HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

Utolsó kommentek

2012 Blográdió - 16. adás

2011.09.25. 16:08 dangbird

A 2012 Blográdió tizenhatodik adása jelentkezik!

Vendégek:

Tóth Ferenc agrármérnök

Szakál

A felvétel harmadik harmada egy kis technikai baki miatt elveszett, ezért aztán meglehetősen tematizált lett ez az adás, ennél fogva rövidebb, tömörebb.

Játékidő: 78 perc

Méret: 62.5 MB

Letöltés

Még mindig lehet küldeni támogatást, ha valakinek tetszett a rádió, és úgy gondolja, hogy megér neki 500 vagy netán 1000 ft-ot.


201 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr16225985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teGergő 2011.10.06. 19:59:28

Én el tudom képzelni, hogy egyszerűen csak a kondenzálódásra segítenek rá valamivel (már ha), különböző okokból, persze ha feltételezzük, hogy belenyúlkálnak a repülőgépekbe, akkor valószínűleg kell lennie további turpisságoknak is a dologban. Nem akarom felsorolni az összes pro, és kontrát, amiért annyira kétséges, két-, vagy többesélyes számomra ennek az egésznek a háttere, de már maga az érdekes kérdés, hogy 5-10-20 évvel ezelőtt tudtommal nem volt egy mindennapi látvány az, ami ma itt az. Nincsenek rajta a régi fotókon, a szüleim sem emlékszenek ilyen konkrét "négyzetrácsokra" a múltból. Csíkok voltak régen is; rövidek, vagy olykor hosszúak, de ilyen látványos, tucatszámra sosem ment ez az egész. Én sem emlékszem ilyenekre a gyermekkoromból. Bár, mielőtt ezekről még először elkezdtem volna hallani, úgy 2-3 éve, szerintem akkortájt sem nagyon vettem észre a csíkozást, vagy csak nem tulajdonítottam neki komolyabb figyelmet, de szerintem sem volt ilyesmi korábban. Azt is elő szoktam még hozni másoknak, hogy egy kisgyerek még sokkal inkább megfigyeli a környezetében a dolgokat, mint egy felnőtt ember, aki már bele van fásulva a mindennapokba, és biztos vagyok benne, hogy kisgyerekként sokszor figyeltem volna ezt a jelenséget, ha lett volna, de nem emlékszem rá. Egy alkalomra sem. Emlékszem, volt, hogy egyszer láttam egy kisgépet, amelyik Budapest felett körözött, és ki-be kapcsolgatta a kis "füstjét", amivel "írt/rajzolt" az égre, és ez meg is maradt bennem, de felnégyzetrácsozódott egek valamiért még csak nem is rémlenek. Az elmúlt évek alatt nem ellenőriztem ezt le, de vannak páran olyanok is, akik azt mondják, hogy itt Magyarországon olyan 2004-2006 között jelent meg ez a "látványosság", mert vannak felvételei azokból az időkről, és azelőttről, de akkoriban még esélye sem volt arra, hogy ilyen fényképezzen. És akkor mindez még csak a pro és kontra egyik pontja. :)

teGergő 2011.10.06. 20:43:59

Nem az én blogom, és gondolom, hogy a blog "kezdőlapján" nem csak egyszerűbb belinkelni amit gondoltok, de még olvasottab is lesz, de ha már ennyire fórumozósan kezdeményezitek itt a témákat, tehát mindenfélét, ami hiába érdekes is, és aktuális egyben, csak éppen nem kapcsolódik a blográdió( jelen adásá)hoz, szerintem a fórumot is tömködhetnétek ezekkel. Pl. az Aktuális topikban pont jól elfértek volna ezek a témák. Szerintem ott kezdeményezzétek (vessétek fel) legközelebb a külön témákat. Vonatkozva ez rám is. :)

emjé 2011.10.06. 21:18:16

Ja, hát eléggé off lett a "2012 Blográdió 16. adása" hsz. kollekciója:-) de ha már itt tartunk, az Irányítók valószínűleg tök ártalmatlan, de látványos módon csíkoznak. Ugyanis amíg mindenki az eget bambulja és konteókat gyárt (mérgezik a talajt, mérgezik a vizet, kiszűrik a be nem ismert titokzatos sugárzásokat, esőt ill. szárazságot csinálnak, készítik a Blue Beamhoz a vetítővásznat, dugdossák a Nibirut, blabla...) addig idelenn úgy b@sszák ki alólunk a falábat, hogy észre sem vesszük...:-)))

steinerista 2011.10.06. 22:20:14

Ha az ember végignézi az összes cikk alatt a hozzászólásokat, megtalálja majd mindenhol az offolást. Én nem értettem soha mi a baj vele, miért eretnekség offolni (nem erre a blogra gondolok, mert itt senki nem mondhatja, hogy a tulaj kiátkozta offolásért). Egyébként a legérdekesebb beszélgetések is majdnem egytől egyig elkanyarodások voltak.

