HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

A rák és a vírusok

2009.11.04. 11:41 dangbird

Az úr mit sem ér szolgák nélkül, akik parancsait végrehajtják. Hiába akarna kivétel nélkül mindenki úr lenni, hiába is szólítjuk egymást így a „szabadság” forradalmai óta itt, Európában, hajdani, elűzött uraink dicsőségére irigykedve. Nyilvánvaló, hogy ha valaki felül van, az az alul lévőkhöz viszonyítva van felül.
Nem tudom, ki az, aki csak véletlent lát abban, hogy a felegyenesedő embernél a fej van legfölül, s ez az, ami irányít, a fejben található agy szabja meg a többi szervnek, miként működjön az egész szervezet hasznára. Ahogy az emberi test, az állam is szervezet, mely szervekből áll – a szerv szolgát jelent latinul, a szervezet egymástól mégannyira különböző egységei úgy tudnak oly tökéletes összehangoltsággal együttműködni, hogy kiszolgálják egymást. Még az agy is csak szolgál: kormányozza a szervezetet a fennmaradás és a boldogulás, az elégedettség irányába. A gyomor pedig akkor elégedett, ha emészthet, pedig a megemésztett tápláléknak csak töredéke jut neki, a tüdő akkor elégedett, ha levegőhöz jut, pedig a levegő éltető oxigénjére legfőként nem neki, hanem az agynak és a szemnek van szüksége – a szem fénnyel telik meg, de valójában az agynak szolgáltatja folyamatosan a külvilág képeit. A szervek nemcsak kölcsönös függésük helyzetéből adódóan szolgálják ki egymást, de
elégedettséget is az ad nekik, ha kiszolgálhatják egymást – mert ez ad értelmet létüknek.
A mai civilizációban mindennek nyoma sincs. A kölcsönös kiszolgálás helyett az én kihasznállak téged, te kihasználsz engem, én kizsebellek téged, te kizsebelsz engem alapelve uralkodik. Nem szervezetben élünk, ha az államot szervezetnek tekintjük, már nem is léteznek államok. Ráksejtek vagyunk, akik mind a saját szervezetünket akarjuk felépíteni önmagunk végtelenségig történő túlburjánztatásával.

Érdekes jelenséget tapasztaltam az angol Wikipédián, mikor a rák működési mechanizmusáról szerettem volna pontosabb információkhoz jutni. Gyakorlatilag a rákkal kapcsolatos szócikkek szinte teljes egészében a rák megelőzéséről és gyógyítási kísérleteiről szólnak; kialakulásáról, lefolyásáról, illetve a közvetlen halál-okról csak elégtelen mennyiségű információt találtam.

Olyan állítás következik ebben a bejegyzésben, melynek érvényességét a tudomány leghamarabb csak jópár évtized múlva ismerheti majd fel – legalábbis a hivatalos tudomány…

Mi is a rák tulajdonképpen?

A test egyik sejtje elkezd rendellenes módon viselkedni, a szervezet egészének szolgálata helyett öncélúan kezd tevékenykedni, energiát von el, burjánzik ész nélkül. Mi okozza ezt? Hát arról, kérem szépen, fogalmunk sincs…

Fontos tudni, hogy ráksejtek egy egészséges szervezetben is mindig vannak, éppen úgy, ahogy egy egészséges társadalomban is előfordulnak bűnözők. De ameddig nincsenek túl sokan, az adott szerveződés rendfenntartó, belső önvédelmi rendszere képes őket hatástalanítani, és az abnormális (a szerveződés felsőbb szabályaival ellenkező) viselkedés elharapózását meggátolni.

A rákbetegség valójában a sejtszintű liberalizmus, a szervezet alkotóelemeinek körében létrejövő, intézményesített önmegvalósítási divat. A szervek és sejtek, vagy szellemi szinten démonok és elementálok, melyek az embert alkotják, az emberre „felfelé néznek”, mint egyfajta Istenre. Ahogy az ember is alkotóeleme (normális esetben!) egy közösségnek, és ilyen közösségekből épülnek fel a nemzetek, a nemzetek egészéből a „világ”, valójában a földi emberiség, s ez a bolygó is csak egyetlen sejtje egy nagyobb egésznek – így haladhatunk felfelé, míg végül elérjük a Teljes Egészt, melyet nevezhetnénk Istennek is. Minden rész a nagyobb egészt s ezen keresztül közvetve a még nagyobb egészeket hivatott szolgálni.

Az emberi társadalmak történetében eljött egy olyan pont, mikor a szabadság fogalmát ideológiai szinten bedobták a köztudatba. >Írtunk már róla<, hogy a szabadság voltaképpen illúzió, és az itt elmondottak alapján az is világossá válik, hogy ezen illúziót a gyakorlatba legkönnyebben átültetni az abnormális, vagyis a szervezet működési szabályainak meg nem felelő viselkedésen keresztül lehet.

Jelenleg Magyarországon és a világ más „jogállamaiban” nincsen olyan hatályos jogszabály, ami az emberölést tiltaná. Olyan szabály van csak, amely büntetni rendeli azt. Bár az emberek a büntetendő cselekedeteket, „illegálisnak”, „törvénysértőnek”, „tilosnak” fogják fel, nyilván szimbolikus jelentősége van, hogy a modern liberális jogrendszer ilyen módon alakult ki, miközben, elsősorban a médiában szüntelenül zajló politikai cirkuszon keresztül, rávették az embereket, hogy az egyre gyengébb és célszerűtlenebb jogrendszerbe egyre több hitet tegyenek.

A 2012 blog korábbi írásaiban már párszor körbejártuk az emberiség szellemi lezüllesztésének, demoralizálásának témáját, azonban a rákbetegség kapcsán mindez új értelmet nyer – a rész egy nagyobb, tökéletesebb, ideálisabb valamiként tekint az egészre, ezért hajlamos utánozni azt. A mi „majd én eldöntöm, mi a helyes és helytelen”-jellegű alapelveinket szellemi részeink, elemeink is magukévá teszik, és ez a szellemi felfordulás előbb-utóbb fizikai betegségként is manifesztálódik.

