HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Monarch-programozás

2010.07.01. 12:06 dangbird

A most következő bejegyzés egyike lesz a „nehezen feldolgozhatóaknak”: az Irányítók titkait végső soron az is védi, hogy ha egy bizonyosnál nagyobb mélységig ássuk magunkat, olyan bizarr, a normális gondolkodástól annyira eltérő dolgokat fogunk találni, amelyeket a legtöbb ember nem hisz el vagy nem tud felfogni. Programozásról szóló sorozatunk negyedik részében az Irányítók fészkébe fogunk egy rettenetes kirándulást tenni: a kaptárba, melyben szaporodnak s ahonnan a világot irányítják.

Amivel azonosulsz, attól nem félsz. Ez az alapja a többgenerációs bántalmazás (MGA – multi-generational abuse) mechanizmusának. A kisfiú, akit rendszeresen megver az apja, ha egyedül van otthon, és nem látja senki, apja ruháit magára húzza, vagy ha apja dohányzik, titokban rágyújt. Azonosulni akar az agresszorral, félelmét, szorongását így próbálja leküzdeni, feloldani – sikerrel; a pozitív visszacsatolás után pedig ez szándékosan keresett viselkedésmintává válik: a gyerek megveri öccsét, ha az apja az anyját is megüti néha, ő is így fog tenni, s ami a lényeg: felnőtt korában ő is bántalmazni fogja gyerekeit.

Így jön létre a többgenerációs bántalmazás ördögi köre, amely nem várt lehetőséget adott az Irányítóknak önmaguk és kiszolgálószemélyzetük formálására – ennek módszertana pedig a XVIII. század óta fejlődik folyamatosan.

A lehetőség abban rejlik, hogy a bántalmazás áldozatainál a disszociáció képessége fejlődik, az MGA-áldozatoknál pedig már genetikailag öröklődik, így eleve fejlett diszociációs képességgel és hajlammal születnek az Irányító-palánták.

Mi is a disszociáció? Egymáshoz nyilvánvaló módon kapcsolódó tények mélytudati indíttatásból össze nem kapcsolása. A permanens disszociáció pedig: tudathasadás. Egy tipikus példa maga a judeokeresztény vallás: nyilvánvalóan valaki nem hihet egyszerre az Úrban és az Atyában, illetve nem hiheti, hogy a kettő ugyanaz az isten, a keresztény ember pedig pontosan ezt hiszi, mivel születésétől programozták bele ezt a hitet. Az újszülött tudata üres lap, bármivel megtölthető, akár olyan „tudással” is, ami a tapasztalati valóságnak vagy éppen önmagának ellentmond.

A bántalmazás és a disszociáció között azért van összefüggés, mert az ember természetes disszociatív képessége menekülési lehetőséget kínál egy nemkívánatos helyzetből. Ennek közismert példája a Fight Club főszereplője, aki (többek között) az inszomniából menekül ki disszociációval, s amikor a filmben lúggal kezelik a kezét, látható, hogy reflex-szerűen használja menekülésre a disszociatív állapotot. Ez ugyanis, hasonlóan az agresszor említett megszemélyesítéséhez, jutalmazó mechanizmus, tehát ha valakinek egyszer sikerült disszociációval kimenekülnie egy kellemetlen helyzetből, onnantól keresni fogja a disszociatív állapotot – különösen, ha az abból való kilépést pedig büntetjük. Ha egy gyereket elég hosszú ideig bántalmazunk szinte megállás nélkül, egy idő után a tudat fel fogja adni az újraegyesülési kísérleteket, és permanensen hasadt állapotban marad.

A módszer neve: Monarch-programozás. Az Illuminátusok dinasztiái már legalább a XVIII. század óta kísérleteznek vele, az igazi áttörést azonban az 1940-es években érte el Dr. Joseph Mengele. Ő a zsidó gyerekek közül kiválogatta a legintelligensebbeket, s a rajtuk való kísérletezéshez gyakorlatilag carte blanche-t kapott az Irányítóktól: azt csinált velük, amit csak akart. (Az egyik kutatási területe pontosan az volt, hogy felderítse, milyen és mennyi kínzás az, amit még éppen túl lehet élni.) A háború befejeztével az amerikai kormány az operation paperclip keretei között „átmentette” Mengelét Amerikában, ahol a CIA-nál dolgozó kollégáival megosztotta kutatási eredményeit, és kezdetét vette a CIA MK Ultra nevű programja, melynek lényege az volt, hogy az Illuminátus családokon és egyéb dinasztikus rendszerben működő Irányítókon kívül másokat is programozzanak, nagy tömegben. Így rendelkezésre állnak majd kisebb értékű, feláldozható rabszolgák is, s egész kaptártársadalmat tudnak kiépíteni, szaporítókkal (alfák), dolgozókkal (gammák), harcosokkal (delták), stb.

Hogyan történik a Monarch-programozás?

Ideális esetben, amennyiben a teljes kezelést hajtják végre a gyereken, az a fogantatással kezdődik. Maga a fogantatás is történhet speciális körülmények között, ha egy ún. homunculust akarnak létrehozni a programozók. (A homunculus vagy „holdgyermek” egy mágikus operációk sorozatával mesterségesen felépített szellemstruktúra, tehát ez a reinkarnációs folyamat manipulálásának egyik módszere, de erről most itt nem írunk részletesen.) A lényeg, hogy a traumatizálás már az anyaméhben elkezdődik, pánikdrogokkal és tűszúrásokkal. Bizonyos esetekben az agyműködést szabályzó implanto(ka)t már magzatkorban célszerű behelyezni, in utero műtéttel. A gyermek eleve erős disszociatív hajlammal fog világra jönni, főleg ha mindkét szülője MGA-áldozat.

A szülést mesterségesen indítják meg, mégpedig idő előtt. A koraszülöttség a traumatizálás alapvető része, a bőr nincs teljesen kifejlődve, minden érintés fájdalommal jár, így az anyai ölelés is egyszerre fog örömet és fájdalmat okozni – szó szerinti anyai ölelésben viszont nem is lehet része ezeknek a gyerekeknek, a születéskor legalább négy-öt évre elszakadnak a szüleiktől, pótszülőjük az ún. kezelő (handler) lesz, aki a tényleges programozást végzi.

A kezelő az első másfél évben a világ minden szeretetével elhalmozza a gyereket. Közben intenzív képzés indul meg, melynek pontos menetét, irányát az ún. PAS-teszt (Personality Assessment System) dönti el; erre főleg akkor van szükség, ha a gyermek nem homunculus, hiszen ha az, a programozó tudja, mit rakott össze, a PAS-rendszer legfeljebb a sikeresség teszteléséhez kell. A PAS teljes egészében elektródákkal ill. a gyermek elé vetített képekkel működik, így már egyhónapos korban is alkalmazható. A PAS teszt fogja eldönteni, hogy az újszülött milyen funkciót fog betölteni a kaptárban: popzenész lesz belőle vagy asztrofizikus, titkosügynök, stb.

Másfél éves korban jön el a fordulópont. A gyereket ekkor ideiglenesen elszakítják a kezelőtől. Ketrecbe zárják, s a bántalmazás elkezdődik. A CIA tudósai már az 50-es években rájöttek, hogy nem minden esetben szükséges egymástól izolálva tartani a ketreceket: adott esetben az egyik gyerek bántalmazása a szomszéd ketrecekben lévő gyerekeket is traumatizálja – bár van olyan, akinek a magány, az elszigeteltség okoz nagyobb traumát (ez a PAS alapján könnyen eltönthető, amennyiben internalizáló vagy externalizáló típus az illető). Egy „kimentett”, deprogramozott rabszolga beszámolt egy katonai bázisról Amerikában, ahol egy használaton kívüli hangárban több ezer ketrec vette körül az övét. S nem ez az egyetlen hely – jópár tucat programozással foglalkozó létesítmény van a Földön. (Tudomásunk szerint Magyarországon nincs, az itteni rabszolgákat a rendszerváltás előtt a Szovjetunióban programozták.)

A bántalmazás lehet szúrás vagy vágás, verés, nemi erőszak, de a „kifinomult” módszerek tárháza végtelen: vízbe fojtogatják a gyereket, élve eltemetik, kígyókkal teli verembe lökik, elektrosokkolóval felfegyverzett, idomított majommal zárják össze – az elektrosokk egyébként is gyakori és kedvelt módszer a programozásnál. A kínzásoknak általában akkor van vége, ha a gyerek mazgati pózt vesz fel és abban „lefagy”, nem reagál külső ingerre. Ekkor egy erőteljesen disszociatív állapotba jutott el.

Az így „felpuhított” gyerek aztán kap egy erős drogkoktélt, ami megakadályozza, hogy a következő percekben elveszítse az eszméletét, s ekkor végtelen örömére és megkönnyebbülésére feltűnik a színen kezelője. (Frissítés: ma már lehetséges mikrohullámmal is meggátolni, hogy valaki elaludjon vagy elájuljon.)

Az eszméletvesztés, melyet a drogok meggátolnak, sok esetben nem a fizikai fájdalomtól következne be – hiszen sokszor „csak” egy sima nemi erőszak következik –, hanem attól a traumától, amit az a tény okoz, hogy a bántalmazást innentől a kezelő folytatja. Az egyetlen ember, akiben a gyerek bízhatott, akinek a visszatérését várta, szintén ellene fordul. Ettől a ponttól kezdve jön létre a végleges tudathasadát, különösen azért, mert innentől kezdve a kezelő, ambivalens viselkedésen keresztül, szeretet-gyűlölet kapcsolatban lesz a gyerekkel, ami biztosítja a folyamatos disszociációt.

Innentől a kezelő annyi töredékszemélyiség (alter) létrehozására képes, amennyire csak az adott programozási mintánál szükség van. Az alterek nem önálló személyiségek, melyekből több él a betegben – pont ez a programozás lényege. Az alterek töredékek, akik keresik az egységet, de mivel a többi altertől traumán keresztül elszigetelve tartják őket, a kezelővel pedig folyamatos, közeli kapcsolatban vannak, így a kezelővel fognak gondolatban „egyesülni”, vagyis a kezelő pszicéjének részeként fognak funkcionálni, innentől pedig a kezelőnek végtelen hatalma van fölöttük.

A kezelő és a rabszolga közötti életkor-különbségből adódik, hogy a rabszolgák általában túlélik kezelőjüket – kivéve az „eldobható” modelleket, pl. öngyilkos merénylők vagy szexrabszolgák (Béták) –, valamint egyébként is kényelmesebb állapot, ha a rabszolgának saját kezelője mellett tudnak parancsolni a programozók ill. a magasabb szintű Irányítók, így a kezelő feladata, miután a megfelelő „rendszert” beleprogramozta a rabszolgába és rögzítette, hogy a rendszer egyes funkcióihoz parancskódokat rendeljen és rögzítsen, részben az előző bejegyzésben említett horgonyzás technikájával. (A horgonyzás, mint láthattuk, még egy egész-séges emberen is jól működik, egy önálló létezésre képtelen alter esetében nyilván hatványozottan hatékony.) A parancskódok egy része személyre szabott, egy más része univerzális, minden adott szintű és típusú rabszolgában benne van. Innentől kezdve, aki kölcsönkapja a kezelőtől azt a kis füzetet, amelyben a parancskódok vannak felírva, az kölcsönkapta az adott rabszolgát.



A legtöbb rabszolga nem tudja önmagáról, hogy programozták. Van egy, néha több felszíni alter, amelyik a testet birtokolja a nap nagy részében, ez egy viszonylag jól funkcionáló, összetett személyiség, s ő hiszi magát a teljes/valós személyiségnek. A programozás és a többi alter emlékei blokkolva vannak, ennek a blokkolásnak a feloldása akár halállal is járhat. A kezelők, a programozók, magasabb szintű Irányítók, akik ismerik a programozás módszertanát és szokásrendjét, szükségszerűen tudják önmagukról, hogy őket is programozták, azonban nekik is van egy front-alterjük, akik önmagát valósnak hiszi, noha közben pontosan tudja, mi az, hogy a front-alter. (Igen, ez a disszociáció!)

