HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Menetrend (szerk)

2012.01.15. 17:34 dangbird

(SZERK: A BEJEGYZÉS VÉGÉRE BESZÚRTAM A "Hova tegyem a pénzem"-SZAKASZT,MELYET TELJESEN KIFELEJTETTEM TEGNAP...)

"Az átlagember úgy készülhet fel a háborúra, hogy vidékre költözik és létrehoz egy farmot. De vigyen magával puskát is, mert az éhezők hada fog kószálni mindenütt. Habár az elitnek meglesznek a saját biztonságos kuckói és speciális menedékhelyei, nekik is vigyázniuk kell, mert a menedékhelyeik is veszélybe kerülhetnek." (Henry Kissinger)

A következő bejegyzésben megpróbáljuk közkívánatra végigjárni, hogy hogyan is fog alakulni az a bizonyos feltételezett jövő, illetve a legközelebbi jövőben esetleg előfordulható eseményekkel kapcsolatban milyen túlélési stratégiák lehetségesek.

Hangsúlyozni kell mindjárt az elején, hogy az itt következő információk, állítások és javaslatok nem valami „arkangyali prófécia” részét képezik, kizárólag jószándékú szellemi hatalmak jópár évvel ezelőtti közléseire, az Irányítók saját „közléseire”, kiszivárogtatásaira, illetve a bárki által megismerhető hétköznapi tényekre épülő következtetések.

A jövőt azért nagyon nehéz előre megjósolni, mert egy relatív létezésen belülről nézve mindig csak feltételezett jövőkről beszélhetünk. Maguk az Irányítók is bármikor változtathatnak terveiken, illetve a sikert épp az biztosítja számukra, hogy soha nem mennek biztosra, hanem mindig van egy B-terv, C-terv, D-terv, sőt, akár még ennél is több variáció is lehetséges, s mindegyikre fel vannak készülve.

Vázlatos menetrend 2012-2019

Itt következik az az előrejelzés, amelyet 2003 és 2005 között, médiumok által kapott információkból raktunk össze. Eszerint már 2010-re össze kellett volna omlania az Eurózónának, mégpedig egy viszonylag rövid, de annál intenzívebb hiperinflációs (lásd ott) időszak után. (Ebből egyértelműen következik, hogy Magyarország akkor jár jól, ha kimarad az eurózónából, sikerül halogatnia a csatlakozást az összeomlásig.) Ez még nem történt meg, de továbbra is meggyőződésünk, hogy csak idő kérdése, s az EU nem fog megerősödve, szuperállammá alakulva kikerülni a jelenlegi pénzügyi-politikai krízisből, hanem részben vagy teljesen szét fog szakadni, esetleg visszaalakulni laza gazdasági államszövetséggé. A teljes szétszakadás viszont nem fog menni háború nélkül.

Az előrejelzés tehát úgy folytatódik, hogy a 2011 és 2013 közötti időszakban belháború zajlik mind az EU-ban, mind néhány tagállamában (ellenkormány, polgárháború). Ez utóbbi Magyarországon kifejezetten esélyes, különösen, ha egy államcsőd is kíséri 2012 első felében. Egy névleges, de tehetetlen államhatalom megmarad, s vele párhuzamosan létrejön egy alternatív állam (Hunnia, vagy nevezhetjük akárminek), amelynek teljes káosz lesz az eredménye. Mindebbe még beleszépíthet a Trianon-kérdés, vagyis a polgárháborús helyzet könnyen átterjedhet Romániára, esetleg Szlovákiára és Szerbiára is.

A káoszt, mely az egész világon jelentkezik, tulajdonképpen az okozza, hogy a központi irányítás háttérbe húzódik (amint arról már szó volt a Fehérlófiás előadáson), sokkal lazábbra engedi a különböző politikai és gazdasági érdekcsoportok pórázait, akik egymásnak esnek, valamint belharcokba is kezdenek.

A háborúk és gazdasági csődök által hátrahagyott romokon azután a 2014-2015-ös időszakban új, szuverén nemzetállamok virágzanak fel. Magyarországnak is lesz nemzeti kormánya, s gazdasági-szellemi fellendülés indul el – hogy ez a Magyarország milyen határok között fog létezni, az kétséges, de hogy az eredeti, történelmi határokat valaha is sikerül száz százalékosan visszaállítani, az erősen valószínűtlen. (Lásd később.) Az egyetlen probléma, amely megkeseríti minden ország életét, a nemzetiségi kül- és belkonfliktusok megoldhatatlansága. Változó hevességű, de folyamatos háborúskodás szomszédok között, etnikai villongások, esetleges pogromok és deportálások helyszíne lesz Európa. Mondani se kell, hogy a központi irányítás nem engedte el a gyeplőket teljesen, a nemzeti kormányok is a befolyásuk alatt állnak, s erre a sok etnikai alapú konfliktusra azért van szükség, hogy az emberek utána szívesebben fogadják az egységes világállam létrejöttét.

Az újonnan létrejött, meglehetősen labilis status quo ugyanis csak mintegy fél évtizeden át létezhet, 2019-ben az Irányítók visszatérnek a színre, mégpedig egy hatalmas „űrbéli” hadsereggel...

A Rigel-project

Ezt már korábban kifejtettük részletesebben, most lássuk egy új megvilágításból! A Nimród csillagkép lábfejét képező Rigel (Beta Orionis) kettős csillagának több bolygóján is a földi élethez nagyon hasonló élet lehetőségei állnak fent. Mind a rendszer 7., mind a 9. bolygóján emberhez hasonló intelligenciával rendelkező élet van, mely technikai civilizációt épített, az emberiséget csak néhány lépéssel megelőzve. A csillagközi utazás technológiája már a XX. század elején-közepén is rendelkezésükre állt (hanem még régebb óta). A Rigel 7 és a Rigel 9 azonban ellenséges viszonyban állnak egymással. Erre játszanak rá a mi Irányítóink, egyik kedvenc elvükre, az oszd meg és uralkodjra alapozva: a Rigel 9-cel szövetkeztek a Rigel 7 ellenében. A Rigel 9 biztosította számukra a technikai tudást és a genetikai információkat, amelyek segítségével a marsi és holdbéli bázisokon létre tudják hozni a hamisított, Rigel 7-ről származónak beállított „űrhadsereget”, mellyel 2019-ben a Földet lerohanják. Ezzel egyúttal casus bellit teremtenek a Rigel 7 gyarmatosítására (az ehhez szükséges haderő fejlesztése is folyamatban van már). Ugyanazt a mintát láthatjuk itt, mint a 9/11-project esetében, csak a kivitelezés lesz némileg igényesebb. A Föld vezetői megtámadják önmagukat (helyesebben minket), hogy azután lerohanhassanak egy ártatlan idegen civilizációt. Ehhez a csillagközi utazás technológiájára szükség van, melyet a Rigel 9-től megkaptak már régen, azonban a „lakosságnak” kézenfekvő lesz azt hazudni, hogy egy leszedett Rigel 7-es hajóból tanulmányozták ki a hadsereg tudósai villámgyorsan, hogy is kell térváltó hajtóművet építeni.

Melyik hadseregé? Itt jön az a rész, amelyről már a korábbi bejegyzésben szó volt: a Föld megvédéséhez egységes erőfeszítésre van szüksége az emberiségnek. Közös hadsereg kell, közös háttérinfrastruktúra, gazdasági konjunktúra. Az embereknek pedig nem lesz ezzel problémájuk, hiszen ha idegen lények lövöldöznek ránk, senkit nem fog érdekelni a másik ember bőrszíne vagy vallása: minden homo sapiens „magunkfajta” és minden rigeli „magukfajta” lesz hirtelen. A több évi folyamatos etnikai konfliktussor után kifejezetten megkönnyebbülünk majd, hogy végre nem kell egymást gyűlölni.

Vázlatos menetrend 2019-2029

Az „idegen támadást” elhárítjuk, a közös cél érdekében létrehozott világkormány pedig hogy, hogy nem, marad – biztosítva a világbékét. A kaotikus évtized után az emberek örömmel fogadják majd a sötét rendet is. Ez szintén egy gyakran ismételt irányító-technika: egy lépést hátra, kettőt előre... Nyílt diktatúra következik, a Világkormány egyre szigorúbb és teljeskörűbb kontroll alá vonja majd polgárait, az 1984-hez nagyon hasonló, falanszteri civilizációt létrehozva, melyből kivonulni sem lehet majd: a Világkormány mindenkit megadóztat, ha másért nem, hát a kilélegzett szén-dioxid miatt, így a pénz használata elkerülhetetlenné válik. Márpedig pénze legkésőbb 2022-től csak annak lehet majd, akibe beültették a VeriChipet, amely segítségével nem csak hollétünkről, de élettani funkcióinkról is folyamatosan értesül majd a rendszer – egyesek szerint ez utóbbit akár irányítani is tudják majd távolról. Az emberiség szétválasztása, melyről korábban már írtunk, itt válik teljessé: kik azok, akik a „fenevad bélyegét” és a teljeskörű irányítást elfogadják, és kik azok, akik inkább lesznek törvényenkívülivé s árnyék-társadalmat képeznek. A világállam szorításában egyre több lesz az elégedetlen ember, s végül 2027-ben kirobban egy globális polgárháború. Ez 2029-ig fog tartani, s végül az Irányítókat és híveiket a Földről való végleges távozásra kényszerítik a lázadók. Hogy ők a Rigelre távoznak, avagy űrhajókon kénytelenek tovább tengetni életüket, attól is függ, hogy a Rigel 7 gyarmatosítására irányuló tervek hogyan haladnak 2020 és ’28 között. A Rigel 7 elleni háború jelentős mennyiséget fog lekötni a Birodalom erőforrásaiból, ennek is köszönhető, hogy a felkelők végül győznek. A háborúban nukleáris fegyverek mellett a HAARP-ot és egyéb, ma még „titkosnak” (már csak az nem tud róla, aki nem akar) számító technológiákat is bevetnek majd. Több ember fog meghalni, mint ahány jelenleg él a Földön. A távozókat is leszámítva legfeljebb 3-500 millió ember marad a Földön. A bolygó jelenleg lakható területeinek 3/4-e lakhatatlanná válik, pl. a jelenlegi USA területe szinte teljes egészében.