Tulajdonképpen, ha az >Atlantiszról< írottakat végiggondoljuk, maga Atlantisz egy kozmikus ráksejt, rebellis rész, amely öncélúan akar létezni, és megtagadja a nagyobb egész szabályai szerint való működést. Az atlantiszi szellemi erők hatalomátvételével törvényszerűvé vált ezen rák-tendenciának egyre erőteljesebb megnyilvánulása nem csak az emberi társadalomban, de lassan az élővilág nagyobb egészére is kiterjedve: a méhek egyszer csak végleg elhagyják a kaptárat, és senki nem érti, miért…

 A rák legtökéletesebb példája az, amikor maguk a fehérvérsejtek fordulnak a szervezet ellen, holott pont az ő dolguk lenne a „rendvédelem”, külső és belső ellenség legyőzése, a szervezet integritásának őrzése.

Az orvostudomány akkor fogja meglátni a fényt az alagút végén, amikor kemoterápia helyett pszichoterápiát fognak alkalmazni a rákos betegeken, hiszen a „rákos gondokodás” okozza a testi rákot – habár ez sajnos nem ilyen egyszerű, mivel szellemi szinten össze vagyunk kapcsolva egymással. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy valaki kizárólag „szellemi tréninggel” ne biztosíthatná azt, hogy soha ne legyen rákos. (Csak érdekességként jegyzem meg, hogy a >fénylények< soha nem lehetnek rákosak, az ok az eddigiek alapján nyilvánvaló.)

Mindazonáltal a rákra lehetséges tüneti kezelést is alkalmazni, mivel a ráksejtek egy speciális, megkérgesedett bevonatot képeznek maguk köré, hogy védekezzenek a szervezet ellen, melynek valaha részét képezték. A természetben jelen van az az anyag, amely az ilyen bevonatokkal találkozva mérget szabadít fel, így a ráksejteken koncentrált „kemoterápiát” hajt végre. Ez az anyag a B17 vitamin, amely megkötött ciánt tartalmaz – a cián a ráksejtek védőburkában felszabadul. Természetesen amióta ez az információ szabadon és megállíthatatlanul kering az Interneten, a hivatalos tudomány ezerszer „megcáfolta” ezt a mesét, azonban ismerek olyan embert, aki kigyógyult a rákból, miután milliókért vásárolt ampullákat egy mexikói csoporttól. Utóbb kiderült, hogy az ampullákban sima B17 vitamin volt hatás nélküli hordozóban feloldva, valószínűleg sárgabarack-magból vonták ki (minthogy az igen gazdag B17 vitaminban). A sárgabarack magja feltörhető, mint egy csonthéjas termés, a belseje pedig ehető. Kezdeti stádiumban lévő rákosoknak különösen ajánljuk, ártani nem árthat. A B17 vitamint a természet azért termeli, mert, mint írtuk, egészséges szervezetekben is előfordulnak ráksejtek.

A kemény védőburokkal kapcsolatban még megemlítenénk a párhuzamot, jelesül hogy amikor Atlantisz átvette az uralmat a Földön, első dolgaik közé tartozott egy vastag jégpáncélt létrehozni a Föld körül, rajta mindenféle mágikus védelmekkel, mint arról már volt szó az ide vonatkozó bejegyzésben.

Végezetül lássuk, hogy jönnek ide a vírusok! Nem tudom, hogy az orvostudománynak milyen „evolúciós” meséi vannak a vírusok származásáról, az Interneten erről sem lehet elsőre túl sok információt találni…

Az igazság az, hogy a kérgesedés, összehúzódás, bezáródás a ráknak mindig első stádiuma (bár legtöbbször már ez is halálos). Azonban még élő gazdatestben egyes ráksejtek eljuthatnak a második fázisba. Mivel a ráksejt puszta léte értelmetlenné vált, pontosabban öncélúvá, saját létének egyetlen célját saját létének biztosításában tudja megtalálni. Ugye, hogy a biológusok azt hazudják, az egész élet ilyen öncélú? Miközben evolúcióról beszélnek – holott az öncélúság „devolúcióhoz” vezet, mint azt mindjárt látni fogjuk. A ráksejteknek megvannak eredeti sejtszervecskéik, vagyis eredeti működésükhöz szükségek „eszközeik”, e működés pedig eredetileg a szervezet szolgálatát jelentette ugyebár. A sejtszervecskék idővel degenerálódni kezdenek, mivel a ráksejteknek már csak az önvédelemre és önfenntartásra van szükségük. Ez legcélszerűbben úgy érhető el, hogy a begubózást feladják: mint ahogy a körözött bűnöző sem lakásában elbarikádozva, ötven géppisztollyal a kezében várja, hogy ezer kommandós rátörje az ajtót, hanem renegáttá válik, bujkálni kezd a törvény elől – ehhez pedig mobilizálódnia kell. Lakása helyett kocsijában fog élni, állandó mozgásban, és mindig csak annyit visz magával, amennyi az önfenntartáshoz szükséges.

A ráksejt pontosan ugyanezt fogja tenni. Miután elvesztette eredeti szolga-sejt jellegét, marad a lényeg, a módosult DNS, amely létének információs esszenciája, s ezt kell megőriznie. Ennek legbiztosabb módja pedig az, ha annyi másolatot készít róla, amennyit csak tud. Természetesen az osztódáshoz-burjánzáshoz-metabolizációhoz minden sejtszervecskére szükség van. A bűnöző viszont nem fog állást keresni, hogy úgy szerezzen pénzt a benzinre, hogy mozgásban maradhasson (hiszen ez paradoxon), inkább kirabolja majd a benzinkutat. Nosza, a ráksejt is rabol magának sejtszervecskét – útnak indul az öncélú DNS, kizárólag mozgásra és támadásra berendezkedve. Táplálkozni, lélegezni sem tud többé, nemhogy szaporodni. Adott energiacsomaggal születik, s ha ez elfogyott, meghal. Életét pedig azzal tölti, hogy keres magának egy sejtet, belefúrja magát és saját DNS-ét hozzáírja a sejt DNS-kódjához, aminek eredményeként a sejt abbahagyja a normál metabolizmust és elkezdi ontani magából – a vírust. Merthogy ráksejtünk többé nem ráksejt, már nem is sejt, átalakulása befejeződött: vírus lett belőle.