Azok az implantok, melyek elősegítik a hasadt személyiség (MPD – Multiple Personality Disorder) kialakulását (lásd a videó példáját), főleg akkor hasznosak, ha valakit nem születésétől programoztak, hanem később, kisgyerekkorában vontak be a programba (ez elég ritka). Ennek annyi a gyengéje, hogy ha az implant tönkremegy (pl. szándékosan tönkreteszik, hiszen vannak emberek, akik deprogramozással foglalkoznak), az alterek könnyedén egyesülni tudnak halál vagy egyéb mellékhatás nélkül – a programozott rendszerben normálisan jelen lévő csapdák hatástalanítódnak. (Az egyik ilyen csapda egy mélyre helyezett, a test fölötti vezérlést normálisan soha meg nem kapó alter, amelyik valósnak hiszi önmagát, s emlékei is vannak a programozás egyes részleteiről. Ha a deprogramozónak sikerül erre rábukkanni, azt hiszi, hogy megtalálta a rendszer magját, s hónapokra megakad a kezeléssel.)

Az implantok mellett a fizikai beavatkozás egy másik módja az agytörzs műtéti megsebzése. A megrongált rész újraépül, mégpedig erősebb struktúrával, több szinapszissal, mint korábban. Ehhez hasonlóan lehetséges az emberi izomszövet mikrohullámmal való roncsolása, melynek nyomán erősebb izomrostok fognak nőni – így lehet az ember testi erejét növelni úgy, hogy jelentős mennyiségű időt és energiát spórolunk meg a fizikai képzésen. (Figyelem! Senki ne dugja a karját a mikróba! :)

Miközben a manipulált tömegek egyre silányabb nevelést kapnak, Moriah kaptárának képzési módszerei folyamatosan fejlődnek. Az Irányító-palánták egy része már egy éves kora előtt tud olvasni, s általában, egész gyerekkorában rendkívüli mennyiségű képességfejlesztő játékban, gyakorlatban van része. Míg minket rávettek, hogy több tízezer év hagyományával szakítva a gyermekeinket műanyagból készült rácsos kiságyba tegyük, addig ők nagyon jól tudják, hogy a bölcső jelentős mértékben hozzájárul a mozgáskoordináció kifejlődéséhez. Azért is írtuk meg ezt a cikket, hogy a szabadságért küzdeni akaró-próbáló emberek egy kicsit jobban átlássák, mivel is állunk szemben. Becslés szerint legalább hárommillió programozott rabszolga él a Földön, annak ügyében inkább nem is találgatnánk, ezek közül hány Delta. Minden magyar szülőnek óriási a felelőssége, hogy ha a Monarch-programozott rabszolgákkal nem is tudja felvenni a versenyt, legalább életképes legyen az a szerencsétlen gyerek, mosogatógép, mobiltelefon és mikrózható zacskós leves nélkül is. A most felnövő generáció fogja megvívni a végső harcot, nem a miénk.

Ui: Ha egy deprogramozott személy olvassa ezt a cikket és úgy döntene, megosztaná az országgal a történetét, vagy már korábban is próbálta, de mindenhol falakba ütközött, keressen meg minket e-mailben! Mi készen állunk bármilyen önvallomást vagy egy riportfilmet nyilvánosságra hozni az ügyben.

SZERK: Végre-valahára felraktam Fritz Springmeyer 750 oldalas angol nyelvű "Monarch-bibliáját", melyből gyakorlatilag a legapróbb részletekig minden fortélya kiderül ennek a technikának. Ha valaki lefordítaná magyarra - tegye, aztán küldje el (Drábik Jánosnak is, nekem is). Vigyázat! Ha valakinél a legcsekélyebb gyanúja fennáll annak, hogy programozták, ne olvassa el ezt a könyvet, veszélyes lehet.

The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave

172 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr476226040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M.A. 2010.07.01. 12:11:23

Valaki kérdezte, vajon milyen lehet egy Irányító élőben. Most már adott a válasz: attól függ, épp melyik alterje aktív.

M.A. 2010.07.01. 12:21:01

Ja igen, hamarosan felkerül a 2012 Bonanzára egy 700 oldalas könyv a témában.

Levi 2010.07.01. 12:58:27

Az egyik kommentemben merült fel, hogy hogyan nézhet ki egy irányító. Sci-fibe illő ez az egész monarch programozás.

Lili 2010.07.01. 13:02:04

"A lehetőség abban rejlik, hogy a bántalmazás áldozatainál a disszociáció képessége fejlődik, az MGA-áldozatoknál pedig már genetikailag öröklődik, így eleve fejlett diszociációs képességgel és hajlammal születnek az Irányító-palánták." Hogyan kerül bele az élettapasztalat a génekbe?

Lili 2010.07.01. 13:09:09

"melynek lényege az volt, hogy az Illuminátus családokon és egyéb dinasztikus rendszerben működő Irányítókon kívül másokat is programozzanak" A sajátjaikat hogyan programozzák? Gondolom, nem bántalmazással.

Lili 2010.07.01. 13:10:29

na, ezt ki fogod törölni, mert nem ad hozzá értéket, de homunculus WTF?????

M.A. 2010.07.01. 13:16:59

"Hogyan kerül bele az élettapasztalat a génekbe?" - beleíródik. (Bruce Lipton előadás a Bonanzán, 8000-edszer mondom.) "A sajátjaikat hogyan programozzák? Gondolom, nem bántalmazással." - dehogynem. Az Illuminátus családokban használták először az MGA-t szándékos programozásra.

Lili 2010.07.01. 13:40:07

Van bármi esély, hogy egy programozott rabszolga a hétköznapi életben magától rájöjjön, hogy mit tettek vele? Értem, hogy el vannak szigetelve az alterok és az emlékek, de pl. a fenti interjúalanynak is beszivárogtak ezek rémálomként. Ez volt az első kérdésem, magától rá tud-e jönni. A második, hogy miről lehet felismerni a programozott egyént? Mimika, gesztikuláció, hanglejtés, életmód, szokások, bármi terén bármi ráutaló jel? Harmadik: Te vagy Nándi vagy a többi kommentelő találkozott már ilyennel élőben? Nem feltétlenül deltával, akármilyen funkciójúval.

Lili 2010.07.01. 13:57:44

Az első kérdést pontosítanám, hétköznapi élet alatt azt értem, hogy nem éri baleset sem.

steinerista 2010.07.01. 14:33:27

Nekem a B. Gordon gyanús, az a "ki/hol vagyok" pillantás, plusz a politikai szerepe, de lehet csak túl sokat olvastam erről már és fantáziálok. Drábik szerint néhány intézetben már elkezdték itthon is, talán csak a finomabb módszerekkel és talán nem is igaz :)

steinerista 2010.07.01. 14:34:14

Ja és király a cikk, rövid és velős :) Köszönöm!

b_alin 2010.07.01. 14:56:04

Én nem értettem hogy a főszereplő a Fight Clubban pontosan hogy menekül disszociációval. Emlékszem a filmre, de lehet meg kéne nézni újból. Valaki segítene hogy konkrétan mi történik a filmben ami a disszociációhoz köthető? BéGordon fején épp tegnap röhögtem, valamelyik jobbikos felszólalás közben belógott a képbe balról, ott röhögcsélt magában és rendezgette az iratait. Mellesleg nem kell programozásról tudni ahhoz hogy az ember lássa hogy Kúrcsány, Orbán meg az összes elmebeteg csak báb.

newman 2010.07.01. 15:49:42

Sziasztok. Nem a témához illik de érdemes megnézni az alábbi videót ha még nem láttátok: http://vimeo.com/12659734 Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szép napot nektek.

M.A. 2010.07.01. 16:00:56

Az ilyenek mehetnének ám a fórumra.

Lili 2010.07.01. 16:08:45

Kaphatok választ?

Nihilus 2010.07.01. 16:20:29

"ez a reinkarnációs folyamat manipulálásának egyik módszere" Erről egyébként tudsz konkrétan valamit? (Nem kell kifejteni most, elég egy igen vagy nem válasz, a részleteket majd a következő bejegyzésben írd le.)

M.A. 2010.07.01. 16:22:02

Lili: nem tudok róla, de lehet, hogy előfordult néhány ilyen eset. Nyilván ha nem fontos ember, akkor "ejtik a programból". Nem tudom, felismerni hogyan lehet, ha látnék több embert, akiről tudom, hogy programozva van, lehet, hogy felismernék valami mintát. Élőben még nem láttam olyat, akiről biztosan tudtam, hogy programozták. b_alin: Látható emberek közül viszonylag kevés van programozva, szerintem Orbán-Gyurcsány-Bajnai nincsen, bár Orbánt azért megnézném UV alatt. (Kihozza a sebhelyeket.) Fight Clubban konkrétan hasadt személyisége lesz. Mikor lúgozza magát, akkor valami fantáziabarlangba menekül, amit a halódási tanfolyamon tanítottak neki.

Lili 2010.07.01. 16:22:21

Hehe, elég egy igen vagy nem válasz :) van, amikor az is túl sok leütés, hogy nekifogjon.

M.A. 2010.07.01. 16:22:47

Nihilus: homunculus készítéséről nem akartam részletesen írni, erősen átlóg az okkult tudás világába.

Lili 2010.07.01. 16:22:50

Köszönöm.

steinerista 2010.07.01. 17:12:44

B_alin: nem minden báb monarch, de minden monarch báb :) Itt most a monarchról van szó.

Diodara 2010.07.01. 17:42:15

Én ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogy erre hogy az istenben jöttek rá? :D Jó nyilván az ember teremtőivel a seggükben azért ismerték a kiskapukat. Vigil blogokon ki vannak elemezve klipek, filmek, ahol ezt kicsiben is elnyomják, rengeteg disszociációt tolnak az arcodba.

spike 2010.07.01. 18:41:33

"A most felnövő generáció fogja megvívni a végső harcot..." - akkor bizony nagy baj van :) a fenébe jól megcsinálták...

Diodara 2010.07.01. 19:16:36

""A most felnövő generáció fogja megvívni a végső harcot..." - akkor bizony nagy baj van :) a fenébe jól megcsinálták..." Jah. :S De így lesz a legszebb, ha ebből a helyzetből fel tudnak állni agymosott fiataljaink. Én 2027-ben leszek 37. Remélem már nem érem meg azt a kort. :D Vagy ha igen, akkor érjem meg a 40-et is. :)

b_alin 2010.07.01. 19:43:06

Nem is tudom hol olvastam vagy honnan hallottam, de a _mai_ magyarság madara nem a sólyom, hanem a holló. Magyarul nekünk kell megteremteni a lehetőséget arra hogy az első "Turul generáció" szárnyalhasson. Talán Géczy Gábor mondta egy előadásán...

cath 2010.07.01. 20:50:01

Ez azért félelmetes (bejegyzés). Azt mondjuk nem értem, hogy a "kezelő", hogy tud másfél évig szeretetteljesen fordulni a gyerek felé, aztán meg bántalmazni. A mai magyar gyerekek (pár évesek) szerintem érdekesek. Azaz képesek lehetnek új lapot nyitni. Nem tudom, hogyan lehetne nem elrontani őket.... Sokszor érzem hogy nem vagyok elég jó anya, mert nagyon sok oldalról nem engedik, vagy olyan erőfeszítésbe kerül a "normális" élet biztosítása/mindennapi megélése, hogy én rokkanok bele. De azt is tudom hogy óriási a felelősségem, mint minden szülőnek, aki egy ilyen világba gyereket hozott.

Lili 2010.07.01. 21:09:36

Igen, ezen én is gondolkoztam, miközben próbáltam lenyelni a hányingert, hogy mégis hogy képes ilyen kegyetlenségre valaki egy tehetetlen kisgyerekkel szemben.

hermes3X 2010.07.01. 21:23:28

Pár popzenében is ismert programozott L.Gaga,Beyonce,Jacko,Madonna,Tokio Hotelben az ikrek, Ügye mengele is az ikreket sokkal jobban szerette,mivel jobban programozhatóak stb... Most láthatjuk,hogy milyen "emberekből" akarják felépíteni az új világrendet. Elérik az ,hogy egy ember isten legyen, ha csak közbe nem jön valami... Amúgy én pont azt nem értem,hogy elvileg a léleknek ezt választania kell,inkarnáció elött,vagyis tudatában van annak,hogy így fog leszületni...Akkor annak az embernek nagyon nagy negatív karmája van,vagy ez belenyúlás az inkarnációba?

zui 2010.07.01. 23:02:59

Nem semmi kirándulás a Sötét Oldal vegykonyhájába! Már az NLP is megfeküdte a gyomrom, ez azonban már égbekiáltó! Kik foglalkoznak deprogramozással? Erre mikor kerül sor? És egyáltalán, szerinted ilyen hitványsággal szemben elegendő ha az ember bölcsőben ringatja a gyermekét, vagy nem tesz elé zacskós levest,…..? Ezzel az ocsmánysággal a maga szintjén kellene harcolni, vagy tévedek?

