép közötti párbeszédnek. Rendszeresen panaszkodnak szakmák képviselői még a tömegmédiában is, hogy már megint az ő bevonásuk nélkül talált ki a jogalkotó valami szakmailag teljesen életszerűtlen hülyeséget a fejük felett! A kormányzat és a nép között ugyanis nemhogy párbeszéd nem folyik, annak még valós tere, fóruma, módszertana sincsen létrehozva, színleg sem. Ezek után nem kérünk semmilyen olyan szimbolikus gesztusból, ami hatalmas cécóval övezve, rengeteg közpénzből azt próbálja elhitetni velünk, hogy számít, hogy mi a véleményünk! Ha számít, kérdezzék meg, és elmondom. De az nem vélemény, hogy „X”. Ráadásul a legtöbbször olyan kérdésben szavazhatunk csak, ahol az eredmény borítékolható és/vagy előre beprogramozták a számítógépbe, mint az EU-csatlakozás esetében, ahol már a Dunapartra előre odakészítették a tűzijátékot (és élő emberrel alig találkoztam, aki ne ellenezte volna erősen a csatlakozást, akármilyen „oldali” volt).

Még egy fontos dolgot le kell szögezni: a népszavazásnak nem tétje az, hogy idetelepül-e egy városnyi bevándorló, és a cigányokkal kapcsolatos együttélési problémáink (elég polkorrekt voltam?) mellé most még velük is meg kell-e birkózni, vagy sem. Amíg ugyanis a schengeni övezeten belül szabad mozgás van, addig úgyis vissza fognak menni Németországba!

merkelterrorista.jpgegy potenciális terrorista :) 

Mert ők ott akarnak élni! Meg lett nekik mondva világosan, hogy mindenkinek joga van eldönteni, melyik országban szeretne élni! Ha nem mehetnek, a vonatsínre fekszenek!

Ha pedig a schengeni egyezményt felszámoljuk, az még egy testes koporsószeg az EU-nak. Magyarország pedig nagyon rosszul jár vele, mert akkor népszavazással vagy anélkül is itt fog feltorlódni minden további bevándorló. A számuk és számarányuk pedig minél magasabb egy adott területen, annál kisebb a hajlandóságuk az alkalmazkodásra, beilleszkedésre, annál jobban felerősödik a white flight jelenség...

Az európai ember szorul ki az életteréből. Onnan is menekül, ahol nagy többségben van, menekül a kisebbség elől, ami összességében az ő ízlésének túl koszos, hangos, intoleráns, erőszakos. Mindez pedig elsősorban nem a rossz politika miatt van, már az is csak következmény. Azért van, mert az európai ember gyenge. Olyan eszméket vetett el vagy tett szimbolikus közhellyé, amelyek erőssé tették és tartást adtak neki, és olyan eszmékkel fertőződött meg, amelyek gyávává, gyengévé és lustává tették, leszedálták a társadalom szellemi és fizikai immunrendszerét, leszoktatták az önérdek-érvényesítésről. Elvetette vallását, kultúráját, hagyományait. Kulturális vákuumot hozott létre, és ez szív be egy saját jogán és saját belső logikája szerint nagyon is létjogosult és életrevaló másik kultúrát.

Amíg a közel-keleti ember azt látja, hogy az európai embernek nincs kultúrája, nincs ízlése, nincs értékrendje, világnézetét nihilizmusra cserélte, viseletét rongyokra, zenéjét és szórakozását zajra, táncát idegrángásra, ételét moslékra, évszázadok alatt berögzült szokásait magatartászavarokra, addig nem érti, mi az, amit féltünk tőle? Mit veszélyeztet ő az Iszlám importjával? Miféle európai kultúrát? Ha Ahmed barátunk a facebookról eljön hozzánk látogatóba, és mi dagadó keblekkel meg akarjuk mutatni neki, mit jelent magyarnak lenni és mit jelent európainak, legjobban tesszük, ha elvisszük egy múzeumba. Ott aztán büszkén körbevezethetjük:

- Nézd ezt a rengeteg értéket! Ez Európa!

- Nem. Ez volt Európa. Miért baj, ha a romjaira rá akarom építeni a mecsetemet, a vahabita iskolámat? Még te is járathatnád oda a gyerekeidet! Legalább végre megint szólni fog valamiről Európa – ha nem is arról, amiről szeretnétek...

A Brexit csak egy újabb kondulása volt egy félrevert harangnak, ami szól már egy ideje (legalább a ’60-as évek óta). Üzeni, hogy az európai embernek nagyon betyárosan fel kell kötnie a gatyáját, ha nem akarja magát hamarosan Eurábiában találni. Nem az európai politikusnak, az európai embernek! A bevándorlási hullám közepette tapasztalható kommunikáció világosan megmutatta, hogy az európai politikusokban semmi összeurópai szolidaritás vagy közösségérzet nincsen. A Brexit pedig megmutatta, hogy az európai emberben sem sok van. Ahogy nem is volt soha az elmúlt 3-4000 évben, hiába próbálták újra meg újra birodalommá kovácsolni. (Most bezzeg szól az európéerség hárfazengetése egyre több irányból. Milyen sajátos emberi vonás, hogy a legnagyobb közösségszervező erő a közös „ellenség”!) Nem Európa bürokratikus úton való mesterséges szorosabbra vonása a megoldás, nem az Európai Egyesült Államok létrehozása, hanem a „Nemzetek Európája”, az európai ember cinikus, komolytalan hozzáállásának megváltoztatása saját nemzeti és összeurópai öröksége felé. Ha kell, meg is szüntethetjük a szólásszabadságot és visszaállíthatjuk a Szent Inkvizíciót is... de jobb lenne, ha menne szépszerével, az elmúlt évszádok eszmei és kulturális forradalmaiból megtartva azt, ami érték, és sajnálattal kivetni magunkból azt, ami látványra szép, de mérget hordoz, mint a gyöngyvirág.

Végezetül pár szót a potenciális terroristákról. Az iszlám és a terrorizmus összemosása már nem új jelenség, 2001. óta folyamatosan hallgatjuk. Valóban nem mentes az erőszaktól ez a vallás, de azért ugye még nagy európaiságunkban lapozgatjuk néha a Szent Biblia ezeroldalas vérfürdőjét? Vagy elég csak belekezdeni a Bhagavad-gítába, a hinduk legszentebb könyvébe, mindjárt az elején maga Krisna arra szólítja fel Ardzsunát, hogy harcoljon és öljön. Az iszlámnak ráadásul többféle irányzata van, és meglehetősen különböző vérmérsékletűek. A kereszténységnek is vannak szélsőségesei (például akik tagadják az evolúciót, ami nagyobb bűn az emberiség ellen, mint holmi öngyilkos bombamerénylet)...

Alex Jones már 2009 környékén megjósolta, hogy néhány éven belül katonák fognak a Nyugat városainak utcáin járőrözni, tökig gépfegyverben, de kevesen hittek neki. „Fear mongering”, riogatás a feltűnésért, ugyan már. Pedig azt is megmondta, hogy az „ok” a terrorizmus lesz. Nem lát ő a jövőbe, csak érti a jelent, érti a hatalom működését, és sokat tud céljairól és eszközeiről, ezért lett igaza: most megjöttek azok a katonák. Nem baj, legalább vigyáznak ránk. Mi félnivalónk lenne? Féljenek a terrorista migrénesek...

