HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

Utolsó kommentek

 • spike_spiegel: Akkor ez bajos lehet, mert abból kiindulva amit írtál a dolgok létrehozása valószínűleg még inkább... (2018.12.10. 15:52) Az Univerzum
 • dangbird: Na, erre nem tudok tapasztalatból válaszolni, csak elméleti okoskodás szintjén. Az alvás közben, s... (2018.12.10. 15:16) Az Univerzum
 • spike_spiegel: Aha, akkor csak a folyamatok "mellékhatása", de nem ez teszi egyértelművé melyik lesz belőle. De v... (2018.12.10. 14:27) Az Univerzum
 • dangbird: Rosszul fogalmaztam. Az ilyen szokatlan, testi-szerű érzetek az éteri síkon történnek. Az nem azt ... (2018.12.08. 12:03) Az Univerzum
 • spike_spiegel: Köszi, értem, akkor leállok. Fogalmam sincs hogy lehet akkor ezt irányítani. Pedig ezek az OoBE e... (2018.12.07. 09:46) Az Univerzum
 • dangbird: Az az éteri sík. Az asztrálvilágban nem annyira vannak szokatlan tapasztalataink, hiszen életünk 1... (2018.12.06. 18:15) Az Univerzum
 • spike_spiegel: @2012 Blog: "Vándor, azt ne csináld, ugyanis olyankor az éteri síkon lépsz ki, aminek egy csomó ve... (2018.12.06. 16:27) Az Univerzum
 • spike_spiegel: Jól sejtem, hogy Quetzalcóatl és Lemúria között van valami párhuzam? Tezcatlipoca meg talán Atlant... (2018.12.06. 13:41) Az emberiség eredete II: A teljes igazság
 • spike_spiegel: tyűű, hát ez ... undorító (2018.12.03. 08:34) Menetrend (szerk)
 • emberneve.gyufa: www.youtube.com/watch?v=SjESt7qcIMI Na, akkor ennek a szövege lehet más megvilágításba kerül. Ez... (2018.12.01. 21:32) Menetrend (szerk)
 • Milo: Akkor Elon Musk nem hiába magyaráz a Marsról, már lehet járt ott többször is. Mekkora szemfényvesz... (2018.11.28. 07:57) Menetrend (szerk)
 • Milo: Kemény... köszi a választ (2018.11.28. 07:51) Menetrend (szerk)
 • dangbird: Írtam már erről, még az elején, a Technikai fejlődés és űrkutatás, valamint a Mire készülnek a Mar... (2018.11.27. 12:02) Menetrend (szerk)
 • Milo: A Marson már tényleg van emberi jelenlét? Arany Laci már régóta ezt szajkózza ,médiában meg arról ... (2018.11.26. 19:37) Menetrend (szerk)
 • Laco78: @dangbird: Köszi a részletes választ! (2018.11.23. 19:02) A média 2
 • Utolsó 20

Monarch-programozás

2010.07.01. 12:06 dangbird

A most következő bejegyzés egyike lesz a „nehezen feldolgozhatóaknak”: az Irányítók titkait végső soron az is védi, hogy ha egy bizonyosnál nagyobb mélységig ássuk magunkat, olyan bizarr, a normális gondolkodástól annyira eltérő dolgokat fogunk találni, amelyeket a legtöbb ember nem hisz el vagy nem tud felfogni. Programozásról szóló sorozatunk negyedik részében az Irányítók fészkébe fogunk egy rettenetes kirándulást tenni: a kaptárba, melyben szaporodnak s ahonnan a világot irányítják.

Amivel azonosulsz, attól nem félsz. Ez az alapja a többgenerációs bántalmazás (MGA – multi-generational abuse) mechanizmusának. A kisfiú, akit rendszeresen megver az apja, ha egyedül van otthon, és nem látja senki, apja ruháit magára húzza, vagy ha apja dohányzik, titokban rágyújt. Azonosulni akar az agresszorral, félelmét, szorongását így próbálja leküzdeni, feloldani – sikerrel; a pozitív visszacsatolás után pedig ez szándékosan keresett viselkedésmintává válik: a gyerek megveri öccsét, ha az apja az anyját is megüti néha, ő is így fog tenni, s ami a lényeg: felnőtt korában ő is bántalmazni fogja gyerekeit.

Így jön létre a többgenerációs bántalmazás ördögi köre, amely nem várt lehetőséget adott az Irányítóknak önmaguk és kiszolgálószemélyzetük formálására – ennek módszertana pedig a XVIII. század óta fejlődik folyamatosan.

A lehetőség abban rejlik, hogy a bántalmazás áldozatainál a disszociáció képessége fejlődik, az MGA-áldozatoknál pedig már genetikailag öröklődik, így eleve fejlett diszociációs képességgel és hajlammal születnek az Irányító-palánták.

Mi is a disszociáció? Egymáshoz nyilvánvaló módon kapcsolódó tények mélytudati indíttatásból össze nem kapcsolása. A permanens disszociáció pedig: tudathasadás. Egy tipikus példa maga a judeokeresztény vallás: nyilvánvalóan valaki nem hihet egyszerre az Úrban és az Atyában, illetve nem hiheti, hogy a kettő ugyanaz az isten, a keresztény ember pedig pontosan ezt hiszi, mivel születésétől programozták bele ezt a hitet. Az újszülött tudata üres lap, bármivel megtölthető, akár olyan „tudással” is, ami a tapasztalati valóságnak vagy éppen önmagának ellentmond.

A bántalmazás és a disszociáció között azért van összefüggés, mert az ember természetes disszociatív képessége menekülési lehetőséget kínál egy nemkívánatos helyzetből. Ennek közismert példája a Fight Club főszereplője, aki (többek között) az inszomniából menekül ki disszociációval, s amikor a filmben lúggal kezelik a kezét, látható, hogy reflex-szerűen használja menekülésre a disszociatív állapotot. Ez ugyanis, hasonlóan az agresszor említett megszemélyesítéséhez, jutalmazó mechanizmus, tehát ha valakinek egyszer sikerült disszociációval kimenekülnie egy kellemetlen helyzetből, onnantól keresni fogja a disszociatív állapotot – különösen, ha az abból való kilépést pedig büntetjük. Ha egy gyereket elég hosszú ideig bántalmazunk szinte megállás nélkül, egy idő után a tudat fel fogja adni az újraegyesülési kísérleteket, és permanensen hasadt állapotban marad.

A módszer neve: Monarch-programozás. Az Illuminátusok dinasztiái már legalább a XVIII. század óta kísérleteznek vele, az igazi áttörést azonban az 1940-es években érte el Dr. Joseph Mengele. Ő a zsidó gyerekek közül kiválogatta a legintelligensebbeket, s a rajtuk való kísérletezéshez gyakorlatilag carte blanche-t kapott az Irányítóktól: azt csinált velük, amit csak akart. (Az egyik kutatási területe pontosan az volt, hogy felderítse, milyen és mennyi kínzás az, amit még éppen túl lehet élni.) A háború befejeztével az amerikai kormány az operation paperclip keretei között „átmentette” Mengelét Amerikában, ahol a CIA-nál dolgozó kollégáival megosztotta kutatási eredményeit, és kezdetét vette a CIA MK Ultra nevű programja, melynek lényege az volt, hogy az Illuminátus családokon és egyéb dinasztikus rendszerben működő Irányítókon kívül másokat is programozzanak, nagy tömegben. Így rendelkezésre állnak majd kisebb értékű, feláldozható rabszolgák is, s egész kaptártársadalmat tudnak kiépíteni, szaporítókkal (alfák), dolgozókkal (gammák), harcosokkal (delták), stb.

Hogyan történik a Monarch-programozás?

Ideális esetben, amennyiben a teljes kezelést hajtják végre a gyereken, az a fogantatással kezdődik. Maga a fogantatás is történhet speciális körülmények között, ha egy ún. homunculust akarnak létrehozni a programozók. (A homunculus vagy „holdgyermek” egy mágikus operációk sorozatával mesterségesen felépített szellemstruktúra, tehát ez a reinkarnációs folyamat manipulálásának egyik módszere, de erről most itt nem írunk részletesen.) A lényeg, hogy a traumatizálás már az anyaméhben elkezdődik, pánikdrogokkal és tűszúrásokkal. Bizonyos esetekben az agyműködést szabályzó implanto(ka)t már magzatkorban célszerű behelyezni, in utero műtéttel. A gyermek eleve erős disszociatív hajlammal fog világra jönni, főleg ha mindkét szülője MGA-áldozat.

