HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Előadás után

2010.10.27. 11:26 dangbird

Tegnap megtartottuk az előadást, köszönöm mindenkinek a részvételt, az adományozást és egyéb módon való hozzájárulást, legközelebb 6 hét múlva tartok előadást, természetesen ki fogom írni; egy előzetes reklám már most >van<, ha valaki kitenné valahova. A mostani előadásról felvétel készült a Szövetség TV jóvoltából, ez jövő héten lesz letölthető.

86 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr76226022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csulok 2010.10.27. 11:34:57

Hali! Tudván azt, hogy időszűke volt végig, az előadás kapcsán az alábbi konstruktívnak szánt észrevételeim vannak: - elhangzott, annak idején ezt valakik az embernek adták, hogy az kezdjen valamit magával ezen a bolygón és az első ilyen korona Nimród világkirály (akit sokan Gilgamessel azonosítanak vagy Gilgamest az ő leszármazottjának) koronája volt; Mit is takarhat a "valamit kezdjen magával", azaz mi volt a cél? Ki az adományozó? Milyen üzeneteket kaphatott/milyen befolyásoló hatás alá került konkrétan a koronával beavatott az Ég-Föld kapcsolat során? - ahogy ott kérdésként is feltettem: nekem hiányzott kicsit a korona történet "vége"; valami olyanra gondoltam (mindamellett, hogy nem tisztem szavakat adni egy előadó szájába), hogy jelen korban van ezzel valami célja az adományozónak? Kellene ezzel kezdenie valamit a magyarságnak vagy a korona kora elmúlt (eszmei mondanivalója - a minden hatalom és jog forrása - nyilván nem lehet idejétmúlt), másra van most szükség, másféle módon tartják a kapcsolatot Ég és Föld között? Mi az, amit üzen a korona a mai embernek? Stb. - Az István, Koppány valamint Géza által preferált keresztény irányzatok szerinted pont a fordítottjai az István a király műben (és egyéb hivatalos történelmi anyagokban) bemutatottakhoz képest. Nem tudom, mennyire tartod értékelhető forrásnak az Arvisurákat, de az pl. szintén azt támasztja alá, hogy az István a király mű e téren helyes: Koppány Bizánchoz húzott (csak kényszerből, mert Máni-féle kereszténységhez - melyet a magyarság vallott - még ez állt a legközelebb), Géza és István pedig a nyugati római kereszténységet választotta. Lehet azt mondani, hogy az Arvisurák, mely egyébként nagyon részletesen taglalja a vallástörténetet teljes anyagán keresztül, nem hiteles forrás, de szavaiddal élve a cáfolattal még nem álltak elő sehol, nagy a kuss itt is. - A korona működésével kapcsolatosan sok elmélet létezik. Pap Gábor mellett én Német Zsolt elméletét (működés kvantumfizikai magyarázata) olvasgattam. Ami elég feltűnő: minden elmélet a képekbe rejtett programmal meg az arany mint vezető kialakításával (antenna, abroncs, pántok, csüngők) foglalkozik. Nem foglalkozik azonban a nagy ékkövekkel, azok rezgéseivel. Ha az Arvisurákat olvassa az ember, abban ez kiemelt szerepet kap (lásd: beszélő boglár története) és minden kőnek kiemelt szerepe és külön története van, a korona működését gyakorlatilag csak ezzel írja le.

M.A. 2010.10.27. 11:52:12

"Mit is takarhat a "valamit kezdjen magával", azaz mi volt a cél?" - szerintem ezt senki nem tudta, vagyis konkrétan az emberiség csak létezni akart, felfedezni önmagát, kipróbálni hogy mit tud kezdeni ezzel a földi léttel. "Ki az adományozó?" - egy magasabb hatalom; most adhatok neki egy jól hangzó ezós nevet, ahogy sokan szokták, pl. "Lyzrethixah Szubgalaktikus Főgéniusz", de igazából nem tudom, hova köthető; valószínűleg ahhoz a magasabb teremtő hatalomhoz, amelynek közvetve az ember is "leszármazottja" (lásd a lépcsőzetes teremtésről szóló bejegyzést). "jelen korban van ezzel valami célja az adományozónak?" - mint már írtam, 2012-vel megszűnik az egyezség, ami akkor köttetett; persze nem másodperc pontosan 2012. december 21-én :), hanem jelenleg folyamatosan megszűnőben van. Hogy ez hogyan hat ki a Szent Korona működőképességére és a magyarság sorsára, nem tudom, de hamarosan úgyis meglátjuk. >-) "csak kényszerből, mert Máni-féle kereszténységhez - melyet a magyarság vallott" - ez már nem stimmel. A magyarság hol találkozott volna egyáltalán a Máni-féle kereszténységgel, és minek vette volna fel a szkíta "protokereszténység" helyébe? És ha felvette volna, a manicheista kereszténység már eleve a krisztusi kereszténység egyik ága, tehát nem lett volna szükséges áttérni a krisztusi kereszténység egy másik ágára ahhoz, hogy az ország egy krisztusi vallás útján kezdjen járni. Eredeti forrásokat mindenesetre most már keresni fogok Géza-Koppány ügyben. Ha valakinek van tippje, hol kezdjem a keresést (a kortárshoz minél közelebbi krónikás feljegyzések), szóljon. Amit mondtam, csak arra alapoztam, hogy a Kádár-rendszer előttről nem találtam egyetlen olyan forrást sem, amelyik Gézát ne Bizánc felé fordulónak írta volna le. "minden elmélet a képekbe rejtett programmal meg az arany mint vezető kialakításával (antenna, abroncs, pántok, csüngők) foglalkozik" - azért, mert az érthető meg könnyebben a mai technikai irányultság által meghatározott gondolkodásmóddal. Az ékkövek szerepéről nincs semmilyen ismeretem, ezért nem beszéltem róluk az előadáson. Ehhez elsősorban alkímiában kéne szakavatottnak lenni. Ami még előadás után eszembe jutott, hogy említhettem volna: talán az ékkövek lehetnek a Szent Korona legrégebbi alkatrészei, tekintettel a kristályszerkezetek kopásállóságára.

