HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Röhögjetek!

2010.10.06. 18:51 dangbird

Az alábbi írást most kaptuk Nándival. Kommentár nélkül adnám közre, de inkább nem merem, mert még a végén valaki komolyan veszi, hogy ezt én komolyan veszem. Vona Gábor mint Szamuely Tibor reinkarnációja, Orbán Viktor természetesen nemzetmegmentő és véletlenül sem kommunista, "Holokauszt"-áldozatnak lenni pedig szégyen. Jó szórakozást!

"Kedveseim!

Szent Mihály kérésére írok nektek. Az ő kifejezett kérése volt, hogy megvilágítsa a mai tragédia karmikus hátterét. A levelet nyugodtan továbbküldhetitek bárkinek, akiről tudjátok, hogy ilyen gondolkodású és nem érti félre Mihály gondolatait.
Tehát:

"Világfordulat tanúi vagytok mind, kik most a bolygón éltek fizikai létformában. Különböző csatornákon át évek óta küldjük nektek az üzeneteket, melyekben tudósítunk benneteket arról, hogy az Aranykort készítjük elő nektek - azt a csodálatos világot, amely olyan, mint a Mennyország.

2004. december 21-én déli 12 h-kor nyitottuk meg Dobogókőn az első Atlantiszi Világkaput, amely energetikai nyitánya volt annak a folyamatnak, amelyet történelmi világkarma-oldásnak nevezünk. Évek óta dolgozunk hát minden erőnkkel azon, hogy a múlt szomorúsággal és fájdalmakkal teli évezredei meggyógyuljanak Földanyában és minden gyermekében.

Amint tudjátok, ennek a Világfordulatnak ti, magyarok vagytok a végrehajtói - első cselekvői a bolygónak ebben a folyamatban. Magyarok mint a MAG népe - Isten lényegi magtudásának és magerejének hordozói.
Magyarok mint a MAGOS (égig érő) TUDÁS birtoklói és megtartói.

Ezért a történelmi múlt szinte minden karmikus kifutásának ti lesztek tanúi és részben elszenvedői is.

Azok az események, amelyekről a történészek DIKTATÚRÁK, VILÁGHÁBORÚK, KOMMUNIZMUS, GULÁG, HOLOKAUSZT, HABSBURG-HÁZ, A KENNEDY-KLÁN és VELENCE VÁROS REGNÁLÁSA néven írnak, OSIRIS (ŐSÚR) és SETH (SZÉT = SETÉT ÚR) párharcára vezethető vissza. Látszólag különálló események és helyszínek, mégis ugyanannak a fekete karmának a szomorú következményei, résztvevői - áldozatok vagy cselekvők, mindegy a karma körforgásában. Azok a lelkek, akik ŐSÚR udvara óta adnak és kapnak bántást és szenvedést egymásnak.

Tegnap, vasárnap Magyarország eljutott arra az oldottsági szintre, ahol a kommunizmus mint karmikus következmény már nem szerepel szellemi síkon. Ezt mutatja a FIDESZ közel 100 %-os választási győzelme, és ezt mutatja a devecseri tragédia. Vörös iszap, vagyis vörös hordalék, alja, utólja annak az ó-egyiptomi fekete mágiának, amelyből fakadt minden borzalom. Ez áradt ki olyan erővel, hogy fizikai síkon átszakította a gátat. A tragédia áldozata tevékeny szereplői voltak a világtörténelem során a diktatúrák és egyéb szörnyű helyszínek történéseinek. Előző életbeli tetteik egyenlítődnek ki ilymódon, ahogy ez már csak lenni szokott.
Ahogy Kun Béla jelenleg Orbán Viktor-szerepben kapott újabb lehetőséget tőlünk akkori rémtettei jóvátételére, Gyurcsány Ferenc volt Metternich és Klebelsberg Kunó is, Vona Gábor Szamuely Tibor, a 2006-es ossuth téri események egyik vezetője, Gonda László pedig a trianoni hóhér, Clemenceau. Körforgás, szerepek, lehetőségek, Isten végtelen kegyelméből.

