HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Az emberiség eredete II: A teljes igazság

2009.08.25. 13:18 dangbird

Az eddigi „legkeményebb” bejegyzés következik. Vagy nagyon sok olvasót fogunk veszíteni, vagy még nyerünk is néhányat. De ha senki nem akarja meghallani az igazságot, melyet a történelem során a beavatott keveseknek is csak nagyon kis része tudott, akkor is ideje van most már leírni. Úgyhogy „vegyen mindenki nagy levegőt, igyon kurva sok bort”, mert ami most következik, az nem lesz semmi.

Az >előző bejegyzést< feltétlenül el kell olvasni hozzá, különben értelmetlen lesz.

A „történet” során két olyan nevet fogunk használni, mely a misztikus irodalomból és még az ezoterikus prolitápból is visszaköszön: „Lemúria” és „Atlantisz”. Előre kell bocsátani, ezek nevek, nevezhetnénk őket Fityfirittynek is, illetve fordítva is adhatnánk nekik a nevet, mint azt egyes misztikusok teszik, Lemúriának nevezve Atlantiszt és Atlantisznak Lemúriát. Mi azért ragaszkodunk az alant használatos névkiosztáshoz, mert alapvető tudás, melyen misztikus körökben senki nem vitatkozik, hogy az Óegyiptomi Birodalom szellemi szempontból Atlantisz örököse volt, és ez a későbbi bejegyzések során még fontos lesz.

A mi Naprendszerünk mesterkulcsait valamikor a kezdetben egy olyan szellemcsalád vette át, akiknek az volt a tervük, hogy egy olyan sötét rendszert hoznak létre, amelynek lakói nem ismerik a harcot, az erőszakot. Mint az előző bejegyzésből érezhető volt, törvényszerű, hogy minél sötétebb egy rendszer, annál több a diszharmónia és az ebből következő harc egymás ellen. Az ő kísérletük egyedisége lett volna ezt a törvényszerűséget megpróbálni megkerülni, és egy olyan létformát teremteni, amelyik a harc fogalmát nem ismeri, és mindenkor kénytelen más megoldást találni problémáira.

Nevezzük őket Lemúriának.

Lemúria megvetette a harc, a pusztítás, az erőszak minden formáját, egy krisztusihoz hasonló szellemiséggel rendelkeztek, még önvédelemből sem harcoltak volna soha.

Lemúria kísérletének a Mesterek zöld utat adtak, átadták nekik a rendszer összes mesterkulcsát, ők pedig elkezdtek berendezkedni; tekintve, hogy kísérletezésről van szó, 30-40 olyan bolygót hoztak létre a rendszerben, amelyeknek egymástól nagy részben elkülönített asztrálszférája van, így ha valami nem sikeredik nagyon kerekre az egyik bolygón, nem fogja befolyásolni a másik bolygó folyamatait. Hogy az élet minél nagyobb változatosságát biztosíthassák később, az egyes bolygóknak különböző méretet és keringési pályát adtak. A kísérletezés székhelyének és egyúttal saját asztrális (később esetenként fizikai) tartózkodási helyüknek a Földet választották. Annak rendje és módja szerint nekikezdtek először a tervezett létformák szellemstruktúráját kiépíteni, többek között az emberét. Beindították az időjárási ciklust a földön, légkört, tengereket alkottak, később pedig az első, legegyszerűbb növényeknek fizikai létet adtak, és elkezdték néha ők maguk is, komplex humanoid fizikai testeket spontán felöltve, látogatni a Föld fizikai síkját, 5-6 méter magas, négykarú, szárnyas lényekként, megfigyelve, hogy úgymond „belső nézetből” hogy is néz ki az, amit eddig alkottak.

Évmilliók után egy másik szellemcsalád jelent meg ebben a rendszerben. Őket nevezzük Atlantisznak. Száműzték őket abból a világból, ahol korábban éltek, és valamiféle különös, kívülállók számára nehezn érthető teremtési folyamaton dolgoztak – a Naprendszerbe érkezve felajánlották Lemúriának, hogy segítenek a földi (és később az egész rendszerre kiterjedő) teremtésben. Atlantisz az övékhez mérhető tudással bírt, Lemúriának pedig elkélt a segítő kéz, így befogadták őket a rendszerbe, és megosztották velük a mesterkulcsok azon részét, amelyek a munkába való aktív bevonásukhoz kellettek.

Atlantisz kezdettől fogva „alternatív ötletekkel” bombázta Lemúriát. Sokkal inkább a fizikai léthez volt hajlamos kötődni. Egyrészt önmagának is egy sziklavárost emelt a bolygó felszínén, a fizikai léttel való kísérletezés céljából – ez maga a mítikus Atlantisz, amelyről azonban nem vagyunk teljesen biztosak, hogy a mai Atlanti-óceán területén helyezkedett el, az Indiai-óceánnak is legalább akkora esélye van a geológiai információk alapján. Másrészt a lények minél hamarabbi testbe helyezését sürgette – nem számít, ha a konstrukció tökéletlen, lássuk, hogy működik, majd legfeljebb elpusztítjuk, ha hibás, és a tanulságokat leszűrve folytatjuk tovább az alkotó munkát. Atlantisz és Lemúria mindketten tudták, hogy nincs halál, így nem jelentett volna nekik különösebb problémát a teszt-lények elpusztítása újra és újra, azonban Lemúria nem akarta a megtestesülés lehetősége által idecsábított lelkeket kísérleti alanyként használni.

Atlantisz nem birtokolta azt a tudást, amellyel a tudatos lelket az újonnan teremtett szellemekkel összekapcsolhatta volna, tudatos lényeket alkotva – ezért is nem kezdett saját teremtési projectbe otthonából való száműzetése után, ezért akart inkább Lemúria mellett kisegítő személyzetként működni.

A növényi és állati létformák egész serege élt és szaporodott már önállóan a bolygó felszínén, ám az embert még Lemúria nem engedte testbe helyezni, mikor Atlantisz döntő lépésre szánta el magát: a megkapott mesterkulcsok által szerzett korlátozott hatalmat arra használta, hogy háborút indítson Lemúria ellen. Lemúria pedig, bár hatalmában állt volna, nem volt hajlandó harcolni, és bár elpusztítani őket természetesen nem lehetett, de földi létezésüket Atlantisz oly mértékben ellehetetlenítette, hogy hátra kellett hagyniuk az itteni teremtést, és a Naprendszer Phaeton nevű bolygójára költöztek, ott folytatták szellemi teremtő munkájukat.

Atlantisz alaposan átrajzolta a Naprendszer térképét. Az egy síkban keringő bolygók (egy kivételével) már az ő kezük nyomát mutatják, a korábbi változatosságnak ma már nyoma sincs – a gázbolygókat egyesítették (így jött létre a Jupiter) a szilárd bolygókat pedig a Napba taszították. A későbbiekben a Phaeton megsemmisítésére is sort kerítettek, Lemúria onnan a Mars asztrálsíkjára költözött és passzív védelemre rendezkedett be, amelyet Atlantisz azóta sem tudott áttörni – a lemúriaiak ott élnek ma is.

Az atlantisziak a Földet közelebb tolták a Naphoz, és egy mágikus védőpajzzsal vették körül, a mágikus erőt pedig anyagba rögzítették, szuperkemény (szuperhideg), vastag jégpáncélba. (A mágikus erő tehetetlen anyagba rögzítése a legegyszerűbb és sötét rendszerekben a legerősebb mágia, elég csak a szerencsehozó amulettekre és elixírekre, a voodoo-babákra vagy éppen a jeggyűrűre gondolni.) A szupravezető jégpáncélnak köszönhetően a Földön a hőmérséklet-eloszlás kiegyenlítődött, és az egész bolygó alkalmas terévé vált az életnek, a sarkvidékektől az egyenlítőig. Ezelőtt is volt már egy hasonló hőeloszlató vízrendszer, a földkéregbe ágyazva, amelyet még Lemúria tervezett, innentől a két rendszer párhuzamosan működött.

Atlantisz megvadította a természetet. Ők találták ki a természetes kiválasztódást, a fajok genetikai és szellemi „letisztulását” az életbenmaradásért vívott harc által. Bármilyen újonnan testbe helyezett létforma az első tesztek után az élet harcának színterén mérettetett meg. Az említett „első teszteket” az édenkertek valamelyikében futtatták – ezek voltak azok a rezervátumok, ahol az atlantisziak érintetlenül hagyták az eredeti lemúriai tervezést, ahol nem voltak tüskék, nem volt méreg, tépőfog, ahol az odaadáson és nem az elvevésen alapult az élet energiaforgalma. Lemúria ugyanis így képzelte el. A fa gyümölcsöt ad, az anya tejet ad, a rovaroknak és a virágoknak kölcsönösen szükségük van egymásra – még a mai természetben, a sok fullánkos potroh, recés szélű levél, csonthéj, tűlevél és csalán közepette is felfedezhetőek a nyomai az eredeti lemúriai tervezésnek. Mint ahogy felfedezhetőek az emberi szellemben is, de erről majd talán máskor.

Az édenkertek voltak természetesen az atlantisziak tartózkodási helyei is a Földön, minthogy több eszük volt annál, hogy a megvadított élővilágban jelenjenek meg; bár fenyegetést senki nem jelenthetett a számukra teremtményeik közül, de a fizikai érzékek számára sokkal kellemesebb volt egy tisztán lemúriai tervezésű világban járni.

Az ember testbe helyezése a Föld első holdján történt. Akkor még a Földnek két holdja volt, a ma is meglévő Luna és a sokkal kisebb Keno. Az első emberi prototípus, életképesnek bizonyulása után, a holdi kísérleti állomásról egy földi édenkertbe került, majd miután egy generációnyi tesztműködés után megállapították, hogy a létrehozott egyedek képesek saját fajukat fenntartani és az újszülötteknél az inkarnációs folyamat automatikusan működik, az embert kivetették az Édenkertből a megvadított természetbe, hogy ott álljon helyt. És itt megfigyelhető Atlantisz manipulatív technikája: mint az Ószövetségből kiderül, Atlantisz azt szeretné, ha a teremtménye azt hinné, hogy saját hibájából került az Édenkert kerítésén kívülre, hogy ő a bűnös, ő szolgált rá erre valamivel, miközben nyilvánvalóan az atlantiszi teremtésnek előre megtevezett, szükséges része volt ez a mozzanat is.

Az ember teremtése nem olyan egységes folyamat volt, mint ahogy azt a teremtés könyvében olvashatjuk. Atlantisz kísérletezgetett, újabb és újabb prototípusokat hozott létre, amelyek külön-külön indultak vándorútra a bolygó felszínén – míg össze nem találkoztak egymással…

Atlantisz nem csak a megvadított természet erőire apellált az emberi faj „megedzésekor”. Úgy programozta be az embert, hogy a vele egy törzsben, együtt vándorlókat barátnak tekintse, akiket mindenben mindenkor segíteni próbál, mindenki másban pedig ellenséget lásson. Ez a program máig is fut az emberekben, ezért adnak maguknak csapat-identitásokat, akár nemzetiség, akár vallás, akár politikai vagy szexuális beállítottság alapján, de még olyan értelmetlen alapokon is, hogy ki milyen zenét szeret hallgatni vagy melyik a kedvenc focicsapata. Amikor két csapat drukkerei egymással harcolnak, a régi atlantiszi program fut tovább bennük. Mondvacsinált „törzsekre” van szükségünk, hiszen a társadalmunk rendje a későbbiekben automatikusan a törzsi összetartás alapjaira helyeződött, és ezek az alapok a fejlett közlekedés, az iparosodás, a szabad szakmaválasztás és költözés által összeomlottak, ma csupa-csupa idegen emberrel vagyunk körülvéve, ezért van ekkora káosz a világban. Természetesen amint egy klánháború megindul, és a harcos felek ártani kezdenek egymásnak, máris van rá „valódi” ok, hogy gyűlöljék egymást.