A szülést mesterségesen indítják meg, mégpedig idő előtt. A koraszülöttség a traumatizálás alapvető része, a bőr nincs teljesen kifejlődve, minden érintés fájdalommal jár, így az anyai ölelés is egyszerre fog örömet és fájdalmat okozni – szó szerinti anyai ölelésben viszont nem is lehet része ezeknek a gyerekeknek, a születéskor legalább négy-öt évre elszakadnak a szüleiktől, pótszülőjük az ún. kezelő (handler) lesz, aki a tényleges programozást végzi.

A kezelő az első másfél évben a világ minden szeretetével elhalmozza a gyereket. Közben intenzív képzés indul meg, melynek pontos menetét, irányát az ún. PAS-teszt (Personality Assessment System) dönti el; erre főleg akkor van szükség, ha a gyermek nem homunculus, hiszen ha az, a programozó tudja, mit rakott össze, a PAS-rendszer legfeljebb a sikeresség teszteléséhez kell. A PAS teljes egészében elektródákkal ill. a gyermek elé vetített képekkel működik, így már egyhónapos korban is alkalmazható. A PAS teszt fogja eldönteni, hogy az újszülött milyen funkciót fog betölteni a kaptárban: popzenész lesz belőle vagy asztrofizikus, titkosügynök, stb.

Másfél éves korban jön el a fordulópont. A gyereket ekkor ideiglenesen elszakítják a kezelőtől. Ketrecbe zárják, s a bántalmazás elkezdődik. A CIA tudósai már az 50-es években rájöttek, hogy nem minden esetben szükséges egymástól izolálva tartani a ketreceket: adott esetben az egyik gyerek bántalmazása a szomszéd ketrecekben lévő gyerekeket is traumatizálja – bár van olyan, akinek a magány, az elszigeteltség okoz nagyobb traumát (ez a PAS alapján könnyen eltönthető, amennyiben internalizáló vagy externalizáló típus az illető). Egy „kimentett”, deprogramozott rabszolga beszámolt egy katonai bázisról Amerikában, ahol egy használaton kívüli hangárban több ezer ketrec vette körül az övét. S nem ez az egyetlen hely – jópár tucat programozással foglalkozó létesítmény van a Földön. (Tudomásunk szerint Magyarországon nincs, az itteni rabszolgákat a rendszerváltás előtt a Szovjetunióban programozták.)

A bántalmazás lehet szúrás vagy vágás, verés, nemi erőszak, de a „kifinomult” módszerek tárháza végtelen: vízbe fojtogatják a gyereket, élve eltemetik, kígyókkal teli verembe lökik, elektrosokkolóval felfegyverzett, idomított majommal zárják össze – az elektrosokk egyébként is gyakori és kedvelt módszer a programozásnál. A kínzásoknak általában akkor van vége, ha a gyerek mazgati pózt vesz fel és abban „lefagy”, nem reagál külső ingerre. Ekkor egy erőteljesen disszociatív állapotba jutott el.

Az így „felpuhított” gyerek aztán kap egy erős drogkoktélt, ami megakadályozza, hogy a következő percekben elveszítse az eszméletét, s ekkor végtelen örömére és megkönnyebbülésére feltűnik a színen kezelője. (Frissítés: ma már lehetséges mikrohullámmal is meggátolni, hogy valaki elaludjon vagy elájuljon.)

Az eszméletvesztés, melyet a drogok meggátolnak, sok esetben nem a fizikai fájdalomtól következne be – hiszen sokszor „csak” egy sima nemi erőszak következik –, hanem attól a traumától, amit az a tény okoz, hogy a bántalmazást innentől a kezelő folytatja. Az egyetlen ember, akiben a gyerek bízhatott, akinek a visszatérését várta, szintén ellene fordul. Ettől a ponttól kezdve jön létre a végleges tudathasadát, különösen azért, mert innentől kezdve a kezelő, ambivalens viselkedésen keresztül, szeretet-gyűlölet kapcsolatban lesz a gyerekkel, ami biztosítja a folyamatos disszociációt.

Innentől a kezelő annyi töredékszemélyiség (alter) létrehozására képes, amennyire csak az adott programozási mintánál szükség van. Az alterek nem önálló személyiségek, melyekből több él a betegben – pont ez a programozás lényege. Az alterek töredékek, akik keresik az egységet, de mivel a többi altertől traumán keresztül elszigetelve tartják őket, a kezelővel pedig folyamatos, közeli kapcsolatban vannak, így a kezelővel fognak gondolatban „egyesülni”, vagyis a kezelő pszicéjének részeként fognak funkcionálni, innentől pedig a kezelőnek végtelen hatalma van fölöttük.

A kezelő és a rabszolga közötti életkor-különbségből adódik, hogy a rabszolgák általában túlélik kezelőjüket – kivéve az „eldobható” modelleket, pl. öngyilkos merénylők vagy szexrabszolgák (Béták) –, valamint egyébként is kényelmesebb állapot, ha a rabszolgának saját kezelője mellett tudnak parancsolni a programozók ill. a magasabb szintű Irányítók, így a kezelő feladata, miután a megfelelő „rendszert” beleprogramozta a rabszolgába és rögzítette, hogy a rendszer egyes funkcióihoz parancskódokat rendeljen és rögzítsen, részben az előző bejegyzésben említett horgonyzás technikájával. (A horgonyzás, mint láthattuk, még egy egész-séges emberen is jól működik, egy önálló létezésre képtelen alter esetében nyilván hatványozottan hatékony.) A parancskódok egy része személyre szabott, egy más része univerzális, minden adott szintű és típusú rabszolgában benne van. Innentől kezdve, aki kölcsönkapja a kezelőtől azt a kis füzetet, amelyben a parancskódok vannak felírva, az kölcsönkapta az adott rabszolgát.A legtöbb rabszolga nem tudja önmagáról, hogy programozták. Van egy, néha több felszíni alter, amelyik a testet birtokolja a nap nagy részében, ez egy viszonylag jól funkcionáló, összetett személyiség, s ő hiszi magát a teljes/valós személyiségnek. A programozás és a többi alter emlékei blokkolva vannak, ennek a blokkolásnak a feloldása akár halállal is járhat. A kezelők, a programozók, magasabb szintű Irányítók, akik ismerik a programozás módszertanát és szokásrendjét, szükségszerűen tudják önmagukról, hogy őket is programozták, azonban nekik is van egy front-alterjük, akik önmagát valósnak hiszi, noha közben pontosan tudja, mi az, hogy a front-alter. (Igen, ez a disszociáció!)

Azok az implantok, melyek elősegítik a hasadt személyiség (MPD – Multiple Personality Disorder) kialakulását (lásd a videó példáját), főleg akkor hasznosak, ha valakit nem születésétől programoztak, hanem később, kisgyerekkorában vontak be a programba (ez elég ritka). Ennek annyi a gyengéje, hogy ha az implant tönkremegy (pl. szándékosan tönkreteszik, hiszen vannak emberek, akik deprogramozással foglalkoznak), az alterek könnyedén egyesülni tudnak halál vagy egyéb mellékhatás nélkül – a programozott rendszerben normálisan jelen lévő csapdák hatástalanítódnak. (Az egyik ilyen csapda egy mélyre helyezett, a test fölötti vezérlést normálisan soha meg nem kapó alter, amelyik valósnak hiszi önmagát, s emlékei is vannak a programozás egyes részleteiről. Ha a deprogramozónak sikerül erre rábukkanni, azt hiszi, hogy megtalálta a rendszer magját, s hónapokra megakad a kezeléssel.)