Korábban ugyan már kifejtettük, hogy a terrorcselekményeket a hatalom követi el önmaga ellen, de most ettől tekintsünk el, és tegyük fel, hogy Ahmed saját jogon robbantja fel a múzeumot, mert elege van az álszent, nosztalgikus baromságunkból. Ha ez elég sokáig zajlik, egy idő után az ellenoldali szélsőségből választ fog provokálni. Előbb-utóbb repülni fog a molotov-koktél a mecsetre, le lesz döfve az imám, meg lesz verve a muszlim kisfiú az iskola előtt... Akkor pedig, kedves őshonos európai fehér ember, te magad is potenciális terroristává fogsz válni. Főleg, ha kereszt lóg a nyakadból. Akkor te is szemlesütve somfordálhatsz el a katonák mellett, mint a muszlim (ímmár) sorstársad. Akkor már a saját fajtád ellen is meg kell küzdened az önérdek-érvényesítésért.

(A bejegyzés a Szájbatalpaló blogon ITT található. Osztani ér.)

64 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr3111737701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2016.09.23. 14:19:38

Először kommentelek, aztán elolvasom a cikket, és szükség esetén beismerem ha hülye voltam. Lássuk:

Függetlenül attól, hogy milyen helyzetben van a magyar (vagy az európai) kultúra és értékrend, azon a migránsok javítani nem fognak. Aki ide egyetlen migráns beengedését is elfogadhatónak tartja, az szélütött, vagy hazaáruló. Hogy a szavazás eredménye miként fog átültetődni a gyakorlatba az persze kérdéses - egy "nem" eredmény után is megpróbálhat minket megszivatni az EU, de ez nem ok arra, hogy ne mondjuk ki a nem-et.

Deansdale 2016.09.23. 14:55:50

@Deansdale: ...nos, az igaz, hogy a szavazást az egymás elleni harcra használják a politikusaink, ugyanakkor ez mégiscsak sorskérdés, amit nem lehet ignorálni, csak mert Orbán népszerűségét növeli ha "nyer". Itt nem az ő győzelme a kérdés, hanem a nemzet megmaradása...

Ugyanakkor a szavazás bojkottja akarva-akaratlanul is a baloldalt támogatja, ami ebben a helyzetben elég faramuci, hiszen ez az oldal éppen az ország érdeke ELLEN kampányol, mert számukra az Orbánnal való szembeszállás fontosabb, mint az ország jövője. Az, hogy az ellenzék álláspontját nem a nemzet érdeke határozza meg, hanem egyszerűen csak mindig az ellenkezőjét mondják mint Orbán, nem politizálás, hanem rémálom.

"Amíg ugyanis a schengeni övezeten belül szabad mozgás van, addig úgyis vissza fognak menni Németországba!"

Feltételezem, hogy ha az EU szét akarja osztani a migránsokat akkor szabályozni fogja a helyben marasztalásukat is...

"Azért van, mert az európai ember gyenge."

A szavazástól távol maradni csak tovább gyengít, vagy legalábbis "szentesíti" a gyengeséget. Itt lenne az ideje újra elkezdeni érvényesíteni az érdekeinket, aminek a legelső lépése pont az, hogy nem engedjük ide a migránsokat. A kultúránk életerejének elszivárgására nem megoldás az, hogy lefekszünk és apátiában várjuk a halált.

"A Brexit csak egy újabb kondulása volt egy félrevert harangnak"

És milyen jó, hogy azt a szavazást nem bojkottálták a britek!

"Valóban nem mentes az erőszaktól ez a vallás, de azért ugye még nagy európaiságunkban lapozgatjuk néha a Szent Biblia ezeroldalas vérfürdőjét? Vagy elég csak belekezdeni a Bhagavad-gítába"

A keresztény "terrorizmus" európában többszáz éve lecsengett, ma arra hivatkozni enyhén szólva is demagógia. Hinduk sem rohantak kamionnal az emberek közé idén Franciaországban, meg buddhisták sem, és ateisták se nagyon - de muzulmánok megtették. Nem mind terrorista, persze, de vannak köztük elegen ahhoz, hogy jogos legyen ezt a témát felvetni. Kell a fenének heti egy terrorcselekmény a saját országába, akkor inkább maradjanak a bevándorlók a határon kívül. Amúgy nem tudom mit is várnánk dologtalan és dühös fiatal férfiak hordáitól, amik a történelem folyamán mindig és mindenhol agresszióval, randalírozással vezették le a feszültségüket. Úgy gondoljuk az arab férfiak milliói majd nem ezt fogják csinálni? Még amelyik nem is terrorista az is fog problémákat okozni, "sharia járőrözést" tartanak, kötekednek, rongálnak, stb.

Az utcákon masírozó katonák ellen is pont az a legjobb megoldás, ha nem engedjük be a migránsokat - ez eleve okafogyottá teszi a katonai jelenlétet.

Egyébként oké, a terrorizmus egy része false flag művelet, de ez nem jelenti azt, hogy a migránsok ettől hirtelen értékké változnának. Még ha egyetlen terrorista sincs közöttük, sőt, egyetlen rossz ember se, aki akár csak a hangját is felemelné mások ellen, akkor sem szabad őket beengedni, mert hosszú távon akkor is csak gondot okoznak. Ismert például a másodgenerációs migránsok radikalizálódása... De a lehető legcsodásabb esetben is marad a ki nem mondott probléma, hogy higítják a magyarságot, gyengítik a nemzeti és faji összetartást, a társadalmi kohéziót, a szomszéd iránt érzett bizalmat és törődést, az egyszerű emberek önszerveződési lehetőségeit (akár az állam ellen). Ki a tököm akar egy olyan Magyarországon élni, ahol az egyik szomszédod szír, a másik szomáliai? Persze, ők is emberek, nem kell őket utálni, de ne települjenek ide, megvan nekünk a magunk gondja nélkülük is. Akinek meg annyira hiányzik a diverzitás az költözzön be melléjük egy menekülttáborba valahol München környékén...

dangbird 2016.09.23. 16:52:34

@Deansdale:

"ugyanakkor ez mégiscsak sorskérdés" - a cikkben leírtam, hogy miért csak _látszólag_ szól sorskérdésről.

"ez az oldal éppen az ország érdeke ELLEN kampányol" - az ország érdeke a politikában szinte senkit nem érdekel. De ezt is leírtam.

"Itt lenne az ideje újra elkezdeni érvényesíteni az érdekeinket" - így van. De sajnos ennek a népszavazásnak nem ez a tétje, de ezt is leírtam.

Az sem érv, hogy "de nem akarjuk a migránsokat, mert ilyenek meg olyanok" - én is tudom, le is írtam, hogy én se akarom őket.

2016.09.23. 22:05:21

Ők is emberek. Ők se akarnak minket. ...
Csak iszlám világot akarnak.

petiasün 2016.09.25. 16:38:39

Én is ezen az állásponton voltam, de érdemes figyelembe venni, hogy ha elbukik a népszavazás, az Brüsszelnek egy elég erős érv lesz a kvóta mellett. Tavaly pedig elég nyilvánvalóvá vált, hogy Ausztria lazán be tud inteni és azt mondani, hogy tartsátok meg a bevándorlóitokat, a kerítés alapzatát meg talál nem véletlen rakosgatják éppen osztrák barátaink. ( 444.hu/2016/09/18/colopoket-vernek-az-osztrakok-hegyeshalomnal-ebbol-meg-kerites-lehet )

Az persze tény, hogy amíg van schengen, addig ez nem valós veszély. Kérdés, meddig lesz EU egyáltalán...? :)

Hunfonix 2016.09.25. 21:21:22

vilaghelyzete.blogspot.hu/2016/09/egyertelmu-allasfoglalas-es-velemeny.html

Nagy felelőtlenség tőled arra bátorítani az embereket, hogy ne szavazzanak.

