HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Árpádsávos forradalom

2009.06.25. 12:01 dangbird

Az elmúlt pár hónapban alapos körképet rajzoltunk arról, hogy hogyan is működtetik >az Irányítók< azt a >globális diktatúrát<, melyben élünk - ebből a képből egyelőre hiányzik egy kulcselem, a multihidraulikus diktatúra fogalmának szájbarágó gyorstalpaló jellegű ismertetése, valamint az Irányítók eredete és felemelkedésük története, de hamarosan ezeket is pótolni fogjuk. Most vegyük sorra azt, hogy mit (és főleg mit nem) tehetünk a dolgok jobbra fordításának érdekében!

Legelőször is nézzük a legkézenfekvőbb megoldást. Az emberi fajnak alapvető természete, hogy ha nem tetszik neki valami, egyrészt kiabál, másrészt üt (rúg, lő, stb). Amikor az embernek olyan problémája van, melyre nem tudja a megoldást, zsigerből hajlamos erőszakhoz folyamodni ahelyett, hogy konstruktívan keresni kezdené azt a bizonyos megoldást. (Hogy ez miért van így, arról is lesz még szó.)

Van ma Magyarországon egy nagy csomó ember, aki véglegesen és végletesen kiábrándult a rendszerből és nem hallgatnak többé a hazugságokra, legtöbben elvetik a rendszer puszta ideológiai fundamentumait (egyenlőség, szabadság, emberi jogok, stb.) is.

Nevezzük őket „szélsőségeseknek".

Szélsőségesek ők, mégpedig a szó pozitív értelmében, mert felismerték, hogy alapjaiban hibás az egész rendszer, nem apró lépésekre, nem finomhangolásra van szüksége, hanem totális újragondolásra. Radikális változásokat akarnak (vö. „nemzeti radikalizmus"), ezért a „szélsőség" fogalma technikailag elég jól rájuk illik az össztársadalmi vélemény-egyveleg palettáján, így aztán nagyon szépen lehet velük ijesztgetni az embereket, rájátszva a biztonság alapvető emberi igényére. Nem jó, ami van, de félünk a változástól, hátha még rosszabb lesz. Ez a társadalmi megalkuvás egyik alapvető tényezője, a korrupt hatalom ezért ezt a gondolatot és érzést mindenkor erősíteni akarja az emberekben (vö. a korábban írottakkal terrorizmusról, hidegháborúról, stb).

Szélsőségeseink elég sokan vannak és a „demokratikus szólásszabadság" illúziójának védelme alatt elég nyíltan mertek ellenkezni ahhoz, hogy végül egymásra találjanak. Nem véletlenül akarják a szólásszabadságot éppen most drasztikusan korlátozni - ezt a reakciót nem a disznólábak váltották ki, hanem a Jobbik választási eredménye. (A disznólábakat szerintem azok tették oda, akiknek ez ürügyet adott szélsőségesezni és magyargárdázni egy jót.) Az említett „egymásra találás" pillanata 2006. szeptemberében jött el, ekkor törtek a felszínre az addig rejtve, izoláltan dolgozó feszültségek. Alapvető tévedés, hogy a 2006-os események azért történtek, mert a miniszterelnök mondott egy beszédet, amelyben beismerte, hogy hazudott. Amerikában is volt ilyen, Clinton is kiállt a nyilvánosság elé, beismerte, hogy hazudott, mégsem ment senki az utcára még tüntetni sem, nemhogy gyújtogatni vagy a CNN-t megostromolni. Az őszödi beszéd után sem ment volna senki sehova, ha mondjuk a gazdasági helyzet minimum az amerikaihoz hasonló lenne Magyarországon. Ez csak ürügy volt az embereknek arra, hogy hangot adjanak elégedetlenségüknek, kétségbeesésüknek, jogos pesszimizmusuknak, hogy azt tehessék, amit tenni akartak - és itt bejön az emberi természet, első fokozaton kiabálunk, másodikon verekszünk, pusztítunk, ha kell, öncélúan: mert dühösek vagyunk.

Ami az efféle megmozdulásokat még kívánatosabbá teszi az emberek szemében, az a pozitív történelmi példa megerősítő hatása, a korábban eredményesen kirobbant forradalmak ideiglenes (1848, 1956, Magyarország) vagy végleges (1783, USA, 1789, Franciaország) sikerei. Magyarország elvesztett szabadságharcai is hosszútávon hasznot hoztak az országnak, és ez a történelmi tanulság még vakmerőbbé teszi a forradalmárt: ha saját életét már hajlandó kockáztatni az ügyért, hát az sem zavarja, ha a hatalom végül győz, hiszen a történelem azt tanítja neki, hogy a vereségből is győzelmet lehet kovácsolni: egy elégedetlen, forrongó, haragos, és főleg összefogásra képes népnek nem lehet tisztán felülről diktálni, számolni kell a népakarattal, egyezkedni kell vele (kiegyezés, „kádári alku").

A világ azonban megváltozott. Bár sokan nem ismerik fel, az '56-os forradalom ennek a történelmi tanulságát is magában hordozza: a II. világháború után megszilárdulóban lévő globális hatalmi rendszer ellen nem működnek a régi forradalmi receptek. (Naná, ők tervezték meg és vezényelték le a régi forradalmakat, nyilván tudják azt is, hogyan kell a megismétlődésük ellen védekezni.) A naivitás netovábbja feltenni a kérdést az amerikaiaknak, hogy miért nem jöttek segíteni '56-ban! Ha jöttek volna, legfeljebb is a szovjeteknek segítettek volna, erre persze szerencséjükre nem volt szükség.

