HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

Utolsó kommentek

2012 Blográdió - 11. adás

2010.06.09. 09:01 dangbird

A 2012 Blográdió tizenegyedik adása jelentkezik!

Vendégek:

Borisz

Steinerista

Szemrád Nándor

Játékidő: 79 perc

Méret: 72 MB

Letöltés

192 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr846226043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alienexperiment 2010.06.17. 19:57:37

A vallásalapítás, (vagy bármi , amivel ki lehet ebből a sz*rból lépni) régi ötletem, egy utópist-futurista hitech világot szeretnék létrehozni, sacc/kb. alapon ki is lett számolva, 10ezer főtől lenne életképes, (kellene valamilyen álca, vallási, etnikai vagy bármi) mindenki néhány millió Ft-tal szállna be, a működés alapja a saját tulajdonú területen egy erőmű és egy kórház lenne, (ezek bevételt is adnának a "külföldiek" fizetnének) az összes többi szükséges cuccot a fogpiszkálótól az LCD monitorig meg lehetne venni nagytételben, (és olcsón) a mindennapos működésben meg gépesíteni, így egy AMISH szerű világ lehetne, csak a XXI.sz technológiájával, végeredményben Luxemburgi életszínvonalat lehetne elérni, (csak szakember jöhetne, bankár, bróker, műkörömépítő nem) és biztos lenne a jövő is. De nekem nincs akkora meggyőző erőm, hogy ezt elkezdjem, kellene hozzá egy szektavezér, aki kibeszéli az anyja hasából a gyereket. (a tervben az szerepel, hogy a kórház a világ legjobbja lenne, minden tiltott vagy titkolt gyógymódot használnánk kombinálva a mai hitech-kel, ugyanez az energiatermelésben és az oktatásban is, hogy a következő generáció az okosabb legyen. Ha nem akarnának lebombázni, terrorveszély vagy demokráciaexport címszóval, akkor egy mini-országgá nőhetnénk ki magunkat, aki mindenki előtt jár vagy 50évvel) A miniállamon belül pénzt nem használnánk, csak az export-import felé, de mondjuk mindenki látna minden kiadást-bevételt, és bele is tudna szólni, hogy mire-mennyit költsünk, stb.. Star-trek lenne a mai lehetőségek mellett. Alienexperiment

Gábor 2010.06.17. 21:21:50

Durva lenne,én benne vagyok:D

Diodara 2010.06.17. 23:42:26

Alient mikor bannoljátok már az oldalról? :D

Vlk 2010.06.18. 00:21:53

Gábor én egy sokkal jobb világot építek mint Alien, lesz ingyen sör, szép nők, és én nem pár milliót kérek, csak egyet.

M.A. 2010.06.18. 09:39:26

Ezt sehol nem hagynák az Irányítók, még egy lakatlan szigeten sem nemzetközi vizeken, nemhogy egy állam területén belül. Erőműhöz is, kórházhoz is hatósági engedélyek kellenek és folyamatos hatósági felügyelet alatt vannak, bármikor be lehet zárni őket bármilyen ürüggyel. A Más Utakon Járók nem véletlenül kezdték elhagyni a bolygót a XIX. századtól. A megvalósíthatóságába inkább nem is megyek bele.

ivan 2010.06.18. 10:27:00

mostanra vegeztem a blog olvasassal, na ha nem tudjatok mirol szolnak a D.S. konyvek, akkor van egy rossz hirem :-) ez a szcientologus figura már egy évtizede leirt nagyjabol mindent ami itt a blogon a fo vonulat: egy legfelsobb idegenszeru lathatatlan kaszt aki uralja a vilagot, a materializmus mint aktualis vallas, porno, betegsegek, elhallgatott talalmanyok satobi, sot meg az ufoinvazio is ott van a vegen. keressetek ra a neten letoltheto, bar vadaszni kell: kunoichi trilogia nem lehet hogy a mediumok akik chanelingelnek, mind olvastak a konyveket? :-)

M.A. 2010.06.18. 10:34:37

Senki nem olvasta szerintem közülünk a könyveket, bár az információk hitelességének növelése végett a csoport egyes tagjai nem is kerültek kapcsolatba egymással soha. Az Irányítók mindig is szerettek a "fiktív" irodalmon (filmek, stb.) keresztül szivárogtatni. Írtam a saját blogomra izgalmas bejegyzést, mindenkinek ajánlom figyelmébe.

Alienexperiment 2010.06.18. 13:00:29

M.A. Ezt sehol nem hagynák az Irányítók, még egy lakatlan szigeten sem nemzetközi vizeken, nemhogy egy állam területén belül. Akkor jól látom, miért nincs elkülönült technikailag fejlett csapat a bolygón, van Bhután , az Amishok meg mindenféle szekták és vallási csoportok, de a technikai szintjük alacsonyabb, mint a világ többi része, ha igaz Svájcban van egy csapat, akiknél a Testatika generátor termeli az áramot, és az valami Free-energy-s cucc, de ez nem megerősített. Ha valami jó vallási álca lenne, akkor szerintem el lehetne kezdeni, egyszerűen nem megengedett ma Európa közepén úgy eljárni, mint Irakban. Egy erőmű is lehet magánerőmű, és egy kórház is lehet magánkórház, (magánterületen termelt kaja meg lenne, tehát lenne energia, eü és kaja+víz) először minden teljesen szokásos módon menne, nehogy szemet szúrjon. (szerintem lenne rá esély, de kellene hozzá sok-sok szakember, meg akarat, meg pénz is) Én az okkultizmust is bevetném, hogy hol próbáljuk megalapítani, hol az a földrajzi pont, ahol lenne esélye? Ha egyszerűbb lenne űrhajót építeni, mint egy miniállamot, akkor nyilván azt próbálnám meg. Alienexperiment

M.A. 2010.06.18. 13:16:16

Űrhajót egyszerűbb építeni. Úgy hajtogatod ezt a "magán"-t varázsszóként, mintha magántulajdon felett nem lenne ugyanolyan törvényi ellenőrzése az államnak. A paksi atomerőmű is magántulajdon.

spike 2010.06.18. 13:53:05

ehh.. neutronbomba.. ahogy telik az idő, a harcok egyre gyávábban zajlanak le.ezt jól mutatja az Utolsó szamuráj c. film vége is :) kezd fárasztó lenni ez az egész.kevés ember van, aki nem hagyja magát befolyásolni, a nagy többség meg a tv-re van tapadva.mit lehet ilyenkor tenni?várni a végét... még így 20 évesen is a saját anyám hülyének néz amikor magyarázok neki az irányítókról.még a barátok is paranoiásnak néznek :D ez a hülye időjárás is... azt hiszem egy időre leülök a hátsómra és foglalkozom a saját dolgommal, senki előtt nem hozom fel a témát.

elbunda 2010.06.18. 17:18:37

Most offolnék valamit fórumra,dem ár nem tudom megtenni :(

M.A. 2010.06.18. 17:22:21

Miért nem?

