HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Az Irányítók 12 legnagyobb hazugsága, 12: Az Irányítók nem léteznek

2009.06.12. 16:02 dangbird

Végére értünk a 12 pontnak, és most, befejezésül vizsgáljuk meg, hogy az Irányítók hogyan tartják fenn azt a titkosságot, amely hatalmuk alapja, hogyan hitetik el az emberekkel, hogy ők nem léteznek.

Nyilvánvaló, hogy egy titok maximum addig tud titok maradni, ideig-óráig, amíg legfeljebb két ember tud róla. Az Irányítók eleve többen vannak kettőnél, ráadásul nincs olyan igazság, amely napvilágra ne kerülne.

Ennél fogva az Irányítók általában nem visszatartani akarják az önmagukkal és egyes ténykedéseikkel kapcsolatos információkat, erővel elhallgattatva mindenkit, aki megpróbál velük kapcsolatban bármiféle információt nyilvánosságra hozni - ez kilátástalan harc lenne, az igazság előbb-utóbb elterjedne.

A módszerük ennélfogva az igazság elferdítése, illetve felhígítása. A hazugság elhitetésének is egyik legbiztosabb módszere, hogy igazságot keverünk bele. Bizonyítható vagy közismert tényeket teszünk egy elméletbe, így az emberek kapcsolt áruként elhiszik az elmélet többi részét is.

Vagy gondoljunk a média egyik jól bevált manipulációs cselére, mikor a nyelvtani szerkezetben elrejtik a félrevezetést, mert az agy az állítmányt helyezi a figyelem középpontjába. „Magyarországon a szélsőséges erők térnyerésének oka a gazdasági válság." Mit állítunk? Hogy a válság az ok. Tagadása: nem a válság az ok - hanem más, mondjuk a cigánybűnözés, vagy az NBH-s provokatőrök jól szervezett munkája, stb. A rejtett állítás, amit benyelt a néző agya, a „szélsőséges erők" térnyerése, amelynek valóságalapját nem igazoltuk soha, hiszen is nem állítottuk egyetlen mondatban sem, hogy valóság - az első mondat, ahol megjelenik, már individuális logikai egységként kezeli, tipikusan alany vagy tárgy szerepében. Figyeljük csak meg, a hírekben milyen gyakran rejtenek el állításokat jelzős szerkezetekben, főleg birtokos jelzők segítségével. „A szélsőségeknek a gazdasági válság által okozott térnyerése nyugtalanítja a demokrata beállítottságú politikusokat."

Alapvetően az embereket nem nehéz becsapni. Legtöbbször „egybites" módon gondolkodnak, valami vagy jó vagy rossz, vagy igaz vagy hamis. Hogy ez miért van így, arról később szó lesz, egyelőre gondoljunk csak arra a rengeteg szélhámosra, aki az emberek eszén túljárva jut anyagi és egyéb előnyökhöz - ezek az emberek általában azt képzelik magukról, hogy átlagon felüli értelmi képességeik kiváltságossá teszik őket, és ennek köszönhetik, hogy nem kell dolgozniuk, hanem mások munkájából megélhetnek; az igazság viszont az, hogy sokan mások is képesek lennének arra, amit ők csinálnak, csak nem hajlandóak rá. Erkölcsi és nem értelmi korlátok tartanak vissza sok nem is kifejezetten zseniális, az átlagnál épp csak 1-2 fokkal okosabb embert, hogy ilyen módszerekhez nyúljon.

Nem így az Irányítók vezetői. Ők sokkal okosabbak, mint az átlagember, és szellemi képességeiket gátlástalanul felhasználják, hogy lépéselőnyhöz jussanak a többségi társadalommal szemben. Már volt róla szó, hogy a hazugság a legnagyobb fegyverük, de ennek igazi erejét az igazsággal és a tudással való visszaélés adja.

