HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Mire készülnek a Marson?

2009.12.19. 10:03 dangbird

Rendkívüli bejegyzés következik, többször emlegettem a Mars-projectet, s hogy ennek az emberek számára látható folyományairól majd 2012 után fogok beszélni. Tekintettel az ezzel kapcsolatban keringő információkra (melyek nyilvánosság által elérhető volta megdöbbentett engem), most változnak a dolgok, és a történet egy részét – nagy részét – leírom még 2010. előtt.

Említettük >a rádió 2. adásában<, hogy a különböző unióktól, nemzetközi gittegyletektől nem kell félni, hiszen nem ezekből fog létrejönni a világállam. Akkor viszont hogyan fog létrejönni, és hogyan fogják elfogadtatni az emberekkel?

Korábbi bejegyzésekben (pl. >itt<) és >korábbi rádiókban< emlegettük, hogy a Marson folyamatos jelenlétet tartanak fent az >Irányítók<, és nagyszabású mezőgazdasági és ipari termelést folytatnak. Ennek egyik céljaként a pár évtizeden belül, az Armageddon idején várható >globális exodusra< való készülődést neveztük meg, azonban van közelebbi cél is, mely a világkormány felállításával függ össze.

Az >1. rádióadásban< említettük az államkudarc fogalmának tisztázása kapcsán, hogy az állam meghatározott feladatokra, meghatározott szolgáltatások elvégzésére jött létre. Ebből következően ahhoz, hogy a világállam létének jogalapja legyen, fel kell vonultatni olyan célokat, melyeket csak globális szinten lehet elérni, olyan problémákat, melyeket csak globális szinten lehet igazán hatékonyan megoldani, hiszen a teljes emberiséget egyformán érintik, az egész világra kiterjednek: ilyen a >„környezetvédelem”<, a >globális gazdasági válságok<, az >energiaválság<, az egyes térségek megoldhatatlan belső konfliktusai – mindezeket mesterségesen generálják, hogy okot adjanak a világállam létrehozására. Izrael nem azért lövöldözi folyton a palesztinokat, mert annyira kellene neki az a föld, illetve nem igaz, hogy az izraeli hadsereg ne tudná 3 nap alatt elsöpörni az ellenállás minden formáját, és birtokba venni a teljes Palesztina területét. Az évtizedek óta elhúzódó konfliktust a közvélemény szeretné megoldódni látni, és ha létrejönne egy olyan felsőbb hatalom, amelyik szigorúan seggbe rúgja Izraelt, máris elnyerné a világ lakosságának rokonszenvét. Az izraeli vezetés mögött működő Irányítók úgyis tudják, hogy a Tigristől a Nílusig elterülő Nagy-Izrael, mint elérendő cél, csak a cionisták alsóbb rétegeinek beadott mese, a középszinten álló emberek már tudják, hogy kell a fenének a sivatag, az „igazi” zsidó haza majd a Kárpát-medencében lesz – akik pedig még ennél is feljebb vannak, azok tudják, hogy ez is >csak egy látszólagos cél< (és aktuális szavazásunk állásából, valamint a kinti hőmérsékletből ítélve az orosz-izraeli harcban az oroszok biza nyerésre állnak), az igazi cél a globális Izrael létrehozása.

A világkormánnyal egyelőre csak ijesztgetnek, valódi potenciál nélküli, igazából csak a káoszt fokozó nemzetközi szervezetek és szerződések létrehozásával; az igazi adu ász a teljes emberiséget kipusztulással vagy leigázással fenyegető földönkívüli támadás lesz majd. Az emberek >atlantiszi programozásának< része, hogy összefogni, egymással teljes szolidaritást, közösséget, testvériséget vállalni igazán csak egy külső ellenséggel szemben képesek. Az teljes emberiség egyesítésének így a tökéletes módja egy idegen faj képében megkreált ellenség köztudatba ültetése.

"In our obsession with antagonisms of the moment, we often forget how much unites all the members of humanity. Perhaps we need some outside, universal threat to make us recognize this common bond. I occasionally think how quickly our differences worldwide would vanish if we were facing an alien threat from outside this world" (Ronald Reagan)

Ha valaki már hallott a Project Blue Beam nevű jelenségről, nos, az valószínűleg az Irányítók kiszivárogtatása, és az a célja, hogy elhitesse az emberekkel, az idegen invázió egy égre vetített fényműsor lesz, nem lesznek valódi űrhajók, stb. Így amikor majd az igazi űrhajók bejönnek a légkörbe, életnagyságban láthatóvá válnak és valóban rombolni kezdenek, annál nagyobb lesz majd az ijedelem. Ugyanis a hajók és az „idegen” lények kézzelfoghatóak lesznek. Ennek a hamisítási mesterműnek a megalkotása zajlik a Marson már hosszú évek óta. Ott gyártják az idegen űrhajókat, ott klónozzák „az idegen lényeket” – és most jön a csavar, amiről valószínűleg tényleg sehol sem írnak a világon: hogy az idegen lények kinézete nem az Irányítók által fizetett látványtervezők fantáziájának szüleménye lesz, hanem egy valóban létező idegen fajt fognnak lemásolni, fizikai küllemében, technológiájában, használati tárgyaiban, űrhajóiban, stb. S amikor az újonnan megalkotott világállam vezetői felderítik majd, hogy honnan jönnek ezek a lények, melyik világból, hát adott lesz az indok, hogy azt a világot megtámadjuk. Olyan ez, mint a 2001-es önmerényletek, csak sokkal magasabb szinten kivitelezve. Mindenki számára elfogadható és hihető bizonyítékot hoznak létre arra, hogy egy olyan faj támadott meg bennünket, akik valójában lehet, hogy a Föld létezéséről sem tudnak!

