HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Megy a vonat, megy a vonat…

2010.02.11. 12:46 dangbird

A zsidók azért képzik olyan gyakran a közbeszéd tárgyát, sokszor az ál-„liberális” tabuk kocsmai döntögetésén keresztül is, mert van egy szűk csoportjuk, amelyik egyszerűen nem fér a bőrébe. Meghatározhatatlan „belső köre” ez a zsidóságnak, róluk írtunk a >Jud Süssről szóló bejegyzésben< is. Nos, Jud Süssék megint előrukkoltak valamivel, amiért aztán lehet, hogy néhány ártatlan zsidót fognak lepofozni a Dohány utcában szélsőségesek (mármint az igaziak):

Miután az elmúlt húsz év során jópár milliárd forint kártérítést lehúztak már a magyar államról (vagyis rólunk) vélt vagy valós sérelmeikért az úgynevezett „vészkorszakban”, most a MÁV-ot vették célba, s pert indítottak ellene, 240 millió dollár vagyoni s egymilliárd dollár nem vagyoni kártérítést követelve a deportálásokban való közreműködésért. Ez összesen durván 235-240 milliárd forint a pillanatnyi árfolyamtól függően. A kereset a Szent Korona Rádiónál >letölthető<. Ugyan nem értem, hogy a vagyoni kártérítés miért a MÁV-ot terheli, a zsidók vagyonának elkobzása hogyan függ össze A pontból B pontba való eljuttatásukkal, de nem ez a legfőbb probléma.

A nacionalista portálokon természetesen hőbörögnek (Kurucékat pl. már meg sem mertem nézni, mekkora méregtócsa közepén tálalják a hírt), azonban lenne egy költői kérdésem: van rá bármilyen esély, hogy a MÁV megnyerheti ezt a pert?

A bíró, Samuel Der-Yeghiayan, örmény származású, így nincs szüksége sokra ahhoz, hogy megkapja a szokásos jelzők mindegyikét, különösen az „antiszemitát”, hogyha nem ad helyt a zsidók keresetének, vagy akárcsak a megítélt összeget csökkenti. A holokauszt szent, a holokauszt tabu, holokauszt ügyben a zsidók véleményével szembeni legkisebb ellenkezés is felér egy öngyilkossággal – legalábbis karrier tekintetében, bár például. Fred Leuchter ellen több merényletet is megkíséreltek, miután kimutatta, hogy az auschwitzi gázkamra falán nincs ciánlerakódás. (A fenti képen pedig az auschwitzi haláltábor úszómedencéje látható.)

Ha tehát a zsidók holokauszt-ügyben követelnek 235 milliárd forintot, az az eddigi tapasztalataink alapján nekik egyértelműen járni fog.

Az >államcsődről szóló bejegyzésben< pedig már említettük, hogy Gyurcsányék régóta bűvészkednek a MÁV-val, darabokban való elprivatizálása egyébként is csak idő kérdése (és ezen természetesen a kormányváltás sem feltétlenül változtat, bár tény, hogy a privatizáció-biznisz elsősorban az MSZP-hez és az MDF-hez köthető, a Fidesz alig-alig vett részt benne), hiszen ez a legjelentősebb működő vagyona a magyar államnak jelen pillanatban. Magyarország vasútjainak összértéke nyilván jócskán meghaladja az állítólagos „államadósságunk” teljes összegét, így áron alul kell eladni, lehetőleg valahol 1 Ft körüli tartományban gondolkodva. Erre pedig ragyogó lehetőséget ad az, hogy a MÁV-ot csődbe juttatjuk. A MÁV eddig is veszteséges volt, az eddigi forráshiányt az állam közpénzekből foltozta be, így a cégen belüli újabb forráshiányok be nem foltozásából eredő csődhelyzetért a kormányt terhelné felelősség. Ha azonban egy külső erő juttatja csődbe a céget (a költségvetés pedig lazán hivatkozhat arra, hogy ezt a 235 milliárdot nem tudják elővarázsolni az amúgy is deficites mérlegből), akkor mind a MÁV vezetői, mind a kormány moshatja kezeit.

