HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

Utolsó kommentek

Filmklub meghívó

2013.06.07. 12:41 dangbird

Gondolatvarázs

előadás, filmvetítés és beszélgetés a 34. évi Bolyavári Esték keretében

Az Autokrácia című rövidfilm vetítése

előtte: Dibáczi Enikő előadása Az ősi magyar gondolkodásmód sajátos jegyeiről címmel

időpont: 2013. június 14. péntek, 19:00

helyszín: Bolyafészek

1067. Budapest, Csengery utca 62/b. fsz. 1.

A két téma valószínűleg szorosan kapcsolódni fog egymáshoz, csak egészen más megközelítésből.

A DVD a helyszínen megvásárolható lesz (2 órányi extrával, stb, stb., amíg a készlet tart). Szintén megvásárolható a teljes Mátrix-előadás DVD-n.

szerk: Létrehoztam facebook-eseményt is (nem is tudom, az eddigi alkalmakkor ezt miért nem tettem meg), lehet ott is csatlakozni.

77 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr416225946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spike 2013.06.07. 16:06:29

Ez a beszélgetés az Autokrácia köré épül? Amúgy már meglepődtem, hogy ritka nagy csend van az internet hasonló területein. Értem ez alatt, hogy a Kataklizma megszűnt, itt április óta nem volt semmi hír, Pirula is hallgat amióta K.Á. megmozdulása lecsengett. (amiben amúgy ő látott valamit)

teGergő 2013.06.10. 14:41:00

Az újaknak, meg az emlékezetkiesőknek jó lenne a címt is kiírni, ami gondolom nem olyan képlékeny, mint a kezdés. :D Spike: Szerintem az a közönség igényétől függ, nem Bálinttól. Ha alábbhagy a film iránti kíváncsiság, átemelkedhetünk 2012 Blog-os szintre. Ami mondjuk következik is a filmből, szóval talán alapvető is. :D

aaaaaNiki 2013.06.10. 15:01:19

TeGergő: Ismerve az ottani közönség összetételét: biztos vagy te ebben? :)

teGergő 2013.06.11. 11:18:09

Egyébként bocs, hogy itt, de @spike: Kásler megmozdulása egyáltalán nem csengett le. Nem tudom mennyire figyeled a honlapját, de ha éppen nem is rendeznek naponta naponta 5ezer emberes gyülekezést akárhol, a megjelenő írásokból érződik, hogy szüntelenül folytatják, és az idő-, és eneregiaigényes munka mentén apránként körvonalazódnak a terveik (többesszámban, mert azért nem csak Kásler van benne). Azt meg mint mindig, most is hozzátenném: ahhoz, hogy bármi is legyen az egészből, ahhoz nekünk is hozzá kell tennünk a magunk részét, nem csak várni kell Kásler szánkbarepülő sültgalambjára. Hogy mi lesz ebből, nem tudjuk, de még nem csengett le, és amiket én eddig látok ebből az egészből, Kásler egy általam eddig nem látott szinten működő, tényleges ellenállás-kategória. :)

2013.06.11. 12:49:05

Miben mutatkozik meg az ország számára az ellenállása?

teGergő 2013.06.11. 21:00:42

Hát, mikor miben. Mint írtam, szervezés alatt vannak a dolgok. Persze lehet egyet nem érteni a terveik hasznosságával, de ha most konkrétan mást nem is, az időnként megjelenő cikkek elgondolkodtatásával például igen. Hiszen az információs-háborúnak ez is a lényege, hanem a leglényege, szerintem az Alkotmányon túl is, hiszen ez adja meg a biztosítékot arra, hogy az emberek levetkőzzék megvezethetőségüket. Bár csak azért, mert leír dolgokat még önmagában nem sok minden változik, de azt legalább tükrözi, hogy milyen szellemiségben szervezik meg a terveiket, a szellemiségük visszatükröződése az írásaikban pedig szerintem elég jó ellenállás-viselkedésalapot hirdetnek. :D Egyes írásaival kezdi is kilőni azokat a kritikáimat, amiket meg akartam fogalmazni a levelemben, és lassan nincs mivel kritizálnom. Bár azért de, még akad. :) Itt egy mai cikk: http://kaslerarpad.hu/?p=3579

aaaaaNiki 2013.06.12. 08:08:22

Nocsak. "(...) Ha Snowden szerepén túllépve akarjuk röviden összefoglalni, mi is pontosan az Egyesült Államokban a múlt héten kipattant és egyre csak fejlődő megfigyelési botrány, a PRISM-ügy lényege, akkor elég ha annyit mondunk: minden, amit az összeesküvés-elméletek terjesztői állítanak, igaz. (...)" http://index.hu/kulfold/2013/06/12/ez_most_mindennel_nagyobbat_szolhat/ Kérem, tegyék meg tétjeiket!