A legnagyobb törzsi háborúk mindenkor a különböző vallások követői között zajlottak és zajlanak, mégpedig azért, mert az atlantisziak nem elégedtek meg a spontán háborúskodással az emberi törzsek között: saját koncepcióik szerint irányítani kezdték a harcot, megszabták, ki ki ellen harcoljon, mégpedig olyan módon, hogy fizikai testben jelentek meg teremtményeik előtt, 4-5 méter magas, szárnyas, repülni tudó, akaraterejükkel elementáris erőket irányító „isteni” lényekként, és utasításokat adtak az embereknek, megszabva az egyes törzsek vonulási útját, illetve azt, hogy odaérve kit kell megtámadniuk. Az atlantisziak neveket adtak önmaguknak az emberi nyelveken, a törzsek pedig identitásuk részévé tették, hogy melyik „istent” imádják, és ha valaki más istent imádott, az ellenség volt, mert az ő istenük így akarta – az embernek fogalma sem volt arról, hogy istenei valójában nem ellenségek, nem vetélkednek, hanem a látszólagos szembenállást használják fel az akaratuk érvényesítésére. (Ismerős a minta >valahonnan< ?)

Atlantisz játékait idővel megelégelték a Mesterek. Nem is Lemúria megtámadása és a Naprendszer ellopása volt az, amivel elsősorban kihúzták a gyufát (Lemúria „hivatalosan” csak pár száz éve panaszolta be őket), hanem az, amit az emberi fajjal műveltek. Az ember számára a halál valóság volt, karmikus teher és hátráltatás, rettentő dolog – az emberben és az állatokban lévő természetellenesen erős halálfélelmet Atlantisz tervezte, hogy a küzdelem igazán „izgalmassá” váljon. Így fejlesztették, edzették a harc tüzében az atlantisziak az emberi fajt, és a levont tanulságokat felhasználták újabb és fejlettebb prototípusok létrehozására. A korábbi generációkat kiirtották, azok nem keveredhettek bele az emberi fajba genetikailag. De visszatérve Atlantisz végnapjaira, a galaxisban régről megvoltak azok a négyes és ötös szintű rendszerek, melyek ellenséget láttak mind Atlantiszban, mind abban a rendszerben, ahonnan származtak, és várták a lehetőséget a közbeavatkozásra. A lehetőség eljött, a Mesterek megadták az engedélyt a Föld elleni támadásra. (Ezt Atlantisz előre látta, készült rá, de erről majd máskor.)

A támadók azzal nyitottak, hogy a Kenót nekilökték a Földnek, ezzel szakították át ugyanis a jégpáncélt. Ennek hatására a Föld forgási iránya megfordult, Nap körüli pályája elmozdult. A Kenó „kilövése” rendkívüli pontossággal volt megtervezve, a Föld stabil új pályát kapott, az élet lehetősége megmaradt, Atlantiszt viszont „telibekapták” vele, megsemmisült. A jég lezúdult a Földre, a mágneses erőtér miatt nagyrészt a sarkokra, a földköpeny egy Atlantiszból kiinduló törésvonal mentén szétszakadt, láva és gőzzé változó víz tört ki, a kőzetlemezek elmozdultak, a lentről jövő gőz és a fentről leszakadó jég egymásnak csapódott, és iszonyatos mennyiségű víz öntötte el a bolygót. Ez a bibliai vízözön, amely a világ összes vallásának mitológiájában megtalálható. Korántsem borította el az egész bolygót, néhány százaléknyi terület szárazon maradt. Ebben a katasztrófában gyűrődtek fel a lánchegységek is, nem évmilliók alatt, ahogy a tudósok képzelik. A sarki jég azóta is olvad – 2000 éve még száraz lábbal át lehetett sétálni Franciaországból Angliába! Az atlantiszi lelkeket kiszorították a földi túlvilágra, és a Mesterek döntésének értelmében többé nem vehetik fel fizikai formájukat a Földön. Ami nem azt jelenti, hogy már egyáltalán nincs hatalmuk az emberek fölött, de erről majd máskor…

A bolygó tehát e 25 évezreddel ezelőtti események után nagyjából és egészében gazdátlanul maradt, Atlantisz megbukott, Lemúria pedig ebben a formájában már nem tud, illetve nem akar mit kezdeni a Földdel és az emberiséggel. Így lehetséges az, hogy ezen a bolygón annak van hatalma az emberek közül, aki éppen hatalomra „jut” (a királyok hatalmának legitimitásáról egy másik bejegyzésben fogunk szólni), és az emberek hajlamosak úgy képzelni, hogy ez az egész Univerzumban így van. Ha Magyarországon a Szent Koronára épülő jogfolytonosság elvesztése miatt bánkódunk, akkor mit mondjunk az egész Naprendszerre vonatkozó jogfolytonosság ügyében?…

Ajánlott irodalom:

Szemrád Nándor & Benyovszky Máté: Szabadítsuk fel a Földet! (részletekbe menő leírás található benne Atlantisz történetéről)

Jim Marrs: Titkos uralom (az Irányítók történetét napjainktól visszafelé fejtve végül ő is eljut a teremtéstörténetig és Atlantiszig)

101 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr986226117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012 Blog 2009.08.25. 14:35:30

Igen, a hetes tagozás szerint kellett érteni, ha ez nem derült ki világosan az előző bejegyzésből, a "négyes szint" hetes, a "negyedik szint" tizennégyes tagozásra vonatkozik, és így lesz használva a továbbiakban. Hogy fényrendszerek miért akarják Atlantisz "vérét", arról majd 2012 után fogok tudni bővebbet írni.

lololok 2009.08.25. 15:35:44

Kedves 2012 blog. Gondolom, ezekkel a dolgokkal a nagyon bágyadt ezotérikus ponyva könyvpiacot célozzátok. Az a piac - tudtommal - nagyon zsúfolt piac. Ha nem így van, kérlek valami bizonyításfélét lökjél, különben nem fogom tudni, mi teszi a ti "igazságotokat" igazibbá Kovács Sámán Ferenc igazságánál? Ugye érted? Sejtem, mi lesz erre a válasz (ha egyáltalán valami).

Szeter 2009.08.25. 15:52:08

"arról majd 2012 után fogok tudni bővebbet írni" Csak érjük meg hajasan, internettel :) Ahogy írtad, a beavatottak kis része tudta csak az igazságot. Gondolom, nem véletlenül. Vajon ez esetben kikerülhet az igazság a hálóra? És ha nem, akkor ez talán mégsem az igazság? Kötözködésnek tűnhet, de nem az. "Halálunk pillanatában lepereg az életünk." Nem fogjuk megtudni, hogy igaz-e, csak halálunk pillanatában. Nem is adhatjuk tehát tovább. Mint ahogy azt sem, hogy újraszületünk-e (mert nem emlékszünk rá), vagy egy más síkon élünk tovább (mert nincs bejárásunk erre a síkra) vagy nem élünk tovább ténylegesen (mert ugye akkor nem élünk). Persze vannak esetek, amik magyarázhatják, de bizonyíték nincs rá. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy minden elmélet hit kérdése is. Mint ahogy írtam már máshol, úgysem tudunk más síkokban gondolkodni, mint amibe most beleszorultunk. Nem ellenkezni akarok a fentiekkel. Akár így is lehetett. Kíváncsian várom a folytatást, különösen mivel több helyen utaltál későbbi magyarázatra. Konkrét kérdések elsőre: Lemúria egy újfajta sötét rendszerrel kísérletezett. A sötét rendszerek a fizikai síkokhoz kötődnek, ennélfogva harc folyik bennük. Ha ez törvényszerű, akkor mi értelme volt kitalálni egy magasrendű szellemiséggel párosuló "fizikai síkot"? Hiszen a fizikai síkokról fel lehet emelkedni szellemi síkokra. Persze lehet, ez buta kérdés. Így gondolták és kész. És miért volt különös Atlantisz teremtési elképzelése? Hiszen a fizikai síkon ezek szerint a lények egyébként is így működtek - vagy rosszul értettem? Ami nekem furcsa, hogy a Kenón hozták létre az embert, és amikor látták, hogy működik, lehozták a Földre. Hogy működött egészen más fizikai körülmények között? Vagy a Kenó úgy nézett ki mint a Föld? Lemúria még mindig a Marson van? Mellékes kérdés: Azt írtad, 25 ezer éve zavarták el az Atlantisziakat. Párszáz éve tettek hivatalos panaszt a Lemuriaiak. Hogy van ez? Ami sokkal fontosabb: Az ember lelke, az a bizonyos isteni rész, ami képes tovább emelkedni, hogy szerepel ebben a játszmában? Van közvetlen kapcsolat köztünk és Isten között? Biztos át kell még gondolnom, hirtelen ezek merültek fel bennem. Ha nagy hülyeség valamelyik, nyugodtan szólj.

2012 Blog 2009.08.25. 15:52:14

Ha a MAK-on zajlanak időgép fejlesztések, feltétlenül szeretnék róla tudni! Ennek hiányában igen nehéz lesz bizonyítani, hogy mi történt 25.000 évvel ezelőtt. A tudósoknak sincsen az ellenvéleményre bizonyítékuk, úgy tálalják tényként. Mi a téridő-krónikából merítettünk információkat médiumok segítségével, de sajnos fényképezőgépet oda elég nehéz vinni... Arra sincs bizonyítékom egyébként, hogy a szocializmus átverés volt, vagy hogy az Irányítók egyáltalán léteznek, vagy hogy a bankok korlátlanul tudnak fiktív pénzt kibocsátani, vagy hogy az LMP-be Soros nyomja a pénzt. Ha tudnám bizonyítani azokat a dolgokat, amiket a 2012 Blogban írok, akkor nem napi százan, hanem napi egymillióan olvasnák, és az Irányítók rég "elvittek" volna.