A tudás elrejtésének talán egyik legjobb példája a mérhetetlen mennyiségű úgynevezett „ezoterikus" irodalom. Az okkult tudás tipikusan olyasmi, amelyet az Irányítók saját céljaikra szeretnének megtartani, és igyekeznek megakadályozni, hogy rajtuk kívül más is hozzájusson. Mivel pont ők voltak azok, akik az Egyháztól a hatalmat és a kényszerítő erőt elvették, már nincs inkvizíció, ami féken tarthatná azokat az embereket, akik az általános vallásos ismereteken túli tudáshoz szeretnének hozzájutni, és mivel az Irányítók által felépített világrend a „szabadság" illúziójára épül, ők maguk jogot kell hogy biztosítsanak a tudás megszerzéséhez.

Jogot igen, lehetőséget nem.

A lehetőséget azzal vették el, hogy bizonyos szabadkőműves beavatottak a „szabadon hozzáférhető tudás" jegyében elkezdtek könyveket megjelentetni a XIX. században az „ezoterikus" (vagyis titkos) tudás témakörében. Ezek a könyvek egytől egyig igazságokra épültek, azonban azokat eltorzítva, félrereprezentálva, összekavarva, kesze-kuszán és főleg popularizálva tálalták, kihagyva a nehezen érthető részeket, túlhangsúlyozva a könnyen félreérthetőeket. (A keresztény vallást is valahogy így zsinatolták össze valamikor 16-18 évszázaddal ezelőtt, de erről majd máskor.) A dolognak óriási divatja lett, hatalmas „okkult" érdeklődési hullám indult meg a kis- és középpolgári körökben (elsősorban az otthon unatkozó városi polgárfeleségek révén), százával jelentek meg a „mágusok", azok a szemfényvesztők, akiknek tevékenységére később a bűvészet, mint szórakoztatóipari forma ráépült - a különbség csak annyi, hogy ezek a bűvészek nem jelentették be, „vigyázat, csalok", hanem azt próbálták elhitetni az emberekkel, hogy valódi „természetfeletti" képességekkel rendelkeznek.

Onnantól, hogy a haszonlesők hada rácuppant a témára, az ezomizéria önjáró jelenséggé változott: már nem kellett a szabadkőműveseknek okosan megszerkesztett, manipulatív könyveket írniuk, az „egy bolond százat csinál" elv alapján egymást kezdték kábítani a téma szerelmesei, a 100. könyv elolvasása után már mindenki annyira képben érezte magát, hogy írt egy 101-ediket, és így az ostobaságok tengerébe veszett az a gyűszűnyi tudás, melyet az Irányítók emberei a kezdetekkor belecsepegtettek a dologba. Az a néhány hiteles szerző, valódi beavatott, akik valódi tudást próbáltak közvetíteni, pl. Eliphas Lévi vagy akár a magyar Victor Charon, elvesztek a hülyeségek tengerében. A mai ezoterikus irodalom szinte bármely kötetét fellapozva 5-10% tudást és 90-95% hülyeséget találunk, tökéletes emulzióban feloldva, hogy legtöbb embernek a tudás kiszűrésére esélye sem legyen. Saját környezetemben tapasztalom rendszeresen, hogy valódi misztikus tudással is rendelkező személyek néha milyen képtelen elméletekben hisznek.