Levi 2010.07.01. 23:25:31

Hermes kérdése érdekes, én is szivesen hallanám a választ. Másik... egy alacsonyabb szintű személyen használják a monarch programozást, de a neveéújén és az ő irányítóján is használták, és az ő irányítójukon is, akkor legfelül ki áll? Barack Obama? Jim Karrey? Alanis Morisette?

spike 2010.07.02. 02:08:03

"És egyáltalán, szerinted ilyen hitványsággal szemben elegendő ha az ember bölcsőben ringatja a gyermekét, vagy nem tesz elé zacskós levest,…..?" szerintem inkább arra gondolt, hogy a gyerek képes legyen a saját lábán megállni, legyen jó problémamegoldó képessége, ne haljon éhen, ha az anyja nem ér rá neki kaját csinálni. véleményem szerint a mai gyerekek nagy részének a segge ki van nyalva.a tinédzserek közt meg az a menő aki egy éjszaka alatt 10ezret eliszik a kocsmában.15éves lányok versenyeznek, hogy ki fekszik le több emberrel.otthon meg megy a hiszti, ha valami nem úgy megy ahogy akarják... és ők vívják meg a végső harcot.

cath 2010.07.02. 09:34:21

spike- nem. A most max 5 évesek és akik mostanában születnek. azok.

Heretic 2010.07.02. 11:59:59

5 éves és 15 éves között csak tíz év külömbség van,valószinűleg amikor az 5 éves fog élni akkor a 15 éves is még élni fog és amikor a 15 éves már meghalt az 5 éves is nagyon közel lessz a halálhoz szóval eléggé harcképtelen lessz akármilyen formában.

cath 2010.07.02. 12:08:28

Aha. Nem az élés a lényeg, mert én is élni fogok. Hanem hogy felvállalja e és megvívja-e a harcot. És azt az akkor (alig)hguszonévesek tenni fogják. Hacsak nem változtatnak addig a nagy mátrixon :)))

spike 2010.07.02. 12:15:14

az én szempontomból lényegtelen, mivel nekem úgy tűnik, hogy a helyzet csak romlik. nagyon nagy odafigyelésre lenne szükség a szülők részéről de sokaknál ez nem megy a munka miatt.viszont lehet, hogy nem is lenne elég, mivel a környezet is befolyásolja a gyereket, nem is kicsit. meg szerintem a nevelés is elgyengült, talán el is tűnt, nem egy olyat láttam, hogy a gyerek kezében van az irányítás.szerintem ha hisztizik bőven belefér egy laza tasli hogy észrevegye magát, meg néhány egyéb esetben.persze nem úgy mint a programozásnál.

Vlk 2010.07.02. 12:29:46

"Azt mondjuk nem értem, hogy a kezelő, hogy tud másfél évig szeretetteljesen fordulni a gyerek felé, aztán meg bántalmazni." cath, te gondolom szerető családban nőttél fel+sose gondoltál arra hogy küzdj az anyai ösztöneid ellen. De pl ha belegondolsz, egy jó szülőnek le kell küzdeni néha az ösztöneit, hogy a szeretet mellett azért megtanulja a gyereke mi a dörgés. Az irányítók is biztos "jó" szülők akarnak lenni. >:) Ők a tökélyre fejlesztették a szülői ösztönök leküzdését+manipulálva is vannak+úgy nőttek fel hogy ez a normális+beteg állatok. Nem akarják hogy a gyerekük hasznavehetetlen hippi legyen, hanem azt akarják hogy a szép új világ élharcosai legyenek. És le merem fogadni hogy még élvezik is, látni ahogy valaki megbízott bennük, aztán darabokra törni a szívüket+elméjüket. Én így tudom elképzelni. És ez tényleg elég sötét... :S

cath 2010.07.02. 12:32:13

Ja és akkor összekapcsolja hogy ha ő valamit akar és ennek érvényt akar szerezni akkor kap egy nagy büdös pofont... És aztán ezekből lesznek az áldozatok, akiket leszúrnak akkor is ha odaadják a mobiltelefonjukat az utcán a tücsök-galerinek. A hiszti egy fejlődési pont, le kell kezelni. Nem veréssel.

spike 2010.07.02. 13:00:20

"belefér egy laza tasli hogy észrevegye magát" asszem nem nagy büdös pofonról beszéltem. azt meg nem hiszem, hogy a tücskök annyira nevelnék a kölyköket. amúgy meg nyilván nem arra gondoltam, hogy ha hiszti van rögtön pofon.de az a legnagyobb hiba, ha enged az ember a hisztinek mert rájön a gyerek, hogy ez egy hatékony fegyver, és akkor aztán nincs megállás. én hisztis voltam, és köszönöm anyámnak azokat a pofonokat, mert hamar kinőttem belőle. :D rájöttem hogy az ember nem kaphat meg mindent csak úgy.

Vlk 2010.07.02. 14:39:58

énis pofon-párti vagyok, nekem a tesitanárom adott vagy kétszer. Mondjuk nekem nem a hiszti volt a probléma hanem nem tudtam hogy hol a helyem a "falkában". :P Ezúton is köszönöm :)

M.A. 2010.07.02. 16:11:12

"Azt mondjuk nem értem, hogy a "kezelo", hogy tud másfél évig szeretetteljesen fordulni a gyerek felé, aztán meg bántalmazni." - egyrészt a bejegyzés elején ott van, hogy működik az MGA, másrészt a kezelőt is programozták, tehát nincs választása. "elvileg a léleknek ezt választania kell,inkarnáció elött,vagyis tudatában van annak,hogy így fog leszületni...Akkor annak az embernek nagyon nagy negatív karmája van,vagy ez belenyúlás az inkarnációba?" - odaát is átverés van, Atlantisz irányít mindenkit, aki hagyja, és bizony sokan hagyják. Onnantól, hogy valaki Jehováról elhiszi, hogy ő az Isten, azt fogja csinálni, amit ő mond, ill. Atlantisz át tudja verni, pokolbéli szenvedéseket tudnak elé vetíteni, stb. "Kik foglalkoznak deprogramozással? Erre mikor kerül sor?" - pszichiáterek és papok próbálják Moriahból kimenteni azokat a rabszolgákat, akiknek "kinti" fedőéletük van, tehát normál polgárként, a kaptártól elszigetelten élnek, és csak néha kapnak "behívót" (mint pl. ez az ember a videón). " legfelül ki áll?" - Jehova. De a földre született emberek közül a legmagasabb szintűek is programozva vannak, mint azt említettem az előadáson.

Lili 2010.07.02. 16:44:22

Ha értetlenkedésnek hat, akkor mea culpa, de azért megkérdezem, hogy honnan lehet tudni, hogy hagyom-e, hogy Atlantisz irányítson? Mert ha az az alapállás, hogy ez mind igaz, amit eddig írtál, akkor talán ebben a kérdésben a legveszélyesebb az önbecsapás.

Alienexperiment 2010.07.02. 17:07:19

Kemény, főleg így Jesse "the body" Ventura közreműködésével, már a Running Man-ban is kemény volt az öreg. Szexrabszolga volt Cathy O’Brian is, ha igaz amit mond, és akkor ez tényleg elég messzire nyúlik vissza, mert Gerald Ford is vele szórakozott már. Ez roppant durva: http://thomaskerekes.blogter.hu/87573/tudatmodositastotalis_agykontroll Alienexperiment

zui 2010.07.02. 17:20:37

Köszönöm a válaszod! Jehova már évezredek óta álszenteskedik.Miért csak most kedte el ezt a kegyetlen programozást és nem korábban? A képernyős vetítést álomban is le lehet tudni, vagyis ehhez az egészhez még technika sem kell igazán. Mellesleg ez egy iszonyatosan mesteri csapda. Miért engedték ennyire tökéletessé válni? Úgy látszik a fény is kivár az utolsó pillanatig, akárcsak az ember.

Alienexperiment 2010.07.02. 17:30:53

Itt van Drábik saját előadásában is: http://www.indavideo.hu/video/Tudatmodositas_-__Drabik_Janos_tortenelmi_eloadasa

Alienexperiment 2010.07.02. 17:31:41

De ez azért gyanús, milyen üveges szemekkel néz Clinton: http://www.youtube.com/watch?v=h89KIsZaRV8 Ted Turner would serve you, you know what I mean.... NEM ÉN NEM ÉRTEM, mi az hogy szolgálna? (kiszolgálna?) Az már szinte mellékes, hogy a választás előtt már úgy beszélnek Clintonnal, hogy miután megválasztottak, tehát tudta, hogy ő lesz a győztes. (demokrácia, választás??? MUHAHAHAHAHAHA!) Alienexperiment

Vándor 2010.07.02. 18:58:44

Ezt a Drábik-féle Cathy O'Brian-es agymenést már olvastam valahol pár éve, akkor is kiverte nálam a biztosítékot. Akármennyire is hajlamos vagyok elhinni az összeesküvés-elméleteket, meg akármennyire is hiszem azt, hogy rengeteg olyan dolog folyik a világon, amiről fogalmunk sem lehet, ezt azért már orbitális baromságnak tartom. Legjobban az a rész "tetszik", amikor a Baphomet-formájúra átoperált vagináról ír, amit Clintonné kinyalt. Na neeeeeeeeeeeeeeeeee......

M.A. 2010.07.02. 19:15:55

Vándor: "ha egy bizonyosnál nagyobb mélységig ássuk magunkat, olyan bizarr, a normális gondolkodástól annyira eltérő dolgokat fogunk találni, amelyeket a legtöbb ember nem hisz el vagy nem tud felfogni"

Vándor 2010.07.02. 19:23:46

Hát, ok... ha igaz, az elég kemény... de igazából lényegtelennek tartom, hogy elhisszük-e, mert jelenleg úgysem ér el az átlagember keze odáig. Egyébként viccen kívül, én tényleg nem tudok elképzelni egy Baphomet-formájú vaginát...

Vándor 2010.07.02. 19:29:40

Egyébként nem a cikkre értettem az "orbitális baromság" jelzőt. A cikkben leírtakat még el tudom képzelni, habár leellenőrizni nem tudom. Nálam csak a belinkelt Drábik-féle iromány ütött be. A cikkhez pedig grat.

Lili 2010.07.02. 22:18:15

Szóval hogy honnan lehet tudni, hogyha Atlantisz irányít..

Alienexperiment 2010.07.02. 23:42:56

Valószínűleg ez a módszer is használható jó célokra, és korrekt módon, de mint minden, felhasználható degenerált módon a rossz érdekében. (ugye nem arra használja a világ, hogy csupa 5éves csodagyerek legyen, akik már 18 éves korukra profi mesterei lennének valaminek, pl. profi orvos, tanár, energetikus, stb.. Hogyan lehet kivédeni ezt, hogy a másik oldal mesterfokon manipulál, és annyi egymásba ágyazott megtévesztéssel dolgozik, hogy szinte senki nem ismeri a tejles igazságot? (tipikusan ez megy az UFÓ témakörben is, annyira szerteágazó , hogy aki sokat tud, az csak egyre újabb és újabb kérdőjeleket talál) Alienexperiment

Diodara 2010.07.03. 00:12:09

Hát tényleg, erőszakoljunk meg gyerekeket, hogy 18 évesen profi orvosok legyenek. ÁÁÁÁÁÁÁÁ Kifutok a világból!

Vlk 2010.07.03. 02:43:21

"Valószínűleg ez a módszer is használható jó célokra..." L.O.L. Te tényleg beteg vagy :D

cath 2010.07.03. 10:27:05

spike, senki nem mondta hogy engedni kell a hisztinek. de a pofon meg csak azt erősíti benne hogy ha akar valamit akkor a nagyobb erőszakkal leállítja.

2010.07.03. 10:55:13

Cath, tökéletesen igazad van! A gyermeket nem nevelni kell, hanem figyelni. A j"ó" tulajdonságait erősíteni, a "rosszakat" pedig gyengíteni. Ez persze nem könnyű, főleg úgy, hogy még a szülő sincs tisztában semmivel. Atlantiszi programok futnak bennünk öntudatlanul, s mivel nem állunk meg egy percre sem, így nehéz észre venni ( tudatosítani), hogy van másik út is. A valódi szeretet útja, és nem az álszent szeretet útja.

lololok 2010.07.03. 11:23:07

"Valószínűleg ez a módszer is használható jó célokra" Én bevállalom, hogy elkezdem veled a nevelést. 10 éves vagy, nem? 25 évesen profi chippendale fiú leszel.