Ezért is írtam, hogy Magyarország nem tudja visszakapni eredeti határait: mire erre lehetőségünk lesz, 2029-ben, Európa térképe domborzatilag is átalakul, a hegységekkel együtt így a tengerek határai is elmozdulnak. Egy médiumi információ szerint Magyarország formája a térképen durván egy paralelogrammához fog hasonlítani, s délen egész hosszan határos lesz a Földközi-tengerrel. A „határon túli magyarság” fogalma viszont szerencsére megszűnik, a megmaradt magyarok mindannyian egy hazában fognak élni.

Új Világ, 2029-től

A magyarságnak, értesüléseink szerint, vezető szerepük lesz a világhatalommal szembeni ellenállásban (ahogy már most is, 2006 óta, de egyelőre még csak próbálgatjuk, esetleg hogy is kéne ezt a lázadás-dolgot...), így a kialakuló Új Világban is. No nem az NWO-ra kell gondolni Új Világ alatt, nem a Novus Ordo Seclorumra, amely igazából egy régebbi világ (melynek már a XVI. században megkezdték építését) betetőződése. Ez a kifejezés igazából csak elfedi a valódi Új Világ gondolatát, az emberi civilizáció teljes megújulásának lehetőségét.

Bár ismét lesznek nemzetállamok, de megtalálják a békés együttműködés útját. Ennek egyik fő eszköze a Békeőrség lesz, az egyetlen fegyveres szervezet a világon, mely minden államhatalomtól függetlenül végzi a dolgát, közvetlenül a „Világtanács” ellenőrzése alatt. És most itt ne olyan exkluzív klubra tessék gondolni, amilyeneket a szabadkőművesek szoktak létrehozni „tanács” meg „bizottság” címszó alatt. A Világtanács tagjait a világ országai delegálják, s bár „kormányok feletti kormány” lesz, létrejöttét és működését az I. Világtörvény szabályozza majd, és kizárólag az ott meghatározott feladatok ellátása lesz a célja, hatáskörét nem lépheti túl. A Békeőrség és a Világtanács kölcsönösen felügyelik egymást. Az új „rendszer” építészei Földre inkarnált Fénylények lesznek, akik a létrehozás után a működtetés feladatát is jó időre magukra vállalják, élükön egy 2029-ben még egészen fiatal „emberrel”, aki a Világtanács elnöke lesz hosszú évtizedeken át. A Világtanács és a Békeőrség értesülésünk szerint Magyarországon fognak székelni, az Új világnak tehát itt lesz a centruma, a Világtanács első elnöke pedig szintén magyar lesz.

Az Új Világ duális kinézetű lesz: a megmaradt (s újra szaporodásba kezdő) emberiség nagyobb része falusi létben fog élni, tehát a természetes (vagy legalábbis természethez közeli) emberi életformát gyakorolja majd. A falusi emberek a földből élnek majd, a pénznek minimális szerepe lesz az életükben. (A mostoha körülmények miatt sajnos az önellátás sokkal kisebb mértékben valósítható majd meg, mint a középkorban volt.) A városból jövő technológia is csak elhanyagolható mértékű segítséget nyújt nekik a hétköznapokban.

Az emberiség egy kisebb része a városokban sűrűsödik majd, melyek elsődleges célja a technikai feljődés lesz és az űrutazás.

A Vízöntő kora

Ha már a jövőről beszélünk, muszáj egy-két szó erejéig megemlíteni ezt a vízöntős baromságot, amellyel már a ’60-as évek óta kábítják a laikusokat. 1982. február 2-án beköszönt a Vízöntő kora. 2000. január 1-jén beköszönt a Vízöntő kora. 2011. 11. 11-én beköszönt a Vízöntő kora. 2012. 12. 21-én beköszönt a Vízöntő kora...

Egyrészt a tavaszpont még bőven a Halakban van, másrészt ha eljön a Vízöntő kora, az nem a spirituális felemelkedést fogja hozni, hanem egy általános kataklizmát (mint legutóbb is, lásd >itt<), tehát nem kéne annyira várni. A New Age, a 2012 – Spirituális felemelkedés, az ötödik dimenzióba megyünk, és egyéb propagandák azt a célt szolgálják, hogy az emberek a naptár tépkedésével legyenek elfoglalva önmaguk fejlesztése helyett. Nem kell itt erőlködni! Elég, ha megvárunk egy bizonyos dátumot, s onnantól a kozmikus erők törvényszerűseiből következően magunktól leszünk majd hej, de magas frekvenciájúak! És mindenkinek fényteste lesz majd! Pénz-bankok helyett pedig fénybankok lesznek majd, amelyek a szeretetet multiplikálják!

Bizony. De vessünk inkább egy pillantást a tényekre, hogy megtudjuk, mikor megyünk át a Vízöntőbe. Az alábbi képen a 2012-es tavaszi napéjegyenlőség napfelkeltéjének számítógéppel szimulált képe látható. Ilyenkor figyelhető meg, hogy a tavaszpont hol van. Tehát az, hogy az évnek ezen a napján az évkör melyik pontján kel fel a Nap, határozza meg a tavaszpont helyzetét.

Ha olyat olvasunk, hogy „Földünk tengelye 2012-ben lép át a Vízöntőbe”, nyugodtan megállapíthatjuk, hogy az illetőnek fogalma sincs, miről beszél. A földtengelynek annyi köze van a dologhoz, hogy a tavaszpont a precessziós mozgás (tehát a földtengely búgócsiga-szerű billegése) miatt „hátrál” 72 évente 1 fokot, vagyis a Nap és a bolygók menetrendszerű mozgásirányával ellentétesen mozdul el, de olyan lassan, hogy kb. 26 évezredig tart neki, mire körbeér az évkörön. Ezt az időtartamot nevezik Világévnek vagy Precessziós Nagyévnek, amely 12 Világhónapra osztható. Ezt összevetve a fenti képpel, jól látható, hogy még sokáig a Halak világhónapban tartózkodunk.

Ezen a ponton érdemes megemlíteni a Kitalált Középkor-elméletet is, melynek valóságalapja valószínűleg van: a történelembe bizonyos fiktív eseményeket beiktattak, s hogy ezeknek helyet csináljanak, más, valóban megtörtént eseményeket ide-oda tologattak vagy éppen töröltek. Azonban az, hogy jelenleg 1712 lenne, egy egyszerű csillagászati számítással megcáfolható: az időszámításunk kezdete nagyjából a Halak világhónap kezdetétől számítódik, 1712 évvel ezelőtt pedig már a tavaszpont javában a Halakban haladt.

Felkészülés - problémák

Visszatérve a jelenbe, sajnos nem tudhatjuk, hogy a következő néhány zavaros év pontosan milyen problémákat, megpróbáltatásokat hozhat magával. Nézzük, milyen lehetőségekkel számolhatunk!

Államcsőd: a legvalószínűbben ez kinéz Magyarországnak – a kérdés csak az, hogy részleges vagy teljes államcsőd lesz. Az államcsőd alapszinten csak annyit jelent, hogy a hitelezőiknek, illetve befektetőknek (pl. állampapírok vásárlóinak) az állam nem tud fizetni. A teljes államcsőd az állam teljeskörű fizetésképtelenségével jár együtt, vagyis nem tud fizetést adni az orvosoknak, rendőröknek, tanároknak, stb. sem – ez utóbbi nyilván sokkal súlyosabb következményekkel jár a marxista, államfüggővé nevelt társadalom számára.

Az Interneten a hülyeség mindig fénysebeséggel terjed, de nem kizárt, hogy a Fidesz láthatatlan propagandagépezete is rájátszik a dologra: egyesek elkezdtek valamiféle Argentin Modellről vízionálni, hogy a ravaszdi Orbán majd egy alapszintű államcsődön keresztül fog kivezetni minket a bajból, az IMF kárára. Azok, akik ezt elképzelhetőnek tartják, csak a tömegmédiából tájékozódnak, vagy pedig a hosszútávú memóriájuk nem túl jó: bár a tömegmédia hallgatott róla, az alternatív/nemzeti média elég nagy sopánkodást rendezett (jogosan), mikor az IMF-től felvett 6000 milliárd forintos „mentőcsomagról” szóló szerződést aláírták. A Gyurcsány-kormány által felvett utolsó hitel volt ez, nem sokra rá Gyurcsány el is pucolt a tett színhelyéről. Nem csoda: a szerződésben nem kevesebb állt, minthogy a 6 billió forint fejében a magyar állam jelzálogfedezetül adja a teljes nemzeti vagyont – tehát minden, ami jelenleg „állami” (nemzeti) tulajdon, jelzálog alatt áll, és ha a mindenkori „magyar” kormány bejelenti az államcsőd első fokozatát, vagyis hogy hitelezőinek nem tud fizetni, az IMF jöhet rekvirálni, tehát nem lesz MIT „kivezetni a válságból”, mert a határon a Magyarország-táblákat, melyeken a festék még meg sem száradt, kapásból lehet fuvarozni a szeméttelepre, és helyükre IMF Property feliratú tábla kerülhet. Orbán maradhat kormányon, csak állama nem lesz, amit kormányozzon. Így válik érthetővé, hogy miért szükségszerű, sőt nemzetmentő ekkor egy párhuzamos állam létrejötte Magyarország területén, amely nem ismer el jogfolytonosságot egyetlen „(nép)köztársasággal” sem, hanem a Magyar Királyságra építkezik, saját pénzt nyomtat, saját fegyveres erőket szervez, és az országot elrabolni készülő IMF-et megpróbálja fegyverrel kitakarítani innen. Amelynek szintén logikus következménye, hogy az IMF „megenyhül” (saját bőrét mentve), és ad egy kis pénzt Orbánéknak, hogy a párhuzamos állammal szembeszálljanak, elvégre a pénzhatalom kifejezetten magyarellenes szárnyainak semmi nem okozna nagyobb örömet, mint ha újra magyar ölne magyart idegen érdekért, mint már párszor a történelemben.