Fizikai síkon további olyan történések várhatók, melyeknek során maradék jelentőségüket is elveszítik a vörös karma utódai, megszűnnek mindenhol a világon a diktatúrák, és szégyen lesz holokauszt-áldozatnak lenni, mert az "égő tűzáldozaton" éppen azokat a lelkeket vitte keresztül ISTEN IGAZSÁGA, akik azt megelőző inkarnációik során másokat tönkre tettek és megaláztak.

Ahogy emeljük a Kárpát-medencében a vibrációt, már a politikusi esküjüket megszegők, a nép véréből élősködők és hazaárulók is elveszítik lábuk alól a talajt, utoléri őket is a KOZMIKUS TÖRVÉNY IGAZSÁGA, és azok a hódítók, akik a MAGYAR HAZÁRA törnek, kataklizmákban veszítik el mindenüket.

A MAGYAR LÉLEK TERMÉSZETES ÁLLAPOTA AZ EGYség. Ezért fognak megszűnni a pártok, amelyek többnyire egymással és magukkal vannak elfoglalva, és minden erejüket arra fordítják, hogy hogyan orozzák el a másik párttól a hatalmat, és ezáltal az anyagot, vagyis a pénzt. A jelenleg uralmat nyertek sem tudják sokáig megtartani pozíciójukat, mert máris hiénák módjára esnek egymásnak a színfalak mögött egy-egy zsírosabb falatért, szánalmas koncokon marakodva. Nem beszélve arról, hogy a Szent Korona átkát is fejükre vonták, hiszen esküszegés és nemzetárulás az, amit jelenleg is tesznek: a haza gyarmattá süllyesztése, kiárusítása, egyéni érdekek, és az ország és a magyar nép tönkretétele.

Hamarosan elindul egy olyan folyamat a lelkekben és az ország minden településén, amelynek során minden magyar feleszmél és lerázza a hamis urak hamis hatalmát. TÜNDÖKLŐ FORRADALOM - így kerül majd bele minden történelemkönyvbe.

A TÜNDÖKLŐ FORRADALOM utolsó napján pedig hazátok új kormányzója kikiáltja a MAGYAR KIRÁLYSÁGOT.

Boldog vagyok, hogy elmondhattam ezt nektek.

Szeretettel,

Szent Mihály Főangyal"

Egyébként simán lehet, hogy a Fidesz terjeszt ilyeneket, mivel tíz éve meg azt terjesztették, hogy Koppány táltosa megátkozta ezer évre Magyarországot, és mostanában (értsd: az akkori Fidesz-kormány által) kezd lejönni rólunk ez az átok. És ezt halál komolyan ismételgették katolikus körökben. Bár akkor még Orbán Viktor Mátyás király reinkarnációjának volt kikiáltva.

20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr326226027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diodara 2010.10.06. 20:32:15

Hát vannak ilyenek, igen. Nyilván nem gondolja komolyan, de kicsit megalázó, hogy azt gondolják, ezt beveszik. Ami még megalázóbb, hogy sokan be is veszik, mert hát mennyivel több bizonyíték van a többi MAG népés, kiválasztottas, dimenzióváltásos, gyíkuralmos teóriára. Viszont jó tudni, hogy Szent Mihály Főangyal köztünk van. :D

2010.10.06. 20:52:40

1.hülyék 2,off!most találtam: http://www.kepeskronika.net/hu.htm

M.A. 2010.10.06. 21:01:00

Ez már megvolt, a ßH-ra is beírta Admiral.

Fehérzaj 2010.10.06. 21:06:42

12. pont, eh? Azért ismerd el, M.A., a lézerrel szétlőtt téridőfonál és Turul Szüli is necces már egy pöppet.

M.A. 2010.10.06. 21:14:29

A Turul meg a Szüli csak egy érdekesség. A Shiva működése meg következik a relativitáselméletből.

Fehérzaj 2010.10.06. 21:58:36

Az nem baj, csak ez még önmagában nem jelenti feltétlenül, hogy tudnak vele "szlájderszeset" játszani.

spike 2010.10.07. 09:53:55

ezt, mint körlevelet kaptátok? :) nem túl hiteles, már a szöveg felénél kiesik a szerepéből. amúgy a fórumot tényleg frissítitek, vagy elromlott?