Alienexperiment 2010.07.03. 11:35:57

Mondom JÓ CÉLOKRA, és korrekt módon, tehát nem lábtöréssel, megerőszakolással, elektrosokkal, de az kizárt, hogy ez a lehetőség véletlenül van meg az emberben. (lehet, hogy valamilyen kémiai anyaggal , csak az agy bizonyos részét kell "sokkolni" és pl. kialakul a fotografikus memória. Alienexperiment

Lili 2010.07.03. 12:48:38

Alien, amit lehet, azt szabad, ugye?

b_alin 2010.07.03. 13:02:19

A gyereket nem érdemes megütni, mert továbbadja. Mellesleg mit akartok ti megerőszakolni egy gyerekben? Hogy ugrál, hogy szaladál, vagy hogy hangoskodik? Ha ez bárkit is zavar, vele van baj. Ha a cukorkáért vagy tv-ért, vagy cigiért sír, akkor is veled van a baj, nem mutattál példát. Az úgy nem megy hogy "én elb*sztam de te nem b*szhatod el, megtiltom"... nem kell cukorfüggőt csinálni a gyerekből, nem kell rászoktatni a tv-re, nem kell cigizni, és néha embernek kell tekinteni, mert ha nem úgy kezeled, nincs kommunikáció. Ha nincs kommunikáció, másokra fog hallgatni, olyanokra akik nem kiabálnak vele, nem verik, és mondjuk csak egy ezrest kérnek fél gramm fűért... Alien: szerintem te nem vagy megelégedve saját magaddal, viszont meg vagy róla győződve hogy jobbnak kell(ene) lenned. Táltost sem lehet képzeni, zsenit se lehet. Az hogy valaki valamiben jó az egyetlen dolog függvénye: szereti-e csinálni. Ha szereti, csinálja. Ha csinálja, és sikere van benne, mégjobban fogja szeretni, és ezért még jobban fogja csinálni. Egyetlen dologra kell figyelni: hogy mit szeret a gyerek. Jó dolgokat nem lehet fekete mágiával létrehozni. Ha megerőszakolod az ember lelkét, abból jó nem sülhet ki. Egyetlen jó út van, és az a szeretet, még akkor is ha a jelenlegi társadalom nem tekinti hasznosnak.

M.A. 2010.07.03. 13:33:35

"Szóval hogy honnan lehet tudni, hogyha Atlantisz irányít." - van aki egyszerűen tudja, hogy nem ők irányítják, van, aki meg majd utólag fogja megtudni, hogy mi volt az igazság.

zui 2010.07.03. 14:42:34

Alien, a Föld egy sötét világ sötét irányítókkal. Amíg az ember ki nem növi az irányítóit, addig nem fogja megkapni a magasabb erkölcsiséget igénylő technológiákat. Az irányítók által kínált tecnológiák a látszat ellenére is emberellenesek, életellenesek. A mérgezett alma is hosszú álomba juttata Hófehérkét. Mi most még alszunk, de fel fogunk ébredni, mert segítséget fogunk hozzá kapni. Mint ahogy Hófehérke is kapott.

spike 2010.07.03. 14:45:07

"akkor a nagyobb erőszakkal leállítja" - én tényleg egyáltalán nem erős pofonra gondoltam, ami igazából egyáltalán nem is fáj.arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen módon lehet szavakkal kijátszani a hisztit. a szomszédaim ugyanis próbálják már 2-3 éve, de hallhatóan eredménytelenül.én biztos nem akarok gyereket, ugyanis nem hiszem hogy jól fel tudnám nevelni, de ezt azért így csinálnám ha mégis.

Alienexperiment 2010.07.03. 15:15:46

b_alin: Alien: szerintem te nem vagy megelégedve saját magaddal, viszont meg vagy róla győződve hogy jobbnak kell(ene) lenned. Táltost sem lehet képzeni, zsenit se lehet. Az hogy valaki valamiben jó az egyetlen dolog függvénye: szereti-e csinálni. Ha szereti, csinálja. Ha csinálja, és sikere van benne, mégjobban fogja szeretni, és ezért még jobban fogja csinálni. WTF??????????????????? Ez ráillik a politikusokra is, meg az összes idióta igazgatóra is, ők szeretik csinálni, de nagyon nem megy nekik, és ezt ők nem hiszik el, mert nyilván mindenki irígységből mondja csak. Alienexperiment

spike 2010.07.03. 15:47:57

szerintem elég jól megy nekik, a kérdés az, mi az igazi rendeltetése egy politikusnak :) teljesen más, hogy az emberek mit várnak el tőle.

Vándor 2010.07.03. 15:50:16

"Az hogy valaki valamiben jó az egyetlen dolog függvénye: szereti-e csinálni" Bár úgy lenne. Sajnos nem így van. Nagyon sok olyan ember van, aki elég tehetségtelen valamiben, mégis szereti csinálni, és szeretné, ha jobb lenne benne, de vannak bizonyos tényezők, amiket nem lehet gyakorlással/tanulással javítani. Van, amit lehet, de sok dolgot nem. Itt jön képbe az affinitás, a tehetség... hogy ez is genetikából adódik-e, azt nem tudom.

seh 2010.07.03. 16:07:12

"Innentől a kezelő annyi töredékszemélyiség (alter) létrehozására képes, amennyire csak az adott programozási mintánál szükség van. Az alterek nem önálló személyiségek, melyekből több él a betegben – pont ez a programozás lényege. Az alterek töredékek, akik keresik az egységet, de mivel a többi altertől traumán keresztül elszigetelve tartják őket, a kezelővel pedig folyamatos, közeli kapcsolatban vannak, így a kezelővel fognak gondolatban „egyesülni”, vagyis a kezelő pszicéjének részeként fognak funkcionálni, innentől pedig a kezelőnek végtelen hatalma van fölöttük." plusz a videon is elhangzik, hogy a leleknek ket valasztasi lehetosege marad: vagy meghal, vagy tobb reszre szakad. Erdekes dologra emlekeztem vissza. Nem pont igy, nem is ilyen kornyezetben, de a Harry Potter utolso ket koteteben hasonlo dolgokrol van szo. Ezeket ott horcruxoknak nevezik, amelyek az orokletet es az orok hatalmat biztositjak. Ja, es nem mellekes az sem, hogy a horcruxot csak gyilkossag aran lehet megcsinalni. Ilyenekkel etetik a gyermekeinket a nekik szant irodalomban??????? Ez nagyon durva.

M.A. 2010.07.03. 16:54:51

Rowling nem teljesen kezdő okkult téren. Egyébként az alter, a horcrux, de az atombomba is ugyanarról a jelenkori szindrómáról szól: széthasadás, szétdarabolódás, szétporladás.

b_alin 2010.07.03. 17:16:29

Én beleszámoltam hogy a kudarcélmény kizárja hogy az ember szeressen valamit. Az ember próbálhat sokmindent, de végül abban lesz jó amiben talál annyi sikerélményt hogy beindulhasson vele egy önmagát gerjesztő folyamat. Ha valaki olyasmit csinál amiben rossz, akkor vagy a te nézőpontod a hibás, vagy ő hazudik saját magának, és mondjuk azért teszi azt amit tesz, mert fél újrakezdeni egy másik úton. Az hogy ki miben jó, azt egy kiválasztódási folyamat dönti el, pl. sok embernek kudarcot kell vallnia ahhoz hogy kiderüljön ki a leggyorsabb sprinter az olimpián. Mellesleg ha valaki szeret valamit, mindegy hogy másnak az tetszik-e vagy sem. Lehet hogy nem azért csinálja hogy neked imponáljon vele, csak mondjuk élvezi. Szerintem az fontosabb hogy magadnak megfelelj, minthogy másoknak próbálj megfelelni. Ha magadat szereted, akármilyen hülye vagy tehetségtelen vagy, akkor nem lesz késztetésed arra hogy másokat bánts a hibáik miatt. Egy pokolfajzattal kevesebb :) A politikusok egyedül a pénz és a hatalom miatt csinálják, legalábbis azok akik tényleg irányítanak. Ezek betegek, köze nincs az egésznek a munka vagy az emberek szeretetéhez, kényszeresen tömik a zsebüket, mert erről várnak valamit. Mondjuk hogy a harmadik Audi után már téééényleg boldog lesz az illető, hátha nem kell majd egy negyedik... vagy nem tudom, lehet protokol szerint 3 Audi után e jacht jön, bár ahhoz kell tengerparti nyaraló, mindenesetre ennek a sornak sose lesz vége.

Vándor 2010.07.03. 18:12:14

Amit írtam, tapasztalat alapján írtam. Ismerek nem egy olyan embert, aki erőltet olyasmit, amiben nem jó, és ismerek olyat is, aki ugyanezen a területen (most pl. konkrétan zenélésről beszélek, ez áll közel hozzám) nagyon tehetséges, és 10ed annyi energiabefektetéssel is sokkal előrébb jár, mint egy tehetségtelen illető. De hogy másik példát is mondjak: Ismerek olyan fiatal lányt, aki minden áron orvos szeretne lenni. Nagyon szorgalmas, rengeteget tanult és készült a felvételire, mégis nagyon-nagyon gyengén szerepelt a felvételin. Ennek ellenére nem akarja feladni. Nem akarok gonosz lenni, de tény ami tény: Kevés ő hozzá, és valszeg sokkal boldogabb ember lenne, ha elmenne mittomén műkörmösnek. Ja, és ez lehet, hogy csak rosszindulat a részemről, de ahogy ismerem, nem azért akar orvos lenni, mert annyira meg akar gyógyítani beteg embereket, hanem egyfajta presztizs-kérdést csinál belőle. Csak azt akartam mondani, hogy sok olyan ember van, aki olyasmit erőltet, amit nem kéne, és a kudarcélmények sem tántorítják el. Visszatérve egy kicsit pl. a zenéhez: Én pl. magamat nem tartom kimondotten tehetségtelen zenésznek, viszont kimagasló tehetségem sincs. Sokszor találkoztam/találkozok nálam sokkal tehetségesebb és fiatalabb srácokkal, ami számomra egyfajta kudarcélmény. A magam szintjén megteszek mindent, hogy jobb legyek (sokat zenélek, ill. sokat gyakorlok), amivel valóban fejlődök, de mindig érzem, hogy hiányzik belőlem az, ami a nagy tehetségekben megvan. Ezért néha elbizonytalanodom, hogy érdemes-e nekem ezzel foglalkoznom, hiszen a szakma valószínűleg nem lenne szegényebb nélkülem. Ennek ellenére szeretem csinálni, mert nem (csak) versenyként fogom fel. Valamint a zene talán nem is volt jó példa erre, mert ez művészet, ami elég szubjektív dolog tud lenni. Vannak benne dolgok, amik "mérhetőek" (pl. technikai tudás, pontosság, stb.), de összességében szubjektív. De az orvosos példa pl. ide illik szerintem.

prágagyár 2010.07.03. 18:44:48

Cathnak adok igazat a nevelős témában. Meg anoním illetőnek. Amit mi gyereknevelésnek nevezünk az csak egy ógörög tudomány. Nem kell benne hinni és nem is kell magunkat tartani hozzá. Amit a gyerek lát, azt a gyerek csinálja. Ha a gyereknek megmondunk valamit hogy mit hogy merre, akkor lehet hogy vágni fogja, de ő is ugyanolyan módon fogja később mondani a többieknek hogy mit hogy merre. Akit vernek, az verni fog. Nagyapám arra volt a legbüszkébb, hogy egyszer sem ütötte meg édesapámat sem a bátyját. Kitört egy nevelési korlátból. A hiszti csak akkor hiszti, ha meghallják. Alienexperiment, még ha jó célokra is fordítják, olyan sérült eredmények lesznek mint pl. József Attila, Giger vagy Van Gogh. Bár értékes emberek voltak, az élet számukra inkább volt teher mint öröm. Több E.E. Cummings kell, több Moebius és több Mozart. Ilyen embereket ilyen módszerekkel nem tudsz csinálni. Vándor, az ímént pont rátapintottál! Más dolog valamit szeretni és más dolog valaminek a képét szeretni. Más dolog az embereket gyógyítani és más dolog Dr. Houseos köpenyben sztetoszkóppal rohangálni latin szavakkal az ajkaidon. Mivel ez egy illúzió ezért nehéz az embernek magától rájönni, mit is csinál miért. Aki tényleg gyógyítani szeret, abból jó orvos lesz. Aki vagány szereléseket akar meg színpadra kiállni hogy yeah! az gitár helyett vegyen inkább fitness'n'fashion magazinokat. Ha elfogadod egy bolond tanácsát, azt mondom: ne versenyezz senkivel! A zene nem erről szól. Szubjektív, hisz te mondtad. A nagyok sem versenyeztek, soha. (max. a közönség szerette azt hinni...lásd: Hendrix vs. Clapton, '67)