A világkormány létrehozásán, egy másik rendszer lerohanásának megindoklásán kívül még egyéb hasznai is lesznek a hamisított idegen-inváziónak: ezek közül talán legfontosabb az emberi fajban létrehozandó óriási idegen-gyűlölet – a >2012-es bejegyzésben< írtunk róla, hogy az emberiség teljes szellemi sötétségbe süllyedésének egyetlen gátja a magasabb hatalmak által ideküldött Fénylények seregeinek jelenléte. Ők pedig, ugyebár, csak fizikailag emberek, szellemileg másképpen működnek, általában aurájuk, energiáik is különböznek – és a támadó idegenek elleni gyűlölet, általános idegengyűlölet-sémává leredukálva a globális médiában, a Fénylények iránti általános bizalmatlanságot, félelmet, elutasítást, gyűlöletet, agressziót, üldöztetést fog eredményezni. Ezért (is) nem reklámozzák a Fénylények azt, hogy kik is ők, és honnan jöttek, ezért (is) igyekeznek emberként feltüntetni önmagukat – az emberben eleve van hajlam idegengyűlöletre (vissza az atlantiszi programhoz), erre csak rá kell játszaniuk majd az Irányítóknak…

178 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr566226080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orangpendek 2010.01.23. 00:36:43

Az életem nagy részét szenteltem azokra,amiknek olvasását, kutatását, megértését javasoltad. Sokat olvastam a blogon is, meghallgattam egy két rádiós felvételt, a Pozsonyi Ádámos különösen tetszett, bár vitába tudtam volna vele szálni pár kérdésben, vitába, ami építő, nem veszekedésbe, ami romboló. A hit veszélyes, azért mert azt jelenti szó szerint: elfogadni valamit, amire nincs bizonyíték. - Nos aki ezt elfogadja még nem materialista, hanem józan gondolkodó. Kettős mérce, korunk legfontosabb szövege lesz, mivel a materialista és a vallásos elvakult ugyanaz a végpont, a megoldás valahol a kettő között van. HA tehát az egyik rádióbeszélgetésben azt hallom, hogy Atlantiszt egy másik idősíkra ugratták az irányítók, akkor nem azt mondom, nos ez baromság, hanem azt, hogy valaki ilyet kijelent, nem bűn ha rendelkezik valamiféle bizonyítékkal. Sok hazugság terjedt már el, mert nem kutatták, lásd holocaust, holdraszállás stb. Az a veszélyes még a marsos vagy blue beames állításban, hogy látszólag van benne logika, akár a Torinói lepelben, csak azt nem kérdezik meg, hogy maradhat meg egy vászon kétezer évig. Ez a nézni de nem látni elv. Elég csak az egyik másik íráshoz lépni, az emberiség eredetében olvasható: "Az atlantisziak a Földet közelebb tolták a Naphoz, és egy mágikus védőpajzzsal vették körül, a mágikus erőt pedig anyagba rögzítették, szuperkemény (szuperhideg), vastag jégpáncélba." Szóval ilyeneket én is kitudok találni, ha olvasom akkor felteszem a kérdést, ezt honnan tudja aki írta, aztán a forrást vizsgálnám,de sajnos Atlantisszal kapcsolatban még senki sem tudta a helyét se meghatározni, nem, hogy az ott zajló eseményeket.

2012 Blog 2010.01.23. 10:49:33

"Nos aki ezt elfogadja még nem materialista, hanem józan gondolkodó." - szerintem is. Én pl. nem hiszek semmiben, soha nem is hittem, mindig csak azt fogadtam el, amit tudtam (vagy tudni véltem) - a "bizonyíték" persze relatív fogalom, hiszen sok mindent "bebizonyítottak" már, ami később megdőlt, még akár a "legvegytisztább" tudományban, a matematikában is. "holdraszállás" - ugye ez nem komoly? :) "Az a veszélyes még a marsos vagy blue beames állításban, hogy látszólag van benne logika, akár a Torinói lepelben, csak azt nem kérdezik meg, hogy maradhat meg egy vászon kétezer évig. Ez a nézni de nem látni elv." - a Marssal kapcsolatos dolgokban hol van a nemlátni-rész, hol bukik az egész, hol kérdőjelezhető meg logikailag? "ilyeneket én is ki tudok találni" - kétlem. Nem olyan egyszerű ám olyan mesével előállni, ami teljesen logikus és teljesen jól illeszkedik a hétköznapi valósághoz... "Atlantisszal kapcsolatban még senki sem tudta a helyét se meghatározni" - ha megnézel egy műholdas térképet, amin az óceán alatti domborzatot is ábrázolják, jól látható az Indiai-óceán közepén a Kenó becsapódásának a nyoma. "Ez a nézni de nem látni elv", ahogy írtad... :)

pávaszem 2010.01.30. 13:39:11

A cikk írójának! Mit gondolsz erről a cikkről?- szerintem sok szabadkőműves terminus van benne...lehetséges, hogy az "invázió"-t készítik elő egyelőre még kevésbé komoly, gyermeteg szinten, bár sokan komolyan veszik... http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/2012-avagy-dimenzovaltas/4709

2012 Blog 2010.01.30. 14:05:56

"Nekünk nincsen egyetlen emberi képviselőnk sem a Föld bolygón, aki irányíthatná a döntéseteket." "Nagyon várjuk emberiségetek belépését a galaktikus civilizációk családjába." - ezek nem stimmelnek. "A béke nem csak abból áll, hogy ne robbantsatok ki újabb háborúkat, hanem abból is, hogy azzá váljatok, akik ténylegesen vagytok: egy és ugyanazon Testvériség." - ez meg már egyenesen a világállam létrehozását támogatja. Szóval akárki is írta, vagy rossz szándékú volt, vagy tudatlan.ccccccccccccccc

Hermész3X 2010.03.14. 20:03:06

Nagyon durva ez az oldal http://vigilantcitizen.com/ Most hirtelen csak annyit ,hogy "Lady 6a6a","énekesnő" nem az akinek látszik,(és ezt szó szerint értem) iránya youtube, nem akarok többet írni. (ja és annyi még, hogy nem arra gondolok, hogy tele van az összes klipje, és teste szabadkőműves jelekkel,és állandóan 666-ot mutat ez csak azért van mert így festették és programozták,na többet írtam a kelleténél, nézelődjetek, és gondolkodjatok,hogy ha itt az idő hova bujtok.Mert ezek lélektelenek.) ui:nem véletlenül írtam ehhez a cikkhez

zui 2010.03.14. 20:51:39

Hermész3X, Te hova tudnál elbújni ezek elől? Ha sok életünk volt, és lesz is még, akkor minek bújjunk el?

hermész 3x 2010.03.14. 21:35:27

Igazad van. De belül úgy érzem,hogy el kell bújnom:D Mert nincs olyan oldal akivel harcolnék. ui: GaGa,Byonce (ők állandóan parókába vannak,Gaga fején ott az elektromosság jele és a klipjei is tele vanak vele)Amy "Wájnhaus"kezére tetoválva az elektromosság jele Azt hiszem kezdem érteni az Avatart és Hasonmás című filmet,csak azt nem értem miért figyelmeztetnek!? Hasonmás:www.youtube.com/watch?v=jwTJ7mCcFoY Avatár:www.youtube.com/watch?v=EEIqT-WOGtM

zui 2010.03.14. 21:45:36

Ezen én is gondolkodom, és arra jutottam, hogy még van egy kis idő arra, hogy végre felhagyjunk a félelmeinkkel. Ez pedig nem megy másképp, csak ha szeretsz. A negatív csak a pozitív által semlegesíthető. Itt nem a szombat délutánonkénti ezo-s szeretetre gondolok! Ha pedig mégis harcolni kell, mert nincs más lehetőség, akkor harcolni kell! Régen is ezt tették. http://www.youtube.com/watch?v=ugt-iDHXrkc&feature=related

Diodara 2010.03.15. 00:04:20

Elképzelem, ahogy zui mindent ellepő szeretetével mártja a kardját egy katonába. :) Kicsit morbid.

zui 2010.03.15. 10:03:09

Miért morbid?