Ami pedig akkor történt, annak sémáját egy az egyben rá lehetne húzni egy ma kitörő forradalomra is.

Tegyük fel, hogy 500 ezer ember kimegy Budapest utcáira, új alkotmányt követelve, meg százféle ésszerű reformot, a felelősök megbüntetését, stb. Ennyi ember már nem fog verekedni a rendőrökkel, hanem letapossa őket, ha az útjukba kerülnek. A rendőrség átáll, a honvédség átáll. Ideiglenes forradalmi kormány, alkotmányozó nemzetgyűlés, stb. Örülhetnénk is a szabadságunknak, egy-két hétig - utána, '56-hoz hasonlóan, most a NATO és az ENSZ békefenntartó csapatai vonulnának be „békét fenntartani". Az amerikai vadászbombázókra lehetne dobálni a molotov-koktélt, de viccet félretéve, a jelenlegi magyar fegyverzettel ugyanúgy nem sokra mennénk, ahogy a II. vh. után „demilitarizált" Magyarország is tehetetlen volt a szovjet tankokkal szemben. (Nem véletlenül építették le annyira a Magyar Honvédséget az elmúlt 20 évben - félnek, hogy ütőereje magyar kézbe kerülhet.) Elpusztítanának minden ellenállást, miközben a világ tévéhíradóiból az emberek megtudhatnák, hogy Magyarországon szélsőséges, fasiszta terrorszervezetek puccsot hajtottak végre, megszerezték a hatalmat, fel akarják számolni a demokráciát és természetesen újra megnyitják a gázkamrákat, a magyar lakosság elnyomás alatt retteg, de a hős amerikaiak majd felszabadítják őket.

A szomorú, de nyilvánvaló igazság az, hogy Magyarországon nem tudná jelenleg pl. Nyíregyháza saját függetlenségét deklarálni a Bajnai-kormánnyal szemben - ugyanígy, egy globális diktatúrának csak egy globális felkeléssel lehet véget vetni.

Addig, ameddig az amerikai nem fog felkelni a tévé elől és kimenni az utcára elégedetlenkedni (és lássuk be, ez egyhamar nem fog megtörténni), addig itt mi rázhatjuk az árpádsávos zászlókat ínhüvelygyulladásig.

Ennek ellenére, a tehetetlenség érzésének csak akkor van alapja, ha egyetlen nap alatt akarjuk megváltani a világot, vagy legalábbis Magyarországot. Legtöbben ezt szeretnék. Legtöbbeknek nem tetszik a hosszas, kitartó, áldozatos munka gondolata, amely jó sokáig nem fog még határozottan látható eredményt hozni. Azonban ez az egyetlen út. Magyarországon hamarabb és markánsabban szólaltak meg az elmúlt 3 évben a rendszerellenes hangok, mint bárhol máshol a világon, ebből következően nyilvánvaló, hogy a magyar nép az „ellenállás" egyfajta központjává, gócpontjává válhat az elkövetkező 10-15 évben - ha mi, magyar emberek hajlandóak vagyunk tenni érte. Mielőtt áttörhetnénk az országhatárokat (elsősorban az Internet, másodsorban az innen kifelé áramló és a világ minden táján jelen lévő magyar kisebbség segítségével), először saját hazánkban kell megerősödnünk.

A megoldás most is valahol ott keresendő, ahova a világosi fegyverletétel utáni reménytelen időszak vezetett: passzív ellenállás. Ez pedig természetesen nem megy áldozat nélkül. Olyan lépéseket is meg kell tennünk adott esetben, amelyek saját gazdaságunkat juttatják rosszabb helyzetbe, ha ez az ára annak, hogy a rendszernek ártani tudjunk. Nem elég beszélni; csak a minden apró következménytől nem rettegő, határozott, következetes kiállás és cselekvés hordozza a példamutatás erejét, amely, ha egyszer beindul, önmagától növekszik exponenciálisan, hiszen az emberekben van egyfajta majomtermészet is, valamit minél többen csinálnak, annál jobban hajlamos vagy te is csinálni. Ez a tendencia olyan erős, hogy sokszor a logikát is felülbírálja, innen a mondás: „egy bolond százat csinál". S gyakorlatilag minden illegitim hatalmi rendszernek ez az alapja: az emberi konform-igény.

„Nagy szavak ezek, de mit tehetek én, átlagember?" Nos, lássuk, mit tehetsz, nagyjából fontossági sorrendben.

1. Terjeszd az „igét"! - Merd átlépni a gettó falait, merd felvállalni, hogy másképpen gondolkodsz, ne csak az ellenállás barátságos légkörében sörözgetve vagy fórumozgatva, hanem „ellenséges terepen", agymosott, hülyére ideologizált, tévé-hipnotizált, gólemmé redukált emberek között is. Családban, baráti körben, munkahelyen, mindenhol. IGEN, lesznek negatív következményei, ha így teszel! Lesznek, akik elfordulnak tőled vagy épp ellened fordulnak, elveszítheted az állásodat, kirúghatnak az egyetemről, betéglázhatják az ablakodat éjjel, lehallgathatnak, stb. Áldozat nélkül nincs eredmény. Ha nem vállalod be, felejtsd el az egészet. De akkor még az unokáid is ebben fognak élni, ebben a rendszerben, amely törvényszerűen „fejlődik" a maga útján, így 50 év múlva még sokkal értelmetlenebb, bomlottabb, igazságtalanabb és nyomorultabb lesz, mint ma.