szakal 2010.10.27. 12:57:45

Sziasztok! Én se akartam ott kekeckedni :) 1. A vázolt szövetséget Gézától napjainkig elemezted, és a szövetség végét ez alapján lövöd be. Fentebb is említik, hogy a korona és a szövetség korábra, Gilgamesig vissza, vagy még korábbra datálható. Ebben az esetben ha elfogadjuk, hogy a szövetség régebbi, akkor a szövetség csak a magyarokkal szűnik meg, és átkerül egy másik szkita néphez. Vagy végleg megszűnik. ha csak átkerül akkor nyilas-nyilas vagy nyilas-mérleghez. és ők kicsodák. (ebben az esetben egy "szövetségi idő valóban megfeleltethető nagyjából egy világhónapnak/ vagy gézától nézve a felének :)") 2. ott is jeleztem, hogy a besenyőkről szívesen hallanék nyilas-oroszlán, ha írnál 3-4 sort. :) 3. az előadáson is elhangzott nem szó szerint két dolog, hogy az "irányítók" rendszerét csak belülről lehet megtámadni. És a másik a szkita-zsidók askenázik (ők milyen jegyűek egyébként nyilas-?) érthetetlen pálfordulása és elzsidósodása. Te az eddigiek alapján inkább trekker vagy én meg starwarsos. így bennem egyből a dart veder-császár (sötét oldal) ugrott be az askenázi-szefárd (sötét oldal) megfelelőjeként. hmm. 4. a korona szimbólum rendszerében István környékén kissé erősnek érzem Géza-Koppány motívumot, kivéve ha ezt nem embernek, hanem rangnak fogod fel. de minden esetben biztos, hogy ez ha a korona régebbi mint Géza, akkor nem lehet az eredeti szimbólum. 5. megint csak a starwars fan bújik ki belőlem. Nehezményezem, hogy csak a sikht-ek hatalmát látod, és nem veszed figyelembe a jediket. :) Szegény trekkerek mániája, hogy van az ember, és van a gonosz univerzum, amivel az embernek meg kell küzdenie. Pedig van az univerzum és az univerzumban vannak sötét erők, meg fehér erők. Ez a földön is megvan. Ha van isten, és van Isten, akkor vannak jedik is nem kell félni. Lehet hogy sokan meg fognak hallni, mert tisztulási idő van, de nem leszünk borgok :D (én legalábbis biztos nem :D ) 6. csak alienexp. nek. :) az előadáson elhangzott, hogy megint van több médium. Lehet bombázni hülye kérdésekkel. De úgy se fogják helyetted kikaparni a gesztenyét. ja ezt mindig elfelejtem 06-30/406-89-48 jó pénzért elmondja az angyalok véleményét. (ez nem itteni de tesztelt :), némi áldozatot igényel) egyébként jó volt az előadás. sajnálhatja aki nem volt. mivel én is először szervezek így tesztelem is a dolgokat. Az előadás időkeretjét a kamerás adta meg. Tehát legközelebb ráérősebb kamerást keresek. :) Áldás Szakál

szakal 2010.10.27. 13:09:55

MA-->"(lásd a lépcsőzetes teremtésről szóló bejegyzést)." olyan jó volna ha linket is adnál néha :) a főcímekben ilyen nincsen :(

emjé 2010.10.27. 13:14:50

csulok, a magunk pont hu-n olvastam egy érdekes írást: Mi az igazság Péter Apostolról...? címmel. Talán segít eligazodni, miért volt béna húzás a római kereszténységet választani. Ennek ellenére mégis úgy gondolom, 'teológiailag' Géza és István idejében már nem volt tétje a választásnak.

spike 2010.10.27. 13:53:02

"Az előadás időkeretjét a kamerás adta meg." - akkor az egész fel lett véve?és az egészet meg is lehet tekinteni majd, vagy vágva lesz, ahogy az korábban volt írva? Amúgy jó tudni, hogy nem csak én vonok magamban star wars-os párhuzamokat :DD

M.A. 2010.10.27. 14:01:09

1. Nem is emlékszem, hogy a "szövetségen" (egyezségen) bármit is elemeztem volna Gézától mostanáig. Az eredeti egyezség létrejöttét állapítottam meg Nimróddal kapcsolatban, a felbomlását a jelenkorra téve. Az egyezség az emberiséggel köttetett, így nem vonatkozik egyes nemzetekre külön-külön. A magyarságnak csak az emberiség működésén belüli sajátos szerepe miatt van kiemelten köze jelenleg (X ezer éve, valószínűleg létrejötte óta) a Szent Koronához. 2. A besenyők egyik meghatározó tulajdonsága az öntudatosság, ebből fakadó önérzetesség is, sőt kivagyiság, ami végül pont mások majmolásában (oroszlán-vízöntő tengely) tud megnyilvánulni. Árpád fejedelem ezért nem telepítette ki őket határőrzésre, csak később a fia, Zolta; hiába jó harcosok, nem tesz nekik jót, ha más népekkel érintkeznek. Japánt is besenyők alapították, ott is megfigyelhető volt a majmolásos kultúrsokk mind a kínai, mind a nyugati kultúra odaérkezésekor. 3. Nem vagyok "torrent tracker", amíg az SW-t egy olyan ember csinálta, aki azért szolgálja a gonoszt, mert nem ismerte fel, addig a ST-t "maga a gonosz" csinálja; nagypályás szabadkőműves beavatottak írják, rendezik, szerepelnek benne, közvetve pedig olyan emberek is részt vesznek a készítésében, akik a legmagasabb szintű Iránytók közé tartoznak. Ezért tartom fontosnak a tanulmányozását. 4. Géza az István-kori program része (volt), előtte persze, hogy másik kép volt ott. Az eredeti, első képrend valószínűleg embereket nem ábrázolt, a barlangrajzokhoz hasonló egyszerű, de nagyon komplex jelentésű motívumok lehettek rajta. 5. Azt én tudom, hogy vannak jetik, csak nem akarom, hogy az emberek üljenek tovább a seggükön azzal, hogy majd boborján aki a jeti elintéz nekik mindent. 6. Csak alienexp.-nek, nem lehet bombázni a hülye kérdésekkel, a Hold-project és a BORG-project kutatása most kicsit fontosabb, mint a free energy meg az ufóhajtómű. (Bár a kutatásokból válaszok jöhetnek az ember űrbéli alkalmazkodási képességének határait illetően.) 7. Azért nem írtam, mert hirtelen nem emlékeztem, melyik az. http://2012.blogol.hu/read?perm=2685103#logdrb

szakal 2010.10.27. 14:07:08

dehogy csak te :D de a hülye trekkerek megpróbálnak "átprogramozni" minket. de lesz majd élőszereplős 100 részes TV sorozatunk, meg 7-8-9 -edik részünk, és a jedi visszavág :D

szakal 2010.10.27. 14:26:36

nekem pedig az jött le. rajzoltál egy púpot, a tetején egy kis fennsíkkal. /\_ / \ / \ --------- azt mondtad a kis fensík Mátyás és előtte fordítottak a kereszten, így a hatása fokozatosan mostanra tűnik el. A púpot nézve, ha a fensík mátyás, a púp vége napjaink, a púp eleje valahol Árpád környéke lesz. tehát cc 1100-1200 év. ezt érthettem félre, vagy nem. :) ez mondjuk nem a szövetség, hanem a szentkorona hatás. tehát lehet hogy félrebeszéltem. egyébként ha vannak jetik, honnan tudod, hogy nem ették meg az utazót, és a csomag nincs a barlangjukban? :D

szakal 2010.10.27. 14:29:16

fúúú elcsúszott a rajzom :) ............./\_ .........../.....\ ........../.......\ ........./.........\ szóval ilyen volt a púp

M.A. 2010.10.27. 14:35:48

A púp vége nem napjaink! A púp a Magyar Királyság története. 1000-ben kezdődik, 1440-ben eléri a csúcsot, onnan menne visszafele, de csúcs közelében marad 32 évet, csak aztán indul tovább, így nem 1880-ra ér padlóra, hanem 1912-re. Az arcokon úgy láttam, hogy ez a kolosszális "véletlen" eléggé ütött, úgyhogy azt hittem, tökéletesen érthető volt.

szakal 2010.10.27. 15:00:30

ha így mondod igen. de én csökkent értelmű medve bocs vagyok, és szó nélkül elfelejtek bármit. :D

Samu 2010.10.27. 17:09:11

Szeretnénk teljesen vágatlan verziót majd!

cath 2010.10.27. 17:20:59

Szövegkönyv híján csatlakozom a felettem szóló ember elődömhöz.

gyuff 2010.10.27. 19:20:48

Hello! Az előadás jó volt, nekem 1 valami nem tetszett: amikor a magyar-nyilas párhuzamról kezdtél el beszélni, poénból feljött hogy a besenyőket azért nem kezded el jellemezni, és utánna nem tértél vissza a nyilasra..