Anarchia: a kaotikus időkben mindig megnövekszik a bűnelkövetésre való hajlam, nem is beszélve egy teljeskörű államcsődről, ami az állami igazságszolgáltatást és kényszerítő erőt megszüntetné, tehát effektíve anarchiát okozna. Ennek persze a nyilvánvaló veszélyeken túl van előnyös oldala is a becsületes munka útját választó emberek számára: szabad letelepedés van, lehet kezdeni művelni a földet, lehet házat építeni, kutat ásni mindenfajta engedély nélkül, szabadon lehet vadászni, fát vágni az erdőkben, legeltetni a mezőkön, stb. Könnyebben jutunk fegyverhez, és azt magunknál is hordhatjuk, a törvény pedig nemcsak bennünket nem véd, hanem a bűnözőt sem, tehát bátran lelőhetjük azt, aki ellenünk vagy családunkra, vagyonunkra tör.

Háború: nem kizárt, hogy egy EU-val szembeni függetlenségi háborúban kell részt vennünk, vagy esetleg Erdély ürügyével háborúba hajszolnak minket Romániával. A háborúnak a nyilvánvaló hátrányokon túl annyi előnye mindenesetre van, hogy a gazdaság pörög, a munkanélküliség csökken.

Hiperinfláció: gazdasági válság, államcsőd következménye lehet akár a forint vásárlóerejének zuhanása is, de ha az eurózónában történik ugyanez, az is kihatással lehet ránk. A Gresham-törvény miatt ugyanis amint a forint stabilabbá válik az eurónál, az euró elkezdi kiszorítani a magyar gazdaságból a forintot. Az inflációnak van annyi előnye, a háborúhoz hasonlóan, hogy élénkítő hatással van a gazdaságra. A baj csak akkor van, ha hatványozottan öngerjesztővé válik, például államcsőd esetén erre komoly veszély van. Ekkor megismétlődhet Magyarországon az, ami a pengővel történt.

Hiperdefláció: a defláció az infláció ellentéte, a gazdaságban fellépő pénzhiány okozza. Ez akkor történhet meg, ha a bankvilágban nemzetközi csődlavina indul meg, így minden betétes elveszíti a pénzét, minden multiplikált pénz megsemmisül, marad az elsődleges jegybankpénz, ami édeskevés az eddig forgalomban lévő pénz mennyiségéhez képest. Ez deflációt szül, vagyis olyan „pénzéhséget”, amely az árakat lefelé szorítja, és ezáltal azt okozza, hogy mindenki ráül a pénzére, ezzel tovább csökkentve a pénz forgási sebességét, és további deflációt okozva, és így tovább. Amerikában 2008-ban ezért kellett az államnak gatyára vetkőznie: a Lehman Brothers csődje majdnem hiperdeflációs lavinát okozott náluk, amely könnyen világméretűvé válhatott volna.

Ha a világ összes nagy bankháza néhány hónap alatt csődöt jelentene, az olyan globális hiperdeflációt okozna, mely a pénz alapú gazdaság teljes összeomlásával és végső soron a civilizáció összeomlásával járna. Nézzük meg végül ezt a lehetőséget:

Teljes összeomlás: igen valószínűtlennek tartjuk, hogy az elkövetkező egy-két évben ilyesmi történjen (sokkal inkább 2029-ben, mikor az Irányítók búcsúzóul „format c:”-ot nyomnak majd az összes banki szervernek), de a lehetőségével számolni kell. Aki erre felkészült, mindenre felkészült a fentiek közül.

A teljes összeomláson azt kell érteni, hogy teljes. Vagyis nincs semmi, amit eddig készpénznek vettünk, s talán észre sem vettük, hogy napi szinten ott van nekünk – azt hittük, hogy ez természetes, hogy ez jár. Nincs víz a csapban, nincs áram a konnektorban, nincs kenyér a boltban, se mosogatószer, se papírzsebkendő, nem jár a vonat, a busz, nem rendel az orvos, nincs mentő, rendőr, tűzoltó, iskola. Nem viszik el a szemetet a kukások, és nem működik a csatornahálózat. Úgyhogy ami viszont van, legalábbis a nagyvárosokban: szemétkupacok a járdák szélén, alattuk diszkréten csordogáló szennyvíz, csótányok és egyéb rovarok, valamint patkányok hada, és ebből adódóan természetesen: pestisjárvány. Azok, akiknek van hova menniük, hátizsákosan, gyalog menekülnek vidékre, akiknek nincs, rabolva, fosztogatva próbálnak életben maradni.

Ezen a ponton ki kell térni a cigánykérdésre is. Sokan úgy gondolják, hogy egy ilyen összeomlással járó állapotban a legtöbb gondot „fosztogató cigányhordák” fogják jelenteni. Ez valószínűleg nem így lesz. A cigányok egyik legfontosabb természeti-társadalmi szerepe ugyanis az újrahasznosítás. Ha összeomlott a civilizáció, a világ terített asztallá változik számukra. Nem lesz gond élelemhez jutniuk, hiszen leghamarabb ők fogják tudni fémből készült használati tárgyakkal ellátni a mezőgazdasági termelést folytató falusi embert. Újrahasznosító tevékenységüknek lesz egy mellékhatása is, szintén pozitív: hogy a reménytelenül civilizációfüggő emberek is belátják majd, hogy itt a vége. Nem fognak éhenhalni a Tesco előtt ücsörögve, várva, hogy újra kinyit majd, mert jönnek a cigányok, és eltakarítják az egész épületet, hogy a betonvasat kitermeljék belőle. Senki nem fog a vasútállomáson ücsörögni, remélve, hogy kijuthat Nyugatra, ahol biztos nincs ekkora baj (hírt ugye nem kaptunk az összeomlás óta, fogalmunk sincs, hogy ez csak nálunk van így, vagy mindenhol!), mert a cigányok felszedik a síneket, levágják a felsővezetékeket, ahogy teszik néha most is – ami egy működő civilizációban kártékonynak számít, azonban ha egyszer lemegy a függöny, kifejezetten hasznos lesz a funkciójukat vesztett szerkezeti elemek eltávolítása az útból.

Felkészülés - lehetőségek

Vegyük sorra, mit mindent tehetünk annak érdekében, hogy felkészültebben nézzünk szembe a bizonytalan jövővel!

Önmagunk felkészítése - lelkileg, szellemileg: először is sorra kell venni az elképzelhető jövőképeket, s mindegyiket tényleg el is képzelni, valamint azt, hogy mit tennénk, ha az adott kép valóra válna. Ez egyrészt segít számbavenni a gyakorlati teendőket, másrészt segít megszabadulni a félelemtől. Ha kívül nem is tudunk, legalább belül készüljünk fel minden lehetőségre, hogy nyugodtan nézzünk majd szembe az eseményekkel, akármilyen irányt vegyenek is. Sajátítsuk el a szükséges ismereteket, ha van rá lehetőségünk, már most keressünk kapcsolatot olyan vidéki emberekkel, akiktől megszerezhetjük a valóban értékes tudást: hogyan kell egy növényt elültetni, lakható dolgot építeni földből vagy fából, kutat ásni, csapdát állítani, halászni, ehető növényeket a természetben felismerni és felhasználni, stb. Kezdetnek, elméleti tananyagnak pl. >olvashatjuk ezt<.

- fizikailag: edződjünk, s gyakoroljunk a rendelkezésre álló fegyvernemekkel (puszta kéz, bot és kés mindenkinek rendelkezésre áll). Az edződésen nem csak, sőt nem elsősorban a testi erő növelése értendő, hanem próbáljuk apránként adagolva szimulálni a válságkörülményeket. Pl. kapcsoljuk ki a fűtést este, lefekvéskor, gyalogoljunk le nagyobb távokat teljesítménytúrákon, mindenre elszántabbak próbálják ki a szabad ég alatt alvást is, aki még életében nem fürdött lavórból, legalább egyszer próbálja ki, ilyenkor télen kísérletezzünk zokni+szandál kombinációval, hogy a lábunk is szokja a hideget (legalább egy boltba menés erejéig...), próbáljuk ki, milyen koplalni legalább 24 órát – szóval ne akkor tapasztaljuk meg mindezeket csőstül, amikor az életben maradásunk a tét. A katonákat is békeidőben szoktatják a háborús körülményekhez, nem akkor terelik ki őket először a szabad ég alá, mikor már kitört a háború, és élesben kell helytállni. Káros szenvedélyeinkről is előre szokjunk le; mikor a valódi szükségletek biztosítása is nehézséget jelent, ne azzal legyünk elfoglalva, hogy cigi, pia vagy drog után szaladgálunk.

Kifelé a városból: ez már korábban is szóba került. Akinek saját tulajdonú, tehermentes ingatlanja van nagyvárosban, már rég szabadulnia kellett volna tőle, de talán még most is lesz rá ideje. Azonban vigyázat: ahogy az emberekben fogalmazódik meg a válsághelyzet rémképe, úgy fog felfelé kúszni a vidéki telkek ára és fognak elértéktelenedni a városi lakások. Ha valakit a munkája a városhoz köt, inkább legyen ingázó, és legyen egy kis földje, kútja, egy baromfiudvara a sarokban. Ha valaki kénytelen a városban maradni, legalább próbáljon minél kintebb költözni, minél közelebb az erdőhöz, fához, földhöz, vízhez. Budapestieknek tudom ajánlani pl. Zuglót: a város szabálytalan alakja miatt közel van a belvároshoz is, de a természethez is.

Ha van rá pénz, szerezzünk be egy sparheltet és üzemeljük be.

Akinek pedig már van földje, akármilyen kevés: vesse be az utolsó négyzetcentiméterig!

