HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

A zsidók titka

2009.10.04. 17:09 dangbird


Előrebocsátjuk, semmilyen hagyományos értelemben vett „zsidózásra” nem kell számítani. Aki ilyen izgalmakra vágyik, menjen inkább a kurucokhoz vagy hasonló színvonalú oldalra. Nagyon nehezen tálalható téma következik ugyanakkor, hiszen nem szándékunk senkit sem megsérteni, ugyanakkor mind a két oldalhoz korrektnek kell lennünk (ha már manapság sajnos állandóan „oldalak” vannak) és úgy leírni a dolgokat, hogy közben ne mismásolódjon el a lényeg.

Köztudomású, hiszen a zsidók általában nem is csinálnak belőle titkot, hogy Választott Népnek tekintik önmagukat, Isten választott népének, s talán mindazon viszontagságok, melyeken az elmúlt évezredekben keresztül kellett menniük, egyrészt próbatételként szolgáltak, másrészt karakterformáló erővel bírtak. Ez, ha nem is feltétlenül „felsőbbrendűség”-tudatot jelent számukra (bár sok esetben azt is), mindenképpen egyfajta kivételezettség tudatát, főhely és reflektorfény igényét az élet színpadán. És ha körülnézünk a világban, valóban azt láthatjuk, hogy a gazdasági, politikai és szellemi élet felsőbb pozícióiban olyan mértékben túlreprezentált ez a nép, hogy amellett nem lehet észrevételezés nélkül elsiklani – természetesen ennek a ténynek már a puszta említése (főleg nyilvános említése) is ántiszemitizmus. A korábbi bejegyzések alapján azonban már logikusan merül fel a kérdés: melyik isten választotta ki a zsidókat és mire?

Egy >korábbi bejegyzésben< már szóba került, hogy a zsidó vallás istenképe áll legközelebb a földi „Jehova” valós képének szomorú igazságához – ezért is nevezzük őt néha ezen a néven. A Jehovával kötött szövetség és a Jehovához fűződő kiválasztottság – olykor ellentmondásos – tényei alapján pedig könnyű megtippelni, hogy a földi teremtő bökött a zsidókra, mikor kedve szerint választott. A valós helyzet azonban egy szimpla választásnál bonyolultabb…

Említettük, hogy >Atlantisz< nem egyszerre teremtette a teljes emberi fajt, hanem lépcsőzetesen, kísérletezve, egyre fejlettebb és fejlettebb prototípusokat hozva létre, amelyeket azután egymásnak eresztettek, így a régebbi, kezdetlegesebb típusokat az újabbak kiirtották, (részben) ezért nincsenek a mai embertípusok között döntő különbségek szellemi szint szempontjából (kisebb különbségek természetesen vannak, de ennek kimondása megintcsak „rasszizmus”).

Amikor Atlantisz már gyakorlatilag biztos volt benne, hogy a magasabb hatalmak közbe fognak avatkozni és félbeszakítják az ő játékaikat az emberiséggel, esetleg el is távolítják őket a földi létből, logikus lépésként hagyott önmagának egy-két kiskaput a földi létbe való visszaszivárgásra. Egyfelől emberként bármikor megszülethetnek, másfelől viszont ahogy egy kutya testébe inkarnált emberi lélek sem tudja önmagáról, hogy ember s az emberi tudatossági szintnek megfelelő szellemi funkciókat nemigazán tudja elérni, legfeljebb csak kis részben (íme a magyarázata a tízig számolni tudó és hasonló „zsenikutyáknak”), hasonlóan, egy atlantiszi lény sem sokra megy egy átlagos emberi élet végigélésével. Szükség volt egy olyan embertípus létrehozására, amely képes volt az atlantiszi szellemiség minél nagyobb részben való befogadására és megélésére, amely lehetőséget ad a leszülető emberfeletti lénynek, hogy idővel önnön identitását felfedezze, feladatával tisztába jöhessen és munkához láthasson. Logikusan ez a szellemileg legfeljettebb, az utolsó prototípus volt, az emberi teremtési processzus „koronája”: a zsidók.

Ha ezt Hitler tudta volna! A fajelmélet és ennek kapcsán folytatott kísérletek persze kimutatták, hogy a fehér embernek magasabb IQ-ja van, mint a feketének (rasszizmus!), azonban azzal már a nácik nem tudtak mit kezdeni, hogy a zsidóknak átlagos IQ-ja jócskán meghaladja a többi fehér ember átlagát. Nyilvánvalóan, mivel politikai ellenséget láttak a zsidóságban, ezért önkényesen rájuk sütötték, hogy közelebb vannak fejlődéstanilag a majomhoz, mint az emberhez, főleg az „árja” típushoz… Az IQ természetesen csak egy esetleges és egydimenziós fokmérője az elme fejlettségének, az intelligencia magasabb szintű és kifinomultabb régióinak mérésére a materialista tudománynak nincsenek módszerei – EQ-val és hasonlókkal kísérleteznek, de valójában csak a sötétségben tapogatóznak.

A zsidó nép szellemi többletét azért kapta Atlantisztól, hogy idővel szellemileg fölébe kerekedjen a többi embernek, a világot uralma alá hajtsa és ezáltal az valójában ismét Atlantisz uralma alá kerül. A zsidók jelentik ugyanis a kiskaput az Atlantiszi holt lelkek számára, amelyen keresztül úgy testesülhetnek meg, hogy eredeti identitásukat, céljaikat, szellemi képességeik egy részét magukkal hozhatják. A zsidó nép „csendes többségének” védelmében meg kell említeni, hogy ők ezt a kiválasztottságot soha nem kérték Atlantisztól, és amikor annyira büszkék rá, hát nem sok fogalmuk van róla, ki is valójában Jehova és milyen céljai is vannak a zsidókkal vagy akár az egész emberi fajjal.

S ezért igen nehéz erről a témáról értekezni – olyasmi ez, amely miatt egyformán felhördülhetnek a zsidók és az „antizsidók”: az előbbiek azért, mert már megint „megbélyegzik”, őket, egy gonosz hatalom „csatlósainak” nyilvánítják őket, az utóbbiak pedig a puszta feltételezés miatt, hogy a zsidók valóban „felsőbbrendűek” nálunk!

A helyzet nem ilyen egyszerű.

Az ember univerzális lény, az állatéhoz képest felsőbbrendű intelligenciája és univerzális majomteste segítségével mindenfajta körülményhez hozzá tud igazodni: megél a jég hátán és a sivatagban, az őserdőben és a kietlen bozótban, utat talál a hegyeken át, a szigetekre, sőt még a Holdra is. Így az emberi faj gyakorlatilag a történelem kezdete óta egyetlen populációt, szaporodási közösséget képez, amely azonban nem olyan homogén, mint egy állatfajnak egy adott élőhelyen található populációja, hanem egyfajta genetikai és kulturális mátrixot alkot: az információ terjedése elvileg korlátlan, gyakorlatilag viszont A pontból B pontba jutása függ a mátrix két pont közötti ellenállásától: fizikai távolság, fizikai korlátok, országhatárok, szomszédos vagy épp együttélő népek kulturális különbségei és egymáshoz való viszonya (nézzük csak meg a magyarok és a cigányok keveredési hajlamának fokát), stb. Ezért, bár hosszútávon is természetes módon fennmaradnak az egyes rasszok és etnikumok, valamint az egyértelmű identitással rendelkező kultúrák, azok között éles határok soha nem képezhetők és az információ lassan, de biztosan áramlik közöttük.

Az atlantiszi tervezőmérnökök nagyon jól tudták ezt. Amikor Hitler azt írja a Mein Kampfban, hogy „a zsidó jobban vigyáz fajtája tisztaságára, mint bármely nép a világon”, felülmúlja saját magát baromság tekintetében, hiszen jól látható, hogy a zsidó nép pontosan ellenkező küldetést kapott teremtőjétől: bele kellett keverednie a teljes emberi populációba, hogy az atlantiszi inkarnációk bárhol és bármikor megjelenhessenek, ha dominánsan előbukkan a „zsidó gén”, az a genetikai szekvencia, amelyik a magasabb szintű szellemi kvalitásokat a születendő egyén külső szellemstruktúrájába (pszichéjébe, értelmi- és érzelemvilágába, habitusába, stb.) belevonzza és beleintegrálja. Említettük, hogy George W. Bush is atlantiszi inkarnáció, bár – legjobb tudomásunk szerint – ő nem zsidó; azonban ha nem lenne egy zsidó ükapa valahol a felmenői között, nem lehetne az, ami: ha le is születik az atlantiszi lélek, egy texasi ranchen tengette volna életét, mit sem tudva Irányítókról, világhatalmi törekvésekről.

Így kijelenthető, hogy még a zsidó nők közül sem mindenki alkalmas atlantiszi gyermeket szülni – bár nagy részük igen, de erre valójában nincs is szükség, hiszen a zsidók elenyésző, mérhetetlenül kis része atlantiszi lélek. Ugyanakkor ha a náci Végső Megoldást végre akarnánk hajtani (ezúttal tényleg), globális méretekben, a világ összes zsidóját kiirtva, nem érnénk el vele semmit – csak jó sok sötét karmát csinálnánk magunknak –, hiszen az atlantisziak a zsidó vér elkeveredettsége folytán bárhol és bármikor megjelenhetnek közöttünk.

Hogy csavarjunk az egészen még egyet: a „zsidó vér” az emberfeletti lény számára saját szellemiségének nagyobb részét engedi lehozni a földi létbe, azonban természetesen nem szelektál, hogy ez az emberfelettiség atlantiszi vagy másféle. Ha egy trabantra hátsó szárnyat teszünk, gumijait, váltóját, főtengelyét, kormányművét stb. felspécizzük, hogy egy ferrari motorját be tudja fogadni és ne szálljunk el vele az első kanyarban, természetesen helyette egy más fajta, azonos teljesítményű motort is beszerelhetünk, az eredmény ugyanaz lesz. Ezért aztán a fénylények is az atlantiszi kiskaput használják a leszületésre! Ezért is van az, hogy a zsidók között nem csak a világhatalmi elit tagjai felülreprezentáltak, de a tehetséges művészek és zseniális tudósok is – nemcsak a fénylények használják a kiskaput, de mindenféle, náluk alacsonyabb, azonban az embernél már magasabb szellemiség előszeretettel születik zsidó családokba. Sajnos mindezzel részben Atlantisz szekerét tolják, hiszen minél sikeresebb a kiválasztott nép, annál hatalmasabb Atlantisz. Nem véletlen, hogy a fénylények nagyrészénél csak az a bizonyos zsidó üknagypapa van a képben, a zsidó családoktól távoltartják magukat, ezáltal egy csomó plusz nehézséget felvállalva az érvényesülésben, azonban egyszersmind saját rejtőzködő voltukat is biztosítják és azt, hogy minél kevésbé kelljen kiszolgálniuk a korrupt rendszert.

Még egy tényező jön a képbe, hogy az legalább okkult szinten teljes legyen: Egyiptom. Atlantisz egyik különösen mocskos húzása volt, hogy mielőtt eltávolították a földi létből, egy iszonyatos feketemágikus operációt hajtott végre: önnön magát keresztezte teremtményével… egy atlantiszi lény, a fizikai síkon hímneműként megjelenve, fizikai aktus formájában is párosodott egy emberi nővel, amely a részéről olyasfajta magatartás volt, mint egy embernek egy állat nőstényével párosodni. Az így létrejött torzszülött gyermekek és az ő leszármazottaik „Az Isten Fiai” nevet viselték, és az Óegyiptomi Birodalom uralkodó kasztját képezték. Egy határon túl csak egymás között párosodtak (ismerjük a fáraódinasztiák efajta szokásait), gondosan nyomkövették vérvonalukat, hogy azt idővel teljesen felszámolva a „zsidó vér” legyen majd a „legmagasabb rendű”, legalábbis saját mércéjük szerint. Saját génjeiket tehát elizolálták egy zárt rácsba a mátrixon belül, nem engedték bekeveredni az emberi faj egészébe (részben azért, mert a Magasabb Hatalmak erre már esetleg az emberiség teljes felszámolásával válaszolhattak volna). Említettük, hogy Atlantiszt éppen azért nevezzük e néven, mert Egypitomról tudvalevő, hogy Atlantisz örököse szellemi értelemben. De kik Egyiptom örökösei?

A Bibliában természetesen ott a válasz, a terv egyik fázisához hozzátartozott, hogy egy közel tisztavérű zsidó gyermeket „Az Isten Fiai” befogadjanak önmaguk közé,és születésétől beavatottat neveljenek belőle: ő volt Mózes, aki mintegy az első rabbiként minden tudást hordozott, amely a zsidó vallásban akár nyíltan, akár rejtve megjelent és megjelenik. (Maga a mozeh szó óegyiptomi nyelven kb. hordozót jelent.) A korabeli „Irányítók” pedig már készen is álltak, hogy unalomig ismert receptjük szerint egy mesterségesen gerjesztett krízist oldjanak meg: ez volt az Exodus. Valójában a fáraó akarván akarta, hogy a zsidók, a beavatottak tudásával felvértezve, nekiinduljanak a világnak és elkezdjék végrehajtani küldetésüket…

Az emberek beavatott királyai azonban nagyon is jól tudták, miféle terhet hordoz a vállán a zsidó nép, micsoda súlyos tudás morzsáit csipegetik a rabbik egy életen át, s mindenkor elnyomták, kizárták, üldözték a zsidókat. Nem mintha a zsidók „tehettek” volna arról, hogy egy időzített bomba volt a népük mindig is, de ez a fajta hátrányos megkülönböztetés nem büntetés volt más népek vezetői részéről, egyszerű kikerülhetetlen önvédelem. Természetes volt, hogy a szabadkőművesség elsődleges céljaként a királyokat iktatta ki a képből (noha az akkori királyoknak már csak igen kis része volt beavatott, Franciaországban, a szabadkőművesség legfőbb fészkében pl. XIV. Lajos volt az utolsó beavatott király, nálunk Mátyás), és megkezdődhetett a zsidók emancipálása, méltánytalan mellőzésésük és elnyomásuk gyakorlatának megszüntetése. Az Atlantisznak és az Irányítóknak köszönhető eredményt pedig ma már jól láthatjuk…

És most nézzük egy kicsit világiasabb szemmel, hogyan is jutottak a zsidók ilyen rövid idő alatt ilyen messzire! Mi a sikerük titka hétköznapi szinten?

A legfontosabb és legkardinálisabb tényező, amelyet a korruptság irányából is meg fogunk közelíteni a következő, soron kívüli >bejegyzésben<, az a havrosz. Mint >rádiónk 4. adásában< említettük, a kisebbség mindig összetartó – márpedig a zsidóság a diaszpórában mindenkor és mindenhol kisebbségben volt. Végtelen összetartás kovácsolódott köztük, ennek köszönhetik puszta létüket is, azt, hogy bár genetikailag rá sem lehet ismerni sémita őseikre bennük, a zsidó identitás, kultúra és szokásrendszer nagyrészben fennmaradt. A zsidó így ma is ugyanúgy zsidó, mint régen, ahogy mi is ugyanúgy magyarok vagyunk, mint régen, annak ellenére, hogy genetikailag itt van bennünk egész Eurázsia. Vagy legalábbis magyarok lennénk, ha identitásunk lerombolásán nem fáradoznának szorgalmasan >az Irányítók< - bár az is hiába lenne, ha képesek volnánk példát venni a zsidókról legalább összetartás szempontjából.