M.A. 2010.10.28. 18:06:06

Felmerült az előadáson résztvevők felől, hogy a kamera pásztázgatott erre-arra, és akkor most ők rajta lesznek a felvételeken, és jujj. Úgyhogy az ilyen aggodalmakat táplálók kedvéért írnám, hogy a nyilvánosságra hozott felvételeken természetesen arcok nem fognak szerepelni, ezt vagy vágással, vagy kitakarással megoldom. Ezt a magam nevében nyilatkozom, a felvételt készítő Szövetség TV munkatársaival még nem beszéltem erről, de valószínű, hogy ők is az általam vágott anyagból fognak részleteket leadni.

Vándor 2010.10.28. 18:21:54

Nagy a szám, mert nem voltam ott, de: Nem vall kissé túlzott paranoiára az, hogy valaki nehezményezi azt, hogy egy intelligens előadáson való részvételét megörökítették a kamerák? Vagy van ebbe valami szégyellnivaló? Dehát ti tudjátok...

tititi 2010.10.28. 18:28:48

De akkor sem Én sem járulok hozzá, hogy a kamera leközvetítsen. Megkérdeztek bárkit is? Érdekes volt. Kár hogy nem vettem fel.

Vadakat terelő juhász 2010.10.28. 19:17:44

Vándor: Paranoia? Szégyelllnivaló? Dehogy! Sőt! De vehetett részt az előadáson olyan is, aki nem kicsi árral szemben úszva - magában szentségelve ugyan -, de "Sorstestvér" parancsait követve I-k közelében tevékenykedik. No. Neki ez annyira nem egészséges... Bizony, van ilyen is! Úgyhogy részemről hálás köszönet a felvetésért és a cselekvésért!

emjé 2010.10.28. 19:52:53

Mégiscsak paranója, na. I-k, ha akarják, a nyitásig visszamenőleg percre pontosan dokumentálják (anyja neve három példányban), kik látogatják pl. ezt a szörnyűséges felforgató blogot, és hogy meddig lötyögnek itt. Képzeld el, milyen hülyén fog kinézni az az adás, ahol az előadó egy történelmi ereklyéről beszél, a hallgatók feje meg tök homályos:-) I-k bucija meg konspiratíve jól átbaszva.

Vadakat terelő juhász 2010.10.28. 20:04:11

emjé: ez nem ilyen egyszerű...

emjé 2010.10.28. 20:24:51

Remekül érvelsz. Jogot végeztél?

szakál 2010.10.28. 20:30:38

megelőztek :) :( Grrrrrrrr. Jaj! Az I-k!Jaj! Az I-k!Jaj! Az I-k! Könyörgöm. Aki a zsarnokot szolgálja, zsarnok maga is. Hiába mondogatja, hogy ő tudja, és majd ha kell kiáll a sorból. A kell elmúlik. Nem akkor kell, mikor a győzelem közel, hanem akkor amikor még nem is látszik. Aki győzelemtől bátorodik, annak nem a koszorú, hanem szolgaság jár. Az örökös szolgaság. Ha tudod, hogy Irányítók vezetnek, most küzdj, hogy lehulljon a lepel, mert ha a lepel már lehullt, arra hullik, ki alatta állt, és megfojtja őt. Gyerekek! Ne legyünk már ennyire bávatag birkák. Itt a lélekről és hallhatatlanságról beszélünk. Miért is féltjük hát arcunkat? Mitől? Elpusztíthatatlanok vagyunk! Örökök vagyunk! Istenek vagyunk! Mindenki megteremtheti a világát. Ezt hívjuk jövőnek. Mi legyen a TE!!! jövőd? Amit teremtesz, vagy szolgaként amit teremtenek neked? Pénzre, hatalomra vágysz, szolga leszel a szolgák között, és egymást lesitek irigyen. Ha nem akkor testvéreid lesznek, és egymást lesitek, miben segíthettek. És nem kell majd félned. Ki rejti arcát? A császár és szolgái? Vagy! A szabad harcosok? Most még választhattok! Ha jön a parancs, és felizzik az űrhajók hajtóműve, már nem. Ha menni kell, nincs már apelláta. Nézzétek meg Sztálingrád című film elejét, mikor az oroszok átkelnek a folyón. Ott már nincs kiszállás. Csak golyó! Vagy erről, vagy arról. Hát a saját világotokat építsétek magatoknak! Ne mások építsék nektek. Szebb Jövőt Áldás Szakál

Alienexperiment 2010.10.28. 21:17:49

Érdekes adalék a mai helyzethez: A UC San Diego és a Harvard egyetemek közös kutatócsoportja egy 2000 tesztalanyt érintő kutatással bebizonyította, hogy a politikai nézetek és gondolkodásmód kialakulása nem csak szociális faktoroktól, a neveléstől, és az embert ért élményektől függ, de erős genetikai alapja is van. A kutatók a kísérletben részt vevők genetikai adatait vetették össze a kapcsolati hálóikkal és a politikai nézeteikkel. Azt találták, hogy a DRD4 kódnevű gén egy speciális variánsa, ami az agyban a dopamin hormon működését szabályozza, az átlagnál sokkal többször szerepelt a liberális elkötelezettségű emberekben. A génvariáció jellemzően akkor jelezte nagy biztonsággal az ideológiát, ha az adott tesztalany szociálisan aktív volt a kamaszkorában, vagyis sok barátja volt, élénk társasági életet élt. A jelenség etnikumtól, kortól, nemtől, és kulturális háttértől függetlenül megfigyelhető volt. http://www.nbcsandiego.com/news/weird/Scientists-May-Have-IDd-Liberal-Gene-105917218.html Már csak ez hiányzik, B+, majd lehet menni kötelező génmódosításra, mert nem vagy elég fogékony az agymosásra. Alienexperiment

Alienexperiment 2010.10.28. 21:23:14

Mosmér? (miért nem lehet néhány konkrét és mindenkit kisegítő kérdésre megtudni a választ?) a Hold meg a Borgok qurva messze vannak, a villanyszámla meg a benzinkút itt van közvetlenül a pénztárcánk mellett. Először kellene energia (ingyen és szennyezésmentesen) utána lehet bölcsészkedni. (nade mitakarokén, itt, ahol Tesla nem kaphatott Nobel-díjat, egy rakás hülye író meg költő igen? Ez a lila bölcsészek elb*szott bolygója.) Alienexperiment

emjé 2010.10.28. 23:35:06

Ez most egy magánbeszélgetés némi skizoid felhanggal, ( hogy manapság kikkel nem áll szóba az ember...) vagy a két komment között a Főszerkesztő Úr rágerjedt a törlőgombra?

spike 2010.10.29. 07:12:49

ez válasz egy korábbi kommentre :D amúgy mi ez a sok merénylet dolog mostanában? :) most hallottam, hogy rá akarták robbantani a liftet lendvaira :D

M.A. 2010.10.29. 08:25:03

Érdekes, Magyarországon mindig csak akarnak robbantani... A felvételen megjelenő arcokkal kapcsolatban: nem azért kell a diszkréció, hogy nehogy az Irányítók megtudják, hogy valaki ott volt, hanem azért, mert Magyarországon munkahelyen, iskolában, családban különféle hátrányos következményei lehetnek, ha valakiről kiderül, hogy akár csak passzív résztvevője is volt egy ilyen magyarkodásnak. 2006-2007-ben hány ember veszítette el az állását, mert a főnöke kiszúrta a tévében, hogy ott volt egy tüntetésen?