Alienexperiment 2010.06.18. 19:25:19

M.A. Űrhajót egyszerűbb építeni? (hol a leírás???? :) Csak azt hiányolom, hogy amit én kérdezek (miért nem szektásodunk akkor, vagy bármilyen módon ki kellene bújni a prés alól, de mindenki csak megy tovább, mint a birkák) azt miért nem kérdezik tömegesen az emberek? Ha csak kisebb mértékben is, de ma is ki lehetne szállni ebből, és nem kellene feladni semmit az elérhető életszínvonalból, viszont nem kellene hozzá eladósodni, vagy emenni valamilyen fos munkahelyre, ahol a folyamatos bizonytalanságban , fenyegetve a kirúgástól kell valamilyen értelmetlen és fárasztó tevékenységet végezni. Egyszerűen az energiát, élelmiszert, eü.-t, oktatást kellene valamilyen alternatív megoldással biztosítani, még akár csak a hivatalosan elérhető technológia felhasználásával is jó szervezés mellett könnyedén elérhető lenne a Luxemburgi életszínvonal akár napi párórás munka mellett. (csak az nem másnak termelne profitot, hanem a tagoknak biztosítaná az energiát, kaját, eü-t, stb..) Ennyire rosszul tud számolni mindenki, vagy ennyire hülye mindenki? A 10millióból csak lenne 10-20ezer aki nem ennyire hülye. Alienexperiment

M.A. 2010.06.18. 19:37:15

Próbáld meg megszervezni akkor. Száz embert összehozol, beépítenek kettőt, akik szétbasszák az egészet.

Alienexperiment 2010.06.18. 19:52:37

Ha nyerek a lottón, elkezdem:D (nem akarom leírni, fejben már megvan a vázlata az egésznek, még az is, hogy mivel lehet kivédeni a külső vagy belső rosszindulatú támadásokat) De van egyszerű módszer a beépített ügynökök lebuktatására, pl. hazugságvizsgálóval (vagy agyszkenner, azt nem lehet átverni, látszik amikor valaki nem mond igazat) kikérdezni minden belépni szándékozót, tehát nem lehetne csakúgy belépni bárkinek, az nem menne, csak oda lehet ingyen és bárkinek belépni, ahol vagy nem kapsz semmit, vagy még te fogsz fizetni csak később. Szektajellegű működésben van egy csomó trükk és megoldás a felvetett problémákra, csak egyelőre egyetlenegy hitech (technológiai) szektát sem láttam még. (vagy titokban működnek) Nem feltétlenül Magyarország területén képzeltem el, hanem pl. egy olyan ország területén, ahol a magánterület az tényleg az, és akár fegyverrel is megvédheted, de egy áruház is magánterület, fegyveres őr védi, és amikor belépsz, akkor elfogadod az ő szabályzatukat, vagy nem léphetsz be a területükre. (pl. USÁban : NO SHIRT NO SHOES NO SERVICE, vagyis félmeztelenül és/vagy mezítláb nem kapsz kiszolgálást) Alienexperiment

Diodara 2010.06.18. 21:47:48

Az a baj ezzel a hitech társadalomképpel, hogy nem emberi. És amint a nem megfelelő ember bekerül oda és esetleg döntési vagy változtatási, uralmi helyzetbe kerül, ott hever a lábai előtt egy rakat homályos látású ember, akik bíznak a rendszerben, ami szépen úgy lesz korrigálva, hogy végül mind ugyanolyan Istentelen rabszolgák legyenek, mint ami most a világ pl. Pedig itt hitech sincs. Az ember, ha elveszti a kapcsolatát a földdel, a természettel, a testével (pl egész nap gép előtt ül), a csenddel (pl. mindenhonnan hitech tv-ken zengnek a reklámok és a kutyaf*sza), akkor onnantól lejtmenet. Ezt akarják elérni a sok transzhumanista szöveggel, hitech világ kényelmének hírdetésével. Nem azért vagyunk itt, hogy kényelmesen legyünk. :)

zui 2010.06.18. 22:23:15

"Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak: "Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, ahol a moly és a rozsda megemészti, a tolvajok meg kiássák és ellopják. Gyűjtsetek inkább kincseket a mennyben, ahol sem a moly, sem a rozsda meg nem emészti, sem a tolvajok ki nem ássák és el nem lopják. Mert ahol a kincsed van, ott van a szíved is. A test világossága a szem. Ha szemed ép, egész tested világosságban lesz. De ha szemed elhomályosodik, egész tested elsötétedik. Ha tehát a világosság benned sötétség, maga a sötétség mekkora?" Mt 6,19-23

Alienexperiment 2010.06.18. 23:11:34

Megint a hippiduma, a hippik, csak pofáznak, és büdösek, és nem csinálnak semmit, csak pofáznak és büdösek, stb., stb., Nem értek egyet!, amire itt mindenkinek szüksége van: (buddhának nem) ENERGIA (áram, gáz, stb.) ÉLELMISZER (és víz, hacsak nemvagy fényevő) EÜ (mivan, ha kificamodik a bokád, vagy megcsíp valami, nemárhogy az elméd erejével megoldod, mert az csak Buddhának megy) OKTATÁS (hogy a köv. generáció már okosabb legyen, és már gyerekkorban megtudja mindazt, amit mi csak 18éves kor után, mert a lényeget nem oktatták, arra vagy rájössz, vagy hülyén halsz meg) Nem a felesleges hitech-et eröltetném, hanem a felesleges tevékenységek helyett lenne hitech megoldás, hogy az emberek tényleg azzal foglalkozzanak, amivel kell, szerintem az egyik ilyen a K+F. (a másik nagyon fontos a történelem lenne, de az blokkolva van, pl. a piramisokat meg a sfinxet sem lehet megvizsgálnni , mert nem engedik, nem beszélve a rengeteg elpusztított területről pl. Irakban) Alienexperiment

Diodara 2010.06.19. 01:57:08

Alien, adja az ég, hogy mi ne találkozzunk... Nem tudom, hogy szándékosan provokálsz-e itt vagy tényleg ennyire hülye vagy, már megbocsáss, de nem tetszik sem a ferdítések tömkelege, sem a tökéletes tudósvilágod, ahol mindenki wowozhat, meg kutathat és nanofogkrém fogja kitörölni a seggét. Ha én építhetném a jövendőt, kiküldenélek a földekre kapálni, értéket teremteni a két kezeddel, normális faluközösségben családot alapítani egy emberarcú feleséggel, aztán pillanatok alatt elfelejted a K+F hangzatos lufiját.

