HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Mire készülnek a Marson?

2009.12.19. 10:03 dangbird

Rendkívüli bejegyzés következik, többször emlegettem a Mars-projectet, s hogy ennek az emberek számára látható folyományairól majd 2012 után fogok beszélni. Tekintettel az ezzel kapcsolatban keringő információkra (melyek nyilvánosság által elérhető volta megdöbbentett engem), most változnak a dolgok, és a történet egy részét – nagy részét – leírom még 2010. előtt.

Említettük >a rádió 2. adásában<, hogy a különböző unióktól, nemzetközi gittegyletektől nem kell félni, hiszen nem ezekből fog létrejönni a világállam. Akkor viszont hogyan fog létrejönni, és hogyan fogják elfogadtatni az emberekkel?

Korábbi bejegyzésekben (pl. >itt<) és >korábbi rádiókban< emlegettük, hogy a Marson folyamatos jelenlétet tartanak fent az >Irányítók<, és nagyszabású mezőgazdasági és ipari termelést folytatnak. Ennek egyik céljaként a pár évtizeden belül, az Armageddon idején várható >globális exodusra< való készülődést neveztük meg, azonban van közelebbi cél is, mely a világkormány felállításával függ össze.

Az >1. rádióadásban< említettük az államkudarc fogalmának tisztázása kapcsán, hogy az állam meghatározott feladatokra, meghatározott szolgáltatások elvégzésére jött létre. Ebből következően ahhoz, hogy a világállam létének jogalapja legyen, fel kell vonultatni olyan célokat, melyeket csak globális szinten lehet elérni, olyan problémákat, melyeket csak globális szinten lehet igazán hatékonyan megoldani, hiszen a teljes emberiséget egyformán érintik, az egész világra kiterjednek: ilyen a >„környezetvédelem”<, a >globális gazdasági válságok<, az >energiaválság<, az egyes térségek megoldhatatlan belső konfliktusai – mindezeket mesterségesen generálják, hogy okot adjanak a világállam létrehozására. Izrael nem azért lövöldözi folyton a palesztinokat, mert annyira kellene neki az a föld, illetve nem igaz, hogy az izraeli hadsereg ne tudná 3 nap alatt elsöpörni az ellenállás minden formáját, és birtokba venni a teljes Palesztina területét. Az évtizedek óta elhúzódó konfliktust a közvélemény szeretné megoldódni látni, és ha létrejönne egy olyan felsőbb hatalom, amelyik szigorúan seggbe rúgja Izraelt, máris elnyerné a világ lakosságának rokonszenvét. Az izraeli vezetés mögött működő Irányítók úgyis tudják, hogy a Tigristől a Nílusig elterülő Nagy-Izrael, mint elérendő cél, csak a cionisták alsóbb rétegeinek beadott mese, a középszinten álló emberek már tudják, hogy kell a fenének a sivatag, az „igazi” zsidó haza majd a Kárpát-medencében lesz – akik pedig még ennél is feljebb vannak, azok tudják, hogy ez is >csak egy látszólagos cél< (és aktuális szavazásunk állásából, valamint a kinti hőmérsékletből ítélve az orosz-izraeli harcban az oroszok biza nyerésre állnak), az igazi cél a globális Izrael létrehozása.

A világkormánnyal egyelőre csak ijesztgetnek, valódi potenciál nélküli, igazából csak a káoszt fokozó nemzetközi szervezetek és szerződések létrehozásával; az igazi adu ász a teljes emberiséget kipusztulással vagy leigázással fenyegető földönkívüli támadás lesz majd. Az emberek >atlantiszi programozásának< része, hogy összefogni, egymással teljes szolidaritást, közösséget, testvériséget vállalni igazán csak egy külső ellenséggel szemben képesek. Az teljes emberiség egyesítésének így a tökéletes módja egy idegen faj képében megkreált ellenség köztudatba ültetése.

"In our obsession with antagonisms of the moment, we often forget how much unites all the members of humanity. Perhaps we need some outside, universal threat to make us recognize this common bond. I occasionally think how quickly our differences worldwide would vanish if we were facing an alien threat from outside this world" (Ronald Reagan)

Ha valaki már hallott a Project Blue Beam nevű jelenségről, nos, az valószínűleg az Irányítók kiszivárogtatása, és az a célja, hogy elhitesse az emberekkel, az idegen invázió egy égre vetített fényműsor lesz, nem lesznek valódi űrhajók, stb. Így amikor majd az igazi űrhajók bejönnek a légkörbe, életnagyságban láthatóvá válnak és valóban rombolni kezdenek, annál nagyobb lesz majd az ijedelem. Ugyanis a hajók és az „idegen” lények kézzelfoghatóak lesznek. Ennek a hamisítási mesterműnek a megalkotása zajlik a Marson már hosszú évek óta. Ott gyártják az idegen űrhajókat, ott klónozzák „az idegen lényeket” – és most jön a csavar, amiről valószínűleg tényleg sehol sem írnak a világon: hogy az idegen lények kinézete nem az Irányítók által fizetett látványtervezők fantáziájának szüleménye lesz, hanem egy valóban létező idegen fajt fognnak lemásolni, fizikai küllemében, technológiájában, használati tárgyaiban, űrhajóiban, stb. S amikor az újonnan megalkotott világállam vezetői felderítik majd, hogy honnan jönnek ezek a lények, melyik világból, hát adott lesz az indok, hogy azt a világot megtámadjuk. Olyan ez, mint a 2001-es önmerényletek, csak sokkal magasabb szinten kivitelezve. Mindenki számára elfogadható és hihető bizonyítékot hoznak létre arra, hogy egy olyan faj támadott meg bennünket, akik valójában lehet, hogy a Föld létezéséről sem tudnak!

A világkormány létrehozásán, egy másik rendszer lerohanásának megindoklásán kívül még egyéb hasznai is lesznek a hamisított idegen-inváziónak: ezek közül talán legfontosabb az emberi fajban létrehozandó óriási idegen-gyűlölet – a >2012-es bejegyzésben< írtunk róla, hogy az emberiség teljes szellemi sötétségbe süllyedésének egyetlen gátja a magasabb hatalmak által ideküldött Fénylények seregeinek jelenléte. Ők pedig, ugyebár, csak fizikailag emberek, szellemileg másképpen működnek, általában aurájuk, energiáik is különböznek – és a támadó idegenek elleni gyűlölet, általános idegengyűlölet-sémává leredukálva a globális médiában, a Fénylények iránti általános bizalmatlanságot, félelmet, elutasítást, gyűlöletet, agressziót, üldöztetést fog eredményezni. Ezért (is) nem reklámozzák a Fénylények azt, hogy kik is ők, és honnan jöttek, ezért (is) igyekeznek emberként feltüntetni önmagukat – az emberben eleve van hajlam idegengyűlöletre (vissza az atlantiszi programhoz), erre csak rá kell játszaniuk majd az Irányítóknak…

178 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr126226080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ADMIRAL 2009.12.19. 12:10:03

Brilliáns!! Még nem olvastam végig, csak addig a mondatig, hogy földönkívüli támadás! Régóta ment a találgatás köreiben, hogy mi lesz az a kulcsmozzanat és már hónapokkal ezelőtt kitaláltuk, hogy egy ál földönkívüli invázió, ami "összehozza" az embereket! Jóérzés mikor megtudod,hogy mások is arra jutottak mint te.

2012 Blog 2009.12.19. 12:28:48

Akkor gyere blogtalálkozóra. :) Meg jöjjön mindenki. (1000 fős termet akarok bérelni.) Akció: aki eljön és fizet nekem egy sört, annak megmondom a rendszer nevét, amelyet le akarnak rohanni az Irányítók. (Feltéve, ha az illető nem terjeszti tovább égbe-világba...)

Kang 2009.12.19. 12:47:21

Már nem azért mondom, de ezekről a dolgokról Kang már sok évekkel ezelőtt is tudott... illetve sejtette az összefüggéseket. S szerintem sokaknak voltak már hasonló elméleteik. Tenmagad ezek szerint biztos vagy benne, hogy mindez megtörténik? S egy érdekes kérdés. Mi történne, ha Kang, aki a Világkormány mellett tette le hűségét, személyesen elmenne arra a találkozóra, amit mára hirdettél? Nincsenek ellenséges szándékaim, mielőtt bármire gondolnál, de nagyon kíváncsi lennék rátok.

Vándor 2009.12.19. 12:47:47

Hmm, hát eddig talán ez a leg "sci-fi"-bb post:) Igazából nem teljesen értem, hogy ha ez tegyük fel igaz, akkor miért nem célszerű részleteiben terjeszteni a dolgot ("Feltéve, ha az illető nem terjeszti tovább égbe-világba...")? Hiszen ha ez tényleg bekövetkezik, és te előre pontosan meg tudod mondani még a rendszer nevét is, annak elég bizonyító-ereje van ahhoz, hogy az emberek ezt mind elhiggyék. Vagy talán nem is cél, hogy elkerüljük ezt? Úgymond "be kell következnie"?

2012 Blog 2009.12.19. 13:06:47

Akkor Nándi leinná magát és agyonverne. :) De egyébként miért tetted le a hűségedet egy olyan világkormány mellett, amelynek a tagjait nem ismered, hosszútávú szándékaikat nem ismered, elrejtőznek előled, hazugsággal, hamisítással, illúziókkal becsapnak téged, értéktelen fogyóeszköz vagy a kezükben, milliószámra irtják a fajtádat mesterséges betegségekkel, mesterséges háborúkkal, mesterséges idegen-inváziókkal? Legfőbb eszközük, hogy a tudást és a szellemi fejlődés lehetőségét elveszik tőled, az ellenoldalnak pedig legfőbb célja, hogy a szellemi fejlődésedet elősegítse. Miért ezt az oldalt választod?

2012 Blog 2009.12.19. 13:08:16

Vándor: ez az, hogy igazából úgy kellene lejátszódnia a dolognak, ahogy előre látható, ha beleavatkozunk, azzal prolongálhatjuk a Földön az Irányítók uralmát ki tudja, meddig. Legyen csak, aminek lennie kell, érjen csak végére a történet.

Vándor 2009.12.19. 13:32:51

Értem, végül is így is megmagyarázható. Mindenesetre most már úgyis ki kell, hogy derüljön rövidtávon, hogy mi igaz a történetből...

2012 Blog 2009.12.19. 13:51:09

Még 10 évbe is beletelhet az... Elvileg 2019-ben lesz a hamisított invázió, de ez meg nem erősített adat. (Legalábbis hivatalosan, mert más mástól is hallottam.)

Vándor 2009.12.19. 14:42:31

10 év sztem rövidtávnak számít:) (értsd: bőven esélyes h megéljük, és akkor lehet hivatkozni az "én megmondtam"-ra:))

Wyskyjohn 2009.12.19. 15:39:29

Bizonyíték, nem ígéret?

Diodara 2009.12.19. 16:16:17

Fuhh, ez ügyben már tényleg csak tapogatózni tudunk. Úgy értem, ezekről nekem már nagyon nincsenek infóim, és a sima halandó nem nagyon tud utánajárni. "Majd meglássuk." Viszont a kérdésem, hogy mikor akarnak elkezdeni munkálkodni a Fényes mágik, mert már lassan ideje volna. :)

cath 2009.12.19. 19:43:12

ajj ne már.... Hova menjek 2 kisgyerekkel a sok idióta elől...? Azt súgd meg mikor lesz már élhető e vidék. (föld és ezen belül a medencénk) vagy judeai testvéreink hány magyar szellemet fognak itt életben hagyni ...? van jövőemlékem csészealjas támadásról is, ahol gyerek vagyok- kb amilyenek az enyémek lesznek annyi idős..... ://

Laci 2009.12.19. 20:24:21

Diodara! Szerintem működnek azok a fénylények, csak sajnos a kutya nem kiváncsi rájuk.

zui 2009.12.19. 21:00:17

A Blog mellett ezt is olvasgathatjátok ! http://www.paranormal.hu/forum/viewthread.php?thread_id=24&rowstart=0

Hermes Trismegistos 2009.12.19. 23:45:49

Én is olvastam a projektoros akcióról. Rajta vannak az Illumináns kártyákon. Bár én úgy olvastam,hogy Isten képét fogják kivetíteni és az emberek azt fogják követni.Keressetek rá a kártyákra. Youtubon is fent van róla pár vidi

Kang 2009.12.19. 23:54:06

2012: Sajnos nem volt lehetőségem elmenni, na de majd... Ami Nándort illeti, nem tudom, hogy az emberek miért rögtön ezt a módját választják a "problémák" rendezésének. Mindegy, a személyem elleni támadást álltam volna... s ez a megtiszteltetés az övé lett volna. "De egyébként miért tetted le a hűségedet..." Ez egy hosszú história. És nem szánom nyilvánosságra hozni. De kétségtelen, hogy azért mondtam el, mert ez hatást gyakorol egy olyan helyen, ahol vendégként én vagyok az ellenség. "a tagjait nem ismered" ...majd. "hosszútávú szándékaikat nem ismered" ...ez igaz, csak következtetni tudok. S ha Te igazat írsz, akkor már közelebb járok egy lépéssel. "hazugsággal, hamisítással, illúziókkal becsapnak téged" Én ugyanezt tenném. "értéktelen fogyóeszköz vagy a kezükben" Kang TÖBB, mint fogyóeszköz, mindig is több volt, s mindig is több lesz. De ha Ők így tekintenek rám... akkor ez megváltozik. "milliószámra irtják a fajtádat" Itt álljunk meg. Az, hogy másokkal mi történik, hidegen hagy. Ki akarják irtani a körülöttem lévőket? Megölnek mindenkit, aki talán még "fontos"? Már... már ez is kezd érdektelenné válni... már annyira mindegy. Akkor tegyék meg... tudok tenni valamit ellene? Ha mindennek vége, én is végzek magammal... legföljebb. Ezzel is szembe kell nézni. Majd visszatérek. Ezerszer is. "a szellemi fejlődés lehetőségét elveszik tőled" Én már évek óta. De az ellenkezőjét tapasztalom. "a szellemi fejlődésedet elősegítse" Túl sok erőfeszítést nem vettem észre a részéről.

steinerista 2009.12.20. 00:00:58

Kang, te egy poén vagy :D Csak ne végezz magaddal, nincs rosszabb egy álomnál az álomban.