Az „igeterjesztés" talán legfontosabb alapelve: ne akarj mindenáron meggyőzni másokat! Az a lényeg, hogy meghallgassanak. Ne várd, hogy valaki évszázados csipkerózsika-álmok után egyik percről a másikra térdre hulljon, és felismerje, hogy fejjel lefelé nézte a világot. Az ilyesmihez idő kell. A „nemzeti oldalnak" megvan a maga tolvajnyelve, ennek használatát mindig kerüld; ne mondj olyasmit, amit az átlagember nem érthet vagy nem tud azonosulni vele: ne zsidózz, ne hazaárulózz, ne gyűlölködj, ne érezzenek belőled haragot. Nyugodtan, tárgyilagosan beszélj és írj. Érvelj, ne szentenciákat ossz.

A „minek a sok beszéd, cselekedni kell"-jellegű megközelítéssel bírók elfelejtik, hogy a hatalom legfőbb fegyvere is a szó - a rendszer legalapvetőbb alapja az elhallgatás és a hazugság. Ezért legfőbb fegyverünk mindig is az igazság kimondása lesz.

2. Kapcsold ki a tévét! - Nem túlzás, hogy ez a 2. pont. A tévé olyan hipnotikus technikákat alkalmaz, amelyek ellen nem tudsz védekezni. (Erről még lesz szó részletesen egy másik bejegyzésben.) Add el, dobd ki, szabadulj meg tőle. Ha nincs otthon Internet-kapcsolatod, amellyel a TV használatát helyettesítheted, egyrészt fizess elő, másrészt ha TV-t kell nézned, célirányosan, adott műsorokhoz kapcsold be, soha ne használd háttérzajnak és főleg soha, soha ne aludj el mellette! A net sem sokkal jobb, mint a tévé, ha nem célirányosan használod, így ne „szörfözz" öncélúan, ne tedd ki magad túl sok e-szemétnek egy nap, mert az agyad egy idő után nem tud védekezni. Használj adfiltereket.

3. Ne üzletelj a bankokkal! - Vedd ki a pénzed a bankból! Ez a látszólag jelentéktelen lépés elég nagy csapást tud mérni a rendszerre, ha mondjuk az említett félmillió embert csak annyira vennénk rá, hogy utcára menés helyett egyszerűen vegye fel az összes pénzt a számlájáról. Ha céged van, akkor is igyekezz a pénzeszközök minél nagyobb részét készpénzben tartani, minél több mindent készpénzben kifizetni! A bankban nincs biztonságban a pénzed: a számlacsapolási ügyek egymásra halmozódnak a rendőrségnél, és ha bármilyen nagy horderejű krízis beüt, gazdasági, katonai, társadalmi, akkor bizonytalan ideig nem tudsz hozzáférni a pénzedhez. Nem attól a rablótól kell félni, aki símaszkban jön, és egy pisztollyal elveszi a pénzed, hanem attól, aki öltönyben jön és midössze egy kis kamatspekulációval az országodat veszi el. Soha ne használj bankkártyát! Az inflációban nagyobb felelőssége van a bankkártyás vásárlóknak, mint a mindenkori kormánynak. És amit sok helyről hallani: ne vegyél fel hitelt!

A teljesség igénye nélkül vegyük csak ezt a két idézetet a Talmudból:

"Isten megparancsolta nekünk, hogy a gojtól uzsorát vegyünk és csak úgy kölcsönözzünk neki, hogy a kölcsönünkből ne legyen neki haszna és, hogy ne segítsük, hanem kárt okozzunk neki, még olyan dologban is, amelyben ő hasznunkra van" (Sepher mizv. 73d., Majmonides)
"Ha a kereszténynek pénzre van szüksége, a zsidó mesterileg tudja őt rászedni, uzsorát uzsorához számít, míg az összeget oly magasra föl nem verte, hogy azt a keresztény birtokainak eladása nélkül többé ki nem fizetheti; vagy, míg az összeg a vagyonhoz képest százra vagy ezerre nem rúg és akkor pörrel áll elő s a hatóságnál odaműködik, hogy a kizavart kereszténynek birtokába helyeztessék." (Jüdischer Deckmantel 171a., Schwabe rabbi)

Ha van rá lehetőséged, mindenképpen inkább halal (muszlim) bankhoz fordulj, ha már muszáj bankkal üzletelned - a Koránban ugyanis nem lehet találni ilyesfajta passzusokat.

4. Képezd magad! - Ha a 2. pont szerint megvontad önmagadtól a „mainstreamnek" nevezett agymosó prolitápot, automatikusan igényelni fogsz alternatív információforrásokat. Olvass, művelődj, fedezd fel újra felnőtt fejjel az iskolai tananyagot, ezúttal saját megközelítésedből! Az Internet nagyszerű eszköze az autodidaktizmusnak, gyakorlatilag az emberiség összes létező tudása megtalálható rajta, komplett szakmákat lehet megtanulni a számítógép előtt, pénzbefektetés nélkül. Tanulj nyelveket a gép segítségével, hiszen előbb-utóbb más országok polgárait is meg kell majd szólítanunk, ha jutni akarunk valamire. Képezd magad fizikailag is, mozogj - ez a civilizáció szándékosan épít az emberek fizikai tunyaságára, amelynek mindig velejárója bizonyos mértékű szellemi eltunyulás. Ne engedj a kényelem csábításának, próbáld uralni a testedet, nem pedig szolgálni, ahogy az a mai világban természetes.