EG 2011.10.06. 22:40:30

Vaslogikával kikövetkeztetve a következő lehet: Nem lehet másképp megoldani, csak így, és ez látszik az égen. (nem tudjuk pontosan mi ez az ok, de nem árulják el, tehát lehet, hogy az kiváltó oka olyan, amit nem mondhatnak el, mert pánik törne ki?) Elterelés, vetítővászon, egy kis általános agytompító, stb.. Nem lehet, hogy egy reptéri munkás egyszer lopjon egy kis permetet, mielőtt kiszórják? Azt már lehetne elemezni, és abból már következtetni.

cath 2011.10.06. 23:21:39

zui, köszi :) A linbkelt melletti videók is érdekesek, amit mi láttunk, az leginkább az ausztrál "nibiru avagy planet x"-ként feltett megfigyelésekre hasonlított (csak jobb oldalt látszott a kisebb, sárga nap...) Na meg persze szerintem nem nézett fel senki pedig elég feltünően csodálkoztam a 2 gyerekkel, hogy jé két nap van az égen.... de lesz.rták...:( Az érdekes még, hogy találtam olyan videókat is amit tegnap láttaM: tegnap egy kicsit délebbre csíkoztak a repülők az égen és nem pont fölöttünk, és akkor meg oviba menet láttam egy félig csokkenő holdhoz hasonló dolgot, de még csodálkoztam is, hogy nem olyan a mintázata mint amit megszoktunk a holdtól, hogy ugyanazt látjuk ugye mindig, és nagyobbnak is tűnt... és még volt is egy halvány érzésem, hogy na biztos azért felhősítik nagy serényen pont arrafelé az eget a repülők, hogy ne lássuk azt a valamit.... erre most itt vannak érdekes felvételek, máshol is láttak, általában balról megvilágított, (azaz csökkenő félholdhoz hasonló, de mégis más bolygót, van ahol egészen félelmetesen óriásian, azaz földközelben...

spike 2011.10.07. 00:24:41

azigen, az egyik blogolon reklámozott oldal (ingatlan.com) beszarik, és emiatt nem jön be a blog :D le kellett tiltanom az oldalt, hogy bejöjjön maga a blog

teGergő 2011.10.07. 01:19:18

A chemtrail témára visszakanyarodva (de csak mert az előzmények is itt vannak :)), feltöltöttem a 6.-ai felvételeim videóját: http://www.youtube.com/watch?v=iPa41mGtbK8

emjé 2011.10.07. 08:32:01

Azért ez a vegyszer szórás feltételez némi logisztikát, ami a reptereken, ahol a tankolástól a klotyó kiszivattyúzásig minden a nagyérdemű szeme előtt történik. Nem beszélve a rengeteg tartályról, amit egy utasszállítón (plusz tonnák!) macerás, de legalábbis szembeötlő volna. És akkor ott a rengeteg érintett: a repülőgép, a reptér, a beszállító, az előállító személyzet, akik közül egytől sincs semmi információ... Ellenben a net hemzseg a kiszivárogtatott "szupertitkos" NASA és egyéb projektektől.

Rics 2011.10.07. 08:48:00

De most komolyan.. ültetek már repülőn? Tudjátok mennyi megy el Budapest felett egy nap? Nincsenek titkos tartályok, amiket a Malév pilóták 6000 méteren kinyitnak...

aaaaaNiki 2011.10.07. 09:16:43

teGergő: Az a rózsaszín függőleges csík, ami átszeli a Napot, az mi az? Az is az? És miért rózsaszín?

M.A. 2011.10.07. 12:04:43

"allseeing eye phone XD" - ha már itt tartunk, az XD is szabadkőműves jelkép...

teGergő 2011.10.07. 12:43:44

aaaaaNiki: Az a fényképezőgépem optikájának köszönhető, valójában "nincs ott", de nem tudom, hogy miért csak videókon látszik, képeken miért nem. Nem értek hozzá. :)

M.A. 2011.10.07. 12:44:55

"azigen, az egyik blogolon reklámozott oldal (ingatlan.com) beszarik, és emiatt nem jön be a blog :D" - 2012.blogol.hu/read címmel kell behozni, és akkor nem jelenik meg a blogolos fejléc...

M.A. 2011.10.07. 12:48:17

Hogy a chemtrail témához is hozzászóljak, egyértelmű, hogy ha tényleg a repülők permeteznek valamit, az az üzemanyagban van/keletkezik az égés során. De én hajlok arra a verzióra, hogy a repülőkben nincs semmi extra, hanem magában a légkörben van valami, ami régen nem volt, és az okozza a csíkozást.

teGergő 2011.10.07. 13:00:21

"az XD is szabadkőműves jelkép..." - mármint milyen értelemben, milyen környezetben nyer értelmet, és mit fejeznek ki vele? Nem vagyok tisztában a smiley-k történelmével, de gondolom, hogy közöttük nem "szabadkőműves célból" jelent meg. Az egy dolog, hogy ez is mennyire divatszerűen terjedő, és bizonyosan ostoba "jel" lett, de ettől még a smiley-k (szabályrendszere) közül szerintem nem lóg ki semennyire. :) Ha viszont te sem ennek kapcsán értetted, akkor kíváncsi vagyok, hogy minek a kapcsán. :) (Az persze nem kérdés, hogy amint ott van a smiley-k között, már akár meg is lehet lovagolni...)