A zsidók tehát folyamatos pozitív diszkriminációt alkalmaznak egymással szemben, ha egyet beengedünk valahova, az a többieknek is azonnal megnyitja az utat, mint azt majd >a következő bejegyzésben< egy konkrét példán keresztül is látni fogjuk. Ezzel még önmagában nem lenne baj, azonban az összetartásnak természetesen vannak fokozatai, s bizonyos fokozat már az összetartó csoporton kívül eső emberek számára hátrányos, veszélyes vagy káros lehet. Egy dolog, ha egy zsidó bíró egy perben tudja az egyik félről, hogy zsidó, s természetes elfogultságot érez vele szemben, amely kihatással van tisztánlátására, pártatlan ítélőképességére, s ez más nép fiával is előfordulhatna – egy másik dolog viszont, ha a bíró odáig megy, hogy a „havert” akkor is felmenti, ha bűnös, akkor is neki ad igazat, ha tudván tudja, hogy a másik félnek van igaza. Mindkét esetre nyilván lehet elég példát találni a bírósági gyakorlatban.

Sokan eljutnak odáig, hogy ezt a mintát felismerjék, s felróják a zsidóságnak (noha, mint írtuk, az összetartás bizonyos szintig pozitívum s az elfogultság bizonyos szintig természetes dolog). Azonban ez önmagában nem garantálná a zsidók sikerét, sem pedig az átlagnál magasabb szintű intelligencia. Azt ugyanis használni is tudni kell, és ebben a tekintetben kulcsfontosságú a zsidó neveltetés. Ez pedig a Kelet évezredes titkára épül: hogy a figyelem feletti hatalom a legnagyobb hatalom a világon. Ezt a hatalmat hívjuk fegyelemnek, nem véletlen a hasonló alakú szó, és a fegyelem egy magasabb szellemi szintre szublimált formája a hagyományos zsidó neveltetés specialitása. A zsidó apák talán nem is tudják, hogy a tanulás az ismeretek megszerzésén túl a figyelemirányítás egyik legkiválóbb gyakorlata, csak saját apáik példáját követve ösztönzik fiaikat folyamatosan tanulásra, újabb és újabb ismeretek elsajátítására – amelyek aztán hatványozottan lesznek hasznosak egy koncentrálni a többinél jobban képes ember számára.

Kedvenc sztorim ezzel kapcsolatban, mikor az amerikai >James Lipton< mélyinterjút készített >Natalie Portmannel< (született Natalie Hershlag, Jeruzsálem – a történethez tudni kell, hogy zsidó), és mikor annak rendje s módja szerint szóba került a Csillagok háborújás szereplés, a színésznő elmeséli, hogy szörnyen kínos volt, s ezerszer bocsánatot kért már mindkét „világ” rajongóitól, de mikor a válogatásra elment, összekeverte a „Star Wars”-t a „Star Trek”-kel. „Mit csináljak”, mentegetőzik nevetve, „soha nem láttam egyiket sem”! Az amerikaiak tévénézéssel töltött átlagos évi óraszáma világelső, amivel pedig itt szemben állunk, az egy akkor tizenhét éves amerikai zsidó lány, aki soha életében nem látta a Csillagok Háborúja című filmet, valamint egy epizódot sem látott a Star Trekből.

A zsidók nem néznek tévét.

Tudjuk, hogy a médiában, azon belül is különösen a tévében működő emberek jelentős része zsidó, különös tekintettel a háttérben, „a kamera mögött” működő producerekre, rendezőkre, szerkesztőkre. Zsidók csinálják nekünk a prolitápot – de nem fogyasztják, annál több eszük van! S már volt róla szó, hogy ez nekünk se lenne kötelező… Prolitápon most elsősorban persze ne az említett két tudományos-fantasztikus történetet értsük (bár a Star Trek eléggé veszélyes ideológiai alapokra épül), hanem a tévéműsor egészét. Látott már valaki valaha is kínai étteremben kínai vendéget? Pont ilyen dolog ez is. A tévé hamis ideálokat közvetít a „gój” fiataloknak, elhiteti velünk, hogy milliomosok, rocksztárok, stb. leszünk, ezen sorokat mindenki unalomig ismerheti a Harcosok Klubjából – a zsidó szülő viszont okosan kivonja gyermekét ez alól, a valóság talaján való érvényesülésre készíti fel, s nem kérdezi meg tőle, akar-e egyetemre menni! >2. rádióadásunk< vendége, Pozsonyi Ádám ugyanerről beszél a Demokrata egyik DVD-mellékletén, >Üzenet a serdülő ifjúsághoz< címmel – csak nem nevezi néven a zsidókat. (Pár perc csak, érdemes megnézni…)

A harmadik kardinális tényező, mely világi szinten jól látható, hogy miután a zsidó neveltetéssel megfelelően felfegyverezték az érvényesülés eszközeivel a zsidó fiatalt, ő bátran forgatja ezeket a fegyvereket az életben: megfigyelhető a sikerre módszeresen törekvő zsidóknál (tehát a zsidók nagyobbik felénél) egyfajta „gátlástalanság” (nem mindig rossz értelemben), rámenősség, amely a mai „kereskedelmi” üzemű világban magától értetődőnek és bizonyos mértékig feltétlenül szükségesnek számít – persze, hiszen világunkat nagyobbrészt zsidók tervezték és építették, s a zsidók nagyobb részének természetes készsége van a számokhoz és a pénzhez, valamint ahhoz, hogy hogyan kell valamit eladni. A mai világ pedig teljesen az eladásra épül, bármire képes lehetsz és bármilyen csodálatos dolgot alkothatsz, termelhetsz, semmire nem mész vele, ha nem tudod magad eladni. Kalmárvilágban élünk, ahol semminek nincs magától értetődő értéke (vagy értéktelensége), mindent értékesíteni kell (és lehet is…), vagy jobb, ha nem is fogunk semmibe; még a munkaerőpiacon is, egy megnyerő fellépés egy állásinterjún többet érhet, mint a nagyobb szakmai tudás. Egy ilyen adok-veszek világban persze a jó kereskedői érzékkel rendelkező emberek született előnyben vannak – így aztán a zsidó nép sikertörténete a XX. századra öngerjesztővé vált. Mindez viszont semmit nem érne az eltökéltség, a kitartás, a szorgalom, a módszeresség, a következetesség talaja nélkül. Mitől lett a világ 1. számú nagyhatalma az USA? Azt hiszem, az amerikai mentalitást mindannyian ismerjük az amerikai filmekből, a sokszor sztahanovista szintig felpörgő szorgalmat, törekvést, hajtást, amely oly idegen a mai magyar embertől – persze, hiszen Amerikában mindent az Amerikai Álom mozgat, ott látszólag valóban bárkiből lehet milliomos, rocksztár, stb., csak kérdés, hogy mi az ára, és megfizeti-e azt az árat. Amerikában van karrier, előmenetel, a törekvésnek van látszatja – azonban eme rendszer megteremtéséhez szükséges mentalitást, pozitív hozzáállást, sikerorientáltságot honnan vették az amerikaiak? Európai őseikben, az angolokban, spanyolokban, s egyáltalán, sehol Európában nem találhatjuk meg ezt a fajta attitűdöt! Valójában ott van az, csak rejtőzködik, a neve pedig: zsidóság. Amerika igen nagy részben zsidó kézben lévő állam volt kezdettől fogva, a zsidóktól vették „amerikai” hozzáállásukat, még akkor is, ha a hozzáálláshoz a megfelelő „muníció” nincs is meg az amerikai protestánsokban: szétszórtak, impulzívak, a zsidó fegyelem titkát nem ismerik, ezáltal és a havrosz által pedig a zsidók még ott is fenn tudják tartani mára az egész világra jellemző dominanciájukat.

Mindezzel nem is lenne igazából probléma, ha a zsidók között nem bujkálnának ott mind az atlantisziak, mind pedig az őket kiszolgáló személyzet, akik céljaik elérése érdekében erkölcsi gátakat nem ismernek, s ezen erkölcs nélküliséget, a szó abszolút teljes értelmében vehető gátlástalanságot módszeresen állították követendő példaként a zsidóság egésze elé az elmúlt évezredekben. S persze mindig vannak morálisan gyengébb vagy alacsonyabb rendű lelkek, akik elcsábulnak, mindig vannak zsidók, akiknél a fenti „sikerorientáltság” valóban teljes erkölcsi gátlástalanságot jelent, és sajnos ők a zsidóság „úttörői”, ők nyitják meg az újabb és újabb kapukat a hatalom és a kiváltság újabb és újabb szintjeihez. A többieknek pedig nagyrészt kénytelen-kelletlen s az áramlattal önkéntelenül is együtt haladó tehetetlen tucatemberként kell alkalmazkodni a furcsa morális egyensúlyhoz a havrosz zárt tömbjén belül – mint arról >a következő bejegyzés< szólni fog, mely teljessé teszi a képet.

116 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr426226104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szeter 2009.10.05. 10:41:00

Zui, márpedig 2012 szerint ők nem foglalkoznak velünk :((( 2012, azt írod, hogy a magasabb szellemiséghez szükség van a zsidó génre (?). Akkor azok, akikben ez nincs, nem is juthatnak el magasabb szellemi síkokra - illetve, ha igen, hogyan? Merthogy azt írod (a királyok kapcsán), bárki kaphat beavatást. Ezek szerint az Atlantisziak is használhatnának másokat? Most akkor fontos a zsidó gén vagy nem? Miért nem avattak be a kiirtott királyok után másokat a fénylények, hogy megakadályozzák a szabadkőművesség terjedését? A Cath által is említett más gén-markereknek (magyar, stb.) van jelentősége a szellemiség szempontjából? Persze, sok helyen olvasni, hogy a "tudás népe" vagyunk (amit nem nagyon tapasztalok), de Neked mi erről a véleményed?

Szeter 2009.10.05. 10:44:03

Ja, és előbb-utóbb megkerülhetetlen kérdés lesz, hogy mindezzel mi is az Atlantisziak célja. Mire mennek azzal, hogy irányítanak minket?

Tik-Tak 2009.10.05. 10:51:36

Igen a germánokra értettem. Kérdésem viszont jobban megfogalmazom: Tehát tesi, fizikai forma határozza meg egy Atlantiszinak a "beköltözés" esélyét egy testbe, vagy a testet körülvevő többi személy erkölcsi, morális milyensége? Vagy mind a 2 közre játszik?

zui 2009.10.05. 12:06:29

Szeter! Sajnos mi már nem tehetjük meg, hogy nem foglalkozunk velük! Szellemi szempontból ennek az egésznek ők a legnagyobb kárvallottjai, hiszen azt gondolják, hogy az Istenüknek megfelelő dolgot tesznek, de nincsenek avval tisztában, hogy egy magasabb szempontból ( Atya) iszonyatos dolgokat művelnek. Jézus folyamatosan dorgálta a farizeusokat, írástudókat, nem egyszer meg is fenyegette őket. Az ő génjük viszont olyan erős fátylat borított a szemükre és a fülükre, amely nem teszi lehetővé, hogy "felébredjenek". Nem véletlenül nem hisznek a reinkarnációban. Fogalmuk sincs arról, hogy olyan karmát teremtenek meg maguknak, amivel talán soha nem szakadhatnak el az Istenüktől és a Földtől.

Szeter 2009.10.05. 12:25:51

Zui, a felsőbb segítségre vonatkozó mondatodra utaltam - meg arra, amiben vagyunk :)

2012 Blog 2009.10.05. 12:27:24

Szeter: Egy dolog a szellemi fejlettség, egy dolog a látás, egy dolog a tudás. Beavatást egy közönséges ember is kaphat, attól nem lesz az atlantisziakhoz hasonló. Persze nem bármelyik ember, reagálva arra, hogy miért nem avatgattak be csak úgy embereket. De általában a magasabb hatalmakkal kapcsolatos olyan kérdések, hogy miért nem így csinálták, miért nem úgy csinálták, eléggé zsákutcák. Azt ne mondd, hogy felsőbb szintről nem foglalkoznak velünk, hiszen itt vannak a fénylények. Bővebben egy másik bejegyzésben majd. Az, hogy mi a cél, már felmerült egyszer. Az öncélú hatalomvágy, isteni szerepben tetszelgés vágya nem elég magyarázat?

zui 2009.10.05. 13:21:26

Szeter! Bocs a félreértésért! Igazándiból azért rájuk gondoltam, mert a leírásban az nincs leírva fehéren-feketén, hogy nem kapunk magasabb helyről segítséget. Első lépésként valószínű, hogy ezt a segítséget kérnünk is kellene! Sztem azok az uralkodók, akik kaptak beavatást, mind kérték is a magasabb szellemiséget, hogy irányítsák őket. Akik pedig nem részesültek ebben, azok vagy nem kérték, vagy szellemileg nem voltak alkalmasak a beavatásra.

Szeter 2009.10.05. 14:01:00

Semmi gond, Zui, nincs miért bocsánatot kérned! 2012! Igen, emlékszem, írtad, hogy istent akarnak játszani. Csak éppen az ember olyan fejlett, amilyen. Egy magasabbrendű szellemet kielégíti ez? Én sem akarok az erdő madarai közt istent játszani, pedig csak ember vagyok (tehát alacsonyabb fejlettségi szinten állok)... Azt írtad egyszer, hogy a lemúriaiak már nem akarnak semmit kezdeni a Földdel, és a magasabb szellemek sem akarnak belefolyni a dologba, merthogy az egész el van tolva. Ez alapján írtam Zuinak azt, amit. Örülök, ha valamit félreértettem, akkor talán még van remény :)

balin 2009.10.05. 20:01:46

Namármost a magyaroknak is van egy programjuk, csak a rajtunk uralkodó réteg a habsburgok óta folyamatosan átírja a történelmünket, belepiszkál mindenbe, és ezért nem működik. Ez valójában nem egy írott program, az írás csak ahhoz kell hogy az ember ráébredjen, a lényeg az ember szívében rejlik. Más mint az "ősi recept" mint pl mások eladósítása vagy a sós kenyér + desztvíz kombó. Én hiába volnék rafkós, hiába tanítanak ki, nem vinne rá a lélek hogy pl. bíró létemre csaljak. A zsidók sikerének kulcsa az erkölcs háttérbe szorítása. Példul Bill Gates sem zseni, csak egyszerűen nincs erkölcsi érzéke. Annyi esze volt hogy rájött - az erkölcsből pénz sose lesz. Nem szabad elhinni hogy a káini modell alapján működik a világ. Lehet élni máshogy is, és az én fajtám e program szerint élni képtelen. Ebben sose leszek jó. Az én dolgom más. Nem tudom, lehetséges-e az erkölcsi érzék megtartása, és a trükkök százainak megismerése együtt. Vajon ha valaki úgy nő fel hogy tudja hol lehet elgáncsolni a másikat, vajon képes lesz megtartani a lelke tisztaságát? Ami a zsidóság intelligenciáját illeti... egyértelműen mások. Más a világnézetük. Képtelenek egységben gondolkodni, viszont a részletekhez jól értenek. Egy magyar átsiklik ezeken, és globálisan szemléli a dolgokat. Az írott jogban ezért eleve a zsidók a jobbak, míg a szívben mért igazság a magyaroknak kedvez. Az ördög a részletekben rejlik, és nekik genetikusan olyan adottságik vannak hogy tudják kezelni, használni ezeket. Ugyanakkor képtelenek komolyabb nagyságrendben gondolkodni. Megakadnak a szavakon, a részleteken. Ebből a szempontból butábbak, viszont a mai világban ebből nem lehet hasznot húzni, úgyhogy végülis nem számít sokat. Pontosan tudják hogy milyen jelszavakat kell mondogatni ahhoz hogy azt mutassák, a lélekhez is értenek.