5. Ne járj autóval! - A személygépkocsi a destruktív individualizmus, az általános össztársadalmi önzés szimbóluma. Ha a munkádhoz feltétlenül szükséges a kocsi, próbáld meg minél kevesebbet használni! Villamosozz, biciklizz, gyalogolj! Ha mozgáskorlátozott vagy, akkor is vedd számba alternatívaként a robogót, városi közlekedésre akár elektromosat is. Rengeteg pénzt spórolsz meg vele! Ennek a pontnak nemcsak környezetvédelmi, hanem gazdaságpolitikai jelentősége is van: ha csökken az egy főre jutó éves benzinfogyasztás, a hatalom szorítása gyengül rajtad.

6. Törekedj az önellátásra! - Ha vidéki (falusi, kertvárosi) környezetben laksz, műveld meg a rendelkezésedre álló földterületet, bontsd le a garázst, a kocsibeállót, alakíts ki konyhakertet. Ne bízz a közművekben, áss emésztőt, fúrass kutat, állíts fel szélkereket - ezek szintén pénzt spórolnak, és ha nem vagy kiszolgáltatva a rendszernek, nem tud a létszükségleteiddel zsarolni.

7. Ne szolgáld ki a rendszert! - Ha állami alkalmazott vagy, s különösen, ha az igazságügyhöz kapcsolódó ágazatban dolgozol, sose felejtsd el, hogy nem Bajnai Gordontól kapod a fizetésed, hanem tőlünk. A magyar emberek alkalmazottja vagy, a mi érdekeinket kell(enne) képviselned, és számítunk rád. Ne állj a hatalom oldalára velünk szemben; ahol csak lehet, pozícióddal helyesen élve a nemzeti ügyet támogasd! Az igazság és az ész szava pedig mindig legyen előbbrevaló a jognál és a törvénynél!

8. Épülj be! - Életkezdő fiatalok! Válasszatok olyan szakmát, amelynek segítségével a rendszer öntudatos fogaskerekeivé válhattok! Tanuljatok államigazgatást, közgazdaságtant, jogot, rendészetet, honvédelmet, stb. Akkor lehetünk hosszú távon sikeresek, ha 10-15 éven belül az egész államgépezet teli lesz a mi „alvó ügynökeinkkel", akik bármikor készek aktivizálódni és a bürokrácia útvesztőin keresztül ellehetetleníteni az emberek számára hátrányos hatalmi intézkedéseket.

9. Szerveződj! - Működj együtt a többiekkel, vegyél részt a különböző megmozdulásokon, legyél jelen a nemzeti fórumokon, körökben, szervezetekben, hogy a kívülállók lássák: vagyunk valahol és tartunk valamerre, nem csak néha összeverődünk páran egy kis ötletszerű zászlólengetésre és kiabálásra. Így nagyobb az esélye, hogy egyre többen csatlakoznak, valamint egymásban is tudatosítjuk, hogy létezünk, hogy amiben részt veszünk, valóság, céljaink vannak, és ezek a célok elérhetőek.

10. Ne engedj magadon fogást! - Ne tegyél olyasmit, amiért büntethetnek, vagy ami visszafele sülhet el, amit morálisan negatív színben lehet beállítani és árthat az ügy megítélésének. Ne engedj az ellenoldal provokációinak, ne hajts végre öncélú, értelmetlen, bosszúvágytól vezérelt akciókat - ne vedd fel önként a „náci", „szélsőséges", „terrorista", „fasiszta", „kirekesztő", „huligán", stb. inget, amit a hatalom próbál rádhúzni! A neked nem tetsző társadalmi elemek (sorfalat álló robotrendőrök vagy épp felvonuló homokosok) megdobálása, holokauszt-emlékművek beszennyezése, molotov-koktélok robbantgatása vagy akár egyes középületek stratégiailag teljesen céltalan megostromlása pontosan ebbe a kategóriába tartozik. A rendszert szolgalelkűségből aktívan támogató emberek elleni célzott, okosan megtervezett megfélemlítő akciók viszont pl. nem tartoznak ide - de különbség van a megfélemlítés és a provokáció között. Azt kell nézni, hogy egy akciónak mik lesznek a reakciói, nem azt, hogy mennyire jó érzés véghezvinni!

Soha ne a hatalmon próbálj fogást találni, mindig a hatalmat szolgáló embereken! Ahogy az igazi hatalmasok semmibe vesznek téged, ugyanúgy semmibe veszik azokat, akik minden erejükből szolgálják őket, és ez a rendszer egyik nagy gyengéje. A saját embereinek éppúgy nem hajlandó a biztonságot garantálni, ők is magukra vannak hagyatva, közöttük sincsen összefogás a törvény és a parancsuralmi rendszer által diktált normákon kívül. Így egyenként lehet rájuk nyomást gyakorolni.

Ezzel a módszertannal, s ha a módszerek követésére a többi embert is biztatjuk, lassan, szívós munkával el lehet érni az ellenállás nemzetközivé szélesedését, és végül a hatalom megdöntését, akár 20 éven belül. Aki azonnali eredményt akar, dicsőséges árpádsávos forradalmat, annak marad Budaházy György 12 pontja...