M.A. 2013.06.12. 09:42:25

"A PRISM fedőnevű alkalmazásról szóló anyag nem mást állít, mint hogy a kémelhárítás olyan megavállalatok gépeibe jár be mindenféle külön felhatalmazás vagy bírósági engedély nélkül, mint a Google, a Facebook vagy épp a Microsoft, és akár személyre lebontva is hozzáfér a felhasználók ott tárolt személyes adataihoz." ISSZONYÚAN meg vagyok döbbenve! Én nem is tudok mit mondani! Hogy ilyen lehetséges... hogy előfordulhat egy felvilágosult demokráciában... Ki sejtette volna ezt előre? Hát hiszen a google jelszava "bet on devil", izé, illetve, "don't be evil"... Monnyonle!

M.A. 2013.06.12. 09:42:59

(nem engedi át a del taget, a bet on devilnek áthúzva kellett volna megjelennie)

gyufa 2013.06.12. 11:11:50

"azért küzdtöttem fel magaMat az étkezési lánc csúcsára, hogy aztán mindenféle háttérhatalom olvasgassa a leveleiMet"^^ let's get back to the Tree than

cath 2013.06.12. 11:28:56

Hát nem tudom.... vagy 5 évvel ezelőtt volt a TÉVÉBEN valami műsor (magyar akárhanyas) a google kitalálóiról és már ott elmondták kerek perec, hogy minden nyomonkövethető minden netes tevékenységről mindenkiről :). És ez egy "ismeretterjesztő" filmecske volt, szóval nem tudom ez miért akkora hír. Nyilvántartott és ellenőrizhető játszótér a cyber tér. Aki ezt nem tudja, az nem figyelt órán :D, és azt hiszi hogy ha azt gondolja, hogy nincs isten, akkor őt ezennel nem is látja ;-)

aaaaaNiki 2013.06.12. 13:14:37

Cath: a többség a bejegyzésedet sem érti..... Innentől szerinted mennyit ért az ismeretterjesztő filmecskékből? (már ha megnézi) Másrészről meg az valahol tényleg működik, hogy ha valami nem fér bele a világképedbe, akkor egész egyszerűen elmegy a füled mellett...

aaaaaNiki 2013.06.12. 13:22:02

Csatlakozva MA-hoz hadd tegyem ide FilcTroll hozzászólását a konteoblogról: "Továbbiak rövidebben: - Álhír, hogy tőzsdei ügyleteket önálló döntéshozatali joggal rendelkező szuperszámítógépek végeznének. - Konteó, hogy Oroszország kibertámadást intézett az EU egyik tagállama, Észtország ellen. - Nagyon élénk fantáziára vall egy “blacknet”, azaz egy független, erős titkosításon alapuló alternatív internet létezésében hinni. - Paranoid vagy, ha azt hiszed: a Windows az összes adatodat elküldi a MS központjába! +1 öregeknek: - Nem volt semmi Ukrajnában, de egy pár hétig most ne egyetek friss fejessalátát." Ezen az utolsón nagyon nevettem.