Okoskodhatsz ahogy akarsz, ez most egy kis (nagyon kis) lehetőség, hogy ellenálljunk.
Ha nem mész el szavazni, vagy igennel szavazol akkor mellettük állsz ez ilyen egyszerű.

Ha az egésszel annyit érünk el, hogy 10-zel kevesebb nigger vagy arab szenny jöjjön ide már megérte...

Szeretnél hozzánk is néhány nogo zonát? Ha a te szomszédodban lesznek lehet elgondolkodsz majd, hogy a fennkölt elvek nem védenek meg ezektől. (vagy ha a te valamelyik rokonodat neadjisten gyerekedet erőszakolják meg, robbantják fel...)

Nyilván haldoklik Európa, de valahol el kell kezdeni az ellenállást, lehet hogy ez a szavazás az lehet, hogy nem, de nem elmenni annyi mint az ellenséggel lepaktálni...

dangbird 2016.09.25. 21:37:14

"felelőtlenség tőled arra bátorítani az embereket, hogy ne szavazzanak" - felelősséggel írtam, amit írtam, legfeljebb tévesen. Gyurcsánnyal ellentétben én nem bátorítottam senkit, hogy ne szavazzon. Leírtam a saját álláspontom, mindenki döntse el, hogy mit kezd ezzel a cirkusszal, milyen részt vállal benne. (Halálos áldozata ugyan még nincs, de két sérültje már igen.)

"nagyon kis) lehetőség, hogy ellenálljunk" - azt szeretnék, hogy ezt hidd, és láthatóan sikerült nekik. Én szerettem volna jelezni, hogy már megint, szokás szerint átvernek, láthatóan nem sikerült. Hiába, ők profibbak a kommunikációban. (Én mindig az értelemre próbálok hatni, ők mindig az érzelemre, és ugye az emberi faj érzelemvezérelt, mint azt már jeleztem párszor.)

"10-zel kevesebb nigger vagy arab szenny" - most ez komoly, hogy az X-ek számának létezik valamilyen váltószáma a bevándorlókra? Mekkora szorzóval érdemes számolni?

"nem elmenni annyi mint az ellenséggel lepaktálni" - ennyi. Ebben nem fogunk tudni egyetérteni, mert itt 180 fokos az ellentét. Ahogy a cikkben leírtam, szerintem elmenni annyi, mint támogatni az "ellenséget", vagyis "lepaktálni", alkut kötni próbálni vele, persze hiába, mert alkudozni csak egyenrangú féllel lehet.

Hunfonix 2016.09.25. 23:10:37

nah jó most egy kicsit higgadtabban,

még a médiában is elmondják, hogy ez egy cirkusz, nem kell ehhez alternatív médiához folyamodni, viszont ha a legkisebb esély van rá, hogy emiatt legalább ide hozzánk kevesebb idegen jön, akkor azt meg kell ragadni.

Hál'Istennek nem a városban lakok, hanem az egyik külvárosban, és csak ritkán járok a városban, akkor is kocsival.
A héten volt alkalmam egy legénybúcsú alkalmával bent járni éjszaka. Nem akartam hinni a szememnek, már így is rengeteg ilyen mászkál a városban.

Persze hatalmas képmutatás ez a egész miközben pénzért árulják az állampolgárságot, vicc.

A rendszer és a világ is szar, és semmi mást nem tehetsz minthogy a saját portád körül rendet tartasz, ezt már egy másik poszt alatt kifejtettem, akkor is én voltam a hülye, miközben a kommentekből nekem az jött le, hogy én élek a régi, általad is egészségesnek mondott, több generációs családban (4!)

Nem tudom, hogy jött ez ide, a lényeg az, hogy lehet, hogy az ő malmukra hajtjuk a vizet azzal is, hogy elmegyünk nemmel szavazni, de már annak az esélye is megéri elmenni, hogy kevesebb idegent raknak a nyakunkra.

emberneve.gyufa 2016.09.25. 23:30:53

@Hunfonix:

"Ha nem mész el szavazni, vagy igennel szavazol akkor mellettük állsz ez ilyen egyszerű."

Ez véleményem szerint nem állja meg a helyét. Szerintem akkor állsz mellettük, ha azt gondolod van értelme a népszavazásnak. Nem véletlenül írta meg úgy Bálint a bejegyzést, ahogy megírta, elhiheted nem a hazaszeretet hiánya vagy a felelőtlenség vezette erre.

A jövő örökösei számára nincs nagyobb ellenség, mint azok az együgyű személyek, akik képesek egy kormányzattól várni a megoldást. Mindemellett valóban értékelhető a miniszterelnök néhány megmozdulása, legalábbis a környező országok vezetőihez képest, de feltételezésem szerint ez nem a jószándékára vezethető vissza, hanem egyszerűen fél.

Én ettől függetlenül elmegyek szavazni, de nem azért, hogy legitimizáljam az egyébként bugyuta kérdést, hanem hogy téves reprezentációt adjak szociális képességeimről.

Ajánlom figyelmedbe Vona Gábor reakcióját Orbán Viktor felszólalására, tanulságos:

www.youtube.com/watch?v=bISNvmSh9BY

2016.09.26. 19:57:54

Mondjuk azt még senki nem mondta hogy mennyi a kvóta. Mer' lehet ám hogy a kvótával járnánk jobban, mint így hogy suttyomban grasszálnak meg táboroznak az országunkon keresztül kasul.

2016.09.26. 21:58:42

Azért nem mész el, mert talán a lustaság dolgozik benned.

Vagy azért nem mész el, mert nem vagy képes felfogni azt, hogy ez nem a fideszről fog szólni, hanem mindenki azt fogja nézni, hogy mi az emberek véleménye. És valószínűleg azt sem tudod, hogy az ilyen vélemény nyilvánításnak ereje van, és valószínűleg kineveted ostoba módon ezt a hatást.

Vagy azért mert a rengeteg, rendkívül ostoba ezoterikus előadó állandóan azt programozza be a fejedbe, hogy sose harcolj, sose menj tüntetésre, sose menj el szavazni stb. Ez a harc nélküliség a tolvajok uralmát segíti, és abban segít hogy az ország még szegényebb legyen, mint például Indiában. És ez a programozás tudat alatt akadályoz a harcban.

2016.09.26. 22:13:29

Tök érdekes látni, hogy akik szavazni akarnak és valszeg nemmel szavaznak, azokban pontosan az a gondolat és érzés munkál, mint azokban az isz lámista emberekben, akik hitük védelme és terjesztése érdekében indultak el errefelé. (a másik kultura, másik vallás alábbvaló és nem kérnek belőle)

Ha nem akarjuk hogy ide idegen népek jöjjenek akkor határvédelem kell, nem x-elgetés. A határvédelem, mivel nemesek már nincsenek, ezért "a mindenki" feladata aki az adott országban lakik.
Az x-elgetés nem harc vagy bármi, ez csak egy lelkiismeretnyugtató aktus, hogy aki elmegy, az úgy érezze tett a hazáért.