wyskyjohn 2009.08.25. 15:54:17

Szép elmélet ez is, de sajnos forráshalmazok nélkül az emberek nagy része csak "ócska kitalációnak, tévelygésnek" fogja titulálni ezt a bejegyzést (is)... Sajnos már évezredek óta nem lehet az emberek "nyitottságára" építeni ezekben a témákban. Annak hiába beszélsz ilyen dolgokról, aki szerint Darwinnak 120%-ban igaza volt, földönkívüliek nem léteznek, az élet a semmiből keletkezett és csupán biológiai kódok által irányított. A materializmust/ateizmust a 20-21. század legsúlyosabb emberi-szellemi betegségének tartom. Mindig felüdülés egy-egy ilyen cikket is elolvasni, mégha nem is mindenhol értek vele egyet. Én másfél éve keztem el komolyabban kutatni az efféle témákban, és meg kell mondjam, sajnos ez az egész "Alternatív történelem/önképző szakkör" dolog nem pusztán kitaláció, és nagyon is van alapja a legtöbb kételynek, mikor csak "5 ezer év feltételezett történelméről" beszélnek csak az iskolában. Ami meg ugye nincs benne a tankönyvekben, azt szokás "áltudományként", "extra pénzszerzési lehetőségként" beállítani. Így aztán "picit" a sötétben tapogatózunk. Azt is mondhatnám, hogy a "pórnép" teljességgel össze van zavarva, valószínűleg pont ez a célja a tisztelt "irányítóknak", oszd meg és uralkodj alapon... Gondolom még majd lesznek olyan bejegyzések, amik részletesebben fogják tárgyalni ezt az egész "atlantisz/lemúria mizériát" de hadd említsek meg néhány összefüggést, ha már itt tartunk: -Piramisok és komplex geometriai építmények az Egyiptomiaknál, Suméroknál, Majáknál, toltékoknál és Aztékoknál. A tudósok máig nem tudják/akarják tudni/ hogy az amerikai népek ("felfedezés" előttiek) hogy tudtak lézeres-precizitással vágott köveket készíteni, vagy hatalmas, több száz kilométeres vonalakat rajzolni a sivatagba (Nazca vonalak)? Ezek a vonalak csak a levegőből kivehetőek, és különféle állatokat/geometriai alakzatokat próbálnak ábrázolni, több-kevesebb sikerrel. Egyes balga tudósok szerint a Nazca indiánok hőlégballonokat építettek, és úgy rajzolták tele a sivatagot. Igen, elképzelhető... -A világ számos kultúrájában előkelő helyet foglal(t) el a kígyó/hüllő-imádat, ezek az "isteni jelképek". Megint csak Egyiptom, Sumérok, Aztékok, Maják és Toltékok, Kínaiak és Indiaiak, Japánok és az afrikai-ausztráliai törzsek az érdekeltek a témában, de ezt a teljesség igénye nélkül mondom. A zsidóknál meg ugye ott van az Éden-kerti "kígyó", az Istenről való leírások többes számban, aztán jönnek később az óriások, Nephilimek, bukott angyalok és társaik. Enókh és Ezekiel könyvei+megannyi apokrif irat. Megint a teljesség igénye nélkül. -Konrét utalások az ókoriak egyes rajzain az "istenek" jelenlétére (űrhajók, humanoid egyének glorifikálva...) -Szinte az összes ókori mítoszban (egy volt történelem tanárom szerint "gyermekmesék") megtalálható ugye az özönvízre való utalás. Vajon ez is csak a "véletlen műve", egyfajta "kollektív képzelgés"? Még rengeteg mindent tudnék írni ezekről a kapcsolatokról, de úgy gondolom ezt nem egy fórum-bejegyzésben kéne megtennem, amit jó, ha 10-en elolvasnak. Azt még viszont megemlíteném, hogy bár sok-sok agnosztikus/new age kör vallja a Ti elképzeléseiteket a világgal kapcsolatban (erős megkötésekkel persze), néhányak szerint viszont ezek a "csúnya-gonosz" atlantisziak az elmúlt ötezer év kultúráját és történelmét alapjában véve irányították/manipulálták/próbálták meghamisítani/. Egyesek szerint ezek az "atlantiszi teremtők" még ma is velünk élnek, az "irányítók" mögé bújva természetesen, manipulálva azt a "csekély" 6,7 milliárd embert. Na és itt jöhetnek be az általatok gondolt "extra dimenziók", meg a földönkívüli civilizációk megléte, et cetera. Akit részletesebben érdekelnek az ilyen atlantiszos-lemúriás/mu-s dolgok, az angolul elég sok kétes eredetű információt találhat róla az interneten. Pl David Icke/Michael Tsarion (rózsakeresztes) szerint a "reptilianok=hüllőszerű, gonosz és rossz atlantisziak/lemúriaiak (megfertőzték őket...). És hogy azért nem nyírták még ki ezeket a "titkos tudást" hírdető embereket, mert az "irányítók" félnek, hogy lehullhat az álcájuk. Végül is, én sem csinálnék Mártírokat belőlük, hogy aztán felfigyeljen rá pár ember a tömegmédiából, majd egy szép kis ellenállási mozgalommal találjam szembe magamat. Persze az is lehet, hogy az "irányítók irányítói" teljeséggel máshogy gondolkoznak, sőt, tervbe van véve akár egy ilyen szcenárió is. Az utóbbiak persze csak erőteljes hipotézisek. Annyi a kétely, annyi a dizinformáció, hogy kb minél többet elhiszel belőle, annál nagyobb "bolondnak" tart a "demokratikus" társadalom. Lehet választani: Áldott tudatlanság, vagy az (esetleges) kínos valóság. Egy életet rá lehetne áldozni szerintem ezekre a dolgokra, és még lehet, hogy akkor sem lennél biztos abban, amit gondolsz/hiszel. Veszélyes vizek ezek tehát, hiába érdekesek.

2012 Blog 2009.08.25. 16:11:47

Ja mellesleg bizonyítás témában ajánlom elolvasni Jim Marrs könyvét! Ő nem misztikus kutató, hanem dokumentarista, és megnevezi a forrásait! Mellesleg pl. a jégpáncélról Kent Hovind is beszél, aki teljesen más úton, más módszerekkel jött rá erre. Ezt csak azért írom, mert gyakorlatilag nagyon sok ember, teljesen más úton eljutott már odáig, hogy egy-egy mondatnyi, egy-egy bekezdésnyi igazságra rájöjjön ebből a bejegyzésből. Ahogy már a Jézus Szívén is leírtam párszor, a 2012 Blog gyakorlatilag semmi olyat nem tartalmaz, amit mások már ne írtak volna le korábban, csak senki nem szedte még így össze. És ezzel eljutottam a Szeternek címzett válaszig is: szó nincs kiszivárogtatásról, ugyan a történelem során csak a legkiváltságosabb beavatottak tudtak erről, azonban a XX. századra eljött egy olyan "információs" kor, amikor már semmi nem tud titokban maradni. Wictor Charon, mikor leírja egyes kísérleteit, azzal mentegeti önmagát a megosztott tudás rosszra használhatósága kapcsán, hogy az emberiség már az atombontás titkának birtokában van. Vagyis bármikor képes kiirtani önmagát az egész földi élettel együtt. Ehhez képest egy kis igazságot megosztani, nem nagy dolog. És tulajdonképpen igaza van. Valamint, ahogy a bejegyzésben is írtam, itt az ideje, hogy ezek a dolgok napvilágra kerüljenek! Azt, hogy mindez igaz-e, a halálod pillanatában (vagy azután) sem tudhatod meg, Atlantisz ott figyel a túlvilágon, és bizony ott is hülyítés zajlik, de erről még azt hiszem, fogok írni. A korábbi életek emlékéhez viszont mindenki hozzá tud férni (regressziós hipnózisban), csak a legtöbb embernek többet ártana, mint használna. Nem vagyunk semmilyen síkba beleszorulva, minden síkon létezünk, és ha ennek tudatára ébredünk, akkor nem kell "hinnünk" sem lélekben, sem túlvilágban, sem újraszületésben, mert saját szemünkkel fogjuk látni, hogy mindez valóság. Hogy ezt hogyan lehet elérni, azt évezredek óta tanítják a különböző ázsiai vallásos, filozófiai és gyakorlati iskolarendszerek. Az igazság persze az, hogy nem tudom a választ minden kérdésre, így fogalmam sincs, Lemúria miért pont egy ilyenfajta Földet álmodott magának, ezt nem kérdeztem meg tőlük marsi "látogatásom" során. (Igen, még mindig ott vannak.) Atlantisz teremtési elképzelése nem volt "különös", csak éppen nem az ő joga volt eldönteni, hogy milyen fajta élet legyen a Földön. Az embert nem a Kenón helyezték testbe, hanem a Holdon, egy kísérleti bázison, ahol volt levegő meg megfelelő hőmérséklet, stb. Lemúria nem az a harcias, feljelentgetős, stb. rendszer, azért nem tettek panaszt idáig. Nyilvánvalóan a Mesterek amúgyis tudatában voltak annak, hogy mi zajlik a földön, a "hivatalos" panasztételt pont ők kérték, hogy legyen "joguk" közbeavatkozni (erről még lesz szó később). A közvetlen kapcsolatot nem tudom, hogy értsem. Az emberként újra és újra megszülető lelkekről szintén lesz még szó.

2012 Blog 2009.08.25. 16:27:20

wyskyjohn: Ne aggódj, nem 10-en olvassák, amit írtál, néhány száz ember azért már jár ide. :) Az Irányítós 12 pont utolsó pontjában és a Zeitgeistes példával elég jól bemutattam, hogy mi a helyzet ezekkel a dolgokkal: mondd csak el, hogy ott vannak azok a vonalak, ha akarod, majd az Irányítók csinálnak róla egy filmet, beletesznek jó sok logikai képtelenséget, és onnantól, ha csak szóbahozod a vonalak létét, mindenki röhögni fog rajtad, hogy ufóhívő vagy. (Persze ugyanígy írhattam volna bármelyik dolgot abból, amit felsoroltál.) A tömegmédia "felfigyelésétől" nem kell tartaniuk, mivel azt teljes egészében ők Irányítják. Atlantisz és az Irányítók kapcsolata: már ebben a bejegyzésben megpendítettem, a következő bejegyzések pont erről fognak szólni (vagyis masszív zsidózások következnek, achtung). Érdekes, hogy pont a new ageseket hoztad szóba, mikor az teljes egészében Irányítók által generált hülyeség, mint ahogy az ezotéria nagyobbik fele is. (Mint írtam, az Irányítók szándékosan szivárogtatnak magukról apró információkat, jó sok hülyeséggel körítve.)

IDRIEL 2009.08.25. 16:32:54

az a baj hogyha atlantiszt nevezed atlantisznak azzal pont azt sugallod, hogy egyiptom a "rosszak" szellemi örököse volt ami baromság, hiszen nagyon nagy misztikus tudással és gyönyörű virágzó kultúrával bírtak, feljettebb technikájuk volt mint a mai embernek stb.

2012 Blog 2009.08.25. 16:36:34

Sajnos nem baromság; az, hogy sokat tudtak, nem jelenti egyből azt, hogy ők a "jó fiúkkal voltak", de Egyiptomról még lesz szó hamarosan...

Laci 2009.08.25. 17:01:59

Ennek a postnak a fényében jobban megértem ezt az írást: http://www.geocities.com/pannon_front/31/10Laszlo.htm Köszi. Amúgy mi a véleményed az ott leírtakról?

2012 Blog 2009.08.25. 18:00:49

Nem tudom, hogy ez az írás szerinted hogyan kapcsolódik Atlantiszhoz. Kapcsolódik egyébként, de csak közvetve, és aki ezt írta, annak főleg nem sok fogalma volt Atlantiszról. Sok igazság van benne, de jó sok hülyeség is, Konrád György mint Darth Vader :), meg a krisnások, akik bele tudnak avatkozni a halál utáni létbe, és ezért ők szörnyen sötétek. :) Látszik, hogy bekajált egy pár dolgot az Irányítók dezinformációiból is, a krisnásokat ők támadják elég keményen a kereszténységen keresztül, lévén egy olyan vallást hirdetnek, amelyik közvetlenül a kozmikus Istent imádja. Amúgy az a baj a palival, hogy érzi, mekkora tétje van a dolgoknak, ezért nagy lépésekben halad a beavatottak útján, és bizonyos erőknek, erővonalaknak a hatása alá került. Ez az írásából kiérezhető. Mint ahogy az is, hogy praktizáló mágus. Egyébként van egy olyan gyanúm, hogy rózsakeresztes. (A rózsakeresztesség elég vegyes társaság, egyes páholyok egy követ fújnak a szabadkőművesekkel, mások meg totál anti-szabadkőművesek). Mind a szóhasználata és gondolkodásmódja, mind az alapján, hogy a rózsakeresztességet meg sem említette a dolgozatban. De ha rózsakeresztes, nincs túl magas szinten, elég sok a mainstream kereszténység abban, amit ír (pl. "a felbomlás ellenistenségeinek a végső célja a Semmi". Hülye!) Mellesleg a világállamon ő sem lát túl, a távlati célokról fogalma sincs. (De arról egyébként láthatóan még senkinek nincs! Nem véletlenül van nekem is megtiltva, hogy 2012 előtt beszéljek róluk...)