HunBeton 2013.06.12. 20:31:45

Előreláthatólag nem tudok elmenni, de szeretném megnézni az előadást. Lesz felvétel (akár videó/hang) ?

cath 2013.06.12. 20:45:30

az ősi magyar gondolkodás lesz 7től vagy a film? vagy hol van ennek a fészeknek program elérhetősége?

teGergő 2013.06.14. 17:05:53

Gépfegyverrel az otthonvédők ellen (2013. 06. 13., Béla utca) Pontosabban egy kilakoltatás alatt az utca túloldalán négy névtelen-arctalan (maszkos) férfi, egyiknél fegyver, másik suttyomban tartja a kamerát a lába mellett, kettő beszél (magyarul), kettő sehogysem. Sok minden nem derült ki a videóból, mármint arról, hogy ezután még történt-e valami említésre méltó (a videó végén mennek a rendőrökhöz panaszkodni, aztán vége), vagy csak történt a nagy SEMMI, és ilyet tenni "nem bűn". A megfélemlítésbe öltött provokáció egyértelmű (valószínűsítem, hogy csak díszelegni voltak ott, az agresszornak megint nekünk kell lenni, noha már eleve agresszió az efféle provokáció), kérdés, hogy a rendőrök akkor sem csinálnak semmit, ha lőnek? De nem csak az, hogy mi történt (vagy nem történt) még ezután, az sem derült ki, hogy ha lőnének, annak lenne-e következménye. https://www.facebook.com/photo.php?v=279552932189968&set=vb.171750769651032&type=2&theater Azért abban megegyezhetünk, hogy ha csak "ártatlan" provokáció akart is lenni, játékfegyver aligha létezik ilyenből, bizonyos vagyok benne, hogy igazi volt. Jó kis titkosszolgálati ramazuri már megint, és nyíltan (persze nem a tévéképernyőkön). Csak mellékes, hogy Kásler 11.-én meg ilyet írt a honlapján egy kilakoltatásra: "[...] Amikor én kilakoltatás megakadályoztatásán részt veszek, az a seregem élén lesz, éles lőfegyverrel. Adja Isten , hogy ezt a problémát megoldjuk másként, én azon vagyok, de ha nem megy [...]" Nem biztos, hogy erre reagáltak mindössze két nappal később, mivel ezt a fajta fegyver-titkosszolgálati-maffiás "rendet" a tévéképernyők mögött eddig is tudhattuk, ami jelenleg az ország "rendje", és tulajdonképpen csak kérdés volt eddig is (számomra), hogy miért nem provokálják az embereket (szerencsére - bár az ilyen esetek nagyon jó önleleplezések is, feltéve, hogy kitudódik). Várom a véleményeiteket.

apex11 2013.06.14. 21:34:19

A biztonságos internet egyszerű: lopott wifi, álnéven írni, és valami 1024bites titkosítással levelezni, a szöveget meg teleírni bombafehérház, megölni obamakit, és hasonló töltelékkel, hogy ne tudják kiválogatni a spamből a lényeget, ez lehetne egy globális felhívás is, hadd izzadjanak a számítógépek az NSA-nál!!!! (mindenki írja bele minden email-be, minden kommentbe, hogy killobama, bombwhitehuse

Bender 2013.06.15. 00:31:01

Szerintem az csak egy airsoft. killobama

teGergő 2013.06.15. 20:47:38

Nem értek hozzá ugyan, de olvastam a videó alatti kommenteket, és többen is jelezték eme észrevételüket, volt egy kommentelő, aki képpel ellátva ennek ellenkezőjét állította. Utána kéne nézni, a "szerintem" nem elég ilyen esetekben. Szerintem. :) Amúgy hozzátenném, hogy ahogy a videó rövidségéből sem derül ki sokminden, azon is elgondolkodtam, hogy lehet, hogy ez nem is ott és akkor készült videófelvétel, mivel nem forgott körbe a kamerázó, nem láttuk, hogy hol vannak, stb. De nem akarok ennyire összeesküvés-elméleteskedni, mert ez csak spekuláció, nem jártam utána, szóval rá ne izguljon senki. :D

Jagger 2013.06.17. 11:13:25

Itt a legújabb: http://index.hu/tech/2013/06/17/figyelnek_a_nemet_internet_20_szazalekat/ "Csak a terroristák kiszűrése a cél."

M.A. 2013.06.17. 17:24:28

Autokrácia az IMDB-n! http://www.imdb.com/title/tt2957968/ Kérek mindenkit, értékeljen a your rating részben belátása szerint!

apex11 2013.06.20. 10:35:20

Nyári napfordulóval kapcsolatban valami?