Így születnek a vírusos betegségek. Minden olyan vírus, amely megtámad bennünket, valójában egy ember testében született, egy lázadó ráksejtből. Ez az egyetlen magyarázata annak, hogy genetikailag kompatibilisak velünk vírusaink, és ha behatolnak a sejtmagba, nem egy értelmetlenség lesz az eredmény, hanem egy működő, sőt, a vírus számára előnyös kód. Természetesen a vírus nem tud különbséget tenni, ha csigába kerül és a csiga sejtjeivel találkozik, akkor is befúrja magát, csak így nem fog szaporodni, mert a létrejött genetikai kód értelmetlen lesz és a sejt halálához vezet.

Ezért is nem létezhet olyan emberre veszélyes betegség, hogy „madárinfluenza”. Természetesen létezhetnek olyan vírusok, amelyek több fajra is veszélyesek, azonban ezeknek a fajoknak igen közeli genetikai rokonságban kell lenniük egymással. Ha jövőre bejelentik az új, H29N-4i kódjelű cápainfluenzát, az nyilván nem a valós egészségügyi veszélyek közé fog tartozni…

(Kap egy ötöst, aki megmondja, melyik film volt az az elmúlt évtizedben, amelyik legtökéletesebben bemutatta a szellemi rák-vírus természetet…)

77 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr46226095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schoolgirl 2009.11.04. 11:49:03

szia! a képről jutott eszembe gyerekkorom egyik kedvenc meséje :-D mi is a címe? nagyon szerettem, csak nem tudom hogy hívják =( és szeretném még megnézni :-)

2012 Blog 2009.11.04. 12:02:18

"Il etait une fois: la vie" - nyilvános torrentoldalakról le lehet tölteni, csak tudni kell franciául... (bár itt-ott magyar szinkronnal is előfordulhat) Régen láttam már ide blogol felhasználót kommentelni!

Kheky 2009.11.04. 12:13:09

schoolgirl: a minimaxon adták régen magyarul, így talán utána tudsz nézni jobban.

Diodara 2009.11.04. 14:19:14

Szellemi rák-vírus természete? Mátrix, Smith ügynök :D:D Egyébként érdemes megnézni a Fountain című filmet, nagyon komoly az is. Habár csak kicsit kapcsolódik a történethez.

Palaca 2009.11.04. 15:26:44

Volt egyszer egy élet.A pirateclubról letölthető.

balin 2009.11.04. 18:02:38

Most olvastam nemrég egy hírt hogy a kamukauszt túlélők között nagyon sok a rákos. Ezen egy cseppet sem lepődtem meg, hisz másból se áll az életük mint a másokon való élősködésből és a hazudozásból. Ugyanakkor Izraelben megtalálták a rák gyógymódját, ami végülis sima vízkúra, de mivel a Talmud tiltja, gojok nem kaphatnak ilyen ellátást, és nem is tudhatnak róla hogy ilyen van.

lololok 2009.11.04. 18:07:28

És mi van akkor, ha az ember nagyon fiatalon lesz rákos? Miért lázadnak a friss sejtek?

2012 Blog 2009.11.04. 18:20:03

A rák szellemi jelenség, a szellemnek nincs kora. Nem csak te éltél korábbi személyeken keresztül, hanem az a személy, amit összeraksz magadnak, olyan "lényekből" épül fel, amelyek már sok száz másik ember részeként léteztek korábban. (És ezt még az ember számára könnyen értelmezhető "individuális lét" illúziójának megközelítéséből írtam.)

lololok 2009.11.04. 18:23:46

Akkor bebizonyítottad, hogy a rák véletlenszerűen alakul ki. Ülj le, egyes.

2012 Blog 2009.11.04. 18:36:02

Miért is bizonyítottam be? Mert nem "te" tehetsz róla, hogy rákos vagy, hanem az alkotóid? De akkor mi is vagy, ha nem az alkotóid összessége? Nem olyan egyszerű kérdés ez, utaltam rá, hogy individuumok fölött átívelő, kollektív szellemi jelenségek okozzák. Azért, mert nekünk hülyeségeket mondanak az iskolában meg a tévében, a méhek miért hagyják el a kaptárt? Naugye.

Robi 2009.11.04. 18:40:18

Szia 2012, jó lett a bejegyzés. és akkor hogyan alakul ki a tüdőrŕk?

2012 Blog 2009.11.04. 18:49:47

Na, van egy olyan érzésem, hogy kénytelen leszek ezt a bejegyzést a szülői programozásos bejegyzéssel összekötni, vagy külön összekötő cikket írni hozzájuk az akaratról, hogy teljessé váljon a kép...

lololok 2009.11.04. 18:55:46

Azért, mert nekem, tudomásom szerint, nincs tudatomban az oka. Amiről nem tudok, az számomra nem létezik. Tehát nincs oka. Gyanítom, hogy megváltozna a véleményed, ha holnap hererákkal ébrednél...

cath 2009.11.04. 19:00:27

irjad a szülői programozást megfele! :)

2012 Blog 2009.11.04. 19:17:38

Olyan betegséget is kaphatsz, aminek nem tudsz a létezéséről. Nem tudom, hogy ha én rákot kapnék, az miben kéne hogy megváltoztassa a "véleményemet". Egyébként most álltam neki megnézni a Bruce Lipton videót, nagyon kemény. (Azt leszámítva, hogy materialista.)

lényegtelen 2009.11.04. 19:40:51

Igen, az emberiség legnagyobb rákfenéje a hatalomvágy. Ez minden emberi lényben ( kivéve fénylények, akik ugyebár csak embernek néznek ki, de nem azok) benne van kisebb vagy nagyobb mértékben. Csak megfelelő külső környezet ( táptalaj ) szükséges ahhoz, hogy ez a mag kifejlődhessen. Ez a mi közös atlantiszi örökségünk, amellyel nem tudunk mit kezdeni, mert nem akarunk róla tudomást sem venni! Tudatot azért kaptunk, hogy ezt végre valahára felismerhessük és tegyünk ellene. Meg kell tapasztalnunk, hogy adni a legcsodálatosabb dolog! Ha az életünk csak ebből állhatna, akkor az ténylegesen elhozná a földi mennyországot. Jelenleg épp ettől vagyunk a legtávolabb, de tennünk kell ellene, ha ténylegesen fel akarunk szabadulni. Mindenkinek! Legyen akár irányító vagy végrehajtó vagy akármi. Mindenkinek abból kell adni, amilye van. Ha eszes, akkor abból, ha pénzes, akkor abból, ha erős akkor abból...Nem kell a holnapot megvárni, mert már így is óriási késésben vagyunk! Nem szabad a hajléktalanok mellett szó nélkül elmenni, hogy hát biztos megérdemli és neki most ez a karmája!.... Másokért tenni, másoknak adni; ez az emberi élet célja és értelme! Csak így tud nemesedni az ember szelleme. Csak akkor hagyhatjuk el az atlantiszi szülői házat, ha már a szellemünk nem atlantiszi.