Az implantok mellett a fizikai beavatkozás egy másik módja az agytörzs műtéti megsebzése. A megrongált rész újraépül, mégpedig erősebb struktúrával, több szinapszissal, mint korábban. Ehhez hasonlóan lehetséges az emberi izomszövet mikrohullámmal való roncsolása, melynek nyomán erősebb izomrostok fognak nőni – így lehet az ember testi erejét növelni úgy, hogy jelentős mennyiségű időt és energiát spórolunk meg a fizikai képzésen. (Figyelem! Senki ne dugja a karját a mikróba! :)

Miközben a manipulált tömegek egyre silányabb nevelést kapnak, Moriah kaptárának képzési módszerei folyamatosan fejlődnek. Az Irányító-palánták egy része már egy éves kora előtt tud olvasni, s általában, egész gyerekkorában rendkívüli mennyiségű képességfejlesztő játékban, gyakorlatban van része. Míg minket rávettek, hogy több tízezer év hagyományával szakítva a gyermekeinket műanyagból készült rácsos kiságyba tegyük, addig ők nagyon jól tudják, hogy a bölcső jelentős mértékben hozzájárul a mozgáskoordináció kifejlődéséhez. Azért is írtuk meg ezt a cikket, hogy a szabadságért küzdeni akaró-próbáló emberek egy kicsit jobban átlássák, mivel is állunk szemben. Becslés szerint legalább hárommillió programozott rabszolga él a Földön, annak ügyében inkább nem is találgatnánk, ezek közül hány Delta. Minden magyar szülőnek óriási a felelőssége, hogy ha a Monarch-programozott rabszolgákkal nem is tudja felvenni a versenyt, legalább életképes legyen az a szerencsétlen gyerek, mosogatógép, mobiltelefon és mikrózható zacskós leves nélkül is. A most felnövő generáció fogja megvívni a végső harcot, nem a miénk.

Ui: Ha egy deprogramozott személy olvassa ezt a cikket és úgy döntene, megosztaná az országgal a történetét, vagy már korábban is próbálta, de mindenhol falakba ütközött, keressen meg minket e-mailben! Mi készen állunk bármilyen önvallomást vagy egy riportfilmet nyilvánosságra hozni az ügyben.

SZERK: Végre-valahára felraktam Fritz Springmeyer 750 oldalas angol nyelvű "Monarch-bibliáját", melyből gyakorlatilag a legapróbb részletekig minden fortélya kiderül ennek a technikának. Ha valaki lefordítaná magyarra - tegye, aztán küldje el (Drábik Jánosnak is, nekem is). Vigyázat! Ha valakinél a legcsekélyebb gyanúja fennáll annak, hogy programozták, ne olvassa el ezt a könyvet, veszélyes lehet.

The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave

172 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr556226040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spike 2010.07.03. 19:33:39

"Akit vernek, az verni fog." - ez egyáltalán nem biztos.nálam meg is dőlt az állítás, soha nem vertem meg senkit, ha nem számítjuk az önvédelmet.egyáltalán nem vagyok verekedős.bár nem nevezném verésnek amit én gyerekkoromban kaptam, mondhatni inkább legyintés volt ami az arcomon ért véget :D és hatásos volt mert egyből abbahagytam.Bruce Lipton az előadásában azt mondta, hogy ahogy te neveled a gyereked ő is úgy fogja.de én nem csak ezért mondom azt amit, mert engem így neveltek, hanem át is gondoltam, és a magam példáját tekintve egyáltalán nem tartom károsnak, vagy erőszaknak, más módszereket meg nem látom hatásosnak. a zene témában egyetértek, nem verseny.mindenki azt adja ki ami benne rejlik.sajnos sokan versenynek fogja fel, próbáltam jamelni néhány tehetséges emberrel, aki nem volt képes egyenrangúként kezelni mindenkit, és kb maxra felnyomta az erősítőjét, senki nem hallatszott rajta kívül.annyira azért nem volt jó, mint amennyire előadta, de béna sem volt.szerintem mindenki más-más stílust érez jobban.van aki sok sablont használ az impróiba, tehetségesnek tűnik, de nem az, csak begyakorolt pár dolgot.egy óra alatt rá lehet jönni.a mai mainstream médiában nem látni sok tehetséget, sőt... jó ha akad.

b_alin 2010.07.03. 19:38:34

Mindegy hogy ki milyen sikert ér el, az hogy egymáshoz méregetjük magunkat, alapból hülyeség. A versenyszerű sportnak nincs értleme, mert a végén úgyis az lesz a bajnok akinek jók az adottságai. Sokkal több értelme van ha magadhoz képest tudsz jobb lenni, és van belőle sikerélményed. Ha fejlődsz, akkor úton vagy. A megérkezés maga az utazás lényegében, és nem az hogy mások mit gondolnak arról amit csinálsz. Ha zavar hogy vannak nálad jobbak, soha a büdös életben nem békülsz ki magaddal. Inkább csináld szarul, és hidd azt hogy kurvajó vagy, minthogy ott légy egy erős középmezőnyben, és hosszútávon tökretedd magad a túlzott önkritikával! Ha szar vagy, ha jó vagy végül mindegy lesz, mindenki rájön hogy a siker nem tesz boldoggá, csak az ha megtanulod szeretni azt ami vagy. Mindegy hogy még nem vagy elég jó, vagy már nem vagy elég jó. Akik befutnak, azok vagy rájönnek erre, vagy végignézik a saját hanyattlásukat, mindezt azért mert él bennük egy illúzió, hogy a társadalmi megítélés az valódi érték.

seh 2010.07.03. 19:40:00

Vándor, tökéletes példa erre a nyelvtanulás. Van, aki soha nem tud megtanulni, bármennyit is tanul. Ezekből élnek a nyelviskolák. Van, aki észre sem veszi és ráragad a nyelv, könnyedén megérti és beszéli. Ez az igazi tehetség. Vannak olyanok, akik a két előbbi között helyezkednek el, ezek a tehetségtelen, de szorgalmas emberek. Megtanulják a nyelvet egy bizonyos szintig, mert esetleg jó a memóriájuk, de nincs fülük még a kiejtéshez sem, nem éreznek rá dolgokra, csak a papírformáját ismerik a nyelvnek. A hallás utáni értés is már nehézkesen megy. Ezek meg is rekednek egy adott szinten. Maximum a középfokig jutnak el. A sors fintora, hogy vannak ilyen nyelvtanárok is, akik szorgalomból lediplomáztak, de ....

cath 2010.07.03. 20:18:24

spike, a hisztivel kapcsolatban nálunk az használt, hogy egy darabig kérleltem hogy hagyja abba, vagy megpróbáltam elterelni. Ha nem ment, akkor megvártam (akár a tesco közepén is) hogy a padlóra lefekszik és hisztizve veri magát.... Amint idegen nénik odajöttek, hogy hát mi van ezzel a kisfiúval, azonnal felkelt és jött velem tovább. (ez mndjuk vidéken volt, itt biztos nem jöttek volna ide a tescóban :))) A "valamit akarok" cukrot csokit, hisztit eleve el se kezdtük, mivel ha megyünk vásárolni, akkor ő is választhat egy valamit (kibaszás lenne ha mi telepakoljuk a kosarat szükséges dolgokkal, ő meg nem tehet bele semmit, mivel ő nem tudja, hogy a kenyér szükséges csak azt látja hgY mi bizony mennyi mindent veszünk)- ha többet akar venni (több csoki több cukor) akkor megmondom hogy választhat és majd másnap vesszük meg a másikat ha majd másnap is azt akarja :). Egyébb akaratnyilvánításokban meg mérlegelni kell, mert van ám amikor a gyereknek van igaza hogy hisztizik (mert előtte megigértük, tegnap úgy csináltuk, mondtam hogy majd úgy lesz stb.)

zui 2010.07.03. 20:34:37

Bocs, Prágagyár, anonim én voltam és észre sem vettem.:) Nem tudom, hogy a versenyeztetés melyik program része, de az irányítóknak ez az egyik adu ászuk. Már óvodás korban kezdődik és véget sem ér csak a halállal. ( Nézd milyen cuki, milyen ügyesen mond verset, milyen szépen énekel....) Minden verseny öncélú. Aki pedig alapból nem akar versenyezni, arra keserves iskola vár. Hová is vezetett ez a nagy verseny? A mocsokba, mert az embert önzővé és ítélkezővé tette. Meg kell nézni mennyi a magányos ember! Miért kell embereket isteníteni, mert valamiben jobbak az átlagnál, és miért kell másokat a földbe tiporni, mert kevesebbek az átlagnál, és miért középszerű átlagosnak lenni? Csakis azért, hogy egyik se találja meg Önmagát, a belső hangját, s az irányítóknak további játszadozási lehetőséget adjanak.