Nem állítanám, hogy megalkottam a nemzeti ellenállás „tízparancsolatát", hogy ezt a tíz pontot se szerkeszteni, se főleg kiegészíteni ne lehetne. Lehet vitatkozni az egyes pontok fontosságán is. Ha valaki akár mind a tizet elfogadja, ne zavartassa magát, ha más nem képes ugyanezt megtenni, attól még az illetőt nem kell fotelforradalmárnak, szájkaratehősnek, szalmalángmagyarnak és hasonlóknak nevezni - mindenki annyit tegyen az ügy érdekében, amennyit tenni képes és hajlandó.

37 komment

Címkék: politika tv tanulás kormány szélsőséges hitel forradalom jobbik iskola teve radikális diktatúra ellenállás radikalizmus Nemzeti TÖRTÉNELEM Kocsi

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr586226133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cathswd 2009.06.25. 15:15:42

Végre :) A művelődéshez elővenném a magyar értékeket, szellemiséget. Mert azok nem csak magyarok, hanem "emberiek" is. A passzív ellenállást Karácsony Sándor nevelő nagyon szépen leírja több művében, csak kicsit régies a nyelvezete (mertohgy nem mai gyerek). Most van erdélyi osztálytársam, bámulatos ahogyan ők őrzik magukat, és a magyar értékeket. Azt hiszem erdélyben tudják igazán ezt a passzív ellenállást, azért léteznek ott még egyáltalán magyarok... Lánchíd rádió-bár erősen fideszes szerintem, de érdekes kontrasztot adhat a hírekben ha valaki egy hétig nézi a tévéhiradót meg napközben meghallagtja e rádión a híreket. :)) kettő közt az igazság valahol elrejtve- és segít sokminden felismerésében szerintem.

Laca 2009.06.29. 13:47:04

Nagyon jó! Itt látszik, hogy melyek leginkább azok a pontok, ahol szembe kell menni az árral. Ne üzletelj bankokkal! Azonban majd' mindenki átutalással kapja a fizetését. Bár ez szoros kapcsolatban van a önellátásra törekvő ponttal. Ami még érdekes a Ne szolgáld ki a rendszert és az Épülj be látszólagos ellentmondása. Azért ezt tényleg csak kitartóaknak ajánlom, mert a beépüléssel már ránk is erőltetik a rendszer sajátosságait. Arról nem is beszélve, hogy a "rendszer fogaskerekei" mind olyan nagyvárosban (meg annak is a közepén) vannak, ahol a 3-as, de inkább a 6-os pontot szinte lehetetlen megvalósítani. Meglátásom szerint az lenne egy követhető út, ha mnimálisan érintkeznénk ezzel a rendszerrel és már elkezdenénk törni a kis buksinkat a Szerveződés pontjában, hogy hogyan is alakíthatnánk ki a kis világunkat. Mert, ha ez a világ, ahogy az egységei (mi) is, minimálisan érintkezünk a rendszerrel, akkor tényleg nem tudnak rajtunk függőséget és fogást találni. Szóval a Beépülés helyett valami más kellene... Egyébként kiváló írás! Várom a következőt!

csillagvirág 2009.06.29. 14:37:16

laca második bekezdésével egyetértek. egyébként a barátaimmal elég sok mindent hasonlóan csinálunk. jó lenne, ha az emberek képesek lennének legalább némi fenntartással kezelni a sok szemetet, amit rájuk zúdítanak.

2012 Blog 2009.06.30. 09:13:50

A 7. és 8. pont látszólagos ellentmondása szerintem önmagát magyarázza: ha lehet, legyél ott a rendszerben, de pont azért, hogy ne szolgáld ki, miközben rád próbál támaszkodni. Ne szolgáld ki a fejet, legyél a láb, amelyik másik irányba visz, mint a fej akarná. Nyilván ezek a pontok a közalkalmazottaknak szóló speciális pontok, nem mindig összeférhetőek pl. az önellátási pontokkal - de a rendszer beépült eleme nem csak egy budapesti minisztériumban lehetsz, hanem egy vidéki önkormányzatnál, rendőrőrsön, bíróságon, stb. is. Aki nagyon ott van a tűzvonalban, annak döntenie kell, hogy biztonságba helyezi magát, nem ad támadási felületet, vagy pedig marad kiszolgáltatva, hogy maradhasson a sűrűjében. Pl. én is ezért nem költözök le egy önellátó tanyára és szarok le mindent. A lehetőség adott lenne.

Laca 2009.06.30. 10:11:36

Fej meg láb kérdése, érdekes. Az a baj ezzel, hogy ha más irányba akarsz menni, akkor már döntési pozícióban kell lenned. A döntési pozíció, meg mint a katonaságban mindig alárendelt. Szóval valakinek mindig be kell számolnod. És most még csak a "felszíni" megfelelőségről beszéltem, azt, hogy szana-szét vagy figyelve és ezzel is informálják a "pozíciót adókat" még meg sem említettem. Ez pedig kulcsfontosságú része a rendszernek a hatékonyság szempontjából. Olyan szinten rejtegetni magad, hogy észrevétlen légy, pedig a tűzvonalban elég nagy nehézségekbe ütközik. És most finoman fogalmaztam...Bp-en lehetetlen.