2012 Blog 2009.10.05. 20:22:11

"Nem tudom, lehetséges-e az erkölcsi érzék megtartása, és a trükkök százainak megismerése együtt." - "Legyetek szelídek, mint a galambok és ravaszak, akár a kígyók" Tudnak ők komolyabb nagyságrendekben gondolkodni. Pont ez az, hogy nem vesznek el a részletekben, úgy tudnak belemenni. Amiben pedig igazán jók, hogy hogy kell a nem ismert tudást megszerzés helyett kikerülni. De ezek mind általánosítások, inkább szólnak az atlantiszi, mint a zsidó szellemiségről.

Robi 2009.10.05. 21:31:06

Szia 2012 van meg valaki aki ilyen megkozelitesbol nezi a dolgokat mint te? akar angol forrast is adhatsz, olvasnak meg ehhez hasonlokat.

lololok 2009.10.05. 22:42:38

Bár lenne valami hiteles (hahaha) statisztika arról, hogy hány zsidó van nemzetközi szinten is befolyásos pozícióban. De ilyet készíteni, egyáltalán, ilyenre gondolni súlyos rasszizmus! Egyébként én kíváncsi lennék arra is, hogy genetikailag léteznek-e zsidók. Tehát hogy van-e zsidó kód a genomban. Egyébként maga a téma elég elcsépelt, még ha igaz is. Kb. 120 könyvet tudnék felsorolni az olcsó/ponyva összeesküvés/ezoterikus irodalomból, ami ezzel foglalkozik. Csak magyar nyelvűt. Robi: én Jordan Maxwellt tom ajánlani. Más egy kicsit, de ha összeesküvésekre éhes a lelked, vele megtalálod a számításodat!

Robi 2009.10.05. 23:13:37

Koszi lololok, gondoltam hogy van sok ilyen "olcsó/ponyva összeesküvés/ezoterikus" könyv. En arra gondoltam hogy valaki aki abbol a szemszögböl nezzi mint 2012, tehat Atlantiszos/Iranyitosra gondoltam.

erdeklodo 2009.10.06. 00:11:03

Én is szeretnék forrást kérni ha lehet. Próbáltam googlizni, de még csak hasonló siteot sem találtam Angolul, amit azért furcsállok, mert v1-1 eldugott lap azért csak megélne valahol, nem? Vagy a "nemzetközi" nyelven írt oldalakat már jobban törlik? A másik: 2012 A Magyarságról annyi kommentelő beszélt már annyi félét, s annyi..hát..hm hülyeséget lehet olvasni "rólunk", hogy az már fájó. Tény, hogy a zsidók kiválasztott népnek tartják magukat, de vmi furcsa módon a magyarok is ragaszkodnak a különlegességükhöz, ebből pedig 1000+1 féle variáció születik. Erről tudnál írni valamit? Valami nem két szavast:)

2012 Blog 2009.10.06. 09:51:32

Robi: Biztos van, csak én nem tudok róla. erdeklodo: Van egy függőben levő bejegyzés a magyarság eredetéről, csak nem tudom, meg tudom-e írni úgy, hogy ne legyen semmitmondó, azért van függőben a blog kezdete óta.

zui 2009.10.06. 09:59:24

Érdekes dolog ez a kiválasztottság. A legtöbb ember szeretné ezt a szerepet megkapni, pedig ez a legnehezebb szerep a földi színpadon. Ráadásul nem mi választunk, hanem felülről kapjuk meg. Az ember sokszor esik abba a hibába, hogy valamire már nagyon érettnek találja magát, de később természetesen bebizonyosodik, hogy tévedett. Vagyis tényleg a legfontosabb a Tízparancsolat első törvénye. Alázattal kell elfogadni a szerepünket, mert nem mi vagyunk a rendezők. Ez a parancsolat nemcsak a legfontosabb, de a betartása is a legnehezebb.( szerintem ) „Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből!” (Mt 22, 37) Vagyis a tökéletes szeretet ugyan a szívből indul ki, de az értelemmel válik teljessé!!!! Mi magyarok mindig is képesek voltunk a szeretetet a szívünkből elindítani, de valahogy soha nem jutottunk el az elmééig. Nem tudom, hogy miért. Mindig megállunk az érzéseknél, nem megyünk tovább és így természetesen rossz döntéseket hozunk.

cath 2009.10.06. 14:01:34

zui, mert a magyar egy nyilas nép :). minden tekintetben. de remélhetőleg ezért (is) elpusztíthatatlan.

2012 Blog 2009.10.06. 15:35:08

Mint ahogy mondtuk a rádióban, sokkal inkább Skorpió. Ez a nyilas duma nem is tudom, honnan származik, a magyarságban a jupiteri jellegnek nyomát sem lehet találni, annál inkább plutonikus nép. A Nyilasra pont azt sem jellemző, hogy elpusztíthatatlan: életerős, bizakodó, derűs, törekvő, optimista, célratörő (a magyarságra ezek hol jellemzőek?), amíg egyszer le nem ütik, és akkor vége van. A Skorpió az elpusztíthatatlan, minden halálból feltámadó jegy, amely a magyarságra is egyértelműen jellemző, Mohácstól 56-ig hány teljes nemzethalált éltünk túl...

PL 2009.10.06. 19:14:51

Hat szerintem onnan jon, hogy -egyesek szerint- minden magyar nyilas- fasisztanaciantiszemitarasszista:)))

cath 2009.10.06. 21:17:57

hát nem vitatkozok a manesz horoszkopikájával, de sokban szokott tévedni :). A nyilas is újraéled, hisz tűz jegy. És nem folyton bizakodó, valamint célratörő is csak akkor ha van célja! És a célt folyton és folyton elveszik e néptől, az optimizmust pedig pont a magasabb célratörés letörésével és csírájában elfolytásával ölik meg a magyarban. A nyilas egyenes és egyenesen "nyilaz" le, a skorpió alattomos és hátulról sebez, vagy ha nem sebezhet akkor sebzi saját magát. A hátulról jövés nem jellemző a magyarokra... (most ne a kalandozásokról tanultakra mg a harcmodorra gondoljunk, hanem a magyar mentalitásra). A mai magyarságban elvétve láthatsz igazán magyar temperamentumú embert, a többi lehet hogy skorpióságba kérgesedett, de az nem a magyar "jellemző".

2012 Blog 2009.10.07. 10:00:20

"A hátulról jövés nem jellemző a magyarokra" - üss már fel egy történelemkönyvet! Nyílt hatalmi harcok helyett, mint pl. egy kos-jellegű, marsias népnél, mint az angolok, végtelen udvari és egyéb intrikák egymás háta mögött, összeesküvések, titkos szövetségek, stb., tisztán plutonikus magatartás! Egy Nyilas jupiteri módszerekkel, vagyis a törvény erejével harcol.

cath 2009.10.07. 14:28:13

"A hátulról jövés nem jellemző a magyarokra... (most ne a kalandozásokról tanultakra mg a harcmodorra gondoljunk, hanem a magyar mentalitásra)." -udvari intrikák, összeesküvések..... - te az istván utáni állapotokról beszélsz és azt is a töri könyvek alapján. István kiírtotta a népesség és főleg a nemesség és magyarság felét. Akik aztán itt hatalmi hátsó harcokat folytattak meg intrikáztak, az egy se volt echte :) magyar. Nem az elmúlt ezer év a magyarság története.....

2012 Blog 2009.10.07. 15:16:44

"Nem az elmúlt ezer év a magyarság története..." - akkor viszont hagyjuk, mert hogy az előtt mi volt, senki nem tudja valójában, csak romantikus elképzeléseket szövögetünk róla. Egyébként asztrológiai szempontból igenis az elmúlt 1000 év a magyarság története. Nyilván egy népnél nincs születés és halál, csak adott "kezdeti" eseményekre lehet beállítani horoszkópokat adott korszakokra, és persze a képlet így koronként változik.

seh 2009.10.07. 17:21:06

Es mi van a szekelyekkel? Elegge temperamentumosak vagyunk, egyenesek, kitartoak, viszont ebbe kovesedtunk bele. Tapasztalataim szerint teljesen kulonbozik a szekelyek mentalitasa a magyarorszagi magyaroketol. Ez komoly.

cath 2009.10.07. 17:27:32

az elmúlt ezer évet se tudjuk valójában :). Menj el egy magyar lakta faluba erdélyben vagy mittudomén, ahol ilyen magukat őrző magyarok laknak, aztán nézz meg egy 30as éveit járó, mindennapjaiért (és akár a nyelvéért) is megküzdő magyar embert. messze nem "skorpió" asztrológiailag. k.vára nem olyan mint istvántól a "történelmi személyek", akikről tulképp szól az írott történelem. Erős és ha kell erőszakos - van egy adag lerohanásos érzésed ha épp olyan ügyben beszélsz vele, ami neki eltökélt és felsőbb:) célja, nemes, de kicsit "bárdolatlan" is ahogy az angolok mondanák:), egyenesen és nyíltan beszél, sokszor durva és kellemetlen amit mond (mivel azt mondja AMI VAN), kiáll a magyar nyelvért-ügyért, stb. ha bántó is amit mond olyan meggyőződéssel teszi hogy nem lehet rá haragudni vagy besértődni, mert egyszerűen látszik hogy neki az úgy van- és ha belegondolsz rájöszz, igaza van. Az igaz hogy itthoni magyarnál ennyire számomra magyarnak betudott temperamentumot és vehemenciát nem nagyon szoktam tapasztalni- legfeljebb a nagybátyáim politikai meggyőződéses borozgatós vitáinál :)), de azok csak pótcselekvések.

cath 2009.10.07. 17:28:53

na közben seh felvetette egyszerűbben, amit írtam :)

seh 2009.10.07. 17:41:12

Egy rugora jar az agyunk :)) Ha mar itt tartunk, szamomra meg az is nagyon furcsa, ahogy a magyarorszagi magyarok beszelnek. Teljesen mas a nyelv dallama, intonacio.... minden. Nekem meg annal is inkabb feltunik, mivel nyelvtanar vagyok. De ez csak az utobbi 30 ev alatt tortent. Marmint ez a nyelvi elcsavarodas. Azelott normalis volt es majdnem azonos volt a "ket" magyar nyelv.

seh 2009.10.07. 17:42:15

sertodes ne essen, nem akarok piszkalni senkit, ez egyszeru tenymegallapitas.

Zsidó 2009.10.07. 22:15:45

"az egy se volt echte :) magyar" Azt te csak szeretnéd hinni, hogy a magyar olyan (volt), mint amilyen az álmaidban létezik.

Szeter 2009.10.10. 11:06:02

MIntha el lennétek tévedve a jegyeket illetően, így aztán nehéz megegyezni abban, hogy a magyarokra mi jellemző. Főleg, mivel minden jegynek vannak pozitív és negatív elemei. Szerintem a "jó" skorpióra egyáltalán nem jellemző a "hátulról jövés". Éppen egy skorpiótól hallhatod azt, ami van, amit gondol - tehát az egyenes beszéd - függetlenül attól, hogy ezzel megbánt-e valakit. Az általam ismert nyilasokról ez egyáltalán nem mondható el. A másik: ha az elmúlt ezer évben nagyrészt már nem magyarok voltunk (utalva Cath-ra, hogy István kiirtotta őket), akkor a mostani népesség micsoda is valójában? Nézz körül, ma is jellemző, hogy mindenki a másik háta mögött dumál, ahogy elfordulsz, kibeszél, sőt még költ is hozzá. Persze ez vidékenként is eltérő, pl. Somogyban általános, az Alföldön (azt hiszem), sokkal kevésbé. Az a baj, hogy a magyarságról próbálunk hagymázas elméleteket gyártani, de az államalapítás előtti idők az én meglátásom szerint még mindig nagyon zavarosak, ráadásul az utána következő időszak is kétséges sok esetben. Attól még azonban, hogy a magyarságnak a hibáit is látjuk, lehetünk "igaz magyarok" - sőt talán csak azzal együtt igazán, elfogadva jót és rosszat egyaránt.

cath 2009.10.10. 12:52:46

Szeter, igazad van, már a jegyekkel kapcsolatban is, meg hogy nem csak a jót kell kiemelni egy népben. Én arra reagáltam hogy 2012 szerint ilyen nagy skorpió népe lennénk, holott én rengeteg nyilas tulajdonságot is látok azokban a magyarokban akiket ismerek. (ez alatt a nem hazai, hanem lecsatolt vidékeken élőkre gondoltam, hiszen őket láthatom kicsit "kivülről". és ők abszolút nekem a nyilas mentalitást tükrözik. persze ki mit tapasztalt, ... nekem a skorpiókkal vannak nagyon durva hátulról lesből mérgező tapasztalataim, és a nyilasokkal (egy kivétellel, aki inkább volt az aszcendense hatása alatt is) jobbak a tapasztalataim mint a skorpiókkal. István nem írtott ki mindenkit, akkor nem maradt volna országa :). de az azért elég sok forrásban olvasható, hogy aki megmaradt a vallásánál, vagy mert rovásírni, vagy épp csak nem jó szemmel nézte a sok betelepített idegent, az ment a levesbe- köznépi meg nemesi származású egyaránt. akik megmaradtak, azok meg hallgattak és behúzták magukat. Ezért is volt aztán később is sokszor ilyen "magyar" tisztogatás, csak mindig máshogy hívták, az aktuális kor-ellenségnek vagy az egyház által kreált gonosznak és eretnekségnek megfelelően...

Szeter 2009.10.22. 18:03:00

Cath, drága, csak most olvastam a válaszod... Istvánnal kapcsolatban csak annyit, hogy egyetértőleg jegyeztem meg, elég szép tisztogatás folyt - a rövidített, ha úgy tetszik, egyszerűsített zárójeles megjegyzés tehát nem az ellenkezés miatt volt. A jegyeknek nem vagyok nagy szakértője, úgyhogy inkább meghajlok a véleményed előtt - de a skorpiók szokásos, erősen negatív megítélését nem tartom jogosnak. Vagy, ha a módszer elég általános is köztük (?), annak alkalmazása és indokoltsága is vizsgálandó :) Sajnos a "rossz" skorpiók számlájára írható talán mindez. És azt is el tudom képzelni, hogy több a "rossz" - mint minden jegyben :(

lényegtelen 2009.10.24. 23:02:53

Teljesen meg vagyok zavarodva! Pálffy is rajta van a neveketakarok-on, közben pedig YouTube-on ezt mondja: http://www.youtube.com/watch?v=RcQ_X2GnnzM&feature=related Ha mindez a "játék" része, akkor elkaparom magam. Semmit nem ér így az élet!