Vándor 2010.04.18. 16:54:58

http://bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2321 hajjaj... egyébként jól rémlik nekem, hogy régebben még a 90-es évek végére terveztek marsraszállást? Hogy lett ebből hirtelen 2030?

M.A. 2010.04.18. 17:01:16

A 60-as években még az ezredforduló környékére tervezték holdi bázisok építését meg minden bolygóra és a Napra is kiterjedő kutatóexpedíciók indítását...

hermes3X 2010.04.28. 13:24:06

Fent van ez a cikk a postaimre.com-on:)

loveb 2010.11.06. 23:06:01

régen szóltak hozzá. hát akkor megtenném. 1., az, hogy a Marson milyen termelést folytatnak, az hogy lehet ennyire titokban? más síkokon történik? vagy olyan elszeparált részén a bolygónak, amit földi halandó soha nem láthat? 2., érdekes nagyon, hogy azt írod, a világállam nem a trilater gondolatok mentén fog testet ölteni. nagyon erősen megy a lobbi az észak-amerikai unió létrejöttéért. az ázsiai unió esetleg csak Kínával, Kína vezetésével képzelhető. érdekes megjegyzendő tény, hogy az USA és Kína baromi jól kijönnek. persze, hisz 2 dikta állam. ugyanaz az alap, csak másfajta házat húztak fel rájuk. ennyi. 3., Izrael olyan területen fekszik, amely igazából mezőgazdasági és megélhetési szempontból (az alap Maslow-féle szükségletek tekintetében) nem bővelkedik. én azt a részt mindigis erős spirituális-vallási területnek gondoltam. hogy Izrael csak egy fontos eszköz, vagy cél volt, létében, létrejöttében, majd kiderül. 4., a Kárpát-medence azoknak, akik nem olvastak, nem mélyedtek bele alaposan a magasabb tudásba, azoknak csak egyike a Föld megannyi élhető területeinek. az viszont máig rejtve maradt, hogy milyen hatalmas jelentősége is van, és ha kérhetlek bennetek, erről igazán érdemes lenne Szakállal, meg másokkal egy külön adásban foglalkozni. 5., "az igazi adu ász a teljes emberiséget kipusztulással vagy leigázással fenyegető földönkívüli támadás lesz majd." azt mondod hát, hogy ahhoz, hogy az emberiség elfogadja a világkormány létrejöttét, szükségességét, ahhoz egy teljesen globális problémát kell felállítani. ez pedig az általad említettek. megmondom őszintén, azért írok most be, mert az elmúlt hetek egyik eldugott, de nagy jelentőségű híre volt: a Vatikán (tudjuk kik is ők), nem tagadja már vehemensen a földönkívüliek létét. a pápaság elfogadja a lehetőségét az UFOK létezésének. ez hatalmas meglepetés. vagy mégsem? aki ismeri a szálak összejátszását, tán mégsem. amikor erről olvastam, rögtön beugrott, hogy ide írnom kell. hogy meg kell osszam, hogy megy előre a terv rendesen gyerekek. még egy idevaló dolog. tán olvashatta valaki Barbara Marciniak - Hajnalhozók ( A plejádok tanításai ) könyvét. nos,e bben szóról szóra benne van mindez a trükk.és úgy, ahogy itt is le van írva. hogy átverés, hogy trükk. és hogy nagyon észnél kell lenni. ír persze a háttérhatalomról is. mindeközben, óvatosan kell kezelni ezt a könyvet is, mert el tudom képzelni, hogy a háttérhatalom állhat mögöttük. semmi sem biztos, és semmi sem az elsőre, aminek látszik....

loveb 2010.11.06. 23:26:10

" A Földet átfogó felmelegedés részben az üvegházhatásnak köszönhető, és ez természetesen rontja a helyzetet, de a fő okozója a megnövekedett naptevékenység. Ez a fő gond." hát igen. az elmúlt hónapok kritikus és félelemmel teli híreket hoztak a Nap működésével összefüggésben, nagyon furcsa, hogy fogalmazzunk így , a nap működése... a 11 éves ciklus tolódott. valami nagy váétozás alatt áll. erről nincs bővebb információtok?

Kang the Conqueror 2010.11.07. 01:39:12

Loveb! Válaszolhatok az 1-es felvetésedhez? Akkor válaszolok. Hogy érted azt, hogy titokban? Talán ki tudsz ugrani a Marsra és megnézni, valóban folyik-e ott bármi? Abszolút nem kell titokban tartani, mert 1.senki sem hiszi el, annyira ostobák a tömegek (én sem hiszem el, próbálom megérteni, hogy ez akár igaz is lehet), 2.pont nem ezzel foglalkoznak, hanem azzal, hogy akció van a Tescoban. Meg úgy általában a nyomorult életükkel, s semmi mással nem foglalkoznak. Szerintem az Irányítók egészen nyugodtan bányászhatnak a Marson, vagy termelhetnek, vagy építkezhetnek is, bármit csinálhatnak bármelyik bolygón, ugyanis senki "halandó" soha a büdös életben rá nem jön, hogy ez így van.

M.A. 2010.11.07. 09:32:26

1. Mintha említettem volna valahol az optikai álcázást. 2. Soha semmit nem egyenes úton hajtanak végre, mindig olyan kacskaringós úton haladnak, hogy egyrészt ne lehessen benne felismerni a szándékosságot, másrészt ne lehessen előre kikövetkeztetni, hogy mi a végcél. 4. A mítosz szerint aki a Kárpát-medencét uralja, az uralja a Földet. És ez igaznak is tűnik: ahogy a Kárpát-medence felett nőtt a tudjukkik befolyása, úgy nőtt az egész világ felett is.