zui 2009.12.20. 00:31:22

Most bemásolok egy hosszú idézetet arról az oldalról, amit fentebb ajánlottam. Nem fontos elhinni, de tudni róla annál inkább! Ha van időtök végigolvasni, akkor rájöhettek, hogy 2012Blog milyen óvatosan kezdett el bennünket felkészíteni. INTERJÚ A HÁTTÉRHATALOM EGY VEZETŐ FIZIKUSÁVAL 2006-ban ( Javított változat ) Ezt a riportot videofelvételről írtuk át, mivel az interjúalany névtelen kívánt maradni. Bizonyos részleteket töröltünk és/vagy megváltoztattunk, hogy személyazonossága ne derüljön ki. Ugyanakkor fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a feltárt tényszerű értesüléseken semmilyen alakban nem változtattunk vagy egészítettük ki. Henry neve ( álnév ) és munkája ismert és hiteles. Több alkalommal sikerült vele személyesen találkoznunk. Érthető módon kissé ideges volt, de mindenképpen akart velünk beszélni. A beszélgetés során időnként szavak helyett hallgatással és jelentőségteljes pillantásokkal vagy rejtélyes mosollyal válaszolt. Teljesen lefegyverző volt a maga csöndes módján. Néha nem volt biztos benne, hogy mit mondhat el és mit nem, időnként azonban nagy élvezettel fedte fel a valóságot valamely kulcsfontosságú témában, azonban vigyázva arra, hogy a kilétét homályban tartsa. Rendkívül fontosnak tartjuk ezt a riportot és véleményünk szerint a feltárt információt széles körben meg kellene ismertetni az emberekkel! Kérdező : Meséljen egy kicsit magáról - amennyit úgy érez, hogy elmondhat! Válaszadó: ...Jelenleg az egyik 3 betűs szervezetnél dolgozom ( CIA, FBI, NSA stb. - egy kis szójáték következik, mire eltaláljuk a megfelelő szervezet nevét, amit ő megerősít) ... valószínűleg igencsak nagy kockázatot vállalok azzal, hogy Önökkel beszélek, bár nem áll szándékomban olyan információt kiadni, ami megítélésem szerint nemzetbiztonsági szempontból bizalmas és kényes lehet. Hogy mindjárt a közepébe vágjak, úgy hiszem, nyolcadik évem körül 'két-lelkű' voltam. Emlékeim vannak, hogy egy másik bolygóról jöttem, és ez keveredik az "emberi" gyerekkori emlékekkel. Nagyon furcsa és nehéz elmondani, milyen érzés. Soha nem okozott gondot, hogy ösztönösen megértsek komplex tudományos információt és sokszor azon kaptam magam, hogy értem az összetett rendszereket előzetes gyakorlat vagy eligazítás nélkül. Lényegében rendszerekkel dolgozom. Nem akarok önteltnek tűnni, de tényleg sokat tudok a fejlett tudományos és egyéb információk terén. Erről most nem mondhatok többet. K: Tudna valamilyen támpontot adni, hogy kitaláljuk, melyik szervezetnek dolgozik? V: Nyilvánosan nem. Egyszerűen nem engedhetem meg magamnak. K: Milyen információval rendelkezik, amelyet fontosnak tart a világ elé tárni? V: Olyan sok minden van, hogy nehéz eldönteni, hol kezdjem. Például a szeptember 11-i eseményekről már két évvel korábban tudtam. Nem a pontos részleteket, csak általánosságban szó volt egy eseményről, amely minden megváltoztat. Tudomásom van arról is, hogy az USA és Kína háborút terveznek 2008 végére. Ez geopolitikai ügy is és nincs köze a titkos hadműveletekhez. Mindkét eseményről csak úgy hallottam, nincs róluk részletes értesülésem. K: Úgy érti, hogy Kína és az USA együtt készülnek háborút kirobbantani? V: A Pentagon 1998-ban kezdte el ezt tervezni. Meg kell érteniük, hogy az USA és Kína egy követ fújnak. Ez a háború a közös művük. A legtöbb háborút így robbantják ki, ez mindig is így történt. Akarnak még valami kellemetlent hallani? Megtudtam valakitől, aki egy kísérleti rakétatelepítő-egységnél szolgált a csendes-óceáni térségben és a Távol-Keleten, hogy azokat a rakétákat nagyon alaposan, nagyon biztonságosan, légmentesen lezárt szállítótartályokban szállítják a kísérlet helyszínére. A kísérlet után a tartályt visszaszállítják, ugyanúgy lepecsételt tartályokban, de üresen - gondolnánk. Egy alkalommal ez a fickó jelen volt, amikor a szállítótartályt kinyitották. Nem volt üres. Fehér port tartalmazó zacskókkal volt tele! K: Kokain? V: Vonja le mindenki a saját következtetését. Kétlem, hogy cukor lett volna. Mondjuk - de csak feltételesen -. hogy egy ilyen (megj: kábítószer-csempész ) művelet zajlik. De teljesen ésszerű munkaszervezésileg, mivel ennél biztosabb módja nincs az összes biztonsági és vámellenőrzés, nemzetközi határ- és kikötői ellenőrzés elkerülésének. Tökéletes, mint ahogy a fegyvereket és lőszereket is diplomáciai csomagokban viszik át a határon az egyik konzulátusról a másikra. Így ment ez mindig! K: Fizikusnak tartja magát? V: Igen. Más területekkel is foglalkozom, de alapvetően fizikus vagyok. Rendszerekre szakosodtam. Livermore ( megj: álnév ) jó hely, ott mindenki igazi szakértője a szakmájának, mert ott nemcsak játszadoznak! K: Tudna valamit mondani a fizika jelenlegi szintjéről a hadiipari területen? V: Több évtizeddel megelőzi a nyilvános folyóiratokban közzétett fizikát! Olyan tervezetek futnak, amelyek messze meghaladják a hétköznapi fizikával foglalkozók tapasztalatait és képzeletét! K: Tudna példákat hozni? (hosszú szünet) V: Van egy Shiva Nova elnevezésű tervezet Livermoreban, amely egy sor hatalmas lézert használ. Ezek óriási lézerek, óriási töltéstárolókkal, sok terawattnyi energiával egy óriási rugóra épített épületben, és az egész egy nagyon apró pontra van irányítva. Ez fúziós reakciót eredményez, ami a nukleáris fegyverkísérletek bizonyos feltételeit idézi elő. Olyan, mintha egy atomkísérlet lenne laboratóriumi körülmények között, és ekkor egy nagyon erős adathalmaz gyűlik arra a pontra, ahova minden energia összpontosul. Viszont ilyenkor az a gond, hogy az ilyen nagy energiájú események hasadást idéznek elő a téridő szövetében. Ez történt Hirosimában és Nagaszakiban is, és ezt a régi filmeken még látni is lehet. Azt a táguló valamit kell figyelni, ami úgy néz ki, mint egy növekvő energiagömb. Az a gond a téridőben előidézett hasadékokkal, mérettől függetlenül, hogy 'valamik' bejutnak, amiknek nem kéne. K: Valamik bejutnak? V: Igen, 'valamik' bejutnak. Valamik, amikről csak annyit tudunk, amit a világhálón is összeírnak róluk. - Lények, befolyásoló hatások és mindenféle fura dolog, és tényleg nagy galibát tudnak okozni. K: Miféle galibát? (szünet) V: Amit a jelenlétük jelent és ami aztán történik. A másik gond az, hogy ha hasadékok keletkeznek a téridőben, akkor maga az idő is összekuszálódik, akár akarjuk, akár nem. Történtek próbálkozások a kijavítására, de mindegyik bonyolult időhurok átfedésekhez vezetett. Néhány földönkívüli próbál segíteni, mások viszont nem. Amikor a jövő előrejelzéséről van szó, csak lehetséges és várható jövőről beszélhetünk. Ez az egész rendkívül összetett és nagyon titkos. Valójában egy nagy kavarodás. Kinyitottuk Pandóra szelencéjét, elkezdve a Manhattan-tervvel, és még nem találtuk meg a módját, hogyan kezeljük a következményeket. K: A többszörös idővonalak gondja emlékeztet Dan Burisch jelentésére. Ahhoz mit szól? (megrázza a fejét) V: Nem tudok arról semmit. K: Elküldjük majd Önnek a link-eket, hogy elolvashassa az interjút. De amit most mond, az alátámasztja a "Mr X" által a Camelot-honlapon állítottakat. Olvasta vagy ismeri az anyagot? V: Nem, mit állít benne? K: "Mr X" levéltáros, aki 6 hónapig titkos bizonyítékokkal, filmekkel, fényképekkel és tárgyakkal dolgozott még a 80-as évek közepén, amikor egy különleges tervezeten dolgozott egy védelmi cégnél. Azt állítja, ott olvasta, hogy a földönkívüliek a nukleáris kísérletek és az atomfegyverek jelentette veszély miatt érdeklődnek irántunk. V: Ez nagyjából így van. Annyi eltéréssel, hogy csak egy-két földönkívüli csoport törődik az atomfegyverekkel, nem mindegyik. K: Még mit tudna mondani az idővonalak gondjáról? V: Hogy nincs megoldva. Fennáll a veszély, hogy ahányszor megpróbáljuk kijavítani, csak növeljük a gondot. Egyre csak rosszabb lesz. K: Mindegyik - vagy némelyik - idegen időutazó? Dan Burisch ezt állítja. V: Igen. K: Ismeri a Montauk-tervezetet? V: Nagy gondot okozott, és egy 40 éves időhurkot hozott létre. ( megj: A Philodelphia-kisérlet egyes részvevői 1943. augusztus 12-ről 1983. augusztus 12-re ugrottak ) - Al Bielekről nem tudok. Azt hiszem, az információja egy része gyanús. ( megj: Alfred Bielek volt az a hajón tartózkodó matrózok egyike, aki 1943-ről 1983-ra ugrott - Al Bielek már az új, nyolcvanas években felvett neve volt. ) De valami hasonló biztosan történhetett, amit mond, a Philadelphia-kísérlet során. Neumann János nagyon benne volt. ( megj: persze, hogy nagyon benne volt, hiszen a betegeskedő Teslától 1942-ben Neumann János vette át a Montauk-Philadelphia-kisérlet irányítását! ) K: És Tesla, és Einstein? V: Nem tudom. De Neumann.... az igen! (bólint) K: Montauk igaz volt? V: Igen. Az egy nagy kavarodás volt. Olyan időrést okoztak, hogy azóta sem sikerült kijavítani! Ugyanez a helyzet a Rainbow-tervezettel, a Stargates-cel is... azon is dolgoztak. De a Montauk-jelentés egy része, amit ebből az internetre felraktak, nem tűnik meggyőzőnek. Láttam néhány fényképet a felszerelésről, amit állítólag használtak, de az csak egy rakás ócskaság. K: Sohasem tudtam megérteni, hogyan lehet, hogy az időkapuk adott helyen maradnak a bolygóhoz képest, miközben az mozog az űrben. Ha egy időkapu a téridőben keletkezik, azt várná az ember, hogy gyorsan lemarad a Földtől, ahogy az forog és kering a pályáján, mialatt a Naprendszer is járja a maga óriási pályáját a Tejútrendszerben. Minden állandóan mozgásban van, mint köztudott. Meg tudná ezt magyarázni? V: Nem... de értem, mire gondol. A kapuk tényleg egy helyben maradnak, mintha rögzítve lennének ehhez a bolygóhoz. Így működik. Fogalmam sincs, miért nem maradnak le, vagy sodródnak el valamerre. Talán az általános vonzáserő hat rájuk valamilyen módon. De én is csak találgatok. Az egyik kapu a Marshoz kapcsolódik, és ez egy állandó kapcsolat, függetlenül attól, hogy hol tart a Föld vagy a Mars a keringési pályáján! Van ott egy támaszpontunk, amit a hatvanas évek elején létesítettünk. Valójában sok támaszpontunk van! ( megj: a Holdon és a Marson! ) K: Tehát a Marsot már felfedeztük. V: Persze, már régen. Látta az 'Alternative Three'-t, az Alternatív 3-at? ( megj: Az Anglia televízió 1977. június 20-án mutatta be egyszeri adásban azt a filmet, amely a nagyhatalmak titkos űrprogramjáról is szólt.) K: Igen. V: Abban volt némi igazság. De a Marson való leszállás teljes átverés volt, meg néhány más rész is, de volt benne igazság. K: Ilyen tervezeteken dolgozó fizikusként miről van még tudomása? V: Ezek után akkor érdeklődhet, ha van fizikusi szintű tájékozottsága. - Nos, tudja mi az, hogy 'signal non-locality'? Ez azt jelenti, hogy a világegyetem két különböző pontján lévő részecske képes egymással 'kommunikálni' a távolságtól függetlenül! Létrehoztak olyan távközlő eszközöket hatalmas távolságokra és helyi kommunikációra egyaránt, amelyeket lehetetlen lehallgatni, mert nem áramlik semmi a két berendezés között, amit észlelni lehetne. Nem lehet feltörni a rejtjelét vagy lehallgatni, mert nincs jeláramlás sehol, amit el lehetne fogni, vagy dekódolni. Egyszerűen nem így működik. A legszebb az egészben pedig az, hogy ilyen berendezéseket igazából nagyon egyszerű készíteni. Csak két áramkör kell hozzá, egy pár vágódeszka, meg olyan olcsó összetevők, amit mindenki meg tud venni, és máris kommunikálnak egymással. Mert ha tudja, hogyan kell, bárki meg tudja ezt építeni! K: Van ennek a kommunikáció mellett más felhasználási területe is? (szünet) V: Igen. K: Mit tud még erről mondani? V: Aha. Meg kell mondjam, nem jöttem rá rögtön, hogy maga az a fickó, aki létrehozta a Serpo-honlapot. Nem így hívták. És kétlem, hogy az utazás kilenc hónapig tartott. Ott nem így utaztak. ( megj: itt a válaszadó a Serpo-honlap egyik dokumentumára céloz, amely titkos űrutazásokról szól. ) K: Arra gondol, hogy az utazás szempillantás alatt történt? (szünet) V: Nem hiszem, hogy úgy utaztak, ahogy ezt a Serpo-oldalon állítják. Talán voltak más programok. Sokféle lehetett. De a nagy távolságokra való utazás legjobb módja a kapukon keresztül történik. Minden más egyszerűen nem hatékony. K: Úgy érti, hogy a csillagkapukat használták? V: Azt hiszem, így lehet mondani. - Gyanítom, hogy az nem a Zeta Reticuli- kettősrendszer, hanem inkább az Alfa Kentaurinak tűnik. Azt hiszem, említette is ezt a honlapon. K: Mi oka van ezt feltételezni? V: Nos, a Zeta Reticuli-kettősrendszer viszonylag messze van tőlünk ( 37 fényév ), míg az Alfa Kentauri-kettősrendszer és a harmadik Proxima Kentauri viszont közel ( 4,2-4,3 fényév ). Az Alfa Kentauri naprendszere nagyon hasonló a miénkhez, csak régebbi. A bolygók állandó pályán mozognak. Három lakatlan bolygója van: a 2., a 3. és a 4 ... - Nem, várjunk csak... azt hiszem, inkább az 5., tehát: a 2., a 3. és az 5. lakatlan. K: Ez elképesztő... ezt szakmailag tudja? Úgy értem, hogy a munkája során került ezzel kapcsolatba? V: Igen! Ez nálunk köztudott, és viszonylag könnyű odajutni, mivel alig több, mint 4 fényévnyire van, ez igazán olyan, mintha a szomszédban lenne! Az ottani emberek... ( gondolkodik ) nagyon hasonlóak hozzánk. Majdnem olyanok, mint mi. Az emberi alak nagyon gyakori a világegyetemben. K: Az egyik bolygó olyan sivatagszerű, ugye? Ez az, amit a fényképen láttam. Két lemenő nap egy lakatlan táj fölött. Engem teljesen kiütött. (A cikk a Serpo-honlapon olvasható ) V: Igen, az egy lakatlan bolygó. K: Hűha! - Ismeri a "Looking Glass"- tervezetet? V: Ismerősen hangzik... K: Ez egy jövőbelátással kapcsolatos technológia. Dan Burisch beszélt róla. Ebben is részt vett? V: Nem, azt nem mi fejlesztettük ki. Azt csak megkaptuk, vagy megvettük. Én nem dolgoztam rajta. K: Úgy hallottuk, hogy van egy mesterségesen létrehozott csillagkapu Los Alamosban. Hallott róla? (Nem válaszol, csak halvány titokzatos mosollyal néz ránk.) K: Mit tud Los Alamosról mondani? V: Van egy Los Alamos-honlap, majd elküldöm, azon nézzék meg a gravitációs pajzs (gravity shielding) címszó alatt. Ott van minden róla. (Megj: a honlap címe: http://lanl.arxiv.org) Valószínűleg tévedésből olvasható nyilvánosan. Jól teszik, ha archiválják, amit ott találnak rajta, mielőtt még leveszik a hálóról, amint ez kiderül - ha kiderül. Most még mindenesetre saját szemükkel láthatják. - Nem tudom, mit mondhatnék még? K:Mit tud mondani a földönkívüliek jelenlétéről? V: Nézzék meg a Hullámhossz ( Wavelength ) című filmet. Igaz történeten alapszik. Látták? Egy Hunter Liggett-ben megtörtént eseményen alapszik. Nem semmi! K: Nem láttuk. Hol van az a Hunter Liggett? V: A kaliforniai Montereytől 90 mérföldre dél-délkeletre. Akkoriban Fort Ortban állomásoztam. Még a 70-es évek elején dolgoztam ott, amikor a seregben voltam, az "CDCEC"-nél. (kb. kísérleti hadi fejlesztési parancsnokság). Ellenőrizhetik. Mindenféle berendezést teszteltünk, kint laktunk a terepen. Sokszor viseltünk lézer-védőszemüveget és rendszeresen vizsgáltattuk a szemünket, hogy a recehártyán nincsenek-e égésnyomok. A mezőn az állatok egy részén is védőszemüveg volt. Az volt a legbizarrabb látvány, amit csak el lehet képzelni. Aztán egyik nap, valami történt tesztelés közben, megjelent egy lebegő korong, pontosan előttünk lebegett kint a mezőn. Aztán... (szünet) lelőttük azt a ki...szott dolgot! K: Lelőtték a korongot? V: Nem kellett volna... ( Rázza a fejét ) Nem én voltam, hanem a csoport lőtte le. Magunk között szólva azt hiszem, úgy történt, hogy volt ott nálunk mindenféle kütyü meg fegyver, aztán az irányítók bepánikoltak, és azt képzelték, hogy valami moziban vannak, vagy ilyesmi. A korong megsérült és elfogtuk a benne lévőkkel együtt, akiket egy rövid időre láttam is. Apró, gyerekszerű emberfélék voltak, haj nélkül. Kicsi szemük volt... nem! nagy és mandulavágású. Nem hiszem, hogy bárki tudna erről. Amennyire tudom, ez az incidens nincs fent az interneten. K: Hihetetlen! Sosem hallottam erről az esetről. V: A jelenlévők nagy része Vietnamban végezte, sokat megöltek közülük. Talán én vagyok az egyetlen élő szemtanúja az esetnek... Nem tudom. A történet többi részét megtudhatják a Hullámhossz ( Wavelength ) című filmből, a 80-as évek elején készült. Nem hallottam róla, amíg bele nem futottam évekkel később Arizonában. Vagy ezt már mondtam? (Most először nevet) Amikor megnéztem a videót, valami könnyű szórakozást vártam egy pár üveg sör mellett, de tátva maradt a szám. A film eleje teljesen tisztán és pontosan leírja az esetet és a történet többi része is nagyon hiteles, beleértve azt is, hogy egy elhagyatott Nike-telepen őrizték őket Dél-Kaliforniában. Keressék csak meg. Igaz az egész. El voltam képedve, amikor láttam. Aki ezt megírta, ott kellett legyen az esetnél, vagy ismert valakit, aki ott volt. Nem tudom, kit. Egyszer volt egy eredeti fényképem egy földönkívüliről. Megmutattam valakinek, egy nőnek, egy nagyon tehetséges mikrobiológusnőnek, aki az egyik szervezetnek dolgozott. Halálra rémült tőle. Én meg nem hittem el, hogy egyszerűen nem akar vele foglalkozni. - Ez is azt mutatja, hogy nemhogy a nyilvánosság, de még a tudósok sincsenek felkészülve arra, hogy ezt a tényt elfogadják. És ez a nő igazán okos volt, mégis kiakadt és nem akart tudni róla. Tudják, teljesen kikészült, mintha kísértet látott volna. K: Még megvan ez a fénykép? Megnézhetnénk? V: Nem tudom. Talán megvan valahol. Ha megtalálom, eljuttatom. K: Le tudná írni? V: Egy kicsi lény volt rajta, sötét bőrű, olyan feketés és ráncos. Egyedüli túlélő volt. De nemsokára ő is meghalt. Volt egy ruhája, ami magától meggyógyult, áh... kijavította magát. Olyan anyagból készült, ami ténylegesen képes volt saját magát kijavítani. És volt nála egy tárgy, valamiféle távvezérlő készülék, amit elvettek tőle. K: Egy baleset túlélője volt? (szünet) V: Nem. K: Időutazó? V: Maga aztán mindent tud, mi? K: Nem, de maga majd megerősít. V: Ez az egész hihetetlenül bonyolult. Annyira összetett, hogy nincs olyan ember, aki mindent tudna. Az egyik szervezet nem tudja, amit a másik csinál és minden túlságosan fel van szabdalva. Senki nem beszél másoknak ezekről a dolgokról. Néha teljes tervezeteket csinálnak meg duplán, Isten tudja hány milliárdért, úgy, hogy nem tudnak egymás párhuzamosan futó másik tervezetéről. Természettudós vagyok, és mint ilyennek, néha meg van kötve a kezem, mert nem 'kommunikálhatok' szabadon. Sőt, valójában egyáltalán nem kommunikálhatok! (nevet). Százszámra vannak titkos tervezetek, és most csak a nagyobbakra gondolok. Teljes a zűrzavar. Nézze, sok földönkívüli csoport van, meg mellette még az őseink is bele vannak keveredve. ( megj: a földönkívüli kapcsolatba ) És időhurkok is ott vannak egymás hegyén-hátán, teljes kavarodás az egész. 190-es IQ kellene hozzá, hogy ezt valaki kibogozza. K: Meséljen az időhurkokról! Mellesleg újra megkérdeznénk: nem hallott Dan Burischrôl? V: Nem emlékszem. Nem tűnik ismerősnek. K: Múlt hónapban készítettünk vele riportot. John Lear mellett szerepel a honlapon. V: Láttam a John Lear-interjút a Hold-fényképekről meg a retusálásukról. A NASA mindig ezt csinálja. Egyébként egész jó fazonnak tűnt. Szívesen találkoznék vele. Kevesen tudják, de a Nemzeti Meteorológiai Időjárásjelentési Szolgálat radarjelentéseit is retusálják, bizonyos képeket nem mutatnak meg. Persze nem kézzel retusálják a radarfelvételeket, hanem elektronikusan, számítógépes programokkal. Némelyik ilyen radarnyom óriási. Ráadásul a meteorológiai radar nem rögzít olyan jelenségeket, amelyek egy bizonyos nagy sebességgel, óránként pár ezer mérföldet meghaladó sebességgel mozognak. De még így is van mit eltávolítani a felvételekről. K: UFO-k? V: Persze. Gyakran szemmel nem láthatók, de radarral igen. Még ultraibolyában láthatók... nem hiszem, hogy ez köztudomású lenne. K: Tehát mit tud mondani az időhurkokról? V: Rendben. (hosszú szünet) Az a helyzet az időhurkokkal, hogy rengeteg párhuzamos idővonal létezik egyszerre, és sok elágazás. De nincs ellentmondás. (ábrát rajzol) Ha például visszamegyek az időben és megölöm a nagyapámat, azt nevezik nagyapa-ellentmondásnak, de amiről beszélnek, nem ellentmondás. Amikor ugyanis visszamegyek és megváltoztatom a múltat, akkor egy új idővonal keletkezik, ami az eredetinek egy elágazása. Ezen az idővonalon nem születnék meg és nem léteznék, tehát az ellentmondás ebből a szempontból igaz. Látják? De ezen az idővonalon, ahol most vagyok, létezem továbbra is. Nincs paradoxon. Egyszerű... látják? Egyfajta időfa különböző ágairól van szó. Nem sérül egy alapelv sem. Minden jövőbeli esemény lehetőség, nem bizonyosság. Ez eléggé fontos... hogy különbséget tegyünk. Tényleg ez minden, amit erről mondhatok. K: Tud valamit a "chemtrail"-ekrôl? V: Teller Ede fejlesztette ki és alapjában arról van szó, hogy több ezer tonna alumínium mikrorészecskét juttatnak a légkör felsőbb rétegébe, hogy megpróbálják megnövelni a bolygó visszatükröző képességét a Földet átfogó felmelegedés miatt. Arany részecskéket, igazi aranyat már használtak egyszer egy másik bolygón, de nekik rengeteg aranyuk lehetett, mi alumíniummal helyettesítettük. A Földet átfogó felmelegedés részben az üvegházhatásnak köszönhető, és ez természetesen rontja a helyzetet, de a fő okozója a megnövekedett naptevékenység. Ez a fő gond. K: Miért nem nyilvános ez az információ? Úgy tűnik, hogy az embereknek tudniuk kéne róla és szeretnének tudni róla és ha igaz, amit mond, nincs biztonsági kockázat. V: Tudományosan ez teljes hazárdjáték. Megközelítően sem értünk eleget. Lehet, hogy működik, lehet, hogy nem. Könnyen előfordulhat, hogy ront a helyzeten. Lehetnek egészségügyi mellékhatásai, időjárási mellékhatásai, a jó ég tudja, mi minden. Az egész bolygót érinti, és akkor itt van egy egyoldalú, nem demokratikus döntés, függetlenül a politikai vagy demokratikus folyamatoktól, hogy elindítanak egy különleges, óriási technológiai tervezetet, ami mindenkit érint a Földön. Ha ez nem vitatható, akkor semmi. De ilyenkor az a megoldás, hogy titokban tartják. Ez a gyakorlatban lévő szokásos kificamító megoldás. K: Működni fog? V: Nem tudom. K: Van ennek köze az időjárási háborúkhoz? (szünet) V: Igen, vannak időjárási háborúk. A légierő két éven belül rendelkezni fog az időjárás fölött. K: Még mit tudna elmondani? V: Olvassák el a 'Jelentés a Vashegyről' tanulmányt! (megj: Report from the Iron Mountain -ról van szó, mely 1966-ban látott napvilágot, és a hatalmi elit körirata a bennfentesekhez.). Nagyrészt igaz. Dolgoztam egy csoporttal ......-ban. Behívtak minket és kiosztottak egy jelentést. Az volt a fura az egészben, hogy semmi köze nem volt ahhoz, amin dolgoztunk, teljesen váratlanul jött a semmiből, és egyikünk sem számított rá. Azt mondta egy fickó, és ezt sosem fogom elfelejteni, mert nagyon szíven ütött: 'Vannak a farkasok és vannak a bárányok. Mi a farkasok vagyunk!' Aztán azt mondták, olvassuk el a jelentést, és ennyi volt. Nem volt választás, és most sincs! Úgy látják, túl sok ember van, és tudják mit? Igazuk van. Így van. Tehát úgy gondolják, hogy meg kell szabadulni tőlük és erre vannak is megoldási terveik. Azt gondolom, hogy nem kell így lennie. Eltekintve attól, amit eddig említettem a téridő gonddal kapcsolatban, a fő gond a túlnépesedés. Ennyire egyszerű. Vannak tervek a Föld népességének csökkentésére, mindenki javára. Hiszik vagy sem, jó szándék vezeti őket. Még Kennedy idejében dolgozták ki. Benne volt a RAND Corporation és az egyik Rockefeller, elfelejtettem, melyik, valószínűleg Laurence lehetett. K: Embereket akarnak legyilkolni? V: Alapvetően igen! Mesterséges vírusokkal, amelyeket különböző eszközök felhasználásával vetettek be és amit nehéz kimutatni vagy azonosítani és csaknem lehetetlen gyógyítani. Az orvosoknak a közszférában fogalmuk sincs, hogy mi történik! K: Milyen érzései vannak ezzel kapcsolatban? V: Vegyesek. (szünet) Hús-vér emberként elborzaszt. Tudósként, aki hozzá van szokva, hogy felülről, magasabb távlatból nézzen a dolgokra, azt kell mondanom, hogy értem a gondolkodásukat. Értsék meg, nem védeni akarom őket. Ez csak egy elvont tudományos elme véleménye. De olyan hatalmas gondokkal állunk szemben itt a Földön, hogy nagyon kevés embernek van akkora gyakorlata vagy tapasztalata, hogy egyszerre átlássa az egészet. Az én helyzetem más volt, és a munkám természetéből fakadóan lehetőségem nyílt sok dolgot látni. A legtöbb ember nem lát ennyit. De én különböző szervezeteknél dolgoztam, és átfogó képem van. Tudják, hogy a törvény szerint megengedett a környezeti és vegyi hatóanyagok amerikai állampolgárokon való kipróbálása? Törvényes. Mindössze a város polgármesterének jóváhagyását kell megszerezni hozzá. Vagy valami főhivatalnokét. Senki nem tud erről, pedig ellenőrizhető. Nézzenek utána. Gondosan el van rejtve a törvényekben valahol, de nyilvános. Minden ott van. K: Egy egész csomó rendkívüli dolgot tárt fel a beszélgetés során. Mi a legfontosabb üzenet? V: Nézzék, én nem akarok senkit sem sokkolni, de nem vagyok bizakodó. Hatalmas gondok zúdulnak ránk ezen a bolygón. Nem hiszem, hogy a civilek készek és képesek megérteni és felfogni ennek a mértékét és összetettségét. Elég gondjuk van a mindennapi életük irányításával és ezek a gondok teljesen más szinten vannak. A túlnépesedés tényleg a legfontosabb 'téma'. Minden egyéb összefügg vele. Tudják, én megértem, hogy a hadügy saját kezébe veszi a dolgokat. Gondolják, hogy használna, ha mindent a nyilvánosság elé tárnának, az összes gondot és megoldási javaslatot? A válasz valószínűleg nem. Csak tovább bonyolítaná a helyzetet. De a lelkem mélyén érzem, hogy mindenkinek tudni kéne erről, különben nem beszélnék magukkal. Az üzenetem lényege tehát az, hogy nagyon remélem és szeretnék hinni benne, hogy az emberek tudják kezelni ezt az egészet, de néha felébredek és kétségeim vannak. Mégis, mélyen legbelül azt akarom, hogy az emberek tudjanak róla, hogy mik azok a fontos dolgok, amit eltitkolnak előlünk. De néha azért kételkedem. 2006 október