Laci 2009.11.04. 19:47:34

"Mindenkinek abból kell adni, amilye van. Ha eszes, akkor abból, ha pénzes, akkor abból, ha erős akkor abból..." Ha nekem atombombám van, akkor abból? :-) Csak vicc volt, nem kell komolyan venni.

lololok 2009.11.04. 20:14:17

*Valahogy* sejtettem, hogy most nézted meg.

2012 Blog 2009.11.04. 20:19:00

A cikk megírása *után* kezdtem neki, mellesleg nem sok kapcsolat van.

lololok 2009.11.04. 21:08:41

*Persze*, *persze*. :) Egyébként jókat mond, nem?

Diodara 2009.11.04. 21:56:32

Most felvetődik a kérdés bennem: ha itt a szomszédban robban egy atombomba és kapok egy zacskónyi sugárzást az arcomba és másnap arcrákom lesz, akkor azért lesz, mert elfelejtettem szolgálni?

Vlk 2009.11.04. 22:57:55

A biológia mai állása szerint, úgy tudom, a rákos sejtek meghibásodott, "bugos" sejtek. A vírusok pedig hibás vagy hibátlan, megsérült sejtekből kiszakadt gének kis fehérjével meg ilyesmikkel. Szóval szerintem semmi rejtély nincs ezekben. Egy nagyon szervezett és bonyolult rendszerből ledegradálódott, hibás rendszerek szerintem is simán kialakulhatnak, pedig én nem hiszek az evolúcióelméletben. A madárinfluenza megbetegíthet embereket a híradók szerint, csak aztán nem terjed nagyon át egyik emberről a másikra. A több fajt megfertőző vírusok meg gondolom olyan vírusok, amelyeknek mondjuk van egy olyan jellegzetes része, amit a különböző fajok védelmi rendszerei a test sajátjaként ismernek fel. Szal egy olyan rész szakadt ki ami madárban emberben halban is jelen van - szóval valószínűleg nem ellenséges. Egyébként nem vagyok benne biztos: most arra akarsz kilyukadni hogy mágikus vagy mentális úton kapjuk meg a rákot, vagy pedig hogy a karmikus rendszer miatt? Tehát ráesik a fejedre egy tégla és meghalsz tőle az ugyanolyan mintha rákban halnál meg? Mert szerintem ugyanolyan. persze mindennek van oka, de a hétköznapi értelemben vett véletlen mind a kettő, szerintem.

ZSF 2009.11.05. 00:47:55

A híradók az megbízható támpont.

lényegtelen 2009.11.05. 09:45:13

Diodara! Az atombomba utáni rák már az egész emberiség elfelejtett szolgálatát jelképezi. Mivel része vagy az egésznek, ezért el kell ezt viselned. Lehet ezt is egy tanításként felfogni.

hunyad 2009.11.06. 13:05:33

Nem tudtam igazán melyik témához kapcsolni: http://www.ted.com/talks/lang/hun/jill_bolte_taylor_s_powerful_stroke_of_insight.html de nézzétek meg, kíváncsi vagyok mit gondoltok, sztem naon érdekes

LeonCL 2009.11.07. 11:37:11

Az előző hozzászólás talán egy külön bejegyzést is megérdemelne. Érdekes videó.

Diodara 2009.11.07. 14:49:45

2012blog, találtam egy ilyen oldalt: http://atlantianuniverseunivariant.ning.com/

hunyad 2009.11.08. 21:24:07

Na végig néztem mai fejjel is a mátrix, hát sztem most is kurwa jó film és érdekes h mennyi mondani való van benn a mi világunkra vonatkozóan, meg a szövegek amiket lenyomnak, okosak voltak ezek a Wachowski testvérek:)

2012 Blog 2009.11.08. 21:39:15

'Illusions, Mr. Anderson, vagueries of perception: temporary constructs of a feeble human intellect trying desperately to justify an existence that is without meaning or purpose - and all of them is artificial as the Matrix itself!' Láthatóan nagy részét tudják annak, amit én leírtam a 2012 blogban. (A kiemelt részek csak segítenek a sorok között olvasni, nem változtatnak a mondat értelmén...)

erdeklodo 2009.11.10. 01:32:16

Én szívesen fogadnék egy olyan bejegyzést (vagy egy kis magyarázatot), ami az olyan populáris alkotásokról szólnak (mint pl. a Mátrix) mely valamennyire felnyithatja az emberek szemét. Nyilvánvalóan csillogásba vannak burkolva, látszólag semmivel nem lógnak ki a tucatból, de a felszín alatt komoly kérdések és mondanivalók húzódnak meg (szerintem). Az ilyen alkotásoknak köze lehet a "jó fiúkhoz" vagy az egész csak "véletlen" belemagyarázás? Mostanában egyre több és több hasonló téma jön a mozikba, tévékbe, szerintem ez sem véletlen, kicsit olyan feszült, valami készülődik érzés. Sorozatrajongóként pl. ezt a pár napja debütált sorozatot néztem áll koppanva (plakát: http://www.sorozatjunkie.hu:88/wp-content/uploads/2009/10/v-poster.jpg). Nyilván aki csak a sci-fit szereti, annak semmi különös, egy jó sorozat, de aki a 2012-ez hasonló blogot olvas..annak érdekes lehet. Alapszitu: jönnek a naaagy ufok. Békével jöttek, szépek, kedvesek, békések. Sőt mi több a béke ők maguk, csak ezt-azt kérnek a földtől, cserébe technológiát, és eddig gyógyíthatatlannak hitt betegségek gyógymódját adják. Az emberek jelentős része istenként kezdi őket tisztelni, a kétkedők maradnak kevesebben. Hamar kiderül, hogy nem békével jöttek, nem is humanoidok, sőt, nem is most jöttek, mert az emberek közé épülve már réges régóta mozgatták a szálakat, a nyilvános megjelenésük a tervük utolsó lépcsőfoka. Furcsa, persze simán lehet belemagyarázás, meg az embereket egyre többet és többet foglalkoztatják ezek a témák, lehet, hogy csak ezért jelenik meg ennyi hasonló történet.