2013.06.20. 10:51:41

Idén is 21-én lesz...

szakál 2013.06.20. 13:41:16

"nyári napfordulóval kapcsolatban valami" lesz, amiről én tudok, ahhoz akit érdekel lökjön egy levelet privátban a szakal006@gmail.com -ra.

szakál 2013.06.26. 11:54:52

bocsi, ha túl titokzatos voltam :) nem annak szántam, annyi volt, hogy lesz nyári napforduló amit meg is ünneplünk, és mivel nem én szerveztem, így a helyszínt nem akartam kiírni. akit érdekelt és nem 21-én du. 5 kor kérdezte, annak el is mondtam :p

apex11 2013.06.28. 20:44:22

Érdekes gondolatok, van ami szinte ugyanaz, mint az itt leírtak: http://atitoksikerkulcs.shp.hu/hpc/web.php?a=atitoksikerkulcs&o=juventus_tanitasai_1_8c9u

Jagger 2013.06.28. 23:18:22

Ja, és ha megnézed én ugyanezt linkeltem az előző kommentbe, csak a megfelelő helyre tettem, a 2012 kezdet és vég című bejegyzés alá. :D Egyébként én is azért tettem ide, mert sok érdekesség van benne és nagyrészt megegyezik a Bálint által közölt információkkal.

teGergő 2013.07.12. 00:01:36

Megint vannak bejegyzések a NE OLTSÁL!-on: http://neoltsal.blog.hu/

teGergő 2013.07.17. 20:53:33

Bezárt a(z alaszkai) HAARP? http://www.arrl.org/news/haarp-facility-shuts-down Ha ez így is van, nyilván a helyzet nem ennyire egyszerű, és továbbra is lehet rettegni. :) Ha jól tudom, az ominózus napon, május 1.-jén szüntették be. Csak érdekesség.

aaaaaNiki 2013.07.18. 09:57:56

Nem volt rá kereslet..... :)

M.A. 2013.07.18. 10:26:56

Az csak kirakatállomás volt, illetve ott fejlesztették a HAARP technológiát, de az időjárást nem onnan szabályozzák.

aaaaaNiki 2013.07.20. 11:06:33

Hát honnan?

M.A. 2013.07.24. 14:40:39

Ma esteeee! Nagyon izgi bejegyzés következik! Mass multiplayer játék a 2012 Blog szervezésében!

majomház 2013.07.24. 17:12:08

végre! már azt hittem bedöglött a blog!

teGergő 2013.07.29. 23:21:13

OFF, ezért inkább ide, nem az aktuális játékba: Hová tűnt PirosPirula? http://pirulapublic.hungarianforum.com/t228-hova-tunt-ppp

teGergő 2013.07.31. 09:59:40

Egyébként most látom PirosPirulán lejjebb görgetve az oldalsó sávban van egy szavazás a következő szöveggel: "Szerinted? Készítettünk egy filmet a Vodafone reklámról. A filmet egy hét múlva levették műsorról, és Balázs azóta sem szerepel Vodafone reklámokban. Írtunk egy cikket a Hekksönről, és az abban szereplő IVO (Információ Védelmi Osztály) és az ÁVÓ kapcsolatáról. Azon nyomban át is lett nevezve IVO-ról KÜO-ra (Kiemelt Ügyek Osztálya). Írtunk egy részletes kiveséző cikket a valóság show-król. A következő szezonban már egyet sem indítottak! Hmmm..... Lehetséges lenne, hogy ez a kis blog hatással tud lenni a világra? Szerinted?" Még 31 napig tart. Megvárják a végét, aztán folytatják a blogot, vagy tényleg elvitte Pirulát a Mossad? Vagy a földönkívüliek? Vagy a szünetelés-kedv? Vagy egy teszt, hogy ilyen helyzetben mit gondolunk, és mit teszünk? :P

teGergő 2013.07.31. 10:58:16

Erről jut még eszembe, hogy a NIF is abbahagyta nemrégen, hivatalosan bejelentve, de a pontos okát meg nem nevezve.