M.A. 2011.10.07. 13:24:07

Az XD használata szinte egyik napról a másikra jelent meg valamikor '99 környékén, és senki nem tudta, honnan ered, csak divat lett. Nem is értettem annak idején, miért egy X betű van a szemek helyén. Aztán rájöttem, hogy ez tulajdonképpen egy XO variáns, aminek a jelentéséhez minimum egy egész előadás kéne. Elég annyi, hogy ha fordítva nézed az XD-t, akkor halálfej lesz belőle.

teGergő 2011.10.07. 14:12:41

És akkor még mindig a chemtrail-ekről: ez a videó is érdekes a kérdésben, mert 3, háromszög formációban látható repülőt láthatunk hozzávetőlegesen azonos szintben, azonos sebességgel, és azonos irányban repülni. Kettőjük húz csíkot, de a harmadik már nem, normál kondenzcsíkot sem - illetve eléggé éles határok közé esően mikor éppen melyik, mettől, és meddig húzza a maga csíkját, de mindenesetre én ezt nem pusztán fizikai jelenségnek vélem, mert nagyon élesek a mettől-meddigek. http://www.youtube.com/watch?v=urP3WSPujUg Szóval én igencsak kétkedő vagyok a témában, bár az sem lehetetlen, hogy a sok utasszállító mellett néha valóban olyan repülőgépek is emelkednek a magasba, amelyeknek más céljuk van a repüléssel, mint az utasszállítóknak. Szóval igazából minden videó, és tapasztalat önmagáért beszél, egyik sem biztos, hogy összeegyeztethető egy másikkal. Egyébként M.A., a légköri elméleted szerintem is logikus alternatíva minderre.

hermes3X 2011.10.07. 16:45:02

Vasárnap 2011-10-8 án érkező meteorrajt drakonidának nevezik. Érdekes hogy a reptiliánokat draconoidáknak is hívják, a belinkelt írásban a hüllők a drako csillagképből indultak, az írás szerint a niburu bolygóval. Csak nem érkeznek meg holnap este? Végülis másnap reggel 2011-10-9 vegyük ezt a számsort 9-10-11 (9)Ego10(Isten-minden)11(Ahová az ego kerülni szeretne vagyis isten fölé) Vagy hosszabban 2011-10-9 8ó:7p:6m Vagyis 6(föld)7,8,9(ego)10(isten)11(ego vágya) ez lenne a támadás pontos ideje?miután 8én megérkeztek?

emjé 2011.10.07. 16:54:05

Aztán pedig, hogy tovahúztak innen a jó büdös francba, hétfő reggel felkelsz, megiszod a kávét, elszívsz egy cigit és rákattansz a netre, és valami újabb rettegnivaló után nézel (asszem az Elenin lesz a soros) és kezdődik minden elölről...:-)))

hermes3X 2011.10.07. 17:06:27

Lehet, csak cigi,kávé és net nélkül. Helyette munka hajnali 5-től...... :S :)

gyuff 2011.10.07. 17:23:01

hermes: a meteorraj szombaton jön, lehet erről a meteorról prófétálnak több helyen is? bővebb infó: http://www.thewarningsecondcoming.com/ (TWO COMETS will CLASH, Sky to turn red, Cross in the sky) use google fordító aki nem tud angolul:D

cath 2011.10.07. 17:56:35

Azért van ahol érdekes hogy az egyik gép normál kondenzcsíkot húz, ami nem marad meg (mindig ugyanakkora a repülő mögött mert a régebbi részei elillannak), kicsit arrébb meg megmaradót csinál egy másik: http://www.youtube.com/watch?v=U2jdOD6kX0U&feature=related

Rics 2011.10.08. 00:22:07

Erről mit gondoltok? http://15october.net/where/

hermes3X 2011.10.08. 09:05:00

Ez is érdekes : http://www.harmonet.hu/ezoteria/59238-elobb-lesz-a-2012-re-josolt-dimenziovaltas:-iden-oktoberben?.html&harmo=984421

Newman 2011.10.08. 09:52:55

Egyáltalán nem tudok hinni a dimenzióváltásban felemelkedésben meg a hasonló hülyítésekben. Az eddigi legjobb és leghihetőbb forgatókönyv itt ezen az oldalon olvasható a "2012 kezdet és vég" című írásban. Az események is szerintem arrafelé mutatnak amint azt a cikkben Bálint leírta. Meghamisítják az Armageddont mi meg jól elhisszük hogy ez már a felemelkedett szeretetre rezgő szép új világ.... Kb mint a Mátrix vége. Minden kezdődik elölről.

spike 2011.10.08. 10:18:53

az XDről: van valami amibe ezek a burnyákok nem nyúltak bele? .... -.- a chemtrailekről: ha nem igaz a chemtrail elmélet, akkor kell valami magyarázat arra, hogy miért vannak furcsán kinéző "felhők". mert az nem normális, 100% személy szerint itt még nem láttam olyat, hogy félúton elszakad a csík. de szerintem van valami a gépekben, vagy az üzemanyagban. "2012.blogol.hu/read címmel kell behozni, és akkor nem jelenik meg a blogolos fejléc..." mostmár ezt is tudom. mindegy megkerültem a problémát máshogyan. drakonidák: felőlem jöhet rajtuk akárki, ha tiszta lesz az ég én megnézem :)

aFenyharcosa 2011.10.08. 15:50:06

Hermes koszi a linket, vegigolvastam, NAGYON DURVA! Szerinted ez igy lesz? Hanykor lep be a legkorbe a meteorraj? Vegul a napszellel semmi nem lett?