Vándor 2010.07.03. 18:55:44

Érdekes, hogy felhoztad Mozartot. Talán ő a legjobb példa arra,hogy mit is jelent a "tehetség" szó. Róla lehet tudni, hogy már 4 éves korában komponált tök jó dolgokat. Nála szerintem valószínűsíthető, hogy ezért a "tehetségért" (vagy nevezzük bárminek) megdolgozott előző életeiben. De nyilván vannak itt olyanok, akik erről többet tudnának mesélni... egyébként egyetértek azzal, amit írsz.

spike 2010.07.03. 19:33:39

"Akit vernek, az verni fog." - ez egyáltalán nem biztos.nálam meg is dőlt az állítás, soha nem vertem meg senkit, ha nem számítjuk az önvédelmet.egyáltalán nem vagyok verekedős.bár nem nevezném verésnek amit én gyerekkoromban kaptam, mondhatni inkább legyintés volt ami az arcomon ért véget :D és hatásos volt mert egyből abbahagytam.Bruce Lipton az előadásában azt mondta, hogy ahogy te neveled a gyereked ő is úgy fogja.de én nem csak ezért mondom azt amit, mert engem így neveltek, hanem át is gondoltam, és a magam példáját tekintve egyáltalán nem tartom károsnak, vagy erőszaknak, más módszereket meg nem látom hatásosnak. a zene témában egyetértek, nem verseny.mindenki azt adja ki ami benne rejlik.sajnos sokan versenynek fogja fel, próbáltam jamelni néhány tehetséges emberrel, aki nem volt képes egyenrangúként kezelni mindenkit, és kb maxra felnyomta az erősítőjét, senki nem hallatszott rajta kívül.annyira azért nem volt jó, mint amennyire előadta, de béna sem volt.szerintem mindenki más-más stílust érez jobban.van aki sok sablont használ az impróiba, tehetségesnek tűnik, de nem az, csak begyakorolt pár dolgot.egy óra alatt rá lehet jönni.a mai mainstream médiában nem látni sok tehetséget, sőt... jó ha akad.

b_alin 2010.07.03. 19:38:34

Mindegy hogy ki milyen sikert ér el, az hogy egymáshoz méregetjük magunkat, alapból hülyeség. A versenyszerű sportnak nincs értleme, mert a végén úgyis az lesz a bajnok akinek jók az adottságai. Sokkal több értelme van ha magadhoz képest tudsz jobb lenni, és van belőle sikerélményed. Ha fejlődsz, akkor úton vagy. A megérkezés maga az utazás lényegében, és nem az hogy mások mit gondolnak arról amit csinálsz. Ha zavar hogy vannak nálad jobbak, soha a büdös életben nem békülsz ki magaddal. Inkább csináld szarul, és hidd azt hogy kurvajó vagy, minthogy ott légy egy erős középmezőnyben, és hosszútávon tökretedd magad a túlzott önkritikával! Ha szar vagy, ha jó vagy végül mindegy lesz, mindenki rájön hogy a siker nem tesz boldoggá, csak az ha megtanulod szeretni azt ami vagy. Mindegy hogy még nem vagy elég jó, vagy már nem vagy elég jó. Akik befutnak, azok vagy rájönnek erre, vagy végignézik a saját hanyattlásukat, mindezt azért mert él bennük egy illúzió, hogy a társadalmi megítélés az valódi érték.

seh 2010.07.03. 19:40:00

Vándor, tökéletes példa erre a nyelvtanulás. Van, aki soha nem tud megtanulni, bármennyit is tanul. Ezekből élnek a nyelviskolák. Van, aki észre sem veszi és ráragad a nyelv, könnyedén megérti és beszéli. Ez az igazi tehetség. Vannak olyanok, akik a két előbbi között helyezkednek el, ezek a tehetségtelen, de szorgalmas emberek. Megtanulják a nyelvet egy bizonyos szintig, mert esetleg jó a memóriájuk, de nincs fülük még a kiejtéshez sem, nem éreznek rá dolgokra, csak a papírformáját ismerik a nyelvnek. A hallás utáni értés is már nehézkesen megy. Ezek meg is rekednek egy adott szinten. Maximum a középfokig jutnak el. A sors fintora, hogy vannak ilyen nyelvtanárok is, akik szorgalomból lediplomáztak, de ....

cath 2010.07.03. 20:18:24

spike, a hisztivel kapcsolatban nálunk az használt, hogy egy darabig kérleltem hogy hagyja abba, vagy megpróbáltam elterelni. Ha nem ment, akkor megvártam (akár a tesco közepén is) hogy a padlóra lefekszik és hisztizve veri magát.... Amint idegen nénik odajöttek, hogy hát mi van ezzel a kisfiúval, azonnal felkelt és jött velem tovább. (ez mndjuk vidéken volt, itt biztos nem jöttek volna ide a tescóban :))) A "valamit akarok" cukrot csokit, hisztit eleve el se kezdtük, mivel ha megyünk vásárolni, akkor ő is választhat egy valamit (kibaszás lenne ha mi telepakoljuk a kosarat szükséges dolgokkal, ő meg nem tehet bele semmit, mivel ő nem tudja, hogy a kenyér szükséges csak azt látja hgY mi bizony mennyi mindent veszünk)- ha többet akar venni (több csoki több cukor) akkor megmondom hogy választhat és majd másnap vesszük meg a másikat ha majd másnap is azt akarja :). Egyébb akaratnyilvánításokban meg mérlegelni kell, mert van ám amikor a gyereknek van igaza hogy hisztizik (mert előtte megigértük, tegnap úgy csináltuk, mondtam hogy majd úgy lesz stb.)

zui 2010.07.03. 20:34:37

Bocs, Prágagyár, anonim én voltam és észre sem vettem.:) Nem tudom, hogy a versenyeztetés melyik program része, de az irányítóknak ez az egyik adu ászuk. Már óvodás korban kezdődik és véget sem ér csak a halállal. ( Nézd milyen cuki, milyen ügyesen mond verset, milyen szépen énekel....) Minden verseny öncélú. Aki pedig alapból nem akar versenyezni, arra keserves iskola vár. Hová is vezetett ez a nagy verseny? A mocsokba, mert az embert önzővé és ítélkezővé tette. Meg kell nézni mennyi a magányos ember! Miért kell embereket isteníteni, mert valamiben jobbak az átlagnál, és miért kell másokat a földbe tiporni, mert kevesebbek az átlagnál, és miért középszerű átlagosnak lenni? Csakis azért, hogy egyik se találja meg Önmagát, a belső hangját, s az irányítóknak további játszadozási lehetőséget adjanak.

Alienexperiment 2010.07.03. 21:47:45

Hollywood felkészíti a nézőket a valóságra?: http://www.rtlklub.hu/sorozatok/chuck/cikk/265801 Van egy sorozat is, a címe nem ugrik be, de egy átlagember (valami biztosítási ügynök, vagy hasonló) aki egyszer valahol Oroszországban tér magához, és nem tudja, hogy került oda, és mit csinált ott. Utána rájön, hogy több személyisége van, és néha egyikből átmegy a másikba, a legrosszabb pillanatban. Tudja valaki a címét? (rtl-engy tv2-őn ment ebben az évben) Alienexperiment

Alienexperiment 2010.07.03. 21:48:22

Ez sem semmi:http://www.hiddenmysteries.org/themagazine/vol14/articles/project-monarch.shtml Alienexperiment

Kang the Conqueror 2010.07.04. 03:59:28

"Amit a gyerek lát, azt a gyerek csinálja." Főleg a CIGÁNYOK esetében. Nincs olyan CIGÁNY fattyú, aki ne folytatná azt a semmirekellő, teljesen haszontalan életet, mint a szülei. Csak valaki tovább fejlődik és sokkal jobb késes, borotvás CIGÁNY lesz, sokkal jobb uzsorás, sokkal jobb tolvaj, betörő, gyilkos, s sokkal erőszakosabb állat lesz. Ebben képesek fejlődni. M.A. a CIGÁNYOK milyen programban "vesznek részt" mellesleg? Hmm... :)

Alienexperimment 2010.07.04. 11:16:43

EBBEN: http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/8/3/1/BIG_0007798831.gif Alienexperiment

Alienexperiment 2010.07.04. 11:33:42

Itt azt írják, hogy amikor többfelé esik a személyiség, akkor hozzákapcsolnak démonokat? http://www.hiddenmysteries.org/themagazine/vol14/articles/project-monarch.shtml Project MONARCH could be best described as a form of structured dissociation and occultic integration, in order to compartmentalize the mind into multiple personalities within a systematic framework. During this process, a Satanic ritual, usually including Cabalistic mysticism, is performed with the purpose of attaching a particular demon or group of demons to the corresponding alter(s). Of course, most skeptics would view this as simply a means to enhance trauma within the victim. negating any irrational belief that demonic possession actually occurs. Ez még rosszabbul hangzik. Alienexperiment

zui 2010.07.04. 12:57:20

"Okkult tudományok Napjainkban újra felélénkült a spirituális tapasztalatok és élmények iránti keresés, ugyanakkor felettébb divatossá vált a keresők körében az okkultizmussal való foglalkozás, illetve az úgynevezett okkult erők iránti vágyakozás. Az ősi spirituális hagyományok minden korban elítélték az okkult praktikákat és a keresőket soha nem bátorították arra, hogy érdeklődésüket a különböző okkult természetű erőkre pazarolják Elsősorban azért nem ajánlatosak az ilyen irányú tevékenységek, mert elvonják a keresők figyelmét az igazi célról, amely az igazság megtapasztalása és az Önmegvalósulás realizálása, elérése. Másodsorban azért, mert az „erők” iránti vágyakozás és erőfeszítés az egót táplálja és lehetőséget ad az egónak, hogy előbb-utóbb átvegye a személyiség feletti korlátlan hatalmat. Közismert példa Goethe Faustja, aki az erők birtoklásáért cserébe eladta a lelkét, vagy Shakespare Machbetje akinek bukását az okkult erőkkel őt megkísértő boszorkányok okozták. Az igazi mesterek és keresők sohasem próbálták ezeknek az erőknek az akaratlagos elérését, nem fordítottak semmilyen erőfeszítést az okkult tudományok megismerésére, mivel tudták, hogy mindezek valójában az anyagi, materiális világ jelenségei közé tartoznak, abba a dimenzióba amelyet valójában transzcendálni, meghaladni kell az Önmegvalósulás keresőjének." forrás: http://www.jogameditacio.hu/macska/megtekint.php?sorszam=127

M.A. 2010.07.04. 13:05:37

Kang: de van olyan cigány, amelyik nem követi a szülei példáját, a putriban vagy intézetben nőtt fel és mégis beilleszkedik, csak nagyon kevés. "a CIGÁNYOK milyen programban "vesznek részt" mellesleg? Hmm... " - a magyarság felszámolása nevű programban. Addig már nem terjed az agyuk, hogy utánunk egyből ők következnek.

Kang the Conqueror 2010.07.04. 13:23:53

Rendben, igazad van. Előfordul olyan cigány, aki hajlandó beilleszkedni; vannak ilyen téren kellemes csalódásaim; de sokkal több a kellemetlen tapasztalat. "addig már nem terjed az agyuk" Miért, addig terjed, hogy rájöjjenek, hogy mire használják őket?

pff 2010.07.04. 13:48:11

Mé a Magyaroknak kiterjed addig hogy ezt észrevegyék?(rajtunk kívül).Ne kategorizáljunk.

Kang the Conqueror 2010.07.04. 21:52:00

Pedig léteznek kategóriák, ha rettentően fáj, akkor is. Egyébként a "mé", az milyen szó, valami latin? Nem ismerem!