PrágaGyár 2009.11.10. 03:02:50

Támogatom az Erdeklodo ötletét! Egy ilyen listának nagyon örülnék. Perpillanat egy lemezről tudok, a Moolah 'Woe Ye Demons Possessed' címűről, amit nagyon üldöznek, mindenhonnan töröltetik. Három hallgatás után lejön a vagy a gépeket változtatjuk emberivé vagy mi leszünk gépekké tapasztalás, illetve a ne vegyük túl komolyan amiről azt akarják hogy komolyan vegyük. Érdekes és gyakran paráztatósan mély lemez (binaurális ütemekkel teletűzdelt -> bátorság és kalandvágy töltetet tapasztalok), de az okkult zenékben edzetlen embereknek nem ajánlom.

2012 Blog 2009.11.10. 22:15:31

erdeklodo: Ahogy a premise-ét leírtad a sorozatnak, az egy az egyben ráillik az Earth Final Conflictra is...

Boldest Zinc Seeker 2009.11.12. 21:11:39

Kicsit visszatérve a vírusokra... "Ezért is nem létezhet olyan emberre veszélyes betegség, hogy „madárinfluenza”. Természetesen létezhetnek olyan vírusok, amelyek több fajra is veszélyesek, azonban ezeknek a fajoknak igen közeli genetikai rokonságban kell lenniük egymással." A kutya, az ember és a denevér mennyire állnak egymáshoz közel genetikailag? A veszettség vírusa jutott az eszembe, amely valamennyi melegvérű állatot képes megfertőzni (a madarakat is). Vagy másik példának ott van a tehénhimlő. Ami azt illeti, a "sima" influenza is rendszeresen utazik a disznók, a kacsák és az emberek között. Mit jelent egyáltalán a közeli vagy távoli genetikai rokonság? Ha az élőlényeket "tervezték", akkor ennek a fogalomnak nincs sok értelme, csak "darwini" keretek közt.

2012 Blog 2009.11.13. 18:54:26

Ebben van igazság, megint túlegyszerűsítettem a dolgokat. De az tény, hogy a madárinfluenza emberi vonatkozása műbalhé volt.

2012 Blog 2009.11.14. 11:33:08

Prágagyár: nem nyomnád fel azt a lemezt valahova, mondjuk sendspace-re?

2009.11.14. 17:26:35

Rákerestem a googlén és az első linken le lehet tölteni. Nem rossz.

hunyad 2009.11.18. 11:34:12

http://vitaminszabadsag.com/hirlevel.php?id=10 gondoltam felnyomom ide is ha nem gáz, hha esetleg még valaki vacilálna h beoltassa magát először tekintse meg ezt!

Diodara 2009.11.19. 21:52:22

http://europebusines.blogspot.com/ Namost a H1N1 kapcsán itt két dolog merül fel: vagy nagyon csúnyán rászednek minket egy rossz tréfára és kihasználják az ellenállási mozgalmakat vagy egy olyan durva dolog vette kezdetét, ami kicsit túlnőtt rajtunk. Ha igazak a hírek, és Ukrajnában tényleg milliószám betegedtek meg (habár minden hír blokkolva van onnan a fősodratú médiában, sőt blogokat tiltottak le) és a h1n1 vakcinával kapcsolatos kételyek is igazak, akkor srácok néhány héten belül a túlélésért fogunk küzdeni. De adja a jóég, hogy ne így legyen. Játszunk kicsit tovább a gondolattal. Azt látják odafent az okosak (Irányítók), hogy a lenti ember ellenállási mozgalmakat szervezett, és a szélsőjobbos, meg gondolkodó emberek megtalálták a közös hangot, és kezdik felismerni: összeesküvés-elméletek márpedig vannak. Sokan ellen fognak állni a vakcinának és sokan túlélik az Ukrán vészt. Mi jön ezután? Mire megy ki ez az egész játék?

zui 2009.11.19. 22:28:34

Jó a link, csak I don't speak English ! Lehetne kérni egy tömör fordítást, mivel kevés az idő arra, hogy kiszótárazzam. A kérdésedre az én naiv válaszom csak annyi: Nem történik más, csak mezítelenre vetkőztetnek minket. Megnézik, hogy mennyit fejlődtünk az elmúlt évezredek alatt. Elhisszük-e végre, de inkább úgy mondanám, tudjuk-e végre, hogy teremtmények vagyunk. Ha pedig tudjuk, akkor mit teszünk önmagunkért és másokért, hogy "fényesebbek" legyünk. Tudomásul vesszük-e azt, hogy semmi sem a miénk, mindent csak "használatra" kaptunk azért, hogy fejlődhessünk. Az a fajta felébredés, ami az irányítókra vonatkozik, csak egy köztes lépés. A valódi felébredés az, amikor belenézel egy cigány szemébe és nem a gyűlöletet érzed, hanem egy lehetőséget arra, hogy tegyél érte. Persze ne úgy, hogy ő is örökre alvó legyen, hanem úgy, hogy fejlődhessen. Ehhez már nem tanítók kellenek, hanem bölcsek, akikből manapság igen-igen kevés van. ( jóformán kihaltak!) Az életünket pedig nem kell félteni. A rendezők tudni fogják, hogy mikor hagyhatjuk el a terepet. " Mondottam ember:küzdj és bízva bízzál!"