Készletezzünk: aki nem tud termelni, legalább készletezzen. Természetesen kút híján a legnagyobb problémát a víz utánpótlása jelenti, erre javaslom néhány palack ásványvíz felhalmozása mellett egy szűrőkancsó beszerzését néhány tartalék szűrőbetéttel, és a legközelebbi olyan patak helyének bemérését, melynek feltehetőleg szűrés és forralás után iható a vize. Az „iható” természetesen egy relatív fogalom, ezért is kell a palackos víz: időt kell hagyni magunknak, hogy a szokatlan összetételű vízre átálljon a szervezetünk. A szűrőkancsó jelenleg is használható a csapvíz szűrésére, annak minőségét is javítja, tehát aki úgy gondolja, hogy nem veszélyezteti semmi az ivóvízellátást, annak sem pénzkidobás. Csapvizet is halmozhatunk egyébként, mélyhűtőben.

Az élelmiszer készletezése még belvárosi garzonlakásban is megoldható. Nem kell feltétlenül több mázsában gondolkodnunk, 10 kg száraz termés (barna rizs, sárgaborsó, lencse, hajdina, köles, stb.) és barna liszt, meg 20 db tojás, 2 liter étolaj is előnyt jelent a legtöbb emberrel szemben, akinek 1 napra való élelem is alig van otthon. Idővel úgyis minden készlet elfogy, bármekkora, tehát ha baj van, úgyse az legyen a túlélési stratégiánk, hogy próbálunk napi 2 kanál sárgaborsón eltengeni, hanem az, hogy amíg a készlet tart, azalatt megpróbálunk valamerre lépni.

Akinek autója van, pár kanna benzint tegyen félre, nehogy egy majdnem üres tankkal érje a baj. Tüzifát szállítani pl. nagyon jó lesz az autó, de ha sok benzinünk van, a fuvarozást, mint szolgáltatást cserélhetjük ételre, egyéb hasznos dolgokra.

Ha már tűzifa, akinek van kályhája, sparheltje, kemencéje, kinti tűzrakó helye, stb., készletezzen fát is.

Készletezni kell ezen felül persze a tisztító- és higiéniai szerek nagycsaládjába tartozó dolgokat, gyufát, gyertyát, kötszert, stb. Tiszta ruhánk is mindig legyen tartalékban, ne üres zoknisfiókkal és teli szennyeskosárral érjen minket a „nincs víz” igen kellemetlen jelensége.

További triviális dolgokat a végtelenségig sorolhatnánk, úgymint nyomtatott térkép a környezetünkről és egész Magyarországról (értve ezalatt a Kárpát-medencét), iránytű, golyóstollak, hátizsák, hálózsák, stb. De azt gondolom, jobb, ha a sok apróságot mindenki magától veszi számba, így jobban felkészül lelkileg és mentálisan.

Önvédelem: önmagunk fizikai felkészítésén túl természetesen számos dolgot tehetünk önmagunk, lakhelyünk, készleteink megvédése érdekében. Legfontosabb a lakhelyünk megfelelő „erődítése”, amelynek alapelvét egy igen kegyetlenül hangzó káté adja, mely egyetlen kérdésből áll:

- Milyen záram legyen, hogy ne törjenek be hozzám?

- Jobb, mint a szomszédodnak.

(S ha már szomszédoknál tartunk, látni fogjuk egy hirtelen eseménynél, főleg nagyvárosokban, hogy milyen sokan számítottak rá, ugyanakkor szinte senki nem készült rá a gyakorlatban. Tehát míg mi vidáman főzögetjük a panelban a sárgaborsónkat (feltéve, ha van még gáz vagy vettünk sparheltet), a szomszéd gyomrának korgása áthallatszik majd a konyhánkba, és bár az mindenkinek saját belátására van bízva, hogy akar-e szorult helyzetben szoros környezetének segíteni, illetve a körülmények megengedik-e, arról azonban tudjunk, hogy ha a környezetünkben valakinek éhínség idején ételt adunk ellenszolgáltatás nélkül, annak valószínűleg hamar híre megy, és rövidesen az egész környék az ajtónk előtt állhat, sőt, akár ostrom alá is vehetnek, főleg, ha kitudódik, hogy szűkősen több hétre elegendő készletet halmoztunk fel. Az éhség nagy úr, főleg azoknál, akik életükben nem hagytak ki egy étkezést. Tehát ha adunk is bárkinek, a készleteink nagyságát mindenképpen titkoljuk el a szomszédság elől.)

Otthon tehát könnyen meghúzhatjuk magunkat egy rács és egy-két jobb ajtózár védelme mögött. (A rács előnye, hogy az ajtó pillanatnyi nyitásával zárt rácson keresztül is támadhatjuk a behatolni készülő vagy a kertben garázdálkodó bűnözőt lövéssel, dobással, szúrással.) Az utcai önvédelem mindig sokkal bonyolultabb kérdés, erre nincs is általános recept, talán csak annyi, hogy ne úgy nézzünk ki, mint Neo a Mátrixban, mikor behatolnak az ügynökök főhadiszállására, hanem csak egyféle fegyvert gyakoroljunk minél magasabb szintre (a puszta kéz mellett), és más fegyver ne is legyen nálunk. Ha lesz, azt kritikus helyzetben használni is akarjuk majd, és katasztrofális következményekkel járhat pl. ha valaki egy késsel kellő gyakorlat híján kezd hadonászni (pl. az egyébiránt eleddig fegyvertelen támadó elveheti és halálos sebet ejthet vele). A másik általános szabály, hogy ha csapatosan támadnak egy emberre, pl. tízen, a megmenekülés egyetlen esélye, ha képesek vagyunk azonnal felmérni, hogy a csapatban ki az alfa-hím. Ugyanis amikor emberek falkát, bandát alkotnak, pl. bűnelkövetéshez, ugyanúgy van közöttük alfa-hím, még ha ezzel csak tudat alatt vannak tisztában. Az alfa-hím testbeszédből, kisugárzásból azonosítható, és ha őt sikerül hirtelen harcképtelenné tennünk, van rá esély, hogy a többiek állati ösztöntől hajtva megfutamodnak, bármekkora túlerőben is legyenek.

Hova tegyem a pénzem: egy dolog biztos, bankban ne maradjon semmi. Minden fizetést azonnal felvenni, amint megérkezik, és inkább a lakásban dugdosni valahol, vagy ilyesmi. Hogy tartalék pénzeinket milyen devizára váltsuk? Ez nehéz kérdés, ezt csak az tudná megmondani, aki ismeri a pontos forgatókönyvet. A legjobb ötlet talán az orosz rubel meg a kínai jüan. Egy biztos: ha pénzben akarjuk hagyni (ami eleve nem túl jó ötlet), akkor ne váltsuk az egészet valutára, mert a forint, bár romolhat, de minig az marad a legkönnyebben elkölthető az országon belül. Vannak, akik úgy gondolják, hogy aranyban teljes biztonságban van a pénzük, de ez tévedés. Egy nagyobb öszeomlás esetén, ha nem lesz mit enni, senkinek nem fog kelleni az arany. A legbiztosabb befektetés, ami létezik, az ingatlan, azon belül is a föld. Ha valakinek van fél-egy millió forintja, már sokkal érdemesebb telket venni belőle valahol, mint aranyra váltani. Ha pedig értékálló, mozdítható „fizetőeszközre” akarjuk cserélni a pénzünket: alkohol. Válság, összeomlás, zűrzavaros időszak esetén a tömény szeszek mindig használhatóak pénzként, ételre, ruhára, szállásra cserélhetőek.

Aki úgy gondolja, hogy a fentiek követésével bebiztosította magát minden eshetőségre, nagyon téved. Az itt leírottak csak a téma körbejárását jelentették, néhány fontosabb megállapítás csokorba gyűjtését, a felkészülést mindenkinek magának kell végeznie, illetve még jobb, ha csoportosan tudjuk tenni azt. Keressük a kapcsolatot azokkal, akik számítanak rá, hogy a következő két-három év esetleg nehéz időket fog magával hozni, és próbáljuk megtalálni a módjait, hogyan tudjuk egymást segíteni. Vannak olyan esetek, ahol ez adott, például az egyik szomszédnak nagyobb a földje, a másik viszont nem hagyatkozott a vezetékes vízre és csatornára, hanem van kútja és emésztője. De ugyanilyen példa az is, hogy az elöregedő falusi lakosság mind kevésbé műveli meg a földjét, mert már nem képes rá, ugyanakkor a városok tele vannak életerős fiatalokkal, akiknek maximum egy pár cserépnyi földje van az ablakban – csupán ebben az esetben a komplementerek nehezebben találják meg egymást.

Ha tehát nem is tudjuk magunkat bebiztosítani minden eshetőségre, azért legalább azt, amit megtehetünk, tegyük is meg a jövőnk biztosítása érdekében.

275 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr356225975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aaaaaNiki 2012.01.22. 17:15:06

Nejlonparaszt! :))))))))))))))))))))) Kezdünk szépen csoportokba rendeződni. Urbanizált hülye (UH), földtúró paraszt és nejlonparaszt. Meg a további magyar hangok...