2012 Blog 2009.10.25. 12:36:48

Már leírtam a 2012-es bejegyzésben, hogy új ál-rendszerváltásra készülnek, és hogy meg akarják hamisítani az Armageddont. Aki emlékszik 88-89-re, kb. ugyanezt játszották végig. (Nem csoda, hogy a Jobbikosok nagyobb része fiatal.) Hogy a Jobbik ide hogy illeszkedik, arról majd lesz egy bejegyzés.

Namény 2009.11.15. 00:24:39

Figyelj 2012! Honnan vetted azokat az információkat, amivel megírtad ezt a szöveget? Honnan meríted azt a tudást, azokat a gondolatokat, amiket itt leírtál nekünk? Ez az atlantiszi zsidós dolog elsőre elég nagy baromságnak hangzik, ugyanakkor ha alaposabban átgondolja az ember, akkor azt veszi le belőle, hogy teljes mértékben, félelmetesen logikus. Én mostanság a boszniai piramisokkal foglalkoztam, amik állítólag 34 ezer évesek egy bennük talált, megkövesedett fa alapján. Ugyanakkor, a Kína északkeleti részén lévő sivatagban rengeteg piramist találtak. Most legújabban pedig az Andok láncolatánál talált, több 100 km hosszúságú barlangok vonták magukra a figyelmemet, amiket egy magyar kutató talált meg még az 50-es évek végén, és a barlangokat egy magukat béláknak nevező, európaiakra hasonlító indián törzs védelmezi még most is. A barlangok nagyobb termeiben pedig adathordozókra emlékeztető szerkezetek vannak. Ezek állítólag 1 mm vastagságúak, és nem tudják, hogy milen technológiával készítették őket. Érdekes módon az ilyen felfedezések nem kerülnek napvilágra, és ami még furcsább, hogy a világ tudósainak fele nem ugrál a leletek helyén, hogy sikert hozzanak neki, vagy éppen egy jelentős történelmi leletből adódó hírverés sem hiányzik nekik. Biztos valaki hatalmat akar megtartani. Ismét... Szóval érdekelne a válaszod, hogy mégis ezeket az információkat ti honnan nyeritek, amikből ezeket a feltevéseket következtetitek le? Nagyon érdekel, mert így elsőre nagyon szenzációhajhászan hangzik, és tudod, attól, hogy valami teljes mértékben új dolog, még nem vágom magam tőle hanyat, és nem hódolok be. :D Esetleg áll valami bizonyíték a rendelkezésetekre, hogy ez mind igaz, azon kívül, hogy logikus?

Diodara 2009.11.15. 01:18:44

Az a 34 ezer éves piramis dolog egy legenda. Legalábbis sokan megcáfolták, aztán persze ki tudja. Alapvetően figyelmen kívül hagyja az egész tudós-elit, szóval lehet benne valami. Ezek azért veszélyesek, mert pl Ukránok visszavezették magukat az ősemberig, hogy ők már ott éltek azóta és a magyarok sem szűkölködnek a régi jézus-magyar és hasonló legendákban.

F 2009.11.15. 01:50:59

Namény, 2012 már az összes kérdésedre válaszolt azelőtt, hogy feltetted, mivelhogy már feltették neki ugyanezeket előtted. Járj utána.

2012 Blog 2009.11.15. 09:12:30

Namény: olvasd el a kutatási módszereink című bejegyzést. Nyilvánvaló, hogy bizonyítékunk nincs, ha lenne, rég bemutattuk volna, és rég elvitt volna a Moszad. :) Nem kell elhinni, elég, ha tudsz róla. Egyébként minél többet nézed a világot, tudva ezeket a dolgokat, annál inkább visszaigazolást kapsz az utcáról, a tévéből, mindenhonnan. Diodara: Nyilván nem véletlen, hogy még a piramisok létét is egyöntetűen tagadja a teljes tudományos kar. Egyébként vendégünk lett volna Szakács Gábor rovásíráskutató a rádióban, aki járt ott, és első kézből számolt volna be a dolgokról (csak sajnos Pozsonyi Ádám belekavart a dologba). Az meg teljesen logikus, hogy minden nép vissza tudja eredeztetni magát az "ősemberig", és azokon a területeken, ahol soha nem történt 100% migráció (márpedig ez elég ritka), az ott élő első embercsoportokig is visszavezethetőek a dolgok. (Van ezzel kapcsolatban egy függőben lévő bejegyzésem.)

Diodara 2009.11.15. 11:21:16

Hát figyelj, én úgy vagyok ezzel, hogy oké, tegyük fel, igaza van, de akkor bizonyítsa már be néhány év alatt. Nem sürgetem vagy ilyesmi, de két fadarabból megállapította, hogy 34 ezer éves, meg rámondta a környező hegyekre, hogy azok is piramisok, meg készített egy photoshopolt felvételt az energiaáramlásról. Nem hiszem, hogy nincs egyetlen normális régész, geológus, akit megfizetve valós dolgokat tudna felmutatni, hogy igen ez tényleg ember által alkotott dolog. Ukrán ősemberes sztori pedig egy politikai eszköz. Ezt láthatjuk a szlovák történelemhamisításnál is, vagy a dáko-román elméletnél és így tovább. A kérdés nem az, hogy DNS alapján megmondják, kb honnan jöttek, hanem hogy az ott élő ősemberek 1 millió évvel ezelőtt is ukránok voltak, és történelmileg a semmivel alátámasztva létrehoztak egy Ősukrajnát. De hát ezzel játszadoznak a szlovákok is a Nagy Morva birodalommal, ami megint csak vicc kategória. :)

zui 2009.11.15. 11:54:25

Mindenki első akar lenni az elsők között, pedig láthatjuk jól, hogy az utolsóknak adatott a legtöbb. Talán az ő feladatuk lett volna az emberiséget visszavezetni a Teremtőhöz, de ezt nem ismerték fel. Nem ismerték fel azt a szolgálatot, amely reájuk hárult volna. Úgy gondolták, hogy a hatalom nem más, mint lehetőség a vérszívásra, s ezt a mai napig is így gondolják. Ma már a legtöbb ember is ezt vallja, s így válhatott az emberiség kollektíve bűnössé.

Biztosúr 2009.12.02. 14:46:37

Szia, van egy kérdésem: "ez a szellemileg legfeljettebb, az utolsó prototípus volt, az emberi teremtési processzus „koronája”: a zsidók" - picit nehéz ezt elfogadni, picit burkolt zsidó szupremácizmus, de ha feltételezzük, hogy igaz, még mindig ott a kérdés: ez a mondat a Héberekre vonatkozik vagy a Kazárokra? Csodálkozom, hogy itt még nem tette fel ezt a kérdést senki.

2012 Blog 2009.12.02. 15:34:35

Mózesből kiindulva valószínűleg a héberekről van szó, de ebben a tekintetben nem volt pontos az áthozott információ. Ez még 2003-ból származó közlés, és akkor még semmit nem tudtam a kazárok "elzsidósodásáról". Hogy az egyes jelenlegi embertípusokban nyomokban hogyan lehet felfedezni az egyes teremtési verziókat, azt mostanában próbálom kideríteni.

seh 2009.12.02. 17:47:01

En ugy tudom, hogy a kazarok biologiailag nem zsidok, csak vallasi szempontbol. Ok valojaban a torokok leszarmazottai, akik felvettek a zsido vallast, miutan a zsidokat kiuztek Babilonbol kb a 11. szazadban. A zsidok azokon a teruleteken telepedtek le, ahol a kazarok eltek es igy valtak az utobbiak is zsido vallasuva. A kazarok alkotjak az askenazi zsidok nagy reszet, mivel ezek is elindultak Europa fele egy ido utan.

Biztosúr 2009.12.03. 13:00:46

seh: Így van, ezért adódik a kérdés, hogy az "atlantiszi" juden-gén hogy jön be a képbe korunk magukat zsidóknak képzelő kazárjainál!

2012 Blog 2009.12.03. 13:26:52

Az askenázik a kazárok leszármazottai, a szefárd zsidókban viszont van jókora sémita beütés ma is, és ez a két csoport folyamatosan keveredik egymással, így kerül az askenázikba is "valódi zsidó" vér. Még kifejezetten világos bőr és hajszín esetén is sokszor megfigyelhető a sémita beütés az arcvonásokon.

seh 2009.12.03. 14:42:43

Peldaul Peresz szefard

yoda 2010.03.21. 15:29:47

fincsi: http://videa.hu/videok/vicces/elhallgatvazsido-betelepites1-baki-betiltott-reklam-ekoicwnz98ntIgvp

Szej 2010.04.07. 19:02:32

"azzal már a nácik nem tudtak mit kezdeni, hogy a zsidóknak átlagos IQ-ja jócskán meghaladja a többi fehér ember átlagát." Ezek szerint ha valaki parazita modon màsok munkàjàbol él akkor ez nagyon magas IQ-ra utal.....