Diodara 2009.11.19. 22:37:23

Zui. Húnyd be a szemed. Képzeld el, hogy körbevesz 5-10 cigány, de ezt a részét a képzeletedre bízom. Egy-kettőnél van kés, a veled szemben álló a torkodhoz szorítja, már-már átvágja a bőrt. Tudod jól, hogy 2 általánost sem végeztek, hogy amit tesznek, nem a megélhetésért teszik és hogy számukra nincs határ. Na, nézz a szemébe és lásd meg a lehetőséget, hogy tegyél érte. A krisztusi élet tisztelendő, becsülendő, csak ahhoz ki kell fogni egy olyan szerencsés életmenetet, sorsot, hogy az ember ne kerüljön ilyen dilemmák elé. Mert igenis a nemzet élete, a családod élete, a saját életed, azok fontos dolgok, és aki el akarja venni, meg akarja mérgezni, az ellen küzdeni fogsz és nem a lelki felemelkedésre gondolsz. Legalábbis ez elmondható az emberek 99,9%-ról, nyilván ezért születik le ilyen kevés Buddha-kaliberű fénylény ide :) Fordítást mindjárt írok nagy vonalakban.

Diodara 2009.11.19. 22:46:06

Először is, kis háttérinfó: Ukrajnában jóval többen betegedtek meg, mint amiről a híradásokban szó volt. Híradások pedig csak addig voltak, amíg beijesztették a népet, hogy itt a h1n1, miközben kint lévő orvosok vizsgálatai alapján ez nem h1n1, szörnyű mód szétszedi a tüdőt és 48 órán belül végez az áldozattal. Aztán: láttak a fertőzés előtti napokban alacsonyan szálló gépeket, ott vannak a linkek. Aeroszol részecskéket fecskendeztek a levegőbe (Lehet ennek nincs köze hozzá). Aztán: Ukrajna nincs karantén alatt. A hivatalos verzió néhány száezer megbetegedésről beszél, miközben állítólag milliós számokra kell gondolni, és a 3-400 halott sem annyi a valóságban. Ennek tükrében az, hogy járkálhatnak: nos tudatos népirtás és világjárvány kialakítása. Aztán szó esik Joseph Moshe-ről is, ugye akit néhány hónappal ezelőtt bezártak szanatóriumba, mert olyanokat mondott, hogy itt kísérletezgetnek bio-fegyverekkel. Ésatöbbi, az oldalon van sok mindenről szó. Ostorozzák Izraelt is.

zui 2009.11.19. 22:53:27

Az, hogy a cigányság ilyen mélyre süllyedt, a jelenkori "vezéreink" nagy munkájának és a kaosznak ( amelyet szisztematikusan létrehoztak )a "gyümölcse". Nincs rend, nincsenek emberi ( csak jogászi) törvények. Nincs munkalehetőség, akinek nics diplomája az úgymond értéktelen. Nem kell sokat várni arra, hogy az átlagos emberek is állattá váljanak. 30-40 éve is éltek cigányok, csak azoknak volt munkájuk. Embernek érezhették magukat, és a bűnözés töredéke volt a mainak. Köszi, hogy lefordítod a cikket!

zui 2009.11.19. 23:14:00

Ezt a fordítást vártam. Sejtettem, hogy nagy mocsok van a háttérben. Engem az érdekelne, hogy ez összehangolt (amerikai-európai-orosz) hadművelet, vagy pedig illegális akció az orosz felségterületen. Úgy gondolom, hogy az első verzió lesz a helyes. Mellesleg nem fog elmaradni a büntetésük! Ők a jelen civilizáció legbutább és legaljasabb lényei. A Sátán próbáján kegyetlenül elbuktak.

2012 Blog 2009.11.20. 09:02:40

Adott esetben pont az a legtöbb, amit tehetsz az említett cigányok szellemi fejlődésének érdekében, hogy jól szétvered őket, ha tudod.

steinerista 2009.11.20. 10:30:55

Az emberiség törvénykönyvében szerepel, hogy ha valaki puszta erőszakért, érzékeinek kielégítéséért öl, azt halálra kell ítélni. Nem igazán a kamu biblikus szemet-szemért okokból, egyszerűen a gyilkos felmentése miatt, hogy ne kerüljön nehéz helyzetbe a későbbiek során, azért, mert tudatlan. Manu-samhita egyébként, most utánanéztem. Lehet a halálbüntetés eltörlése sem véletlen, mert az ún. Atlantisz malmára hajtja a vizet. Ölsz, leülsz pár évet, aztán kijössz és teljesen mindegy, mit csinálsz, de karma is van a világon, kapsz még pár életet itt, tőled függ. Persze a mai bíróságoknak, satöbbinek, nyilván megvan az a veszélye is, hogy ártatlant ítélnek el. Kíváncsi vagyok, akkor mi történik és valójában kivel. Egyébként pedig ha cigányemberek csordája betámad és kinyír, az már valószínüleg karmikus is, de biztosan nem véletlen. A nagy próbák/sokkok elé általában saját magukat teszik az emberek, ráadásul a félelem és a gyűlölet tárgyai hamarabb húzódnak le az anyagba. A cigányságot csúnya bácsik pár tíz éve (mondjuk nem kizárt, hogy sokkal-sokkal korábban) egy fegyvernek álmodták, s lőn, lassan kész.

steinerista 2009.11.20. 10:33:45

Majd el felejtettem, azzal, hogy az emberek a cigányokat vadállatoknak képzelik és gyűlölik, azzal ezeket a csúnya bácsikat erősítik sajnos.

zui 2009.11.20. 11:13:47

Köszi! Értékes komment volt! "A hatás, ami a rossz dolgokra való állandó és erős koncentrálást követi mindig végzetes. Akik keresztes hadjáratot indítanak, de nem a bennük rejlő Istenért, hanem a másokban lévő démonok ellen, sosem járnak sikerrel abban, hogy jobbá tegyék a világot… Senki sem tudja a figyelmét a rosszra vagy akár csak a rossz gondolatára koncentrálni és nem kerülni annak hatása alá. Jobban a démoni ellen lépni fel mint az isteniért rendkívül veszélyes. Minden keresztes hajlamos megőrülni. Az a gonoszság kísérti őt, amit az ellenségeinek tulajdonít; az ő részévé válik."

Palaca 2009.11.20. 17:21:56

Magyar ember utálja a cigányt és kész!De őszintén ki szeretné hogy a szomszédjába egy mokka,testvír,ork,barna,retek,vagy ahogy magukat hívják cigány költözne?Na és ki szeretné hogy gyermeke egy romával kösse össze az életét?Könnyen írhatnák olyan kommentet mint steinerista!Úgy könnyű hogy a közeledben nem él roma és csak a városban találkozol testvírrel!