Nos, nézzük, hogy az Irányítók ugyanezt a technikát hogyan alkalmazzák a róluk szóló tudásra! Minden egyes alkalommal, mikor új információ kerül napvilágra velük kapcsolatban, azt ők maguk is közzéteszik, hazugságokkal megfelelően körítve. Leleplező könyveket írnak önmagukról, a „háttérhatalomról", egyik verzióban földönkívüliekkel szövetkeznek, másikban ők maguk a földönkívüliek, harmadikban a jövőből jött emberek, de olvashatunk világméretű zsidó összeesküvésről is, amelynek tagja minden egyes zsidó a földön, legyen amerikai orvos vagy akár izraeli buszsofőr, de ezt rajtuk kívül senki sem tudja; hallhatunk műholdakról, melyekről követik az emberek mozgását, minden telefonbeszélgetést lehallgatnak, az emberek gondolatait és álmait kiolvassák, mindenkinek a számítógépéről naponta egy mentést csinálnak, naplózzák a teljes Internet forgalmát, stb. Jellemző eleme ezeknek az elméleteknek az illogikus, szükségtelen kontrollt megjelenítő paranoia. A paranoia, amely a skizoid téveszmék állandó velejárója - és a mai meghasonlott világban bizony az egészségesnek számító emberek egy kicsi, de kimutatható százaléka skizoid tünetekkel küzd, és hajlamos a paranoiára. Ők azok, akik az összeesküvés-elméletek kusza szövevényét önműködően növekvővé teszik - átgondolatlan, önmagának vagy a valóságnak ellentmondó teóriáik az emberek szemében a „láthatatlan hatalomról" szóló minden megnyilvánulást éppen úgy nevetségessé tesznek, mint ahogy a környezetvédelem gondolatát teszik nevetségessé az előző bejegyzésben leírt módszerekkel.

Ennek a módszertannak az „áldozata" a 2012 blog is tulajdonképpen, hiszen a felületes szemlélő számára itt egy újabb „összeesküvés-elmélet", egy újabb hülye, aki alumíniumsipkával a fején ücsörög a számítógépe előtt, és a nemlétező háttérgonoszokról szóló paranoid fantáziáit próbálja világgá kürtölni. Nem véletlenül kezdtük a blogot azzal a bejegyzéssel, amelyből kiderül, hogy miért helytelen „összeesküvés-elméletnek" titulálni az Irányítók puszta létének megállapítását. Maga az összeesküvés-elmélet kifejezése egy retorikai bunkósbottá változott, amellyel érvelés nélkül agyon lehet csapni minden olyan kellemetlen fejtegetést, mely kétségbe vonja, hogy a világ csak annyi, amennyi a szemünk előtt van, és a TV-híradónak minden szava igaz. Mindig is voltak legfelső döntéshozói a társadalomnak, miért gondolná bárki, hogy most nincsenek, hogy minden egy spontán káosz reménytelen belső egyensúlykeresésének az eredménye? De sajnos maga a farkas az, aki már százszor farkast kiáltott helyettünk, és kiáltását szorongó, bizonytalan, a sivárrá tett valóság elől menekülni próbáló emberek ezrei visszhangozták meggondolatlanul - s visszhangozták az Irányítók kapcsolt áruként odarejtett ideológiai félrevezetéseit is, amint az majd a >következő bejegyzésből< kiderül...

33 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr466226135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrágaGyár 2009.06.12. 21:55:04

Zeitgeist. Valahogy éreztem. :D Főleg a vallás része volt a dolognak árulkodó...az elején csak annyi volt a benyomásom, hogy ezek kurvára nincsenek tisztában azzal, hogy mi egy vallás és hogyan/miért érinti meg az emberek lényegét.. De így ja, így beláthatóak a film miértjei. Szép, és olvasmányos blogod van. Engem nagyon szórakoztat, főleg mert akár igaz is lehetne...és lehet, hogy az is! :) Mindenesetre a valóság szüli mindig a legjobb történeteket. Ez egy igazi XXI. századi Babits kisregény. Tisztelettel, egy apolitikus művész

2012 Blog 2009.06.13. 09:23:01

Na csak várd ki azt a Zeitgeistes bejegyzést! Egyébként, amit leírok itt a blogban, hogy "akár igaz is lehetne", 20 év múlva már mindenki tényként tudni fogja, hogy igaz, 25 év múlva már az iskolában fogják tanítani, hogy hogyan baszták át az embereket nem is olyan régen azok a bizonyos valakik, akiknek aztán el kellett menekülniük a bolygóról. Mindez a szemünk előtt fog valósággá válni, és 3 év múlva már megtörténnek az első lépések ez irányba. A közeljövőről is írni fogok hamarosan.