Alienexperiment 2010.10.29. 10:13:58

Ha éppen nem "robbantanak", akkor a jóhírünket keltik a nagyvillágban: http://vastagbor.blog.hu/2010/10/29/gratulalunk_a_human_rights_first_emberi_jogi_dijazottjanak#more2403272 Nem lehet visszavenni valakitől az állampolgárságot? Ha nem, akkor az értéke sem sok, ha igen, akkor meg becsülje meg magát, akinek van.(nácifasisztarasszista vagyok!) Alienexperiment

szakal 2010.10.29. 11:16:03

Bocsi, de nagyon unom már a fotelforradalmárokat. Aki eljött annak köszönöm szépen, az első lépést megtette. Felemelte a fenekét. Ez a legfontosabb. A felvételen megjelenő arcok meg ne féltsék a seggüket. Olyan helyen élni, ahol nem lehet lehajolni a szappanért egy kis anal-izálás nélkül, vagy nem érdemes, vagy érdemes önként élvezni. Ez a szörny túlmisztifikálása. Nem volt semmi olyan dolog az előadáson, ami nyíltan nem vállalható. Akkor meg mitől a félelem? no mindegy. aki fél az bátorodjon. :) Áldás Szakál

csülök 2010.10.29. 11:56:36

Az előadáson meg volt említve a "kazár kártya". Kíváncsi lennék, hogy ez pontosan milyen forrásból és milyen hivatkozási alapot jelentene bárkinek? Pontosabban mi volt a viszony a kazárok és a szabirok közt (mert szkíták ugye csak a görögök elnevezéseiben szerepelnek, ilyen népnevet nem támaszt alá egyetlen akkor élt más nép írásos emléke vagy szájhagyománya sem - de most ez mindegy is)?

emjé 2010.10.29. 12:43:00

spike: A hölgy megjelenését ez a kissé rendhagyó plasztikai eljárás előnyösen változtatta volna meg.

spike 2010.10.29. 14:46:19

ebben bizony egyetértünk :) M.A.: akkor a felvételnek 2 verziója lesz fent a neten?(egy itt, egy az msztv.hu-n)

Alienexperiment 2010.10.29. 23:16:54

Jó lenne valami konkrét CHANELING infó pl. ilyen apróságokról: http://olajcsucs.blogspot.com/2010/10/2017-amerika-felbomlasanak-eve.html Lehet, hogy kisebb , mint a Hold--project, meg a Mars, de valószínűleg az emberek 99,99%-át közelebbről fogja érinteni, meg a 2012 blognak is igen jót tenne, (látogatottság pl. nyugodtan meg10szereződhetne) ha valami közelebbi és kézzelfoghatóbb dolgokról adna valami jövőképet. (a következő 2-5év) Én személy szerint 2-3 helyen -blogok, fórumok, stb.- tudom népszerűsíteni, ha lesz valami konkrét infó a következő 2-3év nagyobb eseményeiről Alienexperiment

2010.10.30. 14:04:32

Alien megintcsak azt látom hogy fordítva gondolkodsz. A blog valszeg nem cirkuszi mutatványnak készül, és nem is azoknak szól akik az utolsó pillanatban kapják majd fel a fejüket, hogy - "jéé igazad volt, húde tisztellek most!" Ugyanezt érzem amikor politikusok arról beszélnek hogy össze kell tartani a tábort, meg hogy így kell megfelelni meg úgy kell megfelelni... pedig elvileg nem az a dolguk hogy eladják magukat, de valószínűleg ezt csak úgy lehetne megoldani hogy mindegyik szegénységi fogadalmat kötne élete végéig, kiscsaláddal, nagycsaláddal együtt... mondjuk annek is örülnék ha lehetne tudni ki melyik családból származik... igen, ez burkolt zs*dózás volt :D

cath 2010.10.30. 14:43:16

Tőlem lehetne gazdag is az a politikus, aki dolgozik a pénzért, felelős és felelősségre vonható a tetteiért döntéseiért, és jólétbe vezeti az országot...:), nem a távoli jövőben, hanem földi halandók életében mért idő alatt.

Alienexperiment 2010.10.30. 15:26:46

Cirkuszi mutatvány? A lila ködszurkálás (bölcsészkedés) az, én "csak" fenntartható, szennyezésmentes világot szeretnék. Ilyen még nem volt, bár a rabszolgák tartása elvileg bármeddig működhetne, de az meg nem etikus. Én már unom a távoli lila bölcsészkedést, persze legyél szerzetes, fényevő, stb.. de a villanyszámlát neked is be kell fizetni, és ahogyan azt megtermelik, az egy rossz vicc. Alienexperiment

M.A. 2010.10.30. 15:47:08

A fenntarthatóság és a szennyezésmentesség problémája modern vívmány, a XVII. századig gyakorlatilag csak a Római Birodalom volt az, aminek hosszú távon fenntarthatósági problémái voltak (meg talán esetleg az Oszmán Birodalom), de ezek sem valós gazdasági, inkább gazdaságpolitikai-kulturális gyökerűek voltak. Amúgy a magasabb hatalmak hezitálnak információkat adni a jövővel kapcsolatban, még nekünk is, nemhogy a széles plénumnak. A jóslatok ugyanis determinálnak, vagy önbeteljesítő vagy önmegsemmisítő hatásuk van. Ezért aztán sokkal célszerűbb azt közölni valakivel, hogy mire érdemes törekednie, mint hogy "mi lesz". De azért ezt a jövőkutatásos dolgot fel fogom vetni Nándinak. Kína nagyon nyomul, pár éven belül gyökeres hatalomátrendezés történhet a világ nagy részén, és azt Amerika nem biztos, hogy túléli. Izrael meg szinte biztos, hogy nem.

Levi 2010.10.30. 22:04:07

Pont akartam írni, erről de tisztelt főszerkesztő úr megelőzött. A magasabb hatalmaknak egyáltalán nem biztos hogy van joguk infót adni a jövőről, ha egyáltalán determinált a jövő. Véleményem szerint (azaz ez egyáltalán nem biztos) a jövő kb 30-40%-ban van lefixálva a többi szabad akarat, tudatosság vagy 'véletlen'. De még ha teljesen biztos lenne is a jövő, olyan az élet mintha játékosok lennénk, szerintem a legfőbb irányítók sem kérnek infót a jövőről, hisz nekik kell irányítani a dolgokat, ha tudnák mi lesz tán nem tennének annyit hogy úgy legyen (legalábbis egy átlag ember biztos nem). Tegyük fel valaki tudja, hogy ha venni fog egy lottót akkor nyerni fog vele és ötös találata lesz. De ha nem veszi meg... És mi értelme játszani egy játékot ha úgyis tudod ki nyer majd és mi fog történni. A film sem érdekes már akkor ha lelőtték a poént és elmondták mi lesz a végén. Persze lehet kivétel, lehet olyan ember akinek tudnia kell a jövőt, vagy lehet olyan is aki tudhatja. Vajon ki dönt? Alien, ha ennyire érdekel miért nem kezdessz el te magad regressziós hipnózist és channelinget?