19682willem 2012.01.22. 17:39:57

:D :D :D de még UH őfelsége mindig nem adott elérhetőséget..

gyuff 2012.01.22. 19:28:09

ez a rész nagyon megy... mintha kötelező lenne:)

Jain Zar 2012.01.23. 07:08:35

emje: Tenyleg ki lehet kiserletezni, de ahhoz ido kell. Szerintem 3-4 ev alatt barki at tud allni a teljesen onfenntarto gazdalkodasra. A kulcsszo a 3-4 ev! A kerdeseim arra vonatkoztak, hogy van-e ennyi idonk. Egyeb esetben elsore kell jol csinalni mindent, kulonben "game over". Nyilvan minnel elobb elkezdi valaki, annal elorebb lesz. Nemsokara itt a tavasz lehet elkezdeni a probalkozasokat, akinek van kertje. Kutatgatni permakulturas forumokon. Elolvasni, hogy mi az az erdokert. stb... Mindegyikhez ido kell, de ha el se kezded, akkor ugyis racsesztel. :) Aki most per pillanat az urbanizalt hulye vagy a nejlonparaszt kategoriaba tartozik es meg kertje sincs, az is nezzen utanna a permakulturanak es az erdokertnek, mert ha lekapcsoljak az aramot, akkor mar nem lesz net sem. A fejedben levo tudas viszont megmarad! A kozossegek letrehozasa mellett ami meg nagyon fontos az a tudas! Ez az ami miatt egy mar meglevo kozosseg elgondolkozik rajta, hogy befogadjon-e teged. A mi kozossegunkben peldaul meg hiany van sebeszbol es fogorvosbol. :)

aaaaaNiki 2012.01.23. 08:30:41

Jain Zar: 'Iszen éppen fent írtam, én utána néztem, de ez könyvből nem megy. Persze, megpróbálhatom gyakorlatba átültetni, este 8 és hajnal 6 között még van erre időm... Ráér valamelyik nejlonparaszt, hogy kibékávézzon (!) velem minden éjjel valami Pest környéki erdőutánzatba, gyakorolandó az erdőkert telepítését? "Elemlámpa egyelőre még van" jeligére várom a jelenkezéseket. Maradok tisztelettel, UH

M.A. 2012.01.23. 10:03:45

"A mi kozossegunkben peldaul meg hiany van sebeszbol es fogorvosbol. :)" - ne aggódj, ha nem lesz finomított cukor, nem fog kelleni fogorvos se.

Rics 2012.01.23. 15:46:11

Olvasgatva a mai híreket, tovább erősödött a meggyőződésem, hogy hamarosan kitör egy elmérgesedő, többfrontos háború. Az EU szankciókat vezet be Irán ellen. Gondolom egyértelmű, hogy ez nyílt provokáció, ám előbb utóbb sikerül majd kiborítani a bilit, ha máshogy nem, kreálnak valami ürügyet. És elindul a háború. Másrészről számomra nagyon érdekes az Anonymus csoport ténykedése. Egyre hevesebb támadást intéznek mindenféle honlapok ellen és valószínűleg ez még csak a jéghegy csúcsa. Ha kitör egy háború, annak nagyon sok ellenezője lesz, vagyis nem elképzelhetetlen (ahogy a blog is utal rá) több helyen EGYSZERRE a háborús és polgárháborús állapot. Ez a mai reflexióm. :)

LeonCL 2012.01.23. 17:37:28

http://www.pozitivnap.hu/kulfold/ime-az-uj-megoldas-csaladi-haz-egymillio-forintbol-es-teljesen-onfenntarto-kepekkel

szece 2012.01.23. 17:47:31

jó ez a házikó, persze ehhez tényleg kell az 500.000.000 fős limit. Persze egyéni megoldásnak tökéletes, hiszen úgysem fogják százezrével követni a példáját.

Bombfactory 2012.01.23. 20:26:41

Egy elég gyenge előadás egy NAGYON fontos témáról: (megérne egy külön posztot itt a blogon!) www.utolag.com/CivilAkademia0122.htm Frankfurti Iskola, ezt valószínűleg kevesen ismerik, pedig sajnos óriási hatása (rossz) volt a világra, ezek a naomarxisták találták ki, hogy az ifjúság és velük a jövő elrablása az oktatáson keresztül mehet a legkönnyebben. (miután látták, hogy a nép, a proletárok nem fognak önként meghalni a világforradalomért lenint, marx-t és engelszt szavalva) Sajnálatos módon ebben is volt egy "magyar" : lukács györgy. Ez a rendkívül kártékony csapat találta ki, hogy az oktatásban és a kultúrában kell átvenni a ideológiai vonalat, hogy a jövő generációja egy konzumidióta, Szép új világ-ot simán letüdőző zombihadsereg legyen. A másik hatalmas találmányuk a kritikai elmélet, a szex, drog, rock and roll, vallásellenesség, nyugati kultúra-ellenesség, fehér-ellenesség, családellenesség, stb.. További leírások lukácsról, gramsci-ról, adorno-ról, marcuse-ről a Nyugat halála c. könyvben 93.oldaltól. Adorno "találta ki" a Beatles-t a tavistock intézettel karöltve, állítólag a Beatles dalainak copyright jogait is ő birtokolta, amíg el nem adták azt az örökosei Michael Jackson-nak. További kapcsolódó anyagok: http://www.richplanet.net/starship_main.php?ref=74&part=1

2012 2012.01.24. 14:55:14

A túlélő könyv linkjét cseréltem, újra elérhető.

Bombfactory 2012.01.24. 23:49:26

Aleister Crowley tényleg maga volt a sátán megtestesülése, vagy mégsem? http://www.youtube.com/watch?v=qjDUrLG3WGM A műsorvezető vajon hogyan jut információhoz, mert állítása szerint nem a könyvekből. Hívjátok meg a következő blográdióba, vagy menjetek el a műsorába, érdekes lenne. Már maga az információcsere vagy az információszerzés módszertanának a megbeszélése is egy külön műsor lehetne.

spike 2012.01.25. 00:26:56

nem venném komolyan ezt a műsort. azért mert lefotózták crowley házának energiáit :D crowley biztos nem lehetett gonosz, csak mi nem értjük meg .... :)

Bombfactory 2012.01.25. 14:23:28

Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy nem veszed komolyan a műsort, mert ez egy feltörekvő, egyre nézettebb, Magyarországon jelenleg az egyetlen, aki okkultizmussal, összeesküvésekkel foglalkozik. (jó lenne, ha biztosan tudnánk, hogy megbízható, vagy sem ezen a téren) (és TV, tehát nagyobb a hírértéke, mint bármilyen netes médiának)

gyuff 2012.01.25. 14:45:35

Steinerről meg azt mondják hogy sátánista, és akkor már az?

Vándorr 2012.01.25. 15:26:15

Az Enigmának vannak érdekes adásai, a fixtv honlapján (lehet h youtube-on is) az összes adást meg lehet nézni. Néha én sem tudom teljesen komolyan venni, de azért vannak jó gondolataik, meg sokszor kutakodnak jó irányba. Mondjuk amikor a műsor felénél maja pap által felszentelt ezo-fasságot sorsolnak a nézők között, mindig elmosolyodom...:D Dehát gondolom nem találtak jobb szponzort, és ez feltétele annak, hogy mehessen a műsor...:)

Jain Zar 2012.01.25. 16:12:45

M.A. "ne aggódj, ha nem lesz finomított cukor, nem fog kelleni fogorvos se" Egy kiadós szájba veréstől is szükség lehet fogorvosra, az pedig minden jobb búcsúban elő szokott fordulni. :) De amúgy egyetértek veled...

spike 2012.01.25. 17:43:31

sajnálom de az ilyesmi műsort nehezen lehet komolyan venni. kajakra 5 perc után már vártam, hogy mikor küldik nekem a zenergiát a tv-n keresztül. azt sem bírom amikor a műsorvezetők ecsetelik, hogy ők mekkora mágusok meg minden.

sayid 2012.01.25. 19:05:52

"lefotózták crowley házának energiáit :D" haha azt a részt láttam én is. majd nézd vissza.amikor a kamera (mobiltelo) optikája elé teszi az öngyújtó lángját. a hideg kirázott olyan félelmetes volt...... ááá dőltem a röhögéstől.XD. nem lehet kihagyni. az volt kb az összes házenergia fotó.

Bombfactory 2012.01.26. 20:30:44

Viszont ez a gyerek azért belemélyedt az egyház történelmébe, elég sokmindent mond, és mindet fejből: http://www.youtube.com/watch?v=EWP_Ztu6CpI

sayid 2012.01.27. 23:49:50

igen ez igaz. Száraz Gyuri meglehetősen sokat tud. nem csak az egyházakról hanem Atlantisz,lemuria.Egyiptom.. nem tud H Z olyat kérdezni tőle amire ne tudna válaszolni kapásból. rádioba tényleg meghívhatnátok.valami jó kis vitát halhatnánk. Sz Nándi vs Sz Gyuri :)

Bombfactory 2012.01.28. 20:56:18

Igen, jó lenne, mert ő (Száraz Gyuri) pl. Atlantiszt azt kifejezetten a megvalósult utópiának írja le, és csak az oda beszivárgó feketevérűek (ez nem tudom mi, a fekete nemesség ugrik be róla) ásták alá, és a csata után (ahol a védő erők vontak egy pajzsot a Föld köré, a támadók a titánokkal meg végül egy kisebb holdat vonzottak ide, ami elpusztította a szigetet) eltávoztak magasabb síkokra, ami már nem itt van. (Marson?) Mu vagy Lemuria is az Atlantiszi utópiát valósította meg, tehát 1 csapat voltak, részben időben átfedték egymást. Ha lesz vele műsor, ahhoz fel kell kötni a gatyát, hogy megfelelően magas szintű legyen a párbeszéd. (ha a zsidókat csak alig érintené a műsor, ez lehetne egy közös adás is, az jót tenne a 2012blog látogatottságának, a rádió az abszolút cenzúramentessége miatt lenne informatívabb, nyilván egy TV-ben nem lehet azt elmondani amit egy rádióban még igen, és egy szűkkörű előaadáson még azt is el lehet, amit egy rádióban sem.)