M.A. 2010.11.07. 09:33:23

Ja egyébként meg: http://www.youtube.com/watch?v=B21bDpmV56I

loveb 2010.11.07. 09:49:22

M.A. igen, tudom, hogy aki a Kárpát-medencét, az a világot is. segíts, mondj utat, alternatívát. mi lehet, mi lesz? mert nagyon jó dolog tudni ezekről, de milyen lenne cselekedni?

M.A. 2010.11.07. 10:01:04

Hát cselekedj! Volt egy egész bejegyzés arról, hogy mit tehet az egyszeri ember. Ugyanazt, mint én. Add tovább az infót. Ha a tényeket ismerők száma eléri a kritikus tömeget, akkor jön a robbanás.

Levikb 2010.11.13. 12:55:05

Láttam egy előadást egyszer egy magyar beavatott-tól, nem emlékszek a nevére. Ő azt mondta vala hogy amikor a föld megteremtetett isten által (....) aztán amikor az embert teremtette, megkérte az angyalokat, hogy egy kis darabot rakjanak az emberbe magukból. Ezt meg is tették, és mivel az ember képes teremtésre az angyalok meg nem, és isten azt is mondta vala az angyaloknak, hogy szolgáljátok az embert, ekkor az angyalok egy részében kitört a frász, mert irigyelték az embert és nem akarták szolgálni. Egy részük azt mondta szolgálja az embert, ők maradtak angyalok, más részük nemet mondott, ők lettek a bukott angyalok. A bukott angyalok később uralmuk alá vették a földet, illetve inkább irányításuk alá. És azt mondá vala ez a mester, hogy ez így van jól mert ez a föld a lelkeknek inkább kiképzőbázis, mint jóléti paradicsom, és persze okkal vagyunk itt. ennyi volt az off de mindjárt összekapcsolom a témával: szóval ha elakarjuk érni a kritikus tömeget és le akarjuk taszítani az irányítókat a trónról, ez egy logikus lépés. De megvalósulhat ez valaha? Még akkor is ha esetleg itt Magyarországon az emberek többsége tudna minderről, mit lehetne tenni? Ha megdöntené a tömeg a hatalmat megszállnák az országot, hisz tartozunk. EU NATO nem tenne semmit, akkor katonai elnyomás lenne demokrácia építés néven, ahogy tisztelt főszerkesztő úr írta. És lenne egy kérdésem...Mi lesz ha elkezdenek betelepülni a zsidók ide? Építenek egy Izrael szintű államot? Az nem lenne rossz mert végre meg lehetne élni rendesen munkából XD Persze biztos nem a békés egymásmellettélésre fognak törekedni ahogy láttuk eddigis. Pedig ha a Kazahtestvérnép elméletre hivatkoznak akkor elméletileg ezt kellene tenniük. A testvérnéppel is úgy bánnak majd mint ellenséggel? Ha egyáltalán sor kerül az újabb exodusra...

Vándorrr 2010.11.13. 13:56:34

Bocs, de ez a Google Earthös hold-videó hülyeség: Az idő állításával nem valódi éjszakai képeket kapunk, hanem a rendes képeket sötétíti el a program az adott időzónának megfelelően. Bárki kipróbálhatja, nézzétek meg vele pl. Budapestet. Nem fogtok semmilyen fényt látni a csúszka huzigálásával. Szóval nem tudom, hogy a videón konkrétan mi okozza azt, amit látunk, de az biztos, hogy nem valódi éjszakai képeket kapunk, amit még az is bizonyít, hogy az árnyékok nem mozdulnak el.

noni78 2010.11.24. 20:21:27

Szerintem elgondolkodtató,vagy éppen nem véletlen?,hogy a filmek 95%-ban a földönkívülíek mindig ellenségesek,az emberi faj pusztítására jönnek,semmibe veszik az embert mint lényt és a puszta túlélésért kell küzdenünk ellenük.Még csak szóba sem állnak velünk,csak lönek.Ezzel-gondolom én-szugerálja az emberiség agyába a háttérhatalom ennek a támadásnak az eljövetelét. Úgymond deja vu érzetet(tudatalatt) okozva,hiszen a földönkívüli lények létezése ma még nem hivatalosan elfogadott tény.

noni78 2010.11.24. 20:25:31

A baki csak akkor történik,ha esetleg tényleges originál földönkívüliek jönnek el hozzánk,még korábban,egy békés teadélutánra...vagy netalántán szemtelen módon tudást átadni:)

Rics 2010.11.24. 20:44:51

Kipróbáltam én is az Earth-ön, valamilyen layer hibának tűnik, ugyanakkor rendkívül érdekes, hogy ez az egyetlen terület a hold túlsó feléről ilyen nagy felbontásban, és hogy miért koncentrálódik egy hiba a kráterek peremére... ráadásul ott sem mindben. Furi...

NS harcos 2010.12.10. 15:26:46

http://bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=8510:mikor-eszuenk-marsi-repat--a-terraformalas-mestersege&catid=107:rovat-tudtech-urkutrepul&Itemid=489 ha jól emlékszem említetted valahol, valamikor hogy répát termesztenek a marson...

emjé 2011.02.14. 12:40:04

Ezzel tegnap futottam össze: Hold Kelte: http://www.youtube.com/watch?v=SDk3sfB0Iyc Érdemes megnézni...

elbunda 2011.02.14. 21:29:06

Vazz; a végső adu-kártyánál a földönkívüliek említése durván egybeesett a 2012 blogon felvázoltakkal :O Jó kis film,köszi!

catsword 2011.02.14. 22:03:03

Nekem a madonnás képek tetszettek. Még nem néztem utána, de az nagyon gáz, ha tényleg ennyire láthatóan és régebben "tudottan" itt voltak /vannak.

emjé 2011.02.15. 13:03:30

Esetleg van valakinek tippje, mi lehet az a "vektorszimbolizmus"-ként emlegetett akármi,ami az összes logón, és ami a Madonnás képeken, illetve Mexikóváros fölött (videó) egyaránt látható?

elbunda 2011.02.15. 18:38:46

Passz,de ez a logó van a Star Trekes embereknek az öltözékén is, reggel vettem észre amikor kapcsolgattam (tudom,nem kéne..:D)

Rics 2011.02.16. 00:23:26

Emberek! Nem kell mindent bevenni, csak mert vág ahhoz, amit szeretnénk hinni. Nem tudom melyikőtök nézett már fel a Holdra egy jobb távcsővel, de én megtettem. Az állítólagos természetes színeknek nyomát sem láttam... :)