Kang 2009.12.20. 00:36:22

steinerista: nevess, jóóó nagyokat. Egészséges.

steinerista 2009.12.20. 00:49:38

Kang, tudom, hogy az :) A nick nélküli hozzászólás is én voltam, bocs mindenkitől.

Vlk 2009.12.20. 01:40:21

zui, de hiszen azt mondja a tag hogy 2008ban kellett volna lenni egy háborúnak kína és amerika között. lassan 2010 van. a másik meg hogy, az időutazás képtelenség :P

2012 Blog 2009.12.20. 10:31:21

Diodara: folyamatosan munkálkodnak, a 2012 Blogban is benne van a kezük. cath: Ha eladod a pesti lakásodat, tudsz venni egy elég nagy birtokot valahol messze mindentől-vidéken, és ott önfenntartást folytatni.

2012 Blog 2009.12.20. 10:46:52

A Kína-USA háború betudható annak, hogy az Irányítók saját berkeiken belül is rengeteg dezinformációt terjesztenek. Ennek az egyik oka pont az, hogy mondjuk egy adott intézetnél suttogó propagandával elterjesztik, hogy a déli sarkon kanálhajlító nagyüzem van, így ha egy névtelen ember kiszivárogtatja, amit tud, máris tudják, melyik intézeten belül kell keresni (ráadásul az adott ember hiteltelenné válik, mikor kiderül, hogy adott dologban nem volt igaza. Az a vicces, hogy ilyen módon az ÉN rendelkezésemre álló információs csatornákon keresztül ki tudtam deríteni, hogy a három betus ügynökség a DOE és "Livermore" kurvára nem álnév, hanem tényleg ott muködött a Shiva Laser project - úgyhogy innentől kicsit furcsa, hogy ő az Irányítók elől akarja elrejteni az identitását, akik az összes dezinformációs "booby trap"-ről tudnak.

Hermes Trismegistos 2009.12.20. 11:07:19

Jó lenne egy Goetheanum féle dolgot összehozni, teljes ezo-bio-öko gazdaságot :) Ja meg egy atombunkert építeni! Csak nagy összfogás kellene...Tényleg bgy-s ökogazdaságról tudsz valamit?