Bombfactory 2012.01.28. 23:18:12

Hajmeresztő elmélet: Orbán Soros szárnyai alól indult. Hogy egyértelműen pszichopata tüneteit mutatja, az gyanús amiatt is, mivel épp a Monarch-projekt tudatmódosított háttérhatalmi rabszolgáiról olvasok... Utána kellene már járni, mi az igazság az osztrák gyógyintézeti kezelésből. Hátha ott töltötték fel a program frissítését? (Bobkó Csaba blogjából)

emjé 2012.01.28. 23:52:02

Éjszakai ágybavizelést, nyilvánosság (kamerák) előtti idétlen gesztikulációt, viselkedészavart és zavart viselkedést - lásd a japán energiaügyi miniszterrel folytatott megbeszélés utáni gödöllői sajtótájékoztatót 2011 elején - Grazban pofoznak helyre leghamarabb. (Tényleg ott volt.) A programozás az más tészta. Ott már ügyelnek a diszkrécióra.

st.anger 2012.03.05. 13:19:40

" lásd a japán energiaügyi miniszterrel folytatott megbeszélés utáni gödöllői sajtótájékoztatót 2011 elején" hol lehet megnézni?

terecseny 2012.03.15. 20:05:59

Nekem csak egy kérdésem lenne.Honnan származnak ezek az infók a riegel meg űrutazás meg 2029-es dátumok ? Az orákulum jövendölte? Viccet félretéve, komolyan érdekel mert ez azért eléggé a fikció kategóriába esik hogy finoman mondjam.

spike 2012.03.27. 13:44:32

És persze, hogy ez azért is lesz jó, mert csökken a szén-dioxid kibocsátás :D

spike 2012.03.27. 17:50:06

Jut eszembe, érdekes, hogy az ABBA egyik tagja kampányol emellett, nekik van az a számuk, hogy "Money, money, money..." :D

szece 2012.04.25. 14:26:12

http://cuccos.com/hobby/index.php?op=dyncont&contid=39 listásoknak jól jöhet, ha még nincs meg

S.L. 2012.05.07. 21:20:03

Szia Bálint Mostanra végigolvastam az egész blogodat, értelmes, jó munka. Amire a korlátozott látásmódomból eredően nem jövök rá az az, hogy mi készteti generációkon át a hatalmi "elitet" arra hogy folyamatosan szövögessék a tervüket, tekintve hogy jó eséllyel abból ők már profitálni nem fognak. Vagy nem a végcélt nézik, hanem megelégszenek a jelen nyújtotta kiváltságokkal, előnyökkel, mintegy tudomásul véve hogy ők is csak szolgák? Tehát ezeknek ez a "hivatásuk", vagy csak simén rövidlátóak? Másik ami zavar (nem Veled kapcsolatban) Könnyű belátni hogy az utóbbi időben bizony nagyon "népszerű" téma az igazságkeresés nevű sport, mostanra szinte mindenki a környezetemben valamilyen szinten érintette már a témát. Tudjuk hogy a források jó része dezinformációs csatornákon érkezik, viszont azt gondolom ezeknek nem a legfőbb célja az emberek összezavarása, illetve olyanformán az, hogy mint az Te is említetted most jön el a látszólagos visszahúzódásuk ideje, ebben a helyzetben pedig, amikor bedöntögetnek ilyen olyan, az ember számára eddig mindennapos dolgokat ( penem et circenses ), a népnek fogalma nem lesz arról ki a felelős mindezért, köszönhetően a távozás előtti inforációs kavarnak. Személy szerint mindig látok abban valami szándékosságot, ha valami ilyen nagyszámú ember által elérhető, mégha az a "rend kedvéért" összeesküvés elmélet néven vált ismertté

spike 2012.05.07. 23:06:17

De, "profitálhatnak" a reinkarnáció miatt. Persze még ezenkívül több dolog is közrejátszik, mint pl a közös "eszme" ha lehet így hívni.(saját vélemény) Tudom nem az én válaszomat vártad, csak megjegyeztem.

st.anger 2012.05.09. 15:45:27

s.l. nézd meg milyen körülmények között élnek ezek a bábuk és tedd fel újra a kérdést, ha van kedved.

S.L. 2012.05.09. 18:40:56

St.anger, lesz kedvem Nyilván nem tudok azonosulni az ő életvitelükkel, illetve körülményeikkel, ezért az én helyzetemből helyénvalónak tűnhet a kérdés. Mint mindannyiunknak, nekem is kimaradt az az oldal, tehát csak saját magamból tudok kiindulni ha ezen elgondolkodom. Értem amit akarsz, feltételezhetően meg sem fordulna abban a helyzetben a fejemben hogy ezen tűnődjek, ugyanakkor valamilyen szinten intelligens figurák ezek, csak az érdekelt volna hogy mennyire

lololok 2012.05.11. 01:29:42

S.L., Az első kérdésed nagyon jó. Néhány megjegyzés: - Ha már beláttad, hogy korlátozott a gondolkodásod, be lehetne azt is látnod, hogy miben az. Erre nem tudom a választ, de ime egy ötlet: - Lehet, hogy a gondolkozásod a feltételezéseidben korlátozott. És nem abban az értelemben, hogy nem tudsz bizonyos feltételezéseket megtenni, hanem abban, hogy nem tudsz bizonyos feltételezéseket elvetni. Bővebben: - A kérdéseddel impliciten feltételezed a következők közül legalább az egyiket: (1) 'ők' is az 'egyszer élünk' elvet vallják (2) 'ők' is meghalnak legfeljebb egy emberöltő múlva - Az ellentmondás feloldásának egyik módja, hogy megvizsgálod a feltételezéseidet. Lehet, hogy az eredményed azért nem tünik értelmesnek, mert rosszak voltak az alapvető feltételezéseid. A második feltételezésedről nem sokat tudok, de az elsőről jó bizonyossággal tudom, hogy nem igaz. Gondolj csak a belterjes 'házasodásukra'.

M.A. 2012.05.11. 07:35:11

Mellesleg üdv újra köztünk. :)

S.L. 2012.05.11. 18:13:19

Bálint, gondolom ez lololoknak szól, mivel mi nem ismerjük egymást (még)

S.L. 2012.05.11. 18:15:33

lololok nem a gondolkodásom korlátozott, hanem a látásmódom :-) próbálok természetesen arrafelé is, de ezt csak tapasztalati úton, vagy erősen, a témában ismerős egyén képes megfelelő hatásfokkal kivitelezni

lololok 2012.05.11. 20:54:56

S.L., Mi a különbség? A 'látásmód' a hagyományos értelemben is 'értelmezést' jelent, nem? A trükk az, hogy nem feltétlenül kell tudni semmit ahhoz, hogy a hibás feltételezésektől megszabadulj. Miért kellene ahhoz tudni valamit, hogy egy másik dolgot egyszerűen hagyj figyelmen kivül? M.A., Van egy hülye kérdésem: PG előadásaiban hallhatjuk, hogy szerinte az időszámitás ~300 évet 'késik'. Ha ez igaz, akkor mi lesz 2012-ben (értsd most)? Semmi? :) Ez az oka, hogy nem fog történni semmi 'emlitésre méltó'? Számomra valóban jobban elképzelhető az, hogy még nagyon-nagyon az elején vagyunk egy hanyatlási időszaknak, mintsem a végén.

S.L. 2012.05.11. 21:53:31

lololok másképp fogalmazok: egész egyszerűen nem látok rá az ő gondolkodásmódjukra, ezáltal nem vagyok képes abban a szellemben átgondolni ahogy esetleg"kellene" szóval ha rendelkezésre állna a megfelelő információ, úgy azthiszem a válasz is meglenne a korlátolt gondolkodás csak úgy szárazon azt jelentené hogy még ekkor sem vagyok képes átlátni szóval így értem

st.anger 2012.05.14. 15:25:51

... az időszámitás ~300 évet 'késik'. Ha ez igaz, akkor mi lesz 2012-ben (értsd most)? Semmi? :) Ez az oka, hogy nem fog történni semmi 'emlitésre méltó'? az európai és a maya naptár nincsen átfedésben egymással. a maya naptárciklus vége egy csillagászati esemény időpontja, ami 2012 dec.-re esik a mi időszámításunk szerint, függetlenül attól, hogy elcsaltak-e 300 évet vagy sem.

19682willem 2012.06.07. 16:41:29

jött egy olyan "vízióm", hogy ugyebár most robbannak be az indukciós töltők ami az egész háztartást, közlekedést (az elektromos autók révén) át fogja alakítani és ez is több légy egy csapásra, hisz fejlesztik a rákipart, fejlesztik az elektromos áram függőséget, stb stb.. tehát azért ez a nagy akksi fejletlenség a világon, hogy aztán amikor már tényleg "nincs" olaj, minden olyan csúnya, füstös, háborús rossz, meg nincs már semmi sem, akkor berobban egy felfedezés egy újabb kreálmány (pl egy használható akkumulátor) amivel végre valahára a zemberiesség ráállhat a cejtgejszt rémálomra, tehát megint jön egy ilyen szivárvány hányás, világgazdasági fellendülés meg "béke" (izrael-irán kamubékeprogramok.. we donvanna war.. például ma is van) eye candy vízió, :D amivel jól lefoglalják az embereket, a nagy depressziót és igazságkeresés-elindulást meglovagoló világrendet. Ne menj az erdőbe!!! Ott nincs áram!!!!!!!

aaaaaNiki 2012.06.12. 09:56:13

Willem: Minden rendben? :))))) (A "szivárvány hányás" kopirájtos vagy használhatom?)

gyuff 2012.06.13. 11:55:41

én csak annyit fűznék hozzá: vQzkPm XyeVNPgky EavDKMmdk dCodSq qMdaVb

19682willem 2012.06.15. 22:49:26

ne nevess ki. hagyjál. igen szprájtos.

19682willem 2012.06.26. 02:24:47

nincs olyan ember aki épp mostanság "tervez" egy utat úgy bele a világba?

Lazur 2012.06.27. 01:57:37

Ahogy vesszük. Persze minden képlékeny, s a világ is inkább csak a Szent Kereszt feltalálása körül fog forogni, de a közeljövőben járnék és terveznék egy utat.

kertész 2012.06.28. 19:58:03

nekem úgy fél éve kész a tervem világgá menni, eddig az irányítók nem hagyták kivitelezni...

19682willem 2012.06.29. 03:04:25

és merre mennél? majd szóljál :D

kertész 2012.06.29. 06:18:44

A cél a nagy erdőség, de bármerre mehetek, ha azzal jobb hellyé tehetem ezt a bolygót vagy szükség van a segítségemre.