Alienexperiment 2010.10.31. 11:10:27

Nekem, (és még pár milliárd embernek) pont elég lenne, ha a saját fenntartható jövőmhöz szükséges, már sokszor feltalált technológiákat megkaphatnám, tehát semmilyen jogtalan előnyt nem kérek, csak azt ami már megvan, de a fiók mélyén/széfben eldugva, nehogy a jelenlegi status-quo-t veszélyeztesse, és a "rabszolgákat" szabaddá tegye. Ilyenek az ingyenenergia berendezések, az összes ma gyógyíthatatlannak mondott betegségek gyógymódjai, és még ki tudja mi. (ha csak a vízbontást meg az áramtermelést megkapnánk, amit már Pucharich, Meyer meg Steven Mark -TPU- már megoldott, esetleg még a Rife rákgyógymódot, akkor felőlem azt csinálnak a Marson meg a Holdon, amit akarnak, ezzel az egyén megkapná a jogot az önálló élethez) Alienexperiment

M.A. 2010.10.31. 11:30:44

Nekünk nem érdekünk az, hogy ki tudj osonni a mátrixból; az az érdekünk, hogy ki kelljen verekedned magadat belőle. Neked lehet, hogy mindegy, mit csinálnak a Marson meg a Holdon, de a magasabb hatalmaknak a borggá változtatandó emberek megmentése ugyanolyan fontos, mint a te megmentésed. Veled ellentétben ők évmilliókra előre gondolkodnak, és tudják, hogy előbb-utóbb a "borg" vissza fog jönni, hogy téged is asszimiláljon, és akkor már esélyed nem lesz védekezni ellene. Az elején kell megállítani őket, és ehhez katonákra van szükség. Mivel pedig az emberek semmilyen ügyért nem hajlamosak kiállni, kizárólag saját önös érdekeikért, ezért nem akarásnak nyögés a vége alapon hagynak sínylődni a mátrixban, hogy kénytelen legyél önös érdekedből harcolni. Ha nem szarnál bele, hogy mi lesz a galaxis jövője, nem csak a saját kis szar életeddel és boldogulásoddal foglalkoznál, hanem hajlandó lennél valami nálad nagyobbat szolgálni, akkor ahhoz a szolgálathoz megkapnád a szükséges eszközöket és erőforrásokat, hidd el.

Alienexperiment 2010.10.31. 16:25:11

A galaxis sem érdekel, a példaképeim a ROMULÁNOK, akik nem kérnek a "multikulti" galaxisból, ők maguknak megoldják, amire szükségük van, nem ugatnak bele mások dolgába, de másoktól sem tűrik el, hogy az ő világukba beleavatkozzanak. (ha nagyon necces a helyzet, akkor kivételt teszenek) Itt egy ember története, aki nem fényevő krisna lett, hanem egyszerűen csak meghalt: Az egykor csaknem ezer lelket számláló Vinnyica megyei falucska utolsó lakójának csontjait a keresésére indult emberek találták meg a közeli erdőben - adta hírül vasárnap az UA-Reporter internetes hírújság. A helyszínen rögzített nyomok tanúsága szerint a 62 éves férfi kóbor kutyák és rókák martaléka lett. Voszkodavnyica község röviddel Ukrajna függetlenné válását követően néptelenedett el, amikor a hatóságok kilátástalannak nyilvánították a jövőjét, és fokozatosan leépítették a település közműellátását. Utoljára már csak egy 62 éves nyugalmazott matróz, Volodimir Boreckij maradt ott, a többé-kevésbé épen maradt szülői házában, aki villany híján gyertyát gyújtott esténként, és az egyetlen tehenétől származó tej eladásából tartotta fent magát. Alienexperiment

M.A. 2010.10.31. 16:37:57

Évezredeken át élt és virágzott az emberiség közművek nélkül. A technológia függőség. Nem érted meg, hogy egy heroinista vagy, aki heroinért könyörög az orvosának: "Ki vagyok szolgáltatva a dealeremnek! Miért nem akarsz segíteni?" De akar. Csak azzal nem tud, hogy átveszi a dealer helyét.

M.A. 2010.10.31. 16:56:57

Egyébként ha ismered a Star Trek univerzumot, akkor tudod, mi az a Prime Directive: az emberiség egy "pre-warp" civilizáció, aminek nem lehet beavatkozni a technikai fejlődésébe. A II. Világháború idején egy ötös szintű rendszer technológiát adott a németeknek, abban a reményben, hogy az Irányítók által létrehozott Német Birodalom végül kicsúszik az Irányítók ellenőrzése alól és legyőzi őket. (Nándi írt erről többször is.) Azonban a dolog visszafelé sült el: az összes technológia az Irányítók kezébe került. A szintetikus műanyagokat az eredeti recept szerint természetes növényi forrásokból kellene előállítani szennyezésmentesen. Ehelyett az Irányítók kőolajból csinálják. Ez elég komoly lecke volt, hogy a "sárkány ellen sárkányfű" recept jelen helyzetben nem működik.

Levi 2010.10.31. 22:59:43

Én nem bízok Alienexperimentben. Folyton önmagát ismétli. Szerintem a jelenlegi rendszer nem annyira szar mint ahogy le van írva itt (a bejegyzésekből annak tűnik) lehetőség mindig van, és mi értelme a tapasztalásnak ha nem kellene semmiért sem harcolni? aki rákos lesz az (abból kiindulva hogy majdnem minden betegség visszavezethető lelki dolgokra) valamit az életben, letért az útról vagy valami dolog miatt van szerintem. Amikor leszülettünk tudtuk hogy mit vállalunk, hát viseljük büszkén. Én már nem akarok megvilágosodni csak élni. Pénzt keresni és sörözni a barátaimmal néha. És ha eljön a harc irányítók és a maradék között, hát beállok valahova. Az irányítók is csak a feladatukat végzik, és biztos nem véletlen, hogy földünk így lett kialakítva. Jó jó régen másképp volt, a királyaink nem így akarták, de ezek szerint elkúrtuk. Szívesen beállnék a 'jedik szövetségébe' ahogy írva volt itt valamelyik kommentben, de a jó erőkről itt nem sok szó esett még azt hiszem. Ja és nem minden embernek sorsa szerintem hogy megküzdjön a hatalombirtoklókkal. Mikor omlik már össze a pénz rendszer? Előtte még be akarok vásárolni dezót meg pizzát meg parfümöt meg egy pár akusztikus hangszert, meg egy csomó fát és magokat. Utána már nem lesz oly könnyű. Az egyik barátom volt volt az előadáson. Nemsokálra kikérdezem kiváncsi vagyok. Egyszer elpoénkodtunk vele, hogy milyen lenne ha egyszer találkoznánk tisztelt főszerkesztő úrral, a szemébe néznénk és válójában nem vízszintesen csukódna a szeme, hanem függőlegesen mint a Man In Black elején az egyik űrlénynek. Valahogy úgy érzem ez a beszólás törölve lesz.

cath 2010.11.01. 10:13:43

Aki pizzát meg parfümöt akar vásárolni, az nem lehet ám Jedi Lovag :)...