2012 Blog 2009.12.20. 11:17:02

BGY-s ökogazdaság elvileg sajnos felszámolódik, viszont lehet, hogy lesz új helye, méghozzá 5x akkora területen! Lassan egész Magyarországot elnyeli... :)

2012 Blog 2009.12.20. 11:32:22

De azért egy ilyen ikerrészecskés rádiót nagyon nagy császárság lenne építeni. Kap egy ŠÜN-pólót, aki előássa a netről a pontos tervrajzát, leírását, hogy hogy kell ilyet házilag csinálni.

cath 2009.12.20. 12:04:51

2012, aha, jó. Csak férfiember létforma nélkül hamarabb vernek agyon a testvíííreink egy kis almáért mint hogy jönnének az ufo-klónok :) :(

Vándor 2009.12.20. 12:23:06

BGY-féle gazdaság miért számolódik föl? Nem úgy ment valami, ahogy számítottak rá? Én nagyon drukkoltam/drukkolok nekik, mert ha tényleg sikerül egy kvázi önellátó gazdaságot kiépíteniük, azzal példát mutathatnának, és talán több ember venné a bátorságot, hogy belefogjon ilyesmibe. Ikerrészecskés rádió: Magáról a kommunikációs eszközről még nem hallottam, de az egymástól akármekkora távra lévő, azonnal kommunikáló részecskék létezése köztudomású, ha jól tudom: elektron-pozitron párok, amik egymás antianyagai, sőt, "tükörképei", ha az egyiknek megváltoztatják a spinjét, akkor a másiknak is azonnal megváltozik. Erre vonatkozóan végeztek kísérleteket, amiből az derül ki, hogy az információnak vagy gyorsabban kell haladnia a fénysebességnél, vagy egy "felsőbb dimenzióban" össze kell, hogy legyen kapcsolva a részecskepár. Én utóbbira tippelek.

2012 Blog 2009.12.20. 12:30:24

Elvileg a telek tulajdonosa meggondolta magát, de egyrészt nem tudom, ezek mennyire nyilvános információk, másrészt nem is vagyok olyan jól értesülve.

PL 2009.12.20. 12:54:41

A masik problema a zui cikkevel kapcsolatosan, hogy a szemelyet nem akarja felfedni a tudos, de utana meg azt mondja, hogy valoszinu o az egyetlen tulelo a csoportbol, mert a tobbiek meghalltak Vietnamban:).

PL 2009.12.20. 12:56:48

2012 Blog dijat, a radio terveert cserebe, meg megtoldom egy felliter jo erdelyi szilvapalinkaval.

Vándor 2009.12.20. 13:10:34

Olvasgatom a zui által linkelt forumot. Hát, azért van itt sok baromság is sztem. Amúgy egy érdekes "ellentmondás": 51-es hozzászólásban azt írja ez a látszólag "mindentudó" Tamas, hogy az ótestamentum az Elohimok (akik egy magas rendű pozitív civilizáció) tevékenységeiről szól. Tehát pozitív színben tünteti fel az ótestamentumban munkálkodó földi teremtőket, ami számomra nem klappol, mert mindig is úgy gondoltam (és ebben a 2012 blog is megerősített), hogy az ószövetségi isten egy utolsó szemét geci:D Szóval hogy is van ez?

zui 2009.12.20. 13:22:37

"azért van itt sok baromság is sztem" Persze, hogy van. Az aranyásók is sok iszapot mosnak át, hogy rátaláljanak arra, amit keresnek. Vándor, egyébként ki fogsz nevetni, de az az érzésem, hogy ha ráállnál a részecskés dologra, akkor segíteni tudnál 2012-nek! A fórumon egyébként vannak számodra érdekesebb dolgok is a többi kategóriában.

Vándor 2009.12.20. 13:30:43

Elolvasni mindenképp elolvasom, mert érdekesnek akkor is érdekes, ha esetleg nem hiszem el, vagy csak részleteit hiszem el:). Részecskés dologhoz: Sajnos (még) nem tart ott a tudásom, hogy ilyesmiket kivitelezzek:). Ha tényleg úgy működnek a részecskepárok, ahogy azt írtam, akkor egy kommunikációs eszköz működését teljesen el tudom képzelni, de a gyakorlati megvalósításról gőzöm sincs. Azt sem tudom, hogy hogyan "találják meg" és választják szét, ill. hogyan manipulálják a részecskepárokat a gyakorlatban. Sosem láttam ilyet (sztem senki sem), csak olvastam 1-2 helyen, ami vagy igaz, vagy nem. Egyébként érdekel a téma, és sztem utána fogok olvasni, hátha találok valami módszert, amivel elvégezhető a kísérlet.

PL 2009.12.20. 13:34:25

"Pl. kiemelik az elhasznált rádióaktív fűtőanyagot az óceánokból ( az Atlanti-óceán tele van velük ) és elviszik a világűrbe megsemmisíteni; vagy a Föld mágneses Északi és Déli pólusát, vagyis a mágneses BEsugárzó és a mágneses KIsugárzó áramlatokat tisztítják, hogy az emberiség szentségtelen életmódja miatt felhívott erők CSAK LEGYENGÍTETT MÓDON érjék a Földet és azok el is távozzanak a Földről!" Akkor miert felunk egyaltalan, ha jonnek ezek es tisztogatnak itt?

balin 2009.12.20. 16:30:59

"akik valójában lehet, hogy a Föld létezéséről sem tudnak" - Ha az irányítók (vagy kik) ilyen sokat tudnak az ufókokról, akkor ők hogy nincsenek képben irányítóilag meg földileg? Mellesleg miből építik az űrhajókat, és mivel? Innen vittek eszközöket, és anyagot? Nagyon drága mulatság lenne másik bolygón építkezni, ha csak arra kell a hajó hogy a légkörben randalírozzon. Van elég hely itt a földön is, nincs annyi kockázati tényező, közvetlenebb a kapcsolat, stb... nem értem ezt az egészet.

2012 Blog 2009.12.21. 10:26:13

"Nagyon drága mulatság lenne másik bolygón építkezni" - ugye nem gondolod, hogy az Irányítóknak számít a pénz? A Marson építkezni sokkal biztonságosabb. Sokkal nehezebben kideríthető, hogy igaz-e, sokkal nehezebb az Irányítók marsi létesítményeire csapást mérni, könnyebb az "idegen lényeket" izolálva tartani az emberektől - pont a Földön való építkezés jelentene óriási kockázati tényezőket.

Vándor 2009.12.21. 22:16:05

Na, végigolvastam a fent linkelt forumot, teljesen. Hááát, nem tudom... tény, hogy érdekes dolgokat ír a fószer. Hogy mennyi benne az igazság, azt már én nem tudhatom, de amilyen viselkedést néha produkál a tag, nem tudom, mennyire lehet hiteles "tanítónak" tekinteni. Sok kérdésre kikerüli a válaszadást, és akármikor felteszi valaki neki a "honnan tudod mindezt?" kérdést (mindenféle bántó szándék nélkül), rögtön nekiugrik az embernek, "pimaszságnak" nevezi a kérdést, személyeskedik, stb., végül sértődve elhagyja a forumot (2 ilyen eset is volt). Ami nekem lejött róla, hogy egy a témában rengeteget olvasott ember, de semmi több. Aztán ki tudja, lehet h tévedek. Egyébként előkerül a forumon egyszer Nándi neve is, akiről egyébként emberünk pozitívan nyilatkozik.

2012 Blog 2009.12.22. 11:27:46

Elolvastam a legfelső hozzászólást, a belső (homorú) Föld és a gyíkemberek említése, a nem lehet világháború, mert az Irányítók kezében van minden (az előző 2 vh-t is mesterségesen csinálták), és végül a szabad akarat és a dimenzióugrás elég volt. Ne járjatok ilyen fórumokra, mert az a baj, hogy ha az ember túl sok ilyen 5. dimenziós sambalát olvas, egy idő után nem tudja megkülönböztetni a valóságot a fikciótól - legtöbb Édesvíz-fogyasztó ebben a betegségben szenved, és ennek manifesztációi az ilyen fórumok. Ezek az emberek az Irányítók dezinformációs tevékenységének az áldozatai, nem tudják kiszűrni az igazságot a sok hazugság közül, mert ahhoz ÉSZ is kéne. Lényeg a lényeg, fénylények, azok leszünk 2012-től, készüljetek! :)

2012 Blog 2009.12.22. 11:30:58

Megtaláltam a fórum ars poetikának is tekinthető kulcsmondatát: "aki spirituális útra lépett, az ne a logikát keresse ugye". Persze, magától értetődő.

Vándor 2009.12.22. 12:38:26

Naja... az a vicc, hogy ez a Tamas is sokat beszél a dezinformálásról, meg hogy nem szabad mindent elhinni, stb... ezek szerint lehet, hogy ő is ugyanebben a csapdában van. Mindegy, azért érdemes volt 1x elolvasni, csak a végén valahogy az jött le,hogy nem tudok neki nyugodt szívvel hitelt adni (ezek szerint nem csak én).

zui 2009.12.22. 12:41:53

Tök jó, hogy behívtad őket!!!!! Potos a megfogalmazás: érezni és érteni egyidejűleg! Nehéz,de nem megvalósíthatatlan! A blogvezér védelmében azonban elmondanám, hogy ő is erre buzdít mindenkit, és van egy-két nem "rózsaszínű" beírása is. pl: "A kinai NEM szaporodik, Északi-index.( Ez volt az alku Mao ce-tung és a háttérhatalom között már 1945 óta : ők hatalomra segítik a kommunistákat, de azóta az USA-KINA EGY KORMÁNYT KÉPEZ - ébresztő Barátaim, nem tűnt fel nektek, hogy Hollywood MINDIG pozitívan beszél a kinaiakról, de az ő népirtásaikról, tibetiek, ujgurok, belső ellenzék tíz millióinak megsemmisítéséről meg hallgat?) Nos, 2100-ra csak 500 millió 60 év feletti kinai lesz - na persze ha ez a sátáni világrend folytatódna. Akik most pillanatnyilag szaporodnak, azok olyan népek, akik nagyjából a cigány-mentalitást hordozzák, vagyis a hippik által megálmodott "no future"-életmódot. Őket a háttérhatalom mindenfajta betegségekkel és törzsi háborúkkal akarja kiirtani ( lásd pl. a ruandai mészárlást, ahol a francia kormány szállította az ellenséges törzsekhez a machetét ) - na persze úgy, hogy őket először felhasználják a fehérek kiirtására, lásd Rhodésia, most Dél-Afrika, majd Észak-Amerika és Európa következik. Várjatok csak nyugodtan ölbe tett kézzel! És pedálozzatok csak tovább a zsidó egyetemeken! Biztos meg fogják simogatni a buksitokat!"

Diodara 2009.12.22. 13:32:50

Hát ez elég nagy butaságnak tűnik így első blikkre is. Kína lakosságának 60 %-a kínai han, és köszönik szépen, ők azért szaporodnak és elég dolgos nép, nem a cigánysághoz hasonlítanám. A belső ellenzék többnyire felbujtott fiatalokból áll, akik azt sem tudják, mi az a demokrácia, és individualista szabadság, mégis akarják. Sőt sok embert azért végeznek ki, mert a nemzet pénzét elherdálták, illetve egyéni javak növelésére használták. Ez egyenlő a nemzetárulással ott. Miért akarják kiirtani a fehéreket egy másik néppel, amit aztán ugyanúgy ki akarnak irtani? Nem tudom, de szerintem ma már létezik a technológia, sőt 60 évvel ezelőtt is létezett a technológia, hogy az ember kiirtsa magát és ez az ő kezükben van. Nem olvastam nagyon bele a fórumba, de ezek rikító logikátlanságok.

zui 2009.12.22. 14:08:47

Az idézet a hangnemnek szólt és nam a tartalomnak. A lakosság létszáma azért nő, mert nő az átlagéletkor, de ez 10-20 éven belül tetőzni fog, és akkortól ( ha nem változtatnak a törvényen ) mindenképp csökkeni fog a létszámuk. Mellesleg már most is tudják, hogy nagy bajba kerülhetnek, mivel igen szűk rétegnek kellene fenntartania egy óriási idős tömeget. Szerintem a beírásból nem jön az le, hogy a kínai cigány mentalitású lenne. Az embereket pedig évezredek óta felhasználják egymás ellen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vándor 2009.12.23. 00:49:20

Na, érdekes vita vette kezdetét (már ha az lesz belőle) a fenti forumon, reagálva 2012 hozzászólására... de a tag még mindig csak fölényesen magyaráz, nem mutat fel semmit...

Diodara 2009.12.23. 01:10:00

Hát beleolvastam a fórumba, és Tamas hozzászólásaiba. Véleményem szerint nem komolyan vehető figura, felesleges vele foglalkozni. A stílusa, mint tanítóé nevetséges, a kiemelései idétlenek, logika, alátámasztás nulla. Kever mindent mindennel. Köpköd, fröcsög, vergődik. Nem fejlődőképes, nem tudok hitelt adni neki.

steinerista 2009.12.23. 02:07:16

Ha valaki tudja mit jelent, hogy a Nándi eljut a leleplezés széléig - de utána megáll, az kérem közölje velem is, úgy látszik eljutottam felfogóképességem határáig annak a fórumnak az olvasása közben. Előre is köszönöm, nem szeretném ott megkérdezni, mert egyrészt részrehajló vagyok, másrészt csak szekálnám ezt a Tamást :) Kár volt megnéznem ezt a fórumot. Egyébként ha ő a Fénylény, akkor én inkább húzok a Marsra az Irányítókkal előle. Nem olvastam el mindent, viszont az ufo-témák (meg a gyíkok is) szórakoztatnak, dehát sok minden szórakoztatja az embert.

2012 Blog 2009.12.23. 09:51:22

Szerintem le is akadhatnánk akár arról a fórumról, meg főleg az 1 db végsőigazságtudó emberről.

PL 2009.12.23. 11:15:33

S ezekrol a Fenylenyekrol mit kell tudni? De addig is nem fogom a diplomam szettepni:)

steinerista 2009.12.23. 15:48:25

2012: bocsánat, igazad van, nem kell a misztikus-bandaháború. Millió ilyen fórumot, oldalt, talál az ember a neten, ha érti az angolt, ennyi erővel mindegyik lehetne téma csak győzze az ember. Engem a Nándiról írtak piszkáltak fel kicsit, mert jóhogy én is szoktam vitázni dolgokról és képtelen vagyok mindenben egyetérteni vele, de amit ez az arc írt az pont hülyeség. Ja igen, engem inkább ezek a piros fejlécek vagy mik zavarnak :)

cath 2009.12.23. 17:48:16

steinerista - én nem olvastam a nemtudommilyen fórumot :), de az hogy eljut a leleplezés széléig, de utána megáll, az azt jelenti hogy nem leplezi le csak sejtet valamit :), szerintem. elképzeltem egy leplet meg a szélét, és erre jutottam :))

Diodara 2009.12.23. 18:56:55

Kérdésem a következő (igen, egy újabb): A lények klónozása, sőt maga a klónozás felvet egy érdekes kérdést. Mégpedig milyen lelkek inkarnálnak klónozott testbe, ha egyáltalán ugye. Vagy az megfelel egyfajta fizikai gólemnek, aki csak a megírt program szerint működik?

Vándor 2009.12.23. 19:02:14

Érdekes kísérlet, és egyben bizonyíték is lenne a lélek létezésére (vagy netán nemlétezésére), hogy 2 klónozott lény vajon teljesen egyformán reagálnának-e a környezetükre, illetve hogy egyáltalán, mennyire hasonlítana a személyiségük. Ha a két alany teljesen egyformán viselkedne, az sajnos erősen arra engedne következtetni, hogy nincs lélek, ill. ha van, akkor is csak egy biológiailag kódolt valamiről beszélhetünk. Persze ilyen kísérlet nem volt soha (legalábbis nem tudunk róla), és nem is valószínű, hogy lesz...

cath 2009.12.23. 19:30:11

Vándor, klónozott bari már van :). És tudomásom szerint csak küllemében hasonlít saját magára. Bár nyilván egy bárányt nem vizsgáltak magas lelkiség szempontjából.