M.A. 2010.06.19. 10:34:36

Szerencsére az Irányítók eltakarítása után kialakított új világban mindkettőtök álomképe valóra válik majd.

Alienexperiment 2010.06.19. 11:16:23

Mehetsz AMISH-nak Diadora, de én nem szeretnék egész nap a földeken robotolni, mint 500éve, azóta van távirányítós kisautó a Marson (erre költötték az adófizetők pénzét hivatalosan) akkor legyen már K+F a szükséges témákban is. (de traktor is van már 100éve) Szerintem a parasztromantikát te is csak szóban szeretnéd, menekülnél te onnan 1hét után. (olvass bele a zsindex Peak-Oil fórumába, ott van erről sok vita, de az a kemény munka ami volt 60-70éve a földeken, az a mai embernek nem menne) A hippik csak elméletben jó emberek, gyakorlatilag a dugáson meg a füvezésen kívül csak táncolni szoktak. (jó kárt tényleg nem okoztak, de építeni sem építettek semmit) Nem igaz, hogy nem lehetne egy ilyen szintet elérni, http://www.csillagkapu.hu/faj.php?faj=45&betu=3 ma már megvan hozzá a technológiai szint. (az induláshoz) A szellemi szint is megvan, csak nem mindenkiben, de azt is mondtam, hogy válogatott csapattal képzelem el az utópista-futurista hitech világot. Aki akar, az meg mehet kapálni a határba, én inkább a természetjárást preferálom, a munkát a gépekre hagynám. Alienexperiment

boertttsllo 2010.06.19. 11:46:26

nem mintha számítana a véleményem de én Diadorával értek egyet:) ha majd meglátod a másikban az embert szerintem máshogy fogod gondolni bár ki tudja egyébként számomra az a szörnyű hogy kábé az emberek 60%-nak a munkája adminisztrativ amit kihasznál(és szolgáltat) az ellentmondásokra épülő gazdasági rendszer de olyanok vannak hogy ááhhh: a zenetanároknak n-2 oldalas adminisztrációkat kell a diákokról vezetniük és ha hibát találnak benne(igen erre persze van megbízott szakember) akkor a tanárt meg is büntetik áhh és ki a hibás? szerintem az aki azt a munkát adja egy embernek hogy másik ember értelmetlen munkája fölött uralkodjon... a zenetanulásról tudjon a tanár, a szülő és a gyerek a világ sorsáról tudjon az aki benne akar élni... ha tényleg igazi jó helyet akarsz alien akkor a bankárokat meg a brókereket hagyd ki:) visszatérve pedig az hogy olyan munka mennyi van ami kisemberek munkáját nehezíti így úgy amúgy de az hogy , az állam legnagyobb gazdaságiszakemberei akik egyetemeken tanítanak és talán még jóindulatuak is, pedig nincsenek megbízva hogy üssenek rá a kormány orrára már rögtön akkor ha hülyeségeket mond ha meg tenni akar valami értelmetlent egyszerűen azt mondja hogy sajnálom de ez nem az a lépés ami belefér a szavazók által előírt szerződésükbe:) persze lehet akkor meg odateremnének a hataloméhesek...

boertttsllo 2010.06.19. 11:53:39

jah és nem derül ki a kommentből de szerintem a technikai fejlődést ugyanannyira lehet emellett folytatni de akkor fizikust vigyél magaddal meg mérnököt

Diodara 2010.06.19. 12:04:04

Alien, jah bocs, te ott valamelyik nagyváros közepén csillagkaput nézegetve álmodozol, milyen jó lenne, ha egész nap csak mereszthetnéd a segget, mert ugye azért kaptál kezet és lábat. Tudom, milyen a földi munka, mivel van egy elég nagy földterületünk, amit mi művelünk meg. Ebből is látszik, mennyire fejére állt a világ. Te tulajdonképpen lehippizel 25 évezrednyi generációt, az őseid is többek közt. Ja hogy ők is hasonlóan gondolkodtak, ódzkodtak a munkától, majd megoldja más, én meg használom az agyam és elveszem a megtermelt értéket? Melyik nép mentalitása is ez?

Vándor 2010.06.19. 12:41:19

Igazából mindkettőtöknél van valamennyi igazság...:)

Vlk 2010.06.19. 14:16:27

Nem tudom igazából hogy haragudjak vagy ne Alienre, mert én is ilyesmi voltam gyerekkoromban, "hatalmas" 5leteim voltak és nem értettem hogy miért ilyen "hülyék az emberek hozzám képest". :P Persze ma már rájöttem hogy pont hogy nem hülyék hanem vannak ezek az irányítók, akik zseniálisan gonoszak, és emiatt tart a világ ott, ahol. Mondjuk azt nem értem Alien hogy már itt megértetted elvileg hogy az irányítók miatt ennyire logikátlan a világ, de akkor miért jössz még mindig ezekkel a hatalmas terveiddel? Igazából bármilyen rendszer jobb volna mint a mostani, HA az irányítók totál eltűnnének. (Bár, néhány 5leted ellen egyenesen lázadnék én is, meg itt több más ember is úgy látom) Egyébként kétkezi munkáról nekem mindig az jut eszembe hogy, nevetséges hogy pl a földi munkák, szántás vetés satöbbi mennyire tabu a városi embereknek, pedig teljesen normális, természetes dolgok. Vicces hogy a városi ember inkább elmegy tök feleslegesen súlyokat emelgetni egy edzőterembe, és még fizet is érte hogy értelmetlen munkát végezzen. Már lassan a sport is kimegy a divatból, csak a súlyokat emelgeti mindenki. Meg az is tény, hogy a mai technológiai fejlettség mellett, nem kéne ilyennek lenni hogy napi 8 órát dolgozol, és akkor még szerencsés vagy mert van munkád... Hanem napi 2-3 órát kéne dolgozni vagy nemtom, és azt amit te szeretnél. Tele van felesleges és rossz munkával a világ. :S És ez mégjobban lefárasztja meg lefoglalja az embereket. Mégha valakinek van is kis tartaléka, ki tudja hogy egy év múlva nem lesz rá szükség mert elveszti a munkáját pl. Meg ugye, tele van csalóval a világ, szándékos vagy nemszándékos csalókkal, ezért az ember nem adja oda akárkinek a pénzét. Egyébként a hazugságvizsgálós rendszer akkor működne ha pl beszervezel 1 millió embert (ami édeskevés), és mind az 1 millió embert személyesen kivizsgálod. Akkor biztos lehetnél benne hogy belülről, szándékos összeesküvő nem lesz a rendszeredben. De kívülről még mindig simán le lehetne téged gyengíteni (1000 féle eszköz van rá), vagy belülről agymosottakkal (akik átmennének a hazugságvizsgálón, mert elhinnék hogy a jó érdekében csinálják azt, amit), irányított bábokkal, zsarolással... Ha ez se menne akkor egyszerűen leterroristáznának. De egyébként számtalan dolog van amit említettél, amivel simán ellened lehet hangolni a közvéleményt, ha én irányító lennék, és elég naggyá nőne a mozgalmad a szememben, ahhoz hogy úgy gondolnám érdemes lesöpörni. pl az hogy te magad szektának nevezed, belinkelnék ezt a fórumot és máris ellened lenne a közvélemény. Vagy a fegyveres magántulajdon-bevédés, hazugságvizsgálók, ebből már asszociáltatnának is a rendőrállamra, ezekre a dolgokra durrannak az emberek, még azok is akik nem birkák. Szépen kierőszakolnának belőled nyilatkozatokat, aztán elferdítenék, hogy igen, akkor te mindenkit kinyírnál+sterilizálnál aki nem ért veled egyet. Vagy egyszerűen hazudnának rólad és a média ellened beszélne mindig. Ezeket hogyan védenéd ki? Én is egyébként így jöttem rá szép lassan, másokkal beszélgetve, hogy nem lehet minden embert anarchistává konvertálni, van aki fogékony rá van aki nem, van akinek először tetszik az 5let de ahogy belekóstolna már meggondolná magát, minden ember más, mást akar, úgyhogy elég ha csak azért fogunk össze hogy az irányítókat szétverjük.