M.A. 2012.06.29. 08:39:25

Egyébként rengeteg olyan hely van a Földön, ahol remeteként nyugodtan eltengethet az ember egy életet, levághat 1-2 hektárt egy erdőből magának, stb., anélkül hogy bárki zaklatná. Csak ez pont nem az a feltételrendszer, amiben segíteni lehet jobbá tenni bármit is. Ahhoz sajnos közel kell lenni a "sűrűjéhez". :/

19682willem 2012.06.29. 15:36:03

Én, még attól függetlenül is, hogy itt születtem ahol, nem lenne szívem kivágni 1-2 hektár erdőt.. mondjuk ha így átgondolom, ha olyan a hely, hogy a kivágott erdő helyett egy gyönyörű rét lenne, akkor fene tudja.. :D ha már fákat ültetsz, szerintem az is rohadt jó dolog, persze ehhez nem kell kimenni oroszországba vagy kínába vagy akárhova ahol millió hektárok vannak úgy hogy évekig egy emberi láb nem tapos rajta(hiszen ha ott erdő van, akkor minek erdősítenél..).. tehát itt Magyarországon keresni kell egy jobb helyet ahol azért nyugalom van és szépen erdősíteni mindenfelé + másoknak segíteni, ez szerintem tök jó.

19682willem 2012.06.29. 15:39:56

én az elvonulást úgy látom a legjobbnak, ha nem magad miatt teszed hanem amiatt, hogy ott jobban tudsz élni és ezáltal sokkal intenzívebben tudsz másokon segíteni. Ezen felül tudsz erdősíteni ami igenis fontos dolog, állatoknak segíteni s a többi.

csillagzafír 2012.06.29. 16:27:31

én már gyűtőgetek (megylikőr:) saját készítés)és lavórban fürdök plussz a férjem csinalja a veteményes kertet , mi kezdünk felkészülni és mindenkinek ezt ajánlom , komolyan . és nagyon jó dolgokat olvastam még..köszönöm az agytágítást.

anevem 2012.06.29. 20:42:44

M.A.! Erről annyi jut eszembe, hogy szerintem ez nem mindenkinek lehetséges. Ahogy kicsit elmélyedtem a horoszkóp elemzésben(a sajátomban főleg, picit máséban is:) viszonylag szűk skálán mozgunk. Persze a szabad akarat rendben van, de nem mindenkinek van akkora mozgástere/jó karmája jelenleg, hogy ez össze jöhet neki. Másfelől viszont nagyon nemes ez a segítségnyújás, "ébresztgetés" úgyhogy tessék csak szépen maradni a frontvonalban.. :) (Egyébként tényleg tiszteletreméltó amit csináltok, és mindenekelőtt nagyon hasznos! Így tovább!:))

cath 2012.06.29. 23:25:18

" Ahogy kicsit elmélyedtem a horoszkóp elemzésben(a sajátomban főleg, picit máséban is:) viszonylag szűk skálán mozgunk."- ahogy elmélyedtem az élet mibenlétében itt a földön, viszonylag szűk skálán mozgunk... De a fenyők és csigák megérzik a tömeges fajpusztulásokat, mi emberek meg tehetünk ellene (nameg érte is:(. Összehangolva a sok szűk skálát egészen elképesztő ereje lehetne az életnek (ahogy többnyire van is, csak az emberek kimaradnak belőle..)

anevem 2012.06.30. 15:33:24

A horoszkóp nem az egyéni sorsok mibenlétét mutaja meg...? Itt a földön... Rámutattam valamire amin keresztül én megközelítem.. Nem értem miért szőrözöl ilyeneken, bár lassan kezdem megszokni! :D A többivel egyetértek. :)

cath 2012.06.30. 23:30:08

A horoszkóp csak egy "ajánlás" - lényegében... csak ezért szőröztem.:)

teGergő 2012.07.01. 10:56:47

Ti most a horoszkópról, vagy a csillagövi jegyekről akartatok valójában beszélni?

teGergő 2012.07.01. 10:57:51

Csak mert szerintem nem mindegy. :)

gyufa 2012.07.01. 21:45:21

vissza kanyarodtunk a korrekt definició hiányában elkövetett több értelmű szavak miatti félreértések talajára, mintha ez lenne a "havi" menű..

st.anger 2012.07.02. 20:24:28

más nem nagyon van - csak hogy én is fanyalogjak kicsit...

kertÉsz 2012.07.13. 05:26:37

Ma hajnal előtt támadt néhány gondolatom és ide írok, most nem részletezett "véletlenek" sokasága miatt. Az rendben van, ha esetleg jön egy komoly napszél ami minden mikrodzsippet átalakít bonyolultan elkészített levélnehezékké, így megnehezítve az elektromosság előállítását. Ez esetben a napelemek még fognak működni? Amennyire így gyorsban utánanéztem, a napelem ámítógép nélkül termeli az elektronsereget.

M.A. 2012.07.13. 09:47:25

Napelemből igazából kétféle van, az egyik, ami pl. a számológépeken is van, félvezető-technológiát használ, a másik, ami erőműként funkcionál (nagyobb teljesítményű, olcsóbb, de kisebb hatásfokú): ez gyakorlatilag hasonlóan működik, mint a kinti zuhanyzó vízmelegítő hordója, csak itt olajat melegítenek fel, és a hőt alakítják mozgássá, a mozgást pedig elektromossággá, mint a hő- vagy az atomerőmű esetében.

spike 2012.09.23. 11:36:31

M.A.: A Rigel 7 és 9 milyen szintű bolygók? Mivel háborúzgatnak, gondolom sokkal nem lehet magasabb mint a Föld, viszont azt is gondolom, hogy ott biztos nincs ilyen materialista világnézet, mint itt. Egyébként tegnap láttam a Képlet c. filmet. !Spoiler! A végén magas, szőke idegenek elvisznek a Földről pár kiválasztott gyereket egy másik bolygóra, mielőtt az egész bolygó elpusztulna. Mellesleg azon a másik bolygón a gyerekek nyulakat engednek szabadjára. Azért "hangsúlyoztam" hogy magas szőkék, mert a kataklizmán olvasottak alapján elvileg a rigeliek magas, szőke, emberszerű lények. A filmben pedig látszott, hogy az idegeneket játszó emberek mind átlagmagasság felett voltak, és mindnek ki volt szőkítve a haja. Gondolom nem véletlen.

lagnes86 2012.09.24. 16:47:29

„Hangsúlyozni kell mindjárt az elején, hogy az itt következő információk, állítások és javaslatok nem valami „arkangyali prófécia” részét képezik, […] Itt következik az az előrejelzés, amelyet 2003 és 2005 között, médiumok által kapott információkból raktunk össze.” ezt kicsit sem érzitek ellentmondásosnak?? megoldások közül az 'önmagunk felkészítése' jó, aztán még talán a 'hova tegyem a pénzem' (de mondjon vki egy munkaadót, aki nem utalással fizet). ezen kívül, nagyon lesarkítva: kifelé a városból - kinek van lehetősége manapság házat venni? hmm?valaki? nekem nincs, saját pénzből nincs, egyéb megoldás - banki hitel? kösz nem. készletezzünk = költsük a pénzt; önvédelem= költsük a pénzt, ráadásul valami miatt, amiket bizonyos "médiumok" még 2010-re jósoltak, és azóta sem történt meg...... kb minden, amit írtok ezzel kapcsolatban a "várjuk ki" kategória, nézzétek meg még egyszer a Legyél képben c. filmet, azt javaslom.

Vándorr 2012.09.24. 23:03:20

Nincs ellentmondás. A médium nem feltétlenül "próféta". Itt nem arról van szó, hogy egy ismeretlen entitástól származnak az infók, hanem feltételezem, hogy a médium(ok) azért utánajárkáltak bizonyos dolgoknak "odaát", esetleg az akashából hoztak át információmorzsákat. Ezek a "jóslatok" sose lehetnek 100%-osak, ezek csak az információgyűjtés pillanatában legvalószínűbbnek tűnő történések. Képzeld el úgy a világot, mintha egy számítógépes szimuláció lenne. Ha a szimulált világ (majdnem) minden adata ismert, akkor elméletileg minden lehetséges történésnek ki lehet számítani a valószínűségét. Van egy legvalószínűbb változat, de ezek a valószínűségek folyamatosan változhatnak, és minél távolabbi egy időpont, annál kevésbé lehet biztosra megmondani, hogy mi fog történni akkor. Szerintem ez valahogy így működik, de ha hülyeséget írtam, akkor majd M.A. kijavít.

M.A. 2012.09.25. 14:04:08

"hova tegyem a pénzem' (de mondjon vki egy munkaadót, aki nem utalással fizet" - erre ott a válasz: "egy dolog biztos, bankban ne maradjon semmi. Minden fizetést azonnal felvenni, amint megérkezik" "kinek van lehetősége manapság házat venni? " - nem mindenkinek, nyilván, ez arra vonatkozik, aki meg tudja tenni. Persze nem törökbálinti családi házból kell kiindulni, 1 millió körül már lehet tanyát kapni egész nagy alapterülettel. "készletezzünk = költsük a pénzt" - úgy értve persze, hogy a készletet FIFO rendszerben fogyasztjuk is, tehát mindig a legrégebbit megesszük, és helyette veszünk újat. Így gyakorlatilag nem kerül semmibe, csak előre fizetjük a fogyasztást. "önvédelem= költsük a pénzt, ráadásul valami miatt, amiket bizonyos "médiumok" még 2010-re jósoltak, és azóta sem történt meg" - napi szinten történik rengeteg olyan betörés, ami önmagában indokolttá tesz egy kis "erődítést". A "várjuk ki" mentalitással az a gond, hogy amikor ott lesz a baj, már késő lesz elkezdeni kapkodni.