Rics 2011.02.16. 00:37:42

Ez a dokufilm felhoz egy csomo sztereotíp összeesküvés-témát. Ráadásul egy csomó katyvasz van benne. Vannak korongok, vektorok, átszínezett képek, de hova tart az egész? Semmiről nem szól, nem derül ki semmi, hogy kik ezek, mit akarnak, és mint fentebb is írtam, egyszerűen nem igaz, hogy a Hold színes. Nézz fel és látod!

emjé 2011.02.16. 13:30:22

Rics, nekem nem az jött le a filmből, hogy marhára kell tudnunk, mi folyik a Holdon. Olyan filmet meg garantáltan nem fogsz látni, ami a VALÓT mutatja be teljes egészében. Ha csupán néhány embert késztet kitörésre elmebörtönéből bizonyos kérdések felvetésével, már megérte. Ha jól értelmeztem, a dolog inkább erről szólt. A 9/11-es műbalhéról pl. száz százalékban kiderült, hogy profi épületbontás történt, mégsem cuccoltak haza sem Afganisztánból, sem Irakból.

spike 2011.02.16. 14:36:03

Rics: nem mindegy milyen távolságból nézed a dolgokat. dugd bele a fejed egy CRT monitorba és nézd meg milyen színeket látsz, aztán nézz rá 1,5 méterről.

spike 2011.02.16. 14:54:51

az pedig biztos, hogy van valami a holdon, mert túl sok a "véletlen". armstrong is látott valamit, és utasítást kapott, hogy ne menjen arra, felejtse el, ne törődjön vele, menjen a másik irányba. és ahogy mondták: biztos nem azért megy oda mindenki, hogy köveket gyűjtögessenek.

Rics 2011.02.16. 16:09:06

Én nem állítom, hogy semmi sem lehet a Holdon, ez sokmindent megmagyarázna. De ez a szín dolog teljes hülyeség. Nézz a Földről kívülről készült képeket. Természetesen nem ugyanolyan színű a tenger, mintha ott állnál a partján és onnan figyelnéd, de azt látod, hogy sokféle szín van. Egyszerűen a Holdon NINCSENEK ilyen színek, vagy ha mégis vannak jelentéktelen mennyiségben, és nem úgy, ahogy azt a képeken ábrázolták. Emjé: Akkor mi jött le a filmről? Egy csomó, logikátlanul összerakott dolog volt benne egymás után. Petárdadurrogtatás az egész. Az űrliftes volt a leggázabb. Az egyik pillanatban az űrliftekről volt szó, mint létezhető technológia, aztán űrlift a marsra, mert az egyik vonal pont oda tart. Mi bizonyítja, hogy ténylyeg a Mars látható a Hold mögött? Semmi. Raadásul a vonalak inkább tűnnek képi hibának. Jajj...

emjé 2011.02.16. 17:10:27

Rics, olvasd el blogot bevezető: "A világról szóló ismereteid 99.99%-át..." kezdetű fülszöveget. Valami negyven éven át csak olyasmit tudhattunk a holdutazásról, űrkutatásról és miegyebekről, amit elénk raktak. Persze, hogy az űrlift ebben a felvezetésben tök gáz, de nem kevésbé, mint a holdjáró sárhányója, amire egy légüres, sármentes környezetben semmi szükség - mégsem szúrt szemet senkinek (Nem beszélve egy méregdrága küldetésre elcipelt felesleges kilókról...) Na, szóval kérdés van bőven, és ha nem is válaszolták meg őket, de legalább feltették. Mint pl. ezt: http://www.youtube.com/watch?v=lb-5l9HGvp8&feature=player_embedded

spike 2011.02.16. 17:12:18

az űrlift szerintem is hülyeség :D de a színekre továbbra is azt mondom, hogy innen nem tudod megmondani.

elbundaaaaaa 2011.02.16. 18:47:31

Jaja, az ciki volt. Én meg 10000x beírtam ide egy kommentet és egyszer sem akarta mutatni. Na mindegy, nézzétek meg : http://www.thelivingmoon.com/43ancients/04images/Moon7/Full_Moon/Moon_Mosaic_80_light.png "ejjebb látható a böngészőkhöz méretezett kép Hold Mozaikjából, amit világosabbá tettünk. A kép 170 kölönálló felvételből készült, amelyeket úgy vágtunk össze, hogy az egymást fedő képek széleit ne lehessen észrevenni. Mike a képet Skywatcher 250px 10" távcsövével és SC1 mode Toucam pro 2 fényképezőgépével készítette."

spike 2011.02.16. 21:18:59

szerintem ugyan olyan közelségű hiteles fotó kellene a holdról, mint amilyen közelségű volt az a földi fotó, aminek a színskáláját felhasználta a fickó a filmben. tehát még ez is távoli, viszont ezen is látszik már, hogy azért több szín van, mint amit szabad szemmel látunk innen.

elbundaaaaaa 2011.02.16. 21:33:00

Jaja, plusz látszanak azok a kis kör alakú akármik is már ezen! Gyűjtsd össze mind! XD

Rics 2011.02.17. 08:46:50

Kör alakú kis izék... kráterek vazz... :)

lbnd 2011.02.17. 16:31:48

szóval a kráter fénylik? naná h nem a kráterekről beszélek

Alienexperiment 2011.02.18. 21:44:41

HITELEA fotó a Holdról? Kb. ,mint becsületes politikus, igazmondó ügyvéd, stb... (KIVÉTEL NÉLKÜL minden képen, amihez mi hozzáférünk, ott vannak a retusnyomok) Alienexperiment

spike 2011.02.18. 22:00:25

igen pontosan ezért mondtam :D

Rics 2011.02.19. 19:44:58

Alien: Ugyan már! Amatőr asztrofotósok ezrei szokták fotózni a holdat, nem valószínű, h mindegyik retusálva lenne. És mint mondtam, kell egy kb 10-15 cm-es távcső, talán ehhez a legjobb egy közeli fókuszú lencsés távcső, vagy ha nagyobb, akkor egy Newton, Schmidt-Cassegrain, vagy valami. És javaslom, nézd meg. És fotózd. Majd meglátod, hogy az sem lesz manipulálva.

spike 2011.02.20. 15:41:03

Rics: teljesen más kategóriáról van szó. Olyan képet nem tud csinálni egy amatőr a Holdról, mint amilyenről beszélünk. És azok akik viszont tudnak csinálni ilyet, azok bizony retusálják.