2012 Blog 2009.12.23. 19:41:12

Ömlik be ide elég démonikus lélek, amint arról volt is szó az egyik bejegyzésben, akik csak a megtestesülés lehetőségét keresik. Ők boldogan lesznek "idegenek".

newman 2009.12.23. 21:55:01

Sziasztok. Nekem is pont ez jutott az eszembe hogy lesz e lélek ezekben a klónokban. Amúgy embert lehetne klónozni vagy a lélek miatt nem? Vagy jelölnek ki lelket az új klón-testnek? Mit gondoltok?

Diodara 2009.12.23. 22:06:48

És ezek az egyszerűbb lelkek vajon tudnak kezelni bonyolultabb járműveket és kiötleni stratégiákat vagy odáig fog terjedni a tapasztalási vágyuk, hogy űrpornózzanak, és az Irányítóknak kell rendbe szedniük őket? :D

Vándor 2009.12.23. 22:37:04

newman: Teljes mértékben lehetséges az embert klónozni, csak hivatalosan nincs megengedve, ezért ha vannak is ilyen esetek, mi nem fogunk tudni róluk. Ha létezik lélek, akkor a klónban is megtalálható kell h legyen.

zui 2009.12.23. 23:28:31

Az emberi test "csak" egy ruha. Miért ne lenne lelke és szelleme? A klónozást csakis az ÖNZŐ ember akarhatja, mert úgy gondolja, hogy ezzel a ruhaadással már ő válik a teremtővé és azt tehet azzal az emberrel, amit akar. Az akarata pedig mi más lehetne, mint 100%-an kiszipolyozni a teremtményeit. Ekkor már nem kellene azzal kínlódnia, hogy a hazugságait leplezze. A terve azonban dugába fog dőlni, mert a lelket és a szellemet nem ő "gyártja". Ráadásul a tetteivel el kell számolnia!

Vándor 2009.12.24. 01:10:06

Azért ez nem ilyen egyértelmű. A klónozásnak nem célja az új egyed kiszipolyozása. Mindössze arról van szó, hogy az új egyed egyetlen szülő genetikai leszármazottja, így nem történik meg a génkeveredés. Azért kutatják, hogy segítsen a világ megismeréséhez (jéé, ez így működik, így is lehet!). A klónozás hátránya, hogy mivel nem történik génkeveredés, nem fejlődik az egyed semennyit elődéhez képest (biológiailag). Más kérdés persze, ha eljut az ember oda, hogy már olyan mértékben bele tud nyúlni a génekbe, hogy pl. előre meghatározza, hogy izmos, szőke, kék szemű legyen az egyed, immunis legyen mondjuk a rákra, stb... mert ez lenne már az a pont, amikor azt mondhatnánk, hogy egy bizonyos téren (genetika) "utólértük" a teremtőnket, és saját boldogulásunk érdekében mondjuk azt mondhatnánk, hogy mostantól nem kérünk a természetes szaporodásból, inkább fogjuk a génjeinket, és saját kezűleg javítgatjuk, hogy utódainknak jobb legyen, és ne örökölhessék a rossz tulajdonságainkat. Bárki bármit mond, az egyedek boldogulása szempontjából ez jobb módszer lenne, mint a természetes szaporodás. Mindenki szép és egészséges lehetne. Az egésznek csak etikai gátjai vannak, etikai alapon tiltott az emberi génekkel való ilyesfajta kísérletezgetés. Őszintén szólva szerintem nincs ebben az egészben semmi etikátlan, csak sokan nehezen fogadják el ezt a dolgot. Ha bevett gyakorlat lenne az emberek klónozása, már rég nem vitáznánk azon, hogy pl. a klónoknak van-e lelkük, mert mostanra már nagy valószínűséggel kiderült volna.

2012 Blog 2009.12.24. 08:34:32

"mivel nem történik génkeveredés, nem fejlődik az egyed semennyit elődéhez képest (biológiailag)" - Nézd már meg azt a Bruce Lipton előadást, amit itt ajánlgatunk hónapok óta! Kamu, amit az iskolában tanítanak a genetikai "örökségről", rég megdőlt. "Az egésznek csak etikai gátjai vannak" - meglepődnél. Nagyon sok tényező van, amit a genetika nem vesz számításba. Ha a putriban lakó cigányt kiveszed a putriból, és berakod egy luxusvillába, idővel abból is putrit fog csinálni. Démonikus lelkek nem fognak huzamosabb ideig szép és egészséges testekben létezni. Bár a szép és egészséges testek mesterséges fogantatásának ténye valamivel magasabb szintű szellemiséget vonzana be. De ez se mindig így van, lásd a rádió 7. adásában mondottakat. Lényeg a lényeg, le kell tenni arról, hogy a szellemvilág nagyobb egészét a fizikai lét manipulálásán keresztül irányítani lehet. Hülyeség. Az Irányítók is sok szinten dolgoznak, nem csak fizikai szinten. Pl. a Marson klónozott idegenek esetében is gondoskodnak arról, hogy a megfelelő erőket vonzzák be.

zui 2009.12.24. 09:57:12

Most az jutott az eszembe, hogy a szépség valaminek a tökéletesedése. Mivel a dualitásban élünk, egyáltalán nem biztos, hogy a szépbe csak a "jó" költözik. A nagyon fejlett negatívok is kaphatnak gyönyörű testet, de ez csak az én véleményem. Vagyis számomra nem a forma, hanem a tartalom a lényeg! Csodálatos emberek élnek nyomorult testben, de ez csak álca és bűntetés. A csomagolópapír azért van, hogy kibontsuk.

pheki 2009.12.24. 10:59:00

Na,most megint enyhe idő van,akkor most a zsidók állank nyerésre vagy mi?:D

Diodara 2009.12.24. 11:07:18

Akárhogyis, a H1N1 terjedésének jót tesz az enyhe, nedves idő. Alacsonyan szálló repülőktől óvakodjatok. :D

2012 Blog 2009.12.24. 11:53:18

Az azért nem napi szinten változik, hogy ki irányítja a HAARP-ot.

Vándor 2009.12.24. 12:00:16

Láttam a Bruce Lipton előadást még régebben. Lehet, hogy én értettem félre valamit, de nekem nem az jött le, hogy az egész genetika kamu, hanem csak az, hogy ugyan valóban léteznek genetikai "kódok", viszont nem törvényszerű, hogy azok mindig ugyanúgy lefussanak, mert az ember agyának (elméjének?) is van beleszólása a dolgokba. "Ha a putriban lakó cigányt kiveszed a putriból, és berakod egy luxusvillába, idővel abból is putrit fog csinálni. Démonikus lelkek nem fognak huzamosabb ideig szép és egészséges testekben létezni." Ezzel azt mondod, hogy a klónozás törvényszerűen negatív lelkeket vonz be? Csak mert a következő mondatodban már nem ezt mondod, így nem teljesen értem, mire gondolsz. Egyébként nem állítottam, hogy "a szellemvilág nagyobb részét fizikai manipulációval irányítani lehetne". Szellemi szintekre nekem sajnos (még?) nincs belátásom, így ennek kapcsán nem is állítok semmit. Csak azt mondtam, hogy szerintem egy fejlettebb géntechnológia alkalmazásában nincs semmi kivetnivaló, és nem hiszem, hogy bármilyen negatív hatása lenne az emberiségre (sőt...). De nyugodtan cáfoljatok meg, ha nem így van, ez csak az én véleményem.

cath 2009.12.24. 12:24:20

géntechnika nem rossz dolog, pl ha betegséget tudnak kivédeni vele. Rossz csak az hogy ismerve az embereket, nem a tudóson múlik hogy mire használják a szenzációs felfedezését és tudását....

2012 Blog 2009.12.25. 17:20:56

VILLÁMLIK decemberben. Á, dehogy mesterséges időjárás, ez összeesküvés-elmélet, kezeltesd magad Csernussal!

Diodara 2009.12.25. 21:07:26

Újabb kérdés: mi a jelentősége Jupiternek? Oké, hogy Zeuszt jelképezi stb. Az Io holdnak is nagy jelentősége van a tudományban, érdekes bolygó meg minden. Amiért feltűnt mostanság, pl. James Cameron Avatarjában a Pandora melletti bolygón ott van a Jupiter Nagy Vörös Foltja, plusz a te képed is az, szóval ez csak metaforikus, illetve asztrológiai vagy konkrét csak-fizikai jelentősége is lesz?

2012 Blog 2009.12.26. 11:14:13

Szerintem csak asztrológiai szempontból érdekes. Egyébként az új oldalon nem ez lesz az avatárom, már meg is van, hogy mi. :)

pheki 2009.12.26. 19:49:16

Basszus,erre a villámlásra nem lehet egy szavam se.:D Ugyanis épp toltuk ki a kocsit a sárból amikor dörgött az ég,és elkezdett szakadni az eső ,villámlásokkal kísérve :D

pheki 2009.12.26. 19:57:00

De nem is ezt akartam írni.Csak annyi,hogy a 3. világháború akkor nem egy ál Kína vs USA háború lesz,hanem élien szeptember 11,és utóhatásaként harc az idegenekkel? Azt hittem kezdenek valamit ezzel a Kínával,mondogatják hogy milyen szuperhatalom,meg ilyesmi,vörös óriás II stb.

ph 2010.01.13. 22:24:53

Itten egész jó idő van.:) Egyébként ha a FIDESZ győz,az nem azt jelenti hogy Izrael nyert a nagy versenyben?Vagy nem ők a cionista genyák?Hinnye,elfelejtettem.

Orangpendek 2010.01.22. 00:31:04

1, miért fogtak mezőgazdasági termelésbe, miért kell globális exodus, ha itt akarnak a földön világkormányt? 2, ez az egész Blue Beam sem áll össze, miért ezzel szórakozni. Egyszerűen jönnének és beszarnánk, de ennek semmi értelme. 3, Igaz, hogy a külső ellenség összekovácsolja az embereket, de ha az ellenség le lenne győzve, akkor már nem maradnának egységbe. Ezt nem értik meg azok akik a világkormánnyal jönnek, hogy ez se logikailag se anyagilag nem kivitelezhető és eddig minden birodalom ezért fuccsolt be. Az arabok milliárdjait nem lehet ilyen baromsággal egységbe olvasztani a nyugati ellenséggel és fordítva. Ennek az egész elképzelésnek semmi értelme és különben is mi köze ennek 2012-höz? Amikor elolvastam ezt az írást + a dícsérő kommenteket kicsit elgondolkoztam, hogy velem van valami gáz, vagy veletek, de ez egy olyan, logikusnak tűnő (pont ezért veszélyes) elképzelés amit semmilyen bizonyíték nem támaszt alá, vagy ha igen akkor elég gáz, hogy a leghatalmasabb, legelitebb körök legtitkosabb ügyeibe bárki beleláthat, a bárkin ne sértődj meg, társadalmi távolságban értettem, nem másban. Szóval ez egy fikció. Meg kik azok a magasabb hatalmak akik fény lényeket küldenek ide? Elgondolkoztatok már azon, hogy egész elképzelés struktúrákat építetek fel magatokban és közben semmi bizonyíték nem áll rendelkezésetekre? Aranyi Laci, hiába mondtam neki, hogy a hold és mars pacáiba ő bányákat meg városokat lát, ez azért már nagyon gáz. Sose hittem el, hogy már évtizedek óta "kísérleteznek" az űrállomáson és évtizedekig köveket gyűjtöttek a holdon, de nem hinnék ebben az idegen támadásban, pont azért mert hit, a hitre pedig nincs bizonyíték, ezért a hit nem rossz, hanem abban lehet hinni amire van bizonyíték, de az már nem hit lenne, hanem tudás.

Vándor 2010.01.22. 00:59:21

Orangpendek: Én azt mondom, hogy ha érdekel a dolog, szánj rá időt, és olvasd végig az egész blogot, akkor összeáll egy olyan kép, amit ugyan fikciónak tekintesz, mégis megdöbbentően jól ráhúzható a világ általunk is tapasztalt dolgaira. Azért mondom, hogy fikciónak tekinted, mert ezekre a dolgokra valóban nincs olyan értelemben bizonyíték, ami pl. tudományos megközelítésből hitelesnek mondható. Kérdés az, hogy helyes dolog-e a gondolkodásunkat materiális korlátok közé szorítani? Hiszen attól, hogy valami nem vizsgálható úgymond "materialista szemszögből", még létezhet, és része lehet egy sokkal nagyobb egésznek, mint amekkorát a mostani érzékeinkkel fel tudnánk fogni. Ezeket a sorokat pedig azért írtam le, mert (ha elolvasod a blogot, látni fogod az erről szóló bejegyzést) az itt leírt dolgokról a "kutatók" transzcendentális úton szereznek tudomást (tehát nem kell, hogy a "legelitebb körök titkaiba" fizikai belátásuk legyen). Az ilyesmit persze sokan elvből elutasítják, de leginkább azért, mert nem igazán tudják, hogy pontosan miről is van szó. Ha nem sajnálod rá az időt, azt javaslom, kutass a neten, olvass sokat a témában, és NE higyjél el egyből mindent, viszont vedd a fáradságot, hogy elgondolkodsz és utánanézel dolgoknak, majd ezek alapján szűrd meg az információt. Én is ezt teszem, és épp kialakulóban van bennem egy olyan összetett, mégis egységes világkép, amilyenről korábban álmodni sem mertem. Arról vitázni, hogy ez az egész fikció, vagy sem, teljesen értelmetlen, mivel (ha csak be nem következnek ténylegesen a megjósolt dolgok) lehetetlen ezeket a dolgokat bizonyítani egy materialista ember számára. Elolvasva az egész blogot, nekem elég koherensnek tűnik az egész dolog. Ha pedig a végén kiderül, hogy csak egy jó sci-fi író fantáziája, hát istenem, legalább szórakoztató a maga módján:)

Diodara 2010.01.22. 01:18:29

Egyetlen egy dolgot tapasztaltam meg az elmúlt 19 évben biztosan, amit próbáltam mindig elfelejteni, de valahogy mindig rámtukmálta magát: mindenki.hazudik. Ennyi, a Föld nagy igazsága. Szóval soha semmit nem volna szabad biztosra venni, hiszen alapvetően hiszel a szemednek, hiszel a logikádnak, a másoktól kapott infóknak, mindennek, amit érzékelsz a külvilágból. Lehet bennem van a hiba, de ha valóban van hajlandóság az emberiség taníttatására, és tényleg itt van x millió tanító, akkor én úgy képzelem el a dolgot, hogy kiáll a Moszkva térre egy szakadt fószer, sétál a vízen kicsit, hogy az emberek odafigyeljenek rá és aztán tanítson, mondja el, hogy mi a helyzet, merre tovább. Ha az ember valóban közvetlenül meghallaná az igazságot, akkor ugyan, mivel lehetne legyőzni azt? De az, hogy az állítólagos igaz oldal is hasonló eszközökhöz folyamodik, mint a másik, sötétségbe burkolózik, elhallgat, bizonytalanít stb. az nem járja. Én egyedül ezért kezelem fenntartással az egészet. Mert egy igaz guru, aki teljes odaadással mondja el (habár szépen apránként) az igazat, az nem ármánykodik és nem keveredik bele az emberi életbe stb. Aztán lehet persze, hogy a rendszer nem teszi lehetővé a színre lépést, de nekem most ez szúrja a szemem igazán.