Rics 2011.10.08. 23:39:08

Érdekes dolog ez a Világforradalom. Egyfelől pontosan tudjuk, hogy miről van szó. Látjuk előre, hova vezet majd mindez. Másfelől viszont a jelenlegi rendszer rossz. Vagyis: Ha kimegyek, és az arcomat adom hozzá, akkor helyesen döntök,mert bár tudom, hogy meg vagyunk vezetve, de az ESZME, az mégiscsak igaz. Ha otthon maradok, akkor elmondhatom magamról, hogy engem aztán nem szopattak be, de a hallgatásommal elfogadom a jelenlegi rendszert. Azt hiszem, mégis az első megoldás a jó. Addig megyünk, amíg nem találunk lejáratot az autópályájukról...

teGergő 2011.10.08. 23:50:24

hermes3X: az "Előbb lesz a 2012-re jósolt 'dimenzióváltás': idén októberben?"-es cikkre reagálok most: Örülök, hogy Calleman, és így ez a cikk nem kizárólagosan csak egy (valamire hivatkozottan) meghatározott dátumban képes gondolkodni, de a ciklikusságban való gondolkodást is előhozza, és fejtegeti. "Ez a legmagasabb energiaállapot semmi esetre sem jelenti a világvégét, csak azt, hogy mind a kilenc „hullám” mozgása beteljesül. Élhetünk azzal a hasonlattal, hogy egy létra felső fokain tesszük meg az utolsó nehéz lépéseket, mielőtt a háztetőre érnénk, és ott ismét szilárd talajt találnánk a lábunk alatt; egy helyet, ahol megpihenhetünk. Függetlenül attól, hogy ez a végső mászás mit jelent, jó okunk van eddig soha nem tapasztalt változásokat várni." Egyébként meg ha az állítás igaz, és a Maja naptár mai formája már Kr.e. az 1.sz.-ban létezett, akkor a második állítást - miszerint a Jelenések könyve az Újszövetséggel, azaz Kr.u. az 1.sz.-ban keletkezett (ha nem vagyok félreinformálódva) - érdekes helyzetbe hozza, mert ez azt jelenti, hogy a Jelenések könyvét, az apokalipszis-t, mint egyfajta "világvégét" bőven megelőzte. :) Ez mondjuk erősítheti azt, hogy Jézus Krisztus tudása sem csak onnantól volt érvényes, hogy kimondta, hanem természetesen már azelőtt is lehetett (volna) (akár) tudni róluk. :) Egy másik rész: "A maja naptár jövendölései szerint, ez az „egyesült tudat” véget vet majd az uralom minden formájának, amelyet az emberek egymás fölött gyakorolnak; kiemelten azoknak, amelyeket a bal agyfélteke generál. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy az uralom eszközei, mint a jelenlegi pénzügyi rendszer, fegyverek, határok és más, az autoritásokat fenntartó struktúrák összeomlanak, és olyan rend váltja fel az előzőt, amelynek új világában isteni harmónia határozza majd meg az emberi kapcsolatokat.”" Ellenben ezt két ellentétes nézőpontból nézve - értelemszerűen - két ellentétes képet kap az ember, és jó lenne megválogatni a nézőpntokat. Bár hozzáteszem, hogy ez a két kép akár egyszerre is létezhet, végtére is azt gondolom, hogy a világban éppúgy zajlik gőzerővel az elbutulás, mint a tudatosodás. Bár ez utóbbinak szintje azért nem kecsegtető még..., és a tudatosabb embereket is be lehet persze csapni, ők is ki vannak téve ennek a veszélynek.

teGergő 2011.10.09. 00:05:29

aFenyharcosa: A meteorraj tudomásom szerint kb. 19:00-tól kb. 22:00-ig volt előre megbecsülve, de én ez idő alatt egyetlen egyet sem láttam. Ja, és azóta sem. Nekem nem volt csak szerencsém, vagy másnak sem jött össze valamiért? :)

aFenyharcosa 2011.10.09. 10:15:36

Koszi! Semmit sem lattam az erdekes felhoretegen kivul

emjé 2011.10.09. 10:17:59

"A maja naptár jövendölései szerint...stb..." Az a kerek kő most tényleg ennyi gigabájtnyi információval van televésve, vagy - ahogy én emlékszem - csupán csak 2012-ig van kalibrálva?

hermes3X 2011.10.09. 11:14:30

Nekem sikerült kettőt észrevennem olyan 10:20 körül amikor a hold elé felhő úszott,a felhőkön is elég jól átütöttek! De a sárkánygyíkok nem érkeztek meg :) :P

EG 2011.10.10. 22:27:58

Ezt ki csinálja? http://pirospirula.blogspot.com/2011/10/az-uzenet-sajat-filmsorozat.html?showComment=1318132570509#comment-c7964725993011397190 A 2012 blog köthetne vele együttműködést, elég profi aki ilyen jól képes , a "profánok" számára is közérthetően megmagyarázni, mi , mit jelent.