Tóth Ferenc 2010.05.06. 13:45:20

Tóth Ferenc: Kiválasztók és kiválasztottak múltban és jövőben "1. Mikor a két angyal estére Sodomába jutott, Lót Sodoma kapujában űl vala, és a mint meglátá őket Lót, felkele eléjök, és arczczal a földre borúla. 2. És monda: Ímé én Uraim kérlek, térjetek be a ti szolgátok házához, és háljatok ott, és mossátok meg lábaitokat; reggel korán felkelhettek és indulhattok útatokra. Azok pedig mondának: Nem, hanem az utczán hálunk meg. 3. De nagyon unszolá őket, és betérének hozzá, és bemenének az ő házába; ő pedig szerze nékik vendégséget, és pogácsát is süte, és evének. 4. Lefekvésök előtt a város férfiai, Sodoma férfiai körűlvevék a házat, ifja, örege, mind az egész község egytől egyig. 5. És szólíták Lótot, mondván néki: Hol vannak a férfiak, a kik te hozzád jövének az éjjel? Hozd ki azokat mi hozzánk, hadd ismerjük őket. 6. És kiméne Lót ő hozzájok az ajtó eleibe, és bezárá maga után az ajtót. 7. És monda: Kérlek atyámfiai, ne cselekedjetek gonoszságot. 8. Ímé van énnékem két leányom, a kik még nem ismertek férfiat, kihozom azokat ti hozzátok, és cselekedjetek velök a mint néktek tetszik, csakhogy ezekkel az emberekkel ne csináljatok semmit, mivelhogy az én hajlékom árnyéka alá jöttenek. 9. Azok pedig mondának: Eredj el innen. Ismét mondának: Ez egy maga nálunk a jövevény s ő szabja a törvényt? Majd gonoszbul cselekszünk veled, hogy nem azokkal. És reá rohanának a férfiúra, Lótra, felette igen, és azon valának, hogy betörik az ajtót. 10. De kinyújták azok a férfiak kezeiket, és bevonák Lótot magokhoz a házba és bezárák az ajtót. 11. Az embereket pedig, kik a ház ajtaja előtt valának, vaksággal verék meg kicsinytől nagyig, annyira, hogy elfáradának az ajtó keresésében. 12. És mondának a férfiak Lótnak: Ki van még itt hozzád tartozó? vődet, fiaidat és leányaidat, és mindenedet, a mi a tied a városban, vidd ki e helyből. 13. Mert mi elvesztjük e helyet, mivelhogy ezek kiáltása nagyra nőtt az Úr előtt; és az Úr küldött minket, hogy elveszítsük ezt. 14. Kiméne azért Lót, és szóla az ő vőinek, kik az ő leányait elvették vala, és monda: Keljetek fel, menjetek ki e helyből, mert elveszti az Úr e várost; de az ő vőinek úgy tetszék, mintha tréfálna. 15. És mikor a hajnal feljött, sürgetik vala az Angyalok Lótot, mondván: Kelj fel, vedd a te feleségedet és jelenlevő két leányodat, hogy el ne veszsz a városnak bűne miatt. 16. Mikor pedig késedelmeskedék, megragadák a férfiak az ő kezét és az ő feleségének kezét és két leánya kezét, az Úrnak iránta való irgalmából, és kivivék őt: és ott hagyák a városon kívül. 17. És lőn mikor kivivék őket, monda az egyik: Mentsd meg a te életedet, hátra ne tekints, és meg ne állj a környéken; a hegyre menekülj, hogy el ne veszsz. 18. És monda Lót nékik: Ne oh Uram! 19. Ímé a te szolgád kegyelmet talált te előtted, és nagy a te irgalmasságod, melyet mutattál irántam, hogy életemet megtartotta: de én nem menekűlhetek a hegyre, nehogy utólérjen a veszedelem, és meghaljak. 20. Ímhol az a város közel van, hogy oda fussak, kicsiny is, hadd menekűljek kérlek oda, lám kicsiny az; és én életben maradok. 21. Monda azért néki: Ím tekintek rád e dologban is, és nem pusztítom el a várost, a melyről szólottál. 22. Siess, menekülj oda, mert semmit sem tehetek addig, míg oda nem érsz. Azért nevezték annak a városnak nevét Czóárnak. 23. A nap feljött vala a földre, mikor Lót Czóárba ére.” 1Móz 19: 1-23. Az „idegen civilizációk”, „földönkívüliek” hívei számára a Biblia valóságos kincsesbánya (gondoljunk csak Hargitai Károly vagy Erich von Däniken írásaira). Se szeri, se száma az Ószövetség „UFO-gyanús” részleteinek, amelyekben Mózes népét jól láthatóan műszaki csodákkal segítik meg „az Úr angyalai”, akik a korabeli szemtanúk számára egyértelműen férfiaknak tűnnek. A hollywood-i filmgyártás, korunk szellemi csodafegyvere meg is lovagolja, rá is erősít erre a hitre. Nincs nehéz dolga. Olvassuk csak el Ezékiel próféta könyvét! Letagadhatatlanul egy repülő szerkezet műszaki leírásával kezdődik, amit a „Képlet” (’Knowing’) című filmben látványosan – és a bibliai szöveghez hűen – meg is jelenítenek a filmesek. Nem is ez a fajta érdeklődés a különös, hanem az a szűklátókörűség, ahogy korunk tudatformáló ipara (tudomány, egyház, mozi) értelmezi az idegen civilizációra utaló ószövetségi idézeteket. Úgy tűnik, mintha csak három lehetőség lenne a korba nem illő jelenségek esetében: 1. A leíró képzeletének termékei, esetleg jelképes események, amik ebben a formában sosem történtek meg, így a műszaki fejtegetés többnyire értelmetlen. Ez a hivatalos tudomány álláspontja. 2. Isteni csodák, jelek, amiket nem kell és nem is lehet műszakilag megfejteni. Ez az egyházak álláspontja. 3. Idegen bolygóról jött, műszakilag és erkölcsileg az emberiség felett álló lények tevékenysége. A kapcsolat újra létrejöhet ezekkel az idegenekkel, akik segíthetnek nekünk a műszaki és erkölcsi felemelkedésben is. Ez Holywood üzenete. (Természetesen vannak olyan filmek is szép számmal, ahol a földönkívüliek rosszindulatúak, de azok a filmek nem kapcsolódnak az ószövetségi csodákért felelős „angyalokhoz”, tehát a jelenlegi elemzés szempontjából közömbösek.) Az első kettőt roppant valószínűtlennek tartom, míg a harmadikat erősen félrevezetőnek. A Bibliának valóban vannak jelképes részei, vannak meseszerű részei is, de stílusérzékem tiltakozik az ellen, hogy a vitatott idézeteket a jelképes vagy meseszerű részek közé soroljam. Az isteni csodák ellen pedig az igazságérzetem tiltakozik: az a következetlenség, részrehajlás és igazságtalanság, ami az említett csodákat kíséri, az én Istenképemmel nem egyeztethető össze. De hát akkor mi bajom lehet a harmadik változattal, ha az említett bibliai leírásokat én is hitelesnek érzem? Egyrészt az idegen bolygót nem veszi be a gyomrom, másrészt az erkölcsi fölényt. A műszaki fölényt nem vitatom. Én is úgy gondolom, hogy Mózes népét a kor színvonalától sokkal fejlettebb eszközökkel rendelkező, de mégis korlátozott lehetőségű, ugyanakkor roppant kegyetlen háttérhatalom segítette. „24. És bocsáta az Úr Sodomára és Gomorára kénköves és tüzes esőt az Úrtól az égből. 25. És elsűlyeszté ama városokat, és azt az egész vidéket, és a városok minden lakosait, és a föld növényeit is. 26. És hátra tekinte az ő [mármint Lót] felesége, és sóbálványnyá lőn.” 1Móz 19: 24-26. Az „Úr angyalainak” ijesztő eszköztára ad némi magyarázatot Lót – apához méltatlan – viselkedésére. Vagy eszelős rettegés, vagy az „égből jöttek” iránt érzett őrült imádat késztette lányai utcára dobására. Akárhogy is volt, a kiválasztottakra sem vet jó fényt a jelenet. Érdekes, hogy a város népe megérezte, hogy az idegenek veszélyt jelentenek rájuk, azért is voltak tántoríthatatlanok. Az idegeneknél természetesen volt valami „tömegoszlató” fegyver, amivel a vakságot előidézték (mai eszköztárunkból a villanófény vagy a könnygáz lett volna megfelelő az adott helyzetben). A városok pusztulásakor Lót feleségének sóbálvánnyá válása se tűnik jelképnek, hanem sokkal inkább az alkalmazott tömegpusztító fegyver „angyalok” által jól ismert mellékhatásának. Hogy a héberek miért kötöttek szövetséget egy ilyen tömeggyilkos háttérhatalommal, az érthető. Erkölcseik, szokásaik miatt megvetették őket a környező népek. A megvetés bizony nagyon tud fájni. A megvetéstől elméletileg többféleképpen is meg lehet szabadulni: 1. A saját erkölcs, saját szokások hozzáigazítása a környező népekéhez. Ez súlyosan veszélyezteti a nemzeti öntudatot, önazonosságot. A felszínen sokszor megtörtént a zsidóságnál, a mélyben viszont a zsidó-tudat feladása nélkül bajosan sikerülhet. 2. Erőfölényt szerezve a megvetés átalakítása félelemmé és tiszteletté. Az ószövetségi időkben ez a folyamat indult el az „Úr angyalainak” segítségével, de félelem és tisztelet helyett félelem és gyűlölet jutott a hébereknek osztályrészül, ráadásul a megvetés is maradt. A háttérhatalommal kötött szövetséget azonban már nem lehetett felbontani. Volt ugyan a zsidóságnak jónéhány elkeseredett kísérlete, de az „Úr” azonnal rájuk uszította a környező népeket. Hát igen, az antiszemitizmus kétélű csodafegyver: az engedetlen zsidókat és nemzsidókat egyaránt sakkban lehet tartani vele még ma is. 3. A környező népek erkölcseinek hozzáigazítása a zsidó erkölcshöz. Ez kezdetben szinte lehetetlennek tűnhetett, mára nagyjából mégis megtörtént. Az egyének szintjén ugyan még komoly az ellenállás, de hivatali, üzleti vagy társadalmi szinten a zsidókereszténnyé vált népek önazonossága gyakorlatilag már megszűnt, a muzulmánná vált népeké pedig éppen megszűnőben van. A zsidókat tehát kiszolgáltatottságuk, emberi gyengeségük, és talán hiszékenységük, babonás hajlamuk sodorta bele, hogy a Földet megátkozó, népeket kiirtó, dögvészt, himlőt, hazugságot és rettegést terjesztő „Úrral”, az „ördög atyával” szövetséget kössenek. A szövetség felbontásához viszont emberfeletti erőre lett volna szükségük, ami egyének szintjén sokszor megtörtént, de közösségi szinten eddig még nem sikerült. Ahhoz bizony az önazonosságot, a jogfolytonosságot is fel kellett volna adni, ha ez egyáltalán lehetséges lett volna. Ahogy János Evangéliumában olvashatjuk Jézus és a zsidók hitvitájában: „42. Monda azért nékik Jézus: Ha az Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem: mert én az Istentől származtam és jöttem; mert nem is magamtól jöttem, hanem ő küldött engem. 43. Miért nem értitek az én beszédemet? Mert nem hallgatjátok az én szómat. 44. Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.” János 8: 42-44 Vajon mi mentette meg annakidején a nemzsidókat ugyanettől a kellemetlen szövetségtől? Lehetett a szerencsének is szerepe a dologban, de szerintem alapvetően az ember eredeti, ősi világszemlélete óvta meg ideig-óráig a többi népet. A természetvallások egyik legjellegzetesebb törvénye ugyanis éppen az önkorlátozást írja elő: tiltja a kiválasztottságot, a felsőbbrendűséget, az erőfölénnyel való durva visszaélést, a résznek a többi rész felé vagy az egész felé emelését (Török Tibor: Erkölcs és vallás mint evolúciós alkalmazkodás; Máté Imre: Yotengrit). Nem is tudta addig a zsidóság saját képére alakítani az emberiség nagyrészét, amíg az eredeti világnézetet szét nem zúzta az „isteni kinyilatkoztatás” vallásainak, a „tárgyilagos és pártatlan” tudománynak, a „korszerű és demokratikus” társadalomszervezésnek és a „világnézetileg semleges” szórakoztatóiparnak a segítségével. Csupa szemérmetlen hazugság és hihetetlen önbecsapás, de mégis hatott. Tehát arra a kérdésre, hogy miért volt jó a zsidóságnak egy ilyen háttérhatalommal szövetséget kötni, azt mondhatjuk: egyáltalán nem volt jó, de így alakult, mert valószínűleg hiányzott a korabeli héber hagyományból néhány létfontosságú tiltás. Mint ahogy a rákos sejtnek is csak egy baja van: hiányzik belőle az a képesség, hogy felismerje a rész helyes szerepét az egészben. Ha pedig mégis felismeri, akkor képtelen belehelyezkedni a helyes szerepbe. Tehát szerintem nem többlet, hanem hiány tette alkalmassá a zsidóságot a kiválasztott szerepre. Aztán elkezdődött a történelmi kényszerpálya… De miért kezdtek bajlódni a kiválasztók a héberekkel annakidején? Az Ószövetség tanúsága szerint bosszantóan nehezen ment a kiválasztottak engedelmessé idomítása és győzelemre segítése. Közben a kiválasztó, „az Úr” tekintélyén is sok csorba esett, mert a beígért győzelmet számtalanszor el kellett halasztania. Gyakran csak a legdurvább erőszakkal tudta visszaterelni csalódott választottait engedelmes nyájába. Talán elsőre észszerűtlenül hangzik, számomra mégis a legvalószínűbb válasz: a kiválasztók még szorultabb helyzetben lehettek, mint a héberek. Nagyon nagy szükségük lehetett már egy megbízható „beszállítóra”, aki jó minőségű és nagy mennyiségű ételt és nyersanyagot hoz rendszeresen „áldozatként” előre megbeszélt gyűjtőpontokra, azaz „oltárokra”. Hogy miért? Mint láttuk Lót történetéből, ezek az „angyalok” bizony emberi ételt ettek, és roppant erőforrás-igényes hadviselést folytattak. Az is számtalan helyen kiderül az Úrról is és angyalairól az Ószövetségben, hogy bujkálnak az emberek elől, még a kiválasztottak előtt is csak alkonyat után jelennek meg, napfelkeltekor pedig sürgősen távozniuk kell. Lehet, hogy csalódás az UFO-rajongóknak, de ezek bizony hús-vér emberek. Csak hát a mi ízlésünk szerint igen ijesztőek, csúnyák lehettek (lehetnek?), ha nem mutogatták magukat, ráadásul nem csak azért kerülték a fényt, mert féltek, hogy meglátják őket, hanem valószínűleg ártalmas is lehetett számukra a napsugárzás. „24. Jákób pedig egyedűl marada és tusakodik vala ő vele egy férfiú, egész a hajnal feljöveteléig. 25. Aki mikor látá, hogy nem vehet rajta erőt, megilleté csípőjének forgócsontját, és kiméne helyéből Jákób csípőjének forgócsontja a vele való tusakodás közben. 26. És monda: Bocsáss el engem, mert feljött a hajnal. És monda Jákób: Nem bocsátlak el téged, míg meg nem áldasz engemet. 27. És monda néki: Mi a te neved? És ő monda: Jákób. 28. Amaz pedig monda: Nem Jákóbnak mondatik ezután a te neved, hanem Izráelnek; mert küzdöttél Istennel és emberekkel, és győztél. 29. És megkérdé Jákób, és monda: Mondd meg, kérlek, a te nevedet. Az pedig monda: Ugyan miért kérded az én nevemet? És megáldá őt ott. 30. Nevezé azért Jákób annak a helynek nevét Peniélnek: mert látám az Istent színről színre, és megszabadult az én lelkem.” 1Móz 32: 24-30. Hasonló jelenetet olvashatunk a bűnbeesésnél is: „8. És meghallák az Úr Isten szavát, a ki hűvös alkonyatkor a kertben jár vala; és elrejtőzék az ember és az ő felesége az Úr Isten elől a kert fái között. 9. Szólítá ugyanis az Úr Isten az embert és monda néki: Hol vagy?” 1Móz 3:8-9. Azt se tartom véletlennek, hogy később Mózesnél olyan szigorúan kiköti az Úr, hogy melyek a tiszta és tisztátalan állatok, illetve, hogy áldozatként csak teljesen egészséges, és teljesen kivéreztetett, elsőszülött hím állatot vihetnek a zsidók az oltárra. Mint amikor egy mai agyongépesített, légkondícionált, steril, UV-szűrő üveggel felszerelt nagyvárosi irodából érkezik egy érzékeny bőrű és gyomrú, nagyhatalmú hivatalnok a forró égöv valamely válságövezetébe, hogy „segítsen” a helybéliek egy csoportjának. Bizony lesznek furcsa kikötései szép számmal, hisz a helybéliek számára már megszokott sugárzás, szennyezés, étrend, vagy épp a kórokozók a mesterséges, védett közegből érkező idegen számára halálos veszélyt jelentenek. Tehát mindezek alapján azt állítom, hogy az ószövetségi zsidókat segítő, majd később sakkban tartó háttérhatalom nem földönkívüliekből, nem is szellemlényekből, hanem szorult helyzetüket ügyesen leplező, erkölcsi gátlásoktól mentes, mesterséges közegben élő, természettől elidegenedett technokrata (műszaki fölényükkel visszaélő) emberekből állt. És áll talán még ma is, mert az „ufonauták” következetes, emberszerű ábrázolása, illetve „földönkívüli” származásuk sulykolása mögött tudatosságot érzek, amire az ösztönös divatirányzatok egyszerűen csak ráerősítenek. Az Olümposz „isteni” karának viselt dolgai is megérnének egy misét… Újabb összeesküvés-elmélet a már meglévő többezer mellé? Lehet. Annyiban talán mégis érdemes elgondolkodni ezen a változaton, hogy én nem titkos tervek, hanem ismert mintákból adódó kényszerpályák mentén keresem a képkockákat. Képzeljük el, mi lenne, ha a közeljövőben a jégsapkák gyors elolvadása miatt a földkéreg lemezei óriási földrengések és szökőárak kíséretében keresnék meg új helyzetüket, netán a nagy óceáni áramlatok leállása miatt hirtelen beköszöntene a legújabb jégkorszak. (Erre azért nagyobb az esély, hogysem egy legyintéssel elintézhetnénk.) Ilyen esetekre a nagyobb államok vezetése vészforgatókönyveket készít. A vészforgatókönyvek kihagyhatatlan részei a külvilágtól energetikailag teljesen függetlenített, óriási élelelem-, gyógyszer- és fegyvertartalékkal, és mindenféle műszaki ketyerékkel felszerelt földalatti bunkerek, ahová a vezetőség, illetve a legbefolyásosabb családok behúzódhatnak. Innen biztonságosan lehet irányítani a mentési, helyreállítási munkálatokat, hacsak… Hacsak nem olyan mértékű a civilizáció összeomlása, hogy nincs kit irányítani odalentről. Ilyen helyzetben bizony előfordulhat, hogy bezáródnak a bunkerlakók saját kis világukba. A mesterséges környezet, a bezártság, a reménytelenség miatt sokan megőrülnek. Az egész közösséget veszélybe sodró szerencsétlen elmeháborodottak viselkedése aztán kikényszeríti majd a legszigorúbb, embertelen szabályokat. Az ostromlott várak, a körülzárt városok, az eltévedt hajók, vagy az Andokban lezuhant, elhíresült repülő túlélőinek története ad némi ízelítőt, hogy a kényszer mennyire felül tudja írni az otthonról hozott erkölcsöt. Ha a bezártság több nemzedéken át tart, akkor szinte biztosan nem lesz már visszaút a bunkerből a földfelszínre. Akkor sem, ha közben rendeződik a felszínen a túlélő csoportok élete. Ez a rendeződés többnyire azt jelenti, hogy a felszínen visszatér az őskor tiszta, átlátható erkölcse és végtelenül egyszerű, emberközeli műszaki színvonala, miközben a kimerülő készletű bunkerek csekély létszámú lakossága kétségbeeseten keresi az alkalmat, hogy valamelyik túlélő csoportot „kiválasztottjává”, azaz beszállítójává tegye. A bunkerlakók tényleges lehetőségei korlátozottak, az idő is sürgeti őket, de ha azt a néhány, múltból (azaz a mostani jelenünkből) átmentett kézigránátot, jelzőrakétát, mikrohullámú tömegoszlató fegyvert, vagy aknavetőt ügyesen beosztva használják fel, a lélektani hatás elérheti a célját. Mindenhatók ugyan jól láthatóan nem lesznek a mai civilizációnkból megörökölt fegyvertártól, így néha kénytelenek lesznek cserbenhagyni választottaikat, de sebaj, majd ráfogják, hogy a kiválasztottak vétkei miatt gerjedtek haragra, és fordították el orcájukat az ellenséges törzsekkel, klánokkal vívott háború egy-egy eseményénél. Ha jól sikerül a választott nép terelgetése, a bunkerlakók újra gyarapodásnak, fejlődésnek indulhatnak. Hogy ennek a fejlődésnek a hatványozottan növekvő erőforrás-igényét megszerezzék, a mai civilizációhoz hasonló technokrata fejlődési útra kell ráállítani a választott népet, majd a választott nép segítségével az egész emberiséget. Nincs ebben semmi rejtélyes cél, titkos összeesküvés. Ez bizony kényszerpálya. A jelenlegi műszaki civilizáció alapképlete, működési mintája ugyanaz, mint a ráksejté: a folytonos növekedés. Hiába jutott el a gőzgéptől a fúziós erőműig, a lényeg, a működési minta nem változott. Ha valamilyen természeti csapás vagy atomháború a föld alá kényszeríti, és ott nem pusztul el, ugyanezzel a mintával fogja beoltani az új emberiségnek egy kicsiny csoportját. Ez a kicsiny csoport pedig fokozatosan, szívós munkával felülírja a természetes hajlamainkból adódó, fölösleges harácsolástól irtózó erkölcsöt, majd rákényszeríti a korlátlan növekedés daganatos mintáját az új emberiségre. Amint azonban a külső kényszer megszűnik, a felszínen élő emberiség – óriási mértékű pusztulást követően – visszatér az egészséges rész-egész mintához. Ha nincs művilág, akkor ugyanis csak a természet egészséges mintáit lehet követni – vagy kipusztulni. Örök hullámzásnak látom, ahogy az egyik civilizációs korszak kiválasztottai a következő korszak kiválasztói lesznek, majd az újabb összeomlásnál – iszonyatosra növekedett erőforrás-igényük miatt – a régi kiválasztók kipusztulnak. Három ilyen „nemzedék” együttélését nagyon valószínűtlennek tartom. Habár, amilyen mértékben felpörgették az informatikai és géntechnológiai kutatásokat, elképzelhető, hogy genetikai beavatkozással le lehet csökkenteni a régi kiválasztók, az „idegenek”, az „angyalok” élettani kiszolgáltatottságát, testi gyengeségeit és ezzel az erőforrás-igényét is olyan szintre, hogy a mi civilizációnk számukra fapadosnak tűnő bunkerei is életben tudják majd tartani őket. Mit tehetünk ilyen körülmények között mi magyarok, akik a mai Izrael egyik fő célországában élünk? Milyenek a kilátásaink, ha a sejtésem igaz, és a háttérhatalom nem a köztudottan jól képzett és kiváló kapcsolati tőkével rendelkező, de mégiscsak földi emberként érző zsidóság, hanem egy elképesztő műszaki fölénnyel és történelmi tapasztalattal felfegyverzett, embertelenül céltudatos, természetpusztító kényszerpályán száguldó, energiazabáló falanszter lakossága? A teendőket egyszerűbb összefoglalni, mint gondolnánk, a kilátásaink pedig derűsebbek, mint remélnénk. Őrizzük és erősítsük magunkban mindazt, ami örök emberi erény: legyünk egészségesek, szeretetre méltók, bátrak, bölcsek, önzetlenek, gerincesek! Tanulmányozzuk, gyakoroljuk a műszaki civilizáció előtti egyszerű, természetes tudást az élelemtermeléstől az eszközkészítésen át a gyógyításig és az önvédelemig! Tiszteljük Föld Anyánk egészségét és Ég Atyánk igazságát! És adjuk tovább a legfontosabb törvényt, ami segít majd elkerülni, hogy bennünket is kiválasszon az „ördög atya”! Nevezhetjük ezt a szeretet törvényének is, de én jobban szeretem az egészség, vagy a rész-egész törvényének nevezni: életünk értelmét a minket magukba foglaló EGÉSZek adják (emberi közösségek, tájak), miközben kötelességünk a bennünket alkotó RÉSZek (szervek, szövetek, sejtek, érzelmek, gondolatok) létének is értelmet adni, hiszen részeink számára mi vagyunk az „egész” egyik megtestesülése. Ennyi az egészség titka, ahogy ezt Vígvári János (Vigesz) „népi gyógyász” barátomtól tanultam. És hogy milyenek a kilátásaink? Emlékezetünkben, nyelvünkben elevenen él még az előző korszak is. Az Özönvíz és a bábeli nyelvzavar előtti világé. Ha már ennyi évezreden át megőrzött bennünket a Jóisten, biztosan tartogat még számunkra feladatot a következő korszakban, korszakokban is! „Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!” Madách Imre: Az ember tragédiája