M.A. 2013.07.31. 11:40:30

Pirulás szavazás kapcsán az az érdekes, hogy mióta Az üzenet megjelent, pont azóta kezdődik minden egyes vodafone-os reklám SMS azzal, hogy "Eljött a te időd!" "a NIF is abbahagyta nemrégen" - nemzetihir.hu meg vagy két éve nem bír elindulni...

cath 2013.07.31. 12:07:18

pfú tényleg nem indítottak valóság-showt, csak más néven 5ször annyit és nem csak a kereskedelmi tévéken hanem valamelyik királyin is megy egy azóta.

aaaaaNiki 2013.07.31. 16:06:11

Ööööö.... mi tart még 31 napig?

aaaaaNiki 2013.07.31. 16:13:17

Nocsak. Lehet, hogy végre tényleg megérkezik Az Igazság? http://index.hu/kulfold/2013/07/31/birak_ele_vinnek_izraelt_jezus_halala_miatt/

aaaaaNiki 2013.07.31. 17:33:30

Igen, nekem is ez volt az első gondolatom. Aztán megmozdult a fantázia. Végülis... miért ne...

teGergő 2013.07.31. 23:28:25

@ M.A.: nem vagyok vodafone-os, így erről nem tudtam, de nem semmi (bár lehet, hogy nyilvános kampányokon is hallottam már, csak valahogy nem eszméltem fel, hogy ez honnan is van :O) @ cath: Igen, most is megy Éjjel-Nappal egy Budapesten, szóval ezt a kijelentéstén sem tudom hova tenni. @ aaaaaNiki: a szavazás, aztán lezárul ÚJ INFÓK: a PirulaPublic (vagyis a fórumuk) kezdőlapjára kikerült egy kép egy erősen télies környezetben egy rémisztő farkassal egy egyszerű emberrel szemben, és a kép sarkába azt írták: "450 - ki marad egyedül?". Ez egy durva üzenetnek hangzik, tudván, hogy a fórumon 450 regisztrált tag van. Most le fognak "vadászni" mindenkit egyesével, amíg az utolsó nem következik? Feltéve, hogy valóban hacker-támadás történt Piruláék ellen, akik most nem tudnak velünk kommunikálni. Elsősorban nem fogom fel többnek ijesztgetésnél, aminek nem lesz valós foganatja, de azért durva.

teGergő 2013.07.31. 23:40:54

Még egy komment, bemásolom onnan, hunsabre írta eredetileg: "Regen nekem meghckeltek a forumom. Volt h a leleveleimhe NEM fertem hozza. De a hostom admj ja mindig rendetrakott, vele mas csatornan is kommunikaltam. Szoval ha egy hacker atveszi a forumot, az nem okoz tartosan problemat, mert a webhost, ahol a forumot hostoljak adminja csinal egy backupot, a server log alapjan meg elindit egy feljelentest. Szoval,nem errol van itt szo. Hanem, ha barki is atvette a forum iranyitasat az csak torvenyes lehet, pl. A TEK. Tobben probalkoztak itt szervezkedesel, propagandaval, ez mar eleg urugy lehet egy belbiztonsagi beavatkozasra." Mit gondoltok? (Ennyi erővel Káslert is letilthatnák már. Lehet, hogy le is fogják? Lehet, hogy egy nagy kamu az egész?)

teGergő 2013.08.01. 09:59:42

Összefoglaló a blogomon: http://kritikaigondolkodas.blogol.hu/read?perm=4065091

teGergő 2013.08.01. 10:11:34

(Ebben a témában kommentelni is ott kéretik ezentúl! Ez azért fontos, hogy a téma irént érdeklődők, akik rátalálnak a bejegyzésemre, a hozzá fűzött gondolatokat is megtalálhassák.)

M.A. 2013.08.01. 10:31:13

Pirula az e-mailjeimre se válaszol, pedig egyébként szokott.

spike 2013.08.01. 13:52:31

Ha tényleg elvitték, akkor lehet, hogy ott rontotta el, hogy nem fedte fel a kilétét a nyilvánosság előtt. "Ennyi erővel Káslert is letilthatnák már." Ő azért nem állít ilyen (számukra) kényelmetlen dolgokat mint Pirula, ergo nem olyan veszélyes szerintem.

aaaaaNiki 2013.08.01. 14:48:34

Szerintetek priula hány embert szólít meg/ébresztett...?