M.A. 2010.07.04. 21:57:02

"De" franciául (mais), "én" szanszkritul.

seh 2010.07.04. 23:35:31

"Egyébként a "mé", az milyen szó, valami latin? Nem ismerem!" Kang, te is nagyon jól tudod, hogy az ÉLŐ magyar nyelvhez tartozik, ahhoz a magyar nyelvhez, amelynek szabályait nem más anyanyelvűek határozták meg. Ahhoz, amelyik folyamatosan mozog, változik. Természetesen nem található meg a fennkölt irodalmi alkotásokban, de a beszélt nyelvben jelen van. Ideje lenne kicsit ellátogatni más, magyarok lakta vidékekre is. Például Erdélybe, Felvidékre, Kárpátaljára .... stb :) :)

seh 2010.07.04. 23:36:31

De ha még így sem jöttél rá, akkor elárulom. Azt jelenti, hogy: MIÉRT

Kang the Conqueror 2010.07.05. 00:02:35

Nahát!

PL 2010.07.05. 02:43:36

Szállást intézek :) Az ilyen szintü beszèlgetèst nem èri meg holmi "mè"-re elterelni. Koncentràljunk a cikkre ès mondanivAlójàra.

szakal 2010.07.05. 08:59:26

No. 4 napja rágódom ezen a cikken. A téma (tudat-programozás) elég érintőlegesen érdekel, a témával vagy 25 éve nem foglalkoztam. Akkoriban még nem volt ennyire definiált a dolog :D De ez most kiakasztott. A többi programozási módot elviselem, mert az ember együttműködése kell hozzá. (jó esetben elkerülhető, vagy ellent lehet állni) De legalább tenni lehet valamit ellen. De ez... Magatehetetlen, önvédelemre képtelen emberkék, áááá!!!!!!! (milliószámra ááááá!!!!!) No mindegy. Ezen elszöttyögök egyedül. Viszont ami kérdés. A közelmúlt időszakában több "(l)éle(k)t-idegen" bűncselekmény történt. (pld. egyetemista lövöldöző, pap(!)-papa megöli fiait aztán magát, emberke felgyújtja magát és leugrik a hídról ) Mindegyik jellemzője. Pszichiátriai kezelés alatt álltak. Kiengedték őket. No! Most ezek csak "dilisek" vagy valami folyik a felnőtt pszichiátriákon? Az esetek nekem erősen "érdekesek". Szkizoidoknak voltak "felismerve", és félre kezelték őket, ami miatt aktivizálódtak, vagy tesztelik a felnőtt programozást? (ne feledjük a diliházakról elég sok feljelentés született mostanában az ápolók erőszakos viselkedése miatt) annyit nem ér (nekem) hogy komolyabban bele ássam magam, de azért érdekel a téma, hátha foglalkozott vele valaki. Minden esetre messzire fogom kerülni a diliházakat. ;)

Lili 2010.07.05. 10:12:49

Elég baj az, ha skizoidnak diagnosztizálták őket. A skizoid személyiségzavar nem is igazán zavar szerintem, azt leszámítva, hogy erősen társaságkerülő az ilyen ember. De ez maximum a rá csimpaszkodóaknak probléma, ő maga egész jól elvan így. Nemrégóta közelebbről is ismerek egy ilyen embert, egy az egyben hozza a tipikus viselkedésmintákat. De hogy bekkattanna, és ölne, vagy leugrana valahonnan, ezt nem tudom elképzelni. Előbb hal bele a piálásba. :) Feldmár jutott még eszembe, ő azt mondja, hogy az elmegyógyintézet rosszabb, mint a börtön. Bizonyára nem véletlenül.

zui 2010.07.05. 10:19:36

Még azt is mondta,hogy ha véletlenül bekattana ( ez bárkinél összejöhet!), akkor semmiképp ne vigyék pszichiátriára!

Lili 2010.07.05. 10:27:59

Pszichiátria témához: www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/bortonor-es-gyontatoatya.php www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/pszichiatria-es-horror.htm

lololok 2010.07.05. 11:07:39

A francia "de" kiejtése "me", nem "mé". Há.

Kappa 2010.07.05. 20:13:40

Idézek egy hozzászólásból (nem enyémből) a 3dikvilaghaboru honlapról: Én Erdélyben élek, pontosabban Csíkszentdomokoson, tudnillik egy nagyon dimbes dombos hely, tele van nagy hegyekkel, hiszen a Keleti kárpátok kozepén van, amiota megszulettem (1990)nagyon gyakran hallok egy kőrő amire rá van irva hogy: "a III. világháborut csak itt lehet tulélni Nagyhagymás lábálán" Nagyhagymás egy nagy hegység, sziklás hegy( hasonlo hely mint pl:Svájc )ez az irás: az ősi Székely ROVÁS IRÁSSAL VAN RÁ IRVA!!!!! rá vésve egy kőtáblára.... székely rovás irást nagyon rőg hogy használtak itt, 2 világhábori előtti időkben. Szerintem nagyon érdekes lehet ennek a története és én 10 km re lakok ettől a táblátol.

Alienexperiment 2010.07.05. 21:20:53

Fotót kérünk, meg pontos GPS koordinátákat! Alienexperiment

vica 2010.07.05. 21:21:54

M.A. Utalhat a nem-atlantiszi irányításra, hogy úgy élünk (a családommal), mintha egy oázis lenne ebben az el**szott világban? Különben nem is olyan nehéz kiiktatni a sok vackot ami éri/érné a gyerekeket és minket. Egyszer kell elkezdeni, utána olyan mintha segítenének "valakik". Talán fényesék?:)

cath 2010.07.05. 23:31:13

Meg egy menedékházat ott.

steinerista 2010.07.05. 23:59:47

Csípte itt valaki a twin peakset? Abban sorozatban Windom Earle volt az ideális monarch rabszolga, aki épp megszökött az elmegyógyintézetből, ahová bezárták (virágnyelven persze, szóval a kezelője engedte ki, talán meghalt?) és egyből sakkjátszmába (!) kényszerítette Dale Coopert. Ezalatt pedig Leot programozta saját kis lakájának, szeretet-gyűlölet módszerrel, a twin peaksben mindez baromi jól van bemutatva. Leo egyébként a hajdani oroszlánt szimbolizálja, amit idők során folyamatosan amortizálnak és végül mk-ultra módszerekkel kényszerítenek térdre. Rengeteg ilyesmi van abban a sorozatban. Lynch filmjei kivétel nélkül mk-ultra cuccok, állítólag a mulholland drive a legfontosabb ilyen, de az a film nem tetszett (a twin peaks-szel ellentétben), szóval nem nagyon nézegettem, nem tudom.

Lili 2010.07.06. 09:19:46

hasznos szamomra ez a komment, erdekes irast talaltam altala. Kicsit zavaro, hogy tobb kedvenc filmem ertelmezheto igy. Ezt a mintat keresem a filmekben, vagy mi? Kiegeszitenem az alabbi cikk felsorolasat meg a Dark Cityvel, a Thirteenth Floorral, a The Machinisttel, amit erintolegesen meg is emlit. Beugrik meg a Memento es a hamarosan bemutatasra kerulo Inception. (mikor lesz mar julius 22?!) in2worlds.net/mind-control-themes-and-programming-triggers-in-movies

Lili 2010.07.06. 10:24:11

apropo filmek, Anthony Hopkins epp a Neprajzi Muzeumban forgat

vica 2010.07.06. 12:13:24

Az Inceptiont én is várom! Bár lehet, hogy az a fajta film lesz, ahol az igazság apró magja köré tesznek egy halom hülyeséget is. Aztán győzzük kibogozni, hogy mi valós, mi nem.

vica 2010.07.06. 12:14:31

Ja, és a beágyazott videót le tudná valaki fordítani? Vagy legalább hogy kb miről szól. Az írott angolt még csak kibogozom, de valószínűleg nem én vagyok az egyetlen aki nem perfekt angol.

Vándor 2010.07.06. 13:22:29

vica: Nagy vonalakban: A fickónak autóbalesete volt, ami után bevitték MRI-re. Az MRI hatására elromlott az egyik koponya (agy)-implantátuma, ami arra szolgált, hogy elkülönítse az emlékeket, amikre nem kéne, hogy emlékezzen. Ekkor rájött, hogy a rémálmai valódi emlékek voltak, melyek a különböző személyiségeitől származnak. Ezek után kiderítette, hogy implantátuma is van, és persze nem emlékszik, hogy ezeket mikor kapta. Ezek után elmondja kb. ugyanazt, ami a cikkbe van: "trauma-alapú" kínzásnak vetették alá, szögeket nyomtak a körme alá, stb., és drog-koktélt kapott, amitől nem tudott elájulni. Ettől a pszichéjének 2 választása marad: szétválik, vagy meghal. Utána elmondja, hogy sokat harcolt különféle csatákban/háborúban a világ minden táján, különféle állami szervek megbízásából (ezek azok az emlékek, amiket most nyert vissza, és amikre eddig nem emlékezett), habár sosem volt tagja a hadseregnek. Viszont őt is kiképezték. Nagyjából ennyi.

Vándor 2010.07.06. 13:23:33

*"...ezek után kiderítette, hogy TÖBB implantátuma is van..."

M.A. 2010.07.06. 13:28:49

Twin Peaksben az a durva, hogy David Lynch elmegyógyintézetben is dolgozott ápolóként, és a valós élményeit dolgozta fel a sorozatban. (Minden szereplő az elmebetegség egy tipikus válfaját testesíti meg, Cooper az egyetlen egészséges, de persze a végére ő is megőrül.)

M.A. 2010.07.06. 13:36:05

Ja igen, ami még nagyon kimaradt a felsorolásból, az a Star Trek. Van egy Data nevű programozás, amikor az illető azt hiszi magáról, hogy ő Data hadnagy, és fotografikus memóriája van többek között. És minden alkalommal, mikor az illető Star Treket lát, az megerősíti a programozást. Egyébként a DS9 6x18 - Inquisition c. epizódjában a föderációs titkosszolgálat (Section 31) vezetője azzal gyanúsítja meg Dr. Bashirt, hogy a Domínium Monarch-programozta (nem ezt a kifejezést használja, hanem azt, hogy "engrammatic dissociation"), és nem tudja magáról, hogy ügynök. Egyébként Bashirt génmanipulálták, ezért (lenne) képes a disszociációra és neki is fotografikus memóriája van.

M.A. 2010.07.06. 14:09:42

Egyébként meglepődnék, ha az Avatar nem lenne programozási téma. "One life ends, another begins", mondja Jake az elején, a vége pedig szemkinyitás, ami egyrészt nyilvánvalóan Lost-homage (utána ugyanúgy jön az arcunkba az AVATAR szó, ahogy a Lost-epizódok végén szokott a LOST), másrészt az "open your eyes" kifejezés és a kinyíló szemek közelképei is programozási triggerek.

Lili 2010.07.06. 14:19:14

Pont ezért volt furcsa számomra, hogy miért dicsértétek Nándival kórusban valamelyik rádióban.

M.A. 2010.07.06. 14:36:40

A Fight Clubot meg a Matrixot is dicsérjük, pedig azok is programozós filmek...

prágagyár 2010.07.06. 14:40:59

A Szent Hegyről mi a véleményetek? http://www.imdb.com/title/tt0071615/

Lili 2010.07.06. 14:56:08

Na és a Juno Reactor - God is God klipjéről? http://www.youtube.com/watch?v=5144-MQV0bU

steinerista 2010.07.06. 15:51:12

Avatar: az összes plakáton/borítóterven csak egy szeme látható az idegennek. Az egész film erősen emberellenes, azt az érzést erősíti, hogy az ember egy igen nagy hulladék szemétláda (talán van benne valami, de ez így elég sarkos, nem értek egyet) és ha megjönnek az idegenek, akkor alapból úgy kapcsoljunk velük kapcsolatban, hogy ők jobbak, tisztábbak, mint az ember, tehát illik alárendelnünk magunkat, ha mi is tiszták és jók akarunk lenni. Ellenkező esetben mi is olyanok leszünk, mint a filmbéli katonákok. A zavart szexuális töltetről ne is beszéljünk. Tökmindegy jó film-e, vagy nem, gyakorlatilag egy üzenet és nekem hollywood ne üzengessen semmit, mert onnan jó nem jöhet és punktum :)

steinerista 2010.07.06. 15:53:35

Twin peakset meg nézhetem meg megint, nem nyugszom amíg nem tudom mindegyik szereplőről, hogy milyen agybajt mutat :)

Lili 2010.07.06. 15:57:30

esetleg megvan dvd-n / elkerhetem?

steinerista 2010.07.06. 16:03:48

Mit? Twin peakset, avatart, vagy a teljes monty python repülő cirkusz sorozatot?