Vándor 2010.05.06. 15:05:31

Jó írás, grat. Ennek ellenére az "idegen bolygót nem veszi be a gyomrom" dologgal nem tudok egyetérteni, egyrésztt azért, mert ez egy tök szubjektív megállapítás, érvek nélkül, másrészt meg nekem azt súgja a józan logika, amikor felnézek az égre egy csillagos éjszakán, hogy elég buta dolog volna azt állítani, hogy egyedül vagyunk. Persze mindenki azt gondol, amit akar. Azért ez a kép is elgondolkodtató lehet egyeseknek: http://imgsrc.hubblesite.org/hu/db/2005/28/images/b/formats/full_jpg.jpg :)

Tóth Ferenc 2010.05.06. 16:35:13

Kedves Vándor! Köszönöm az elismerést. Igazad van, a "nem veszi be a gyomrom" tényleg szubjektív. Magyarázatom: Ha földi okokkal magyarázható valamilyen jelenség, az nálam azért élvez előnyt az idegen bolygókhoz képest, mert az idegen bolygók létformáiról semmi tapasztalatom sincs, és ezzel nem vagyok egyedül. Így aztán bárki bármit mondhat, nem tudunk vele mit kezdeni. A világképembe simán belefér, hogy minden bolygón, csillagon, sőt a köztük levő térben is van élet, de ahhoz, hogy két létforma felismerje egymást, legalább a mérettartományuknak és az időléptéküknek hasonló nagyságrendbe kellene esni, nem is beszélve a testüket alkotó állóhullámok ("elemi" részecskék) hullámhossz-tartományáról. Mivel mind a méret, mind az időlépték, mind a hullámhossz-tartomány végtelen skálán mozoghat, ezért nem annak kicsi a valószínűsége, hogy élet legyen máshol, hanem annak, hogy két különböző létforma észlelje egymást.

zui 2010.05.06. 16:52:53

Tényleg jó írás, mivel érthető, logikus és jószándékú! Viszont a számomra is túlságosan "geocentrikus". Mondjuk, ha a földi élet feladatát tekintem, akkor nagyon jól rávilágít arra, hogy mi is folyik itt, de nem ad útmutatást arra nézve, hogy miképp lehet innen "lelépni". ( az örök körforgás közepébe nem a Földet kell tenni!) Nem hiszem, hogy ezek a láthatatlanságba burkolózó valakik embert ennének. Ők többre vágynak, olyat esznek, amiből Földön mérhetetlen mennyiség van jelen, s ez nem más, mint a FÉLELEM. Fél a test, amikor beteg, fél a lélek, amikor gyűlöl, fél az elme amikor tudatlan ( nem egyenlő az okossággal!) Nézzük meg mi van ma leginkább jelen: betegség, gyűlölet és tudatlanság. Nos mi az, amiből a félelem kialakulhat? Az nem más, mint a HAZUGSÁG. Szerintem ezt kell mindenkinek felfogni és megérteni! Sajnos mindannyian, akik ma itt a Földön jelen vagyunk, hazugok vagyunk. Másképp nehezen tudnánk itt létezni. Ha már látjuk a másik ember hazugságát, akkor már csak egy lépés van hátra: vegyük észre a sajátunkat is! Ha ez megtörténik, akkor szabad a pálya az olyan világok felé, ahol már a tudatos szeretet az alap és nem a hazugság.

Diodara 2010.05.06. 18:25:23

Ugye ezt most te sem gondoltad komolyan?

Vándor 2010.05.06. 18:32:49

Na, így már értem a gondolatmeneted. Végülis jogos, de ugyanakkor érdemes abba is belegondolni, hogy ezt a bizonyos háttérhatalmat alkotó, fejlett, tőlünk valamennyire különböző lényekről/emberekről sincs semmilyen kézzelfogható tapasztalatunk. Csak annyit tudunk "biztosra", hogy voltak, jártak itt valakik, voltak bizonyos balhék (ősi írások/feljegyzések/rajzok/leletek eléggé egybecsengenek bizonyos dolgokban), te pedig az eredetüket a Földre teszed. Igazából a mi szempontunkból végülis lényegtelen szerintem, hogy honnan jöttek, mert ez kevésbé lényeges, mint az, hogy pl. mi a céjuk, és mit lehet tenni ellenük. Én azért valószínűsítem a Földön kívüli eredetet, mert sok részletből nekem ez tűnik valószínűbbnek (ezt jól megaszontam:)). Érdekes dolog pl. a Dogon-törzs esete. Gondolom, hallottál már róluk. Ők az a primitív (azt hiszem, afrikai) törzs, akiknek a mondavilágukban olyan részletes csillagászati ismeretanyag van a Szíriuszról, amelyekről mi csak jóval később szereztünk tudomást.

cath 2010.05.06. 21:12:07

szerintem T. Ferenc teljesen logikusan építette fel . Én is afelé húzok, hogy ha van földi magyarázat, akkor azt inkább elfogadom, mint földönkivülit. Nem tudom miért az a mániája mindenkinek, hogy az "idegenek" csakis máshonnan jöttek. Ez a bolygó sokkal öregebb és sokkal többet megélt mint mi elképzelni is tudnánk. Sok civilizáció fejlődhetett és pusztulhatott el, vagy kényszerülhetett ilyen földalatti létre, ezzel teljesen elszakadva az élet rendjétől és a föld természetességétől (ami némiképp alap a földi erkölcsiséghez).

M.A. 2010.05.07. 12:59:30

VÁndor: "egyrésztt azért, mert ez egy tök szubjektív megállapítás, érvek nélkül" - végül is minden, amit itt olvashattunk, szubjektív spekuláció, logikus, de tényalap nélküli. (Ettől persze lehet benne valamennyi igazság. És David Icke földalatti reptiliánjai elég jól beleilleszthetőek a képbe! Talán ők voltak az "Istenek"?) Ettől függetlenül számolni kell azzal, hogy az elmúlt 25-26 évezredben volt "szabad a pálya", akár Földi, akár földön kívüli hatalom számára, előtte csak Atlantisz ellenőrzésével lehet a Földön bármit is csinálni, előlük pedig nem bújhattak el korábbi civilizációk. Atlantiszt nem lehet kihagyni a képből, mert nem spekuláció, hanem kutatási eredmény a velük kapcsolatos minden ismeretünk.

M.A. 2010.05.07. 13:00:52

Amúgy ha adott dologgal kapcsolatban csak a földi/földönkívüli mivolta a kérdés, általában tényleg a Földi a jobb válasz, már csak Occam borotvája alapján is.

Vándor 2010.05.07. 17:58:41

Hát rendben, de szerintem ez tényleg nem olyan dolog, amin érdemes vitázni (mármint a földi vs. földönkívüli eredet), mert nem sok jelentősége van a mi szempontunkból. Viszont a Dogonos dolgot azért kiváncsi vagyok, mivel magyaráznátok? Számomra (eddigi ismereteim alapján:)) ez az a dolog, ami a legegyértelműbben utal földönkívüli eredetre. Egyébként számomra kicsit "vicces", hogy pont te hozod fel Occam borotváját, mert ezt én legtöbbször egy materialista barátom szájából szoktam hallani evolúció vs. tervezettség vitáink során:) Mellegleg én sosem értettem ennek a "törvénynek" létjogosultságát az ilyen és ehhez hasonló kérdésekben.

Vándor 2010.05.07. 17:59:19

*mellesleg

Tóth Ferenc 2010.05.09. 10:05:03

A materialisták jó nagy öngólt rúgnak ezzel az elvvel az evolúció vs. tervezettség vitában, ugyanis hétköznapi tapasztalataink szerint értelmes dolgot értelmes tevékenység szokott eredményezni, így tehát a tervezettséggel feltételezünk kevesebbet, az kellene, hogy legyen a nullhipotézis, nem pedig az értelem és cél nélküli keletkezés. A nullhipotézis olyan fogalom, mint jogban a vélelmezés. Az ártatlanság vélelme azt jelenti, hogy akiről nem tudjuk bizonyítani, hogy bűnös, azt ártatlannak tekintjük. Ennek megfelelően az evolúciós vitában én a tervezettség vélelmét tartanám tisztességesnek, épp az Occam-borotva miatt.

Tóth Ferenc 2010.05.09. 10:15:46

Bocs Vándor, a dogonokra nem is válaszoltam. A dogonok csillagászati tudása lehet egy régi, összeomlott műszaki civilizáció emlékfoszlánya is, nem kell ehhez földönkívüli származás. Nem ragaszkodom én görcsösen ahhoz, hogy minden és mindenki földi eredetű, tőlem épp a földönkívüli minták jöhetnek a kozmikus sugárzással is, és akár be is épülhetnek a gondolatvilágunkba és a DNS-ünkbe is. De ebben az esetben a földönkívüli hatás olyan háttértényező, ami nem tesz megkülönböztetetté senkit és semmit, legfeljebb a mértéke változik.

M.A. 2010.05.09. 10:39:52

Az komoly, hogy söröket iszogatsz előadás közben? :) http://www.youtube.com/watch?v=xtK8tUBMfq8

Vándor 2010.05.09. 13:43:08

Eléggé nézőpont kérdése ez az Ockham borotvája dolog:) Ők (a materialisták) azzal szoktak érvelni, hogy azért hülyeség a tervezettség, mert ahhoz már kell feltételezni egy külső teremtőt, ami amolyan jolly-joker, nem lehet vizsgálni, nincs rá bizonyíték, stb... én pedig ezzel kapcsolatban ugyanazt gondolom, amit leírtál...

Tóth Ferenc 2010.05.11. 16:26:40

Előadás közben saját főzésű gyógyteát (menta, citromfű) szoktam inni. Igaz, a teát néha ásványvizes palackba, néha söröspalackba, néha boros- vagy pálinkásüvegbe töltöm. Lehet, hogy volt már rá példa, hogy "gyári töltet" volt a palackban, de ez nem jellemző. Nem emlékszem, hogy az adott esetben mi volt benne. Furcsák a materialisták. A gondok már ott elkezdődnek, hogy a célt, az értelmet, a külsőt és a belsőt nem tudják meghatározni ebben a vitában, csak szajkózzák a hittételeket, hogy ilyen hosszú idő alatt magától is létrejöhetett mindaz, amit tapasztalunk. És ha valami magától és lassan jön létre, az a folyamat már nem is lehet értelmes? Meg ugyebár a gyors és a lassú is csak egymáshoz képest értelmezhető. No mindegy, azt hiszem, ez nem "A zsidók titka" bejegyzéshez tartozik, hanem az evolúcióhoz, úgyhogy el is hallgatok.

M.A. 2010.05.11. 17:19:22

Evolúciós bejegyzésünk is van, lehet szortírozni.

loveb 2010.09.21. 21:48:36

hát újfent itt. egy nagyon tartalmas fél óra után. ennyi kellett, hogy úgy nagyjából átérezzem amit írtál itt. pár kérdésem azért lenne. 1., a DNS a genetika mennyiben határozza meg nemcsak a lehetőségekjet, de a korlátokat is? értem ezalatt, hogy az adott lélek, amelyk leinkarnálódik, az keresi a megfelelő DNS bázist, vagy ő is alakítja ki, azaz van beleszólása, és emellett egy másik kérdésem, hogy ewzek mennyire betonva vésett lehetőségek és korlátok? mondok egy példát, ha én leszületek egy olyan DNS-alapanyaggal rendelkezőú testbe amely a céljaim, az eltervezett pálámynak okés, de én itt a Földön másként gondolom, akkor milyen módon tudnám átírni ezt a DNS rendszert?