Palaca 2009.11.21. 20:56:24

Madnem elfelejtettem,Itt a kedvenc mesém: http://www.youtube.com/watch?v=g022mlSQLcA&feature=player_embedded

cath 2009.11.21. 23:55:26

Palaca :), mi úgy hívjuk, hogy "tücskök" :). Bár sokuk már nem is hegedűl... :) Viszont aki normális cigány az normális cigány. Bár Tény, hogy a populációt tekintve ez a kisebb százalék.

Palaca 2009.11.22. 00:39:55

Egyetértek!

jozsó 2009.12.02. 11:52:05

A médiumokat megkérdeztétek-e a H1N1-gyel kapcsolatban?

2012 Blog 2009.12.02. 14:16:31

Nem, sajnos a médiumok mostanában csak létfontosságú kérdések megválaszolására állnak rendelkezésre.

jozsó 2009.12.02. 14:42:52

Akkor valószínűsíthető, hogy színjáték,mert ha nem az lenne,akkor besorolnák a létfontosságúak közé. Egyébként csak azért kérdeztem,mert a testvérem ott dolgozik,ahol a kismama meghalt. Addig ő sem oltatta be magát, de most megtette. Azt mondta, hogy a tüdő teljesen leáll, (nincs bevérzés, hanem a vírus meggátolja az oxigén felvételt. )és csak a lélegeztetőgép tudja életben tartani az embert. Szóval szerintem meg kellene kérdezni!

2012 Blog 2009.12.02. 15:45:23

Rosszul választott kifejezés volt a "létfontosságú". Gyakorlati szempontból teljesen mindegy, hogy a H1N1 veszély valós vagy sem, mivel nem tehetsz ellene semmit. Ha beoltatod magad, abba döglesz bele, ha nem, akkor abba! Ha bármit kellene, illetve lehetne tenni az ügy érdekében, már kaptam volna valamilyen spontán közlést.

jozsó 2009.12.02. 17:39:43

Ebből az jön le nekem, hogy minden eleve elrendeltetett. Nagy segítség lenne azt hiszem mindegyikőnknek, ha írnál egy kicsit bővebben a szabad akaratról.

2012 Blog 2009.12.03. 13:14:20

Nem nagyon tudok a szabad akaratról írni, a kényszer (determináció) és szabadság ugyanis valójában nem ellentétes, hanem egymásra merőleges fogalmak, de ezt felfogni egyetlen véges lény sem képes.

zui 2009.12.04. 14:18:09

Ez a megállapítás nagyon érdekes! Nekem a keresztet juttatta az eszembe.

zui 2010.01.04. 19:58:19

Jé! A BCG oltás is tök fölösleges! http://www.ketezeregy.hu/oltas/index.html

26 2010.01.16. 12:57:31

hű zui, tök hálás vagyok Neked, hogy egy korábbi kommentben linkeltél egy műsort a tisztahangok rádióból, mert ez is tök érdekes http://radio.tisztahangok.hu/archivum/12_dr_szoke_henrik

&#336; 2010.02.28. 13:27:22

Nusquam est verus , panton est licitus

Jagger 2010.06.01. 14:05:42

"Kap egy ötöst, aki megmondja, melyik film volt az az elmúlt évtizedben, amelyik legtökéletesebben bemutatta a szellemi rák-vírus természetet" Szerintem a Mátrix mellett van még egy nagyon jó film, amit nemrég láttam és a témája pont arról szól, mint ez a bejegyzés, az emberi természet rák jellegéről. Ez a film a Kymatica. A film középpontjában az emberi és az egyetemes tudat áll. Rámutat az emberiség által indukált pszichikai betegségre, ami őrült illúziókat kelt, melyek állítólagos legfőbb oka a fájdalom és a szenvedés. Mélyebbre megy a valóság metafizikai szempontjaiba és összekapcsolja az ősi mítoszokat és a történelmet a modern társadalom és a politika módszereivel. Elmagyarázza a sámánizmust, a kettősséget, a DNS mögötti valóságot és a modern tévhiteket.

Skyler aka Ébredj Fel 2011.03.07. 10:10:00

Hi, Ez kicsit félrement, bár több jó megérzés is van a postban! Ezekre is okkult módon sikerült szert tenni? Mert ha igen, akkor az nagy teljesítmény... Szóval, a rák (és az összes többi betegség) egy biológiai különprogram, mely érzelmi reakciók hatására indul be a szervezetben. A folyamatot Dr. Hammer pontosan definiálta a German New Medicine alatt. A magyar honlap címe www.ujmedicina.hu Érdemes elolvasni a rák öt vastörvényét, megváltozik tőle az ember kapcsolata a betegségekhez. Áttét mint olyan nem létezik, mint ahogy agydaganat sem. Általában az un. Hammeri gyűrűt definiálják tévesen daganatként. Üdv Skyler

M.A. 2011.03.07. 11:05:25

"a rák (és az összes többi betegség) egy biológiai különprogram, mely érzelmi reakciók hatására indul be" - lehet analitikus-materialista módon is megfogalmazni ugyanazt, amit spirituálisan fogalmazott meg más.

lololok 2012.11.06. 03:01:09

Volt egy kutyám. Több, mint 10 évet élt és valami daganatos betegség vitte el végül. 6 éves korában vettük észre az első daganatot a nyakán. Akkoriban volt egy sárgabarack fa az udvarunkon. A gyümölcsöt nyaranta megettük, de a magja belét is szerettük enni telente. Igy tehát a magokat nyáron mindig gyűjtöttük egy ládába. Ez a láda mindig szabad levegőn volt, lefedetlenül, persze tető alatt. Egyszer azt vettük észre, hogy a kutya suttyomban 'rájár' a ládára és eszi a magokat. Ez szenvedéllyé fajult, az egyik éven pedig már októberben elfogyott az összes mag. Megette mindet a kutya. Tulajdonképpen úgy fogyasztotta, mintha rendes kaja lenne. Mindig azt ropogtatta. Érdekes a párhuzam a rákos kutya és a sárgabarack magok között.

M.A. 2012.11.06. 10:39:24

Minden állat tudja, mit kell ennie, ha beteg. Az ember is tudná, ha odafigyelne.

spike 2012.11.07. 01:03:42

"Az ember is tudná, ha odafigyelne." Ezt konkrétan hogy érted? Ösztönösen, vagy megérzés vagy ... ?