Vlk 2010.06.19. 14:17:37

úde sokat használom azt hogy egyébként :S

spike 2010.06.19. 17:21:42

"Persze ma már rájöttem hogy pont hogy nem hülyék hanem vannak ezek az irányítók, akik zseniálisan gonoszak, és emiatt tart a világ ott, ahol." azért lássuk be, hogy jó részük mégiscsak hülye, mert jelentéktelen, felesleges dolgokkal nagyon szépen le lehet foglalni őket, ezzel elérve, hogy kevésbé törődjenek azzal ami a világban történik. "Szépen kierőszakolnának belőled nyilatkozatokat, aztán elferdítenék, hogy igen, akkor te mindenkit kinyírnál+sterilizálnál aki nem ért veled egyet." na igen mindent meg lehet magyarázni, akár van alapja akár nincs. mondjuk ahhoz, hogy "az irányítókat szétverjük" minden egyes emberre szükség lenne szerintem, nem százakra, nem ezrekre, nem milliókra, hanem mindenkire.és amúgyis nehezére esik az embereknek mostanság összefogni.

Vlk 2010.06.19. 21:38:48

összefogni össze lehetne, csak szerintem nagyon kéne figyelni rá hogy ne legyenek "fölösleges" ideológiák. Mert úgy még nehezebb volna. Csak egy zászló kellene, az hogy pusztuljanak az irányítók, és semmi egyéb. Egy ilyen ügyben, ha nem rontjuk el akkor akár sikerülhet majd. Bár ehhez még kicsit ki kéne villantani a foguk fehérjét, hogy teljesen egyértelmű legyen. De szerintem azért sokat "javult" a helyzet, pár éve szerintem még ha egy átlagembernek azt mondtad volna hogy összeesküvés meg irányítók, kinevetett volna, ma meg azt mondaná hogy: hát, biztos hogy van valami ebben.

lololok 2010.06.19. 22:54:37

Nézzétek el, hogy megint hülyézni fogok, de: "miért ilyen "hülyék az emberek hozzám képest". :P Persze ma már rájöttem hogy pont hogy nem hülyék hanem vannak ezek az irányítók, akik zseniálisan gonoszak" Szerintem kicsit még gondolkozz a világ nagy dolgain, hátha összejön valami. Van élet a nagy titok után is (remélem). "Vicces hogy a városi ember inkább elmegy tök feleslegesen súlyokat emelgetni egy edzőterembe, és még fizet is érte hogy értelmetlen munkát végezzen" Nem vágod. Egyrészt az is vicces, hogy - tényszerűen - a legtöbb városi ember nem tesz semmit az egészségéért, egyáltalán. Másrészt a "városi ember" (elárulom, hogy a vidéki is, egyre inkább) általában azért jár edzőterembe, hogy jól nézzen ki. Mivel nem a saját súlyait használja, nem az ő számlájára megy a villany, víz és egyéb, amit közben elfogyaszt és nem a saját tisztítószereivel és nem ő törli le az izzadságát a nem saját padjairól, fizet érte. El tudja érni azt a fizikumot, amit egy edzőteremben el tud, edzőterem nélkül? Nem. Fair? Fair. Akkómeg? Menj inkább te is emelgetni, ha kisebbségi érzésed van ettől. Vagy legalább ne mondd bele a világba a hülyeségeidet. "pár éve szerintem még ha egy átlagembernek azt mondtad volna hogy összeesküvés meg irányítók, kinevetett volna, ma meg azt mondaná hogy: hát, biztos hogy van valami ebben." Lehet, hogy pár év alatt a frusztrált, konspiracionista hülyék száma valóban nőtt pár százalékkal. Azért az, hogy az "átlagember" lenyelné az irányítós sztorit, erős túlzás. Megnéznék egy közvélemény-kutatást.

Alienexperiment 2010.06.19. 22:56:12

Nehéz, nehéz, nagyon nehéz! (mondta virág elvtárs is, meghogy az élet nem habostorta) Ha elolvastátok volna a többi kommentemet is, akkor nem írtatok volna feleslegesen. Szektát bárki alapíthat, bárhol, ha nem túl erőszakos, akkor simán nőhet akár több 10ezer fősre is. (scientológusok, jehovások, hitgyülisek, stb..) Ebben az lenne a trükk, hogy kívülről szekta, belülről meg nem, de kell valamilyen álca (igen, már a 2012 blog előtt is tudtam , hogy nyíltan ez nem menne, most már nevük is van akik keresztbe tesznek: irányítók) vallási, etnikai, akármilyen, pl. vásárlói klub, de mindenképpen van lehetőség az ötletben, és igen láttam már John Deere és Claas kombájnokat közelről is, (vidéken vagyok!) nem kétkezi az a munka, vagy qurvára nem hatékony. Ennyire nem lehet nehéz felfogni, hogy a mai hitech ésszel alkalmazva bőven tudna bio lenni, és akkor nem a megélhetés lenne a munka célja, hanem, az ENERGIA , ÉLELMISZER, (és víz) , EÜ, és az OKTATÁS működtetése, de a legfontosabb a K+F ami természetesen a felsoroltak javítását kell, hogy szolgálja. De úgy látom inkább dolgozna mindenki a földeken napi 16órát, gépek nélkül, szerintem 2nap alatt meghalnának vagy fellázadnának az emberek. Én pont kiiktatni szeretném a mindennapos kétkezi munkát, és minden erőforrást és időt a K+F-re fordítanék. Ideológia nem kell, csak az álca miatt, de akár a K+F is lehetne, vagy valami ilyesmi, hogy cél: utolérni a tojásfejű alieneket. Szerintem ők is azért vizsgálnak bennünket, mert nem értik, hogy van itt ennyi hippi, és ilyen kevés mérnök. Alienexperiment