Lili 2010.07.06. 16:07:16

Avatart mar lattam.. szep volt, kek volt. Monty Pythont meg nem felejtetted el? :) de kar... :P A Twin Peaks-re gondoltam.

M.A. 2010.07.06. 16:08:15

Nekem megvan DVD-Rip formában.

steinerista 2010.07.06. 16:21:17

Akkor megúsztam a dvd irkálást :) Egyébként még mindig rengetegen seedelik torrenteken is.

prágagyár 2010.07.06. 16:41:38

Őszintén szerintem az Avatarból ha levonod az ilyenolyan számítógépes csúcstechnikákat kb. egy vásári giccs színvonalán van. Nem tudom, ki volt a dramaturg de az idegenek kb. annyira voltak egzotikusak mintha összeraktál volna egy nagyvárosi rasztafárit, egy aluljárózenész indiánt meg egy kávéházi new age urbánbölcsészt. Az egész filmből ordított az amerikaiság, az összes zegéből-zugából, még az űrnövények is egy elborultabb tropical-témás dizsi hangulatát juttatták eszembe. Sztem egy esztétikai gyalázat. Azzal a mozzanatával viszont, hogy az emberiség egy 'nagy hulladék szemtétláda' valahol egyetértek. Főleg ha az adott, amerikás kontextusában vesszük a dolgokat. Ahelyett hogy a mai 'vezető' emberiség legyőzné, eltakarítaná, kordában tartaná mohóságát, rendszereket épít belőle, törvényeket, de még erkölcsöt is. Aztán ez van védve joggal, hatósággal, pénzzel, fegyverrel és agymosással kényszeríti ki a népétől, igazodjon csak ehhez. A ciki hogy az önzés, a mohóság hosszú távon nem egy kifizetődő dolog. Ha a legegyszerűbbet mondjam, iszonyat sok szemetet termel. Legyen szó mentális szemétről vagy fizikai, lassan lebomlós szemétről, ezek újabb mohóságokkal, trükösebb törvényekkel, innovatív agymosásokkal nem oldódnak meg. A rendszer nem stabil. Folyamatosan omladozik. Aki a vágyai és a tömeg után megy, megfullad a szemétben. Igazából az baszarintja a csőrömet hogy manapság egy korrekt filmet sem látok, ami az örök mértékhez igazodna. Csak mennek a szeszélyek, a divatos rigolyák és az úgymaradások után, választást sem adva az egyszeri mozibajárónak hogy rádöbbenjen, a szabadság látszata alatt mennyi kényszerszokás rácsozza be elméjét és szellemét. Az új DiCaprióra kíváncsi vagyok mondjuk nem várok sokat. Talán lesz benne egy-két látványos rész, mint mondjuk a Terminátor 4-ben amikor lezuhan a repülő. Esetleg egy-két csilivili okkult/ezos kiszólás. Addig is a hal feje röhög, mi meg várjuk a vízöntőt hátha elmossa ezt a rengeteg trágyát amivel körbebástyázta magát a Nyugati ember. Lili, úúú ez nagyon nagy! :) Nem ismertem a nótát, de a Gránátalma színe az egy kimagaslóan remek mozi! Érdekes, hogy új értelmet kapnak, 'megnyugatosodnak' a jelenetek, ahogy felgyorsítják és megváltoztatják a sorrendet. Van itt szerelem, háború, bőség, család, szex, minnen. A látók maradnak talpon. Meg sok itt a szar dolog. Nekem ezt mondja a klip.

Lili 2010.07.06. 16:48:40

prágagyár, ha szándékozol menni a blogtalálkozóra, szólj, jövök és hallgatlak :)

Lili 2010.07.06. 16:50:04

Egyébként szerintem az örök mérték szerint, ahogy írtad, nem lehet kifizetődő játékfilmet csinálni. De hátha valaki tud ellenpéldát..

prágagyár 2010.07.06. 17:01:54

régebben azért sikerült, elég gyakran :) hu.wikipedia.org/wiki/Michelangelo_Antonioni hu.wikipedia.org/wiki/Ingmar_Bergman hu.wikipedia.org/wiki/Stanley_Kubrick hu.wikipedia.org/wiki/Federico_Fellini hu.wikipedia.org/wiki/Andrej_Arszenyjevics_Tarkovszkij Sőt, sztem a Lynch is ellenpélda. Ja, blogtalálkozóra lassan ideje lenne elnéznem, kb. a kezdetek óta olvasom az oldalt. :)

prágagyár 2010.07.06. 17:17:40

Mikor is lesz a következő blogtalálkozó?

zui 2010.07.06. 19:54:10

Ha valaki a Lili által belinkelt klipp mondandóját érthetően le tudná fordítani, azt megköszönném. Elsőre szinte semmit nem értettem belőle. Ahhoz, hogy valamit "fogjak", többször is meg kellett néznem.:) Ami viszont tuti, az az, hogy a zenétől nagyon hamar „transzba”lehet esni. A többszöri lejátszás szinte álomba „ringatott”, és majdnem lefordultam a székről. A klipp világa nem az én világom. Itt minden olyan mesterséges és gépies. Viszont nagyon szimpi volt az a fickó, aki képes volt a falnál megfordulni és szembe nézni azzal, amivel a többi nem volt képes. A végén pedig az jött le, hogy mindenkinek az az Isten, amit ő ( vagy mások?) teremtett, álmodott magának. Jó nagy színpad ez a Föld, sok álom elfér rajta!

Lili 2010.07.06. 23:24:18

hiaba, a Juno Reactor nem valo mindenkinek :) en sem ertem amugy, meg kellene nezni a filmet, amibol osszevagtak

spike 2010.07.07. 14:18:48

az avatar nekem nem sok újat nyújtott, az egész film alatt olyan érzésem volt, hogy ezt összelopkodták.csak egy példát mutatok. http://www.pobladores.com/data/pobladores.com/ri/no/rinoavalentine/channels/vampire_ninja_love/images/3817264kimahri.jpg íme a macska-szerű magas kék izé, amit már évekkel ezelőtt (2001ben) a final fantasy 10ben ellőttek :) a történet témája sem újdonság.

prágagyár 2010.07.07. 15:12:06

A filmet innen le lehet szedni torrentel: http://btjunkie.org/torrent/Sergei-Parajanov-Sayat-Nova-Color-of-Pomegranates-1968/29081f1eff03a4ea236665cc20bb7f00fa045870dead

b_alin 2010.07.07. 17:17:43

Sose értettem miért nagy durranás az Avatar. Talán rávilágít arra hogy csak gépeken keresztül tudunk érintkezni a külvilággal, és az is csak illúzió. Az ember valódi arca a kék, ez a katonás, nyersanyagért-szarrá-bombázós, elvakult, ostoba pedig az életképtelen arc, ami egy életképes társadalom illúzióját táplálja, amiből fel kell ébredni valahogy. Mellesleg én is "megfulladnék" abban a pillanatban hogy összeomlik a mostani rendszer :)

Lili 2010.07.07. 17:21:13

Az Oroszlánkirály is nagy durranás volt. Csak ennyire számít.

Lili 2010.07.07. 17:29:56

offtopic: wtf? http://www.parlament.hu/irom39/00589/00589.pdf

steinerista 2010.07.07. 18:39:03

Deeeee ez egy vicc, ugye?

Lili 2010.07.07. 18:56:44

Hivatalos paródia, mint később kiderült számomra: http://index.hu/belfold/2010/07/05/haborgott_a_parlament_az_egyuttmukodesi_nyilatkozat_miatt/

elbunda 2010.07.07. 18:57:33

Persze,hogy az.Az mszp nyújtotta be visszavágásként a Nemzeti Együttműködésől szóló nyilatkozatnak a közhivatalokban való kitételét szorgalmazó fidesznek..húúú. Egészen vicces.

elbunda 2010.07.07. 19:00:55

Megelőztek.:(

steinerista 2010.07.07. 20:02:54

Áhá :) Szerintem vicces.

steinerista 2010.07.07. 20:12:11

on: http://www.cassiopaea.org/cass/greenbaum.htm

Boldest zinc seeker 2010.07.09. 12:12:22

Lehet ennek valami köze a Monarch programozáshoz azokhoz a bentlakásos (gyakran különböző egyházak irányítása alatt álló) oktatási intézményekben elkövetett, kiterjedt fizikai és/vagy szexuális visszaélésekhez, melyeknek tényleges, megdöbbentő elterjedtségéről csak mostanában kezdünk teljes tudomást szerezni, és valószínűleg évtizedeken keresztül folyhattak?

2010.07.09. 12:13:21

Első mondatban, - ennek.

Alienexperiment 2010.07.10. 19:13:36

A LOST HIGHWAY c. filmet már említettem, de nem érkezett rá válasz: konkrétan az volt a kérdés, hogy aki még soha nem látta a filmet, de az első félórában beugrik neki egy kép (akár többször si), hogy valaki meghal, mégpedig úgy, hogy a feje beleáll egy éles sarokba, az vajon mit jelenthet? (a végén hal meg így valaki, de erről addig nincs infó, tehát sem kitalálni sem ráhibázni nem lehet, pont mert annyira nem szokványos) (David Lynch 1997) Egyébként zavaros film, nem világos, hogy mit akar mondani, a többi filmje is ilyen, talán mindegyik egy kísérlet, és a nézők a tesztalanyok. Alienexperiment

cath 2010.07.10. 23:12:23

A filmnek az a mondanivalója, hogy a fsz úgy szeret emlékezni dolgokra ahogyan ő megélte és nem úgy ahogy valójában történtek. Aki látja előre a dzsigoló halálát az látott valami előzetest :).

b_alin 2010.07.11. 20:17:11

Vagy olvasta egy fórumban hogy látni kell valami ilyesmit :)

Alienexperiment 2010.07.11. 21:21:41

Nem ilyen egyszerű! (a film tehát egy sima drogos film) Nem nézek ilyen filmeket, tehát sem előzetest, sem a drogos filmek fórumát nem néztem. (van olyan?) A művész és a drogos-buzi-stb. filmeket nem nézem, ez egy ritka kivétel volt, szinte csak azért néztem végig, mert volt ez a bevillanó kép, meg , hogy van-e valami értelmes történet benne, lesz-e valami magyarázat a végére, stb.. Átlag filmeknél a cselekmény előre meg szokott lenni, ált. a fordulat előtt már tudom, mi a fordulat, dehát ezek kitalálhatók, a fent említett meg nem. Gondolom a clairevoyance az egy kicsit komolyabb képesség. Alienexperiment

cath 2010.07.11. 23:12:34

Nem drogos film hanem paranoid és skizoid :)

Lili 2010.07.11. 23:41:29

Már megint ez a skizoid szó a megfelelő helyen. :)

idegen 2010.07.12. 14:03:53

"Sziasztok. Nem a témához illik de érdemes megnézni az alábbi videót ha még nem láttátok: http://vimeo.com/12659734 Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szép napot nektek. 2010. július 01. 15:49:42 newman " mit kéne látni ezen a videón?

nevem: 2010.07.22. 17:05:18

Scarlett Johansson is ilyen programozottnak tűnik. Tök ugyanaz az effektus, mint Lady Gagánál. Arc: szomszédlány. Test: ja, szép nagy kerek mellek, na és, van sok. Művészi teljesítmény: túlértékelt közepes. Szerintetek?

M.A. 2010.07.22. 17:19:42

A szeme alapján elképzelhető. Lassan kezdem megtanulni felismerni a mintát, amit a tekintetekben a gyerekkori kínzások okoznak.

csíbor 2010.07.22. 20:31:17

no, van kb 3 milla ilyen kreatúra a 6,8mrd között. tehát átlagosan 2200 emberből 1. gondolom az eloszlás nem egyenletes, tehát átlag ember mifelénk akár 4-5ezerből 1-el találkozhat. talán 5-6 találkozásból 1x van alkalmad megnézni az illetőt alaposabban. és ezek közül mégis kiszúrod a kreálmányokat. nem semmi! ezt tanítani kellene! bár, ha úgy vesszük, a gyerekkori kínzások nyomát írtad felismerhetőnek, nem a robotokat. így hihetőbb. főleg ha elég sok olyan emberrel veszed körül magad, akiről tudod, hogy gyerekkorában kínozták.