EG 2011.10.10. 22:29:04

Vendégnek sem lenne rossz a következő rádióadásban!!! (a pirospirula.blogspot.com alkotója)

M.A. 2011.10.11. 10:32:40

Hívtam, nem jön. Írjatok neki petíciót. :)

spike 2011.10.11. 15:27:59

Mi volt az indok? Fél?:)

EG 2011.10.11. 16:20:51

Én írok neki, de addig is egy cserebanner kihelyezés nem lenne rossz, hogy növeljük a nézettséget. Ránk férne.

teGergő 2011.10.11. 17:27:15

Egy banner persze többet jelent, főleg egy jól látható helyen, de az oldal (pirospirula.blogspot.com) jobb hasábjában 2-3 oldalt lejjebb görgetve a Linkek között már eddig is szerepelt a 2012.blogol.hu.

zui 2011.10.11. 22:52:24

"Mi volt az indok? Fél?:)" Ez a fiú nem fél!:) http://www.youtube.com/watch?v=PdQSpIKstnQ Már majdnem tökéletes, csak a megbocsátás hiányzik még.:)

EG 2011.10.11. 23:29:44

Ez is megérne egy mélyelemzést: http://vimeo.com/5082155 Marco Brambilla, aki érdekes freskókat festett különleges helyekre.

zui 2011.10.12. 00:01:27

Itt elemeznek is: http://www.youtube.com/watch?v=pwgvW6D3_no

spike 2011.10.12. 10:20:54

Akkor viszont nem értem. :/

cath 2011.10.12. 10:54:37

vazzz, megnéztem a balázs-sóót, hát ritka egy szájbarágós hatásvadász film. 20 percben összefoglalható a mondanivaló úgy, hogy az iq 80-asok is értsék... Nem tudom az emberiség melyik szeletének készült....? :) szerintem ürősebb lett volna ha csak az utalásokat mutatják, meg mellé a végítélet sztorit, párhuzamban a reklám történetével. Túl van ez rágogatva. Ha valakinek ennyi ideje van :), az viszont gyanus, hogy miből él ebben a rabszolgásító rendszerben.... jaja, vodás vagyok >-) jó rééég :D A blogon az írások viszont tetszettek, a vérengző uborkáról meg az új világrendről.

EG 2011.10.12. 16:17:29

Aki ért hozzá, elemezze: http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4758&kat= Nem tudom, mennyire hiteles, de Malakiás jóslata szerint a mostani pápa az utolsó előtti. (következik római Péter)

gyuff 2011.10.13. 12:46:32

én is megnéztem a balázsos videót meg már legalább 3 emberrel nézettem végig és azt kell hogy mondjam elég logikusan rakta össze az egész filmet a gyanúm az hogy matematikus:D

hermes3X 2011.10.13. 17:09:37

ÉN is vodás VAGYOK mert jár NEKEM !!! :)

Csellovag 2011.10.13. 17:45:36

Sziasztok! Mi a véleményetek az október 15.-i "Világforradalomról"?

EG 2011.10.13. 18:09:12

hogyisvanaz az apokalipszis leírásában, hogy az orosz medve karöltve a keletiekkel, a nyugati cionisták ellen? http://jovonk.info/2011/10/07/vegcel-oroszorszag Szarul fest a jövő.

Inlakesh 2011.10.13. 19:05:16

Csellovag: Valószínűleg tipikus cionista (irányító) ötlet, ami a saját forgatókönyvük megvalósításának eszköze lehet. EG: szerintem ezen a blogon nincs is olyan kommentező, aki szerint a jövő (értsd a változás évei) szép lenne.

zui 2011.10.13. 19:36:28

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=69:gyorshir&catid=15:egyeb&Itemid=51

Inlakesh 2011.10.13. 22:12:47

Megnéztem az első tíz részt az Üzenet című filmből. Érdekes.... Viszont van néhány teljesen sötét folt, méghozzá a történettel kapcsolatban. 1. Most akkor ki is Lucifer? 2. Miért hoz fényt Lucifer? 3. Mi köze Lucifernek a 3. szemhez és ezáltal a kundalínihez? 4. Miért azok menekülnek meg, akik Lucifer védőszárnyai alá tartoznak? Így hírtelen ennyi. Ötleteket várok, elsősorban Bálinttól, ha valakinek másnak is vannak értelmes válaszai, akkor azokat is örömmel fogadom.

spike 2011.10.13. 22:24:28

Csellovag: már mindegy, hamarosan kiderül, nem sok idő van szombatig :)

zui 2011.10.14. 01:18:59

A valódi piramissal nincs semmi baj.:) http://www.youtube.com/watch?v=toAtxeMrKvw Miután az meber megnézte, érdemes 2.36-nál megállítani. Napjainkra az emberiség eljutott abba mélységbe, ahol egy kereszteződés van. Aki a darálót választja annak Lucifer ad esernyőt, meg "örökéletetet", meg mindent....( amit egyébként nem ő ad, hanem mindenki magának) Aki a szabadságot választja,( az út felfelé ) annak senki nem ad semmit. Magának kell mindenért megdolgozni a Tremtéssel harmóniában eggyütműködve.

M.A. 2011.10.14. 09:44:36

Csellovag: ha megnézed, hányan lájkolták a fészbükkön, eléggé komolytalan dolog. Úgyhogy a valószínűtlenebb magyarázat az, hogy a kínai tőke szervezkedése a zsidótőke ellen (ők vsz. hatékonyabban csinálnák), valószínűbb, hogy pont a jelenlegi pénzügyi elit méri általa a víz hőmérsékletét, hogy ennyi piszkálással mennyi embert lehet megmozgatni, mekkora az elégedetlenségi szint, stb. Szóval elég valószínűtlen, hogy bármi is lenne belőle.

