HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

Utolsó kommentek

Reported attack site

2013.01.09. 09:56 dangbird

Ezt írja ki a Firefox napok óta, ha az ember felmegy a 2012 Blogra. Illetve hol kiírja, hol nem. Természetesen a 2012 Blog nem "támadó oldal", nincs ártalmas script elhelyezve rajta. A blogol.hu-ra és összes aloldalára ezt írják ki a böngészők. Úgyhogy két lehetőség van: vagy a blogol.hu fertőzött valamivel, de ez esetben sem kell megijedni, mert az, hogy a böngésző felfedezi a támadó scriptet, egyúttal azt jelenti, hogy védve van ellene - vagy az Autokráciától végül besokalltak valakik, és így próbálják a 2012 Blogról elriasztani a látogatókat, az egész blogolt "feljelentve", egyúttal rájuk is nyomást gyakorolva, hogy szabaduljanak meg tőlem. A 2. számú verzió több okból is valószínűtlen. (Pl. a Google részéről sokkal célszerűbb lépés lenne a YouTube-on letiltani a videót.) Az 1. számú verziót nem tudom ellenőrizni, mert a Google azt már természetesen nem hajlandó megmutatni, hogy a szerinte "támadó" oldal forráskódjában hol van az a rész, amit ártalmasnak azonosított.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr96225950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marioatreides 2013.01.09. 13:25:20

Egy bejegyzés ide, kettő a személyes blogomra, egy nap alatt. Ilyen se volt még...

cath 2013.01.09. 22:55:13

3.paranoia:-) A melóhelyen az oktatási minisztérium honlapját is adathalász nem biztonságos lapnak jelzi a böngész.

Z.Lajos 2013.01.11. 19:03:48

Nem kizárt, hogy lesz benne valami, pl. nekem a firefox a piros pirula projekt oldaláról is el akart hesegetni egy időben "támadó oldal" szöveggel...

teGergő 2013.01.12. 10:23:19

És ez az 'ártalmas script' ez micsoda? Úgy értem: ezt kifejezetten az adott oldal üzemeltetője tudja csak beleírni a weboldalába, illetve ezzel együtt az egyes blogtulajdonosok is, mint pl. te is, aki az oldalon belül a saját oldalát képes szerkeszteni, vagy külsős emberek/programok is be tudnak ilyeneket csempészgetni az egyes oldalakra? Tehát ha ilyen 'ártalmas scripttel' cseszeget a google akkor egyértelműen az adott oldal(ak) üzemeltetői a felelősek (kivéve, ha a google csal :)), vagy másról is el lehet képzelni, hogy az tehetett róla?

spike 2013.01.13. 03:05:09

Hát valahogy bele kell ültetni a kódba, szóval az teheti akinek van valami módon hozzáférése a szerveren lévő fájlokhoz.