Hókuszpók 2010.07.25. 21:37:51

http://www.youtube.com/watch?v=G7MUGZ6JuRI Michael Tsarion témába vágó videója. Emleget könyveket, neveket, amelyeknek utána lehet nézni.

attila 2010.08.27. 20:02:04

Belenéztem a könyvbe pont az LSD-25 nél nyílt ki. Ótvar baromság amit ott leírnak. Azt írja hogy az LSD-25 aktív hatóanyaga a pszilocibin. A pszilocibin valóban hasonlít az LSD-re kémiailag és a htását tekintve is. De az LSD önmagában hatóanyag, a könyv által tett kijelentés egyből hiteltelenné teszi az irományt. Ilyen szintű hülyeségek arra jók, hogy olyan emberek agyába tunkolják őket akik lusták utánanéznia dolgoknak. Agymosás.

M.A. 2010.08.27. 20:22:53

Adnál pontos oldalszámot?

szakal 2010.09.01. 17:01:01

egy eset tanulmány? :) "Amit a három tulajdonosról tudni kell. Hans-Erich Bohn Egy svájci kurva nem betervezett fiugyereke.Megszületése után azonnal, zsidó ismerősök vették magukhoz és nevelték fel.Az anya és család nélküli gyerekkor,megtette a hatását a fiu személyiségére nézve.Egy beteg,identitászavaros emberré vállt.A kiközösités,a sikertelenség,a szinte örökös egyedüllét,egy arogáns,embergyülölő,komlexusokkal tele senkiházit kovácsolt.Felnőtként,ezek a problémák,nehezitették a kapcsolatfelvételben,ugy a külvilággal,mint partnerszinten.A szerencsétlen nyesettfityma,ujsághirdetés utján ismerkedik meg a későbbi házastársával,cinkostársával,büntársával.Jelenleg a cég második tulajdonosával. Edit Bohn Magyarországon született Horvát Edit néven,aki apja korai halála után, félárván nevelkedett a zsidó anyjával.( an:Hersborg Margit) A kommunista rendszerben,1968 előtt,prostituáltként tengette az életét,zsidóságát letagadva, énekesnőnek adta ki magát.Persze tudta,hogy az akkori Magyarország neki nem teremt babérokat,s az undoritó,mocskos életéből is elege lett.Mint zsidó lány,szeretett volna nagy álmokat megvalósitani,de nem találta a hogyanját.Az előélete és helyzete,őt is egy embergyülölővé tette,egy maximálisan magyar gyülölővé. Ugy gondolta,azért is megmutatja,kerül amibe kerül.Minden etikát,józan észt,erkölcsöt félretéve,megismerkedik Magyarországon egy egyiptomi arabbal ( Hilal) és felcsináltatja magát.(a zsidó-arab ugye mindannyian tudjuk,hogy nem egy példakapcsolat)Ezek után lehetőséget kap,hogy elhagyja az országot,diszidáljon.Egy leirhatatlanul gonosz,kiszámitó,kegyetlen némber vállik belőle.A mit sem sejtő arab párjával,aki tulajdonkép eszközként van felhasználva,Svédországba költöznek.Megszüli a gyermekét és hamarosan,nyomtalanul lelép az arab kislányával Zürich-be.Szivtelenül és kiméletlenül veszi el a közös gyermeküket az apjától,aki majd csak 24 évesen látja ujra a lányát.Első dolga Editnek,hogy svájci kapcsolat után nézzen,biztositva a tartózkodását,s a céljai megvalósitását.A mindegy milyen eszköz jelszóval.Kezdetben az uj választott hazájában,szintén a testéből él.Reagál a Bohn ujsághirdetésére és hamarosan kötnek egy érdekházasságot.Kettős haszonnal.A primitiv zsidó-Hans kap egy nőt,Edit megkapja a dokumentumokat.Az arab kislány adoptálva lesz és felruházzák a svájci zsidó nevével . Samira Bohn Már kislányként sem rózsás az élete,mert az arab származására nézve,a svájci zsidó mostoha apa, nem könnyen tud megbékélni. Egy szerencséje van,hogy az anyja után zsidóvá vált.Igy tulélte. A valódi horror számára 12 évesen kezdődik ,mert a fejletségét felfedezte a betegagyu Hans-Erich Bohn, szexuálisan zaklatja. A zsidók között,mint a cigányok között,nem idegen a családon belüli testi kapcsolat.Aberált,beteges vágyait,az is serkenti,hogy nem vérszerinti lánya. Uralkodik felette és tulajdonának tekinti.Ezzel átadja azt a személyiségzavart a lányra,amivel ő maga is küzd. Talán soha nem derült volna ki,ha az időközben,Edit anyja,a "grossmuti",aki látogatása ideje alatt fel nem figyel a szokatlan dolgokra. Samira anyja tud erről,de nem tesz semmit,mert idő közben pozitiv fordulatott vett az életük. Neki sokkal fontosabb elképzelései vannak,mint hogy a lánya és férje közötti kapcsolatot meggátolja. Disznóságuk,teljesen összekovácsolja a háromtagu családot. A titkaikkal,a mocsok életükkel,a hazug képmutatásukkal és a lehetőségükkel,ami ez után következik." http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=246

hermes3X 2010.09.18. 15:03:12

Ui: Ha egy deprogramozott személy olvassa ezt a cikket és úgy döntene, megosztaná az országgal a történetét, vagy már korábban is próbálta, de mindenhol falakba ütközött, keressen meg minket e-mailben! Mi készen állunk bármilyen önvallomást vagy egy riportfilmet nyilvánosságra hozni az ügyben. Na én találtam egy NDK-ban programozott magyar-német embert,aki már könyvet is irta,itt lehet megrendelni:http://www.novumverlag.hu/backlist/7/?product_id=39&detail=1 jó lenne vendégként meghallgatni az egyik műsorban:)

hermes3X 2010.09.18. 15:11:26

Tisztelt olvasók! Én a szerzőtől kaptam 1db példányt pár napja, hisz kiskora óta ismerem. Kiolvastam a könyvét és nagyon megbotránkoztatott. Rendőr a szakmám, és emlékszem, hogy rengetegszer járt nálunk. Minden szava igaz amit írt, s ajánlom mindenkinek e könyvet, s Dr. Drábik könyvét, mert azt is hozzáolvastam; mivel rengeteg gyilkoság történik, amit nem lehet kinyomozni, s e tudomány igaz lehet. Még sok szerencsét kívánok a szerzőnek, ki elvesztette a házát is, mivel megmerte írni e könyvét, csak mivel nincsen bizonyíték az ilyen láthatatlan hatalom iránt, kezünk kötött. Annyit tudok, hogy e ország elvesztette az egyik legnagyobb magyart, bár papir szerint nem volt az, de szíve szerint, ahogy a könyvében is olvastam, mindig az ország érdekében küzdött. előző folyt bejegyz folyt.

kutya 2010.09.25. 07:24:56

A politikusok a legjobb programozok annak alapjan amit olvastam a fentiekben. Igeret, amiben megbizik a szavazo, majd amikor eljon a teljesites ideje, annak amiket igert az orszag dolgait "kezelo" megmento es csapata, akiket a szavazok valasztottak meg elnoknek, vagy kvazi mas felelos es dontokepes poziciokba verik at es lopjak meg a bizalmat szavazok taborat... a tarsadalom ezert depresszios, tudathasadasos es ezert van apatiaban. A hatalom piramisaban mindenki aki a nulladik szint felett van kezelo es kezelt is, iranyito es rabszolga is...

idegen 2010.10.28. 12:38:47

"" "Sziasztok. Nem a témához illik de érdemes megnézni az alábbi videót ha még nem láttátok: http://vimeo.com/12659734 Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szép napot nektek. 2010. július 01. 15:49:42 newman " mit kéne látni ezen a videón? 2010. július 12. 14:03:53 idegen "" bakker, emlékeim szerint mikor ezt a linket megnyitottam, egy rakás party arc rázta a valagát valami buliban.

steinerista 2011.12.13. 19:25:19

Hajrá magyarok! http://www.youtube.com/watch?v=osjEh0rv92w

2012 2011.12.14. 11:04:31

Annyira a mozgását figyeltem, hogy programozva lehet-e, hogy bevallom, csak 1:28-nál verte ki a szemem az óriási lepke a háttérben... :)

LeonCL 2011.12.14. 13:50:19

1:07-nél nyomj egy képkimerevítést, úgy még érdekesebb az összhatás.

steinerista 2011.12.14. 17:05:15

Nem tudom milyen mélységekig megy ez itthon, de ez a szám ezzel a háttérrel nagyon szemtelen. Kicsit más: pajti mesélte S. Balázsról, hogy decemberben valamelyik nap ilyen körzősanyámkínjás pólóban vezette le a való világot. A piros pirulánál nem láttam erről infót (Balázzsal kapcsolatban csak nekik hiszek :D). Próbáltam belenézegetni a decemberi adásokba, de túladagolást kaptam mire találtam volna bármi ilyesmit..

emjé 2011.12.14. 20:00:24

Lépjünk följebb. Először létrehoznak nekünk egy jelenésekkönyvés-luciferes-bukottangyalos-Isten vs. Sátános bábszínházat (akkor most ki a programozott?), majd ezek elemeit elrejtik mindenféle szarban, és folyamatosan a zorrunk alá dörgölik. Ésakkor innentől a zapokalipszis lovasai meg a zördög és a hatszázhatvanhat mindenhol és minden mennyiségben. Ezt talán már mégse...:-)))

Gergő92 2012.03.19. 14:05:49

"Mi is a disszociáció? Egymáshoz nyilvánvaló módon kapcsolódó tények mélytudati indíttatásból össze nem kapcsolása."A dupla-gondol is ez, nem? Mármint a 1984-ből.

spike 2012.07.25. 14:13:11

Ez a Denveri Batman bemutatós mészárlás is elég monarch gyanús. Azt hallottam, hogy volt egy másik fickó is, aki a film közepén kattant meg. Biztos kapott egy triggert.

Vándorr 2012.07.25. 15:49:15

A gyilkos nem kaphatott triggert, mert már eleve felszerelkezve ment be a moziba, tehát nyilván előre tervezte. Ettől még lehet, hogy valami nincs rendben vele. A másik fickóról nem hallottam. Viszont azon érdemes elgondolkodni, hogy kb. minden indokolatlan mészárlásra rámondjuk, hogy "biztosan programozva volt", lásd pl. a norvég mészáros esetét, most meg ez. Én nem tudom, tény, hogy mindkettő gyanús, de kérdem én, hogy nem lehet-e opció az, hogy simán csak "kattant" az illető?

cath 2012.07.25. 19:27:29

DE :). Eleve mikor megláttam a képét, beugrott- pont olyan mint a "dr. csont" sorozatban a krimilógus-pszichológus fazon... De simán "vállalhatja" az őrült tömeggyilkos szerepét azért is valaki, hogy mittudomén a családja kap 800 millió dollárt, ha megteszi. Cél, hogy rettegj minden közösségi dologtól, ne menj utcára, ne tanulj, ne menj moziba... meg újabb indok lehet mindenféle közintézmény, szórakozóhely stb." BIZTONSÁGA érdekében" majd kívül-belül átvizsgálni mindenkit aki betér egy filmre vagy popcornra.

spike 2012.07.26. 13:01:41

Szerintem ilyet nem talál ki az ember magától. De nem állítottam biztosan, hogy programozott, azt írtam "monarch gyanús". A másikra pedig a triggert. Meg miért ne használnának programozottakat ilyen célra? Nekik úgy sem számít ha az egyik meghal, ráadásul biztos, hogy elvégzik a melót, nem ijednek meg. Akármi is volt a céljuk ezzel.

steinerista 2013.02.19. 22:24:19

Egész érdekes blog: http://graceuncensored.blogspot.hu/2009/02/mickey-mouse.html

Zoli78 2013.04.15. 20:41:02

A cikkben található videó magyar szöveggel: http://video.xfree.hu/?n=irish%7Ce406235eaf4465be55883fc65a92e195&vcim=Programozott%20B%E9rgyilkosok%20%28Jesse%20Ventura A 36. perc után kezdődik a cikkben látható videórészlet. Ugyanaz a videó részlet magyarul a youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=CX6gkyTKOzY Itt pedig Bill Clinton bocsánatkérő beszéde olvasható angolul a fentiekkel kapcsolatban: http://www.hir24.hu/idogep/2010/07/20/agymosas-a-cia-nal-1977-/
süti beállítások módosítása