M.A. 2011.10.14. 09:49:43

"1. Most akkor ki is Lucifer?" Lucifer a Sátánt, mint kozmikus princípiumot személyesítő mitikus lény. "2. Miért hoz fényt Lucifer?" A luciferánus hit szerint hoz azt, mivel nekik ő az "istenük". "3. Mi köze Lucifernek a 3. szemhez és ezáltal a kundalínihez?" Az, hogy az ottani beavatásoknak is ugyanúgy köze van a harmadik szemhez, meg egyáltalán, hasonlóan működnek, csak a lényeg más. "4. Miért azok menekülnek meg, akik Lucifer védőszárnyai alá tartoznak?" Mert ő csinálja a vihart, és ezért ő is dönti el, ki marad életben - az, aki őt választja, és neki tesz hűségesküt. Azt kell megérteni, hogy minden luciferánus ideológia úgy fog hangzani, mint valami evangéliumi üzenet, mert az ördög a plagizátor, Isten majma, és mindent ugyanúgy csinál, csak mindig valahogy fejjel lefelé és kifordítva az egészet. Erről beszéltem a Mátrixos előadáson. Simán meg lehet fordítani, hogy az Építész legyen az Isten és Morpheus a Sátán. Attól függ, merről nézed.

gyuff 2011.10.14. 10:39:59

egyébként sok embernek kérdést okozott ez, hogy akkor most mégis miért ő a fény hozó és miért is ünneplik annyira? Bálint válaszolt már lényegében, de hogyha figyelmesen nézitek a videót, onnan is kiderül, hogy a célközönsége a rejtetettebb üzenetnek nem az embertömegek, hanem az a kevés aki ismeri is a jelentését egyébként nézzétek meg a 11-es részt amiben Rihanna Umbrella című számát elemzik miről is rappel az elején az a kis buzi?:D

M.A. 2011.10.14. 10:44:51

"a célközönsége a rejtetettebb üzenetnek nem az embertömegek, hanem az a kevés aki ismeri is a jelentését" - az embertömegek is célközönsége. Ha valamiről nem tudja az ember, mit jelent, az attól még hathat. "miről is rappel az elején az a kis buzi?" - ráadásul a gazdasági válság kitörése előtt pár hónappal kezdték nyomni ezt a klipet mindenhol...

Inlakesh 2011.10.14. 18:08:14

Kössz a választ Bálint! Azért remélem nem lefutott még a meccs, de ha mégis..... Ja még egy kérdés: Lucifer mögött állnak valami féle módon az irányítók? Ha igen, akkor hogy kapcsolódnak egymáshoz?

Newman 2011.10.14. 21:39:12

A jövő nem túl fényes. Kíváncsi vagyok bekövetkezik-e amit a cikk állít. http://vilaghelyzete.blogspot.com/?fb_comment_id=fbc_10150255211910614_18706545_10150301367505614#f3661e6445414b2 Most néztem meg a Fertőzés c. filmet. Egyszer szerintem érdemes mindenkinek.

st.anger 2011.10.14. 23:52:14

""1. Most akkor ki is Lucifer?" Lucifer a Sátánt, mint kozmikus princípiumot személyesítő mitikus lény. "2. Miért hoz fényt Lucifer?" A luciferánus hit szerint hoz azt, mivel nekik ő az "istenük"........" lucifer nem más mint a vénusz, vagy magyarul esthajnalcsillag az ókori rómában. naprendszerbeni elhelyezkedése és a napfény takarása folytán csak hajnalban, napkelte előtt, vagy este, napnyugta után látható rövid ideig. reggel a nap előtt jár, este pedig lekíséri, olyan mint a nap követe - vagy ha jobban tetszik: a fény hordozója. lucis=fény fero=hozni amennyire én tudom. hogy ebből miként lett ez a sátánista hiszti.... foggalmam nincs.

st.anger 2011.10.14. 23:54:34

ja, igen és a második legfényesebb égitest a nap után. a napfénynek több mint 90 %-át veri vissza. (a hold átlag 15%-ot)

emjé 2011.10.15. 08:00:40

Soha sem fért a fejembe, mi a probléma azzal, aki fényt hoz. Ez az egész már megint valami féltékeny, kisstílű smucig Istent feltételez, aki horror áron pult alól méri a portékát, de azt is csak a csókosainak. Aztán egyszer csak jön valaki és jól leveri az árait, a piacfelügyelet meg kígyót békát kiabál rá...

Rics 2011.10.15. 10:38:13

Én régóta számítok már egy Irán elleni hadműveletre. A válságnak is "egyetlen" megoldása lehet. Egy hatalmas háború, amely felpörgeti a gazdaságot, és kiirt egy csomó embert.

vlk 2011.10.15. 12:14:01

"Soha sem fért a fejembe, mi a probléma azzal, aki fényt hoz." nahát, ilyen könnyű megtéveszteni téged? :) gondolom akkor a globalizmust sem érted miért rossz, vagy a demokráciát.

gyuff 2011.10.15. 13:01:07

"gondolom akkor a globalizmust sem érted miért rossz, vagy a demokráciát." nahát ilyen könnyű megtéveszteni téged?:) gondolom akkor te nagyon jól tudod hogy a globalizmus és a demokrácia rossz dolog (nem pedig csak a jelenlegi megvalósulása)

steinerista 2011.10.15. 13:10:02

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval." Mondta Churchill. "Itt jegyezzük meg, hogy a 'demokrácia' szó - amelyet oly gyakran használnak a tömegkommunikációs eszközökben - egyáltalán nem ugyanaz, mint a XIX. században és a XX. század elején elterjedt 'demokrácia' szó. Csupán homonímiáról van szó: a régi 'demokrácia' szó a görög 'demosz'-ból ered, az új pedig a 'demo-version' kifejezésből" Ezt meg Pelevin.