Alienexperiment 2010.11.01. 12:51:36

Ne kelljen már mindent 2X beírnom, én csak azt kérném vissza, ami már megvan: Meyer/Pucharich féle vízbontás, Steven Mark féle áramtermelő találmány. (esetleg TESLA pár találmánya) Ezzel a mai civilizáció közel szennyezésmentesen (a mai 10edével) tudna üzemelni. Egyszerűen óvodás felfogás, hogy majd kiköltözik mindenki tanyára, és műveli a földet, ez éhhalál lenne, a mai népesség 90%-ának, a maradék is 650 millió ember, a középkorban nem voltunk ennyien, akkor még megoldható volt a lóval szántás, akkor a FA volt a legjobb energiahordozó. (azóta az egyre sűrűbb felé volt elmozdulás: szén, gáz, olaj, atom, most kellene továbblépni, de ez a jelenlegi status-quo-val nem lehetséges) Mindig a kor energiatermelő (és élelmiszer, eü, oktatás színvonal) szintje határozza meg, hogy mennyi a LEHETSÉGES maximális népesség, most vagy lecsökken ez egy fenntartható szintre, vagy kell egy jobb energiatermelő eljárás. (vagy sokan fognak meghalni) Alienexperiment

Alienexperiment 2010.11.01. 12:57:41

M.A. mellesleg az irányítóknak minek a németek technológiája, ha ők az "ügyük" érdekében bármit megkaphatnak? Arra sem kaptam választ, hogy miért ufóhajtómű, meg antigravítáció kellett a németeknek, miért nem pl. a vízbontás, hogy ne kelljen GÁZOLAJHIÁNY miatt bukniuk csatákat? Én nem láttam, hogy az antigravitáció bármennyit is segített volna a II.VH-ban. (max. utána a menekülésben) Ha ennyi eszük van azoknak akik nekünk SEGÍTENEK, akkor nekünk kicsengettek. Alienexperiment

M.A. 2010.11.01. 13:09:00

"most kellene továbblépni, de ez a jelenlegi status-quo-val nem lehetséges" - vagyis az első lépés az, hogy megszabadulunk tőlük, a második az, hogy elkezdjük fejleszteni a technológiát. Egyelőre az elsőnél tartunk. Mit kaphatnak meg az Irányítók, honnan, milyen "ügyük" érdekében? "miért ufóhajtómű, meg antigravítáció kellett a németeknek, miért nem pl. a vízbontás, hogy ne kelljen GÁZOLAJHIÁNY miatt bukniuk csatákat?" - talán azért, mert a "vízbontás" egy kamu? Mellesleg a németeknek nem lett volna kapacitása arra, hogy az egész hadseregüket Star Trek szintű technológiára állítsák át, úgyhogy csak a kis léptékben is hatékonyan alkalmazható taktikai eszközöknek tudták igazán hasznát venni.

spike 2010.11.01. 15:20:52

"Alien, ha ennyire érdekel miért nem kezdessz el te magad regressziós hipnózist és channelinget?" azt nem értem, hogy ezeket a mondatokat miért nem veszi észre? :D

Alienexperiment 2010.11.01. 16:20:11

M.A. egy kamu? A vízbontás nem ELEKTROLÍZISSEL nem kamu. Csak a helyi bennszülöttek nem tudták, hogy a vízmolekuláknak van egy saját rezgésük, és van egy pár olyan módszer, amivel ez a már meglévő rezgés (ami ingyen van) egyszerűen rezonanciába hozható. Tesla ezt kapásból átlépte, és egyből áramot tudott termelni, ez jobb, de csak keveseknek sikerült, pl Steven Mark-nak, de őt megvették kilóra. (a vízről részletek itt: egyetemi anyag: http://www.lsbu.ac.uk/water/hbond.html ) Mint a TACOMA híd, aminek a sajátfrekvenciájának egyik alap-vagy felharmonikusával mozgatta a nem túl erős szél, és az egész híd darabokra szakadt. Csk, hogy oszlassam a homályt: a H2O ban a két különböző elemet összetartó erő 90%-a elektrosztatikus, a 10%-a kovalens kötés. TEHÁT, elektrosztatikus megoldással szét is lehet szedni. De miért nem kérdezzük meg a csúcsszuper csúcsfejeket, hogy most akkor van ilyen, vagy nincs ilyen? (Meyert akkor feleslegesen mérgezték meg? Merthogy szerinte van ilyen, ő még egy Buggy-t is átalakított vízüzemre) Alienexperiment

Alienexperiment 2010.11.01. 16:24:13

Lemaradt a leglátványosabb animáció a vízmolekulák mozgásáról: http://www.lsbu.ac.uk/water/vibrat.html Alienexperiment

Alienexperiment 2010.11.01. 16:42:16

Spike, szeretném, ha ez a csapat nem gittegylet, hanem egy globális változás kirobbantója lenne, de ehhez nem elég a lila ködszárkáló bölcsészkedés, sokkal inkább kézzelfogható megoldások kellenek, pl. hogyan tegyük tönkre a globális energiatermelő és energianepper cégeket? A Holdat meg a Marsot én meghagynám másnak, az nem a mi szintünk. Alienexperiment

M.A. 2010.11.01. 17:02:00

"sokkal inkább kézzelfogható megoldások kellenek, pl. hogyan tegyük tönkre a globális energiatermelo és energianepper cégeket?" - na, ez már sokkal jobb megközelítés. Egyelore viszont szerintem sehogy. Több és elszántabb/kétségbeesettebb ember kellene. (Persze tudom, hogy Nándinak meg nekem az "embertoborzás" ugyanolyan rögeszménk, mint neked a technológia.)

Alienexperiment 2010.11.01. 18:58:41

Ha eredmény akartok (akarunk) elérni, akkor vagy nagyon széles tömegekhez kell eljutni nagyon könnyen érthető üzenettel (mint a retekklub/csigatv) vagy nagyon kevés, de nagyon eredményes emberekhez, pl. műszaki megoldások terjesztéséhez nem kellene sok ember, csak pár, aki ért is hozzá, hogy összerakják, amit kell, utána pedig az egész mehet a netre. (működő berendezéseket is adnék oda tv-knek, rádióknak, egyetemeknek, netes újságoknak, azt már nehéz lenne visszacsinálni) Nagy dobás lenne a TPU (Toroidal Power Unit) teljes leírása, működési elve, és mondjuk vagy 10-20db elkészítése (pár10ezer Ft) a médiák részére. Egy ilyen nagy dobás után, már könnyebb lenne az embertoborzás is. Alienexperiment

emjé 2010.11.01. 22:17:11

Alien, kicsit olyan vagy az agitprop tevékenységeddel, mint a helyi Jobbik: Egy rakat idealista emberhelyettes nyomoroncot toltak képviselő meg polgármester jelöltnek - 'nagyon könnyen érthető üzenettel' - aztán meg jól lebasztak mindenkit a bukta után, mert a népek alig szavaztak e kiválóságokra. Ja, és nálam az ilyen mondatokért - 'Ha eredmény akartok (akarunk) elérni, akkor vagy nagyon széles tömegekhez kell eljutni nagyon könnyen érthető üzenettel' - minimum sortűz jár.

spike 2010.11.01. 22:30:38

Nem hinném, hogy olyan egyszerű lenne pl az rtlklubon olyat bemutatni, ami a fejeseknek nem tetszik, hiszen szűrik az infokat.Amiről nem akarják, hogy tudjanak az emberek, azt egyszerűen nem adják le, vagy nevetségessé teszik.

cath 2010.11.01. 23:15:07

RTL: bármit leadnak, amit "reklámidőben" akarsz lejátszatni és kifizeted érte a reklámsugárzási pénzt. Ettől nem olyan egyszerű, mert tripla aranyára van a másodperceknek.