Szeter 2009.08.25. 18:16:38

Kedves 2012, köszönöm a részletes választ. Előbb apróságok: A "különös" teremtési elképzelés a blogban szerepelt így, ezért használtam ezt a szót. A másik Holdon, azaz a Lunán? Nincs jelentősége, csak akkor tisztázzuk, ha lehet. A mesterek azért kérték a hivatalos bejelentést, hogy legyen joguk lépni. De azt írod, ez néhány száz éve volt, míg a támadás 25 ezer évvel ezelőtt. Erre kérdeztem rá. Ami fontosabb: Csak magunkat "válthatjuk meg", én is ezt vallom. Ha felül tudunk emelkedni a fizikai létezésen, feltárulnak a "titkok". Ez mindenkire egyenként vár, magyarázat nem pótolhatja, valóban. De azért szeretnénk kis intellektuális játékokat játszani, gondolkodni, hehe. Közvetlen kapcsolat: Azt mondod, hogy az ember egyszerre minden síkon jelen van. Ez a léleknek köszönhető, ha jól gondolom. Most akkor a lelkünk Istenhez kapcsolódik? Egyből el tudunk jutni hozzá (ahogy a keletiek is igyekeznek a technikáikkal)? Vagy csak egy következő szintre juthatunk? Ha a lelkünk "isteni", akkor hogyhogy alsóbbrendű lények teremtettek? Vagy az élethez muszáj volt hozzátenni egy kis isteni részt is? Az eléggé rémisztő, hogy a túlvilágon is hülyítenek majd minket. Éppen elég itt a földön... De milyen is ez a túlvilág? Egy sík, amiből ott is ki kellene törnünk? Mindegy, ezekről még fogsz írni, azt mondtad.

Laci 2009.08.25. 18:28:40

Nem atlantiszi kapcsolatra gondoltam, hanem arra a megállapítására, hogy végső soron Isten irányítja a Sátánt is. Mivel mindkettő atlantiszi már érthető is. Legalábbis én, a kis butus agyammal ezt vontam le. Amúgy László András írta. Nem figyeltem, hogy ez nincs feltüntetve a linken. Nem tudom mit gondoljak róla, van néhány nagyon jó írása, meg egy csomó amit meg se értek nagyon, ez persze annak is köszönhető, hogy értelmező szótár kell hozzá.

2012 Blog 2009.08.25. 18:46:32

Szeter: Igen, a jelenlegi Holdon, ott voltak (és vannak is) különböző létesítmények, mint azt a rádióban említettem. Másik lépésről beszéltem. A 25 ezer évvel ezelőttit jelentgetés nélkül csinálták, tekintettel a helyzet súlyosságára. Most újabb "lépés" van folyamatban, ehhez kellett a jelentés. A megmaradt Holdat is hozzá fogják baszni a Földhöz. Na jó, ez csak vicc. Istenhez akkor tudunk "eljutni", ha elérjük a végső kozmikus megvilágosodást, mint azt írtam az előző bejegyzésben. Ez hosszú folyamat, sok millió év tapasztalás, fejlődés. Az élethez hozzá kell tenni az isteni szikrát, igen, ezt írtam, ez az, amit Atlantisz nem tudott, ezért kellett a lemúriai projectet ellopniuk. A lelkünket nem Atlantisz teremtette, csak az érzés- és gondolat-, ösztön- és indulatvilágunkat. Erről is lesz még szó. A kitörést nagyrészt itt a földi életben kellene csinálniuk az embereknek, vagy legalábbis megalapozniuk, hogy a halálukkal ne oda kerüljenek, ahova, hanem a köztes létbe. Erről is fogok még írni. Laci: Sátán mint szellemi entitás nem létezik, legfeljebb egy szimbólumként tudom értelmezni. Az fel van tüntetve, hogy ő írta, csak a neve nem mond nekem semmit.

Laci 2009.08.25. 18:53:45

Ő ilyen doktor, meg professzor, meg előadásokat tart, stb... Azt hittem "ilyen" körökben ismertebb. Ezért gondoltam, hogy nem volt kiírva a neve.

2012 Blog 2009.08.25. 19:05:00

Én nem mozgok "ilyen" körökben.

Laci 2009.08.25. 19:16:02

Ezt az "ilyent" nem sértésnek szántam, remélem nem sértődtél meg. Én sem mozgok "ilyen" körökben, sőt más körökben se nagyon, mégis olvastam tőle ezt-azt. Az "ilyet" úgy értettem, hogy hasonló témában utazik, így van egy kevés átfedés. Ennyi.

wyskyjohn 2009.08.25. 19:27:56

"...Teljes egészében ők irányítják..." Az internet megalkotása szerintem is valami olyan dolog volt, amit annak idején nem jól mértek fel ezek az "irányítók". Érdeklődve várom a következő bejegyzéseket, kíváncsi vagyok, hogy szerinted milyen összefüggés van a hatalmi elit és az "atlantisziak" között... Csak sajnos van egy olyan érzésem, hogy ez sem lesz tele "konkrétumokkal". Azok nélkül pedig ezek a bejegyzések csak mind-mind feltételezések a "tudományos elit" számára. Persze a tudományt is az "irányítók" kontrollálják végső soron, vagy nincs igazam? Azt sem tőled hallom először, hogy a New Age /Ezo jelentős része aljas megtévesztés (tapasztalat is egyébként). Csak kérdem én, ha mindenbe belenyúlnak ezek a drágalátos "irányítók", mi az, amiben valóban "hinni" lehet?... Mert akkor elviekben neked sem hihetek, lehet, hogy te is csak az irányítók egyik embere vagy? Szal érted, hogy hova vezet ez a logika... Aztán még írtad ezt is, itt egy kicsit fel is ment bennem a pumpa: "Nem véletlenül van nekem is megtiltva, hogy 2012 előtt beszéljek róluk..." Mireföl ez a nagy titkolózás? Meg ki az, aki megtiltotta? Vagy talán ha leírnál mindent, másnap már kényszerzubbonyban vinnének el a t. irányítók, valami sötét, földalatti helyre esetleg? "...praktizáló mágus." őőő, ez mit is takar? Nem vagyok valami jártas a mágiában (nincs, aki "megmutassa"), de szerinted tehát konkrétan létezik és már egy rövidebb geocitys dolgozatból is kiderül, ha valaki jártas benne? Ez a "minden világban meg síkon létezünk" dolog meg kisértetiesen emlékeztet a David Icke meg a buddhisták által hírdetett "mindenki egy végső soron" filozófiához. Meg ez a hipnózisos cucc is érdekelne. Ki tudja itthon ezt esetleg elvégezni, egyáltalán van e valami értelme? Tán egy bejegyzést is írhatnál erről valamikor, mert jelenleg nincs időm minden ilyesmit felkutatni. Nyitott szemmel járom a világot, de bizonyítékok nélkül ezek mind-mind csak teóriák maradnak a számomra, és ettől még ugyanúgy ki kell majd szolgálnom a "rendszert", napról napra... De Szeter kolléga is intézett hozzád néhány kérdést, szóval egyenlőre én nem zargatlak tovább a "szkepticizmusommal".

2012 Blog 2009.08.25. 19:28:01

Értettem, hogy mire gondoltál, úgy írtam.

Laci 2009.08.25. 19:33:41

Megnyugodtam. Akkor 6-án remélhetőleg nem fogsz lelökni egy szikláról... :-)

2012 Blog 2009.08.25. 19:43:19

Az Internet egy hasznos eszköz nekünk, de nagyrészt a kezükben tartják. Viszont majd egy későbbi bejegyzésben lesz róla szó, hogy miért nem fáj nekik különösebben a felvilágosító munka. Értem, hogy hova vezet a "mindent az irányítók csinálnak" logika, a paranoia határán innen maradni mindenkinek a saját feladata. (Végül is, mint a linkelt dolgozatban is benne volt, valahol mindenki Irányító, amíg észre nem veszi és nem változtat.) Ha valamit hallassz, döntsd el, hogy használható információ vagy sem, ha nem tudod eldönteni, tartsd bizonytalan státuszban, járj nyitott szemmel, próbálj rá visszaigazolásokat találni a világban. Én így értelmezem a 190-es vagyongyűjtési szabályt. :) "Mireföl ez a nagy titkolózás? Meg ki az, aki megtiltotta?" - vannak úgymond anti-irányítók is, olyan szellemi hatalmak, akik az Irányítók elleni lépéseket koordinálják. A mágusos dolog csak egy tipp, nem teljesen biztos. Csak azt mondtam, hogy ez érződik ki. "Hipnózisos cuccot" pl. én is tudok végezni, de nem biztos, hogy erőltetni kell. Mint mondtam, legtöbb embernek csak árt, ha visszaviszik korábbi életekbe. Oka van annak, hogy nem emlékszik, aki nem emlékszik.

wyskyjohn 2009.08.25. 20:40:34

ha majd összedobsz ilyen anti-irányító klubot meg önképző-szakkört akkor szólj már:D És én nem vagyok paranoiás, de sajnos ez a logika oda vezetne alapjáraton.

Lili 2009.08.25. 20:49:08

Engem oda is vezetett, ezért nem merek találkozóra/kirándulni menni. Köszönöm ezt az érdekes olvasmányt az emberiség eredetéről, és kösz annak, aki Tsariont rózsakeresztesként emlegeti, megnyugtató, hogy nem csak nekem gyanús.

2012 Blog 2009.08.25. 21:07:37

"Klub&szakkör" szerveződik, a találkozón is lesz róla szó valószínűleg. Lili: nem kell beszarni, egy kvázi "demokratikus" rendszerben a hatalom nem azt nézi, hogy valaki mit mond, hanem azt, hogy hányan hallják meg, amit mond. Engem egyelőre nem olvasnak annyian, hogy bárkit is különösebben érdekeljen, hogy a világon vagyok, meg főleg hogy kik olvasnak.

Fátum 2009.08.25. 21:26:24

Tehát azt mondod (régen olvastam egy érdekes cikkben hasonlót), hogy az "Irányítóknak", a Háttérhatalomnak is van egy ellen oldala? Ezt az általam olvasott cikkben mellesleg "Fehér-oldalként" említik.

lololok 2009.08.25. 22:03:27

Amit írni akartam a flame előtt, vagy inkább helyette, hogy a kutatásotok módszertanát szeretném jobban megismerni. Tehát ha médiumokkal vagy nemtom, akkor ezeknek a részleteiről szeretnék olvasni. Ha lehet. A MAK-ot meg hagyjuk már ki a dolgokból, lenyomoztad, ügyes vagy, ugorjunk :)

2012 Blog 2009.08.25. 22:14:20

Hol volt itt flame? De egyébként írtam, hogy a rádió 3. adásában akarnék beszélni erről. Előbb-utóbb fel is vesszük majd, csak most mindenki nyaral, meg idegbeteg.

seh 2009.08.25. 23:22:44

Kis pontositas. Dr. Laszlo Andras tradicionalista szerzo, pontosabban szolva ez metafizikai tradicionalizmus, ami az ultrakonzervativ ultrajobboldalisagot kepviseli. Marmint ugyanazt a vonalat, amit Julius Evola es Rene Guenon kepvisel. Csunya dilettantizmus lenne reszemrol azt kijelenteni, hogy "nagyon vagany dolgokat ir", meg hogy "jo fej". Ez joval tobb annal. De teny, hogy nagyon jo, pontos es kovetendo. Mindenkinek ajanlom. O az Eszaki korona szerkesztoje - tobbek kozott- (coronaborealis.com) (ha ez reklamnak minosul, akkor torold ki nyugodtan) :) Amugy a blogban egyre jobban tisztul a kep :) Varom a tovabbi bejegyzeseket :)

seh 2009.08.25. 23:25:03

A tradicionalistak is hasonlokat allitanak Atlantiszrol

wyskyjohn 2009.08.25. 23:53:02

Tsarion asszem maga jelentette ki az egyik fórumján, hogy rózsakeresztes, de a linket már nem találom, viszont ha beütöd gúgli-ba hogy "Tsarion rosicrucian" akkor elég szép adag linket kidob. Pl ezt is: http://therealtemple.blogspot.com/2008/10/debunking-michael-tsarion-rosicrucian.html Akinek van kedve, tanulmányozza át. Minden ilyen szerzőt fenntartásokkal kell kezelni, hiába látszik műveltnek meg jóakaratúnak.