Alienexperiment 2010.07.03. 21:47:45

Hollywood felkészíti a nézőket a valóságra?: http://www.rtlklub.hu/sorozatok/chuck/cikk/265801 Van egy sorozat is, a címe nem ugrik be, de egy átlagember (valami biztosítási ügynök, vagy hasonló) aki egyszer valahol Oroszországban tér magához, és nem tudja, hogy került oda, és mit csinált ott. Utána rájön, hogy több személyisége van, és néha egyikből átmegy a másikba, a legrosszabb pillanatban. Tudja valaki a címét? (rtl-engy tv2-őn ment ebben az évben) Alienexperiment

Alienexperiment 2010.07.03. 21:48:22

Ez sem semmi:http://www.hiddenmysteries.org/themagazine/vol14/articles/project-monarch.shtml Alienexperiment

Kang the Conqueror 2010.07.04. 03:59:28

"Amit a gyerek lát, azt a gyerek csinálja." Főleg a CIGÁNYOK esetében. Nincs olyan CIGÁNY fattyú, aki ne folytatná azt a semmirekellő, teljesen haszontalan életet, mint a szülei. Csak valaki tovább fejlődik és sokkal jobb késes, borotvás CIGÁNY lesz, sokkal jobb uzsorás, sokkal jobb tolvaj, betörő, gyilkos, s sokkal erőszakosabb állat lesz. Ebben képesek fejlődni. M.A. a CIGÁNYOK milyen programban "vesznek részt" mellesleg? Hmm... :)

Alienexperimment 2010.07.04. 11:16:43

EBBEN: http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/8/3/1/BIG_0007798831.gif Alienexperiment

Alienexperiment 2010.07.04. 11:33:42

Itt azt írják, hogy amikor többfelé esik a személyiség, akkor hozzákapcsolnak démonokat? http://www.hiddenmysteries.org/themagazine/vol14/articles/project-monarch.shtml Project MONARCH could be best described as a form of structured dissociation and occultic integration, in order to compartmentalize the mind into multiple personalities within a systematic framework. During this process, a Satanic ritual, usually including Cabalistic mysticism, is performed with the purpose of attaching a particular demon or group of demons to the corresponding alter(s). Of course, most skeptics would view this as simply a means to enhance trauma within the victim. negating any irrational belief that demonic possession actually occurs. Ez még rosszabbul hangzik. Alienexperiment

zui 2010.07.04. 12:57:20

"Okkult tudományok Napjainkban újra felélénkült a spirituális tapasztalatok és élmények iránti keresés, ugyanakkor felettébb divatossá vált a keresők körében az okkultizmussal való foglalkozás, illetve az úgynevezett okkult erők iránti vágyakozás. Az ősi spirituális hagyományok minden korban elítélték az okkult praktikákat és a keresőket soha nem bátorították arra, hogy érdeklődésüket a különböző okkult természetű erőkre pazarolják Elsősorban azért nem ajánlatosak az ilyen irányú tevékenységek, mert elvonják a keresők figyelmét az igazi célról, amely az igazság megtapasztalása és az Önmegvalósulás realizálása, elérése. Másodsorban azért, mert az „erők” iránti vágyakozás és erőfeszítés az egót táplálja és lehetőséget ad az egónak, hogy előbb-utóbb átvegye a személyiség feletti korlátlan hatalmat. Közismert példa Goethe Faustja, aki az erők birtoklásáért cserébe eladta a lelkét, vagy Shakespare Machbetje akinek bukását az okkult erőkkel őt megkísértő boszorkányok okozták. Az igazi mesterek és keresők sohasem próbálták ezeknek az erőknek az akaratlagos elérését, nem fordítottak semmilyen erőfeszítést az okkult tudományok megismerésére, mivel tudták, hogy mindezek valójában az anyagi, materiális világ jelenségei közé tartoznak, abba a dimenzióba amelyet valójában transzcendálni, meghaladni kell az Önmegvalósulás keresőjének." forrás: http://www.jogameditacio.hu/macska/megtekint.php?sorszam=127

M.A. 2010.07.04. 13:05:37

Kang: de van olyan cigány, amelyik nem követi a szülei példáját, a putriban vagy intézetben nőtt fel és mégis beilleszkedik, csak nagyon kevés. "a CIGÁNYOK milyen programban "vesznek részt" mellesleg? Hmm... " - a magyarság felszámolása nevű programban. Addig már nem terjed az agyuk, hogy utánunk egyből ők következnek.

Kang the Conqueror 2010.07.04. 13:23:53

Rendben, igazad van. Előfordul olyan cigány, aki hajlandó beilleszkedni; vannak ilyen téren kellemes csalódásaim; de sokkal több a kellemetlen tapasztalat. "addig már nem terjed az agyuk" Miért, addig terjed, hogy rájöjjenek, hogy mire használják őket?

pff 2010.07.04. 13:48:11

Mé a Magyaroknak kiterjed addig hogy ezt észrevegyék?(rajtunk kívül).Ne kategorizáljunk.

Kang the Conqueror 2010.07.04. 21:52:00

Pedig léteznek kategóriák, ha rettentően fáj, akkor is. Egyébként a "mé", az milyen szó, valami latin? Nem ismerem!

M.A. 2010.07.04. 21:57:02

"De" franciául (mais), "én" szanszkritul.

seh 2010.07.04. 23:35:31

"Egyébként a "mé", az milyen szó, valami latin? Nem ismerem!" Kang, te is nagyon jól tudod, hogy az ÉLŐ magyar nyelvhez tartozik, ahhoz a magyar nyelvhez, amelynek szabályait nem más anyanyelvűek határozták meg. Ahhoz, amelyik folyamatosan mozog, változik. Természetesen nem található meg a fennkölt irodalmi alkotásokban, de a beszélt nyelvben jelen van. Ideje lenne kicsit ellátogatni más, magyarok lakta vidékekre is. Például Erdélybe, Felvidékre, Kárpátaljára .... stb :) :)

seh 2010.07.04. 23:36:31

De ha még így sem jöttél rá, akkor elárulom. Azt jelenti, hogy: MIÉRT

Kang the Conqueror 2010.07.05. 00:02:35

Nahát!

PL 2010.07.05. 02:43:36

Szállást intézek :) Az ilyen szintü beszèlgetèst nem èri meg holmi "mè"-re elterelni. Koncentràljunk a cikkre ès mondanivAlójàra.

szakal 2010.07.05. 08:59:26

No. 4 napja rágódom ezen a cikken. A téma (tudat-programozás) elég érintőlegesen érdekel, a témával vagy 25 éve nem foglalkoztam. Akkoriban még nem volt ennyire definiált a dolog :D De ez most kiakasztott. A többi programozási módot elviselem, mert az ember együttműködése kell hozzá. (jó esetben elkerülhető, vagy ellent lehet állni) De legalább tenni lehet valamit ellen. De ez... Magatehetetlen, önvédelemre képtelen emberkék, áááá!!!!!!! (milliószámra ááááá!!!!!) No mindegy. Ezen elszöttyögök egyedül. Viszont ami kérdés. A közelmúlt időszakában több "(l)éle(k)t-idegen" bűncselekmény történt. (pld. egyetemista lövöldöző, pap(!)-papa megöli fiait aztán magát, emberke felgyújtja magát és leugrik a hídról ) Mindegyik jellemzője. Pszichiátriai kezelés alatt álltak. Kiengedték őket. No! Most ezek csak "dilisek" vagy valami folyik a felnőtt pszichiátriákon? Az esetek nekem erősen "érdekesek". Szkizoidoknak voltak "felismerve", és félre kezelték őket, ami miatt aktivizálódtak, vagy tesztelik a felnőtt programozást? (ne feledjük a diliházakról elég sok feljelentés született mostanában az ápolók erőszakos viselkedése miatt) annyit nem ér (nekem) hogy komolyabban bele ássam magam, de azért érdekel a téma, hátha foglalkozott vele valaki. Minden esetre messzire fogom kerülni a diliházakat. ;)

Lili 2010.07.05. 10:12:49

Elég baj az, ha skizoidnak diagnosztizálták őket. A skizoid személyiségzavar nem is igazán zavar szerintem, azt leszámítva, hogy erősen társaságkerülő az ilyen ember. De ez maximum a rá csimpaszkodóaknak probléma, ő maga egész jól elvan így. Nemrégóta közelebbről is ismerek egy ilyen embert, egy az egyben hozza a tipikus viselkedésmintákat. De hogy bekkattanna, és ölne, vagy leugrana valahonnan, ezt nem tudom elképzelni. Előbb hal bele a piálásba. :) Feldmár jutott még eszembe, ő azt mondja, hogy az elmegyógyintézet rosszabb, mint a börtön. Bizonyára nem véletlenül.

zui 2010.07.05. 10:19:36

Még azt is mondta,hogy ha véletlenül bekattana ( ez bárkinél összejöhet!), akkor semmiképp ne vigyék pszichiátriára!