Alienexperiment 2010.11.02. 09:37:43

Huh B+, nehéz, nagyon nehéz, mondta virág elvtárs is, az eredmény eléréséhez vagy egy fúró kell, amivel belefúrsz a falba, és a lyukba beletolod a dinamitot, vagy egy caterpillar, amivel egyszerűen nekimész a falnak. (a reteklub/csigatv csak hasonlat akart lenni, mint a széles néptömegek által elérhető médiumok) Mi esélytelenek vagyunk a caterpillar használatára (eszközök sincsenek, és nem iy egyszerű a mondanivaló) marad tehát a dinamit. (erre mondtam az áramtermelő cuccokat, amiket össze is tudnánk rakni, és utána robbanhatna a híre) Alienexperiment

M.A. 2010.11.02. 11:08:47

"bármit leadnak, amit "reklámidőben" akarsz lejátszatni és kifizeted érte a reklámsugárzási pénzt" - HÁ, HÁ, HÁ, HÁ!

spike 2010.11.02. 12:45:48

Szerintem az egyetlen esély, ha élő adásba kerülsz, és hirtelen eltérsz a témától, és gyorsan elmondod amit akarsz :D Vagy megnevezel egy weboldalt.Utána úgyis elveszik előled a mikrofont, kamerát váltanak stb :)

cath 2010.11.02. 13:58:28

Ma. kérdezted már mennyi egy 10 mp -es műsoridő? Mert inkább az a HÁHÁHÁ. párszor lemenne ha valamit akarsz mielőtt cenzuráznák. csak azért nem megy le mert annyi pénz rendes emeber birtokában nincsen, amennyiért "hirdetésidőben" el lehet mondani egy mondatot. Műsorba, vitába , ilyen élő szarságokba be lehet kerülni, de a kuyta se nézi, és azt viszont tényleg azonnal lekeverik és beraknak helyette csipszreklámot, ha olyan mederbe tereled a szót.

steinerista 2010.11.02. 14:57:28

A rejtélyes Kráter megint lecsap: http://www.brisbanetimes.com.au/world/massive-crater-opens-up-in-german-town-20101102-17aot.html?from=smh_ft

M.A. 2010.11.02. 15:04:55

"az egyetlen esély, ha élő adásba kerülsz, és hirtelen eltérsz a témától, és gyorsan elmondod amit akarsz :D Vagy megnevezel egy weboldalt." - ezért nincsenek már élő adások. Ami élőnek tűnik, az sem az, ha nagyon azonnali helyszíni közvetíteni kell (amibe akárkit nem engednek be), még akkor is van egy pár másodperces késleltetés, hogy le lehessen állítani az adást, mielőtt kimenne valami, aminek nagyon nem szabad.

spike 2010.11.02. 16:11:18

Ahaaa.Tehát nem lehet ilyen egyszerűen ellenük fordítani a saját fegyverüket :) Akkor csak a drasztikus módszerek maradtak működőképesek: elfoglalni csellel, vagy erőszakkal, vagy mindkettővel :D Aztán lehet mindenfélét sugározni, amíg nem jönnek a rend őrei.

Alienexperiment 2010.11.02. 18:13:24

Senkisemérti? Ha megcsinálunk 10db berendezést (egyébként Bóday Árpád is hasonlót alkotott, meg is halt, ráadásul a sírba vitte a titkot), amit egyszerűen csak be kell kapcsolni (fekete doboz, amiből csak jön az áram, ingyen) és feladónak ráírjuk, hogy 2012blog, akkor lenne látogatottság, meg akkora médiaérdeklődés, hogy még a retekklub/csigatv is ezzel foglalkozna. (gyakorlatilag a népesség 99% megtudná) Én pár100ezer Ft-ot hajlandó lennék rááldozni, így is-úgy is fogok, de a CHANELING segítségével szinte biztosra lehetne menni. (márminthogy maga a berendezés működjön) Mint a The Box c. filmben, tehát hülyebiztosra kell megcsinálni, és akkor elindulna valami, amihez a 2012 blog adhatna kezdőlökést. Alienexperiment

Diodara 2010.11.02. 18:39:22

Mi az, ami meggátol egy akármilyen készülék elkészítésében?

Alienexperiment 2010.11.02. 21:15:03

Diadora Kész B+, feladom! (ha megkapom a pontos adatokat CHANELING útján, akkor lesz ilyen készülék, ha nem, akkor még 10évek kellenek mire sikerül visszafejteni, hogy a zsenik, mint Tesla vagy Moray, vagy mostanában Bóday meg Steven Mark hogyan csinálta, ugyanis az egyik halott, a másik meg egy aranykalitkába van bezárva. TEHÁT a földlakó bennszülöttek már megoldották az energiatermelés XXI.sz-i módját, (már vagy 80éve) már régen, de az irányítók ezeket elsüllyesztették a fiók mélyére, néha a feltalálóval együtt. Semmi mást nem kellene tenni, mint 10-20db ilyen működő berendezést szétküldeni bizonyos helyekre, a kapcsolási rajzokkal együtt, hogy az egész vírus módjára szétterjedjen. Ez az ami ütne, és ezt minden proli felfogná, hogy ingyen van az áram, már nincs visszaút, a 2012blog tartalma meg olyan ismert lenne, mint a pina.hu) Alienexperiment

Diodara 2010.11.02. 21:27:03

Ja de akkor várjál, ha channeling útján tisztáznák, hogyan kell Gandalf botját replikálni, én is csinálnék a sufniban. Jahogy mi van most? Tehát érted. Miről beszélünk? Miről beszélsz? Fikciókról, valahonnan jött infókról, és jövőbeli reményekről.

Alienexperiment 2010.11.02. 23:03:47

Diadora, ennyire nem lehet nehéz: a már meglévő, helyi, FÖLDI bennszülöttek által legalább 80éve kitalált energiatermelő módszerekről beszélek, amiket az irányítás tűzzel-vassal irtott, titkolt, és lehazudott. Ezeket szeretném (én és még sokan mások) VISSZAKAPNI, és bedobni a köztudatba, hogy annyira legyenek ismertek, mint a baráttokközt, mellette, de nem mellékesen egyúttal a 2012blog tartalmát is a világ elé tárni, hogy az utolsó panelproli is tudja végre a különbséget ISTEN és jehova között, illetve a zsidók és az emberek között. (ugye a zsidók nem Istennel kötöttek szövetséget, csak egyelőre a helyi maffiafőnök még ellenőrzi a területet) Alienexperiment

Diodara 2010.11.02. 23:27:36

Én értem, amit mondasz, és tényleg nagyon pipere lenne, ha nem kéne holnaptól villanyszámlát fizetni, és értem a jóindulatot is amögött, amit próbálsz bizonyítani. De. Hacsak nem vagy 80+ éves, aki ismerte az ott történteket, honnan lehetünk biztosak, hogy volt bármi ilyesmi. Az zavar engem k*rvamód, hogy mindenütt feltételes módban jönnek-mennek a világmegváltások, és közben minden megy tovább a maga útján. Már nyakig ellepett minket a szar, és nem látok egyelőre ésszerű, lehetséges megoldást arra, hogy a dolgok változzanak. Ennyi.

