HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

A Jobbik és az Irányítók

2009.10.26. 10:34 dangbird

Egyre inkább ránk nehezedik a nyomás, hogy ezt a témát kifejtsük. A Jobbik körüli gyűlöletkórust mostanra kezdi elnyomni a dicsőségszimfónia, nézegetjük a videókat, és találgatjuk, vajon az >új Fideszt< látjuk, vagy ez tényleg valami más? Hiszen az előző bejegyzésben részleteztük, azért nem lesz forradalom, mert az emberek hisznek Orbánban. Orbán mögött pedig „második szívkirályként” felsorakozott Vona Gábor, már a Jobbikba, jövő évi választási sikerébe vetett bizalom is gátja a megmozdulásoknak, nem csoda, hogy idén elmaradt a dobálózás, lökdösődés mindenfajta formája. Az emberek várnak.

Mielőtt megvizsgáljuk, „ki lehet a Jobbik mögött”, essünk túl a trivialitáson: NEM az MSZP vagy ahhoz közeli politikai-gazdasági erők. Azok kedvéért, akik abszolút laikusok a témában, és csak azt tudják, hogy „dehát mindenhonnan ezt lehet hallani”: a mindenhonnan valójában a Fidesz háza tája, nekik elég sok az aktivistájuk, elég nagy a társadalmi beágyazottságuk a Polgári Körökön keresztül (ahonnan egyébként Vona Gábor is kinőtt), hogy ezt a mindenhonnan-érzetet felkeltsék azokban, akik nem veszik észre a szóbeszéd mögötti politikai szándékot. Ezt a módszert suttogó propagandának hívják, néha a szocialisták is szoktak vele élni. A Fidesz így támadja a Jobbikot, mert máshogyan nem támadhatja: a politikai nézeteit, retorikáját, célkitűzéseit nem bírálhatja, hiszen ezzel leleplezné önnön látszat-jobboldaliságát, látszatellenzékiségét. Miközben a nyilvánosság előtt csak annyit mondanak, hogy egységesnek kell lennie a „jobboldalnak”, a háttérben, névtelenül terjesztik „balónés” rágalmaikat.

Tessék mondani, hatvan év után van még egy ember ebben az országban, aki nem hozható valamilyen kapcsolatba a rezsimmel?

Most, hogy ezt tisztáztuk, lássuk, hogyan is viszonyulnak az >Irányítók< a Jobbikhoz.

Az Irányítók nem egységesek. Egy hatalmi piramist képeznek, melynek a csúcsán egységes akarat, egységes szándék áll, ám az alacsonyabb szinten lévő embereknek mind megvan a maguk egyéni érdeke, és néha birokra kelnek egymással.

A legfelső szinten lévőket ez nem zavarja, sőt az ilyenfajta belharcolat hasznosnak is tartják, az általuk „dialektikus processzusnak” nevezett módszertan szempontjából. Az ő számukra nem volt valóság a hidegháború, ám az amerikai és szovjet katonák számára nagyon is az volt. Az ő számukra a Fidesz és az MSZP hatalmi harcai az elmúlt évtizedben csak egy színjátékot jelentettek, viszont e két párt számára a tét nagyon is valódi: ki lesz a végrehajtó, ki lesz a kormányzás haszonélvezője. Ez pedig valóban az emberek szavazatától függ – s ettől olyan hiteles a játék.

Leírtuk már >korábban<, a „demokrácia” úgy működik, hogy a jelöltek mindegyike az Irányítók embere, aki pedig nem az, az nem kerülhet rá a szavazólapra sem. Mi egy évvel ezelőtt még azt prognosztizáltuk, hogy a Jobbiknak esélye sem lesz bekerülnie a tényleges politikai körökbe, a magyar vagy az EU parlamentbe. Nos, amikor kiderült, hogy a Jobbik nagyon is valós alternatíva a választásra, jött a logikus következtetés, hogy mindez csak az Irányítók akaratával és beleegyezésével történhet – létezik tehát, hogy a Jobbik mindössze az országunkban működő százarcú egypártendszer egy újabb álarca?

A válasz valószínűleg sokkal bonyolultabb, és a nemzetközi irányító elit belső ellentéteiben keresendő.