spike 2013.08.01. 21:45:40

450et biztosan:D

teGergő 2013.08.01. 22:24:46

@ spike: na mondjuk igen, Kásler mindamellett, hogy háttérhatalmazik, meg kormányellenes dolgai vannak (bár megjegyzendő, hogy a jelenlegi kormányon belül soha nem mond neveket, sosem mondja, hogy Orbán Viktor, mindig azt mondja, hogy "a kormány", vagy azt, hogy "hagy ne mondjam, hogy ki", ami azért elgondolkodtató - míg másokat névvel, mindennel együtt képes nyíltan támadni), lényegében csak a devizaproblémát eleveníti meg, és a többi ügylettel csak elvétve foglalkozik, leginkább is félszavakból.

aaaaaNiki 2013.08.02. 08:30:05

teGergő: Hm. Hm. EZ tényleg elgondolkodtató!!!

teGergő 2013.08.02. 23:20:05

Na, végigszenvedtem a helyzet vizsgálatát piruláék fórumán. Hozzájutottam pár infóhoz még, amit bár még nem jártam eléggé körül, azthiszem lenyugodhatunk. Holnap tisztázok mindent, ami azóta eljutott hozzám. Csak most kissé dühös vagyok az utóbbi 2 nap vitáiért. >:|

teGergő 2013.08.03. 10:03:07

Hová tűnt Pirula? - újratöltve ... http://kritikaigondolkodas.blogol.hu/read?perm=4065532

teGergő 2013.08.04. 12:21:16

Kásler az aug. 20.-ai tömegbe akarja bevezetni a következő országos gyülekezője emberanyagát. Most akkor ez jó ötlet, vagy rosszrosszrossz ötlet? Érdekes terv, megint feladja a gondolkodni valót! http://kaslerarpad.hu/?p=4328

aaaaaNiki 2013.08.04. 13:31:11

Emberanyag bevezetése. Értem. Semmi Huxley-s dolog nem jut eszembe erről a kifejezésről... Tudom-tudom, örülsz, hogy sikerült rálátnom a lényegre, de tényleg, ez milyen szóösszetétel már..... :)

HunBeton 2013.08.04. 21:53:39

Kásler azzal nem számolt hogy rájuk meg a huligánokat/provokátorokat "vezetik be". Legfeljebb megint kilövöldöznek egy-két szemet, meg megint lesz rendőr-tüntető fogócska a hírtv-n. (és természetesen megint nem fog történni semmi valódi )

teGergő 2013.08.05. 12:14:42

Új Ember - magyarország katolikus hetilapja http://ujember.hu/

aaaaaNiki 2013.08.05. 12:53:44

Hittérítő lettél káslertérítőből vagy mi van ezzel? :)

teGergő 2013.08.05. 14:58:00

Az, hogy nagy betűkkel: "Új Ember". :) Megintmás: http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/07/kepriport-ciganysuhancok-fegyveres.html

Lazur 2013.08.05. 17:11:04

Újszövetség, nagy betűvel, egybeírtan http://www.enc.hu/1enciklopedia/fogalmi/teol/ujszovetseg.htm

teGergő 2013.08.06. 10:51:11

Ez miatt (többek között): http://hu.iranyitok.wikia.com/wiki/Borg-project

teGergő 2013.08.06. 11:47:23

És hogy minden összejöjjön: Ákos aug. 20.-án este Budapesten ingyenes koncertet tart a vár mögött: "BUDAPEST, az ünnepi tüzijáték után I. ker., Attila út, a Dózsa György-szobornál 2013. augusztus 20., kedd, 22 óra - INGYENES!" http://akos.hu/

aaaaaNiki 2013.08.06. 11:48:49

Na. Kásler helyében oda szervezném a dolgokat. AZ tömeg lesz.... :)

teGergő 2013.08.09. 07:20:13

96 millió mutyipénz, meg a "cigánysport" elmélyítése. http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/07/kepriport-ciganysuhancok-fegyveres.html

Lazur 2013.08.09. 11:10:41

Egy ilyen képriport mennyire lehet hiteles? Teszemazt ha mondjuk jó felvételeket akarok róluk, amint épp nehány fegyver van a kezükben, tán elég a fotó kedvéért a kezükbe adni azt. Épp úgy, ahogy árvízkor lapáttal fotózkodtak. Az se tartott sokáig, és mindenki mehetett haza.