Vándor 2010.01.22. 01:29:56

Egy jóval egyszerűbb megközelítésben: Abban ugyan nem lehetek biztos (főként fizikai korlátaim miatt), hogy minden igaz (amit el szeretnék hinni), de abban viszont nem kételkedem, hogy az "erkölcsi mondanivaló" teljes mértékben megállja a helyét, főleg ezen a blogon. Úgy gondolom, hogy az itt közvetített dolgok befogadása semmiképpen sem befolyásolhatja negatívan egy ember gondolkodását/életét. Nem úgy, mint egyes más "tanító" oldalakon/fórumokon, ahol iszonyat hülyítés folyik, és bár a szeretet nevében, meg blablabla, teljesen elhiteti az emberekkel, hogy pl. 2012ben itt 5.dimenziós megváltás lesz, és hogy kb. már mindegy, mit csinálunk, mert akkor jön a nagy jólét, meg a csodaszép új világ, a természettel összhangban élés, stb... aminek persze minden jóérzésű ember örülne ha valóra válna, a probléma inkább ott van, hogy mit fognak azok az emberek kezdeni magukkal, akik teljesen magukévá tették ezt a képet, aztán hoppon maradnak, amikor jön az ominózus dátum, és nem történik semmi. Egy világ fog összedőlni szerencsétlenekben. Ez most azért jutott eszembe, mert nemrégiben lett itt linkelve egy fórum, ahol konkrétan ez folyik. Na, az lehet káros, de ez a blog szerintem semmiképp.

2012 Blog 2010.01.22. 12:15:33

Orangpendek: "Elgondolkoztatok már azon, hogy egész elképzelés struktúrákat építetek fel magatokban és közben semmi bizonyíték nem áll rendelkezésetekre?" - az emberek 99.99%-nak van egy világképe, olyan, amilyen, és ahhoz ragaszkodik, megkérdőjelezni nem hajlandó. Így érthető, hogy a részünkről is ugyanezt a hozzáállást feltételezed. Azonban tévedsz: nem telik el úgy nap, hogy az itt leírottakból valamit ne kérdőjeleznék meg, ne vonnék vizsgálat alá magamban. Aranyi laci nem láthatja azt, ami a Marson folyik, mert optikai álcázás alatt vannak a különböző létesítmények. Bár az egyenlítői ültetvényekben nem vagyok biztos. A világkormány egy első lépés, az emberiség egyesítésére, utána jön az exodus. Nyilván csak egy globális kormány tud megvalósítani egy globális exodust, nem? Én is azt mondom, amit Vándor, olvasd végig az egész blogot, és akkor a látszólagos ellentmondások a helyükre kerülnek. Valamint azt is meg fogod tudni, hogy ezek nem elképzelés struktúrák, hanem egy hatalmas ívű, most már 12 éve tartó kutatómunka eredményei. Abban igazad van, hogy a globális világbirodalom be fog fuccsolni, de, mint mondtam, ez csak a terv egyik lépése. a korábbi bejegyzésekből minden kiderül. A Bluebeam nem elsősorban az idegen invázióhoz kell, hanem állítólag égi jelek létrehozásához, amelyekkel egy új, globális világvallás alapjait fogják lerakni. De ezt csak olvastam több helyen, nem visszaellenőrzött információ. Vándor: bizonyos dolgokat lehet materiális úton bizonyítani, legfeljebb a fizikai lehetőség nem áll a mi rendelkezésünkre. A NASA állítólag dollármillárdokat költ űrprogramokra - ha valaki ad nekem pár száz millió forintot, én annyiból építek neki egy olyan űrhajót, amivel el tud repülni a Holdra. Leszállnia már nem kell tudni, úgyis darabokra fogják lőni, amint megközelíti a Holdat (sőt, lehet, hogy már a légkör elhagyásakor). Nem tudom, ez elég bizonyíték lenne-e arra, hogy ott vannak és őriznek valamit... Diodara: ha úgy csinálnánk, ahogy te mondod, az sokkal nagyobb káoszt okozna.

Orangpendek 2010.01.23. 00:36:43

Az életem nagy részét szenteltem azokra,amiknek olvasását, kutatását, megértését javasoltad. Sokat olvastam a blogon is, meghallgattam egy két rádiós felvételt, a Pozsonyi Ádámos különösen tetszett, bár vitába tudtam volna vele szálni pár kérdésben, vitába, ami építő, nem veszekedésbe, ami romboló. A hit veszélyes, azért mert azt jelenti szó szerint: elfogadni valamit, amire nincs bizonyíték. - Nos aki ezt elfogadja még nem materialista, hanem józan gondolkodó. Kettős mérce, korunk legfontosabb szövege lesz, mivel a materialista és a vallásos elvakult ugyanaz a végpont, a megoldás valahol a kettő között van. HA tehát az egyik rádióbeszélgetésben azt hallom, hogy Atlantiszt egy másik idősíkra ugratták az irányítók, akkor nem azt mondom, nos ez baromság, hanem azt, hogy valaki ilyet kijelent, nem bűn ha rendelkezik valamiféle bizonyítékkal. Sok hazugság terjedt már el, mert nem kutatták, lásd holocaust, holdraszállás stb. Az a veszélyes még a marsos vagy blue beames állításban, hogy látszólag van benne logika, akár a Torinói lepelben, csak azt nem kérdezik meg, hogy maradhat meg egy vászon kétezer évig. Ez a nézni de nem látni elv. Elég csak az egyik másik íráshoz lépni, az emberiség eredetében olvasható: "Az atlantisziak a Földet közelebb tolták a Naphoz, és egy mágikus védőpajzzsal vették körül, a mágikus erőt pedig anyagba rögzítették, szuperkemény (szuperhideg), vastag jégpáncélba." Szóval ilyeneket én is kitudok találni, ha olvasom akkor felteszem a kérdést, ezt honnan tudja aki írta, aztán a forrást vizsgálnám,de sajnos Atlantisszal kapcsolatban még senki sem tudta a helyét se meghatározni, nem, hogy az ott zajló eseményeket.

2012 Blog 2010.01.23. 10:49:33

"Nos aki ezt elfogadja még nem materialista, hanem józan gondolkodó." - szerintem is. Én pl. nem hiszek semmiben, soha nem is hittem, mindig csak azt fogadtam el, amit tudtam (vagy tudni véltem) - a "bizonyíték" persze relatív fogalom, hiszen sok mindent "bebizonyítottak" már, ami később megdőlt, még akár a "legvegytisztább" tudományban, a matematikában is. "holdraszállás" - ugye ez nem komoly? :) "Az a veszélyes még a marsos vagy blue beames állításban, hogy látszólag van benne logika, akár a Torinói lepelben, csak azt nem kérdezik meg, hogy maradhat meg egy vászon kétezer évig. Ez a nézni de nem látni elv." - a Marssal kapcsolatos dolgokban hol van a nemlátni-rész, hol bukik az egész, hol kérdőjelezhető meg logikailag? "ilyeneket én is ki tudok találni" - kétlem. Nem olyan egyszerű ám olyan mesével előállni, ami teljesen logikus és teljesen jól illeszkedik a hétköznapi valósághoz... "Atlantisszal kapcsolatban még senki sem tudta a helyét se meghatározni" - ha megnézel egy műholdas térképet, amin az óceán alatti domborzatot is ábrázolják, jól látható az Indiai-óceán közepén a Kenó becsapódásának a nyoma. "Ez a nézni de nem látni elv", ahogy írtad... :)

pávaszem 2010.01.30. 13:39:11

A cikk írójának! Mit gondolsz erről a cikkről?- szerintem sok szabadkőműves terminus van benne...lehetséges, hogy az "invázió"-t készítik elő egyelőre még kevésbé komoly, gyermeteg szinten, bár sokan komolyan veszik... http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/2012-avagy-dimenzovaltas/4709

2012 Blog 2010.01.30. 14:05:56

"Nekünk nincsen egyetlen emberi képviselőnk sem a Föld bolygón, aki irányíthatná a döntéseteket." "Nagyon várjuk emberiségetek belépését a galaktikus civilizációk családjába." - ezek nem stimmelnek. "A béke nem csak abból áll, hogy ne robbantsatok ki újabb háborúkat, hanem abból is, hogy azzá váljatok, akik ténylegesen vagytok: egy és ugyanazon Testvériség." - ez meg már egyenesen a világállam létrehozását támogatja. Szóval akárki is írta, vagy rossz szándékú volt, vagy tudatlan.ccccccccccccccc

Hermész3X 2010.03.14. 20:03:06

Nagyon durva ez az oldal http://vigilantcitizen.com/ Most hirtelen csak annyit ,hogy "Lady 6a6a","énekesnő" nem az akinek látszik,(és ezt szó szerint értem) iránya youtube, nem akarok többet írni. (ja és annyi még, hogy nem arra gondolok, hogy tele van az összes klipje, és teste szabadkőműves jelekkel,és állandóan 666-ot mutat ez csak azért van mert így festették és programozták,na többet írtam a kelleténél, nézelődjetek, és gondolkodjatok,hogy ha itt az idő hova bujtok.Mert ezek lélektelenek.) ui:nem véletlenül írtam ehhez a cikkhez

zui 2010.03.14. 20:51:39

Hermész3X, Te hova tudnál elbújni ezek elől? Ha sok életünk volt, és lesz is még, akkor minek bújjunk el?

hermész 3x 2010.03.14. 21:35:27

Igazad van. De belül úgy érzem,hogy el kell bújnom:D Mert nincs olyan oldal akivel harcolnék. ui: GaGa,Byonce (ők állandóan parókába vannak,Gaga fején ott az elektromosság jele és a klipjei is tele vanak vele)Amy "Wájnhaus"kezére tetoválva az elektromosság jele Azt hiszem kezdem érteni az Avatart és Hasonmás című filmet,csak azt nem értem miért figyelmeztetnek!? Hasonmás:www.youtube.com/watch?v=jwTJ7mCcFoY Avatár:www.youtube.com/watch?v=EEIqT-WOGtM

zui 2010.03.14. 21:45:36

Ezen én is gondolkodom, és arra jutottam, hogy még van egy kis idő arra, hogy végre felhagyjunk a félelmeinkkel. Ez pedig nem megy másképp, csak ha szeretsz. A negatív csak a pozitív által semlegesíthető. Itt nem a szombat délutánonkénti ezo-s szeretetre gondolok! Ha pedig mégis harcolni kell, mert nincs más lehetőség, akkor harcolni kell! Régen is ezt tették. http://www.youtube.com/watch?v=ugt-iDHXrkc&feature=related

Diodara 2010.03.15. 00:04:20

Elképzelem, ahogy zui mindent ellepő szeretetével mártja a kardját egy katonába. :) Kicsit morbid.

zui 2010.03.15. 10:03:09

Miért morbid?

Vándor 2010.04.18. 16:54:58

http://bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2321 hajjaj... egyébként jól rémlik nekem, hogy régebben még a 90-es évek végére terveztek marsraszállást? Hogy lett ebből hirtelen 2030?

M.A. 2010.04.18. 17:01:16

A 60-as években még az ezredforduló környékére tervezték holdi bázisok építését meg minden bolygóra és a Napra is kiterjedő kutatóexpedíciók indítását...

hermes3X 2010.04.28. 13:24:06

Fent van ez a cikk a postaimre.com-on:)

loveb 2010.11.06. 23:06:01

régen szóltak hozzá. hát akkor megtenném. 1., az, hogy a Marson milyen termelést folytatnak, az hogy lehet ennyire titokban? más síkokon történik? vagy olyan elszeparált részén a bolygónak, amit földi halandó soha nem láthat? 2., érdekes nagyon, hogy azt írod, a világállam nem a trilater gondolatok mentén fog testet ölteni. nagyon erősen megy a lobbi az észak-amerikai unió létrejöttéért. az ázsiai unió esetleg csak Kínával, Kína vezetésével képzelhető. érdekes megjegyzendő tény, hogy az USA és Kína baromi jól kijönnek. persze, hisz 2 dikta állam. ugyanaz az alap, csak másfajta házat húztak fel rájuk. ennyi. 3., Izrael olyan területen fekszik, amely igazából mezőgazdasági és megélhetési szempontból (az alap Maslow-féle szükségletek tekintetében) nem bővelkedik. én azt a részt mindigis erős spirituális-vallási területnek gondoltam. hogy Izrael csak egy fontos eszköz, vagy cél volt, létében, létrejöttében, majd kiderül. 4., a Kárpát-medence azoknak, akik nem olvastak, nem mélyedtek bele alaposan a magasabb tudásba, azoknak csak egyike a Föld megannyi élhető területeinek. az viszont máig rejtve maradt, hogy milyen hatalmas jelentősége is van, és ha kérhetlek bennetek, erről igazán érdemes lenne Szakállal, meg másokkal egy külön adásban foglalkozni. 5., "az igazi adu ász a teljes emberiséget kipusztulással vagy leigázással fenyegető földönkívüli támadás lesz majd." azt mondod hát, hogy ahhoz, hogy az emberiség elfogadja a világkormány létrejöttét, szükségességét, ahhoz egy teljesen globális problémát kell felállítani. ez pedig az általad említettek. megmondom őszintén, azért írok most be, mert az elmúlt hetek egyik eldugott, de nagy jelentőségű híre volt: a Vatikán (tudjuk kik is ők), nem tagadja már vehemensen a földönkívüliek létét. a pápaság elfogadja a lehetőségét az UFOK létezésének. ez hatalmas meglepetés. vagy mégsem? aki ismeri a szálak összejátszását, tán mégsem. amikor erről olvastam, rögtön beugrott, hogy ide írnom kell. hogy meg kell osszam, hogy megy előre a terv rendesen gyerekek. még egy idevaló dolog. tán olvashatta valaki Barbara Marciniak - Hajnalhozók ( A plejádok tanításai ) könyvét. nos,e bben szóról szóra benne van mindez a trükk.és úgy, ahogy itt is le van írva. hogy átverés, hogy trükk. és hogy nagyon észnél kell lenni. ír persze a háttérhatalomról is. mindeközben, óvatosan kell kezelni ezt a könyvet is, mert el tudom képzelni, hogy a háttérhatalom állhat mögöttük. semmi sem biztos, és semmi sem az elsőre, aminek látszik....

loveb 2010.11.06. 23:26:10

" A Földet átfogó felmelegedés részben az üvegházhatásnak köszönhető, és ez természetesen rontja a helyzetet, de a fő okozója a megnövekedett naptevékenység. Ez a fő gond." hát igen. az elmúlt hónapok kritikus és félelemmel teli híreket hoztak a Nap működésével összefüggésben, nagyon furcsa, hogy fogalmazzunk így , a nap működése... a 11 éves ciklus tolódott. valami nagy váétozás alatt áll. erről nincs bővebb információtok?

Kang the Conqueror 2010.11.07. 01:39:12

Loveb! Válaszolhatok az 1-es felvetésedhez? Akkor válaszolok. Hogy érted azt, hogy titokban? Talán ki tudsz ugrani a Marsra és megnézni, valóban folyik-e ott bármi? Abszolút nem kell titokban tartani, mert 1.senki sem hiszi el, annyira ostobák a tömegek (én sem hiszem el, próbálom megérteni, hogy ez akár igaz is lehet), 2.pont nem ezzel foglalkoznak, hanem azzal, hogy akció van a Tescoban. Meg úgy általában a nyomorult életükkel, s semmi mással nem foglalkoznak. Szerintem az Irányítók egészen nyugodtan bányászhatnak a Marson, vagy termelhetnek, vagy építkezhetnek is, bármit csinálhatnak bármelyik bolygón, ugyanis senki "halandó" soha a büdös életben rá nem jön, hogy ez így van.

M.A. 2010.11.07. 09:32:26

1. Mintha említettem volna valahol az optikai álcázást. 2. Soha semmit nem egyenes úton hajtanak végre, mindig olyan kacskaringós úton haladnak, hogy egyrészt ne lehessen benne felismerni a szándékosságot, másrészt ne lehessen előre kikövetkeztetni, hogy mi a végcél. 4. A mítosz szerint aki a Kárpát-medencét uralja, az uralja a Földet. És ez igaznak is tűnik: ahogy a Kárpát-medence felett nőtt a tudjukkik befolyása, úgy nőtt az egész világ felett is.