2016.09.27. 00:42:20

@Mia and me: Minden egyes kimondott szó és leírt szöveg is a harc része, csak ennek a hatása sokkal lassabb, ezért nem látják sokan a hatását.

nagyesz 2016.09.27. 15:24:08

"Az egész a szavazatszerzésről szól 2018-ra, arról, hogy az emberek lássák és tapsoljanak, hajrá Orbán, állj ki értünk!"
- mondják akik azt hiszik átlátnak a szitán.
Szerintem a kormánynak az érvénytelen népszavazás a legjobb, mert akkor azt csinál amit akar. Nem véletlenül ilyen idétlen a kampány. Ezt sugalmazza: "alpári és szégyentelen, hogy egészséges ember nem meri érinteni a szavazólapot"

Cservid Lénárd 2016.09.27. 16:19:17

Húú, hát ha kíváncsi valaki a véleményemre, akkor elmondom. Ez egy olyan dolog, amit két sorral nem lehet elintézni. És ha megoldást akarunk, akkor minden oldalról meg kell vizsgálni a dolgokat. 1). Először is: kik és miért akarnak idejönni, "migráns" címszó alatt, és mi lesz idejövetelük következménye? 2). Kik állnak az egész mögött, és mik a céljaik? 3). Mégis mit tudunk mi ezzel kezdeni?

No akkor: 1). Kb. 90 százalékban csőcselék, akik az iszlám műveltséget nemigen hordozzák magukban, dolgozni pedig nem akarnak. A maradék 9,9 százalék tényleges menekült, illetve "politikai", kiket vagy az államhatalom, vagy a nélkülözés űzött el szülőföldjéről. 0,1 százalékuk pedig az Iszlám Állam beépített katonája, akik tényleg rettenetes dolgokat tudnak művelni, ha eljön az idő. A következmények pedig nyilván nem túl rózsásak, ha a jelenlegi európai magatartás marad. Először is: a csőcselék mindenféle rendbontásra, illetve bűncselekményre kapható, most is, de a jövőben még inkább, mivel ingyenélő csürhe, dolgozni meg egyik sem akar, csak a nagy segélyek miatt van itt, főleg Németországban. A tényleges menekültek valószinüleg(néha szándékosan írom kiejtés szerint a szavakat) tényleg dolgozni akarnak majd, az ISIS összes katonája pedig ellenség, de ez nyilvánvaló dolog. Ha így haladunk tovább, akkor mindenütt vérengzések lesznek, és mivel Nyugat-, és Közép-Európa nincs erre felkészülve, ezért ezek az államok, illetve az EU teljesen össze is omolhat. Az európai próbál majd menekülni, de nem lesz hová... Oroszországban nem bízhatnak, USA pedig nem fogja őket beengedni. Mire Európa felocsúdik, már túl késő lehet.

2). Természetesen ezek nem maguktól jönnek, hanem terelve, mint a birkák(mármint a csőcselék). Nyilvánvaló dolog hogy ezt az utat a kutya se ússza meg 500 dollár alatt a Közel-Keletről. Ha az embercsempészetet is számitásba vesszük akkor alaphangon 2500 dollárnál tartunk. De mégiscsak jönnek. Ha ők olyan fene szegények, akkor honnan van legalább ennyi pénzük? Jobban feltéve a kérdést, kik adnak nekik fejenként legalább ennyit? Azok vannak nyilván e mögött akik a pénzt adják, és mivel az előző bejegyzésben tárgyaltakra ők előbb jöttek rá mint én, ezért csakis Európa tönkretétele céljából történhet mindez. No, de kinek a célja ez, és miért? Három lehetséges hatalom, vagyis azok látható és láthatatlan vezetőrétegei jöhetnek számításba: Kína, Oroszország, illetve USA. vegyük szépen sorra: Kína. Kína leginkább gazdaságilag kíván terjeszkedni, és ennek legékesebb bizonyítéka, hogy igen gyakran botlunk a "Made in China" feliratba. A legtöbb kínai meg úgyis az USA-ba megy, Európába csak a kissebb rész jut. Oroszország. Az oroszok jelenleg inkább erőt gyűjtenek, és próbálják a "Nagy Szovjetunió" örökségét visszaállítani. Akinek a leginkább érdeke lehet, az magának az USA-nak vezetőrétege. Ugyanis ők nem akarnak vetélytársakat, és még egy hosszabb távú cél, hogy Európa sose legyen olyan hatalmi tényező, ami árthat annak a "Bizonyos Társaság" hatalmi törekvéseinek. A beépített emberek pedig kézségesen kiszolgálják őket. Nos ami azt illeti, ez eddig eléggé jól sikerült. A két világháború is ezt szolgálta.

3). És hogy mi ezzel mit kezdünk? Nos, előre csak annyit mondok, hogy mindenki tegye mag azt, amit tud. A csőcselék távol tartása az állam feladata elsősorban. Ebből a szempontból a kerítés is jobb mint a semmi. A "migránsok" ugyan Németországot célozták meg, de a németek nélkül az EU gazdaságának is lőttek. Tehát Németország biztosítása mindenkinek érdeke. A szavazással kapcsolatban pedig annyit, hogy veszíteni úgysem fogunk vele. Most miért ne? Legfeljebb köpnek ránk, és kész, de ártani senki nem árt vele. Csodát senki se várjon tőle, de azért érdekel majd az eredmény. Meg ha már itt vannak, a közmunkások állományát lehetne velük erősíteni, persze szigorú katonai felügyelet mellett. És még a nemzetközi jogot sem sértettük meg. Fejleszteni lehet még a honvédséget és a katasztrófa-védelmet is. A lányok pedig legalább a közelükben öltözzenek fel rendesen. Az úgynevezett "liberális" szólamokat puffogtatók pedig töltsenek el velük egy napot. Mára már a vak is látja(már aki akarja), hogy a mai "neoliberalizmus" teljesen életképtelen. Egy biztos: nem árt figyelni, és tegyük meg amit meg tudunk tenni. A többi előbb vagy utóbb úgyis összejön. Mindössze ennyi.

2016.09.27. 21:54:28

Csak félszavakkal-
1, szétlőtték az országukat, nem csak a "csőcselék" jön, és a németek meg meghívták őket. Főként férfiak, akik elő tudják készíteni a terepet a többieknek. Az "iszlám műveltség" mit jelent? Mert ha jog-érzés-hit-és szabályrendszert, akkor hozzák ők azt magukkal, és annak megfelelően viselkednek.
2, 2500 dollár nem olyan sok, ha innen kéne egy átlag magyarnak menekülni, akkor az se indulna el új országot keresni egy minimum 1 milliós keret alatt.
3, :D a lányok talpig zsákban sincsenek biztonsgában a közelükben, ezt tudhatnád, ha belemerültél volna egy kicsit az "iszlám műveltségbe".
A szavazás úgy baromság ahogy van, most vagy EU tagok vagyunk és érvényes ránk minden, vagy akkor arról kell szavazni hogy lépjünk ki az EUból és utána lehet pampogni, hogy na akkor ide nem telepít senki semmit. (meg akkor ugyse akar az a 0,1% se idejönni, aki esetleg most jobb híján akar). csak az euból 3-4 éve jönnek tényleg rendes pénzek, aztán azt ugye akkor nem lehet szétosztani a kedvenceknek, ez itt a gond, ezért a népvakítás, cirkusz - még lehet hogy nemzetiszín reklámtollat is kap aki szavazni megy.

Barát Csaba (törölt) 2016.09.28. 20:19:58

@Mia and me: Ha szigorítanak akkor magyarország is jó lesz nekik! és biztos lehet abban hogy az eltartásukat nekünk kell kifizetni, kapnak majd segélyt!