Alienexperiment 2010.06.19. 23:10:00

Az átlagember hülye, és semmi sem érdekli. Nekem is 1év kellett hozzá, és sokórányi anyag (Barry Smith, Jim Marrs, Alex Jones, Jordan Maxwell, Texe Marrs, Chomsky és egy csomó ufókutató) hogy valamennyire lássam, mialóf*sz van. Az ufókutatók annyival előrébb vannak, hogy már régóta látják, hogy eltitkolás és hazudozás megy, akik okosabbak azok még azt is tudják, hogy miért. (Albert K. Bender, Frank Edwards) Alienexperiment

Levi 2010.06.20. 01:49:56

Szervusztok! Már kb. egy hónapja olvasom a blogot meg a kommenteket. Szerintem Alien elképzelése elméletben nagyon is jó, persze csak akkor működne ha az állítólagos irányítók nem tennének semmit, vagy szerintem ha a létszám nem haladja meg a 25 000 főt és a lehető legkevesebb infó jut ki egyáltalán arról, hogy ez létezik. Lehet hogy csak sokat tanultam töri érettségire, de most meg az jutott eszembe hogy, az irányítók elve biztos nem azon a bizonyos először lövünk aztán kérdezünk, talán megállapodást is lehetne velük kötni, valami kiegyezés félét...persze ez olyan lenne mint lepaktálni az ördöggel. Kiváncsi lennék milyen egy irányító élőben. A másik amin gondolkodtam már (elméletben) mi lenne ha lenne egy pár befolyásosabb ember, feltörekvő "új dúsgazdag" akiknek elég tőkés hatalma lenne terjeszkedni a világgazdaságban, és összeesküdnének az irányítók ellen, beépülnének hozzájuk az érdekszférába, és amikor eljönne az ideje belülről szednék szét az egész rendszerüket. Tudom ez is csak leányálomnak tűnik és biztos azt fogjátok mondani hogy lehetetlen, de szerintem lehetetlen nincs. Oké akárki nem lehet rocksztár, de ha valaki tesz érte eleget (nagyon sokat), kimegy külföldre, évekig gyakorol, szerez ismeretséget, lehet rocksztár, nem világhírű, de teheti azt amit szeret, erre egy példa az Ektomorf nevű zenekar. Ha polgárháború lesz az a cigányság és a magyarság között esedékes szerintem. Ami elég nagy gáz mert az amcsik meg a többiek a TV-ben akkor tuti azt fogják látni hogy a Gárda menetel árpádsávos zászló alatt, amire híradós megmondja hogy ugyanaz alatt a zászló alatt sok zsidót megöltek a II. világháború alatt, sőt a kopasz fejeket és a katona cuccokat is látni fogják, át sem fut majd a fejükön hogy vajon miért nem szeretik itt sokan a cigányok kb 70%-t bocsi ha tévedek (a cigányokkal annyi tapasztalatom volt eddig hogy 15 éves koromban megvert egy, azóta semmi konfliktusom nem volt velük egyébként tanyán lakok az alföldön egy nagy város vonzáskörében) így nem tudom eldönteni mennyire rossz az olyan falukban/városokban ahol sok roma lakik. Amit hallottam (nem a médiából) az nem túl jó. Egy kisebb megye jogú városban például van egy strici, nem magyar, foglalkozik még drogokkal is, mindenki tud róla, a rendőrség nem tesz semmit, (illetve de sokan elmennek kurvázni). A rendőrfőkapitányt lefizette... ebben az országban ennyi lenne? Néha azon is gondolkodtam hogy elmegyek szuperhősnek, minden családi kapcsolatot megszakítok, kiképzem magam öt év alatt, aztán leszámolok az ilyenekkel az országban, de ezt csak akkor tudnám megtenni ha én lennék Rambó. A rendszer romlott belülről. Van még valami amit azt hiszem el kell mondanom. Egyes emberek szemét semmiképp sem lehet felnyitni, az olyan emberekre gondolok akik nagyon közösségszeretőek és akkor is a köz és mainstream után fognak menni vagy az után hogy mi a menő ha törik ha szakad, nekik intelligenciától függetlenül nem lehetne beadni a 2012 blogolos sztoryt csak akkor ha a legtöbb barátja tudna erről és legalább 2 elkötelezett híve is lenne, vagy ha a csapból is ez folyna. Bár ezt biztos tudtátok, de gondoltam leírom. Levi voltam, vagyok

Vlk 2010.06.20. 11:18:58

"mi lenne ha lenne egy pár befolyásosabb ember, feltörekvő "új dúsgazdag" akiknek elég tőkés hatalma lenne terjeszkedni a világgazdaságban, és összeesküdnének az irányítók ellen" Ez a beépülősdi nem lenne rossz, és úgy tudom van is aki csinálja, de két baj van vele: a topra jutni sztem lehetetlen. Ott már vérszerinti dolgok lehetnek, szal nem mind1 kinek vagy a fia. Ha nem beavatotté vagy ilyesmi akkor sztem még az ük-ükunokád se lehetne elég közeli (pedig ük-ükunokánál azért már arra is lehetőség van hogy gonosz lesz/vagy nem elég intelligens hogy folytassa az általad elkezdett dolgokat) A másik meg hogy, igazán feltörekvő és befolyásos légy, igazán romlottnak kell lenned, ez egy életstílus volna, ha reggel felkelnél azon kellene gondolkoznod hogy hogyan szerezz mégtöbb pénzt, kikből lehetne mégtöbbet kisajtolni, kit lehetne mégjobban átverni. És persze hogy hogyan nyalhatnád be magad mégjobban az irányítóknál. Ehhez nagyon nagy "erőre" volna szükség, és nemtudom hogy visszatérítődne e a dolog. Ráadásul, ha már hatalmad lesz meg ilyesmi, akkor ismerszik meg igazán az ember. Lehet beépültök 10en és tudnátok is valamit kezdeni, de addigra 7en korrupt szarokká váltok. Vagy a 10edik úgy gondolja hogy megéri az az áldozat hogy felnyom 9et, és eggyel feljebb lép a ranglétrán. Persze szigorúan a nagyobb jó érdekében. :P Ha a létszám nem haladja meg a 25000 főt: ezt a Krisnások meg az Amishok meg nemtom egy csomóan már megcsinálták. De attól még ez nem váltja meg a világot. Akkor váltaná meg, ha milliók csatlakoznának hozzájuk. Akkor viszont az irányítók már keményebben fellépnének. Milyen megállapodásra gondolsz pontosan az irányítókkal kapcsolatban? Minden irányító felfedi magát és kiköltözik egy szigetre, Mi pedig eltartjuk őket életük végéig? Mi pedig ígérjük nem küldünk oda atomot? A gond csak az hogy az irányítóknak már így is megvan mindenük ami kell, életük végéig, és mégtöbbet akarnak. Ezeknek nemigen fogsz tudni felajánlani semmit, akkor sem ha az emberiség felét felajánlod rabszolgaláncon hogy a másik fele nyugodtan élhessen. Ezek mindent és mindenkit akarnak. Ajánlom neked a "Cion bölcseinek jegyzőkönyveit" wikipedia, vagy google. Meg Benjamin Freedman beszédéből is kiderül milyenek lehetnek az irányítók: http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE Ezekkel min alkudoznál? :S