PL 2009.08.26. 11:47:59

Hat en mind josagos szekely atyafi erre az irasra csak annyit tudok mondani, hogy HÜHA:). De ettol fuggetlenul meg varom a tovabbi irasokat. Ha jol ertettem jartal a "marson". Szerinted a Holdon most is vannak epitmenyek, eletre utalo jelek? Csak a NASA lathassa ezeket?

2012 Blog 2009.08.26. 11:54:43

A Hold olyan a Föld mellett, mint egy fészer, ott történik minden olyan dolog, ami vagy piszkos, vagy útban lenne a "főépületben". A Holdon jópáran csináltak már ezt-azt, Atlantisztól kezdve az ún. "más utakon járókon" át egészen az Irányítókig és a NASA-ig. Az Irányítók részben a más utakon járók által otthagyott épületeket és felszín alatti infrastruktúrát használják.

PL 2009.08.26. 12:20:47

De akkor eddig valami bizonyitekot az anti oldal miert nem mutatott fel? Marmint a Holdon levo epuleteket illeti. Akkor a holdraszallas orias penzei hova mentek el?:) Ha mar ugy is rendelkezesre allt a tobb ezer eves technika. A Marson tobb ember "jart"? Akkor miert kuldenek szondat oda? Vagy ez is csak a megtevesztes celja?

2012 Blog 2009.08.26. 12:34:33

Vannak emberek a Marson jelenleg is, azért kell oda szondákat küldeni, hogy ne legyen kuss a Mars körül, hogy legyen egy ál-tevékenység, hogy érezzék az emberek, hogy a NASA próbál a Marson előrébb jutni valamilyen szempontból, meg persze a fejlődés illúzióját is fenntartja.

cath 2009.08.26. 13:02:25

Kicsit túlgyorstalpalós lett ez a bejegyzés szerintem. Bár folyt. köv. . REajzolhatnál hozzá vagy valami, képszerűen szerintem sokkal világosabb lenne. Az atlantiszakat meg nem kell ennyire eláztatni, van ott is szellemcsalád aki nem akar(t) rosszat. Már ha jól értelmezem, amit meg én érzek ebből az egészből. A lemúriaiak által tervezett "sötét, de nem harcos világ " miért is sötét? csak az anyagba költözés miatt? (mert bi7zonyos szempontból a fényesebb világokhoz képest előnyösebb és "csodásabb" itt a lét- már az eredeti elképzelésekszerint és nem így élethalálharcban.)

PL 2009.08.26. 13:16:41

Varom a feleletet a Hold-as epitmenyekkel kapcsolatosan. Kezzelfoghato bizonyitek letezik (hoterkep, fenykep stb.)? Az Iranyitoknak mi tulajdonkeppen akkor csak kiserleti allatai vagyunk?:)

2012 Blog 2009.08.26. 13:28:59

Persze, hogy nem létezik. Ha létezne, rég kint lenne az Interneten, és mindenki tudna róla. Nem egészen kísérleti állatok vagyunk, mondjuk, hogy Atlantisznak voltunk azok, de egyébként az előző hozzászólásra is reagálva, én nem "annyira" áztatom el az Atlantisziakat, mint a Manókirály, végső soron "jót" akarnak, csak hülyén akarják a jót. Meg nem érdekli őket az, aki alacsonyabb rendű.

PL 2009.08.26. 14:08:46

Es akkor most itt felejtett elolenyek vagyunk, akiket "kiserlet" utan otthagynak valahol? Vagy a Lemuriak vagy Atlantisziak meg mindig visszajarnak iranyitani minket? Az Iranyitok meg kivel tartjak a kapcsolatot es miert titkoljak, hogy kapcsolatban vannak veluk? Jozan paraszti kerdesek sorozata:)

2012 Blog 2009.08.26. 14:14:03

Türelem, ezek ki fognak derülni. (Bár pl. hogy a lemúriaiak nem járnak vissza, az szerintem a bejegyzésből is kiderül, mint ahogy az is, hogy az atlantisziak nem visszajárnak, hanem itt vannak a túlvilágon.)

2012 Blog 2009.08.26. 15:46:57

"A lemúriaiak által tervezett "sötét, de nem harcos világ " miért is sötét? csak az anyagba költözés miatt? mert bi7zonyos szempontból a fényesebb világokhoz képest előnyösebb és "csodásabb" itt a lét- már az eredeti elképzelésekszerint és nem így élethalálharcban.)" - Mitől is csodásabb? Annak lehet, hogy az, aki adott tudatossági szinten ehhez vonzódik, meg főleg aki még soha nem látott fényrendszert. De úgymond "objektív" oka nem lehet, eleve egy fényrendszer egy pszeudo-szegmensként tud tartalmazni egy pont ugyanilyen világot is akár, mármint ha ott bárkit is érdekelne egy ilyennek a létrehozása, a "technikai" lehetősége megvan, csak meg kell álmodni.

p 2009.08.26. 17:36:45

Hú de beindult itt az élet, hogy nem voltam pár napig, nahát. Persze örülünk :-) 2 kérdés így hirtelen, ha akarsz válaszolsz rájuk, ha meg nem, nem, mint eddig. 1) Ez a pár száz éve történt lemúr feljelentés lesz esetleg az oka a 2012-es okozatnak? (Mert gondolom a Mesterek bürokráciájának is kell némi idő a beadványok feldolgozáshoz - persze mindezt csak képletesen értem) 2) Ez a Marsos falduma, hogy "azért kell vele foglalkoznia a NASA-nak, mert különben feltűnő lenne, hogy nagy a kuss" hát ne haragudj, de tökéletesen nonszensz, ezt már bedobtam a második rádióadás után is. Kimennénk tüntetni az utcákra 4 miliárdan a 7-ből, hogy márpedig nézzünk már el a Marsra, vagy hogy kényszerítenénk a tudósokat/kormányokat bármire is? A "fejlődés illúziójának fenntartása" vérszegényecske magyarázat(?)..

Szeter 2009.08.26. 20:38:17

Csatlakozom P-hez, legalábbis a 2. részben feltett kérdéshez. Mi értelme van áltevékenységet szimulálni a Marson? Ha nem teszik, eszünkbe sem jut, hogy oda el lehet esetleg jutni. Az építményekről a NASA is tud? Merthogy van, aki szerint az egész Holdra szállás sem igaz... És ha tud, akkor ők hova, kikhez tartoznak? És hogy lehet az, hogy még egy ember sem akadt köztük, aki mondjuk nem bírta magába fojtani ezt az infót, ha másért nem, hogy a jólértesültségét, fontosságát hangsúlyozhassa? Vagy meg kell különböztetni azokat, akik "szellemileg" jutottak el más bolygókra, azoktól, akik űrhajóval mentek? Talán ez utóbbi irányba kellene elindulnom, de ha válaszolsz, azt megköszönöm :)

lololok 2009.08.26. 20:40:48

Ha te is szellemileg jutnál el a Marsra, te is embereket látnál rózsaszín szkafanderben mászkálni ott :)

Lili 2009.08.27. 08:18:45

Most is vannak emberek a Marson? A Lemúriaiak beengedték őket, mert nekik (L.) csak az asztrálsíkja kell? Amikor az embert a Holdon testbe helyezték, akkor a Holdon emberi életre alkalmas környezet volt?

cath 2009.08.27. 10:49:22

2012, a "csodásabbat" úgy értettem ,hogy itt lehet mit csinálni :) - valahogy a fényrendszerekben elképzeléseim szerint dögunalom van és mindenki csak nézelődik meg ilyenek. Persze én biztos másképpen látom, mint sokmindent. A manók királya meg zavaró. olyan mintha ugyanazon eredetű lenne mint a "gonosz" atlantisziak, csak épp benne van egy pórnépre jellemző alantas düh is irántuk.... holott ha ő lett volna a felső kasztban, még durvább dolgokat művelt volna... de ez csak zárójelben. itt nem ő a téma.

2012 Blog 2009.08.27. 14:23:36

Lili: A lemúriaiak nem foglalkoznak már különösebben azzal, hogy mi folyik ebben a rendszerben, mint írtam, nem tudnak vele így mit kezdeni. Kivéve, ha elölről kezdenék az egész teremtést, amihez el kéne pusztítani a jelenlegi teljes élővilágot, azt meg nem akarják. A Holdon mesterséges környezetben történt a testbe helyezés, valamiféle kísérleti állomáson, de ezt már írtam az egyik válaszban. cath: Nem értem, mitől lenne dögunalom egy olyan rendszerben, ahol az "ember" bármit teremthet, amit akar.

cath 2009.08.27. 14:35:31

2012, hát ez az. Itt nem teremteni lehet elsősorban (az csak a szaporodás kiváltsága- talán azért is olyan örömteli:)- hanem "lenni", meg csinálni mindenfélét. kicsit furi lehet, de itt pont az a jó, hogy nem csak az van amit "akarsz", hanem mozdulni is kell érte. Vagy nem jól értelmeztem, amit írtál? mndenesetre felvázolhatnád a fényrendszerek emberének "napirendjét". hogy ne higyem azt az csak puszta bámulászás meg tespedés a nagy fényességben.

lololok 2009.08.27. 18:54:53

Elég érdekes a próbálkozásod, ahogy egy lenti világ lakójaként fel akarod fogni egy fenti világ érzetét. Szerintem felejtsd el. De ismét csak egy kérdésem van: 2012 látszólag mint egy szappanopera szereplőinek magánéletét, olyan behatóan ismeri az atlantisziak meg lemúrok meg kitudja kik terveit. De honnan? Honnan az információ?

cath 2009.08.27. 20:57:25

lololok, elvileg fel lehet fogni, legalábbis "lenti" nyelvre is át lehet fordítani, mint egy szemléltetésként. Ha nem így lenne, akkor egyetlen ember se tanulna meg semmit és hiába idomítanád a kutyádat is. "minden egy"- azaz a létezés mátrixa- vagy mintázata hasonló kell legyen, ennélfogva ha érteni nem is de valamennyire érezni éreztetni és hasonlatokkal "lerajzolni" le lehet egy "lenti " élőlény számára is.