M.A. 2010.11.07. 09:33:23

Ja egyébként meg: http://www.youtube.com/watch?v=B21bDpmV56I

loveb 2010.11.07. 09:49:22

M.A. igen, tudom, hogy aki a Kárpát-medencét, az a világot is. segíts, mondj utat, alternatívát. mi lehet, mi lesz? mert nagyon jó dolog tudni ezekről, de milyen lenne cselekedni?

M.A. 2010.11.07. 10:01:04

Hát cselekedj! Volt egy egész bejegyzés arról, hogy mit tehet az egyszeri ember. Ugyanazt, mint én. Add tovább az infót. Ha a tényeket ismerők száma eléri a kritikus tömeget, akkor jön a robbanás.

Levikb 2010.11.13. 12:55:05

Láttam egy előadást egyszer egy magyar beavatott-tól, nem emlékszek a nevére. Ő azt mondta vala hogy amikor a föld megteremtetett isten által (....) aztán amikor az embert teremtette, megkérte az angyalokat, hogy egy kis darabot rakjanak az emberbe magukból. Ezt meg is tették, és mivel az ember képes teremtésre az angyalok meg nem, és isten azt is mondta vala az angyaloknak, hogy szolgáljátok az embert, ekkor az angyalok egy részében kitört a frász, mert irigyelték az embert és nem akarták szolgálni. Egy részük azt mondta szolgálja az embert, ők maradtak angyalok, más részük nemet mondott, ők lettek a bukott angyalok. A bukott angyalok később uralmuk alá vették a földet, illetve inkább irányításuk alá. És azt mondá vala ez a mester, hogy ez így van jól mert ez a föld a lelkeknek inkább kiképzőbázis, mint jóléti paradicsom, és persze okkal vagyunk itt. ennyi volt az off de mindjárt összekapcsolom a témával: szóval ha elakarjuk érni a kritikus tömeget és le akarjuk taszítani az irányítókat a trónról, ez egy logikus lépés. De megvalósulhat ez valaha? Még akkor is ha esetleg itt Magyarországon az emberek többsége tudna minderről, mit lehetne tenni? Ha megdöntené a tömeg a hatalmat megszállnák az országot, hisz tartozunk. EU NATO nem tenne semmit, akkor katonai elnyomás lenne demokrácia építés néven, ahogy tisztelt főszerkesztő úr írta. És lenne egy kérdésem...Mi lesz ha elkezdenek betelepülni a zsidók ide? Építenek egy Izrael szintű államot? Az nem lenne rossz mert végre meg lehetne élni rendesen munkából XD Persze biztos nem a békés egymásmellettélésre fognak törekedni ahogy láttuk eddigis. Pedig ha a Kazahtestvérnép elméletre hivatkoznak akkor elméletileg ezt kellene tenniük. A testvérnéppel is úgy bánnak majd mint ellenséggel? Ha egyáltalán sor kerül az újabb exodusra...

Vándorrr 2010.11.13. 13:56:34

Bocs, de ez a Google Earthös hold-videó hülyeség: Az idő állításával nem valódi éjszakai képeket kapunk, hanem a rendes képeket sötétíti el a program az adott időzónának megfelelően. Bárki kipróbálhatja, nézzétek meg vele pl. Budapestet. Nem fogtok semmilyen fényt látni a csúszka huzigálásával. Szóval nem tudom, hogy a videón konkrétan mi okozza azt, amit látunk, de az biztos, hogy nem valódi éjszakai képeket kapunk, amit még az is bizonyít, hogy az árnyékok nem mozdulnak el.

noni78 2010.11.24. 20:21:27

Szerintem elgondolkodtató,vagy éppen nem véletlen?,hogy a filmek 95%-ban a földönkívülíek mindig ellenségesek,az emberi faj pusztítására jönnek,semmibe veszik az embert mint lényt és a puszta túlélésért kell küzdenünk ellenük.Még csak szóba sem állnak velünk,csak lönek.Ezzel-gondolom én-szugerálja az emberiség agyába a háttérhatalom ennek a támadásnak az eljövetelét. Úgymond deja vu érzetet(tudatalatt) okozva,hiszen a földönkívüli lények létezése ma még nem hivatalosan elfogadott tény.

noni78 2010.11.24. 20:25:31

A baki csak akkor történik,ha esetleg tényleges originál földönkívüliek jönnek el hozzánk,még korábban,egy békés teadélutánra...vagy netalántán szemtelen módon tudást átadni:)

Rics 2010.11.24. 20:44:51

Kipróbáltam én is az Earth-ön, valamilyen layer hibának tűnik, ugyanakkor rendkívül érdekes, hogy ez az egyetlen terület a hold túlsó feléről ilyen nagy felbontásban, és hogy miért koncentrálódik egy hiba a kráterek peremére... ráadásul ott sem mindben. Furi...

NS harcos 2010.12.10. 15:26:46

http://bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=8510:mikor-eszuenk-marsi-repat--a-terraformalas-mestersege&catid=107:rovat-tudtech-urkutrepul&Itemid=489 ha jól emlékszem említetted valahol, valamikor hogy répát termesztenek a marson...

emjé 2011.02.14. 12:40:04

Ezzel tegnap futottam össze: Hold Kelte: http://www.youtube.com/watch?v=SDk3sfB0Iyc Érdemes megnézni...

elbunda 2011.02.14. 21:29:06

Vazz; a végső adu-kártyánál a földönkívüliek említése durván egybeesett a 2012 blogon felvázoltakkal :O Jó kis film,köszi!

catsword 2011.02.14. 22:03:03

Nekem a madonnás képek tetszettek. Még nem néztem utána, de az nagyon gáz, ha tényleg ennyire láthatóan és régebben "tudottan" itt voltak /vannak.

emjé 2011.02.15. 13:03:30

Esetleg van valakinek tippje, mi lehet az a "vektorszimbolizmus"-ként emlegetett akármi,ami az összes logón, és ami a Madonnás képeken, illetve Mexikóváros fölött (videó) egyaránt látható?

elbunda 2011.02.15. 18:38:46

Passz,de ez a logó van a Star Trekes embereknek az öltözékén is, reggel vettem észre amikor kapcsolgattam (tudom,nem kéne..:D)

Rics 2011.02.16. 00:23:26

Emberek! Nem kell mindent bevenni, csak mert vág ahhoz, amit szeretnénk hinni. Nem tudom melyikőtök nézett már fel a Holdra egy jobb távcsővel, de én megtettem. Az állítólagos természetes színeknek nyomát sem láttam... :)

Rics 2011.02.16. 00:37:42

Ez a dokufilm felhoz egy csomo sztereotíp összeesküvés-témát. Ráadásul egy csomó katyvasz van benne. Vannak korongok, vektorok, átszínezett képek, de hova tart az egész? Semmiről nem szól, nem derül ki semmi, hogy kik ezek, mit akarnak, és mint fentebb is írtam, egyszerűen nem igaz, hogy a Hold színes. Nézz fel és látod!

emjé 2011.02.16. 13:30:22

Rics, nekem nem az jött le a filmből, hogy marhára kell tudnunk, mi folyik a Holdon. Olyan filmet meg garantáltan nem fogsz látni, ami a VALÓT mutatja be teljes egészében. Ha csupán néhány embert késztet kitörésre elmebörtönéből bizonyos kérdések felvetésével, már megérte. Ha jól értelmeztem, a dolog inkább erről szólt. A 9/11-es műbalhéról pl. száz százalékban kiderült, hogy profi épületbontás történt, mégsem cuccoltak haza sem Afganisztánból, sem Irakból.

spike 2011.02.16. 14:36:03

Rics: nem mindegy milyen távolságból nézed a dolgokat. dugd bele a fejed egy CRT monitorba és nézd meg milyen színeket látsz, aztán nézz rá 1,5 méterről.

spike 2011.02.16. 14:54:51

az pedig biztos, hogy van valami a holdon, mert túl sok a "véletlen". armstrong is látott valamit, és utasítást kapott, hogy ne menjen arra, felejtse el, ne törődjön vele, menjen a másik irányba. és ahogy mondták: biztos nem azért megy oda mindenki, hogy köveket gyűjtögessenek.

Rics 2011.02.16. 16:09:06

Én nem állítom, hogy semmi sem lehet a Holdon, ez sokmindent megmagyarázna. De ez a szín dolog teljes hülyeség. Nézz a Földről kívülről készült képeket. Természetesen nem ugyanolyan színű a tenger, mintha ott állnál a partján és onnan figyelnéd, de azt látod, hogy sokféle szín van. Egyszerűen a Holdon NINCSENEK ilyen színek, vagy ha mégis vannak jelentéktelen mennyiségben, és nem úgy, ahogy azt a képeken ábrázolták. Emjé: Akkor mi jött le a filmről? Egy csomó, logikátlanul összerakott dolog volt benne egymás után. Petárdadurrogtatás az egész. Az űrliftes volt a leggázabb. Az egyik pillanatban az űrliftekről volt szó, mint létezhető technológia, aztán űrlift a marsra, mert az egyik vonal pont oda tart. Mi bizonyítja, hogy ténylyeg a Mars látható a Hold mögött? Semmi. Raadásul a vonalak inkább tűnnek képi hibának. Jajj...

emjé 2011.02.16. 17:10:27

Rics, olvasd el blogot bevezető: "A világról szóló ismereteid 99.99%-át..." kezdetű fülszöveget. Valami negyven éven át csak olyasmit tudhattunk a holdutazásról, űrkutatásról és miegyebekről, amit elénk raktak. Persze, hogy az űrlift ebben a felvezetésben tök gáz, de nem kevésbé, mint a holdjáró sárhányója, amire egy légüres, sármentes környezetben semmi szükség - mégsem szúrt szemet senkinek (Nem beszélve egy méregdrága küldetésre elcipelt felesleges kilókról...) Na, szóval kérdés van bőven, és ha nem is válaszolták meg őket, de legalább feltették. Mint pl. ezt: http://www.youtube.com/watch?v=lb-5l9HGvp8&feature=player_embedded

spike 2011.02.16. 17:12:18

az űrlift szerintem is hülyeség :D de a színekre továbbra is azt mondom, hogy innen nem tudod megmondani.

elbundaaaaaa 2011.02.16. 18:47:31

Jaja, az ciki volt. Én meg 10000x beírtam ide egy kommentet és egyszer sem akarta mutatni. Na mindegy, nézzétek meg : http://www.thelivingmoon.com/43ancients/04images/Moon7/Full_Moon/Moon_Mosaic_80_light.png "ejjebb látható a böngészőkhöz méretezett kép Hold Mozaikjából, amit világosabbá tettünk. A kép 170 kölönálló felvételből készült, amelyeket úgy vágtunk össze, hogy az egymást fedő képek széleit ne lehessen észrevenni. Mike a képet Skywatcher 250px 10" távcsövével és SC1 mode Toucam pro 2 fényképezőgépével készítette."

spike 2011.02.16. 21:18:59

szerintem ugyan olyan közelségű hiteles fotó kellene a holdról, mint amilyen közelségű volt az a földi fotó, aminek a színskáláját felhasználta a fickó a filmben. tehát még ez is távoli, viszont ezen is látszik már, hogy azért több szín van, mint amit szabad szemmel látunk innen.

elbundaaaaaa 2011.02.16. 21:33:00

Jaja, plusz látszanak azok a kis kör alakú akármik is már ezen! Gyűjtsd össze mind! XD

Rics 2011.02.17. 08:46:50

Kör alakú kis izék... kráterek vazz... :)

lbnd 2011.02.17. 16:31:48

szóval a kráter fénylik? naná h nem a kráterekről beszélek

Alienexperiment 2011.02.18. 21:44:41

HITELEA fotó a Holdról? Kb. ,mint becsületes politikus, igazmondó ügyvéd, stb... (KIVÉTEL NÉLKÜL minden képen, amihez mi hozzáférünk, ott vannak a retusnyomok) Alienexperiment

spike 2011.02.18. 22:00:25

igen pontosan ezért mondtam :D

Rics 2011.02.19. 19:44:58

Alien: Ugyan már! Amatőr asztrofotósok ezrei szokták fotózni a holdat, nem valószínű, h mindegyik retusálva lenne. És mint mondtam, kell egy kb 10-15 cm-es távcső, talán ehhez a legjobb egy közeli fókuszú lencsés távcső, vagy ha nagyobb, akkor egy Newton, Schmidt-Cassegrain, vagy valami. És javaslom, nézd meg. És fotózd. Majd meglátod, hogy az sem lesz manipulálva.

spike 2011.02.20. 15:41:03

Rics: teljesen más kategóriáról van szó. Olyan képet nem tud csinálni egy amatőr a Holdról, mint amilyenről beszélünk. És azok akik viszont tudnak csinálni ilyet, azok bizony retusálják.

Rics 2011.02.20. 18:40:06

Természetesen nem tud 500 méterrel a felszín felett fotózni. De az egyértelműen látszik, hogy nincsenek színek, a Hold nem színes. Ha már nem hiszel annak, ami ott van az orrod előtt és csak fel kéne nézni rá. Mellesleg nem ez volt a film egyetlen logikátlansága és bugyutasága.

Alienexperiment 2011.02.21. 20:27:37

Namost álljonmegamenet, a SZÍNES HOLD, az nem (csak) az ufósok szerint színes , hanem a hivatalos vélemény szerint is, csak figyelni kellett volna: a USGS weboldalán ott van, csak nem reklámozzák, a KORABELI technika sem az a gagyi fos volt, hanem mint pl. a FORBIDDEN PLANET (Leslie Nielsen 1956), meg lehet nézni, mit tudtak már akkor, ehhez kell mérni a filmtrükköket meg a retusálást. Ha ott vannak a RETUSNYOMOK, akkor nincs miről beszélni, hazudnak ez tény. De már régebben is feltűnő volt, hogy milyen "amatőr" hibákat követtek el, pl. a HOLDRASZÁLLÁS ÉLŐ közvetítése az úgy ment, hogy a bejövő "élő" képet adó monitort vette egy TV kamera. LOL, MEGALOL, B+!!! A zűrhajósok sajtótájékoztatója meg egy pszichiátriai esettanulmány lehetne, meg kell nézni, azokat a szétcsúszott, zavart figurákat, na ne vicceljünk már! apollo11 press conference néven 1000 helyen megvan, MEMENTÓKÉNT, az orbitális hazugságra. De van még több HOLD témájú dok.film is, van ahol még verekedés is összejön a dok.filmes és a vakoló zűrhajós között. Alienexperiment

spike 2011.04.02. 15:32:34

Felmerült bennem az a kérdés, hogy asztrálprojekcióval el lehet-e jutni a Marsra?