p 2009.06.30. 12:08:37

"majd' mindenki átutalással kapja a fizetését" - naná, hiszen ha nem történik semmi különös a Nagy Terv ellenében, akkor szépen lassan, törvényekruhákba öltöztetve fojtanak meg és tesznek agymosott szolgává. Látható, hogy működik, még ha vannak, akiken nem is fog a dolog - csak hát a kritikus tömegen múlik minden, mindig az átlagembernek van igaza. Tegnap az önellátás ellehetetlenítése, ma az átutalásos fizetés, holnap az ujjlenyomatos útlevél, utána a full bekamerázás, aztán a mikrocsip a tarkódban (persze tök jó lesz, mert nem fogja húzni a táskádat a külön személyi súlya!!), aztán szépen lassan már oldalra sem nézhetsz, gondolatbűnözés stb. Ha nem állítjuk meg, szűkül és zárul a kör, tökéletes bizonyíték erre az elmúlt 20 év ebben sz országban. És minél később ér véget, annál fájdalmasabb lesz MINDENKINEK. Ezzel nem árt tisztában lenni.

p 2009.06.30. 12:27:41

Ja és még valami. Miért nem tanulunk az iskolában olyanokat, hogy hogyan lehet kívül-belül egészségesnek maradni, hogyan használjuk az eszünket, a loginkánkat különböző élethelyzetekben, vagy pl hogyan lehet kihúzni egy telet áram nélkül? Hogyan kell tüzet rakni, melyik növény mire jó, hogyan tudjuk meggyógyítani magunkat, és hogyan tudunk békességben, harmóniában élni másokkal és a környezetünkkel úgy, hogy közben magabiztosak, életrevalóak és kreatívak legyünk? Hogy figyeljünk, higgyünk és bízzunk a gondolatainkban? Miért tanulunk gazdasági ismereteket, pénzügyi ismereteket, társadalomismeretet és hasonló szemeteket - de önismeretet nem? A feleleteken mindenki gondolkozzon el maga - részemről nincsenek válaszok, csak választások

cath 2009.07.01. 19:33:03

P Hogy miért nem ,arra létezik sok sok magarázat. Pl az elmúlt 15 évben teljesen padlóra küldött oktatás és nevelés. De amúgy ezeket nem feltételnül az iskolában kellene megtanulni, hanem pl ilyeneket tanultak régen az emberek a nagypapától vagy táborokban nyáron, illetve a szerencsésebbek a szüleiktől is amikor pl. együtt voltak és kirándultak... A mai gyerekek közül ki szokott a családdal kirándulni hétvégenként vagy szünetekben? ma már a éves is inkább punnyad atv vagy net előtt

barreth 2009.07.13. 18:16:49

igen jó ilyen dolgokat olvasni mert hasonlóan gondolom én is.jelen esetben mélyvizben vagyunk fáradtan enyhe úszótudással és arról folyik a vita hogy négy hat esetleg kilencméteres legyen a viz alattunk!de hogy esetleg annyi legyen hogy a lábunkat megvethessűk??nos arról nem))szerintem kulcsszavak is vannak:dac,jószándék,szolidaritás..és vasakarat, humor!!tényleg nem gyűlőlkődni kell hanem nagy nyugalommal mosolyogva megtörhetetlen hittel "kitakaritani"és ehhez az embernek hihetetlen plusz erőt ad és ettől lesz mindig erősebb mint az ellensége ha igaza van ha az alap erkölcsi morális igazság az ő oldalán van!! éshát emberek a mi jelen "vezetőink"soha nem fogják átadni a hatalmukat.velük nagyon nehéz egyezkedni mert két,-esetleg "többszinűek"!tőlűk csak elvenni lehet bármit is.sajnos nagyon felkészültek és kellően aljasok ehhez a harchoz!!ez csak pár gondolat enyhe karcolgatás!)hirtelen ez szakadt ki belőlem)mindenkinek szép napot!!

Szeter 2009.07.25. 14:17:20

A beépülés talán visszaüthet. Különösen egy kezdő fiatal könnyebben csábul át a "sötét oldalra". Nem lenézem őket, az életkorukból, a tapasztalat hiányából, és a ma uralkodó szemléletből (amiben felnőnek) fakadóan vannak nagyobb kísértésnek kitéve. Tudnék rá példát... További javaslat: Azt vásárold meg, amire feltétlenül szükséged van (és még persze amit a mániádnak nevezel). Háromszor is gondold végig, ha meglátsz valamit: igazán kell ez nekem? Lehetőleg kerüld a multikat (bár nem mindig lehet és nem mindig engedheted meg magadnak). Lehetőleg természetes élelmiszert szerezz be. Tegyél el magadnak savanyúságot, lekvárt, szörpöt, stb. Gyűjts gyógynövényeket (és használd is őket). Pl. vegyél méhésztől rendes mézet, virágport. Egyél változatosan, a zöldséget/gyümölcsöt lehetőleg piacról vedd (ha nem tudod megtermelni), azt is a természetes ciklusnak megfelelően (a többi úgyis csak méreg). De tudsz termelni fűszereket és gyógynövényeket is... Ne egyél műdolgokat, vitamint, zacskós ételeket, porból készült kenyeret vagy éppen krumplit. Ne dőlj be a fűszerkeveréknek vagy más hasonló "trendi", de fölösleges dolognak. Keress jó minőségű ruhaneműt, ne a márkáját nézd. Ne az úgyis elmúló fiatalságot hajszold, hanem keresd a kiteljesedő öregkort. Ne a tetoválás, testékszer, műtestrészek, műhaj, műköröm, stb. legyen a fontos, hanem a szervezet egészséges működése. Lehetne még folytatni, ezek csak példák. Egyfelől kíméli a pénztárcánkat, jó hatással van testünkre, másfelől mint passzív ellenállás, gyengíti a multikat. Szerintem...