lololok 2009.08.28. 10:23:38

A minden egy dologgal ez a bejegyzés ellentmond, ha jól értem, mindegy. Viszont amit mondasz, az szerintem hülyeség. Fel tudod fogni egy kő szempontjából a valóságot? Pedig ő itt él velünk, lent. Az én értelmezésemben ezek a fény-tartományok, ha egyáltalán léteznek (bár rá tudok gondolni, tehát valószínűleg léteznek) csak valami fizikai absztrakcióként értelmezhetők. Az ottani "lények" valamilyen jellegzetes frekvenciájú hullámcsomagok lehetnek, semmiképpen sem hozzánk hasonló majmok. Következésképpen napirendjeik, sőt napjaik sincsenek. Oké. Most hogy ne sérüljön a "minden egy" elv, az ilyen világok létezését én csak úgy tudom elképzelni, hogy ezek egyek az általunk is részben érzékelhető frekvenciatartományokkal. Értem? Nem máshol vannak, hanem itt körülöttünk, csak az agyunk ezeket a tartományokat már nem érzékeli. Ezért mondjuk, hogy mi alsóbb világban élünk, hiszen de facto kisebb frekvenciatartományban üzemel a testünk, mint a fényé, vagy gamma-sugárzásé, stb. Ezért nem látjuk ezeket a dolgokat. De ki mondta, hogy egy bizonyos interferenciaképű hullámcsomag nem lehet élőlény? Minden tulajdonsága megvan, ami élővé teheti: megszületik, él egy darabig (mivel nagyon nagy frekvenciatartományban vannak, csak nagyon rövid ideig), meghal. Közben információt szerez (más hullámcsomagokból) és átalakul (lásd hullámok szuperpozíciója). Na, én valahogy így képzelem el. De hülyeség lenne azt kérdezni egy elektromágneses rezgéstől, hogy mi a napirendje. Nem? (lássuk be, ennek a kérdésnek itt a földön sincs sok értelme) Az, hogy egyesek antropomorfizálják az EM hullámokat, és Atlantiszi meg Lemúr lakosokat képzelnek beléjük, az vicces, de emberi dolog. Pont azért, hogy el tudd képzelni.

lololok 2009.08.28. 10:27:54

Ugyanakkor itt most vitába dobnék egy tételt, amit most találtam ki :). Így szól: az idő telésének sebessége (haha), annál nagyobbnak TŰNIK, minél nagyobb információsűrűséggel kommunikál a szemlélő a környezettel. Következmény: egy atlantiszi hullámcsomag 10^-17 sec nagyságrendű "élete" számára kb. olyan hosszúnak tűnik, mint a miénk, hiszen közben fénysebességgel ütköznek bele más hullámok, vagy információk (ez marha nagy információsűrűséget jelent). De figyeld meg magadon: ha baromi unalmas dolgot csinálsz, nagyon lassan telik az idő. Ha izgi dolgot, meg elrepül. Na, milyen?

cath 2009.08.28. 11:36:50

lololok, félreértetted :). a"napirendet" nem szó szerint értettem, NYILVÁN, hanem hogy mégis mivel foglalkoznak, mit tesznek, csinálnak, teremtenek az életük során a fényrendzerben élő lények. A földön sem egy 24 órás tevékenységlistára gondooltam, hanem hogy itt pl . vannak az alapvető vegetetív és létfenntartó tevékenységek (evés ivás alvás), kommunikáció, érintés-társaságra vágyás, hasznos-segítő dolgok ALKOTÁSA, művészet-azaz önnön szépségéért való alkotás, természet felfedezés, kutatás stb. tehát nem kisspista napirendjére átfordítva értettem a fényrendzser napirendjét :)))) A bejegyzés(ek) szerintem nem mondanak ellent a minden egy tételnek, hiszen az isten "akaratából" van mindez, az összes rendszer és az összes lény, még az irányítók is -ha jól értelmeztem eddig. Egy kó szemszögéből is el lehet képzelni a világot, biztos én vagyok gyagya de át tudom "érezni" egy kő életét is A MAGAM SZINTJÉN. És erre gondoltam a képletes leírás alatt. Minden "lefordítható" más nyelvre- szerintem ez is univerzális törvény- erre írtam hogy különben a kutyáddal se tudnál "kommunikálni". Nem hiszem hogy az atlantisziak tiszavirág életűek :)- sőt. A vitaindítódra: szerintem nem az információsűrűség gyorsítja az "idő telését", hanem a lény figyelemenergiája- illetve a lény öröm és elégedettség érzete (lsd- nyaralásnál nem csinálsz semmit, és annyi az információbefogadásod hogy süt a nap meg jó a víz meg a sör, aztán mégis hamar vége lesz :))

2012 Blog 2009.08.28. 12:36:46

Az Atlantisziak és Lemúriaiak nem EM hullámok, hanem komplex szellemlények, ugyanúgy mint mi (illetve nálunk komplexebbek), akik adott esetben a fizikai létezésben is megjelentek, kézzel fogható, szó szerint értendő humanoid lényekként. Élettartamról beszélni egy szellemlénynél nincs értelme. A fényrendszerek lakói egyrészt nem itt vannak, hanem más rendszerekben, másrészt szintén nem EM hullámok, harmadrészt egy megszakítás nélküli ok-okozati életfolyamat náluk több tízezer földi évig is eltarthat.

lololok 2009.08.28. 13:55:39

Ez király, de most mit is mondtál tulajdonképpen? Egy kukkot sem értek belőle. Mi az a komplex szellemlény? Mi az a megszakítás nélküli ok-okozati életfolyamat? Mi miért vagyunk komplex szellemlények, illetve milyenek a nálunk komplexebb komplex szellemlények? Hogy jött ki a több tízezer földi év? És egyébként honnan szeded ezeket?

Doom 2009.08.28. 15:19:22

Gyerünk 2012, legalább ötven közjegyző által hitelesített és a széles tömegek által elfogadott dokumentált bizonyítékot hozz, de gyorsan, mellé hang, kép és videofelvételt, mert bizonyíték kell, nem ígéret. Külön, minden egyes személy számára vidd el, s lehetőleg vezesd oda őket a csillagkapuhoz, vidd át, mutass meg minden rendszert... akkor sem hiszi majd el senki, mert kézzelfogható, látható, hallható, modellezhető, megnyalogatható, megszaglászható, megehető bizonyíték kell...

Doom 2009.08.28. 15:20:48

Meg olyan, amit vízbe tud fojtani, meg tud ölni, el tud pusztítani, hogy ő lehessen az egyedüli, különben rettentő fenyegetést érezne... Hahó!

lololok 2009.08.28. 16:45:46

Én csak valami gondolatmenet várnék, hogy honnan jön ez az egész, mivel eddig nem foglalkoztam ilyesmi mesékkel, mint ez a atlantisz meg lemúria. Dehát eddig csak ide lett írva minden, indoklás nélkül, hogy nesztek, ez az a teljes igazság. Azért valamennyire érthető, ha megkérdezem: miért. Nem? Ha valaki ennyire bátran ki meri nyilatkoztatni, hogy ez a teljes igazság a létezés nagy titkaira, és ebben teljesen biztos: csak van valami érv a tarsolyában, amivel a hozzám hasonló hülye kétkedőket legalább annyira meggyőzi, hogy befogják a pofájukat, nem? :) Doom, a neurózisodhoz fogadd együttérzésem.

2012 Blog 2009.08.28. 21:23:00

Na akkor még egyszer: a következő rádióadásban fogok beszélni a kutatási módszereinkről. És még mindig: nem diagnosztizálgatjuk egymást mentálklinikailag.

steinerista 2009.08.29. 05:53:01

Szia! Köszönöm az új bejegyzéseket, ím néhány buta kérdés, komolyan: Miért olyan fontos a sötét rendszereknek az anyagban is megjelenni? Kötelező is neki? Van arra válasz, hogy miért is olyan jó az anyagba születni és miért olyan fontos itt is lenni egy kicsit? Minden teremtett faj egyes rendszerekben kezdte? Vannak fajok, amiket rögtön mondjuk egy négyesbe ültettek? (mármint a hetesek szerint) Vagy ez azért nem sikerült Lemúriának, mert végül azt a törvényszerűséget mégsem olyan könnyű kijátszani? Akkor viszont Atlantisz megjelenésének van egy olyan deus ex machina íze.. Atlantisznak volt valami magasabb célja is az emberrel, vagy csak játszik? Nekem olvasás közben néha a római Colosseum ugrott be, néha a popcorn is. Bónusz-kérdés: nem lehet, hogy csak azért nem visznek el az irányítók, mert úgyis tudják mi fog történni? :D A hit intézménye irányító-találmány? A "hisz" nem egyenlő a "tud" fogalmával, kíváncsi vagyok, mikor kezdtek el az emberek csak hinni Istenben és felejtettek el tudni róla. Esetleg amíg el nem vették a fizikai megjelenést az Atlantisziaktól a Földön? A hit már annyira alap, hogy ma a buddhisták is úgy tanítanak, hogy hitet kérnek, esetükben hitet a megvilágosodásban, amíg el nem éred azt. Na mindegy, el kéne felejteni, de olyan nehéz az embernek ha megvonják tőle a bizonyítékokat, vagy támad, vagy hisz. Bebizonyítani magának nem tudja hogyan kell, hiszen ezt sem mondta neki senki! Nagyon jól írod, hogy csak el kellene tenni a helyére és nyitott szemmel járni, de nagyon nem könnyű így, hiszen szenvedést generál, ami pedig elvonja figyelmet a fontos dolgokról.

2012 Blog 2009.08.29. 12:37:50

Az anyag a maga tehetetlenségével egyenes következménye annak a szellemi "tehetetlenségnek", ami az alacsonyabb rendű létformákra jellemző. Igazából a legnagyobbtól a legkisebb tehetetlenségig mindenféle textúrából felépülő régiói vannak az Univerzumnak, és hogy ki hova megy, az attól függ, hogy a vágyai hova húzzák. Igen, az egyes fajok általában egyes rendszerekhez köthetőek elsősorban. Egy fajt abba "beleteremtenek" egy adott rendszerbe, de ahhoz, hogy egy adott faj tagjaként megjelenhessen valaki, végig kell járnia oda az utat a "nulláról". Atlantisznak vannak céljai az emberi fajjal, ezek egyelőre nem nyilvánosak. A legalapvetőbb és tulajdonképpen legfőbb cél istent játszani, ehhez pedig kell valaki, aki "hisz" a teremtőjében. A hitre az emberi fajnak azért van szüksége, mert nem rendelkezik valódi tudással. Az emberek tudni soha nem tudtak Istenről, legfeljebb az atlantiszi istenekről, de őket "elvették" tőlük, és az emberi fajt részben megvakították, tehát alapból nem lát az asztrálvilágban, ezt a képességét ki kell fejlesztenie, annak pedig ára van. Hogy az Irányítók miért nem vihetnek el engem, az az egyik következő bejegyzésből ki fog derülni.

lololok 2009.08.29. 15:25:35

Ezt a képességet még emberként ki lehet fejleszteni? Ha igen, hogyan? Nektek van ilyen képességetek?