Levi 2010.11.02. 23:34:08

Channeling tanfolyam valaki?

emjé 2010.11.03. 00:28:27

'...de nem mellékesen egyúttal a 2012blog tartalmát is a világ elé tárni...' Miért, szerinted most hol van B+!? Na. Már csak hogy idézzelek...

spike 2010.11.03. 01:02:17

Alien: miért nem mész el channelingelni és szerzed meg az infot amire szükséged van? és akkor lehetne cselekedni

M.A. 2010.11.03. 08:56:09

Tesla, Moray, Bóday, Steven Mark - megy a felsorolás, vagyis már jópár ember volt, aki megcsinálta, ezek csak azok, akikről te tudsz, valószínűleg ennél sokkal több volt. Ennek ellenére erről a technológiáról a mai napig sem tud senki. ...de ha TE megcsinálnád, akkor aztán nem tudnának mit tenni az Irányítók, szétterjedne, mint a pestis, az garantált! Mi értelme van még egyszer megpróbálni egy olyan támadást, amit már többször is kivédtek? (Egyébként nincs is lehetőségünk ilyen "changeling" lefolytatására, ugyanis kapcsolási rajzok, műszaki specifikációk, ilyesmik áthozásához nagyon penge médiumra van szükség. Erre a Nándi könyvében szereplő "Doku" és "Arden" lettek volna képesek, de már egyikük sincs a csapatban.)

Alienexperiment 2010.11.03. 10:18:17

M.A. és mindenki: a 2012blog a világ előtt van, mintahogy sokminden más is, de mégis a MAINSTREAM az ami 99%-os ismertségű. Tesla, Bóday és Moray korában még nem volt INTERNET, Steven Mark korában már igen (1998 körül) ezért is tudunk róla, meg lehet látni, hogy mi is ez, innen próbálkoznak sokan visszafejteni, de ez annyira könnyű, mintha egy fekete doboznak a külseje alapján szeretnénk kitalálni a tartalmát. Egyébként több hiteles beszámoló is van, hogy földalatti kormányzati laborokban sikeresen reprodukálták ezeket, persze az ott dolgozók is be vannak fenyítve, így csak annyit tudunk, hogy ez valós, és létező, tudják , hogy ez milyen veszélyes számukra, és ezért irtják tűzzel-vassal, minden szinten. ( Dr. Greer beszél erről) Tesla és a többiek mindent levédtek, NA EZ AZ AMI TUTI BUKÁS, egyetlen út a teljes FREEWARE útja, ebből nem lehet meggazdagodni, mint a winfosból, az egészet, kompletten leírással, mindennel együtt terjeszteni, mint a vírust a neten. (a Melissa, Britney bejárta az egész világot pár nap alatt, elég lenne egy hasonlóba akár beágyazni a leírást, és akkor már az isten se tudja visszacsinálni!) Alienexperiment

Alienexperiment 2010.11.03. 10:21:38

Ha már médiumok: van az a pénz, amiért mégis megpróbálnák? Itt igazából nem is a tojásfejű alienek tudása kellene, hanem közvetítés a még élő (és a már nem) feltalálók és a médiumok között. Ilyen létezik? (elvileg ez az információ itt van a levegőben, csak mi nem férünk hozzá) Alienexperiment

M.A. 2010.11.03. 10:27:52

A Monarch-programozásról szóló információkat is sok száz ember terjeszti világszerte a neten vírusszerűen. Az emberek hány százaléka tud róla? 0.1? Az szerintem erős túlzás. Te egyedül 10 év alatt el tudnád érni, hogy kb. 150.000 ember szerezzen tudomást a találmányról. És nem, az nem jelenti azt, hogy újabb tíz év múlva már 150 millió lesz, csak újabb 100.000. Egyébként nem is tudom, miért engem basztatsz ezzel, Nándi dolgozott a médiumokkal, ott van a blogján (fenyorveny.info) a száma, hívd fel. Már az, hogy magadtól nem tudod kinyomozni a médiumok elérhetőségét, jelzi, hogy egy tehetetlen fasz vagy, aki semmit nem fog tudni kezdeni az információval, ha megkapja.

M.A. 2010.11.03. 10:34:00

Na rákerestem végre a TPU-ra, vannak a neten videók működő modellekről, tehát nem kell Tesla szellemével kapcsolatba lépni, csak azokkal, akik azokat a videókat csinálták. Mint láthatod, nem rázza meg a világot, mindenki szarik rá és fizeti a villanyszámláját.

M.A. 2010.11.03. 10:40:19

www loris-hemlof com/thetpu.pdf www keelynet com/energy.htm Bazmeg, te nem tudod, hogy kell a Google-t használni?

2010.11.03. 12:59:42

jó messze kerültünk az előadástól, de egyébként már fel lett töltve a videó? eddig nem találtam. Köszönettel prelives

M.A. 2010.11.03. 15:29:08

Alienexperiment csak egyetlen témát képvisel a blog palettáján, mindegyik bejegyzés alatt arról ír. A nyersanyagot ma délután kaptam meg, a héten elérhető lesz, külön bejegyzésbe ki fog kerülni, mint legutóbb, nem kell kutakodni utána. Magyartaltos.info-ról, Magtárról tud valaki valamit, hogyan tud oda bekerülni egy videó?

Alienexperiment 2010.11.03. 19:38:45

M.A. amit te megtaláltál a TPU-ról, az csak a fekete doboz külseje. (még az se, ilyenekből nekem tele van 5dvd, nagyrészük használhatalan sz*r, vagy hiányos) A nagy dobást meg lehetne csinálni, de ahhoz kellenek médiumok, a blog is, meg akik értenek a chanelinghez. Én max. a TPU-t tudnám összerakni, és eljuttatni a megfelelő helyekre, illetve a producerséget , hogy a hülyebiztos design kerüljön ki a nagy nyilvánosság elé. Akik meg kérdezik, hogy miért nem én chanelingelem meg személyesen, akit kell, mert nem értek hozzám és ha nem értek hozzá, veszélyes is lehet. (mintha egy alkimista elkezdene villanyt szerelni) Nem ti akartok nagy nyilvánosságot? Én meg free-energy használó utópista-futurista hitech világot. Kellemeset a hasznossal. (persze lehet tovább fejjel bontani a betonfalat is) Továbbra is fenntartom, hogy áldoznék az infóért, de a 2012blog is országos ismertségű lehetne. (ha meritek) Alienexperiment

emjé 2010.11.03. 20:17:52

Aki ráér, nézzen utána: Mióta jő hozzánk csövön a gáz, dróton a delej, vezetéken a víz, mióta botlunk 2,5 - 3 kilométerenként egy benzinkútba, kicsit sűrűbben pedig szupermarketbe? Aztán pedig döntse el: nekünk az odaátiakat kell permanensen basztatni, hogy ne kelljen fizetnünk mindezért (miszerint csenneling), avagy elegendő visszavenni a tempóból.

Alienexperiment 2010.11.04. 22:12:47

emjé, B+, te a KÖZPONTOSÍTOTT energiaelosztás jelenlétét kifogásolod? Csinálj otthon TPU-t, és akkor nem kell több benzinkút, gáz, sőt kicsit fejlesztett repülő járművekkel, (Coanda-effekt) már utak sem kellenek, és persze környezetszennyezés sem lenne. Ma ez az elérhető legjobb, ami még sajnos benzinnel megy, de már sokkal jobb, mint a legjobb autó: http://www.youtube.com/watch?v=U-3Ql7G7qRc (utópista-futurista, nem is lehet kapni, ott az új buzuki vagoner, az kell neked:) Alienexperiment

Alienexperiment 2010.11.06. 11:54:38

Hogy ne mindig csak az utópista-futurista hitech jövőről beszéljek, itt egy kiváló, erőteljes, nagyhatású beszéd Jack atyától, egyszerűen a V helyett az irányítókat(jehovát) kell behelyettesíteni, és már a leghülyébb is megérti a lényeget. (nem szolgálhatsz egyszerre 2 urat) http://www.youtube.com/watch?v=eBHeQRH0MHo Alienexperiment
süti beállítások módosítása