Lili 2010.07.05. 10:27:59

Pszichiátria témához: www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/bortonor-es-gyontatoatya.php www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/pszichiatria-es-horror.htm

lololok 2010.07.05. 11:07:39

A francia "de" kiejtése "me", nem "mé". Há.

Kappa 2010.07.05. 20:13:40

Idézek egy hozzászólásból (nem enyémből) a 3dikvilaghaboru honlapról: Én Erdélyben élek, pontosabban Csíkszentdomokoson, tudnillik egy nagyon dimbes dombos hely, tele van nagy hegyekkel, hiszen a Keleti kárpátok kozepén van, amiota megszulettem (1990)nagyon gyakran hallok egy kőrő amire rá van irva hogy: "a III. világháborut csak itt lehet tulélni Nagyhagymás lábálán" Nagyhagymás egy nagy hegység, sziklás hegy( hasonlo hely mint pl:Svájc )ez az irás: az ősi Székely ROVÁS IRÁSSAL VAN RÁ IRVA!!!!! rá vésve egy kőtáblára.... székely rovás irást nagyon rőg hogy használtak itt, 2 világhábori előtti időkben. Szerintem nagyon érdekes lehet ennek a története és én 10 km re lakok ettől a táblátol.

Alienexperiment 2010.07.05. 21:20:53

Fotót kérünk, meg pontos GPS koordinátákat! Alienexperiment

vica 2010.07.05. 21:21:54

M.A. Utalhat a nem-atlantiszi irányításra, hogy úgy élünk (a családommal), mintha egy oázis lenne ebben az el**szott világban? Különben nem is olyan nehéz kiiktatni a sok vackot ami éri/érné a gyerekeket és minket. Egyszer kell elkezdeni, utána olyan mintha segítenének "valakik". Talán fényesék?:)

cath 2010.07.05. 23:31:13

Meg egy menedékházat ott.

steinerista 2010.07.05. 23:59:47

Csípte itt valaki a twin peakset? Abban sorozatban Windom Earle volt az ideális monarch rabszolga, aki épp megszökött az elmegyógyintézetből, ahová bezárták (virágnyelven persze, szóval a kezelője engedte ki, talán meghalt?) és egyből sakkjátszmába (!) kényszerítette Dale Coopert. Ezalatt pedig Leot programozta saját kis lakájának, szeretet-gyűlölet módszerrel, a twin peaksben mindez baromi jól van bemutatva. Leo egyébként a hajdani oroszlánt szimbolizálja, amit idők során folyamatosan amortizálnak és végül mk-ultra módszerekkel kényszerítenek térdre. Rengeteg ilyesmi van abban a sorozatban. Lynch filmjei kivétel nélkül mk-ultra cuccok, állítólag a mulholland drive a legfontosabb ilyen, de az a film nem tetszett (a twin peaks-szel ellentétben), szóval nem nagyon nézegettem, nem tudom.

Lili 2010.07.06. 09:19:46

hasznos szamomra ez a komment, erdekes irast talaltam altala. Kicsit zavaro, hogy tobb kedvenc filmem ertelmezheto igy. Ezt a mintat keresem a filmekben, vagy mi? Kiegeszitenem az alabbi cikk felsorolasat meg a Dark Cityvel, a Thirteenth Floorral, a The Machinisttel, amit erintolegesen meg is emlit. Beugrik meg a Memento es a hamarosan bemutatasra kerulo Inception. (mikor lesz mar julius 22?!) in2worlds.net/mind-control-themes-and-programming-triggers-in-movies

Lili 2010.07.06. 10:24:11

apropo filmek, Anthony Hopkins epp a Neprajzi Muzeumban forgat

vica 2010.07.06. 12:13:24

Az Inceptiont én is várom! Bár lehet, hogy az a fajta film lesz, ahol az igazság apró magja köré tesznek egy halom hülyeséget is. Aztán győzzük kibogozni, hogy mi valós, mi nem.

vica 2010.07.06. 12:14:31

Ja, és a beágyazott videót le tudná valaki fordítani? Vagy legalább hogy kb miről szól. Az írott angolt még csak kibogozom, de valószínűleg nem én vagyok az egyetlen aki nem perfekt angol.

Vándor 2010.07.06. 13:22:29

vica: Nagy vonalakban: A fickónak autóbalesete volt, ami után bevitték MRI-re. Az MRI hatására elromlott az egyik koponya (agy)-implantátuma, ami arra szolgált, hogy elkülönítse az emlékeket, amikre nem kéne, hogy emlékezzen. Ekkor rájött, hogy a rémálmai valódi emlékek voltak, melyek a különböző személyiségeitől származnak. Ezek után kiderítette, hogy implantátuma is van, és persze nem emlékszik, hogy ezeket mikor kapta. Ezek után elmondja kb. ugyanazt, ami a cikkbe van: "trauma-alapú" kínzásnak vetették alá, szögeket nyomtak a körme alá, stb., és drog-koktélt kapott, amitől nem tudott elájulni. Ettől a pszichéjének 2 választása marad: szétválik, vagy meghal. Utána elmondja, hogy sokat harcolt különféle csatákban/háborúban a világ minden táján, különféle állami szervek megbízásából (ezek azok az emlékek, amiket most nyert vissza, és amikre eddig nem emlékezett), habár sosem volt tagja a hadseregnek. Viszont őt is kiképezték. Nagyjából ennyi.

Vándor 2010.07.06. 13:23:33

*"...ezek után kiderítette, hogy TÖBB implantátuma is van..."

M.A. 2010.07.06. 13:28:49

Twin Peaksben az a durva, hogy David Lynch elmegyógyintézetben is dolgozott ápolóként, és a valós élményeit dolgozta fel a sorozatban. (Minden szereplő az elmebetegség egy tipikus válfaját testesíti meg, Cooper az egyetlen egészséges, de persze a végére ő is megőrül.)

M.A. 2010.07.06. 13:36:05

Ja igen, ami még nagyon kimaradt a felsorolásból, az a Star Trek. Van egy Data nevű programozás, amikor az illető azt hiszi magáról, hogy ő Data hadnagy, és fotografikus memóriája van többek között. És minden alkalommal, mikor az illető Star Treket lát, az megerősíti a programozást. Egyébként a DS9 6x18 - Inquisition c. epizódjában a föderációs titkosszolgálat (Section 31) vezetője azzal gyanúsítja meg Dr. Bashirt, hogy a Domínium Monarch-programozta (nem ezt a kifejezést használja, hanem azt, hogy "engrammatic dissociation"), és nem tudja magáról, hogy ügynök. Egyébként Bashirt génmanipulálták, ezért (lenne) képes a disszociációra és neki is fotografikus memóriája van.

M.A. 2010.07.06. 14:09:42

Egyébként meglepődnék, ha az Avatar nem lenne programozási téma. "One life ends, another begins", mondja Jake az elején, a vége pedig szemkinyitás, ami egyrészt nyilvánvalóan Lost-homage (utána ugyanúgy jön az arcunkba az AVATAR szó, ahogy a Lost-epizódok végén szokott a LOST), másrészt az "open your eyes" kifejezés és a kinyíló szemek közelképei is programozási triggerek.

Lili 2010.07.06. 14:19:14

Pont ezért volt furcsa számomra, hogy miért dicsértétek Nándival kórusban valamelyik rádióban.

M.A. 2010.07.06. 14:36:40

A Fight Clubot meg a Matrixot is dicsérjük, pedig azok is programozós filmek...

prágagyár 2010.07.06. 14:40:59

A Szent Hegyről mi a véleményetek? http://www.imdb.com/title/tt0071615/

Lili 2010.07.06. 14:56:08

Na és a Juno Reactor - God is God klipjéről? http://www.youtube.com/watch?v=5144-MQV0bU

steinerista 2010.07.06. 15:51:12

Avatar: az összes plakáton/borítóterven csak egy szeme látható az idegennek. Az egész film erősen emberellenes, azt az érzést erősíti, hogy az ember egy igen nagy hulladék szemétláda (talán van benne valami, de ez így elég sarkos, nem értek egyet) és ha megjönnek az idegenek, akkor alapból úgy kapcsoljunk velük kapcsolatban, hogy ők jobbak, tisztábbak, mint az ember, tehát illik alárendelnünk magunkat, ha mi is tiszták és jók akarunk lenni. Ellenkező esetben mi is olyanok leszünk, mint a filmbéli katonákok. A zavart szexuális töltetről ne is beszéljünk. Tökmindegy jó film-e, vagy nem, gyakorlatilag egy üzenet és nekem hollywood ne üzengessen semmit, mert onnan jó nem jöhet és punktum :)

steinerista 2010.07.06. 15:53:35

Twin peakset meg nézhetem meg megint, nem nyugszom amíg nem tudom mindegyik szereplőről, hogy milyen agybajt mutat :)

Lili 2010.07.06. 15:57:30

esetleg megvan dvd-n / elkerhetem?

steinerista 2010.07.06. 16:03:48

Mit? Twin peakset, avatart, vagy a teljes monty python repülő cirkusz sorozatot?