2012 Blog 2009.08.29. 15:48:45

Harmadik rádióadás... (Mindjárt írok is Macseknak, hogy mikor vesszük fel, csak jelenleg a Lovagrenden dolgozok, közben a pénzem meg elfogyott... szép az élet...)

balin 2009.08.29. 16:55:52

"Arra sincs bizonyítékom egyébként, hogy a szocializmus átverés volt, vagy hogy az Irányítók egyáltalán léteznek, vagy hogy a bankok korlátlanul tudnak fiktív pénzt kibocsátani, vagy hogy az LMP-be Soros nyomja a pénzt." - Viszont látjuk mi lett a szocializmus "vége", a bankok működésére nincs más lehetséges magyarázat, és az LMP is tele van pénzzel ahhoz képest hogy csak egy gittegylet. Amúgy mindegy hogy ki tömi őket, a lényeg ugyanaz. Ez, és a "tudni vélünk minden részletet, még arról is ami közvetetten sincs hatással az életünkre" dolog nem egy kaliber. Az az érzésem hogy azt akarod ezzel sugallni, hogy amit a blog elejébe leírtál, az pontosan ugyanolyan mértékben igaz (vagy hamis) mint az Atlantiszos témád. Ezt ugyanolyan trükknek érzem, mint amit a Zeitgeistel kapcsolatban írtál. Egy kis hazugság, egy kis igazság, aztán megint egy kis hazugság. A helyzet az hogy mindegy mi az igazság (hogy hívják a holdat, vagy hogy hold-e egyáltalán) az a fontos hogy mi a következménye. Az nem zavar senkit, ha olyan elméletet szab össze valaki, ami részleteiben fellelhető máshol is, és olyan benyomást kelt hogy ezek között igenis logikus kapcsolat van (mert ugye a sztori folyamatosnak és logikusnak tűnik). Az zavar engem, hogy egy kalapba akarod beleszórni mindkét témát, hogy aki viszi magával a tudást, vigyen magával valamit ami miatt majd hülyének nézik. Mellesleg a hit nem más, mint a világ működése alapján alkotott modell elfogadása. Pl ott vannak az állatövek. Azt látjuk hogy az azonos időben születettek tulajdosnágai hasonlóak, és ezért elfogadjuk hogy a születés ideje egyeztethető azzal a csillagképpel, amit azidőtájt látunk az égen. Igaz? Azt viszont nem tudjuk hogy a tényleges hatás milyen módon működik, vagy hogy köze van-e egyáltalán a csillagokhoz, vagy az csak egy vetülete az egész rendszernek. Az hogy ilyen részletesen tudni vélsz dolgokat, az nekem azt súgja hogy kitaláció az egész. Persze rá lehet húzni a világ működésére, de akkor meg minek a mese? Miért nem lehet csak simán a végeredményre koncentrálni? Én azt hiszem hogy a régiek sokkal jobban értették a vallást mint mi, és nekik nem volt kérdés hogy mit jelentenek a szimbólumok, ugyanúgy ahogy a matematikus is tudja hogy a lambda jel mit szimbolizál egy témán belül. A lényegi tudás nincs meg, ezért valószínűbbnek tartom hogy az alaokból kiindulva többre jutunk, mintha megpróbálunk mesét szőni a megmaradt vázra. Az utóbbi esetben ugyanis ezer plusz egy féleképpen juthatunk zsákutcába, és még csak nem is tudhatjuk, mert nincs Error üzenet a képernyőn ha félreértünk valamit.

2012 Blog 2009.08.29. 17:11:06

Egy kalapba tartozik a két téma, a következő bejegyzésekben össze lesz kapcsolva, és kiderül, miért lényeges a mindennapi életünk szempontjából, hogy mi volt 25 ezer évvel ezelőtt.

p 2009.08.29. 17:42:52

Tűkön ülünk. Persze hogy aztán azt a történetet megint ki fogadja el, ki látja mesének és ki kezel fenntartással továbbra is mindent, majd az azt követő hozzászólásokból úgyis kiderül. Mert egy mondatban/sztoriban/blogban leírható végső igazság NINCS, és ez benne a leggyönyörűbb.

steinerista 2009.08.29. 21:14:30

Köszönöm! A teremtéssel kapcsolatban most kicsit jobban értek valamit. Egyébként Lemúria elvetélt céljai az emberrel publikusak? Anyagról én úgy gondolom, hogy az anyagi lét egy magasabb tudatnak játék, pillanat. Persze tisztában vagyok a karmával, ergó az előző mondat nem biztos, hogy megállja a helyét, de nem mindenki jön ide a karma miatt, akarom mondani járnak emberek Szibériába is kedvtelésből. Talán a tapasztalatszerzés miatt, talán csak a hedonizmus, elmerülni a fizikai testben zajló kémiai reakciókban, érzésekben, ami persze egy magasabb lénynek triviális lehet, mint felnőtt embernek a lendkerekes autó. Ne haragudj, annyi kérdésem lenne, leginkább az atlantisziakra és lemúriaiakra vonatkozóan, mert látom igencsak részletekbe menően ismered sztorit, én pedig nem. Kibírom és nem fárasztalak :) A képesség(ek) kifejlesztéséhez javaslom a nyolcágú nemes ösvényt mindenkinek kezdetnek, ha nem járod tényleg fizetni fogsz sokat :), és az intuíció fejlesztését (értem ez alatt a megbízhatóságának tesztelését, mert lesz pozitív visszacsatolás sok és az sokat segít abban, hogy ne "hinni" kelljen). Az ösvény fontos, kizárólag már annak gyakorlása is "mágikus" képességeket hozhat, aztán lehet továbbmenni annak, aki akar, vagy akinek egyáltalán szabad. Kíváncsian várom a rádióadást! Őszintén bevallom a másodikhoz még jutottam el, de le van már töltve!

2012 Blog 2009.08.29. 21:28:57

Lemúria elvetélt céljait szerintem leírtam. Kipróbálni, milyen az anyagi létezés háború nélkül. "nem mindenki jön ide a karma miatt, akarom mondani járnak emberek Szibériába is kedvtelésből. Talán a tapasztalatszerzés miatt, talán csak a hedonizmus, elmerülni a fizikai testben zajló kémiai reakciókban, érzésekben" - És az mi, ha nem karma? A karma pont a vágyak kiéléséről és az ezen keresztüli tapasztalatszerzésről szól. "annyi kérdésem lenne, leginkább az atlantisziakra és lemúriaiakra vonatkozóan, mert látom igencsak részletekbe menően ismered sztorit" - ezért van a blogtalálkozó. Nándi órákat tud beszélni Atlantisz és Lemúria témában.

steinerista 2009.08.29. 21:49:14

Igenigen, tényleg hülyeséget írtam, mást akartam és összekeveredtek bennem a mondatok, bocsánat. Nem vagyok valami jó fogalmazó. Nándor könyvét már elolvastam, már a blog eleje felé írtad nekem a nevét, beszéltem is vele sokat de nem pont ezekről a dolgokról. Igazából csak információ-éhségből érdekel sok minden, gyakorlatilag semmi szükségem rá. Lemúria elvetélt céljait így már tudom, hogy leírtad, de valljuk be nem egy nagy dobás, vagy csak én vagyok képtelen felfogni a jelentőségét. Ezért gondoltam van ott több is, legalább kikerülhetők 1., 2. szintű rendszerek.

2012 Blog 2009.08.29. 21:59:51

Jaj, te vagy az, akinek egy barátja halálközeli élményben volt és ugyanazok a dolgok jöttek be neki Atlantisszal kapcsolatban, mint amit mi is írunk!

steinerista 2009.08.29. 22:14:21

Igen és nem, halálközeli élmények után nem Atlantiszról beszélt, azt később nyomoztuk ki, bár ki tudja :) elég sűrűn mondja ő is, hogy "erről még nem beszélhetünk" :)

lololok 2009.08.30. 00:23:38

steinerista, amikor a nyolcágú dolgot említed, akkor a buddhizmusról beszélsz?

2009.08.30. 14:20:11

Igen és nem :) Csak a nyolcágú nemes ösvényről, hogy rend legyen a fejekben! Az nem csak erkölcsi útmutatás, hanem valóban gondolkodni is tanít. Persze nem árt egy mester hozzá, aki meg is magyarázza, én ehhez kevés vagyok. Írhattam volna egyébként a tízparancsolatot is, de a tiltás nem embernek való, nem sült még ki semmi jó belőle :)

Szeter 2009.08.30. 17:02:51

Most néztem csak újra, mennyi új hozzászólás... Cath "halálos" vagy :))) 2012: 'hogy ki hova megy, az attól függ, hogy a vágyai hova húzzák' Majd ezután 'ahhoz, hogy egy adott faj tagjaként megjelenhessen valaki, végig kell járnia oda az utat a "nulláról".' Mielőtt bármilyen utat végigjárna, honnan tudja, hogy hova húzzák a vágyai? Vagy másképp: ha most egy "szellembolygóra" szeretnék születni, akkor a vágyaim újak, emberként kezdtem vágyakozni rájuk? Vagy az eredeti vágyam is a szellembolygóra irányult, csak járom ezt az utat? De akkor miért éppen emberként, miért nem egy másik fajta létsíkon, másik rendszerben? És hogy illeszkedik ebbe a karma? Mert ugye nem biztos, hogy a következő életemben egy magasabb szinten ébredek, sőt...

2012 Blog 2009.08.30. 17:18:27

Elementáris vágyakkal kezdi mindenki, és azok kiéléséből szerzett tapasztalatok által egyre magasabb és magasabb szinteken értelmezhető vágyak jelennek meg. A vágy nem azonos azzal a gondolattal, hogy "deszeretnék". A doom szörny mondhatja, hogy "de szeretnék ember lenni", de igazából nem tud csokipudingra vágyni, mert nem képes felfogni, mi az.

Robi 2009.08.30. 18:56:33

Gyakrabban irhatnal bejegyzest, amugy eleg jo a blog.

kenny 2009.11.06. 18:43:21

És a Jehova tanúival mi a helyzet?:D Ők is Atlantisz kreálmánya?

2012 Blog 2009.11.06. 19:03:04

Fogalmam sincs, nem ismerem őket közelről.

Diodara 2009.11.18. 23:08:46

Nekem meg most valami eszembe jutott. Atlantisz azzal, hogy itt létrehozta a földi poklot, a tapasztalások végtelen tárházát, a gonoszat és jót, pusztítást, fényt, és árnyékot... gyakorlatilag megvalósította a mindenséget kicsiben. És ők ennek a makettnek az elképzelt urai, Istenei. Ezzel szemben Lemúria egy olyan alacsonyabb szintű világot szeretett volna létrehozni, ami békéről szól, és csak a jó megtapasztalásáról. Egyoldalú, ingerszegény, és tökéletes világ. Levezetés: nekem ebből úgy tűnik, Lemúria testesíti meg inkább a luciferi alkatot, ő akart szembemenni a mindenség kétoldalú, ingaszerű tapasztalásrendszerével. Persze lehet ez most hülyeség, de a számomra elérhető infókból, amit ez a blog leírt, ez jön le.

2012 Blog 2009.11.18. 23:16:59

Atlantiszi teremtmény vagy, persze, hogy ilyen undorító módon gondolkodsz, fejjel lefelé nézve az univerzumot.

Diodara 2009.11.18. 23:57:13

Ez nem undorító gondolat, egyszerű következtetés, kérlek cáfold meg. Nem foglaltam állást, fikcióról beszélünk. Nekem, mint xy-nak, akit xy szült és xy helyen nevelkedtem, közöm nincs egyik személyiségjegyekkel ellátott transzcendens erőkhöz sem. Nyilván ember vagyok, így emberként gondolkodom, józan paraszti ésszel. És mint emberek, emberként képzelünk el más entitásokat és emberi tulajdonsággal ruházzuk fel őket, még akkor is, ha azt mondjuk, ő ezt az oldalt képviseli, ő azt. Azért tudjuk elképzelni, mert a mi világunkban létezik mindkettő. És eddig más emberek szaván kívül nem hallottam a felső vezetőktől egyetlen olyan irányt sem, hogy hogyan kéne gondolkodnom, de ismételten: cáfolj rám, ha tévedek. Abból tudok építkezni, amit kaptam, és nyilván az én bűnöm, ha rosszat kaptam, igaz?

Diodara 2009.11.19. 00:03:58

Gondolod, hogy nekem olyan nagyszerű érzés elfogadni egy esetleges választ a rengeteg szenvedésre, amit átélek nap, mint nap? Amit mind átélünk? Én olyan boldog vagyok, hogy "atlantisz teremtménye" vagyok? Ahogy az sem tesz boldoggá, hogy a mindenség apró játékszerei lettünk, és mindenki nagy ívből tesz ránk. Tapasztalja meg az mindezt, aki ezt kitalálta, az lenne fair, az volna igazán karmikus feladat. A legtöbb, amit tehetek jelen helyzetemben, hogy próbálom használni az agyam, de ha elveszik ennek a lehetőségét is tőlem, miszerint "rothadt agyból csak rothadt dolog származhat", nos akkor kérdem én, mit is keresünk mi itt? De ismét, várom az ellenérveket.

erdeklodo 2009.11.19. 00:50:05

Bocs, hogy ide írok (mondjuk máshova sem passzolna annyira), de most épp ez pörög. Párszor már említve lett a -kommentekben is- a különböző jelek története, eredete valódi jelentése, szerintem ez egy érdekes téma, pláne olyan valakinek aki eddig nem foglalkozott vele (mint pl. én:P). Szóval nincs kedved írni egy összegzést ezekről a jelekről? Én pl. nem tudtam, hogy a béke jel az nem is béke jel.. És egy csomó ilyen van még gondolom. Arra is kíváncsi lennék (azt hiszem te említetted), hogy melyik jel rendelkezik "mágikus töltettel is", illetve mi végre használják őket. Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy a sok "rossz" jel mellett fennmaradt e valami tiszta is?