Newman 2011.10.15. 16:54:15

A napokban fejeztem be Lévi H. Dowling: A vízöntő evangéliuma című könyvét. (1907es) Ebben azt írják hogy a sátán nem más mint az ember ego-ja azaz az alsóbbrendű énem.

emjé 2011.10.15. 18:10:26

2011. október 15. 12:14:01 vlk: Nem egy malomban evezünk...:-(

vlk 2011.10.15. 18:23:26

gyuff, csak a szavakon lovagolsz, tudod jól, hogy hogy értettem a kérdést.

teGergő 2011.10.15. 20:01:28

Newman, 2011. október 15. 16:54:15 Végülis Ákos is azt énekli a Be lettél oltva c. számában, hogy... "...és keresi a külföld, és keresik helyben, de az ördög bent lakik egy ostoba fejben." :)

2011.10.15. 20:43:49

És lám indul az ellen kampány!!! Sebestyén Balázs maga a SÁTÁN! http://comment.blog.hu/2011/10/15/sebestyen_balazs_a_satan

hermes3X 2011.10.15. 20:44:14

hermészvoltam :)

EG 2011.10.15. 23:18:04

Az OOCUPY WALLSTREET nemzetközi tüntetéssorozatról mi a vélemyény? http://galeria.index.hu/kulfold/2011/10/15/occupy_wall_street_elitellenes_tomegtuntetesek_vilagszerte/2419682_f21bd806fa619d166a12fb6d034d14d2_xl.jpg NWO szelep, vagy tényleg elkezdődik végre Zbigniew Brezinski rémálma?

EG 2011.10.15. 23:26:57

HUH B+, hermes3X ezek a comment.blog.hu-s kretének tényleg kiérdemelték a CATTLE jelzőt. (ezt üzenném nekik, innen : fogyassz, fogyassz, te barom, csak arra vagy jó, meg ne eröltesd az agyad helyén található , valószínűleg elég sima felületű elcsökevényesedett szervet)

aFenyharcosa 2011.10.16. 08:48:59

Na, eljott ez a nap... Eddig meg semmi!

st.anger 2011.10.16. 11:26:19

'mér, minek kéne történni?

aFényharcosa 2011.10.16. 15:46:50

Elenin

Rics 2011.10.16. 16:38:31

Hjajj.. az Elenin csak egy üstökös...

st.anger 2011.10.17. 12:49:44

történt valami?

aFenyharcosa 2011.10.18. 13:29:31

Semmi :-)

st.anger 2011.10.18. 15:16:55

a francba... :)

aFenyharcosa 2011.10.19. 20:37:13

Tegnap ejjel is hallottam a zajt. Hallotatok?

Newman 2011.10.19. 20:42:59

Én borsodi vagyok és erre csönd volt még eddig, csak az erőmű zúg.

EG 2011.10.19. 22:59:07

A megvalósult utópista-futurista hitech falu, (Ewokfalu-2000 project), KÍNÁBAN, ahol állítólag kommunizmus van, vagymialóf*sz, itt meg ugye a szabadság és a liberós megvalósult álom, ami már-már amerika) ....ami arrol szolt, hogy egy kinai faluban az Eiffel toronynal magasabb szallodat epitettek. Veletlenul lattam a tv-ben egy kisfilmet errol a falurol, nagyon erdekes dolgokkal. Az interneten is sok erdekeset lehet rola olvasni. A film szerint 36 ezren lakjak, es van meg plusz 90 ezer ember, aki ott dolgozik (az interneten sokkal kisebb szamokat lehet olvasni, nem tudom melyik a helyes). Ez a "falu" 50 eve ugy mukodik, mint valami kommuna, ugyanazon parttitkar iranyitasa alatt. A gyarak kozos tulajdonban vannak, mindenki reszesedik a haszonbol. A lakosok alanyi jogon lakast, autot, utazasokat kapnak, ingyenes az oktatas, egeszsegugy stb. - viszont heti het napot dolgoznak. De csak addig reszesednek a javakbol, amig ott laknak. Ha elmennek, mindent vissza kell adni.

spike 2011.10.20. 00:30:53

egyszerűbb lett volna bemásolni abba a mezőbe ami fölé az van írva, hogy "weblapom/blogom címe" :) (mármint elméletben, amúgy még nem próbáltam hosszabb linkeket tenni bele)

EG 2011.10.20. 22:50:01

Érdekes, hogy egy ilyen bulvároldal milyen korrekt színvonalon ír erről: www.ize.hu/click.php?id=16442&url=http%3A%2F%2Fwww%2Efemina%2Ehu%2Fterasz%2Ffejlett_civilizacio_maradvanyaira_bukkantak_az_antarktisz_alatt

vlk 2011.10.21. 20:13:33

mi ez ha nem bulváros téma?

EG 2011.10.22. 23:50:22

Akkor végül is az egész bolygó (meg a rajta levő élőlények) sorsa is bulvártéma, én azért jobban örülnék, ha végre elindulna egy globális tényfeltárás, és ha ezekután valahol valakik a háttérben bármivel próbálkoznak, akkor egy nagy amfiteátrumban végeznék egy rakás éhes tigris+oroszlán között. (élő közvetítéssel, hogy a többi is meggondolja, hogy megéri-e összeesküdni) A cikk fontos témát érint: volt-e már fejlett technikai civilizáció a Földön, (a többi: a halál után pontosan mi is történik és miért, az ember eredete és célja, Isten vajon egy van az egész Univerzumban, vagy Galaxisonként , stb... )

emjé 2011.10.23. 10:19:35

Amíg mindezek eltitkolásával tartják tudatlanságban (öntudatlan állapotban?) az emberiséget, csak addig van módjuk uralkodni rajta. Nem valószínű, hogy mostanában lemondanának erről az előnyükről...