M.A. 2010.10.07. 10:56:02

A freeforums.org-on frissítenek valamit, türelem. (Hamarosan végére érek a PHP-könyvnek, aztán akkor lehet, hogy írok egy saját fórumot.)

b_alin 2010.10.07. 16:34:48

Na, megint a hollókosztozás. Mihály se nagyon fárad szakítani Trianon elfedésének rossz szokásával... nem lehet hogy Mózesről magyarította a nevét? :D

loveb 2010.10.07. 20:03:52

amúgy jó lenne, ha írnátok egy véleményt az iszapkatasztrófa lehetséges okairól. mindent, minden lehetőséget számbavéve. kíváncsi lennék rá nagyon.

emjé 2010.10.07. 21:18:10

Minden lehetőséget nem tudok számba venni, de a végkifejlet várható, nyilvánvaló - előre kiszámított - volt. Lásd Google Map: repedések, szivárgások a gáton itt-ott-amott, és Deepwater Horizon. A cégnél ez benne volt a pakliban. Persze a média 'szókimondóbb'-nak számító része rettenetes keménységgel szapulja a profitot mindenek elé helyező vállalatvezetést, elterelve a figyelmet a rideg valóságról: NEKIK itt már minden megengedett. Ha mindezt túl erősnek találnád, hallgasd/nézd meg a cégvezetés cinikus hozzáállását: az anyag veszélytelen és természetesen beszállnak a temetési költségekbe…

cath 2010.10.07. 22:28:41

demégazislehet, hogy ez volt az egyetlen profitot termelő magyar tualjdonú Rt, ami külföldi exportra csinált mindent, aztán valakiknek nem tetszett, vagy csak rá akarják tenni a kezüket eme nyereséges iparágra, és ezért szakadt ki az a gát. Ezzel elintézték a céget, és pár hónap múlva meg lehet venni jelképesen 1 dollárért, ahogy minden magyar termelést folytató gyárat, céget kb annyiért vettek meg...

M.A. 2010.10.07. 22:32:28

Azok köztulajdonban voltak, nem Gyurcsány haverjaié.

emjé 2010.10.07. 23:56:40

Ahhoz, hogy a cuccost megvegyék, nem kell ekkora paláver. Eddig sem kellett. A bauxit, az alumínium már sehol nincs, a profit viszont svájci banxámlákon, a melléktermék meg a hálószobákban és a konyhakertben. Hamisítatlan vörös október fíling...

steinerista 2010.10.08. 11:35:11

A gátszakadás terrortámadás volt. Maga Gyurcsány és Bajnai lopódzott a gáthoz és galádul felrobbantotta! De az is lehet, hogy tévedek és csak magyar 911 lesz belőle, meglátjátok! (:D)

M.A. 2010.10.08. 21:35:02

Mi várható felelősségrevonás és kártalanítás ügyében? Precedens: http://www.origo.hu/nagyvilag/komment/20101006-buffalo-creeki-katasztrofa-egy-1972es-amerikai-iszapolmes-tanulsagai.html?cmnt_page=1

Alienexperiment 2010.10.08. 22:29:17

Hungarisztánban sikerült összehozni az iparosított országok összes mellékhatását, környezetszennyezését és az agrárországok elmaradottságát. (az ipari termékek még ma is többe kerülnek, mint Ausztriában, az amerikai árakat nem is említve) Ez csak azért nem Afrika, mert nincsenek négerek, meg pálmafák, a többi már megvan. Akkor már jobban jártunk volna, ha Bhutan példáját követjük. (ha már az osztrák szint örökre elérhetetlen lesz nekünk, levegőminőségben, életszínvonalban és országpresztízsben is) Alienexperiment

Alienexperiment 2010.10.08. 22:36:44

Ez paranoid téveszme vagy a szomorúan tragikus valóság? http://maxtuzijatek.hu/?p=775 Jó lenne valami megbízható CHANELING infó, hogy mialóf*sz van? Alienexperiment

emjé 2010.10.08. 23:04:36

Csennelingeld meg a Szent Mihályt. Szerintem nagyon rajta van a szeren...
süti beállítások módosítása