Persze nem áll szándékunkban minden hónapban megjósolni a teljes államcsődöt, de mivel a költségvetés már tavaly február óta a szakadék szélén táncol, a kártérítés közpénzekből való kifizetése akár lehet az utolsó pöccintés, amely a teljes fizetésképtelenségig juttatja az államot, hogyha erre megy ki a játék. Ez egyúttal a zsidóellenességet is nagymértékben növelné Magyarországon, az átlagember sokszor inkább ezen utolsó pöccintés elkövetőjét okolná a csődhelyzetért, semmint az elmúlt 30 év politikusait, akik idáig juttatták ezt a valaha nagyon gazdag országot; s már a fent említett bejegyzésben is írtuk, hogy „Jud Süss”-jeink számára szükséges és kívánatos a zsidógyűlölet szítása, főleg, ha azt egy államcsőddel, s ebből következően a rendvédelem minimalizálásával kombináljuk, ragyogó ürügyet ad pl. a Jobbik erőszakos felszámolására, a NATO- vagy ENSZ-erők behozására és ittfelejtésére is…

Egyszóval, ismét csak több legyet egy csapásra, ismét csak a szándék kérdése, hogy mekkora szarba juttatnak bennünket, s ismét leírhatjuk: ne legyen igazunk!

Még egy apró megjegyzés a végére: Amerikában a precedencia rendszernek elég komoly hatása van, tehát egy korábbi ügyben hozott ítélet ott kvázi kötelez egy bírót, hogy hasonló ügyben ugyanolyan döntést hozzon. Ezt a keresetet nem a nemzetközi zsidóság egésze adta be – értelemszerűen, hiszen ők nem léteznek jogi személyként –, még csak nem is Izrael állam, hanem néhány tucat magánszemély, akik neve a kereset végén olvasható. Ha ők precedenst teremtenek arra, hogy a MÁV-ról százmilliárdokat lehet lehúzni a deportálásban való gonoszságos részvételükért, akkor ez megnyitja az utat hasonló pertársaságok ezrei számára…

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr716226067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci 2010.02.11. 13:34:45

Az USA bírósága kötelezheti a Magyar államot a fizetésre? Mi van, ha megszületik a számunkra kedvezőtlen itélet és szarunk a fejükre? Vagy, mint azt már leírták pár helyen, visszaperel a MÁV, hogy jegy nélkül utaztak a kis telhetetlenek?

cath 2010.02.11. 14:17:48

szerintem a máv mint cég nem felelhet egy másik "rezsim" alatti működésért. ha igen, akkor tényleg az egész országot, minden céget és minden embert beperelhetnek, mert "jogutódjai" azoknak, akik anno kenyeret sütöttek a csúnya gonosz vasutasoknak meg a deportáló bácsiknak, meg hallgattak meg stb. De ilyen alapon az egész nem zsidó világ beperelhető mert "hagyta". Szóval ha ezen a peren nem hajtják el a búsba őket, akkor minden nem zsidó elkezdhet gondolkodni, hoghy végez magával (az legalább gyors) vagy megvárja amig kiszívják a vérét. Ilyen zombis filmekben van ilyen feeling: a józan észt is átlépve csak jön és jön a félgólem horda és meg akar enni..... és akármit csinálsz ezek csak jönnek és egyre többet és többet akarnak... Nem tudom Bruce Willis ilyenre fel van-e készülve, vagy csak ufóktól meteoroktól, vírusoktól, atomfegyverektől tudja megmenteni a földet..... ?

Diodara 2010.02.11. 14:25:37

Ha ezt nyélbe ütnék, akkor nagyon nagy rebellion kezdődne, rendesen megpiszkálnák a tüzet, Közel-Kelet már így is pattanásig feszült a zsidóellenességben. Ott, ha Izrael támad és Libanon, Szíria, Irán egyként lép be a háborúba, aztán Izrael oldalán meg az USA, akkor szép kis csetepaté lenne. Ezzel egyidőben Görögország, Spanyolország, Portugália a csőd küszöbén, az Eurozóna napjai meg vannak számlálva. Tűkön ülve várom, hogy mikor döntenek a fejesek a dominó elindítására.

cath 2010.02.11. 15:47:43

ja még za jutott eszembe hogy mivel magánemberként perelték a mávot, bizonyítania kell hoyg az Ő kárát okozta, azaz hogy az ő hozzátartozója sínylődött ott és az ő hozzátartozójától vettek el nemtudommit (azt nem is a vasútnáé vették el szerintem- már a vagyonukat). Mellesleg ha "biztosított" is a vasút kocsikat, minek szálltak fel??? Amúy meg ilyen hír kb akkor jut el ide, ha akarják hogy eljusson... vagyis lehúzás+jó provokáció is egyben. :(

Krtkopes 2010.02.11. 18:35:18

Én komolyan nem vagyok antiszemita de ezeket a sémi népeket már nagyon ideje lenne kilőni űrszemétnek...Am meg szerintem ezt ők sem gondolják komolyan ez annyira abszurd.