Lili 2010.07.06. 16:07:16

Avatart mar lattam.. szep volt, kek volt. Monty Pythont meg nem felejtetted el? :) de kar... :P A Twin Peaks-re gondoltam.

M.A. 2010.07.06. 16:08:15

Nekem megvan DVD-Rip formában.

steinerista 2010.07.06. 16:21:17

Akkor megúsztam a dvd irkálást :) Egyébként még mindig rengetegen seedelik torrenteken is.

prágagyár 2010.07.06. 16:41:38

Őszintén szerintem az Avatarból ha levonod az ilyenolyan számítógépes csúcstechnikákat kb. egy vásári giccs színvonalán van. Nem tudom, ki volt a dramaturg de az idegenek kb. annyira voltak egzotikusak mintha összeraktál volna egy nagyvárosi rasztafárit, egy aluljárózenész indiánt meg egy kávéházi new age urbánbölcsészt. Az egész filmből ordított az amerikaiság, az összes zegéből-zugából, még az űrnövények is egy elborultabb tropical-témás dizsi hangulatát juttatták eszembe. Sztem egy esztétikai gyalázat. Azzal a mozzanatával viszont, hogy az emberiség egy 'nagy hulladék szemtétláda' valahol egyetértek. Főleg ha az adott, amerikás kontextusában vesszük a dolgokat. Ahelyett hogy a mai 'vezető' emberiség legyőzné, eltakarítaná, kordában tartaná mohóságát, rendszereket épít belőle, törvényeket, de még erkölcsöt is. Aztán ez van védve joggal, hatósággal, pénzzel, fegyverrel és agymosással kényszeríti ki a népétől, igazodjon csak ehhez. A ciki hogy az önzés, a mohóság hosszú távon nem egy kifizetődő dolog. Ha a legegyszerűbbet mondjam, iszonyat sok szemetet termel. Legyen szó mentális szemétről vagy fizikai, lassan lebomlós szemétről, ezek újabb mohóságokkal, trükösebb törvényekkel, innovatív agymosásokkal nem oldódnak meg. A rendszer nem stabil. Folyamatosan omladozik. Aki a vágyai és a tömeg után megy, megfullad a szemétben. Igazából az baszarintja a csőrömet hogy manapság egy korrekt filmet sem látok, ami az örök mértékhez igazodna. Csak mennek a szeszélyek, a divatos rigolyák és az úgymaradások után, választást sem adva az egyszeri mozibajárónak hogy rádöbbenjen, a szabadság látszata alatt mennyi kényszerszokás rácsozza be elméjét és szellemét. Az új DiCaprióra kíváncsi vagyok mondjuk nem várok sokat. Talán lesz benne egy-két látványos rész, mint mondjuk a Terminátor 4-ben amikor lezuhan a repülő. Esetleg egy-két csilivili okkult/ezos kiszólás. Addig is a hal feje röhög, mi meg várjuk a vízöntőt hátha elmossa ezt a rengeteg trágyát amivel körbebástyázta magát a Nyugati ember. Lili, úúú ez nagyon nagy! :) Nem ismertem a nótát, de a Gránátalma színe az egy kimagaslóan remek mozi! Érdekes, hogy új értelmet kapnak, 'megnyugatosodnak' a jelenetek, ahogy felgyorsítják és megváltoztatják a sorrendet. Van itt szerelem, háború, bőség, család, szex, minnen. A látók maradnak talpon. Meg sok itt a szar dolog. Nekem ezt mondja a klip.

Lili 2010.07.06. 16:48:40

prágagyár, ha szándékozol menni a blogtalálkozóra, szólj, jövök és hallgatlak :)

Lili 2010.07.06. 16:50:04

Egyébként szerintem az örök mérték szerint, ahogy írtad, nem lehet kifizetődő játékfilmet csinálni. De hátha valaki tud ellenpéldát..

prágagyár 2010.07.06. 17:01:54

régebben azért sikerült, elég gyakran :) hu.wikipedia.org/wiki/Michelangelo_Antonioni hu.wikipedia.org/wiki/Ingmar_Bergman hu.wikipedia.org/wiki/Stanley_Kubrick hu.wikipedia.org/wiki/Federico_Fellini hu.wikipedia.org/wiki/Andrej_Arszenyjevics_Tarkovszkij Sőt, sztem a Lynch is ellenpélda. Ja, blogtalálkozóra lassan ideje lenne elnéznem, kb. a kezdetek óta olvasom az oldalt. :)

prágagyár 2010.07.06. 17:17:40

Mikor is lesz a következő blogtalálkozó?

zui 2010.07.06. 19:54:10

Ha valaki a Lili által belinkelt klipp mondandóját érthetően le tudná fordítani, azt megköszönném. Elsőre szinte semmit nem értettem belőle. Ahhoz, hogy valamit "fogjak", többször is meg kellett néznem.:) Ami viszont tuti, az az, hogy a zenétől nagyon hamar „transzba”lehet esni. A többszöri lejátszás szinte álomba „ringatott”, és majdnem lefordultam a székről. A klipp világa nem az én világom. Itt minden olyan mesterséges és gépies. Viszont nagyon szimpi volt az a fickó, aki képes volt a falnál megfordulni és szembe nézni azzal, amivel a többi nem volt képes. A végén pedig az jött le, hogy mindenkinek az az Isten, amit ő ( vagy mások?) teremtett, álmodott magának. Jó nagy színpad ez a Föld, sok álom elfér rajta!

Lili 2010.07.06. 23:24:18

hiaba, a Juno Reactor nem valo mindenkinek :) en sem ertem amugy, meg kellene nezni a filmet, amibol osszevagtak

spike 2010.07.07. 14:18:48

az avatar nekem nem sok újat nyújtott, az egész film alatt olyan érzésem volt, hogy ezt összelopkodták.csak egy példát mutatok. http://www.pobladores.com/data/pobladores.com/ri/no/rinoavalentine/channels/vampire_ninja_love/images/3817264kimahri.jpg íme a macska-szerű magas kék izé, amit már évekkel ezelőtt (2001ben) a final fantasy 10ben ellőttek :) a történet témája sem újdonság.

prágagyár 2010.07.07. 15:12:06

A filmet innen le lehet szedni torrentel: http://btjunkie.org/torrent/Sergei-Parajanov-Sayat-Nova-Color-of-Pomegranates-1968/29081f1eff03a4ea236665cc20bb7f00fa045870dead

b_alin 2010.07.07. 17:17:43

Sose értettem miért nagy durranás az Avatar. Talán rávilágít arra hogy csak gépeken keresztül tudunk érintkezni a külvilággal, és az is csak illúzió. Az ember valódi arca a kék, ez a katonás, nyersanyagért-szarrá-bombázós, elvakult, ostoba pedig az életképtelen arc, ami egy életképes társadalom illúzióját táplálja, amiből fel kell ébredni valahogy. Mellesleg én is "megfulladnék" abban a pillanatban hogy összeomlik a mostani rendszer :)

Lili 2010.07.07. 17:21:13

Az Oroszlánkirály is nagy durranás volt. Csak ennyire számít.

Lili 2010.07.07. 17:29:56

offtopic: wtf? http://www.parlament.hu/irom39/00589/00589.pdf

steinerista 2010.07.07. 18:39:03

Deeeee ez egy vicc, ugye?

Lili 2010.07.07. 18:56:44

Hivatalos paródia, mint később kiderült számomra: http://index.hu/belfold/2010/07/05/haborgott_a_parlament_az_egyuttmukodesi_nyilatkozat_miatt/

elbunda 2010.07.07. 18:57:33

Persze,hogy az.Az mszp nyújtotta be visszavágásként a Nemzeti Együttműködésől szóló nyilatkozatnak a közhivatalokban való kitételét szorgalmazó fidesznek..húúú. Egészen vicces.

elbunda 2010.07.07. 19:00:55

Megelőztek.:(

steinerista 2010.07.07. 20:02:54

Áhá :) Szerintem vicces.

steinerista 2010.07.07. 20:12:11

on: http://www.cassiopaea.org/cass/greenbaum.htm

Boldest zinc seeker 2010.07.09. 12:12:22

Lehet ennek valami köze a Monarch programozáshoz azokhoz a bentlakásos (gyakran különböző egyházak irányítása alatt álló) oktatási intézményekben elkövetett, kiterjedt fizikai és/vagy szexuális visszaélésekhez, melyeknek tényleges, megdöbbentő elterjedtségéről csak mostanában kezdünk teljes tudomást szerezni, és valószínűleg évtizedeken keresztül folyhattak?