M.A. 2010.09.22. 08:14:15

A genetikai kód egy szellemi "karma" (sors- és vágy-) kód anyagi megnyilvánulása, nyilván együtt formálódik az adott személlyel. Lehet módosítgatni, csak nem biztos, hogy érdemes - mint az egyik bejegyzésben írtam, megvan a kísértés a rendszerben, hogy egy fiktív sorsot próbálj élni. A genetikai program módosításáról bővebben lásd Bruce Lipton előadását a bonanzán.

loveb 2010.09.22. 13:09:38

írhatok-e ide egy kb. 10-15 A4es méretű hozzászólást, vagy küldjem el emailen?

M.A. 2010.09.22. 13:15:22

Rakd fel valahova html-be mentve és linkeld be, úgy bárki elolvashatja. Ha csak nekem szól, akkor nyilván e-mail.

loveb 2010.09.24. 17:54:57

egy kiemelés-megjegyzés hozzászólás lesz ez. ha akarsz válaszoltok a megjegyzéseimre, ha nem, nem... Ez, ha nem is feltétlenül „felsőbbrendűség”-tudatot jelent számukra (bár sok esetben azt is), mindenképpen egyfajta kivételezettség tudatát, főhely és reflektorfény igényét az élet színpadán. És ha körülnézünk a világban, valóban azt láthatjuk, hogy a gazdasági, politikai és szellemi élet felsőbb pozícióiban olyan mértékben túlreprezentált ez a nép, hogy amellett nem lehet észrevételezés nélkül elsiklani – természetesen ennek a ténynek már a puszta említése (főleg nyilvános említése) is ántiszemitizmus. A korábbi bejegyzések alapján azonban már logikusan merül fel a kérdés: melyik isten választotta ki a zsidókat és mire? ( Megjegyzés-saját. Érdekes, hogy a zsidókkal való témát még a magát Kryon-nak nevező entitás közvetítője, Lee Carroll is „közvetítette”. Ahogy „Kryon” fogalmaz: „a világ sorsa úgy alakul, hogy a zsidóké a világban”. Elég ezoterikus nemde, a világ sorsát párhuzamba állítani a zsidók jólétével, vagy éppen nem-jólétével. Számomra nem kérdés, hogy Kryon, az őt közvetítő Lee Carroll, és egyéb médiumok sokasága közül a legtöbb hamisságokon alapszik. Ez a hamisság kettő módon történhet meg: 1., vagy maga a médium tudtával, beavatásával, és hathatós közreműködésével, a NWO-ért dolgozók, és a Globális Illuminátus Elit jóváhagyásával, engedélyével és hathatós segítségével, vagy: 2., egy olyan programozással/csatornázó frekvencia bedolgozásával (manipulálásával) amelyről egyébként az általam korábban igen tisztelt de mára szintén szemfényvesztőnek gondolt Drunvalo Melchizedek is említett az Élet virága könyvében, nevezetesen az USA tud olyan technikát , amely által el tudja nyomni azokat a spektrumokat-sávszélességeket, amelyekben a médiumok dolgoznak.) ( És még valami-saját megjegyzés: mindenekelőtt tisztázni illik, hogy kik teremtették az emberiséget, milyen ütemben folyt-.folyik a teremtés. A kőkemény keresztények elvakultan hiszik, hogy a teremtés „6 napra” korlátozódott. Csak az a kérdés, hogy ha ez igaz lenne, akkor Isten hol jegeli addig azokat a lelkeket, akik azóta szüntelenül arra várnak, hogy végre leszülessenek a Földre ) Egy >korábbi bejegyzésben< már szóba került, hogy a zsidó vallás istenképe áll legközelebb a földi „Jehova” valós képének szomorú igazságához – ezért is nevezzük őt néha ezen a néven. A Jehovával kötött szövetség és a Jehovához fűződő kiválasztottság – olykor ellentmondásos – tényei alapján pedig könnyű megtippelni, hogy a földi teremtő bökött a zsidókra, mikor kedve szerint választott. A valós helyzet azonban egy szimpla választásnál bonyolultabb… (Megjegyzés-saját: igen, ezen én is elgondolkodtam már. Miért pont a zsidók: mivel a teremtésben, az univerzumban a véletlen mint kategória nem játszik szereppel, így a kérdés nem elbagatellizálható. Mint anno Kryon-ról írtam, most is meg kell említsem, (bár elég érdekes olyasmire hivatkozni, amit az ember nem fogad el, és Kryon nálam ilyen), de előtte arról, hogy hatalmas kutatások folynak a DNS szekvenciák feltérképezéséről, azok szerepének mielőbbi megfejtéséről. Ez a kutatás rohamléptekben halad, és jó okunk van feltételezni azt, hogy az a tudás, amit a DNS magában rejt, olyan tudás, amely minden eddigi ismeretünket megelőzheti, és mérföldkő lehet, olyan mérföldkő, amelyet megszerezni tán az élet titkának megkaparintásával tehetünk egyenértékűvé. Szóval, a zsidók nagyban kutatják már a DNS-t, és sem időt sem pénzt – az nekik nem gond- sajnálnak rá. Ha megnézzük azt, amit eddig a DNS-ről tudunk, nevezetesen olyan információkat tartalmaz, amely specifikumaival, eltéréseivel magát az embert is determinálja, és látható tulajdonságokat, esetleg ügyességet, hajlamot is, akkor megfordul az ember fejében, mi mindent még, amiről mi nem tudunk? Ls micsoda tudás birtokába kerül az, aki megfejti az DNS titkát? Milyen előnyökkel fog bírni, testi, szellemi, és minden egyéb téren, ha belenyúl majd a genom-ba, manipulálja oly módon, hogy az előnnyé váljon?) Említettük, hogy >Atlantisz< nem egyszerre teremtette a teljes emberi fajt, hanem lépcsőzetesen, kísérletezve, egyre fejlettebb és fejlettebb prototípusokat hozva létre, amelyeket azután egymásnak eresztettek, így a régebbi, kezdetlegesebb típusokat az újabbak kiirtották, (részben) ezért nincsenek a mai embertípusok között döntő különbségek szellemi szint szempontjából (kisebb különbségek természetesen vannak, de ennek kimondása megintcsak „rasszizmus”). Amikor Atlantisz már gyakorlatilag biztos volt benne, hogy a magasabb hatalmak közbe fognak avatkozni és félbeszakítják az ő játékaikat az emberiséggel, esetleg el is távolítják őket a földi létből, logikus lépésként hagyott önmagának egy-két kiskaput a földi létbe való visszaszivárgásra. Egyfelől emberként bármikor megszülethetnek, másfelől viszont ahogy egy kutya testébe inkarnált emberi lélek sem tudja önmagáról, hogy ember s az emberi tudatossági szintnek megfelelő szellemi funkciókat nemigazán tudja elérni, legfeljebb csak kis részben (íme a magyarázata a tízig számolni tudó és hasonló „zsenikutyáknak”), hasonlóan, egy atlantiszi lény sem sokra megy egy átlagos emberi élet végigélésével. Szükség volt egy olyan embertípus létrehozására, amely képes volt az atlantiszi szellemiség minél nagyobb részben való befogadására és megélésére, amely lehetőséget ad a leszülető emberfeletti lénynek, hogy idővel önnön identitását felfedezze, feladatával tisztába jöhessen és munkához láthasson. Logikusan ez a szellemileg legfejlettebb, az utolsó prototípus volt, az emberi teremtési processzus „koronája”: a zsidók. (Megjegyzés: itt az a kérdésem merült fel, hogy ezek az inkarnálódó emberi lelkek -akikről szó volt- leszivárgása ide a Földre, az ő saját döntésük, (gondolom az ő beleegyezésük kell hozzá), és milyen csomag az, amivel ők pluszban rendelkeznek, negatív vagy pozitív, hogy ők ezt így ítélik meg, hogy ide lejönnek és elősegítik az atlantiszi hatalom ismételt felépítését? Úgy gondoltam eddig, hogy a szellem fejlődése során rájön arra, hogy nem e földi feladatok és küldetések miatt kapta létezését, de ezek szerint mégis??? Ami pedig az összeugrasztást illeti, D. Melchizedek szerint a héberek és egy másik faj (állítólag a Marsról) jöttek az univerzumból, és Atlantisz gondjait ez okozta. Ő azonban védte a zsidókat, a könyvében…első kötet 118. o. Melchizedek itt leveszi a zsidókról a nehezéket, azt állítva, hogy a titkos kormányzat és a világ milliárdosai marsi eredetűek, ( azaz nem a zsidók húzódnak meg mögöttük) vagy legalábbis marsikus géneket hordoznak, és egyáltalán nem rendelkeznek érzelemtesttel. Ha megfigyeljük a jelen kort, az anyagi oldalban és az anyag iránt érzett mértéktelen szomjunkban fulladozunk, vágyaink alapvetően, anyagi síkon jelennek meg. Termnészetesen a létünk szorosan összefügg az anyaggal, mert a fizikai testünk még nélkülözhetetlen e kirándulásunk során…de a cél nem az anyagi síkon vannn Ha ezt Hitler tudta volna! A fajelmélet és ennek kapcsán folytatott kísérletek persze kimutatták, hogy a fehér embernek magasabb IQ-ja van, mint a feketének (rasszizmus!), azonban azzal már a nácik nem tudtak mit kezdeni, hogy a zsidóknak átlagos IQ-ja jócskán meghaladja a többi fehér ember átlagát. Nyilvánvalóan, mivel politikai ellenséget láttak a zsidóságban, ezért önkényesen rájuk sütötték, hogy közelebb vannak fejlődéstanilag a majomhoz, mint az emberhez, főleg az „árja” típushoz… Az IQ természetesen csak egy esetleges és egydimenziós fokmérője az elme fejlettségének, az intelligencia magasabb szintű és kifinomultabb régióinak mérésére a materialista tudománynak nincsenek módszerei – EQ-val és hasonlókkal kísérleteznek, de valójában csak a sötétségben tapogatóznak. A zsidó nép szellemi többletét azért kapta Atlantisztól, hogy idővel szellemileg fölébe kerekedjen a többi embernek, a világot uralma alá hajtsa és ezáltal az valójában ismét Atlantisz uralma alá kerül. A zsidók jelentik ugyanis a kiskaput az Atlantiszi holt lelkek számára, amelyen keresztül úgy testesülhetnek meg, hogy eredeti identitásukat, céljaikat, szellemi képességeik egy részét magukkal hozhatják. A zsidó nép „csendes többségének” védelmében meg kell említeni, hogy ők ezt a kiválasztottságot soha nem kérték Atlantisztól, és amikor annyira büszkék rá, hát nem sok fogalmuk van róla, ki is valójában Jehova és milyen céljai is vannak a zsidókkal vagy akár az egész emberi fajjal. (Megjegyzés: ha ebből a megállapításból indulok ki, oda jutok, hogy kvázi minden embert, zsidót, nem zsidót mesterek „teremtettek”. Kit jobb, kit rosszabb (vagy megfogalmazhatnánk úgy is: kit előnyösebb, kit hátrányosabb) helyzetbe hozva. Jelenthet ez akár azt is, hogy mi mindannyian, minden ember, egy nagy játék szerei, és kvázi elszenvedői is vagyunk? Mert ha ez így van, akkor tényleg nagyon hamar és örökre el kell felejteni az amúgy átlagemberben (sicc) megbújó azon gondolatokat, hogy isten szeret minket, és egyformák vagyunk számára. Egyformák, de egyformán fontosak, vagy egyformán lényegtelenek? A kérdést egyszerűbben úgy is feltehetném: mi az élet értelme? Miért hagyja isten ezt a játékot, amiben egyesek nagyobb fórral indulnak, mások pedig hátrányból…??? A két kérdés úgy vélem összefügg. Mert ha a különböző, inkarnálódó lelkek felett van még olyan „mester”, vagy „teremtő”, aki különbséget téve küldheti ide a megtestesülni vágyó lelkeket, akkor máris ugrott az univerzium- demokrácia…) S ezért igen nehéz erről a témáról értekezni – olyasmi ez, amely miatt egyformán felhördülhetnek a zsidók és az „antizsidók”: az előbbiek azért, mert már megint „megbélyegzik”, őket, egy gonosz hatalom „csatlósainak” nyilvánítják őket, az utóbbiak pedig a puszta feltételezés miatt, hogy a zsidók valóban „felsőbbrendűek” nálunk! A helyzet nem ilyen egyszerű. Az ember univerzális lény, az állatéhoz képest felsőbbrendű intelligenciája és univerzális majomteste segítségével mindenfajta körülményhez hozzá tud igazodni: megél a jég hátán és a sivatagban, az őserdőben és a kietlen bozótban, utat talál a hegyeken át, a szigetekre, sőt még a Holdra is. Így az emberi faj gyakorlatilag a történelem kezdete óta egyetlen populációt, szaporodási közösséget képez, amely azonban nem olyan homogén, mint egy állatfajnak egy adott élőhelyen található populációja, hanem egyfajta genetikai és kulturális mátrixot alkot: az információ terjedése elvileg korlátlan, gyakorlatilag viszont A pontból B pontba jutása függ a mátrix két pont közötti ellenállásától: fizikai távolság, fizikai korlátok, országhatárok, szomszédos vagy épp együttélő népek kulturális különbségei és egymáshoz való viszonya (nézzük csak meg a magyarok és a cigányok keveredési hajlamának fokát), stb. Ezért, bár hosszútávon is természetes módon fennmaradnak az egyes rasszok és etnikumok, valamint az egyértelmű identitással rendelkező kultúrák, azok között éles határok soha nem képezhetők és az információ lassan, de biztosan áramlik közöttük. (Megjegyzés: igen, ezen már én igen sokat töprengtem. Van egy faj, nevezzük emberiségnek. Míg a kékcinke és egyéb állatfajok millióinak külseje, mozgása, a való életben történő viselkedése jól behatárolhatóvá teszi az adott fajt, ez az emberre ténylegesen nem igaz. Mitől vagyunk, mi okból vagyunk mi ennyire mások? A DNS-ben van a válasz? Valószínűleg igen? Vagy biztosan? Az is érdekes, hogy az emberi DNS állítólag 99%-ban megegyezik a disznóéval(???), ahhoz képest, hogy az a maradék 1% nagyon-nagyon releváns különbségeket okoz. Gondolom, ezért kutatják oly veszettül a titkát. Egyébiránt, ez a technológián alapuló, bal agyféltekés megközelítés, és alkalmazás állítólag azóta dívik a Földön, mióta ez a két csoport, a héberek, és a „marsiak” idejöttek. A kérdés inkább egyébként az, volt-e a Földön olyan civilizáció, amely alapvetően spirituális, szellemi utat járt volna,? És ha igen, akkor mi történt ezzel a civilizációval? Jó kérdés Egyiptom, és a sumér kultúra. Számomra majdnem akkora talány, mint Atlantisz. Azért, mert Atlantisznak nem maradt kézzelfogható nyoma (bár az akkori lelkek még mindig ide inkarnálódnak vissza), és mert Egyiptom tele van a megmaradt építészeti és egyéb nyomokkal, még nem kevésbé érdekes, ha nem érdekesebb. Ugyanakkor, amire utalni fogok még sokszor, ide is kívánkozik- az a nagyon hirtelen felkúszó, előzmények nélküli kulturális robbanás, majd a hirtelen eltűnésük. Emellett nem tudom egyszerűen elhinni, hogy az a hatalmas terület akkoriban is sivatagos lett volna. Ezt a gyanút erősíti meg az is, hogy a természettel nem összhangban élő népek sivatagot hagynak maguk után, és ez a kultúrájuk fejlettségéről is árulkodik egyben. Mert a spirituális fejlettségbe nekem az is beletartozik, hogy az ember teljességgel tisztában van saját önnön helyével a földi ökoszisztémában, és ezáltal a természet nem lesz kénytelen önvédelmi reakciókra-mert a sivatagosodás szerintem az.) Az atlantiszi tervezőmérnökök nagyon jól tudták ezt. Amikor Hitler azt írja a Mein Kampfban, hogy „a zsidó jobban vigyáz fajtája tisztaságára, mint bármely nép a világon”, felülmúlja saját magát baromság tekintetében, hiszen jól látható, hogy a zsidó nép pontosan ellenkező küldetést kapott teremtőjétől: bele kellett keverednie a teljes emberi populációba, hogy az atlantiszi inkarnációk bárhol és bármikor megjelenhessenek, ha dominánsan előbukkan a „zsidó gén”, az a genetikai szekvencia, amelyik a magasabb szintű szellemi kvalitásokat a születendő egyén külső szellemstruktúrájába (pszichéjébe, értelmi- és érzelemvilágába, habitusába, stb.) belevonzza és beleintegrálja. Említettük, hogy George W. Bush is atlantiszi inkarnáció, bár – legjobb tudomásunk szerint – ő nem zsidó; azonban ha nem lenne egy zsidó ükapa valahol a felmenői között, nem lehetne az, ami: ha le is születik az atlantiszi lélek, egy texasi ranchen tengette volna életét, mit sem tudva Irányítókról, világhatalmi törekvésekről. (Megjegyzés: valóban, a zsidó nép az egyik olyan ritka kevés nép egyike, amelynek kvázi a történelem viszontagságain át, a nemzetköziség, a szétszóródottság miatt elmerült és keveredett a vér, a genetika. De az viszont érdekes megfogalmazás a részedről, miszerint „ dominánsan előbukkan a genetikai szekvencia, nem teljesen biztos bennem. Kérdés, hogy mindenképpen dominánsan kell-e, vagy elég látensen, meghúzódva is jelen lennie, és ezen „kisebbségben” lévő gén? Merthogy a genetika szerint nem sok alkalommal lehet ilyen „együttállás”, amivel előállhatna ez a lehetőség. Hitlerről annyit, hogy az eddigi ismeretek szerint, ő volt az, akit a negatív erők a legsikeresebben tudták manipulálni, és ez alatt a negatív erők alatt én a láthatatlan, ember felett álló erőket értem. Ővele, az ő vezetésével vitették el a zsidós balhét, a holokauszt témáját. Érdekes, ugyebár, hogy a zsidó holokauszt mekkora hatalmas védelmet jelent a mai napig a zsidóságnak, vagy tán mégsem??? Írom ezt abból az okból, mert minden eddiginél erősebb ellenállást tapasztalhatunk akkor, ha a zsidók szóba kerülnek negatív színben, vagy netán valaki tagadja a holokauszt megtörténtét. Tudni kell, a zsidókkal megtörtént eseménysorozat egy olyan örök visszamutatást, és védelmet hozott a számukra, amely védelmet nem kapott meg eddig soha senki. Tény, hogy a II. világháború rengeteg áldozattal járt, zsidó és nemzsidó oldalról egyaránt. De ha van holokausztról megemlékezés, akkor az évben legalább egy hónapot –minden nap- kellene emlékeznünk azokra az indián őslakosokról, akiket tízmilliószámra gyilkoltak le az angol telepesek hálából, hogy azok, az indiánok megmutattak nekik az ottani létezés, túlélés szempontjából fontos tudást. Érdekes tehát, hogy a magát kiválasztott népnek tekintő, és éppen a politikai, gazdasági, és információs elit magvát egyrészt képezi, másrészt irányítja, nos, éppen velük történt meg az újkori népirtás. Vajon mindez véletlen? Vajon nem volt ebben benne a láthatatlan sötét energiáknak a „keze”? Más: jó lenne egy teljes képet kapni arról, hogyan történik, és milyen kapcsolódási pont van akkor, amikor egy élet, egy emberi élet megszületik, milyen tervek előzik ezt meg, kik terveznek, és mit, továbbá ezek a tervek, valamint a DNS milyen módon kapcsolódnak egymáshoz? Mert ha ezt tisztán látnánk, akkor bizony, nehezebben lehetne majd manipulálni…merthogy ezt a tudást, ha majd meglesz, bizonyos, hogy csak szűk körök fogják felhasználni, méghozzá, sanda a gyanúm, ellenünk, pór nép ellen. És még egy érdekesség: nemrég kimentem inni egy pohár vizet, és egy újságba belenéztem. Egy bulvár újságba (meg kell hagyni, hatalmas információ-éhségem van, naponta száz oldalszám olvasok, és szűrök.). S a lapban egy olyan fiúról írtak, aki egy olasz kisfiú szívét kapta meg. Az átültetés után nem sokkal az elhunyt kisfiú bizonyos habitusait vették őrajta észre…korábban nem ette meg a halat,. Most imádja. Nem tud még írnio, de állandóan tollat akar a kezébe venni…ebből is látszik, hogy bizony, a DNS, a sejtmagban lévő örökítőanyag milyen hatalommal rendelkezik, mekkora befolyással bír akár csak egy szerv is, ha azt átültetik egyik emberből a másikba.)