Rics 2011.02.20. 18:40:06

Természetesen nem tud 500 méterrel a felszín felett fotózni. De az egyértelműen látszik, hogy nincsenek színek, a Hold nem színes. Ha már nem hiszel annak, ami ott van az orrod előtt és csak fel kéne nézni rá. Mellesleg nem ez volt a film egyetlen logikátlansága és bugyutasága.

Alienexperiment 2011.02.21. 20:27:37

Namost álljonmegamenet, a SZÍNES HOLD, az nem (csak) az ufósok szerint színes , hanem a hivatalos vélemény szerint is, csak figyelni kellett volna: a USGS weboldalán ott van, csak nem reklámozzák, a KORABELI technika sem az a gagyi fos volt, hanem mint pl. a FORBIDDEN PLANET (Leslie Nielsen 1956), meg lehet nézni, mit tudtak már akkor, ehhez kell mérni a filmtrükköket meg a retusálást. Ha ott vannak a RETUSNYOMOK, akkor nincs miről beszélni, hazudnak ez tény. De már régebben is feltűnő volt, hogy milyen "amatőr" hibákat követtek el, pl. a HOLDRASZÁLLÁS ÉLŐ közvetítése az úgy ment, hogy a bejövő "élő" képet adó monitort vette egy TV kamera. LOL, MEGALOL, B+!!! A zűrhajósok sajtótájékoztatója meg egy pszichiátriai esettanulmány lehetne, meg kell nézni, azokat a szétcsúszott, zavart figurákat, na ne vicceljünk már! apollo11 press conference néven 1000 helyen megvan, MEMENTÓKÉNT, az orbitális hazugságra. De van még több HOLD témájú dok.film is, van ahol még verekedés is összejön a dok.filmes és a vakoló zűrhajós között. Alienexperiment

spike 2011.04.02. 15:32:34

Felmerült bennem az a kérdés, hogy asztrálprojekcióval el lehet-e jutni a Marsra?

M.A. 2011.04.02. 17:02:26

Na ezen a szón megint mindenki mást ért.

spike 2011.04.02. 18:17:35

Arra gondolok, amikor a lélektestet használva mászkál az ember ide-oda, a fizikai test pedig eközben pl az ágyon fekszik.

gyuff 2011.04.02. 23:52:25

a blogból idézek csak hogy jó legyen:D "A fizikai szemünkkel hiába nézünk, testünkkel hiába futkosunk, fizikai kezeinkkel fizikai gépeket hiába rakunk össze, az asztrálvilágot, vagy bármiféle „túlvilágot” soha nem fogunk tudni érzékelni. Ha valaki az asztrálvilágot keresi, először tudatába kell jönnie saját létezése asztrális vetületének. Tulajdonképpen a túlvilág fogalma ezt jelenti: a létezésnek olyan módja, amely a fizikai világban nem értelmezhető." Bhagavad-gíta: 16. vers "Kétféle lény létezik: a gyarló és a tévedhetetlen. Az anyagi világban minden lény gyarló, a lelki világban pedig mindenki tévedhetetlen." a különbség a tested és a Mars között annyi, hogy a testedet te irányítod a Marsot viszont nem:D avagy: tulajdonképpen a léleknek szerintem mind1 hogy a földről van-e szó vagy a napról

gyuff 2011.04.02. 23:58:49

de amugy jobban tennéd ha a Földön lévő dolgokra figyelnél hiszen itt vagy testben és reméljük nem véletlenül:D

gyuff 2011.04.03. 00:04:15

ezt komment nélkül hogy mi van a föld körül:P http://www.gearthblog.com/satellites.html

M.A. 2011.04.03. 10:27:31

Spike: A kérdésre egyszerűen válaszolva: mit gondolsz, mi honnan tudjuk, mit csinálnak ott az Irányítók? Voltam fenn a Marson, láttam a létesítmények egy részét, onnan.

spike 2011.04.03. 10:27:37

"A fizikai szemünkkel hiába nézünk, testünkkel hiába futkosunk, fizikai kezeinkkel fizikai gépeket hiába rakunk össze, az asztrálvilágot, vagy bármiféle „túlvilágot” soha nem fogunk tudni érzékelni. Ha valaki az asztrálvilágot keresi, először tudatába kell jönnie saját létezése asztrális vetületének. Tulajdonképpen a túlvilág fogalma ezt jelenti: a létezésnek olyan módja, amely a fizikai világban nem értelmezhető." Ezt nem tudom miért másoltad be. Sőt az egész írásodnak nem értem a miértjét, vagy, hogy mire írtad :D Mindössze arra voltam kíváncsi, hogy van e valamilyen korlátozás. Mert gondolom lehet olyan dolgokat látni, aminek a hatására egy ember sorsa 180°os fordulatot vesz.

elbundaa 2011.04.03. 12:52:13

Hm.Erről jut eszembe: mennyire lenne veszélyes egy abszolút amatőrnek a kagylóhéj-univerzumos túlvilágot megkukkantania? Kíváncsi lennék egy-két szekta kis világára,pár régebben ismert elveszett lélekkel szívesen elbeszélgetnék :D

emjé 2011.04.03. 12:58:20

2011. április 03. 00:04:15: Megnéztem a háromdés műholdas hóbelevancot, aztán megforgattam kellő távolságból. Az összevissza elhelyezkedő műholdak közül a nagy kuplerájban így előtűnt a Föld É-Ny-i tengelyére nem merőleges, szabályos műhold gyűrű. Biztos nincs jelentősége, de érdekes...:-)

M.A. 2011.04.03. 13:05:55

Nem a nappálya síkjában vannak véletlenül, hogy a Nap és a Jupiter gravitációja ne térítse le őket a pályájukról?