lagnes86 2012.09.25. 19:22:17

nem így értettem a "várjuk ki" kategóriát, hanem így: "Könnyen elképzelhető, hogy változások lesznek a Földön, vannak erre utaló jelek a fennmaradt régészeti leletek között is, és nyilvánvaló, hogy a Föld már sok korábbi civilizációt látott, de a szomorú tény sajnos az, hogy egyszerűen nem tudjuk. Az X bolygó, (és a 2012 blog) akárcsak a többi, jól sikerült összeesküvés-elmélet, ideális választ kínál a rejtélyekre, miközben teljesen ellenőrizhetetlen*, és ezért végig ottmarad a "ki kell várni" kategóriában. Egy reális lehetőség, akár az összes többi, jól sikerült összeesküvés-elmélet, de jelen pillanatban semmilyen formában nem ellenőrizhető, és ettől megmarad puszta Elmélet." idézet a Legyél Képben c. filmből, amivel teljesen egyetértek. *: pl. építkeznek a Marson... és még hozzátenném: nem csak hogy puszta elmélet marad, de valódi megoldást nem kínál semmire. össze kellene fogni, nem pedig bebörtönözni magunkat, körülvenni magunkat cuccokkal, aztán majd csak túléljük a katasztrófát. kösz, de nem akarom túlélni, el akarom kerülni! mondhatjátok, hogy naiv vagyok, álmodozó, vagy bármi. ti meg vészmadarak vagytok... és folytathatnánk a vitázást, ami nem vezet sehová, ahelyett hogy értelmes emberi lények módjára hasznosan töltjük az időt és megpróbáljuk felébreszteni az országot és összefogni az embereket. a Jim Hadar, a Marson való építkezés meg az egyéb marhaságok csak félelmet keltenek az emberekben, és simán elkönyvelnek titeket őrültnek. egy csomó jó téma van a blogon, nagyon érdekeseket írtok, de senkinek sem merem ajánlani az ilyen elrugaszkodott, légből (vagy médiumok fejéből) kapott témák miatt. ne haragudjatok meg, ezt az egészet építő kritikának szántam - még ha nem is annak tűnik... egyébként, pár hete, mikor lekezdtem látogatni az oldalt, teljesen magába szippantott, oda-vissza voltam tőle. csakhogy azóta megrágtam magamban az egészet, olvastam könyveket, tapasztaltam dolgokat, stb. egyszóval változott a véleményem. ezért írtam most ezt meg. inkább ajánlom ismerőseimnek Drábik János könyveit, az említett film megnézését, Pap Gábor előadásait, mint a ti blogotokat. talán nem ártana ezen elgondolkodni (mármint nem az én véleményemen, hanem azon, hogy mégis mit akartok ezzel így elérni??). még egy érdekes észrevétel: milyen célból is jött létre a levelezési lista? tökjó, hogy összegyűjtöttétek az infókat egy rakás ébredező lélektől, de nekem pl még senki sem válaszolt a levelemre.... :-) sajna most hirtelen nem emlékszem annak a lánynak a "nevére", aki már elhagyta a blogot/fórumot, egy nagyon szép hozzászólással, hát tőlem csak ennyire telt :-) köszönöm, hogy itt lehettem.

aaaaaNiki 2012.09.26. 08:02:57

lagnes86: nem kaptam tőled levelet......

spike 2012.10.02. 13:04:07

Annak a programnak mi a neve, amivel a tavaszpontot mutattad?

M.A. 2012.10.02. 13:15:42

Starry Night. Elég sokat tud, ugyanakkor sajnos alapvető dolgok hiányoznak belőle.

spike 2012.10.02. 13:45:08

Köszönöm!

spike 2013.02.01. 00:15:49

Hihetetlen! El kellett olvasnom mégegyszer, hogy jól emlékeztem e. A Gundam 00 története szinte egy az egyben ugyanaz, mint amit leírtál a Rigel projectről. Külső támadás fejlettebb technológiával; mivel senki sem boldogul velük a népek egyesülnek (igazából addigra már 3 nagy únió); a háttérhatalom átadja a támadók által használt hajtómű technológiáját, a népnek azt mondják, hogy maguk fejlesztették ki.

spike 2013.02.02. 01:05:10

És még azt is hozzátenném, hogy a második évadban kiderül, hogy az irányítók célja, hogy az embereket az űrbe vezesse. Ami furcsa, hogy ezt az egészet nem úgy tüntetik fel, mint egy marha jó ötletet, ami az ember kedvét meghozná az űrutazáshoz meg a világkormányhoz, hanem épp ellenkezőleg.

8cmtgk 2013.05.20. 18:49:38

http://jovonk.info/2013/05/19/az-allamilag-nem-regisztralt-magok-hasznalatat-buntetne-az-eu

petiasün 2016.10.25. 20:32:42

zoldkor.blog.hu/2016/10/24/a_gyerekek_korabol_az_allatok_koraba_valtas_egy_uj_korszak

Nem tudom, hogy mennyire pontos asztrológiailag az okfejtése a faszinak, de eddig igencsak bejöttek a számításai. kíváncsi lennék pl Bálint mennyire támasztaná alá ezt az okfejtést, mindenképp látok némi összecsengést a két blog közlendője között.

Gergő92 2017.06.03. 00:22:25

"ilyenkor télen kísérletezzünk zokni+szandál kombinációval, hogy a lábunk is szokja a hideget (legalább egy boltba menés erejéig.." Főleg, ha fehér trédig érő a zokni, csak, hogy divatosak legyünk :D :D :D .

janiboy 2017.09.17. 12:03:22

Tud valaki valamit erről a 2017. szeptember 23 mániáról? Mostanában egyre több netes cikk foglalkozik ezzel a dátummal...

emberneve.gyufa 2017.09.21. 02:30:48

Szerintem csak egyre közelebb járunk az igazság pillanatához, ezért elkezdtek a piramis tetején is igazán rákapcsolni. Szerintem az utóbbi pár hónapban ennek elég egyértelmű látható jelei vannak. Egyébként ez a Jose és az utána következő Maria hurrikán elnevezési konvenció is érdekes.

Gergő92 2017.10.12. 12:54:28

Egyébként nekem van egy olyan érzésem, hogy az irányítók annyira nem akarják siettetni a dolgokat. Az idő inkább nekik dolgozik.

janiboy 2017.10.20. 23:33:10

Akinek van szabad 2 órája, az hallgassa végig Puzsér Robi, legújabb Előadását. Elég érdekes dolgokról beszél.
Egyre Budhább a Fickó...

www.youtube.com/watch?v=_0sF0RDd_S8

dangbird 2017.10.29. 10:16:31

Meghallgattam az első húsz percet, úgy látszik, Puzsér megpróbált belekóstolni az okkult tudásba is, persze az ő redukcionista logikájával ez elég reménytelen kísérlet. De legalább beszél róla embereknek: kezdőknek, kezdőtől. Nélküle lehet, sőt biztos, hogy a közönségből legtöbben nem is hallanának soha a Smaragdtábláról. Mert az ilyen ezotéria, Szepes Mária, izé, hagyjálmár.

emberneve.gyufa 2017.12.21. 20:51:11

Ex-UFO program chief: We may not be alone (korábbi ufo program vezető: lehetséges. hogy nem vagyunk egyedül)

www.youtube.com/watch?v=-2b4qSoMnKE

nyikk 2018.01.02. 13:00:08

És akkor most mi a helyzet a menetrenddel?

Gergő92 2018.01.05. 01:42:55

@nyikk: Az irányítók olvasták a blogot és sztornózták az egészet tervüket. :)

spike_spiegel 2018.01.08. 08:25:05

bár továbbra is erőteljesen nyomatják a zufó témát:) Ackbar admirális már a naprendszerben "krúzol"

Laco78 2018.10.18. 15:53:01

Elmaradt a világvége :D

Laco78 2018.11.20. 10:59:19

Elon Musk víziójáról hogyan vélekedtek? Marsra akarja költöztetni az emberiség csíráit, sötét korszakról és harmadik világháborúról beszél, 2030ig mindez bekövetkezik.

dangbird 2018.11.20. 13:39:32

Sötét korszak már bekövetkezett. Illetve egyre beljebb következik. :) Harmadik világháború jön a '20-as évek második felében, ezt már megírtam. A "Marsra költözés" meg tudati felkészítés a bolygó elhagyásához.

Milo 2018.11.26. 19:37:47

A Marson már tényleg van emberi jelenlét? Arany Laci már régóta ezt szajkózza ,médiában meg arról hallani az űrprogramok nem kifizetődőek és csak úgy félgőzzel folynak..

dangbird 2018.11.27. 12:02:45

Írtam már erről, még az elején, a Technikai fejlődés és űrkutatás, valamint a Mire készülnek a Marson? című bejegyzésekben. Szemrád Nándor pedig már legalább 15 éve mondja, hogy az űrkutatás sokkal előrébb tart, mint általában gondolják (beleértve akár azokat is, akik részt vesznek a látható űrprogramokban), emberek voltak a Holdon már a XIX. század végén, a Marsra pedig a 60-as években feljutottak "az amerikaiak". A 80-as évek óta térkapuk vannak, amik közvetlenül összekötik a Marsot a Földdel. Mezőgazdasági és ipari tevékenység folyik a Marson.

Milo 2018.11.28. 07:51:11

Kemény... köszi a választ

Milo 2018.11.28. 07:57:50

Akkor Elon Musk nem hiába magyaráz a Marsról, már lehet járt ott többször is.
Mekkora szemfényvesztések vannak,sokan meg mindent bevesznek a médiából. Pl. Californiát is ledózerolták energiafegyverrel és rámondják ,hogy erdőtűz.

emberneve.gyufa 2018.12.01. 21:32:48

www.youtube.com/watch?v=SjESt7qcIMI

Na, akkor ennek a szövege lehet más megvilágításba kerül.

Ez a rész különösen:
"Oh baby its cold, but we are going to hell.

For my vacation, im flying to Mars."

spike_spiegel 2018.12.03. 08:34:31

tyűű, hát ez ... undorító

maztro 2021.08.26. 05:03:11

@Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt, hogy a NASA állítólag semmiről semmilyen bizonyítékot még sohasem talált, ebben a kontextusban pedig a téma jeles emberének mindössze clickbait-elt magánvéleményét, nevetség kategóriába sorolását tükrözi. Ettől függetlenül eközben lehet akár tényleges tudomása már most ittlévő fajokról is, a sorok között pedig mi olvashatunk, de valódi kiszivárogtatásnak jobban örülnék a szájából.
süti beállítások módosítása