2010.07.09. 12:13:21

Első mondatban, - ennek.

Alienexperiment 2010.07.10. 19:13:36

A LOST HIGHWAY c. filmet már említettem, de nem érkezett rá válasz: konkrétan az volt a kérdés, hogy aki még soha nem látta a filmet, de az első félórában beugrik neki egy kép (akár többször si), hogy valaki meghal, mégpedig úgy, hogy a feje beleáll egy éles sarokba, az vajon mit jelenthet? (a végén hal meg így valaki, de erről addig nincs infó, tehát sem kitalálni sem ráhibázni nem lehet, pont mert annyira nem szokványos) (David Lynch 1997) Egyébként zavaros film, nem világos, hogy mit akar mondani, a többi filmje is ilyen, talán mindegyik egy kísérlet, és a nézők a tesztalanyok. Alienexperiment

cath 2010.07.10. 23:12:23

A filmnek az a mondanivalója, hogy a fsz úgy szeret emlékezni dolgokra ahogyan ő megélte és nem úgy ahogy valójában történtek. Aki látja előre a dzsigoló halálát az látott valami előzetest :).

b_alin 2010.07.11. 20:17:11

Vagy olvasta egy fórumban hogy látni kell valami ilyesmit :)

Alienexperiment 2010.07.11. 21:21:41

Nem ilyen egyszerű! (a film tehát egy sima drogos film) Nem nézek ilyen filmeket, tehát sem előzetest, sem a drogos filmek fórumát nem néztem. (van olyan?) A művész és a drogos-buzi-stb. filmeket nem nézem, ez egy ritka kivétel volt, szinte csak azért néztem végig, mert volt ez a bevillanó kép, meg , hogy van-e valami értelmes történet benne, lesz-e valami magyarázat a végére, stb.. Átlag filmeknél a cselekmény előre meg szokott lenni, ált. a fordulat előtt már tudom, mi a fordulat, dehát ezek kitalálhatók, a fent említett meg nem. Gondolom a clairevoyance az egy kicsit komolyabb képesség. Alienexperiment

cath 2010.07.11. 23:12:34

Nem drogos film hanem paranoid és skizoid :)

Lili 2010.07.11. 23:41:29

Már megint ez a skizoid szó a megfelelő helyen. :)

idegen 2010.07.12. 14:03:53

"Sziasztok. Nem a témához illik de érdemes megnézni az alábbi videót ha még nem láttátok: http://vimeo.com/12659734 Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szép napot nektek. 2010. július 01. 15:49:42 newman " mit kéne látni ezen a videón?

nevem: 2010.07.22. 17:05:18

Scarlett Johansson is ilyen programozottnak tűnik. Tök ugyanaz az effektus, mint Lady Gagánál. Arc: szomszédlány. Test: ja, szép nagy kerek mellek, na és, van sok. Művészi teljesítmény: túlértékelt közepes. Szerintetek?

M.A. 2010.07.22. 17:19:42

A szeme alapján elképzelhető. Lassan kezdem megtanulni felismerni a mintát, amit a tekintetekben a gyerekkori kínzások okoznak.

csíbor 2010.07.22. 20:31:17

no, van kb 3 milla ilyen kreatúra a 6,8mrd között. tehát átlagosan 2200 emberből 1. gondolom az eloszlás nem egyenletes, tehát átlag ember mifelénk akár 4-5ezerből 1-el találkozhat. talán 5-6 találkozásból 1x van alkalmad megnézni az illetőt alaposabban. és ezek közül mégis kiszúrod a kreálmányokat. nem semmi! ezt tanítani kellene! bár, ha úgy vesszük, a gyerekkori kínzások nyomát írtad felismerhetőnek, nem a robotokat. így hihetőbb. főleg ha elég sok olyan emberrel veszed körül magad, akiről tudod, hogy gyerekkorában kínozták.

Hókuszpók 2010.07.25. 21:37:51

http://www.youtube.com/watch?v=G7MUGZ6JuRI Michael Tsarion témába vágó videója. Emleget könyveket, neveket, amelyeknek utána lehet nézni.

attila 2010.08.27. 20:02:04

Belenéztem a könyvbe pont az LSD-25 nél nyílt ki. Ótvar baromság amit ott leírnak. Azt írja hogy az LSD-25 aktív hatóanyaga a pszilocibin. A pszilocibin valóban hasonlít az LSD-re kémiailag és a htását tekintve is. De az LSD önmagában hatóanyag, a könyv által tett kijelentés egyből hiteltelenné teszi az irományt. Ilyen szintű hülyeségek arra jók, hogy olyan emberek agyába tunkolják őket akik lusták utánanéznia dolgoknak. Agymosás.

M.A. 2010.08.27. 20:22:53

Adnál pontos oldalszámot?

szakal 2010.09.01. 17:01:01

egy eset tanulmány? :) "Amit a három tulajdonosról tudni kell. Hans-Erich Bohn Egy svájci kurva nem betervezett fiugyereke.Megszületése után azonnal, zsidó ismerősök vették magukhoz és nevelték fel.Az anya és család nélküli gyerekkor,megtette a hatását a fiu személyiségére nézve.Egy beteg,identitászavaros emberré vállt.A kiközösités,a sikertelenség,a szinte örökös egyedüllét,egy arogáns,embergyülölő,komlexusokkal tele senkiházit kovácsolt.Felnőtként,ezek a problémák,nehezitették a kapcsolatfelvételben,ugy a külvilággal,mint partnerszinten.A szerencsétlen nyesettfityma,ujsághirdetés utján ismerkedik meg a későbbi házastársával,cinkostársával,büntársával.Jelenleg a cég második tulajdonosával. Edit Bohn Magyarországon született Horvát Edit néven,aki apja korai halála után, félárván nevelkedett a zsidó anyjával.( an:Hersborg Margit) A kommunista rendszerben,1968 előtt,prostituáltként tengette az életét,zsidóságát letagadva, énekesnőnek adta ki magát.Persze tudta,hogy az akkori Magyarország neki nem teremt babérokat,s az undoritó,mocskos életéből is elege lett.Mint zsidó lány,szeretett volna nagy álmokat megvalósitani,de nem találta a hogyanját.Az előélete és helyzete,őt is egy embergyülölővé tette,egy maximálisan magyar gyülölővé. Ugy gondolta,azért is megmutatja,kerül amibe kerül.Minden etikát,józan észt,erkölcsöt félretéve,megismerkedik Magyarországon egy egyiptomi arabbal ( Hilal) és felcsináltatja magát.(a zsidó-arab ugye mindannyian tudjuk,hogy nem egy példakapcsolat)Ezek után lehetőséget kap,hogy elhagyja az országot,diszidáljon.Egy leirhatatlanul gonosz,kiszámitó,kegyetlen némber vállik belőle.A mit sem sejtő arab párjával,aki tulajdonkép eszközként van felhasználva,Svédországba költöznek.Megszüli a gyermekét és hamarosan,nyomtalanul lelép az arab kislányával Zürich-be.Szivtelenül és kiméletlenül veszi el a közös gyermeküket az apjától,aki majd csak 24 évesen látja ujra a lányát.Első dolga Editnek,hogy svájci kapcsolat után nézzen,biztositva a tartózkodását,s a céljai megvalósitását.A mindegy milyen eszköz jelszóval.Kezdetben az uj választott hazájában,szintén a testéből él.Reagál a Bohn ujsághirdetésére és hamarosan kötnek egy érdekházasságot.Kettős haszonnal.A primitiv zsidó-Hans kap egy nőt,Edit megkapja a dokumentumokat.Az arab kislány adoptálva lesz és felruházzák a svájci zsidó nevével . Samira Bohn Már kislányként sem rózsás az élete,mert az arab származására nézve,a svájci zsidó mostoha apa, nem könnyen tud megbékélni. Egy szerencséje van,hogy az anyja után zsidóvá vált.Igy tulélte. A valódi horror számára 12 évesen kezdődik ,mert a fejletségét felfedezte a betegagyu Hans-Erich Bohn, szexuálisan zaklatja. A zsidók között,mint a cigányok között,nem idegen a családon belüli testi kapcsolat.Aberált,beteges vágyait,az is serkenti,hogy nem vérszerinti lánya. Uralkodik felette és tulajdonának tekinti.Ezzel átadja azt a személyiségzavart a lányra,amivel ő maga is küzd. Talán soha nem derült volna ki,ha az időközben,Edit anyja,a "grossmuti",aki látogatása ideje alatt fel nem figyel a szokatlan dolgokra. Samira anyja tud erről,de nem tesz semmit,mert idő közben pozitiv fordulatott vett az életük. Neki sokkal fontosabb elképzelései vannak,mint hogy a lánya és férje közötti kapcsolatot meggátolja. Disznóságuk,teljesen összekovácsolja a háromtagu családot. A titkaikkal,a mocsok életükkel,a hazug képmutatásukkal és a lehetőségükkel,ami ez után következik." http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=246

