HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

Utolsó kommentek

Új videó

2011.01.28. 15:54 dangbird

Általában az új videók felkerüléséről nem szoktam értesítőt felrakni a blogra, főleg hogy alig-alig megy fel egy-egy néha a Bonanzára; a mostanit viszont ezúton is ajánlanám mindenkinek. Minden Démoszthenésznél... című előadásában Pap Gábor egy létező, működő általános iskola tanítási módszereiről beszél, ahol szerves tudást oktatnak a gyerekeknek, nagyrészt játékos formában. Pedagógusoknak, szülőknek kötelező, mindenki másnak ajánlott.

És ha már bejegyzek, akkor ajánlanám a frissen felkerült hangfelvételt Somlósi Lajostól is, valamint a Kezdet vagy menekítés című előadást, szintén Pap Gábortól, amely ma estére, legkésőbb holnapra fog felkerülni, és az ősember művészetétől viszi végig motívumok történetét napjainkig.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr666226008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012 2011.01.28. 16:58:53

"ma estére, legkésőbb holnapra fog felkerülni" - felkerült az is.

elbunda 2011.01.28. 22:19:48

Somlósival a tbombán már megismerkedhettem és tényleg nagyon jó, csodálkoztam is hogy nincs bonanzán.Most már van (Y) :D