hunyad 2009.09.29. 17:36:14

Egyébként sokan ezért nem is olvasnak tovább mert mindent olyan szemmel néznek h á ez nem igaz miközbe ha nem hiszi el attól még elolvashatja és ha nem is hisz benne de legalább tud a dolgokról na mind1 csak elgondolkodtam:D

zui 2009.12.16. 18:06:04

Egy óra beszélgetés 2012Blogról http://radio.tisztahangok.hu/archivum/02_menedzserkalauz_13_rabok_legyunk

26 2009.12.18. 22:26:01

köszönöm ezt a linket!

loveB 2010.09.18. 22:26:54

22:26 van:-) ahogy éppen az utolsó hozzászólás is ekkor írodott...

Chagall 2013.01.14. 13:28:46

Nos én végigbogarásztam az összes alanti irást és hozzászólást, közben elérkezett 2012.12.21. és nemigazán történt semmi. Nincs háború, olyan 3diknak nevezett mert ami van Egyiptomtól ma Sziriáig olyan mióta élek van hol távolkeleten hol afrikában, és 67 éves vagyok. Kik mentek el? eddig még itt van az egész emberiségre káros bagázs, és készitgetik az NVO-t. Pedig mehetnének van találtak üres főldszerü bolygót miért nem hagyják békén az embereket? Tetü banda oszt jónapot, a magyar politikai elit pedig a seggnyalókájuk.

spike 2013.01.14. 13:46:07

Az, hogy már elhúzhatnak nem azt jelenti hogy egyből el is mennek, még van itt egy kis "dolguk".

M.A. 2013.01.14. 14:02:23

Senki nem mondta, hogy 2012-ben fognak elhúzni. Mostantól véglegesítődik az emberiség szétválasztása, de még sok ember bizonytalan, hogy hova fog kerülni.

spike 2013.01.14. 14:40:00

Aki tehát már döntött, az ott is marad?

M.A. 2013.01.14. 15:03:27

Elvileg igen. (Join the dark side, Luke!)

spike 2013.01.14. 16:56:03

Furcsa, valahogy úgy képzelném el, hogy egy nagyobb esemény véglegesíti a döntést az emberekben, egyúttal pedig azokat akik nem döntöttek döntésre kényszeríti. Na persze ez így túl gyors és egyszerű lenne.

aaaaaNiki 2013.01.15. 09:41:27

Fura, de én is így képzelem el. Közben meg érzek egyfajta "eleve elrendelést", hogy már mindenki régesrég döntött. (Ilyenkor titokban sorra veszem pitiáner bűnöcskéimet :)

teGergő 2013.01.15. 15:48:20

Én ilyenkor nem (csak úgy) a bűneimet veszem sorra, inkább arra gondolok, hogy hol tartok most, mert az jobban befolyásol a jövőre nézve, mint az a múltam, aki lehet, hogy már rég el is múltam. :) Ha meg nem múltam el olyannak, akkor azzal kapcsolatban végzek gondolatsort, de nem az elejéről, elemenként.

aaaaaNiki 2013.01.15. 17:06:29

No igen. De mihez képest hol tartasz most....?

spike 2013.01.15. 19:44:59

"Közben meg érzek egyfajta "eleve elrendelést", hogy már mindenki régesrég döntött." Erről mindig eszembe jutnak a történetek, amiben a szereplő végig meg van győződve, hogy a helyes úton jár, majd rádöbben, hogy nem arra az oldalra keveredett, ahová gondolta, hogy fog, és visszatekintve valóban ebbe az irányba haladt, de változtatni már késő. Nem tudom, hogy jó dolog-e az eleve elrendelés :)

cath 2013.01.15. 20:06:12

Jó:-) . :-). Csak hamis.