Cservid Lénárd 2016.09.29. 10:50:19

@Mia and me: Amúgy közvetlen tapasztalatod van velük kapcsolatban? Komolyan kérdem.

emberneve.gyufa 2016.09.29. 11:37:16

@Barát Csaba: És szerinted ki fizeti jelenleg az eltartásukat? Vagy, ha most nem azt fizetjük, akkor később ki tudna minket erre rávenni?

Továbbra sem a menekültekkel van itthon a probléma, hanem a korrupciós botrányokkal és a lobbiiparral.

@Cservid Lénárd:

1. Ő pedig monda: Nem. Mert a mikor összeszeditek a konkolyt, azzal együtt netalán a búzát is kiszaggatjátok. Mt 13:29

2. Szíria elég jó gazdasággal rendelkező ország volt a háború előtt, értsd gazdasági válság, főleg hazánkhoz képest. Más országok lakói is érkeztek, de mint ahogy Mia említette Merkel hívására érkeztek, tehát a labda ismét a feladóhoz került. Természetesen elképzelhető, hogy titkosszolgálati támogatást kaptak, de erre még nincs közvetlen(!) bizonyíték. Illetve az gondolom nem zavar, hogy több ezer azok száma, akik az utóbbi néhány ében magyar állampolgárságot vettek. Azok biztos sokkal jobb emberek, hiszen pénzért vették a letelepedési 'jogot' (?) .

3. A kerítés az illegális határátlépők miatt van, amit még a kormány sem mer máshogy magyarázni. Ha lenne, olyan szomszédunk ami veszélyeztetettnek van véve, a kormánynak is be kellene fogadnia az onnan érkező menekülteket. Szerencséjükre, a korábbi kis-antant országokat fejlesztő törekvés miatt (trianon), hazánk önmagával határos, így még van egy kis idő, mire jogilag kötelezhetik őket menekültkérelmek elfogadására. Azt a szentenciát miszerint a liberalizmus így meg úgy, szerintem bízd a miniszterelnökre, elég komolyan veszi ezt a részét a munkának.

robitsas 2016.09.29. 20:41:58

Nem ertem mit nem lehet ezen nem erteni?!?Europanak a "vallasunknak" annyi!Megosztatott( eme feluleten is) es uralkdtatott, ennyi.Ketto lehetoseget latok, eggyik fizikai sikon(veres kard mutogatasa stb.), masik kapcsolodik bizonyos rezgesekhez es a Karpatmedencenkhez.Ki melyikben hisz...Nna szepen vagyunk, jomagam is meg osztottam sajat magam, a fene sem igazodik mar ki

2016.09.29. 22:23:00

@robitsas: milyen "vallásunknak"? Hát mi gyaur kutyák vagyunk :)

De amit gyufa ír: nagyobb gond a kvótás kb 1200 fős számnál az, hoghy közben vagy 3-4000 ezer már simán vett magának letelepedésit (legálisssan tudod sok pénzért nálunk azt is lehet), meg úgy egyébként még szétlopják magánba azt a keveset ami még maradt az országból.
"mi" nép meg hagy x-elgessünk csak....

Lénárd. Van közvetlen. Szerintem semmi gond velük a mindennapi életben. A gond az, hogy az ő hitviláguk és világfelfogásuk nem enged mást a sajátjukon kívül. Csak a saját törvényeik érvényesek rájuk, bárhol vannak. (ebben konkrétan a zsidó vallásra és közösségre hasonlítanak leginkább) - Meglehet nézni az iszlám térhódítását és azt is hogy melyik területen milyen módon terjedt el.

De egy monitor mögül senki nem fogja megváltani a világot. A cikk arról szól hogy miért semmi értelme ennek az egész szavazásnak, sőt csak kurvanagy leégés lesz az országnak, ha esetleg mégse megy el elég számú ember. A leégés pedig akkor a királyunk sara, belerángatni az országot egy ilyen köz-szereplésbe, úgy hogy nem totál biztos benne hogy minden állampolgár jól tudja-e a bemagolandó értelmetlen leckét... Hazárdírozás.

Cservid Lénárd 2016.10.01. 00:11:37

@Mia and me: Köszönöm szépen válaszodat.

Erich · https://www.youtube.com/channel/UCWAisSU8mRSILGzT-ShWNLQ 2016.10.02. 18:38:41

A Hinduk szent könyvét összehasonlítani a koránnal olyan mintha azt mondanád,hogy a meggymag is kemény és a gyémánt is kemény.
A Hinduknak van igazi vallása míg az iszlám csak egy lufi.
Alex Jones-ról meg azt mondanám,hogy nem megjósolta,hogy katonák lesznek európa nagyobb városainak az utcáin hanem előre tudta. Ugyanis ő is azok közé tartozik akik nagyban látják (és előkészítik) a jövőt.

Hunfonix 2016.10.02. 19:53:04

Azért azt nagyon remélem, hogy ha majd jönnek Ahmedék, vagy arra hivatkozva küldik majd őket ide nyugatról, hogy még egy érvényes népszavazást sem tudtatok összehozni, az olyanok mellé fogják költöztetni őket akik nem mentek el szavazni.

2016.10.02. 21:49:04

Többen szavaztak mint ahányan adót fizetnek- Érvényes lesz az.

Nem isteni kiválogatás lesz, ha lesz, hanem pont úgy ahogy a természeti katasztrófák. Jók-rosszak együtt osztoznak a sorsban.

De aki m.o-ot nézte ki célállomásnak, az már másfél-két éve itt van...

Cservid Lénárd 2016.10.02. 22:28:09

Tudom előbb kellett volna, de egy ínyencséget azért küldök nektek: www.youtube.com/watch?v=mfu8bX1KINw

emberneve.gyufa 2016.10.03. 11:40:04

@Hunfonix: Úgy tűnik Orbán Viktor jegye mégsem a győzelemről szól, bár ő maga így fogja értelmezni a történteket (a név is kötelez gondolom). Egyébként lehet szívesebben harcolnék Ahmedékkel, mint az Orbán-Vajna-Habony trióval.

Cservid Lénárd 2016.10.03. 19:48:01

www.youtube.com/watch?v=kt0zyxPPr74
Igazad van Bálint! Az egész egy rejtett csapda. Még jó hogy nem mentem el. Már ami azt illeti, a korábbi hozzászólásomból mindössze ennyit módosítanék.

Barát Csaba (törölt) 2016.10.04. 15:17:20

és most nagyon büszke vagy magadra hogy szégyenben hoztad az országot azzal hogy nem sikerült az 50%?

emberneve.gyufa 2016.10.04. 20:02:38

@Barát Csaba: Nem annyira, mert 3 millió ember így is komolyan vette ezt az egészet.

De ha már a szégyennél tartunk, pontosan ezt éreztem amikor a debreceni villamosról állítólagos magyarok leküldtek (egyébként európai) embereket, csak azért mert angolul beszéltek. Erre aztán tényleg büszkék lehetünk!