teGergő 2013.08.11. 09:44:02

Annyiban szerintem hiteles, hogy a boon.hu képei alapján beazonosítható a helyszín, és néhány szereplő is (de ők csak azt mutatják 12 képen keresztül, ahogy fociznak), vagyis egy cigányoknak szervezett, állítólag sportról szóló program keretében foglalkozhattak fegyverekkel a szervezők szemrebbenése nélkül. Hogy csak képek erejéig, vagy hosszabban, az szerintem innentől mindegy is. Helyszín, és szereplők adottak, és senkit sem zavart. Lehet, hogy nem kaptak kiképzést, de szerintem ez önmagában sem rossz.

teGergő 2013.08.11. 09:49:27

Más - halk hőbörgés az utcákon (merthogy lehet, hogy jó látvány, de a hőbörgésen kívül semmit sem ér, ebben sem kéne megoldást, célt látni, mert a fagyi akkor is visszanyal, ha valójában nem is érnek el ezzel semmit az emberek a saját javukra): "Országos bankgyalázás" https://www.facebook.com/media/set/?set=a.699664650059483.1073741847.626932930665989&type=3

teGergő 2013.08.11. 09:51:55

Ja, bocs, elfelejtettem, a boon.hu képei: http://www.boon.hu/farkaslyuki-foglalkozasok-a-fiataloknak/2317797

teGergő 2013.08.19. 20:04:37

Kint voltam Kásler rendezvényén. Még ma röviden össze szeretném foglalni - bár őszintén szólva nincs sok kedvem végiggondolni a megfelelő szavakat, meg hogy pontosan mi is hangzott el, de vázlatosan azért valamit tudok mondani. Addig is előzetesen kitettem a blogomra a nyíitóbeszédet 1 óra 22 percben, amíg le nem merült a fényképezőgépem. :D A többit vázlatosan leírtam, majd később lehet tüzetesebben összefoglalni... Viszont hogy ne tűnjön hosszú unalmas zagyvaságnak, meghatároztam, hogy mikor mi hallható az anyagon. Lássátok alább: http://kritikaigondolkodas.blogol.hu/read?perm=4069589

teGergő 2013.08.25. 13:13:31

No, Posta Imre úgy döntött változtat az életén, és leakasztja magáról a honlapja terhét. Már hetekkel, vagy hónapokkal ezelőtt is éreztette ezt a tervet, most itt a bejegyzés, ami ezt megkörvonalazva megerősíti. http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5012&c_start=0 Én, hogy most regisztráltam oda, kicsit furcsa helyzetben érzem magam, de örülök neki, hogy nem fásul bele akarva-akaratlanul a munkájába, hanem ésszel és továbbra sem lankadó figyelemmel csavarint egyet a dolgain, hogy az ébreség, és az élet folytatódhasson tovább.

gyufa 2013.08.25. 14:41:06

ez a nyelvtanulás pl nem hülyeség, hogyha számba vesszük a feltételezhetően nagy kavarodást ami nemsokára eljön; mivel szükség lesz olyanokra akik nem csak a saját nyelvüket "beszélik"

teGergő 2013.09.12. 17:24:39

Az itt készült felvételek fel fognak még kerülni?

teGergő 2013.09.23. 11:58:00

Akkor márcsak ilyen gondolatvarázsosan: rátok milyen htaással vannak ilyen képek? Nekem nagyon tetszik. http://mkh.valosag.net/images/stories/B/07.png http://mkh.valosag.net/images/stories/B/a1.png Innen valók, van még több is: http://embers-eg.webnode.hu/ujdonsagok/gombszimbolika/ Egyébként nem olvastam végig ezt a "hatalmas" szöveghalmazt, de még bármikor áteshetek rajta. :)

cath 2013.09.23. 18:48:57

Aki vizuálisan tanul, kb ezért karikázza jól láthatóan be a lényeget. Meg az összes érthető rendszerműködéses vázlat így néz ki :). Meghát ugye vannak a képversek is :) mint ez: http://dia.pool.pim.hu/html/muvek/LENGYEL/lengyel00001/lengyel00025/lengyel00025.html