gyuff 2011.04.03. 14:07:58

Arra gondolok, amikor a lélektestet használva mászkál az ember ide-oda, a fizikai test pedig eközben pl az ágyon fekszik. ... a lélektestről magyaráztam neked hogy semmilyen fizikai dolog nem korlátozhatja, csak!! "Ha valaki az asztrálvilágot keresi, először tudatába kell jönnie saját létezése asztrális vetületének." ez tök jól elmagyarázza a lényeget szóval amit akartam mondani hogy fogd fel hogy nem fizikai dologtól függ (annyi a különbség a tested és a Mars között, hogy a testedet te irányítod de a lelked ugyanugy nem fizikai dolog...) gratulálok:D

gyuff 2011.04.03. 14:10:05

tehát a kérdés tök értelmetlen amit feltettél mivel a lelkednek mind1 hogy mars-e vagy a nap a lélek nem korlátozható ha te nem korlátozod (fizikai testnek azonosítod magad)

gyuff 2011.04.03. 14:33:08

igazából nem értelmetlen a kérdés sem, sem a kérdés körül való körözés(bocsesz) de leírom mi volt a kérdés és szerintem! mi a válasz: a kérdést 2. alkalommal így fogalmaztad meg helyesen: "Mindössze arra voltam kíváncsi, hogy van e valamilyen korlátozás." a válasz pedig: annyira van korlátozás amennyire te hagyod magad degradálni A lélek nem ismer sem születést, sem halált; ha már létezett, többé meg nem szűnhet; nem-született, örökkévaló, mindig-létező, halhatatlan és ősi, s ha a testet meg is ölik, ő meg nem ölhető. BG II.20 A lelket semmilyen fegyver sem képes feldarabolni, tűz nem égeti, víz nem nedvesítheti, és a szél nem száríthatja. BG II.20 csak ennyit akartam még hozzáfűzni

emjé 2011.04.03. 14:42:09

Rosszul állítottam be az előbb, a Föld tengelyét nem lőttem be függőbe: a műhold-gyűrű megegyezik az egyenlítő síkjával. Sajna fingom nincs a csillagászathoz, továbbá azt sem tudom megállapítani,melyik műhold geostacionárius, melyik nem az. Illetve hogy a gyűrűt alkotó műholdak telekommunikációs holmik, vagy hadi-meteorológiai-geológiai és egyéb célúak. De a Nap és a Jupiter gravitációja valószínűleg az összes műholdra hatással lehet. Csupán csak meghökkentett egy, a nagy összevissza zsúfoltságban fellelhető rendszeres elrendeződés. Azért nézd meg te is. Mindenesetre abnormális dolognak tartom odafenn ezt a túltengést...

gyuff 2011.04.03. 15:05:32

háát úgy látszik hogy tényleg valami fontos történik most a Földön:)

spike 2011.04.03. 16:09:20

gyuff: tudom ezeket, de nyilván nem fizikai korlátra gondoltam :D mint ahogy gondolom az sem fizikai korláttal van megoldva, hogy az ember nem hagyhatja el a naprendszert. bár ebben nem vagyok biztos.

gyuff 2011.04.03. 16:30:20

teljesen jogos, de szerintem itt arra kell gondolni hogy az emberi tudatnak nincs lehetősége elhagyni a naprendszert (azaz lélek-elme-test formában -ember [más kérdés az, hogy ha a barátok köztöt nézi akkor nem fog sikerülni neki, de legalább nem is akarja])

spike 2011.04.03. 16:50:30

a naprendszeres dologról fogalmam sincs, csak itt a blogon olvastam róla, és itt is csak annyit, hogy nem és kész :D ja igen még az is megfordult a fejemben, hogy az egyik bejegyzésben az volt, hogy lemúria a mars asztrálsíkján rendezkedett be, és itt meg az van, hogy (gondolom a fizikai síkon) megy ez a nagy gyártás. nincs ebből semmi konfliktus?

emjé 2011.04.03. 20:28:32

"Mert gondolom lehet olyan dolgokat látni, aminek a hatására egy ember sorsa 180°os fordulatot vesz." Na, hát ezért tök fölösleges asztrálkiruccanásokat tenned a Marsra - ilyesmiből idehaza se rossz a felhozatal.

gyuff 2011.04.03. 23:02:33

az is lehet hogy az asztrálkiruccanások a 180°-os fordulat után jönnek

spike 2011.04.03. 23:02:46

Nem azért mondtam, mert olyat akarok látni :D Azért mondtam, hogy ez pl egy ok lehet a korlátozásra :D Tehát: hogy ne forduljon elő :)

gyuff 2011.04.03. 23:58:14

ezeket a próbálkozásokat már a fizikai síkon próbálkoznak elfojtjani a fiúk:)

spike 2011.04.04. 15:25:17

" a fiúk" :D

Inlakesh 2011.04.04. 19:54:33

off, de ha a fórumra írom, akkor nem látja senki: http://postaimre.euroweb4you.eu/downloads.php?cat_id=7&download_id=50 letölthető német doksifilm felirattal chemtrails témában

emjé 2011.04.04. 23:57:35

Nem mondhatnám, hogy volt türelmem végignézni a filmet, de azért megható az igyekezet, és jól eső az a gyengéd gondoskodás, amellyel a napfolttevékenységtől akarnak kemtréllel megóvni bennünket...:-) Miközben persze légköri és föld alatti atomrobbantásokkal, itt-ott elpukkant(ott) atomreaktorokkal, nukleáris balesetekkel; meg amíg a világ, plusz egy napig sugárzó kiégett fűtőelemekkel, megunt atom-tengeralattjárókból kihajított berendezéssel, és egyéb, a rohadt életben el nem tűntethető szeméttel teszik ugyanazok lakályossá Földünket...:-)

Inlakesh 2011.04.05. 08:13:40

Ez a 'megvédjük az embereket' dolog kicsit röhejes, ez tény, na de nem is ezért linkeltem be. Inkább úgy általában érdekesek a gondolatok, amik felmerülnek. Ami tényleg hiteles lehet belőle az az első húsz perc, ami magáról a csíkokról szól.

Inlakesh 2012.06.04. 18:55:21

Na vajon mire készülnek a Marson? http://www.origo.hu/tudomany/20120604-orokre-elhagynak-a-foldet-az-elso-marsutazok.html

teGergő 2012.06.04. 22:51:55

Hehe... "A Mars One nevű holland cég..." "Olyan emberek támogatják őket, mint [...] a Big Brother valóságshow kitalálója is."

19682willem 2012.06.07. 19:11:44

http://itcafe.hu/hir/mars_one_projekt_kolonia_valosagshow_2023.html

spike 2012.06.11. 00:43:45

Élő közvetítés a Marsról, az a nem semmi. De a leggázabb, hogy ebből is valóságshowt csinálnának. Bár lehet, hogy csak egy Hollywood-i produkció lesz, ami eljut a közemberekhez.