2016.10.04. 22:43:44

@emberneve.gyufa: :) biztos csak nem láttad, hogy az állítólag magyarokon volt karszalag, az angolul beszélőknél meg nem volt jegy ;-) - másképp ilyen a mi demokratikusan nemzeti jól teljesítő országunkban nem fordulhat elő.

maztro 2016.10.23. 02:03:47

Nem csak 60 >"csak emlékeztetőül"<
kritikaigondolkodas.blog.hu/2016/10/23/1956_2006_2016_ilyenten_mar_nem_csak_60_eves_evfordulo_a_mai

(Előző bejegyzésem témája pedig jelen bejegyzéshez kapcsolódik, de nem akartam belinkelni, amíg nincs legalább mégegyszer frissítve, mert néhány tételben még redesen át akartam írni valamikor...)
kritikaigondolkodas.blog.hu/2016/10/09/migranskvotai_alnepszavazas-ellenes_szofordulatok

VikMorroHun 2016.10.24. 09:16:39

A Brexit szerintem még egy dolgot mutat: az Irányítók/Titkos Világkormány már nem képes úgy ellátni a feladatait, mint régen.

2016.10.30. 13:41:09

@Cservid Lénárd:

Én egy kicsit másképpen látom, hogy ebben a feltüzelt népvándorlásban ki érdekelt, és ki finanszírozza.
Én az öböl menti gazdag arab országokat látom az események hátterében.
Két okból is!
Az első ok eléggé összefonódik az USA-val. Véleményem szerint, a kérdés egyik alapját az USA iszonyatos államadóssága, a gazdaságának a stabilan tartása, a pénzügyi rendszerének megóvása adja.
Valahol 18 billió dollárnál tarthatnak az államadósságban, és folyamatosan emelgeti a képviselőház és a szenátus az adósság plafont.
Fort Knox üres, a világ hatvan országának aranykészletét tartalmazó Federal Reserve New York-i pincéi kínos módon üresek, a dollár mögött nincs valódi fedezet. Durván fogalmazva annyit ér, mint a papír amire nyomják. Mégis ezért az “üres papírért” állnak sorba a világ befektetői, ebben tartják a tartalék pénzüket.
Sokan finanszírozzák az USA államadósságát, de talán a legérzékenyebb finanszírozók az olaj exportáló arab államok.
Elnézték, hogy az USA mondvacsinált ürüggyel 2003-ban rátette a mancsát az iraki olajkészletre, mert 2000 novemberében Irak csak és kizárólag euróban kezdte forgalmazni az olajat. Ez egy direkt támadás volt a dollárra és az amerikai pénzügyi fölényre nézve.
Likvidálta a “terrorista” Kadhafit, mert /többek között/ tűrhetetlen módon, nem kellett neki a dollár az líbiai olajért, aranyban kérte volna az árát.
Irán addig kampányolt amellett hogy a dollár és az olaj távolodjon el egymástól, aranyat is elfogadnak az olajért cserébe, hogy válaszul az amerikai kormány propagandagépezete elkezdte elhinteni hogy Irán nukleáris fegyvereket épít, és embargóval igyekszik az iráni gazdaságot romba dönteni.
Szíria Irán legközelebbi szövetségese, kölcsönös védelmi egyezmények által is kötődnek egymáshoz.
Az USA a világ összes javára igényt tartana, csakhogy a saját gazdaságát, és pénzügyi rendszerét fenntartsa, és ennek rendel alá mindent. A dollár értékét csak a petrodollár adja, és ha valaki elkezdi más valutáért árulni az olajat, máris okot találnak arra, hogy háborúban tiporják el a kezdeményezést.
Mint az elefánt a porcelánboltban úgy szítja az USA a háborús helyzet a Közel- Keleten, második világháború óra először Líbiától Afganisztánig szinte minden ország részt vesz a katonai konfliktusban, és “melléktermékként” létrehozták az Iszlám Államot. /Hát köszönjük Emese…/
A kő gazdag muzulmán országok Szaúdi-Arábia, Kuvait, az Egyesült Arab Emírségek és Katar nem fogad muzulmán menekülteket, és nem segíti/?/ muzulmán testvéreit a háborúkban sem. Viszont nem emel kifogást a petrodollár ellen, és szorgalmasan vásárolja az amerikai állampapírokat, az USA adósságának finanszírozására. Nem feltételezhető, hogy mindezt oktondiságból teszik, és nem kérnek cserébe semmit. Mondjuk új életteret a megnövekedett muzulmán népességnek. Amerika pedig vállat von, és azt mondja, ott van Európa, már szinte kihalt, rásegítünk kicsit, hogy induljanak el oda, de olyan nagy csoportokban, hogy a mennyiség minőségbe csapjon át, minden uniós szabályuk omoljon össze, fulladjanak bele a regisztrációba, amivel aztán nem tudnak mit kezdeni.
A második ok az, hogy az üzemanyag éhség miatt a világ összes pénze az olajat exportáló országoknál gyűlik fel. Nézzük ki mire használja? Norvégia például az olajbevételeiből visszaoszt az állampolgárainak pénzt, decemberbe kerül a bankszámlájukra. Az országnak évente közel 40 milliárd dollár bevétele van az olajból, de 4%-ban maximálták az elköltését, a többit egy alapba fektetik, amiből kötvényeket, részvényeket vásárolnak más államoktól, így az olajbevételük ott jelentkezik /pld. magyar állampapírokban is/. Ők így tesznek a világ gazdasági egyensúlyának a fenntartásáért.
Mit csinálnak vele az öböl menti gazdag arab országok? /A habzsi, dőzsi mellett/.
Dollármilliárdokat adnak az ENSZ-nek, hogy "kezeljék" a menekültválságot, azaz segítsék letelepíteni az arab bevándorlókat Európában.
Ők szintén állampapírokat vesznek, így aztán nem lehetetlen, hogy már felvásárolták Európát /az államadósságokon keresztül/ csak még nem publikus. Majd ha tele lesz Európa muzulmánokkal, akkor benyújtják a számlát. Kérem, itt már minden a miénk, bevásároltunk benneteket a ti olajért adott pénzeitekből.
A magyar kormány is nagyon büszke, hogy mekkora kereslet van az állampapírokra /ez az indok, hogy miért nem kell már a letelepedési kötvény, amit megtámadott a jobbik/. No és kik is veszik meg az állampapírokat? Ki nyújthatja be értük a számlát?
Szavazhatunk ahogy akarunk, hogy betelepíthessenek ide menekülteket, vagy ne. Nem számít az eredmény, mert a mélyben sokkal nagyobb erők dolgoznak, amiket nem állíthat meg a kerítés, vagy a népakarat.

Hunfonix 2016.12.06. 09:11:16

ezt olvastátok?
vilaghelyzete.blogspot.hu/2016/12/fontososszeeskuves-es-csendes-puccs.html

Engem inkább ez ijeszt meg egy kicsit

Sajnos ennek része, hogy a Facebook is blokkolta a legnagyobb VilagHelyzete FB-oldalt és ide a VilagHelyzete.com-ra és blogspot oldalra mutató összes linket.... (még üzenetben sem írható le, mert a következőt kapod:)

És tényleg, kipróbáltam.
Egy csomó alternatív oldalt blokkol face, pedig törvény ellenes tartalom nincs rajtuk.
Ez elég rossz jel.

dangbird 2017.01.11. 19:05:41

A betegségem miatt októberben elmaradt
"Emberismeret, önismeret - az Enneagram karakterológiai rendszer és a PAS-rendszer"
- című előadást február 17-én fogom pótlólag megtartani a Bolyafészekben. Természetesen majd rendes bejegyzésben is meghirdetem. Addig még legalább 1 bejegyzést is szeretnék megjelentetni a blogon.