M.A. 2011.04.02. 17:02:26

Na ezen a szón megint mindenki mást ért.

spike 2011.04.02. 18:17:35

Arra gondolok, amikor a lélektestet használva mászkál az ember ide-oda, a fizikai test pedig eközben pl az ágyon fekszik.

gyuff 2011.04.02. 23:52:25

a blogból idézek csak hogy jó legyen:D "A fizikai szemünkkel hiába nézünk, testünkkel hiába futkosunk, fizikai kezeinkkel fizikai gépeket hiába rakunk össze, az asztrálvilágot, vagy bármiféle „túlvilágot” soha nem fogunk tudni érzékelni. Ha valaki az asztrálvilágot keresi, először tudatába kell jönnie saját létezése asztrális vetületének. Tulajdonképpen a túlvilág fogalma ezt jelenti: a létezésnek olyan módja, amely a fizikai világban nem értelmezhető." Bhagavad-gíta: 16. vers "Kétféle lény létezik: a gyarló és a tévedhetetlen. Az anyagi világban minden lény gyarló, a lelki világban pedig mindenki tévedhetetlen." a különbség a tested és a Mars között annyi, hogy a testedet te irányítod a Marsot viszont nem:D avagy: tulajdonképpen a léleknek szerintem mind1 hogy a földről van-e szó vagy a napról

gyuff 2011.04.02. 23:58:49

de amugy jobban tennéd ha a Földön lévő dolgokra figyelnél hiszen itt vagy testben és reméljük nem véletlenül:D

gyuff 2011.04.03. 00:04:15

ezt komment nélkül hogy mi van a föld körül:P http://www.gearthblog.com/satellites.html

M.A. 2011.04.03. 10:27:31

Spike: A kérdésre egyszerűen válaszolva: mit gondolsz, mi honnan tudjuk, mit csinálnak ott az Irányítók? Voltam fenn a Marson, láttam a létesítmények egy részét, onnan.

spike 2011.04.03. 10:27:37

"A fizikai szemünkkel hiába nézünk, testünkkel hiába futkosunk, fizikai kezeinkkel fizikai gépeket hiába rakunk össze, az asztrálvilágot, vagy bármiféle „túlvilágot” soha nem fogunk tudni érzékelni. Ha valaki az asztrálvilágot keresi, először tudatába kell jönnie saját létezése asztrális vetületének. Tulajdonképpen a túlvilág fogalma ezt jelenti: a létezésnek olyan módja, amely a fizikai világban nem értelmezhető." Ezt nem tudom miért másoltad be. Sőt az egész írásodnak nem értem a miértjét, vagy, hogy mire írtad :D Mindössze arra voltam kíváncsi, hogy van e valamilyen korlátozás. Mert gondolom lehet olyan dolgokat látni, aminek a hatására egy ember sorsa 180°os fordulatot vesz.

elbundaa 2011.04.03. 12:52:13

Hm.Erről jut eszembe: mennyire lenne veszélyes egy abszolút amatőrnek a kagylóhéj-univerzumos túlvilágot megkukkantania? Kíváncsi lennék egy-két szekta kis világára,pár régebben ismert elveszett lélekkel szívesen elbeszélgetnék :D

emjé 2011.04.03. 12:58:20

2011. április 03. 00:04:15: Megnéztem a háromdés műholdas hóbelevancot, aztán megforgattam kellő távolságból. Az összevissza elhelyezkedő műholdak közül a nagy kuplerájban így előtűnt a Föld É-Ny-i tengelyére nem merőleges, szabályos műhold gyűrű. Biztos nincs jelentősége, de érdekes...:-)

M.A. 2011.04.03. 13:05:55

Nem a nappálya síkjában vannak véletlenül, hogy a Nap és a Jupiter gravitációja ne térítse le őket a pályájukról?

gyuff 2011.04.03. 14:07:58

Arra gondolok, amikor a lélektestet használva mászkál az ember ide-oda, a fizikai test pedig eközben pl az ágyon fekszik. ... a lélektestről magyaráztam neked hogy semmilyen fizikai dolog nem korlátozhatja, csak!! "Ha valaki az asztrálvilágot keresi, először tudatába kell jönnie saját létezése asztrális vetületének." ez tök jól elmagyarázza a lényeget szóval amit akartam mondani hogy fogd fel hogy nem fizikai dologtól függ (annyi a különbség a tested és a Mars között, hogy a testedet te irányítod de a lelked ugyanugy nem fizikai dolog...) gratulálok:D

gyuff 2011.04.03. 14:10:05

tehát a kérdés tök értelmetlen amit feltettél mivel a lelkednek mind1 hogy mars-e vagy a nap a lélek nem korlátozható ha te nem korlátozod (fizikai testnek azonosítod magad)

gyuff 2011.04.03. 14:33:08

igazából nem értelmetlen a kérdés sem, sem a kérdés körül való körözés(bocsesz) de leírom mi volt a kérdés és szerintem! mi a válasz: a kérdést 2. alkalommal így fogalmaztad meg helyesen: "Mindössze arra voltam kíváncsi, hogy van e valamilyen korlátozás." a válasz pedig: annyira van korlátozás amennyire te hagyod magad degradálni A lélek nem ismer sem születést, sem halált; ha már létezett, többé meg nem szűnhet; nem-született, örökkévaló, mindig-létező, halhatatlan és ősi, s ha a testet meg is ölik, ő meg nem ölhető. BG II.20 A lelket semmilyen fegyver sem képes feldarabolni, tűz nem égeti, víz nem nedvesítheti, és a szél nem száríthatja. BG II.20 csak ennyit akartam még hozzáfűzni

emjé 2011.04.03. 14:42:09

Rosszul állítottam be az előbb, a Föld tengelyét nem lőttem be függőbe: a műhold-gyűrű megegyezik az egyenlítő síkjával. Sajna fingom nincs a csillagászathoz, továbbá azt sem tudom megállapítani,melyik műhold geostacionárius, melyik nem az. Illetve hogy a gyűrűt alkotó műholdak telekommunikációs holmik, vagy hadi-meteorológiai-geológiai és egyéb célúak. De a Nap és a Jupiter gravitációja valószínűleg az összes műholdra hatással lehet. Csupán csak meghökkentett egy, a nagy összevissza zsúfoltságban fellelhető rendszeres elrendeződés. Azért nézd meg te is. Mindenesetre abnormális dolognak tartom odafenn ezt a túltengést...

gyuff 2011.04.03. 15:05:32

háát úgy látszik hogy tényleg valami fontos történik most a Földön:)

spike 2011.04.03. 16:09:20

gyuff: tudom ezeket, de nyilván nem fizikai korlátra gondoltam :D mint ahogy gondolom az sem fizikai korláttal van megoldva, hogy az ember nem hagyhatja el a naprendszert. bár ebben nem vagyok biztos.

gyuff 2011.04.03. 16:30:20

teljesen jogos, de szerintem itt arra kell gondolni hogy az emberi tudatnak nincs lehetősége elhagyni a naprendszert (azaz lélek-elme-test formában -ember [más kérdés az, hogy ha a barátok köztöt nézi akkor nem fog sikerülni neki, de legalább nem is akarja])

spike 2011.04.03. 16:50:30

a naprendszeres dologról fogalmam sincs, csak itt a blogon olvastam róla, és itt is csak annyit, hogy nem és kész :D ja igen még az is megfordult a fejemben, hogy az egyik bejegyzésben az volt, hogy lemúria a mars asztrálsíkján rendezkedett be, és itt meg az van, hogy (gondolom a fizikai síkon) megy ez a nagy gyártás. nincs ebből semmi konfliktus?

emjé 2011.04.03. 20:28:32

"Mert gondolom lehet olyan dolgokat látni, aminek a hatására egy ember sorsa 180°os fordulatot vesz." Na, hát ezért tök fölösleges asztrálkiruccanásokat tenned a Marsra - ilyesmiből idehaza se rossz a felhozatal.

gyuff 2011.04.03. 23:02:33

az is lehet hogy az asztrálkiruccanások a 180°-os fordulat után jönnek

spike 2011.04.03. 23:02:46

Nem azért mondtam, mert olyat akarok látni :D Azért mondtam, hogy ez pl egy ok lehet a korlátozásra :D Tehát: hogy ne forduljon elő :)

gyuff 2011.04.03. 23:58:14

ezeket a próbálkozásokat már a fizikai síkon próbálkoznak elfojtjani a fiúk:)

spike 2011.04.04. 15:25:17

" a fiúk" :D

Inlakesh 2011.04.04. 19:54:33

off, de ha a fórumra írom, akkor nem látja senki: http://postaimre.euroweb4you.eu/downloads.php?cat_id=7&download_id=50 letölthető német doksifilm felirattal chemtrails témában

emjé 2011.04.04. 23:57:35

Nem mondhatnám, hogy volt türelmem végignézni a filmet, de azért megható az igyekezet, és jól eső az a gyengéd gondoskodás, amellyel a napfolttevékenységtől akarnak kemtréllel megóvni bennünket...:-) Miközben persze légköri és föld alatti atomrobbantásokkal, itt-ott elpukkant(ott) atomreaktorokkal, nukleáris balesetekkel; meg amíg a világ, plusz egy napig sugárzó kiégett fűtőelemekkel, megunt atom-tengeralattjárókból kihajított berendezéssel, és egyéb, a rohadt életben el nem tűntethető szeméttel teszik ugyanazok lakályossá Földünket...:-)

Inlakesh 2011.04.05. 08:13:40

Ez a 'megvédjük az embereket' dolog kicsit röhejes, ez tény, na de nem is ezért linkeltem be. Inkább úgy általában érdekesek a gondolatok, amik felmerülnek. Ami tényleg hiteles lehet belőle az az első húsz perc, ami magáról a csíkokról szól.

Inlakesh 2012.06.04. 18:55:21

Na vajon mire készülnek a Marson? http://www.origo.hu/tudomany/20120604-orokre-elhagynak-a-foldet-az-elso-marsutazok.html

teGergő 2012.06.04. 22:51:55

Hehe... "A Mars One nevű holland cég..." "Olyan emberek támogatják őket, mint [...] a Big Brother valóságshow kitalálója is."

19682willem 2012.06.07. 19:11:44

http://itcafe.hu/hir/mars_one_projekt_kolonia_valosagshow_2023.html

spike 2012.06.11. 00:43:45

Élő közvetítés a Marsról, az a nem semmi. De a leggázabb, hogy ebből is valóságshowt csinálnának. Bár lehet, hogy csak egy Hollywood-i produkció lesz, ami eljut a közemberekhez.

M.A. 2012.06.18. 19:38:54

Valaki látta a Prometheust? Vélemény? "Felkészítés", social engineering, van valami köze az eljövendő dolgokhoz?

lololok 2012.06.18. 19:55:33

Tegnap láttam. A Ridley Scott-univerzumba eléggé bele nem illő, a nagy része értelmezhetetlen és félbe hagyott szál. Egyértelműen tele van szuggeszciókkal, de a 'nagy' üzenet nem volt teljesen világos számomra. Bár mit is lehetne belemagyarázni egy filmbe, ami arról szól, hogy az emberiség egy Prométeusz nevű űrhajón elindul megkeresni a teremtőjét, de kiderül, hogy a teremtője el akarja pusztitani? Továbbá kiderül, hogy a valódi céljuk nem is ez, hanem az, hogy egy 100 éves milliárdos iparmágnás megtalálja a halhatatlanság kulcsát? Úgy értem, itt nem mögöttes üzenetek vannak, hanem direkt üzenetek. A Dávid nevű android (...) pedig echte übermensch szimbólum.

spike 2013.01.10. 17:29:56

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/egyiranyu-jegyet-arulnak-a-marsra-2128907 Kétezerhuszonhárom :)

cath 2013.01.10. 19:41:06

Tehát a járatot a BKV üzemelteti :-) majd.

spike 2013.01.11. 12:38:58

:D Hehe, minden bizonnyal, ráadásul a DKV-val kooperálva.

janiboy 2015.12.10. 17:08:36

Ha ez nem kamu, akkor már igen csak előkészületben van a globális 9/11 :
azutcahangja.blogspot.hu/2015/12/ha-brit-hacker-allitasa-beigazolodik.html

Így 2015 tájékán valahogy kezdenek felpörögni az események...

heyokha 2015.12.11. 20:28:09

@janiboy: "Ha ez nem kamu," 2K, 2012, mar olyan mint egy szappan opera. mintha volt valami olyasmi hogy lezarjak a vilaghalot 2012-ben s elkoezdodik az uj vilagrend... most jonnek az ufok... majd jon will smith, nem kell aggodni :)

janiboy 2016.02.03. 23:06:58

Már megint a színlelt UFO támadás előkészítése. Ezúttal az X aktákból:
vimeo.com/153368828

petiasün 2016.02.04. 18:18:24

@janiboy: Megnéztem az X-Akták s10e01-t felbuzdulva ettől a viditől. Huh. Tömény volt. Annyira nem csodálom hogy lehúzták, ha lövésed sincs az ilyen elméletekről, biztos élvezhetetlen az egész.
Azt akartam volna kérdezni elsőre, hogy mégis miért érné meg "nekik" ennyire kitálalni, aztán rájöttem, tele van bullshiteléssel, az a pár igazságfoszlány (?) amit megosztanak elmerül a kamu konteók és agymenések tengerében.

De legalább bedobták a köztudatba, hogy az "ufó jelenségek" valójában emberi kéz munkái. Egy kis 911-ezés is belefért, ezt a "pénteken zárolják a bankszámlákat" dolgot spec nem értettem h mi akart lenni. Gondolom az is csak bullshitelés.

Csak ennek mi értelme van? Annak aki sejti az igazságot nem jön be mert tele van baromsággal, aki szórakozni akar azt nem fogja szórakoztatni (bár a 3. rész kifejezetten "fun"), szemfelnyitásra hát jó is meg nem is, eléggé vakvágányra teheti az embert a sok dezinformáció. Nem látom át, h ennek mi értelme azon kívül, hogy mint 911et, most ahogy írtad előkészítik pöppet az UFO támadást.

janiboy 2016.02.04. 20:28:34

@petiasün:

Ez egy baromi jó módszer.

"az Irányítók általában nem visszatartani akarják az önmagukkal és egyes ténykedéseikkel kapcsolatos információkat, erővel elhallgattatva mindenkit, aki megpróbál velük kapcsolatban bármiféle információt nyilvánosságra hozni - ez kilátástalan harc lenne, az igazság előbb-utóbb elterjedne."

Az ilyen filmekkel két legyet ütnek egycsapásra:

Egyrészt : "egy csomó igaz dolgot fogsz meseként elkönyvelni, és később lehetetlen lesz meggyőzni téged róla, hogy az mind igazság volt. Amit egyszer a meserekeszbe pakolsz az agyadban, azt onnan nagyon nehéz utána áttenni a valóság oldalra." (pirospirula.blog)

Másrészt: "Bizonyítható vagy közismert tényeket teszünk egy elméletbe, így az emberek kapcsolt áruként elhiszik az elmélet többi részét is." (2012.blog)

Így gyakorlatilag két legyet ütnek egycsapásra.

janiboy 2016.02.04. 20:39:20

@janiboy: Hopszi! Kétszer írtam le a "két legyet ütnek egycsapásra" mondatot...

...Most már háromszor. :D

petiasün 2016.02.04. 21:34:39

@janiboy: Ja-ja. Igazából ezt értem. Azt kérdeztem volna, h minek örülnek azok akik "tudnak" ezekről az elméletekről? Pont ez a "kiszivárogtatás" az, ami ellehetetleníti az ilyen elméletekről való diskurzust - az emberek egyből X-Aktákhoz kapcsolnak, hogy ja biztos onnan vetted...:)
Amúgy reméltem, hogy az egész komoly kormány-összeesküvés fog tovább kibontakozni a részekben, de a 2. és főleg a 3. rész már teljesen off. Remélem a 6. :) rész még tartogat valami "nyalánkságot"
Amúgy fun sorozat, nagyon rég nem láttam belőle, szórakoztató pedig :D

Lazur 2016.02.05. 07:10:19

Égy időben vele másik csatornán futott A kód neve: Merkúr és a Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed.

janiboy 2016.02.06. 11:23:26

@Lazur: Akkor itt az ideje kiszedegetni a pénzt a számlákról, mert a végén így járunk. :D :

indavideo.hu/video/South_Park_-_A_mai_bank-_es_penzrendszer

emberneve.gyufa 2016.03.10. 11:28:35

Ennyit a Fermi paradoxonról.. :D

www.origo.hu/tudomany/20160303-gyors-radiokitores-urkutatas-galaxis-jelek.html

Jó, kicsit távolabb van mint a mars, de ezt a topicot legalább nem kellett keresni. :)

Hilda02 2016.03.10. 22:41:30

A kamu földönkívüli támadásról Kurt Vonnegut: A Titán szirénjei c. sci-fi könyv jut az eszembe, amelyben földi embereket rabolnak el, majd a Marson katonai kiképzést kapnak, és arra kényszerítik őket, hogy támadják meg a Földet. A földiek persze azt hiszik,hogy idegenek...stb.

Gergő92 2023.01.18. 00:00:12

Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :)
süti beállítások módosítása