2012 Blog 2009.11.19. 08:48:56

Azt hiszem, ezzel meg is válaszoltad magadnak, hogy mi a probléma. Nem jó embernek lenni, nem jó a Földön élni. Ugyanis a Föld nem az Univerzum kicsinyített mása, hanem a földi teremtés éppenhogy figyelmen kívül hagy alapvető kozmikus törvényeket, pl. a világosságra való törekvést. Aki nem azért teremt egy szenvedésteli sötét rendszert, mert nem tud jobbat, hanem "játékból", az nem egy jó valaki, akit meg kell tapsolni, mert lám, helyet ad a rossznak is a jó mellett, mert annak is helye van az Univerzumban. Persze, hogy van, de törekedni kell a világosságra, és ezt a törvényt Atlantisz semmibe veszi, ezért is nincs fejlődés, ezért is válik az összes földi szenvedés teljesen értelmetlenné, mert nincs benne valódi tanulság, mert nem akarják, hogy az emberek fejlődjenek. A lemúriai tervezés sem csak a jó megtapasztalásáról szólt volna, hidd el. De a jóra törekedni kell, és fejlődni kell, ez a mindenség alaptörvénye, nem a "kettősség" - hanem az egységre törekvés, és Lemúria engedélyt is kapott a saját teremtési projectjéhez a mindenséget irányító hatalmaktól, Atlantisz viszont elrabolta tőle az egészet.

2012 Blog 2009.11.19. 08:58:32

Érdeklődő: A szülői programozásos bejegyzésbe majdnem belekeveredett a pentagram, de igazából azért hezitálok, hogy a jelekről, szimbólumokról írjak-e, mert tervben volt (és félig van is) egy előadás, ami részben erről szólna. Bérelünk egy termet, Nándi pofázik egy fél órát valamiről, aztán én is pofázok egy órát "szabadkőműves és egyéb okkult szimbólumok" címmel. Csak nem tudjuk, hányan jönnének el, és nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, hogy bekockáztassuk a terem bérleti díját. Szóval ez most függőben van.

zui 2009.11.19. 13:18:56

Diodara, ezt ma olvastam és Te jutottál az eszembe. "A munkálkodás tudást teremt, a tudás a szeretet útját nyitja meg; a szeretet a hasonlóságot, a hasonlóság bensőséges áldozatot, az áldozat erényt, az erény méltóságot, a méltóság erőt ad, és az erő véghezviszi a csodát."

Robi 2009.11.19. 16:23:46

Szia 2012. egyenlore megelednek egy szimbolumos bejegyzessel :) . altalanosagban a Reikirol mi a velemenyed? ott is vannak szimbolumok, azokrol mit tudsz?

Diodara 2009.11.19. 18:33:09

Zui, köszönöm, igyekszem, csak vannak jellemhibáim, pl forrófejűség, lázadozás. :D De az idézet mindenképpen találó. Yoda is mondott hasonlókat, csak ő ennek inverzével az erő sötét oldalára figyelmeztetett :)

cath 2009.11.19. 18:39:58

Diadora: Máthé Imre- Yotengrit 1-2- ajánlom. Csak hogy tisztában légy a "dualitás" valódi jelentésével és a teremtés- a világot és univerzumot teremtés egyáltalán nem "jó-rossz, fény-sötétség" ellentétén alapul.

Orangpendek 2010.01.22. 00:45:29

részletekbe menő leírás Atlantisz történetéről? Kíváncsi lennék a forrásra!

wmiki 2010.08.23. 20:43:51

van másik igazság is http://www.scribd.com/doc/28226153/Aryana-Havah-Inuaki-a-bennem-el%C5%91-reptilian-Egy-foldonkivuli-leny-vallomasai

Lukács Lászlóné 2011.08.22. 11:25:04

Nagyjából -évekkel ezelőttről- volt már tudomásom ezekről a dolgokról. Azonban most, hogy elolvastam ezt nagyon feldúlt valamiért. Valószinűleg azért, mert csak most döbbent belém, hogy 30 évvel ezelőtt -25-27 évesen- sokszor volt ugyanaz a visszatérő látomásom, amikor még hallomásból sem ismertem ezeket a dolgokat! Akkor nem tudtam megmagyarázni magamnak és idővel el is felejtettem. Most viszont "beugrott" ujra az egész! Még nem aludtam, de már teljesen ébren sem voltam, amikor megjelent egy hatalmas laboratórium a szemeim előtt. Óriások dolgoztak benne, szám szerint hányan azt nem láttam, de 4-6 biztosan. A többit csak éreztem, ill.feltételeztem. Nagyon nagy asztalok voltak és ezeknek a fiókjaiból, amikor kihúzták valamelyiket mi kerültünk elő, emberek. Sokszor beszaladtak a gyerekeik és játszani akartak velünk, de elzavarták őket. Kísérleti nyulakként tartottak bennünket. Titokban a gyerekek amikor tehették beszöktek és szórakoztak a kísérleti alanyokkal. Megdöbbentő látvány volt ez akkor is és most is ugyanazt érzem tőle. A 12 eon és az alattvalóik /a gyerekek/. Az eonok esetében a szándék nem volt gonosz, csak "tudományos kísérlet"-et folytattak egy nemes cél /szerintük/ érdekében. A "gyerekek" esetében már nem mondható el ugyanez. Azóta sok év telt el, sok mindent megértettem, sok mindenben volt részem. Találkoztam UFO járművel és idegenekkel is. Végeztem Agykontrollt és még sok hasonló mást, mert az volt az érzésem, hogy egy ólompáncél sisak van a fejemen, ami megakadályozza azt, hogy elérjem azokat az információkat, amik itt vannak körülöttem, de nem tudnak áthatolni hozzám. Kerestem-kutattam a miérteket, végül egy személyes tragédia /18 évvel ezelőtt/ megnyitott egy kaput bennem. Egy szellemi iskola tagjaként tudtam meg mindazt, amire addig kerestem a választ. Sajnos egy idő után én állva maradtam, ők tovább haladtak. Most itt tartok, a Világegyetem legprimitívebb -gondolkodó- létezési formájában sok milliárdod magammal...De nem szeretnék elefántként megjelenni egy porcelán boltban sem!

Jagger 2011.08.23. 15:50:04

Hogy érted azt, hogy "Egy szellemi iskola tagjaként"? És azt, hogy te állva maradtál, míg a többiek tovább haladtak?

Lukács Lászlóné 2011.08.24. 08:58:34

Kedves Jagger! Nem vártam érdeklődést senkitől és megleptél. Téged milyen szempontból érdekel az, amit kérdeztél? "Ne higgyj senkinek, ne bízz senkiben, vizsgálj meg minden Szellemet, hogy Istentől való-e!!!" Ha nem sikerült elriasztanom, akkor kérdezz és szívesen válaszolok. Üdv.: Gabi

Vándorr 2012.02.22. 18:54:06

Hú, ezt most találtam, kapcsolódik a bloghoz, és meglepően részletes... persze nem tudhatom, mennyire pontos/igaz, de nekem nagyon koherensnek tűnik... mit gondoltok? http://www.youtube.com/watch?v=U8NNHmV3QPw&feature=related

Jagger 2012.05.29. 17:03:39

Nem tudom, hogy hova illett volna, talán itt a legjobb. Nem tudom ki emlékszik még, hogy régen volt egy oldal, ahol megszólalt egy "elvileg" irányító emberke, aki válaszolt a neki feltett kérdésekre. Ez volt az: http://www.illuminati-news.com/00363.html Akkoriban volt valaki, aki elkezdte lefordítani az angol nyelvű szöveget, csak a fordítást menet közben abbahagyta. Most megtaláltam a folytatást, ha esetleg valakit érdekelne: http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?10958.last Itt fenn van az eddig lefordított teljes szöveg, itt-ott hozzászólásokkal tarkítva, de azokat át lehet lépkedni. Az utolsó részlet kivételével le van fordítva az egész.

st.anger 2012.06.01. 20:29:10

miért mi más értelme lehetne? több ízben is rámutat, hogy hazudik, csak éppen a sok úgy szeretlek bölcselkedés között ezt nem igazán veszed észre. már rögtön az elején több öngólt is rúg, bár van olyan, amit szerintem szándékosan. de ez pl. vicces: új valutát vezetünk be 2008 vége, 2009 eleje körül San Francisco és Damaszkusz lakhatatlanná válik 2010 végére, vagy már hamarabb is. 2009 vége, 2010 eleje felé a jégsapkák jelentős olvadása következik be a napsugárzás hatására, emiatt drasztikusan megemelkedik a tengerszint, és sok nemzetközi nagyvárost elborít a víz. később ezt írja: ... Amely pontos dátumokat és időpontokat ad, azt szinte mind el kell kerülni. A pozitív entitások nem fognak időpontot és dátumot adni. A negatívok igen, mert így elő tudják készíteni a bukásodat. Ha egyszer már becsaptak azzal, hogy időpontokat jósolsz előre és nem történnek meg, akkor már el is érték azt, hogy az üzeneted Fénye kialszik, mert senki nem fog a továbbiakban hinni neked

Jagger 2012.06.01. 21:41:32

Igen, ezeket a dogokat én is megfigyeltem, illetve észrevettem, szerintem mindenkinek feltűnik aki elolvassa. Azonban mint ennek az irománynak is a többihez hasonlóan az igazságtartalmát kell nézni, és nem azt ami nyilvánvaló ferdítés. Nem létezik 100%-ban igaznak titulálható forrás, mindben meg kell találni azokat a részeket, amiket igaznak érzel, de ezt hangsúlyozza Rejtett kéz is. Pl. Nekem még az szúrt szemet, hogy olyannyira jónak tünteti fel saját magukat (Lucifer), mintha náluk jobb, odaadóbb faj nem is létezne a galaxisban, illetve, hogy mekkora hálával tartozunk nekik, hogy egyáltalán itt vannak, és mindent amit tettek, és tesznek csak a mi érdekeinket szolgálja. Ezt azért nem érzem korrekt információnak.

st.anger 2012.06.01. 22:48:28

igen, kész szabotőr az ipse :))

teGergő 2013.09.01. 22:31:20

A Marsól érkezhetett az élet a Földre - meteoritok hátán http://www.hirado.hu/Hirek/2013/08/29/15/A_Marsrol_erkezhetett_az_elet_a_Foldre.aspx Maga a cikk szerintem elég gagyi, nem értem, hogy az adott feltételezésekből hogy jutnak el a mégnagyobb feltételezésekbe ilyen merészen, viszont a cikk címe, amit alapjában hirdetni szeretne az érdekes.

spike_spiegel 2018.12.06. 13:41:05

Jól sejtem, hogy Quetzalcóatl és Lemúria között van valami párhuzam? Tezcatlipoca meg talán Atlantisz között is.
(belefutottam az aztékokba és beugrott)

Egy hirtelen kérdés a semmiből:)
süti beállítások módosítása