hermes3X 2010.09.18. 15:03:12

Ui: Ha egy deprogramozott személy olvassa ezt a cikket és úgy döntene, megosztaná az országgal a történetét, vagy már korábban is próbálta, de mindenhol falakba ütközött, keressen meg minket e-mailben! Mi készen állunk bármilyen önvallomást vagy egy riportfilmet nyilvánosságra hozni az ügyben. Na én találtam egy NDK-ban programozott magyar-német embert,aki már könyvet is irta,itt lehet megrendelni:http://www.novumverlag.hu/backlist/7/?product_id=39&detail=1 jó lenne vendégként meghallgatni az egyik műsorban:)

hermes3X 2010.09.18. 15:11:26

Tisztelt olvasók! Én a szerzőtől kaptam 1db példányt pár napja, hisz kiskora óta ismerem. Kiolvastam a könyvét és nagyon megbotránkoztatott. Rendőr a szakmám, és emlékszem, hogy rengetegszer járt nálunk. Minden szava igaz amit írt, s ajánlom mindenkinek e könyvet, s Dr. Drábik könyvét, mert azt is hozzáolvastam; mivel rengeteg gyilkoság történik, amit nem lehet kinyomozni, s e tudomány igaz lehet. Még sok szerencsét kívánok a szerzőnek, ki elvesztette a házát is, mivel megmerte írni e könyvét, csak mivel nincsen bizonyíték az ilyen láthatatlan hatalom iránt, kezünk kötött. Annyit tudok, hogy e ország elvesztette az egyik legnagyobb magyart, bár papir szerint nem volt az, de szíve szerint, ahogy a könyvében is olvastam, mindig az ország érdekében küzdött. előző folyt bejegyz folyt.

kutya 2010.09.25. 07:24:56

A politikusok a legjobb programozok annak alapjan amit olvastam a fentiekben. Igeret, amiben megbizik a szavazo, majd amikor eljon a teljesites ideje, annak amiket igert az orszag dolgait "kezelo" megmento es csapata, akiket a szavazok valasztottak meg elnoknek, vagy kvazi mas felelos es dontokepes poziciokba verik at es lopjak meg a bizalmat szavazok taborat... a tarsadalom ezert depresszios, tudathasadasos es ezert van apatiaban. A hatalom piramisaban mindenki aki a nulladik szint felett van kezelo es kezelt is, iranyito es rabszolga is...

idegen 2010.10.28. 12:38:47

"" "Sziasztok. Nem a témához illik de érdemes megnézni az alábbi videót ha még nem láttátok: http://vimeo.com/12659734 Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szép napot nektek. 2010. július 01. 15:49:42 newman " mit kéne látni ezen a videón? 2010. július 12. 14:03:53 idegen "" bakker, emlékeim szerint mikor ezt a linket megnyitottam, egy rakás party arc rázta a valagát valami buliban.

steinerista 2011.12.13. 19:25:19

Hajrá magyarok! http://www.youtube.com/watch?v=osjEh0rv92w

2012 2011.12.14. 11:04:31

Annyira a mozgását figyeltem, hogy programozva lehet-e, hogy bevallom, csak 1:28-nál verte ki a szemem az óriási lepke a háttérben... :)

LeonCL 2011.12.14. 13:50:19

1:07-nél nyomj egy képkimerevítést, úgy még érdekesebb az összhatás.

steinerista 2011.12.14. 17:05:15

Nem tudom milyen mélységekig megy ez itthon, de ez a szám ezzel a háttérrel nagyon szemtelen. Kicsit más: pajti mesélte S. Balázsról, hogy decemberben valamelyik nap ilyen körzősanyámkínjás pólóban vezette le a való világot. A piros pirulánál nem láttam erről infót (Balázzsal kapcsolatban csak nekik hiszek :D). Próbáltam belenézegetni a decemberi adásokba, de túladagolást kaptam mire találtam volna bármi ilyesmit..

emjé 2011.12.14. 20:00:24

Lépjünk följebb. Először létrehoznak nekünk egy jelenésekkönyvés-luciferes-bukottangyalos-Isten vs. Sátános bábszínházat (akkor most ki a programozott?), majd ezek elemeit elrejtik mindenféle szarban, és folyamatosan a zorrunk alá dörgölik. Ésakkor innentől a zapokalipszis lovasai meg a zördög és a hatszázhatvanhat mindenhol és minden mennyiségben. Ezt talán már mégse...:-)))

Gergő92 2012.03.19. 14:05:49

"Mi is a disszociáció? Egymáshoz nyilvánvaló módon kapcsolódó tények mélytudati indíttatásból össze nem kapcsolása."A dupla-gondol is ez, nem? Mármint a 1984-ből.

spike 2012.07.25. 14:13:11

Ez a Denveri Batman bemutatós mészárlás is elég monarch gyanús. Azt hallottam, hogy volt egy másik fickó is, aki a film közepén kattant meg. Biztos kapott egy triggert.

Vándorr 2012.07.25. 15:49:15

A gyilkos nem kaphatott triggert, mert már eleve felszerelkezve ment be a moziba, tehát nyilván előre tervezte. Ettől még lehet, hogy valami nincs rendben vele. A másik fickóról nem hallottam. Viszont azon érdemes elgondolkodni, hogy kb. minden indokolatlan mészárlásra rámondjuk, hogy "biztosan programozva volt", lásd pl. a norvég mészáros esetét, most meg ez. Én nem tudom, tény, hogy mindkettő gyanús, de kérdem én, hogy nem lehet-e opció az, hogy simán csak "kattant" az illető?

cath 2012.07.25. 19:27:29

DE :). Eleve mikor megláttam a képét, beugrott- pont olyan mint a "dr. csont" sorozatban a krimilógus-pszichológus fazon... De simán "vállalhatja" az őrült tömeggyilkos szerepét azért is valaki, hogy mittudomén a családja kap 800 millió dollárt, ha megteszi. Cél, hogy rettegj minden közösségi dologtól, ne menj utcára, ne tanulj, ne menj moziba... meg újabb indok lehet mindenféle közintézmény, szórakozóhely stb." BIZTONSÁGA érdekében" majd kívül-belül átvizsgálni mindenkit aki betér egy filmre vagy popcornra.

spike 2012.07.26. 13:01:41

Szerintem ilyet nem talál ki az ember magától. De nem állítottam biztosan, hogy programozott, azt írtam "monarch gyanús". A másikra pedig a triggert. Meg miért ne használnának programozottakat ilyen célra? Nekik úgy sem számít ha az egyik meghal, ráadásul biztos, hogy elvégzik a melót, nem ijednek meg. Akármi is volt a céljuk ezzel.

steinerista 2013.02.19. 22:24:19

Egész érdekes blog: http://graceuncensored.blogspot.hu/2009/02/mickey-mouse.html

Zoli78 2013.04.15. 20:41:02

A cikkben található videó magyar szöveggel: http://video.xfree.hu/?n=irish%7Ce406235eaf4465be55883fc65a92e195&vcim=Programozott%20B%E9rgyilkosok%20%28Jesse%20Ventura A 36. perc után kezdődik a cikkben látható videórészlet. Ugyanaz a videó részlet magyarul a youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=CX6gkyTKOzY Itt pedig Bill Clinton bocsánatkérő beszéde olvasható angolul a fentiekkel kapcsolatban: http://www.hir24.hu/idogep/2010/07/20/agymosas-a-cia-nal-1977-/