aaaaaNiki 2013.01.16. 09:31:56

Pontosan ezért nem jó, Spike. Sokszor eszembe jut pont ez, hogy majd ott állok az ítélőszék előtt, ahol elmagyarázzák, hogy mikor mivel bizonyítottam, hogy ez nem az az út, amire gondoltam. Mekkora koppanás lesz, my God...... :) Vannak persze jó oldalai is.

cath 2013.01.16. 10:18:23

azért ez az ítélőszék, meg magyarázzák kicsit téves elképzelés szerintem :). Tuti féltél a télapótól kiskorodban :) (a lelkiismeretfurdalás ugye :))

aaaaaNiki 2013.01.16. 16:24:52

Teljesen hidegen hagyott a Télapó. Az ítélőszéket természetesen idézőjelben értettem, de anélkül is minden egyes embernek mást jelent egyébként. Úgyhogy így már - felvetésed alapján - az az érdekes kérdés, hogy Te mit értesz alatta...? :) De nem ez volt egyébként sem a lényeg a mondanivalómban.

spike 2013.01.16. 20:02:14

Na igen, nem jó az egyén szempontjából, de a karmát és a fejlődést tekintve biztos szükséges, tehát valamilyen szinten csak jó :) Bár kicsinek érzem magam ahhoz, hogy teljesen átlássam ezt a karmás meg eleve elrendeléses de mégis szabad akaratos kusza rendszert :D Az pedig, hogy ezt mind földi szemszögből kell nézni még rátesz egy lapáttal.

M.A. 2013.08.13. 12:59:05

Egyre nyíltabb, lekezelőbb és hülyének nézőbb a manipuláció: http://index.hu/belfold/2013/08/13/titkos_hatterhatalom_iranyitja_magyarorszagot/

teGergő 2013.08.13. 14:55:48

Mintha ez valami pártokra osztható jelenség lenne - azzal még véletlenül sem számolnak, aki egyik pártnak a "pártját" sem fogja, és az összeset a háttérhatalom eszközének tartja...

spike 2013.08.13. 14:59:04

Azt nem tudom eldönteni, hogy aki ezt írja az agymosott, vagy csak ennyire bele tudja magát élni egy agymosott szerepébe amikor ezt írja:D Bár tényleg, mivel a lekezelés érződik inkább csak pofátlan. Az indexet be kéne tiltani. Folyton a hülye statisztikáikkal jönnek, kitalálhatnának vmi újat. Múltkor a velveten volt egy cikk miszerint az élő zene szar dolog. Gratulálok. Slusszpoén: épp a cikk közepébe beszúrt reklámon a nemzeti média- és hírközlési hatóság logója tűnik fel, ami gyakorlatilag az nmhh rövidítés, enyhén héber beütésű betűtípussal. http://nmhh.hu/nmhh/webimage/1/6/2/9/wimage/0.jpg vagy képzelődnék? az az M ott nagyon gyanús.

gyufa 2013.08.13. 15:32:26

ha valamilyen képessége miatt írta volna ezt az írást akkor aláírta volna a szerzője, viszont szerintem inkább egy szánalmas érdekeltségű kreálmányról van szó (azt akarják hogy azon rágódjunk hogy milyen alacsonyszintüek) egyszerűen röhejes, hogy egy ilyen szintű dologgal próbálják meg rávenni az embert, hogy forduljon a saját véleménye ellen 1. az, aki benne van abban az átlag 50-60 %ban párttámogatók közül, most emiatt nem fogja azt mondani, hogy ja tényleg az indexen azt írták hogy hülye vagyok és most abbahagyom köszönöm szépen 2. viszont a maradék 40-50%os oldal nem gondolkozik azon, hogy miért tartja olyan fontos problémának az index, hogy ezzel a kérdéssel miért foglalkoznak az emberek? ..mintha csak az alföldön eltöltött délibábos álmodozásaink miatt gondolnánk azt, hogy a bolygó legnagyobb országainak vezetésével probléma van, a többi kisebb ország pedig meghunyászkodott ("persze hogy nem igy van, inkább szavazzunk jövőre is a ... hogyishijákra")