emjé 2010.09.26. 16:49:08

Ezzel a terjedelemmel Alien méltó konkurenciájává küzdötted fel magad...:-) A DNS-hez: nem valószínű, hogy ilyen apróságokban kell elveszned ahhoz hogy felismerd, ki vagy? Ez a holmi - lényegünkkel ellentétben - kifejezetten csak ehhez a 3D-s hóbelevanchoz tartozik. Buzerálása nem spirituális kategória. Bontott alkatrészt pedig autón kívül nem tanácsos más egyebekbe beszerelni...

Kang the Conqueror 2010.09.26. 21:02:36

"ha azt átültetik egyik emberből a másikba" És mi van az (egyik emberből a másikba) "átültetett" lélekkel??

emjé 2010.09.26. 21:45:43

Nem tudok a T.B. által támogatott ilyen jellegű beavatkozásról...

Kang the Conqueror 2010.09.26. 22:06:05

Haha...

emjé 2010.09.27. 07:44:50

Nem idétlenkedni akartam, de elmagyaráznád, mi értesz 'lélekátültetés' alatt?

Kang the Conqueror 2010.09.27. 11:37:55

Nem igazán az "átültetés" kifejezést használnám, hanem inkább a cserét. Tehát lélekcseréről van szó. Úgy 'tudom' erre ritka esetben kerülhet sor egy ember életében. De vajon mi az oka, ha így történik? Mit változtat ez, az adott ember esetében? Megmaradnak-e az emlékei? S a többi. Így már világos?

vica 2010.09.27. 16:02:01

Én még sosem hallottam erről, kifejtenéd? Ki csinálja és hogyan?

emjé 2010.09.27. 17:51:13

Elég bizarr dolognak tűnik, de már hallottam róla. Nem értem, mi szükség lehet rá, ha valóban létezik ilyesmi? Mi lesz pl. a személyiséggel? Mi a helyzet az egóval? Új formálódik?

Kang the Conqueror 2010.09.28. 19:36:08

Ha tudnám ezekre a kérdésekre a válaszokat, akkor én sem tettem fel volna a kérdéseim. Pont azért dobtam fel, hátha valaki tud erről bővebben...! Az pedig, hogy mi a bizarr, hagyjuk. Minden bizarr lehet, ami nem hétköznapi, meg amitől fél az ember, amit nem ismer.

emjé 2010.09.29. 00:04:24

Pardon.:-) De egy ilyen tranzakció további kérdéseket vet fel. Amúgy számomra az sem hétköznapi, hogy pillanatnyilag itt a Földön gályázunk. Amúgy igazad van, nem válaszoltam...

Kang the Conqueror 2010.09.29. 01:28:00

Tenni kell érte, hogy a gálya megszűnjön. De kevesen akarnak, mert vagy nem is tudják, hogy kellene belefogni, vagy pedig beléjük sulykolják, hogy nincs értelme. Így aztán tényleg nincs értelme. Pedig el lehetne érni dolgokat, csak hát... Nos, a lélekcsere fogalmával, vagyis körülírásával legelőször egy regényben találkoztam: Neonbiblia a címe. Ott a lélek beleszállt egy éppen öngyilkos (azt hiszem) testébe, aki leugrott (Vagy esett? Nem emlékszem pontosan) valahonnan... túlélte persze, de a személyisége új lett, ráadásul a lélek minden korábbi emléke élt. Csak új testet kapott. Egy néger fickóét. Szóval a néger fickó nem az volt, aki előtte, de ez egy kivételes eset volt. Jó, ez csak egy regény, de érdekes. Lélekcsere esetén az agy emlékeinek meg kell maradnia, mert érdekes dolgokat produkálna ellenkező esetben. A személyiség talán megváltozhat... Nem tudom, de nagyon érdekelne.

Nihilus 2010.10.19. 12:51:52

Már több mint 1 éves bejegyzéshez írok, de azért remélem válaszolsz a kérdésemre. Tehát ha egy családban atlantiszi gyermek születik, akkor az klasszikus értelemben véve nem is az ő gyermekük, hanem kvázi egy idegen lény leszületésének eszközei voltak csak?

M.A. 2010.10.19. 13:13:36

Hogyne az ő gyerekük lenne. Nem értem a kérdést.

Nihilus 2010.10.19. 13:51:54

Kicsit rosszul fogalmaztam valóban. Szóval, biológiai értelemben nyilván a gyerekük, de úgy értem, hogy egy atlantiszi lélekben nem ember, csak fizikailag, ugye?

gyuff 2010.10.19. 17:01:39

másodjára se sikerült megfogalmaznod...:D figyelj, hogy lehet valaki nem biológiai értelemben gyereke valakinek? a lélek akárhonnan jöhet százezer bolygóról... amúgy nincs olyan hogy emberlélek meg hogy nememberlélek emberi test van meg nem emberi test

emjé 2010.10.19. 17:46:05

M.A., lenne egy kérdésem. Természetesen csak kevesekben tudatosul 'származásuk'. Mi a helyzet azzal az atlantiszi lélekkel, aki csak itt szerencsétlenkedik - se nem árt, se nem használ - csak úgy máról holnapra éldegél?

chagall 2010.10.19. 22:53:13

Igaz hogy 1 évvel ezelőtti a blog nade én uj vagyok és!!! A magyarság attól nyilas jegy hogy még annó a skytkként élő társaságot a nyilashoz rangsorolták, DE! ott van a scorpió végén a kigyótartó (PaksiZ ahogy láttam már itt a nevét idézni) És az a scorpió magasabb szférája az már nem a földön porban vonagló kigyó hanem a fönixmadár azaz a kerecsensólyóm!!!! (mivel a sas azidőtájt már foglalt volt ugyan akkor a kerecsen gyorsabb mint a sas a hatalmas testével) Ugy gondolom a lemuriak azért végigvitték a ember koktélt és ez a magyarság mig az atlantisziak a többi népséget alkotta meg és abból válogatott melyiknek milyen a karaktere.

emjé 2010.10.21. 16:19:12

M.A., 2010. október 19. 17:46:05-kor feltettem egy kérdést.

M.A. 2010.10.21. 18:56:39

Kevés ilyen van, a legtöbben határozott céllal születnek le, és tudják, mi a dolguk. A kérdés túl általános, mi az, hogy "mi a helyzet"?

emjé 2010.10.21. 22:46:20

Arra vagyok kíváncsi, mi az oka annak, hogy ezen kevesekben miért nem tudatosul, mi a céljuk. Rájuk ugyanis nem az a jellemző, hogy meglehetősen elveszettnek tűnve téblábolnak errefelé.

heed 2010.12.21. 16:36:01

Intelligensebbek a zsidók más rasszoktól... ez a megállapítás a kazár zsidókra is vonatkozik?-csak mert ők ugye nem szemiták, és köztük is nagyon sok tehetség van, nem különben a magyarral közös gyökerű...

M.A. 2010.12.21. 16:45:59

Nem szemiták, de keveredtek a héberekkel elég sokat. A szkítáknál meg szintén érvényesül egy magasabb intelligencia, csak az más irányú, mint a hébereknél.

heed 2010.12.21. 22:30:37

Lebutítva a kérdést-persze lehet, hogy nem szerencsés, mégis megteszem- a két nép, vagyis a szkíták és a zsidók átlag IQ hányadosa nagyjából azonos lehet?-a mostani mérési módszerek alapján...

Vándorr 2010.12.22. 01:03:44

Szerintem az a baj ezzel a kérdéssel, hogy az általunk mért/mérhető IQ messze nem fedi le az adott személy minden képességét, csak egy bizonyos szeletét annak, ami kb. a logikai késségnek felel meg. Tehát lehet, hogy pl. egyik népcsoportnak másfajta "képességei" vannak, mint a másiknak... ezeket pedig nem igazán lehet objektív módon mérni.

heed 2010.12.22. 19:18:24

Azért is írtam a mostani mérések alapján-t, igen a logikai készség fényében vizsgálni a kérdést...persze erre lehet, nincs adat, pedig jó lenne...

Gerg&#337;92 2012.01.02. 22:33:00

"egy atlantiszi lény, a fizikai síkon hímneműként megjelenve, fizikai aktus formájában is párosodott egy emberi nővel" Ez kb. mikor lehetett, mert azt olvastam, egy előző bejegyzésben, hogy 25000 éve csak már emberi testbe tudnak inkarnálni. Csak azért, mert Az Egyiptomi birodalom hivatalosan kb 5000 évvel ezelőt jött létre?

Gerg&#337;92 2012.01.03. 13:49:38

Vagy, gondolom elképzelhető, hogy már előtte is létezett valamiféle civilizáció, abból kiindulva, hogy a történelmet hamisíthatták. Plusz, volt egy film, nem is olyan régen, ahol egy (túlélő) atlantiszi embernek építettek egy piramist.

2012 2012.01.03. 16:33:21

"Ez kb. mikor lehetett, mert azt olvastam, egy előző bejegyzésben, hogy 25000 éve csak már emberi testbe tudnak inkarnálni." - még a katasztrófa előtt, amikor még tudtak inkarnálni, de már érezték, hogy meg vannak számlálva napjaik. Szóval olyan 25-26 ezer éve. Az egyiptomi civilizációt valószínűleg nem sokkal később kezdték el az atlantisziak leszármazottjai. 5000 éve az újbirodalom kezdődött.

steinerista 2012.08.09. 18:40:40

http://www.antalffy-tibor.hu/?p=7198ehogy Ott lesz az eredeti írás is, inkább azt.

Vándorr 2013.01.17. 20:02:22

Na, most akkor mi lesz? http://www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20130116-genetikai-kutatas-az-europai-zsidosag-eredete-es-a-kaukazusi-nepek.html
süti beállítások módosítása