EG 2011.10.23. 12:58:01

Lemaradt egy lényeges pont: Ha volt már fejlett technikai civilizáció a Földön, akkor miért pusztult el? (ebből lehetne tanulni, hogy mégegyszer ugyanazt a hibát ne, de ha még az is el van titkolva, hogy volt ilyen, akkor a hibákból tanulás az még messzebb van, ez sajnos a bunker-túlélő elméletet igazolja, mert akik tudják, hogy mi a valóság, azok időről időre levonulnak a bunkerba, és újra és újra ők lesznek a főnökök, amikor feljönnek, míg a fent levők rakásra döglenek, vagy kiirtják egymást)

emjé 2011.10.23. 13:25:03

Most is csak rajtunk múlik. Akkor lesznek újra főnökök, ha ismét hagyjuk magunkat leszedálni.

aFenyharcosa 2011.10.24. 21:49:49

Mindenki nezze meg a Melancholiat!!

Rics 2011.10.25. 00:23:20

Én most nézem.

Bácsfyfan 2011.10.27. 00:05:19

A globalizációban az a rossz, hogy azt tették nemzetközivé, (termelés, megszünt az önellátó ország mint fogalom) ami lokális kellene, hogy legyen, és az lett lokális, ami nemzetközi kellene, hogy legyen. (munkavállalás, ami korlátozott, illetve irányított de direkt rosszul, és a törvénykezés, ami km-enként más) Demokrácia meg soha nem volt, csak max a görögöknél, de ott meg még akkor nem a pénzhatalom irányította az államot, az átlagember meg sokkal műveltebb lehetett, mint egy mai átlagember.

Rics 2011.10.27. 08:44:02

Az ókori Görögországban nem volt demokrácia, legfeljebb az ókori görög városállamokban. Ám ott is legfeljebb Athénban. Ám még az athéni demokrácia fénykorában is csak a lakosság 14% élvezhette maradéktalanul ezt a demokráciát.

Jagger 2011.10.27. 10:19:53

Nem tudom ki látta ezt a filmet, de mindenképp érdemes megnézni: http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=86127 Hosszú ideje nem láttam már olyan filmet, ami ennyire nyíltan kimondja azokat a bölcsességeket, amiket minden embernek szem előtt kéne tartania.

emjé 2011.10.27. 11:11:40

"Demokrácia meg soha nem volt" De ha egyszer majd lesz, ilyenekből fog állani a démosz:-))) http://www.youtube.c/watch?v=P3tlxCvAaF0

teGergő 2012.01.04. 16:25:30

2011. szeptember 27. 23:28:28 gyuff "hmh ahogy így olvasom a soraitokat az kívánkozik ki belőlem, hogy ha valaki úgy gondolkozik, hogy csak sötétséggel van körbe véve és hogy ez a szellem-minimalizmus most van a delelőjén, ne csodálkozzon ha elégedetlenül érzi magát, míg egy olyan ember aki úgy áll hozzá, hogy látja a szellemi folytonosságot a történelemben[világítótornyokat] és azt is, hogy ez a tudás sosem volt elveszett [(amit az irányítók sosem szeretnének megemlíteni a múlttal kapcsolatban)], az pedig ne csodálkozzon ha elégedett lett" Erre is csak most reagálok, bocsi. :) Azt nem tudom, hogy ezt mennyire üzented nekem, vagy mennyire csak általánosságban, mindenesetre a soraidhoz annyit hozzátennék, hogy: Most akkor melyik a jobb? Ha valaki nem látja a fényt "az alagút végén", és ezért nincs megelégedve, vagy aki látja, és ezért megvan? Mindkettőből kijöhet egy rossz véglet attól függően, hogy a szubjektív megítélésből adódó látás-nemlátás éppen valótlanság meglátása-e, vagy a valóság meg nem látása. Logikailag szerintem ezek is lehetségesek, de ha az én álláspontomra lennél kíváncsi: Nem biztos, hogy a "szellem minimalizmus most van a delelőjén", sőt, biztos vagyok abban, hogy most többen, és egyre többen kezdenek el ébrdedezni ezen a téren, viszont az a meglátásom, hogy ennek mértéke, és hatásfoka nem elégséges, és az ébredezés ellenére az elbutulás is épp ugyanúgy folyamatban van. Történelmi szempontból lehet, hogy kiemelkedő a jelenlegi "szintlépés", de "az elérni kívánt célhoz" szerintem nem elég. Az emberek egyre fogékonyabbak arra, hogy "szélsőségesebb", mélyebbre vezetőbb infókat is be/el-fogadjanak, ámde a saját tudatosságukkal ettől még mindig elég alacsony szinten teljesítenek, nem állnak a helyzet magaslatán, csak pár lépéssel tovább jutottak, mint mások, de onnantól kezdve ők maguk is megrekedtek. Sötét tudás - az kedvező? Erre, hogy szerintem rengetegen vannak, akik nem is törekszenek a további "szintlépésekre" az internet a "tanúbizonyság(om)".