19682willem 2012.11.07. 08:22:33

ahogyan minden embernek, minden nemzetnek, állatfajnak úgy a növényeknek is van esszenciája, érzésvilága amit az adott táj "önt" bele. Ha beteg vagy, eredetileg tudnod kellene, hogy mi a bajod, mi okozta, aztán ha rájössz és az étkezéssel kapcsolatos, akkor egyszerűen tudni fogod, hogy melyik növény a válasz rá. ez lassacskán eltűnik, mert még aki meg akarja menteni, az is rosszul áll hozzá és nem a gondolkodásmódot, csak azt vési papírra, hogy melyik gaz mire jó, de ez nem így működik mivel sokkal inkább viszonylagos.. persze vannak még emberek akik megértették ezt és ezen az úton haladnak tovább..

cath 2012.11.07. 22:09:52

nem vagyok kutya meg gyógy-gaznövény se, de azért jó eséllyel általában azt AKAROK enni, ami épp szükséges. Szerintem az emberek "odafigyelnek" magukra, hogy mit akarnak enni, csak nem arra a "magukra"figyelnek, ami egybefonódott a testükkel, hanem valami kitalált "magukra", ami hol mekis kaját akar, hol meg önsanyargatva nem eszik meg egy 2 miligrammos étcsokoládét mert jaj az hizlal... persze mindenkinek van szenvedélye, van aki só meg cukorfüggő (csipsz kóla :))....

lololok 2012.11.09. 02:21:52

""Az ember is tudná, ha odafigyelne." Ezt konkrétan hogy érted? Ösztönösen, vagy megérzés vagy ... ?" Egyszerűen figyelj oda, hogy mit akar a szervezeted. Mondja az magától. Néha üvölti. Megint saját példa: Régebben beteges voltam. Általában antibiotikummal kezeltek. Aztán elkezdtem rezisztenssé válni, igy a sokadik alkalommal már ipari mennyiségű gyóccert kellett megennem. Ez ún. szétbaszta a gyomromat. Napokig csak hánytam. A végén úgy tűnt, hogy nem az eredeti betegségbe pusztulok bele, hanem a szétmart gyomorba. Mindenféle probiotikus lúgos szart próbáltak etetni velem, de semmi se hatott. Amikor gyógyszert nem szedtem, a betegség romlott, amikor szedtem, akkor a gyomrom. Na. Nagy reménytelenségemben egyszer csak elkezdtem hallgatni, hogy mit kíván a testem. Beszarsz: citromot kívánt. Amit mindenki ezerrel tiltott, mert savas. Amikor nem figyelt senki, megittam kb. fél liter citromlevet. Azonnal elmúlt a hányás. A gyomrom onnantól rendben volt, úgyhogy mérgezhettek tovább szépen.

spike 2012.11.10. 13:01:29

Köszönöm a válaszokat. Tehát akkor ez nem a "gondolkozom tehát vagyok" tudatos verziója a dolognak, hanem valami érzés-szerű. Nem nagyon tudom megfigyelni, nem sokat vagyok beteg, de nekem az tűnt fel, hogy gyógy(vegy)szer nélkül sokkal gyorsabban felépülök.

spike_spiegel 2014.08.08. 11:26:35

A zindeksz gőzerővel hajt mostanában, először a konteo-hét (avagy a görcsös, izzadtság szagú bagatellizálás hete) és most a B17 elleni hadjárat.

index.hu/tudomany/egeszseg/2014/06/27/nem_eleg_a_daganat_tessek_egy_kis_cianmergezes/

Persze a kemóó a legjobb választás, egyértelmű.

emberneve.gyufa 2014.08.09. 09:48:43

én már nem linkelek index cikkeket ezzel sem támogatom az oldalt... már "lehúzni" sem szoktam őket mert azzal is csak támogatom :D

Hunnor 2015.03.10. 18:08:18

Nem tudom jár e még a pirospont, de a Mátrix mellett ott a fight club is. Ott elég indirekt módon is van megjelenítve. A film folyamán hivatkoznak is rá, hogy "apu rosszul működő valamelyik testrésze vagyok" (nem tudom angolul mit mondanak).

Gergő92 2017.12.26. 03:08:27

Valamelyik nap voltam vérvételen, meg több más ember leletét is megnéztem már kiváncsiságból és az a fura, hogy sokaknak alig vannak csillagaik, vagy egyáltalán nincsen, pedig mégis ilyen-olyan bajaik vannak. Ez még is, hogy van?!

Gergő92 2017.12.26. 14:05:39

A másik dolog amúgy. Nem rég láttam egy videót Lenkei gábortól a c-vitaminról. Ő at mondja, hogy napi 2000mg ott kéne bevinni. Nagyon sok mindennel egyet értek amit mondott, de szerintem ez non-szensz. A petrezselyemben van, vagy 150mg/100g. Ez akkor azt jelentené, hogy iszonat mennyiségű zöldségekeket kéne enni. És én úgy hiszem, hogy nem az van, hogy eleve kárhozatara vagyunk ítélve ebből a szempontból és muszáj külső forrásból bevinni.

dangbird 2017.12.26. 14:18:02

Nem minden baj jön ki a vérképen, amúgy meg az analitikus tudomány csak egyesével nézi az értékeket, az egymáshoz való viszonyukkal nem foglalkozik. (Pl. nátrium-kálium arány, hogy csak a legpörgetettebb témát hozzam fel.)

Azt ne felejtsük el vitamin-ügyben, hogy régen a termesztett növények 2x-30x annyi vitamint és ásványi anyagot hordoztak, mint ma. (Termesztési "technológiától" - meg főleg annak hiányától - függően.) Szent-Györgyi állítólag napi 4 grammot evett. Weixl-Várhegyi, ha jól emlékszem, napi 35 grammot (3,5 DEKÁT!) eszik belőle, ez már tényleg az agybaj kategória szerintem, annak ellenére, hogy ő is sok jó dolgot mond. De még a 2 gramm egy része is távozik a vizelettel, mint fölösleg, akkor is, ha nem egyszerre viszi be az ember (akkor biztos), hanem egész napra elnyújtva.
süti beállítások módosítása