Levi 2010.06.20. 14:24:04

Félreértetted az alkut : ) Arra gondoltam hogy megállapodni velük a kis kolóniával. Pl a kolónia nem növi túl magát nem akar több hatalmat és nem toboroz egy bizonyos embermennyiségnél többet és az irányítók békén hagyják a kolóniát. Egyféle "megnemtámadási szerződés". És nyilván ezzel a high tech kolóniával nem lehetne megváltani a világot, ezzel annyit lehetne elérni hogy aki valamennyire nyitott és nagyon rossznak érzi a helyzetet az tudna egy élhetőbb helyre beköltözni, (persze csak ha fizet). Ugye Alien eredeti terve szerint pénzért lehet taggá válni. Amúgy a Venus project is ilyesminek tűnik. Egy régi barátommal elkezdtünk beszélni hasonló témákról és kijutottunk a Venus projectnél meg a Zeitgeistnél. Meglepődtem hogy ő is tud róla :) Olvastam Benjamin Freedman beszédét itt a blogon. Meglepő hogy kiadta ezeket az infókat. De hát igen az irányítók elég gátlástalanok, nézzük csak meg Amerika politikáját. A beépüléssel kapcsolatban igazad van, sok embernek kéne áldozatul esnie hogy legyen elég pénz a "nagyobb jó érdekében" ami miatt nem vállalnám szivesen ezt a feladatot, de elméletben sikerülhetne, ha olyan spirituális fejlettséggel bírnának a beépülők hogy esetleg telepatikusan tudnának kommunikálni egymással. (Bocs ha hülyeséget mondtam nem tudom mennyire lehetséges a telepátia gyakorlatban). Meg talán ha ők is használnának rituálékat amivel felül tudnának kerekedni. Levi

M.A. 2010.06.20. 14:44:40

Alku? Mit akarsz ajánlani cserébe az Irányítóknak?

Levi 2010.06.20. 17:54:19

Az kolónia adójának 1%-át :D:D:D Arra gondoltam viccet félre téve, hogy keretek közzé szorítjuk a kolónia fejlődését, egy bizonyos szintnél tovább nőhetne a populáció, és nem terjesztenének be az ott lakók és ottani Irányítók, a Föld Irányítói ellen infókat, nem támadnák őket. Én valami ilyesmire gondoltam. Teljes izoláció. De ez csak elmélet.

M.A. 2010.06.20. 18:24:11

És az nekik miért jobb, mintha egyáltalán nem létezne a kolónia?

Alienexperiment 2010.06.20. 20:22:58

Az utópista-futurista hitech kzösség (Ewokfalu-2000) jó példa lehetne, ha bekerülne a híradóba, és sokan látnák, hogy úgy is lehet élni, akkor szerencsés esetben egy megállíthatatlan folyamatot indítana el, és egyre-másra szerveződnének a hasonló mini közösségek, kivéve azokban az országokban, ahol ezt azonnal vérbefolytanák, de az EU elég impotens ahhoz, hogy itt elinduljon, de pl. Afrikában is lehetne területeket venni, csak ott mindenképpen fegyverrel kellene megvédeni. A lényeg, hogy akár a térképet is át lehetne rajzolni. (sajnos azok akik semmihez sem értenek, nem tudnának ilyet létrehozni, és belépni sem, tehát maradna egy nagy tömeg, akiknek a nagyrésze szegény és /vagy semmihez sem ért, ezzel én sem tudok mit kezdeni, mert a tervezett gépesítés mellett, semmilyen kézi munkerőre nincs szükség nagy tömegben) Alienexperiment

lololok 2010.06.20. 22:44:43

És te mihez értesz?

Levi 2010.06.20. 23:03:19

"És az nekik miért jobb, mintha egyáltalán nem létezne a kolónia?" Igaz, nekik könnyebb lenne lebombázni az egészet. Főleg ha senki sem tud róla hogy egyáltalán létezik. Ha olyan hosszú a kezük, hogy a holdra is elér....

Alienexperiment 2010.06.21. 19:05:10

lololok, mivel 15éve mint magáncég működök, ezért sokmindenhez, pl. CNC megmunkálás, számítástechnika, de általában a kézzelfogható végterméket adó munkák, igaz sokszor kell látványtervet is készíteni, tehát ahhoz is. Az EWOKFALU-2000-ben és azt vállalnám, hogy a mindennapi tevékenységet szórakozássá tudnám tenni, ami ma egy elqúrt rémálom, az ott egy megvalósult álom lenne. (itt ugye senki nem vállal felelősséget semmiért, és senki nem akar dolgozni, ha mégis, akkor biztos, hogy elqúr valamit, na ez ott nem létezne, meg a felesleges idióta bürökrácia sem) Tehát aki a multicégnél csak excel-táblákat irogat, meg mindenféle hülye dokumentumokat (TPS report, MUHAHAHAHA!) az tényleg nem tudna mit kezdeni magával az EWOKFALU-2000-ben, ezért helye sem lenne. (hiába lenne meg a pénze hozzá, nem a gazdagok szanatóriumának épülne a hely) Alienexperiment

Nihilus 2010.06.21. 21:31:06

Alienexperiment írta: "mivel 15éve mint magáncég működök" Egyszer régebben még azt írtad, hogy 10 éves vagy... Vagy talán az időutazáshoz is értesz?

Alienexperiment 2010.06.21. 21:42:21

nihilus, a TPS report 5perc múlva legyen az asztalomon! A fedőlap se hiányozzon! És igen az időutazáshoz is értek! Alienexperiment

lololok 2010.06.21. 22:23:00

Szal akkor egy 15 éves szakmunkástanuló vagy?