dangbird 2017.01.31. 10:54:42

vs.hu/kozelet/osszes/tobb-halottja-van-a-quebeci-mecset-elleni-tamadasnak-0130

"Ha ez elég sokáig zajlik, egy idő után az ellenoldali szélsőségből választ fog provokálni. Előbb-utóbb repülni fog a molotov-koktél a mecsetre, le lesz döfve az imám, meg lesz verve a muszlim kisfiú az iskola előtt... Akkor pedig, kedves őshonos európai fehér ember, te magad is potenciális terroristává fogsz válni. Főleg, ha kereszt lóg a nyakadból. Akkor te is szemlesütve somfordálhatsz el a katonák mellett, mint a muszlim (ímmár) sorstársad. Akkor már a saját fajtád ellen is meg kell küzdened az önérdek-érvényesítésért."

emberneve.gyufa 2017.02.08. 13:51:39

i'll make $5 million++ in Vegas on sunday... Final score of SB 51 is going to be Patriots 34, Falcons 28 ... but money wont mean much soon

twitter.com/timewave666

Ez a fickó tweetelt egy postot 2 nappal a super bowl előtt, megjósolva az eredményt. Igazából azt állítja, hogy remote viewer, tehát azt mondanánk, hogy látó/médium. Én nem értek a tweethez, lehet, hogy csak utólag editelte? Mindenesetre Z kapitány írt egy könyvet egy '18-as atomháborúról, amire utalt ebben a tweetben is.

Én nem tudom eldönteni ez mennyire hiteles, de azért bekommenteltem ide mert érdekes témának tűnik. Megjegyzem, az arany/ezüst ára újra emelkedik, a külpolitikában pedig enyhén szólva drasztikus átalakulások figyelhetőek meg.

emberneve.gyufa 2017.02.08. 14:06:13

Bár ha az alábbi videóból indulunk ki, simán lehetséges, hogy bundázták az eredményt, és csak ijesztgetés.

www.youtube.com/watch?v=y94j7F14TEc

A videó lényege, hogy nem sokkal a super bowl előtt a NASA is csinált egy reklámot, amiben az asztronauták a 2 csapat (falcons, patriots) speciálisan erre az alkalomra készített mezében vannak. Felmerül a kérdés, mikor tudták volna elküldeni nekik ezeket, ha még nem lehetett tudni, napokkal azelőtt, hogy az utolsó szállítmány megérkezett az ISS-re, hogy melyik 2 csapat fog játszani februárban. Esetleg az összes lehetséges csapat mezét felküldték volna?

dangbird 2017.02.23. 19:54:45

ACHTUNG! Mostantól ne utaljon senki az eddigi unicredites bankszámlára, ma lezártam! Jövő héten nyitok egy újat a Magnetnél (lánykori nevén HWB), majd kiírom a számlaszámot.
A blog egyébként nem halt meg, lesz bejegyzés is, előadás is előbb-utóbb.

Gergő92 2017.02.28. 21:37:36

@dangbird: Először úgy olvastam, hogy:Mostantól nem utáljon senki...:D

Hunfonix 2017.03.19. 20:45:34

A Belügyminisztérium megfúrná a magyarországi kúthasználatot is

alfahir.hu/2017/03/19/kut_kormany_belugyminiszterium

dangbird 2017.03.19. 20:56:27

@Hunfonix: Ez várható volt. Ahogy egyre nagyobb divat az önellátás, egyre jobban utána fognak nyúlni az ilyen embereknek. (Van olyan amerikai állam, ahol már évek óta bűncselekmény az esővíz gyűjtése.)

emberneve.gyufa 2017.03.20. 18:27:01

Meghalt D. Rockefeller, de ki gondolta volna előre, hogy 101 éves lesz?

OFF: Valamiért nem tudtam kommentelni az előbb, de megint lehet, úgyhogy az a privát üzenet tárgytalan.

2017.03.21. 21:17:07

@Hunfonix: :) vízadó...

majd terjednek a zugkutak :D

2017.03.24. 13:08:17

senki ne izguljon tovább :), hogy kihal a magyar, már a 7 éveseknek megtanítjuk, hogy mi hogy is van.
A nőkre nem tudtak hatni Ákossal se, most jönnek a gyerekek :)

vigyázat, gyogyós pornó :)

hvg.hu/elet/20170322_Elsos_szinezo_konyv_Apa_futyije_nagy_lesz_es_megkemenyedik

Hunfonix 2017.03.24. 19:38:29

@Mia and me:

nem tűnik fel még valami?

ha a rajzot követik a magyar nők akkor magyar gyerekek nem születnek, csak félvér sémi gyerekek...

2017.03.25. 20:43:06

hát ennyire nem néztem meg nagy megrökönyödésemben....

De az beleillik a képbe, mert a legjobb rabszolgák lehetnek, mivel innen is, onnan is kitaszítottak majd a félvérek. A magyarok ugye lesémizik :), a sémik meg kivetik maguk közül mert náluk anyai ágon számít minden ;-)

dangbird 2017.03.25. 20:55:50

@Hunfonix: Én észrevettem, csak nem akartam "rasszista" lenni. Ezesetben ez a "kisebbik baj" a jelenséggel.

Hunfonix 2017.03.25. 21:24:19

@dangbird:

mi a gond a rasszizmussal:) benne van a génjeinkben,

a minap kisfiammal voltunk egy foglalkozáson ahova hoztak egy nigus kisfiút,

hogy, hogynem valahogy az összes gyerek a kis nigust lökdöste fel...

mindezt 1,5 - 2 évesen

a kívülállókat, a másokat régen falvakban is kivetette magából a közösség. Még csak niggernek sem kellett lenni, elég volt ha nő nem házasodott idejében, és nem volt hajlandó gyereket szülni...

ej régi szép idők, akkor még Ákosnak sem kellett prédikálni...

2017.03.25. 21:54:16

@Hunfonix: "a kívülállókat, a másokat régen falvakban is kivetette magából a közösség"

a "sémi" egység is pont így épül fel - a nagyon kis dologban is eltérőt vagy mást, kivetette, elüldözte a zárt közösség. A zsidóság története ezen az elven alapul - azt nézi ami elválaszt- amiben különbözik... és kiüldöz, kivet...Csak a teljes mértékben tiszták és megfelelők maradnak bent a körben.
A magyarság ezzel szemben azt nézi, hogy mi a közös, mi az egyező és ez alapján egybevon, beolvaszt, befogad.

Attól, hogy a jelenlegi világ a "kivető" felfogást díjazza, az a sikeres, még nem biztos hogy az az üdvös.

Hunfonix 2017.03.26. 08:42:02

@Mia and me:

olyan jó veled beszélgetni, mintha a falnak beszélnék.

A mások kiközösítése része az alapvető természetünknek, lehet ezt tagadni, csak fölösleges.
A felülemelkedés ezen a ösztönön pedig azzal jár amit nap mint nap látunk.
Pl: 888.hu/article-egy-brit-birosag-itelete-szerint-buntetendo-a-biblia-utcan-torteno-ismertetese/

Az egykor kívülálló idegenek akiket befogadtak a nyugati országok most már sértésnek veszik ha a saját hitüket gyakorolják a gazda országban.

dangbird 2017.03.26. 12:38:39

Néha úgy érzem, hogy fölöslegesen írtam és mondtam mindent az elmúlt 8 évben...
A probléma nem ott van, hogy a muszlim bevándorló korlátozhatja az "őshonos" (de legalábbis itt mély gyökeret eresztett) európait abban, hogy a vallását gyakorolja, megtilthatja neki vagy megakadályozhatja. Ezt a másik európai ember teszi meg az "ő számára", de valójában nem az ő nyomására vagy érdekében, hanem egy nem európai, nem közel-keleti és végső soron nem is emberi hatalom parancsára. Az, hogy itt van Izmael meg Abdul, csak ürügy a további keresztényüldözésre, ami már a XVIII. század óta zajlik, és jó alkalmat teremt megintcsak, hogy egymást utáljuk. Mint a bejegyzésben is leírtam, a következő lépés az, hogy a helyi "szélsőség" válaszoljon a muszlim "szélsőségre" (Európai szemmel tulajdonképpen az egész társaság az, hiszen a mi toleranciafogalmunkat legfeljebb hírből ismerik), fokozódjon a káosz és a félelem, és növekedjen a biztonság igénye a szabadság igényével szemben.