M.A. 2010.02.11. 18:41:22

cath: Na igen, érdekes kérdés, hogy ilyen szinten milyen jelentősége van annak, hogy a jelenlegi rendszer csak a népköztársasággal tartja magát jogfolytonosnak, sem a Szálasi-, sem a Horthy-rendszerrel. "bizonyítania kell hogy az Ő kárát okozta, azaz hogy az ő hozzátartozója sínylődött ott" - Ezt mások is felvetették már, hogy a per meg fogja bolygatni a Holomese-"bizonyítékokat", így veszélyes lehet azt egész hazugságvárra. De nyilván a felperes társaság olyan emberekből áll össze, akiknek felmenői valóban ott voltak Auschwitzban, ezt bizonyítani is tudják, és ebből egyértelműen következni fog az is, hogy megölték őket, hiszen "Auschwitz köztudottan megsemmisítő tábor volt". Diodara: "Görögország, Spanyolország, Portugália a csőd küszöbén, az Eurozóna napjai meg vannak számlálva. Tűkön ülve várom, hogy mikor döntenek a fejesek a dominó elindítására." - én is tűkön ülve várom, hogy mikor teljesül a 2001-es jóslatom az Eurozóna 2010-es összeomlásáról...

M.A. 2010.02.11. 18:52:14

"ezeket a sémi népeket már nagyon ideje lenne kilőni űrszemétnek..." - nekem pl. semmi bajom az arabokkal, perzsákkal, kurdokkal, egyiptomiakkal, örményekkel, stb. Egyébként a zsidók közül sokan azért kanászodnak, mert tudják, hogy megtehetik. Kíváncsi vagyok, fordított helyzetben a magyarok hogy viselkednének; ha tudnánk, hogy pusztán a magyarságunk minden alól felmentést ad...

lololok 2010.02.11. 19:30:07

"hogy mikor teljesül a 2001-es jóslatom az Eurozóna 2010-es összeomlásáról" A 2009 novemberi államcsőd-jóslatod is csúszik. Szedd már össze magad.

ph 2010.02.11. 19:33:44

Először azt hittem,hogy ez egy vicc.:D De tényleg. Mondjuk hogy a náczivadászosok írtak egy ilyet és komolyan vették a sajtók.Na,de nem ők voltak.Most komolyan, röhejes lenne ,ha a MÁV ezt leperkálná,ez egy vicc.Ha meg bejön,úgy képzeltem el hogy ilyen alapon szépen az állam is kapitulál,segély nem megy ki a csigányoknak, lopkodások,garázdálkodások (vagy hírtelen tömegesen elkezdenek dolgozni? bár amúgy sem lesz nagyon hol,na de ki tudja) --> polgárhábrú és bejön valami rendfentartó csapat,mint anno a vörös hadsereg vagy ilyesmi.Az itteni cikekk óta vizionálok ilyeneket,úgy tűnik nem csak én :D Mit takar az M.A.? "Én komolyan nem vagyok antiszemita de ezeket a sémi népeket már nagyon ideje lenne kilőni űrszemétnek" EZ kicsit önellentmondás :D De képzeld el a világot zsidók nélkül!Milyen szörnyű lenne má! Na na, ne ejts örömkönnyeket.Biztos hiányozna a Heti Hetes meg a híradó meg a reggeli műsorok, meg az... egész tv.:D Na,de egyébként olyanok mint a cigányok,hogy azt tartod a fejedben ,hogy "van köztük rendes is,na.." csak épp nem azok vannak "rivaldafényben"és nem ők a követendő példa a többinek.(bár a zsidóknál az arány fordított,a többség a rendes...) Valami oka csak volt ,hogy mindig is megkülönböztették a zsidókat,és voltak külön rájuk vonatkozó törvények,pedig akkor még nem tehettek meg amit akarnak.Akkoriban is voltak Jud Süssök :D Na de épp azt csinálom amit az Irányítók akarnak,nem? Szóval miért jó nekik az embereket a zsidók ellen hergelni?Miért nem a romák eleln,ah már polgárháború a cél..

2010.02.12. 15:35:50

Megtisztelés hogy Magyarországon teremtenek precedenst. Mára megugrottak az árak : 8,92 milliárd dollár http://index.hu/belfold/2010/02/12/humbug_a_mav-ellen_inditott_holokauszt-per/

balin 2010.02.12. 21:32:06

"A keresetlevél (pdf) szerint a vasúttársaságnak tudnia kellett arról, hogy a zsúfolt vagonokban Auschwitzba szállított emberekkel mi történik. A szerelvények ugyanis üresen jöttek vissza..." - Ez hazugság! Köztudott hogy több tonna (zsidókból készült) szappant szállítottak vissza azokon a vagonokon! :D