Nihilus 2010.06.21. 22:38:47

Alienexperiment: Ne poénkodj! Magyarázd el, hogyan tudsz 10 évesen 15 éve működni!

Diodara 2010.06.21. 23:24:43

Kezd kirajzolódni a kép: Alien egy 30+ szakmunkásból ezermesterré avanzsálódott megrögzött materialista, akinek a függetlenség napja és a Mátrix a kedvenc filmjei. Eszerint képzeli el megfelelő, idillikus társadalmat. Természetesen a tagokat megszűrik, hisz nem mehet be oda holmi istenhívő földműves, netán egy boltos vagy egy igaz katona. Végülis csak a társadalmak 95%-át alkotják ezen egyszerű emberek. Ott lesz egy rakat zseni, akik zseniálisan fogják építeni a hi-tech világot. Ja és ha a köv generációban lesz néhány hülye, azt kivágják a tajgetoszra, vagy kicserélik az agyát egy szürkéére. :) Egy ilyen világot építene: http://www.youtube.com/watch?v=AagQes8Q6zY Na, mikor lesz már bannolva?

elbunda 2010.06.21. 23:48:08

Eh,nézzetek már a fórumra, 1 napi munkám hever ott,és nem tudom,hogy megérte-e gürizni vele vagy sem >

elbunda 2010.06.21. 23:49:29

Mármint 3 nap,de kb 24 óra. >.

Lili 2010.06.22. 08:18:42

elbunda, ezt a valamit nem lehet átkonvertálni olyan formátumba, amihez nem kell exét futtatni ill. még valami noname keretprogramot telepíteni?

M.A. 2010.06.22. 09:03:21

Ha más nincs, screen recorderrel fel lehet venni és felrakni youtube-ra. Ha nagyon poén, akkor kirakom.

cath 2010.06.22. 11:53:09

Alien UFO, a neve is mutatja :)

elbunda 2010.06.22. 12:16:36

Olyan formátumba,amihez nem kell exét futtatni? Mire gondolsz? Fel tudok tenni egy telepítős verziót is,amit nem kicsomagolni kell.Az is exevel indul,mivel induljon? Vagy...az a gond,hogy nem windowsod van? :S A felvevés is meg...érdekes ötlet, de alig van meg pár része, és alapvetően játéknak csináltam, szal mászkálsz,vannak elrejtett dolgok amik majd jól jönnek ( jönnének,mert elég hamar véget is ér a demó) Mondjuk azt elfelejtettem,hogy itt a többség programozó ill. nem játszadozik soha a géppel,úgyhogy nem a kindzózt részesítik előnyben.Hopp.

M.A. 2010.06.22. 12:25:59

Legalább 1 gombnyomás legyen akkor elindítani, ne X darabban kelljen a netről letölteni és felinstallálgatni.

M.A. 2010.06.22. 12:28:10

Felraktam az RTPe-t, elindult, aztán az új játékra cannot open file object3. Ezen még csiszolgatni kell...

elbunda 2010.06.22. 13:19:39

Uff. Értem a bajt. Hmm..utánanézek. Csinálok egy oylan telepítőt,aho laz összes rtp fájl benne lesz.

elbunda 2010.06.22. 14:17:57

Fogtam,kitöröltem az rtp fileokat a gépről,mintha én is maker nélküli felhasználó lennék.Kibontottam a zip-et, és működött.Minden rtp filet tartalmazó a fórumon.

Lili 2010.06.22. 15:33:36

no, akkor részemről a szerencse, de tök jó, hogy gyakoroltad a nemtommit, demócsinálást

elbunda 2010.06.22. 15:42:08

Nem megy ez sem ? XD Akkor kuka az egész, elég értéktelen program amivel készítettem akkor.Használhatatlan. Ezért nem fejelsztik évek óta hm. Azért jó "muri" csak rengeteg időt elvesz, kapcsolókon agyalni, magyarosítani itt ott (az sincs kész) stb. Egye fene. Nem tudom, a dzsembori.husok hogy oldották meg,hogy ment mindenkinél.Nem is érdekel. Még nem néztem meg mindent bonanzán, megteszem most.

Lili 2010.06.22. 15:44:05

nem próbáltam az újjal, csak rájöttem, hogy több macera, mint amennyire érdekel bocs

elbunda 2010.06.22. 16:01:25

Ok,megértem. M.A. pedig sétáljon az ajtóhoz és nyomjon egy entert :D A nyilakon és az enteren kívül egy esc használható és ennyi az irányítás.

Lili 2010.06.22. 16:01:57

Na, mégis leszedtem, gondoltam, még egy esély, ha már dolgoztál vele. "Túl jól elvertük szegényt!" --- itt hibádzik, a többi hülye kérdésem, meg az utasításra azonnal telefonálás (sajnos) életszerű. De visszatérve a hibára, őt sosem lehet eléggé elverni :).

elbunda 2010.06.22. 16:13:49

Heheheh :) Te vagy az egyetlen női szereplő,gondoltam te biztos megsajnálod :D

Lili 2010.06.22. 16:17:46

zuinak jobban állt volna, szerintem ő kedveli :)

elbunda 2010.06.22. 16:20:18

1 másodperc átrakni a képet úgy,hogy zui mondja. :P Ha figyelni akarok a karakterek jelelmére,akkor úgyis muszáj lesz életszerűvé tenni.

Lili 2010.06.22. 16:23:07

:) mindig elfelejtek menteni, már kétszer gémóver, grr csak a szövegekért folytatom, mert amúgy hóttgagyi az egész környezet :D jók a dumák

elbunda 2010.06.22. 16:35:04

Na igen,az tényleg gagyi lett sajna. :) Nincs desingerem XD De majd lesz szép lakása is M.A. nak,az normálisabb lesz,ígérem :D Tényleg örülök a pozitív visszajelzéseknek,azért álltam le mert nem tudtam,hogy hogy reaálnának erre mások :D És akkor álltam le ,amikor még volt ihlet.Most meg agyalhatok a sztorin, ezt megcsinálni viszont agyalás nélkül ment,egyszerűen jöttek a mondatok maguktól.

elbunda 2010.06.22. 17:05:46

No?Elakadtál? Addig van megcsinálva,ameddig nem jönnek vissza a Fényörvényesek.Ezt egy esemény parancs okozza,szal nem várni kell,akkor ne mtörténik semmi. spoiler: 2 Nándi másolat van, ha azoknak vége,aztán jönnek.