Huliganthropus Agriensis 2009.08.09. 16:35:55

Jól nyomod, már régóta próbálok hasonló módon élni, bár soha nem foglaltam össze így, mint itt olvasható... ...de én akkor is ZSIDÓZOK! A név kötelez?

hacker001 2010.05.20. 19:41:39

Nekem lenne néhány kérdésem a blog írójához, mert nagyon megragadott engem (pedig idáig csak néhány cikket olvastam el, de végigolvasom az biztos). Most kezd az agyamban összerakódni az egész. Gondolom, h egyvalaki írja az összeset, nem?

hacker001 2010.05.22. 16:33:11

Szóval az első kérdésem az lenne, néhány cikke után, hogy Jézus Krisztus ki volt valójában? A másik, hogy a 2027-ben fog elkezdődni a nagy háború (III. vh) ? Meddig fog tartani? Ön azt írta (és egyet is értek vele, mint itt sok állítással) , hogy Magyarország mindig is az elenállás központja lesz. A kérdésem, hogy mi túl fogjuk élni a nagy háborút, netán köztünk van a legtöbb fénylény? Milyen feladatunk van, magyaroknak? Ugye, hogy mi vagyunk a kiválasztott nép, nem pedig a zsidók? Egyelőre ennyi. Köszönöm a válaszát.

M.A. 2010.05.22. 16:58:13

Jézus Krisztus valószínűleg egy nagyon magas szintű fénylény volt, szinte tökéletes tisztaságú. Nagyjából 2 év lesz az Armageddon. Nagyobb háborúskodások előtte is előfordulhatnak, lásd Nyirkai jóslat, 2012 körüli események. Magyarországon egy polgárháború sajnos szinte elkerülhetetlennek látszik. "mi túl fogjuk élni a nagy háborút, netán köztünk van a legtöbb fénylény?" - Nyilván a magyarság egy része fennmarad, sőt meghatározó szerepe lesz az új korszak létrejöttében is, ennél többet nem írok. Fénylényből valóban elég "sok" van itt, a világ más országaihoz viszonyítva, elsők között állunk a lakosság arányát nézve. Kiválasztottak ugyanannyira vagyunk, mint a zsidók. (A zsidók kiválasztottságának valóságalapjáról "A zsidók titka" című bejegyzés szól.) Minden nép "kiválasztott", mindegyiknek megvan a maga speciális feladata. Erről, saját feladatunkról, a magyarság és a zsidóság küldetésének viszonyáról, stb. ajánlom megnézni az ápr. 2-i előadásomat.

Nihilus 2010.05.22. 21:03:26

M.A.: Ha már Jézusnál tartunk, szeretném megkérdezni a véleményed erről az Antikrisztusos témáról. Az Armageddon témában szinte mindig felemlegetik. Valóban lesz egy ilyen személy/lény szerinted, esetleg az Irányítók egyik tervének előkészítése céljából íródott bele a Bibliába ez a jóslat (erről írtam már egy elméletet egy régebbi kommentben), vagy pusztán egy figyelemelterelő rizsa az egész?

M.A. 2010.05.23. 07:05:54

Antikrisztusról direktben nincs szó, Fenevadnak nevezett lényről van szó, ő Szórath, a Napdémon, az ő nevének száma a 666, sokkal inkább egy "Sátán"-jellegű szellemnek, szellemiségnek tekinthető, mint egy konkrét személynek - mindazonáltal ha nagyon akarjuk, azonosítható egy konkrét személlyel is, aki nem lesz, hanem van, elvileg Izrael állam alapítása környékén született, és nemsokára színre fog lépni, ő lesz az első és egyben utolsó világelnök. Átfogó szellemiségek emberi testbe sűrítéséről bővebben a Monarch-programozásos bejegyzésben írok majd, hamarosan. :)

seh 2010.05.23. 09:36:49

Pedig Gregorian Bivolaru, a román jógaiskola, a MISA guruja azt mondta, hogy a román nép a kiválasztott nép :)) Én ezt itt viccnek szántam, de sajnos több tízezer román jógi elhitte, akik között számos magyar van. A magyar ajkú jógik is azt hiszik, hogy Decebal leszármazottai az igazi kiválasztottak. Önkéntesen odatartották a fejüket agymosásra.

M.A. 2010.05.23. 10:54:24

Magyarországon pedig milyen sokan mondják, hogy mi vagyunk a választott nép! Aztán meg szidják a zsidókat ugyanezért.

Nihilus 2010.05.23. 11:44:56

M.A.: "Átfogó szellemiségek emberi testbe sűrítéséről bővebben a Monarch-programozásos bejegyzésben írok majd, hamarosan. :)" Na, ezt nagyon várom! Mostanában kimondottan foglalkoztat ez a téma...

M.A. 2010.05.23. 12:47:25

A szellemiségek testbe invitálása vagy a Monarch-rendszer?

Nihilus 2010.05.23. 17:41:03

A szellemiségek testbe invitálása.