2010.02.12. 23:13:26

Meg lámpaernyőket :D Ja és ne hagyjuk ki a matracot se : http://naczivadasz.com/index.php?q=tobb_dolog#comments

cath 2010.02.12. 23:16:14

ma már többen nyilatkoztak, egyelőre nonszensznek tartják, pontatlan az időszak is a perlevélben, meg többnyire német vagonokban szállították, és csak az országhatárig, stb. szóval több benne a valótlanság. Inkább a provokáló hatása miatt bosszantó (bár kinézem az államból hogy fizet valamennyit csak hogy befogja a szájukat- mellesleg a leszármazottak hogy lettek ha nem élték túl a felmenők? vagy itt most hány generáció utáni rokon követelőzik....?

hej 2010.02.13. 20:29:33

Az jutott eszembe, hogy nem lehet ez egy jól megrendezett jobboldali "hekk"? Valamilyen világ publicitást kiváltó és a pofátlan, kapzsi zsiffineket és ország-világ előtt ismert mentalitásukat lejárató dolog? Mert sok helyen olvasni az önjelölt "szakértőktől", média által kinevezett szakértőktől és talán valódi hozzáértőktől, hogy kb. általános iskolás felkészültséggel is kiszúrhatók a bakik a feljelentésben. Pl. állítólag mellékeltek fotókat MÁV feliratú vagonokról és már mondták is sokan egyből, hogy nem is volt még ilyen cég (nem így hívták, én nem néztem utána nem tudom), ráadásul német vagonokkal fuvaroztak. Meg vasútasok lövöldöztek, raboltak, ástak sírokat, időpontok sem stimmelnek. Stb., stb. "Kilenc év" mélyreható kutatás (nekik ugye szabad) után ennyike futotta? Ilyen hibák csak szándékosan lehetnek, ha mindezek a "bizonyítékok" tényleg csatolva vannak. Nem tudom a feljelentőknek meg kellett-e adni a pontos címüket (az ügyvédnél úgyis megvan) vagy elég volt az aláírás -bár adhatnak kamu nevet, címet is-, mert a csikágói nagyfejűek átnézik az iratokat és annyit mondanak (reméljük): Ülj le fiam, egyes! Nincs per. Ez esetben meg sem kell jelenni a bíróság előtt, tehát az inkognitó megmarad és a trükk sikerült. Node ez a gondolatmenet már eléggé messze van a realitásoktól, pedig nagyot durranna! Egyébként ez a száz lény mi jogon követel magának csilliókat (az adott esetben -természetesen nincs így, de ha így lenne-) az én nagyapám, dédapám szenvedéséért? "400 000" ember nevében jár nekik? (amúgy mind túlélő, mert a hírek szerint leszármazottak is vannak bőséggel?!) Más ember sorstragédiája ilyen sokba fáj nekik? NEKIK? Nem az a fajta (empátia szempontjából)! feldmájer meg a kurva anyját kiáltsa ki megint bűnösnek, ne az én népemet. (Mér' nem lázadtak fel a "költözés" alatt, mint a táborokban lakók, pedig ott sokkal kevesebb eséllyel indultak.) Nyilván történtek gyalázatos dolgok, de basszák meg a leszármazottak! Köztudott, hogy csak a kisembert vitték (akiket én is sajnálok), a gazdag zsidó az kivásárolta (csak) magát és a családját és vagyonostul húzott el. Hol volt az empátia a véreikkel kapcsolatban? Mostanában is csak a módos dologtalan zsidók keverik a szart, mint mindig. hej

Szeter 2010.02.14. 10:32:31

Nem akarnám ismételni a sok ötletet, ami egyébként is olvasható... csak egy dolog, kicsit Hejhez kapcsolódva: ha 95 zsidó felmenői után egy és negyedmilliárd dollár jár, akkor az állítólagos hatmillió után összesen mennyi? Ha csak a MÁV-tól ennyi, akkor a többi "közreműködőtől" mennyi? Egyébként is, hogy jött ki negyedmilliárd vagyoni kártérítés, ezek ennyire gazdagok voltak? 2012, csatlakozom, most miért M.A.?

2012 Blog 2010.02.14. 10:37:49

Hogy ne legyen 2012 :)

27 2010.02.25. 11:12:50

talan ez az egesz arra volt jo, hogy teszteljek, mennyire akad fenn rajta a nemzeti oldal

teGergő 2013.08.24. 20:27:56

"Hiába perelték Chicagóban a MÁV-ot: Három év után egy amerikai bíróság kimondta, nem illetékes a holokausztért kárpótlást követelők perében a magyar vasút és a nemzeti bank ellen." http://most.444.hu/2013/08/24/hiaba-pereltek-chicagoban-a-mav-ot/
süti beállítások módosítása