teGergő 2013.08.13. 15:51:48

spike: hasonló mód nem egyszer érte már ilyen vád a médiásainkat, akkor is valamiért nagyon tetszett nekik a kék-fehér-fekete színösszetétel, ami szintén az enyhén gyanús kategória - mint pl. az mr1 Kossuth rádió esetében. Szóval ha képzelődsz is, szinoptikusok vagyunk. :D

teGergő 2013.08.15. 09:09:02

Szemben az Index idétlen cikkével: 20 MEGVALÓSULT "összeesküvés elmélet" - Naturalhirek.hu http://naturahirek.hu/20-megvalosult-osszeeskuves-elmelet/

M.A. 2013.08.15. 10:22:39

Ja, tegnap ugyanaz a Blikk címlapján...

Milo- 2013.08.18. 09:31:39

http://boldognapot.hu/blog/a-tudosok-megsutottek-a-vilag-elso-laboratoriumi-marhahusbol-keszitett-burgeret/ Ezt még a rádióban is bemondták. Készül az emberek felkészítése az űrutazásra?Én mostanában nagyon sok hírből,felfedezésből ezt szűröm le.

gyufa 2013.08.18. 19:56:22

szerintem jól látod, és tényleg készítik az embereket valamire (és büszkék rá, hogy jól adagolják) és az a valami szűkös és fogyasztókra épül(ne akarj földterületet hisz az mindenkié, ne akard megtudni, hogy hogy működnek a téged körülvevő szolgáltatások, de azért használd.. a rabok nem akarnak jogokat érvényesíteni): http://en.wikipedia.org/wiki/Prison%E2%80%93industrial_complex (öhöm private prison industry? wtf??) egyébként ez itthon is divat, magister Klapka György is rabokkal töri a diót (mekkora gazdasági zseni nem? ez az igazi innováció és tisztánlátás) a humoros az amikor megpróbálják az értelem szükségszerűségeként feltüntetni hogy vedd el a másét, mert hát az a természetes, hogy ő vegye el tőled? ejnye bejnye vagy amikor a válság közben megjelent Hitel-Hero hogy megvédjen Csekk-mantől(bár lehet, hogy néhány megvezethető diákon működik, ha a sulijában üvöltik rá, hogy "hogy szerzel laptopot, dolgozni fogsz suli mellett?" .. válság közepén.. de azért jó nagy ipar lett belőle..) [jah ez a hitelhero tényleg létezik a diákhitel reklám arca volt, ezt azért írom mert én másodjára sem akartam elhinni hogy ez tényleg nem vicc] érdekes párhuzam ez a "Mert mindenkinek, a kinek van, adatik, és megszaporíttatik; a kinek pedig nincsen, attól az is elvétetik, a mije van." filozófiával, kár hogy ezek a végtelenben nem metszik egymást:)

steinerista 2013.08.19. 17:16:13

"Petri csészében kitenyésztett hús" jó étvágyat :D

Milo- 2013.08.19. 20:02:10

"sok" információt tartalmazhat egy olyan hús :( semmit. alapból véve is szerintem az embert nem húsevésre találták ki,vagy legalábbis nem akkora mennyiségben mint amennyit most fogyasztunk. és ráadásul még ilyen mű hússal etetik majd a népet.mert hogy ez kb.10 év és simán bevett eljárás lesz az tuti. Habár addigra a félig gép félig ember droidoknak úgyis mindegy lesz mit esznek csak működjenek,termeljenek.

cath 2013.08.19. 21:28:24

már most is mindegy.... szinte.
süti beállítások módosítása