Lili 2010.06.22. 17:10:21

Visszajöttek, azt hittem, teleportálódunk, aztán mégsem, ottmaradtak szobornak. Még találtam egy fluoridszörnyet, azt legyaktam, aztán körbementem a tüskés mezőn keresztül, vissza M.A. házába, a kocsmába, de semmi új. Úgyhogy csináltam egy mentést, és bezártam. :)

Lili 2010.06.22. 17:11:20

ja egyébként nota bene, én addig nyomkodtam a mindent, amíg rá nem jöttem, hogy hogy jutok ki ;) csak utólag láttam, hogy enterezni kell :P *jaj de büszke*

elbunda 2010.06.22. 17:15:02

Eddig van meg sajna. Ha vannak ötleteid,mond nyugodtan,mert kb a GabiGabi események vanank meg úgy-ahogy, és legvége ,a felettes kiléte,de valamivel ki kéne tölteni a kettő közti a részt.Azt sem tudom,mit kezdjenek Gyurcsánnyal ha elkapják..a tüskés mező meg sebez rendesen :D

Lili 2010.06.22. 17:16:59

lehetne egy kis csihipuhi azokkal az úgyistudjukkikkel, akikkel M.A. a blog megléte óta összebalhézott

Lili 2010.06.22. 17:19:02

lehetne valami vándorlás, ahol kénytelenek vagyunk valami nagyszabású újenergiás lilaködös hippitalálkozón keresztül menni, akkor ott is gyakás :P na jó, spam off. rádhagyom a fejlesztést :)

elbunda 2010.06.22. 18:51:03

Nem is rossz gondolat ez a hippigyakás! :D Viszont a legjobban az az ötlet tetszett,h M.A. mérgeseit mint ellenfelek stleg berakni...bár konkrétan még nem tudom kikre gondolsz,BH sokra?Vagy még kikkel kapott össze? XD

Lili 2010.06.22. 19:22:23

volt meg a hires megmondoblogger is

elbunda 2010.06.22. 20:22:08

Aham. Hm.Most felrakjam azt a verziót,amiben más M.A. háza, van benne pár poén, plusz egy kisivel odébb vánszorgott a sztori? Nem kell újrakezdeni,csak a mentéseidet kell átrakni és menni fog.

elbundaÁ 2010.06.22. 20:28:59

h.Heten töltötték le,és csak te jeleztél vissza :D Még várok vele egy jó darabig, napi max egyszer rakok fel új verziót,hülyeség lenne ezzel babrálni naphosszat.

elbunda 2010.06.22. 20:35:23

Nameg tudom,hogy nem szereted a macerát :P Ha még legalább annyit haladok,mint amennyi most megvan,akkor közzéteszem. Azt hiszem, eleget írkáltunk erről a rádió fórumán :D Amúgy jó lett a 11. adás :D Bár ha nem lesz atomattack,akkor potyára néztek hülyének a családi körben :P

Lili 2010.06.22. 20:39:09

:) majd szólj, ha már fent van az új kecó, meg az ágyas poénok

elbunda 2010.06.22. 21:05:30

Akkor feltöltsem? Oks.Törlöm az előző verzsönt,és 10 percen belül fenn lesz az új.

elbunda 2010.06.22. 21:33:08

Na,fent van. :D

Lili 2010.06.22. 22:20:38

"de cuki cicád van" no, ez megint nem én vagyok :D na sebaj, kitettél magadért, értékelem az erőfeszítést 3 ágy LOL

elbunda 2010.06.22. 22:28:11

Eh :D Oké,akkor nem cuki XD Nem tudom :D A gyertyák azért ugye tényleg nem jönnek be,ugye?:D

Lili 2010.06.22. 22:32:24

az stimmel :) rusnya egy megoldás, meg nem is ad elég fényt! :D

elbunda 2010.06.22. 22:32:25

Miért írtam 2x ,hogy ugye? :D Na várj, akkor saccolok egy reagálást a macskára : "Fujj,de szőrős ez az izé" Na? :D Kitaláltam egy másik dialógust,ez hogy tetszik? " Minek van neked macskád,ha alig vagy otthon?" -"Ez nem macska,hanem Macsek.Ő a szobatársam." -"Helló."

Lili 2010.06.22. 22:33:03

lol, dehát szerintem sokat van otthon. különben hogy reagálna a kommentekre mindig olyan gyorsan?

elbunda 2010.06.22. 22:34:38

Egyszer írta hogy nagyon sokat dolgozik és fizikai munkát. Akkor "Minek avn neked macskád, ha nem is gondoskodsz róla? Nem láttam sehol macskaeledelt,vagy ilyesmit"

elbunda 2010.06.22. 22:35:21

"Se macskaalmot"

Lili 2010.06.22. 22:35:54

Az áprilisban volt. Na, ez az utolsó bejön. Pont így szoktam körülnézni idegen helyen. :)

Lili 2010.06.22. 22:36:37

(előbb leszünk innen kidobva, mint Alien)

elbunda 2010.06.22. 22:37:08

Ok,akkor átírom erre :D Ha tudnék a többi szereplővel is egyeztetni akkor lenne egy tökéletes játékom :D Diodara biztos nem mondja annyiszor,hogy "Széthasítom ":D

elbunda 2010.06.22. 22:46:36

(ebben van valami.De látod,msot sincs itt M.A.,anynit dolgozik,és kimerülten az ágyba zuhant,fel sem tudott nézni.De fejezzük abba eztet,ott a fórum egyébként :D)

Diodara 2010.06.22. 23:16:01

Miről beszéltek amúgy? Valamiről lemaradtam. :D

M.A. 2010.06.23. 12:01:33

Akár át is vihetnétek ezt a gamelős diskurzust a fórumba, végül is ott is el lett kezdve a szál. Wookiefalut is, bármit is át lehet vinni önállóan. Tematizálni szerintem nem érdemes, úgy sem tud egyetlen beszélgetés sem 10-12 hozzászólásnál tovább témában maradni, és végül a wukitopicban menne az evolúció, az ezóban a game, a közösségben az atomenergia, stb.

M.A. 2010.06.23. 14:19:08

Ja igen, azt akartam még kérni, hogy a Bétahullámot a JSZP-t és hasonlókat hagyjuk ki ebből a játékből.

elbunda 2010.06.23. 15:02:46

Ok, nem is tudom,hogy kerülnének bele a képbe. Diodara meg nézzen fel a fórumra,ha már ő az egyik főszereplője a játéknak :D

hermes3X 2010.06.23. 21:01:26

Honnan tudtátok még a razzia előtt 6nappal,hogy a nagy torrentekre fognak hajtani? Ez gyanús :)

Diodara 2010.06.23. 21:29:03

:D Nekem csak az utóbbi időben borul el az agyam, Alien kihozza belőlem az állatot. Egyébként teljesen konstruktívan állok a témához, csak kicsit konkrétabban. Nem látok irányítót, ellenben látok árvízkárt, meg cigánytolvajlást, ezügyben ténykedem IRL. :)

boertttsllo 2010.06.24. 13:38:45

mi az a jszp?