M.A. 2012.06.18. 19:38:54

Valaki látta a Prometheust? Vélemény? "Felkészítés", social engineering, van valami köze az eljövendő dolgokhoz?

lololok 2012.06.18. 19:55:33

Tegnap láttam. A Ridley Scott-univerzumba eléggé bele nem illő, a nagy része értelmezhetetlen és félbe hagyott szál. Egyértelműen tele van szuggeszciókkal, de a 'nagy' üzenet nem volt teljesen világos számomra. Bár mit is lehetne belemagyarázni egy filmbe, ami arról szól, hogy az emberiség egy Prométeusz nevű űrhajón elindul megkeresni a teremtőjét, de kiderül, hogy a teremtője el akarja pusztitani? Továbbá kiderül, hogy a valódi céljuk nem is ez, hanem az, hogy egy 100 éves milliárdos iparmágnás megtalálja a halhatatlanság kulcsát? Úgy értem, itt nem mögöttes üzenetek vannak, hanem direkt üzenetek. A Dávid nevű android (...) pedig echte übermensch szimbólum.

spike 2013.01.10. 17:29:56

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/egyiranyu-jegyet-arulnak-a-marsra-2128907 Kétezerhuszonhárom :)

cath 2013.01.10. 19:41:06

Tehát a járatot a BKV üzemelteti :-) majd.

spike 2013.01.11. 12:38:58

:D Hehe, minden bizonnyal, ráadásul a DKV-val kooperálva.

janiboy 2015.12.10. 17:08:36

Ha ez nem kamu, akkor már igen csak előkészületben van a globális 9/11 :
azutcahangja.blogspot.hu/2015/12/ha-brit-hacker-allitasa-beigazolodik.html

Így 2015 tájékán valahogy kezdenek felpörögni az események...

heyokha 2015.12.11. 20:28:09

@janiboy: "Ha ez nem kamu," 2K, 2012, mar olyan mint egy szappan opera. mintha volt valami olyasmi hogy lezarjak a vilaghalot 2012-ben s elkoezdodik az uj vilagrend... most jonnek az ufok... majd jon will smith, nem kell aggodni :)

janiboy 2016.02.03. 23:06:58

Már megint a színlelt UFO támadás előkészítése. Ezúttal az X aktákból:
vimeo.com/153368828

petiasün 2016.02.04. 18:18:24

@janiboy: Megnéztem az X-Akták s10e01-t felbuzdulva ettől a viditől. Huh. Tömény volt. Annyira nem csodálom hogy lehúzták, ha lövésed sincs az ilyen elméletekről, biztos élvezhetetlen az egész.
Azt akartam volna kérdezni elsőre, hogy mégis miért érné meg "nekik" ennyire kitálalni, aztán rájöttem, tele van bullshiteléssel, az a pár igazságfoszlány (?) amit megosztanak elmerül a kamu konteók és agymenések tengerében.

De legalább bedobták a köztudatba, hogy az "ufó jelenségek" valójában emberi kéz munkái. Egy kis 911-ezés is belefért, ezt a "pénteken zárolják a bankszámlákat" dolgot spec nem értettem h mi akart lenni. Gondolom az is csak bullshitelés.

Csak ennek mi értelme van? Annak aki sejti az igazságot nem jön be mert tele van baromsággal, aki szórakozni akar azt nem fogja szórakoztatni (bár a 3. rész kifejezetten "fun"), szemfelnyitásra hát jó is meg nem is, eléggé vakvágányra teheti az embert a sok dezinformáció. Nem látom át, h ennek mi értelme azon kívül, hogy mint 911et, most ahogy írtad előkészítik pöppet az UFO támadást.

janiboy 2016.02.04. 20:28:34

@petiasün:

Ez egy baromi jó módszer.

"az Irányítók általában nem visszatartani akarják az önmagukkal és egyes ténykedéseikkel kapcsolatos információkat, erővel elhallgattatva mindenkit, aki megpróbál velük kapcsolatban bármiféle információt nyilvánosságra hozni - ez kilátástalan harc lenne, az igazság előbb-utóbb elterjedne."

Az ilyen filmekkel két legyet ütnek egycsapásra:

Egyrészt : "egy csomó igaz dolgot fogsz meseként elkönyvelni, és később lehetetlen lesz meggyőzni téged róla, hogy az mind igazság volt. Amit egyszer a meserekeszbe pakolsz az agyadban, azt onnan nagyon nehéz utána áttenni a valóság oldalra." (pirospirula.blog)

Másrészt: "Bizonyítható vagy közismert tényeket teszünk egy elméletbe, így az emberek kapcsolt áruként elhiszik az elmélet többi részét is." (2012.blog)

Így gyakorlatilag két legyet ütnek egycsapásra.

janiboy 2016.02.04. 20:39:20

@janiboy: Hopszi! Kétszer írtam le a "két legyet ütnek egycsapásra" mondatot...

...Most már háromszor. :D

petiasün 2016.02.04. 21:34:39

@janiboy: Ja-ja. Igazából ezt értem. Azt kérdeztem volna, h minek örülnek azok akik "tudnak" ezekről az elméletekről? Pont ez a "kiszivárogtatás" az, ami ellehetetleníti az ilyen elméletekről való diskurzust - az emberek egyből X-Aktákhoz kapcsolnak, hogy ja biztos onnan vetted...:)
Amúgy reméltem, hogy az egész komoly kormány-összeesküvés fog tovább kibontakozni a részekben, de a 2. és főleg a 3. rész már teljesen off. Remélem a 6. :) rész még tartogat valami "nyalánkságot"
Amúgy fun sorozat, nagyon rég nem láttam belőle, szórakoztató pedig :D

Lazur 2016.02.05. 07:10:19

Égy időben vele másik csatornán futott A kód neve: Merkúr és a Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed.

janiboy 2016.02.06. 11:23:26

@Lazur: Akkor itt az ideje kiszedegetni a pénzt a számlákról, mert a végén így járunk. :D :

indavideo.hu/video/South_Park_-_A_mai_bank-_es_penzrendszer

emberneve.gyufa 2016.03.10. 11:28:35

Ennyit a Fermi paradoxonról.. :D

www.origo.hu/tudomany/20160303-gyors-radiokitores-urkutatas-galaxis-jelek.html

Jó, kicsit távolabb van mint a mars, de ezt a topicot legalább nem kellett keresni. :)

Hilda02 2016.03.10. 22:41:30

A kamu földönkívüli támadásról Kurt Vonnegut: A Titán szirénjei c. sci-fi könyv jut az eszembe, amelyben földi embereket rabolnak el, majd a Marson katonai kiképzést kapnak, és arra kényszerítik őket, hogy támadják meg a Földet. A földiek persze azt hiszik,hogy idegenek...stb.

Gergő92 2023.01.18. 00:00:12

Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :)
süti beállítások módosítása