Diodara 2010.05.24. 00:00:12

Oké, M.A., már 40%-ig hiszek neked. :D És elmondom, hogy miért: mert ha most az elkövetkező időszakban magára lesz hagyatva az emberiség, akkor nekünk annyi volt. A hatalmas katonai mozgolódások és politikai tagozódások, a zsidó állam világháborúra készülődése, mind-mind a pusztulásba taszítja az országokat az eljövendő háborúval, good bye, függöny le. Szóval ajánlom, hogy igazad legyen. :D

M.A. 2010.05.24. 06:51:49

A Fehérlófiás előadásom szerint pont most készül kicsit visszahúzódni "a szakáll"... (reszkessetek)

Lili 2010.05.24. 08:08:31

:) milyen korán keltél, van egy tippem, miért

M.A. 2010.05.24. 09:32:07

Nem tudom, mi a tipped, de rossz. >-) Holnapig ne felejtsd el.

hacker001 2010.05.30. 13:11:03

Köszönöm a válaszaidat, MA. A magyar nép már rengetegszer elbukott a történelem során (tatárok, törökök, habsburgok, komcsik, zsidók...), de mindig felállt! Mert az utolsó pillanatban még egyszer, utoljára erőt vett magán és megvédte magát az ellenségeitől. Remélem, most is így lesz. MA, szerinted a következő 17 évben mi lesz Magyarországgal? Amikor kitör a háború, akkor kik lesznek szövetségben egymással? Melyik nép kinek az oldalán fog állni?

M.A. 2010.05.30. 13:33:01

Szerintem már írtam, hogy nem országok fogják vívni egymás ellen, mert már nem lesznek országok, hanem eszmék. Minden népen belül dúló, globális polgárháború lesz.

hacker001 2010.05.31. 15:42:56

Az még nem teljesen világos számomra, hogy népek közötti polgárháború lesz. Jó, de akkor Armageddonban kik fognak kikkel harcolni? A német a némettel, a magyar a magyarral? A zsidó a zsidóval? Na azt nehéz elhinni... És Armageddonban majd eldől minden, elbukik a rendszer...de mi lesz utána? Gondolom nyomorúság az egész Földön. A másik, hogy miből számoltad ki, hogy 2027 lesz a végső háború kezdete? Minél több kérdésre kapok választ, annál többet kell kérdeznem.

Nihilus 2010.05.31. 15:50:34

"A német a némettel, a magyar a magyarral? A zsidó a zsidóval? Na azt nehéz elhinni..." Hát már miért lenne nehéz elhinni? Egyrészt ma már nagy valószínűséggel nincs is 100% fajtiszta ember. Másrészt nem olyan összetartóak a népek azért... Az Armageddon idején pedig leegyszerűsítve világos és sötét oldal lesz. A származásod lehet, hogy fog számítani, de nem az lesz a döntő tényező szerintem. Utána mi jön? Hát az attól függ, hogy ki nyeri a háborút...

hacker001 2010.05.31. 17:38:56

Nihilus: Igaz. Összetartóak tudunk lenni, bár sajnos csak akkor, amikor már nem bírjuk tovább, akkor összegyűjti az erejét a nép és visszavág. Azt hittem, biztosak vagytok benne, hogy a háborút mi, a jók fogjuk nyerni. Én kicsit másképp látom a világos és sötét oldalt. a sötét oldal a zsidók és a zsidó bérencek. A jók mindenki más, azaz goj nép.

M.A. 2010.06.01. 09:25:27

"Én kicsit másképp látom a világos és sötét oldalt. a sötét oldal a zsidók és a zsidó bérencek. A jók mindenki más, azaz goj nép." - nem ilyen egyszerű a történet sajnos. A zsidók egy jelentős része mellénk fog állni, a gójok nagy része pedig a sötét oldalhoz fog tartozni, ahogy már most is. Ezt a kérdést nem lehet faji alapon eldönteni.

hacker001 2010.06.01. 21:08:24

Akkor elfogadod azt a pontosításomat, hogy a zsidó értékrendű, ha szabad, elzsidósodott gojok és a vérbeli zsidók a rossz oldal. A jó oldalra fog állni néhány jóérzésű (elmagyarosodott :D) zsidó, akik segíteni fognak minket, hiszen zsidó zsidóul gondolkodik, tudja azt, hogy hogyan győzheti le a fajtáját a jó ügy (igaszág) érdekében. Ha a Vona zsidó, az sem gond, sőt, még talán "hasznunkra" is fog válni, ha valóban gyűlöli a fajtáját.

Chagall 2010.09.13. 19:47:42

Valóban az ideológiák harca jön! Nagyon embertelen ideológia a talmud általi és a kereszténységnek nevezett sem külömb, viszont ha visszanyulunk a magyarság etikai szokásrendszeréhez tán sikerülhet egy emberséges munkaés tulajdonmegosztásban megállapodni! Gondoljatok Attila fa ivó poharára! A kiválasztottság meg baromság! Minden egyes ember-család-nemzet valamire ki lett választva= A fejlődésre!

bukovinai 2010.11.16. 19:35:38

Állítólag 1992 körül született meg az Immanuel. 2025 körül fog a színre lépni. Zsidó rabbik terjesztik ezt zsidók között....

bukovinai 2010.11.16. 19:38:22

A születése egy asztrológiai csillag-együtálláshoz köthető. Jézus, Sabbatai Cevi és Jacob Frank is ilyen együtállásokkor születtek. Klaus Matefi fórumán sok információ van erről... (Meg egy globális világvallás prototípusa is :)

lakatos nintendo 2011.05.17. 19:06:47

A cigányok igazi eredete: http://www.imninalu.net/Romagyar.htm
süti beállítások módosítása