Hunfonix 2017.03.26. 19:53:35

Persze, ez mind igaz, de mit lehet tenni? Hagyjam magam megöletni, mert szegény abdul csak egy eszköz az irányítok kezében?

Minden eszközzel megvédem magam és a családom.

Két gyerekkel kicsit más megvilágításba kerülnek a fennkölt elvek.

Nyilván az hogy muhamed itt grasszál az országomban ahelyett, hogy otthon lenne, csak egy gerjesztett folyamat, de mivel mást nem tudok tenni, csak muhamednek vissza ütni hát vissza fogok.

2017.03.26. 20:48:49

@Hunfonix: "olyan jó veled beszélgetni, mintha a falnak beszélnék.

A mások kiközösítése része az alapvető természetünknek, lehet ezt tagadni, csak fölösleges.
A felülemelkedés ezen a ösztönön"

:) veled is :) pont olyan jó beszélgetni :).

A kiközösítés NEM része az alapvető természetünknek vagy "ösztönünknek"- bár lehet hogy azért beszél mindenki az "természeTÜNKről és ösztöNÜNKről" mert mindenki a sajátját és a hozzá hasonlókét érti alatta. Eszerint valóban a falnak beszélünk, mert nem egy "fajhoz" tartozunk.

De inkábbis amiről te beszélsz az az amire a társadalom "nevel" - mégpedig a jelenlegi (cirka 6-7 ezer éve), amiről meg én beszélek az kétféle szellemiség, az egyik a zs..., ami ma uralkodó (de csak ők maguk használják és alkalmazzák az idegenekkel, vagy akiket ők idegennek bélyegeznek- szemben következetesen és a népüket védő és összetartó módon), a másik meg egy letűnt kor szellemisége - a magyarok alkalmazták jó ideig - de mivel az uralkodó szellem a másik jelenleg, nyilván ezért is tartunk ott ahol most.

A niga kisfiút meg a 3 évesek maguktól nem lökdösik a négersége miatt, ha őt közösítették ki, annak nyelvi és kulturális oka volt, (ami tulképp ismétcsak a nevelésre vezethető vissza).

Abdulékat meg ha nem akarja senki az országba, akkor oda kellett volna állni a határra AZ BÁTOR :) férfiaknak és megvédeni tőlük.
Én sem szeretem h itt vannak, de ha ők nem, akkor jött volna más "ellenségkép", akit utálni kell, akit ránk lehet uszítani, akire minket rá lehet uszítani. Bálintnak igaza van, a lényeg csak az, hogy legyen "ok" és indok, hogy mindenhol megfigyelhessenek, mindenhol korlátozhassanak - mert ha nem jött volna ez, akkor ellenállnál ha elkezdik visszavenni a szabadságfokodat, így meg nem teszed, nem teheted, mert akkor abdul mellé kerülsz a fogdában.

Hunfonix 2017.03.26. 21:34:25

@Mia and me: a 1,5-2ből hogy lesz 3?

ez az igazi zs érvelés :D meghaltak párszázezren ma már 6 milliónál tarunk...

2017.03.26. 22:36:37

@Hunfonix: Bocs, én néztem el- tényeg másfél kettőt írtál.
De azok meg nem fellökdösik egymást ,hanem egyszerűen még jobban elvannak maguk mint közösségben. (persze akit fellökdösnek otthon vagy a tesója, az közösségben szintén fellökdösni fog)

Amúgy milyen foglalkozás volt ez? Mit csináltattak szegény kölkökkel?

Hunfonix 2017.03.27. 05:51:00

@Mia and me:
megtanítják nekik, hogy az ember színe fehér, a nigus is csak azért volt ott hogy szemléltesse az ellenséget,
ezen kívül megtanulnak fegyverrel bánni, lőni és gránátot dobni.
A fél éves vagy még kisebb pöttömök a legügyesebbek.
két célbálöves közben, meg

az ölünkbe vesszük őket és éneklünk nekik, a kicsit nagyobbakkal van egy kis játék is (dobálós meg ilyesmi)
Majd elvarázsolva nézik/hallgatják a furáját és egyéb népi hangszereket.
Igazából azt tanítják meg a felnőtteknek, hogy hogyan foglalkozzanak a gyerekkel értelmesebben mint a ledobom a tv elé...

www.ringato.hu/?p=subpage&pid=1

2017.03.27. 09:09:48

ja ringató.

spanyol viasz. SZülőképző tulképp.

Jók ezek,- a riasztó, hogy erre szülői köröket kell létrehozni..:/

A tv-től nem lehet megvédeni őket. Ha addig nem is, közösségbe kerülve annyit mesélnek a többiek akciófilmet a tévéből, hogy kénytelen vagy bevezetni és inkább szűrve, de engedni, hogy lássa mi van benne.

emberneve.gyufa 2017.03.27. 14:29:37

@Mia and me:

"Jók ezek,- a riasztó, hogy erre szülői köröket kell létrehozni..:/"

Nem kell, és szerintem épp ez a lényeg, hogy ami alapvetően jóvá teszi az embert az az, hogy választja a jót is mikor máshogy is tehetne. Ahogy én látom a dolgokat, az embereket főleg olyan dolgokkal lehet megfogni, amik jók, pl.: fejlődés,győzelem stb. Az, hogy ez a gyakorlatban nem valósul meg olyan hangsúllyal, mint a politikában/pop-kultúrában/stb csak arra mutat rá, hogy bizonyos szinten tényleg egy "Orwelli világban" élünk. Ebből viszont az következik, hogy minden jó, ami jelenleg tapasztalható, kizárólag emberi munka eredménye, aminek szerintem örülni kéne.

Az emberi természetre visszatérve, szerintem a kulturális háttér is fontos szempont. Egy távol-keleti például egészen más mint a közel-keletiek vagy a dél-amerikaik. Egyébként sincs szerintem már olyan európai, aki azt mondaná, hogy a jelenlegi jó megoldás. Németországban az utóbbi időben enyhén szólva tabu volt nemzetiségeket kiemelni, most viszont valaki nagyon rájátszik a török-német ellentétre, ami igazából senkinek nem érdeke. Németországnak viszont már csinálnia kell valamit azzal a pár millió törökkel akik szeretnének törökök maradni földrajztól függetlenül. Bár nem is ezzel van a gondja a németeknek, hanem, hogy mellette nem akarnak asszimilálódni. Számomra mindenesetre úgy tűnik, hogy a háttér-hatalom közép-távon szeretné bedönteni a NATO-t.

dangbird 2017.06.04. 15:36:28

Ma (vagy legkésőbb holnap) trianonos nagyszájbatalpaló!
süti beállítások módosítása