A >2012-ről szóló bejegyzést< folytatva, azt már tudjuk, hogy az Irányítók készen állnak a bolygó elhagyására. Vannak azonban más hangok, alternatív, kevésbé kemény irányvonalak – egyesek úgy gondolják, még a magasabb szinteken is, hogy esetleg inkább egyezkedni kéne mind az emberi fajjal, mind a magasabb hatalmakkal, a bolygó szándékos tönkretétele helyett valami mindenki számára elfogadható alternatívát kínálni, s bázisul megtartani ezt a bolygót, miközben cseles módszerekkel, fegyverek helyett diplomáciával és tömegkampánnyal „meghódítani” az újat, és akkor lenne kettő! Ebben a kérdésben nincs egyetértés, és ezt a legfelső Irányítók felhasználhatják a megosztottság növelésére, a zűrzavar fokozására –engedik létrejönni önmaguk alatt az „alternatív Irányítók” gárdáját, hogy utána a keményvonalas Irányítók megküzdjenek velük.

Hogyan manifesztálódik mindez a nagypolitika szintjén?

Aki egy kicsit is képben van a Magyarországon zajló folyamatokkal, tudja, hogy Magyarország gyarmatosítása azért késik, mert az orosz és az izraeli zsidók verekednek jelenleg az országért, és blokkolják egymást az ország feletti totális hatalom megszerzésében.

A legfelső Irányítókat ez nem különösebben zavarja, hiszen a cionizmus következő fázisait parasztvakításnak találták ki: mind a Tigristől Nílusig húzódó Nagy-Izrael, mind a Kárpát-medencei zsidó haza olyan látszólagos cél, melyért ha az Irányítók harcolnak, hát elhitetik a szinte teljességgel zsidókból álló tömegbázisukkal, hogy „ők a zsidó népért vannak”. A cionisták végcélja, a „Globális Izraelnek” is nevezhető Világállam egyúttal a felső Irányítók egyik köztes célja is, azonban ennek eléréséhez nincs szükség fokozatos terjeszkedésre, gyarmatosításra – ezt máshogy fogják elérni…

Úgyhogy Magyarországért verekedjen csak Izrael Oroszországgal, legalább el vannak foglalva egymással! Fontos megkülönböztetni, hogy míg Izraelnek azért kell Magyarország, hogy a sivatag közepére vallásos maszlaggal odabolondított zsidóknak egy jobb természeti adottságokkal rendelkező, élhetőbb hazát kínáljon, addig az oroszországi zsidók egyáltalán nem vágynak „új hazára”, hiszen évszázadok óta ott élnek, alkalmazkodtak az ottani klímához, otthon érzik magukat. Így, míg Izraelnek az ország megszerzéséhez először is ki kell irtania és/vagy „diaszpórába” kell száműznie az őslakosságot, addig az orosz tőke gazdasági szempontból fantáziát láthat Magyarországban. Addig azonban nem tud és nem akar ide befektetni, amíg az izraeli tőke ámokfutása és a nyugati tőke rablógazdálkodása zajlik nálunk, és a regnáló politikai garnitúra ebben teljes egészében partner.

És eljutottunk oda, hogy a nemzetközi folyamatok hogyan manifesztálódnak a magyar politika szintjén. Vona Gábor valószínűleg nem azért járkál ki Moszkvába, hogy a Kremlt lefényképezze…

Ha valaki azt hiszi, hogy a Jobbik előretörése nem arról szól, hogy vannak nagyon-nagyon gazdag emberek, akik szeretnének még gazdagabbak lenni, az ébredjen fel! A Jobbik egy poltikai párt, nem a messiás. Gazdasági érdekek vannak mögötte, mint bármelyik párt mögött a világon. Persze velünk a nagy szocialista agymosásban elhitették, hogy tőke = gonosz. De ez nem feltétlenül így van. Az orosz tőke úgy is teret nyerhet Magyarországon, hogy nem kizsigerelni akar, hanem fejleszteni – ha kövérebb a tehén, több tejet ad. Ez az alapja nyugaton a „jóléti” társadalmaknak is (legalábbis szigorúan anyagi és mennyiségi szempontból): termelhetnek a tőkések orrba-szájba, ha a munkásaik a húsz fillér fizetésből nem tudják megvenni az árukat. Ha egyesek például felvevőpiacot szeretnének találni Magyarországon, azt nyilván nem tízmillió szakadt koldus formájában képzelik el, akik a nyálukat csorgatják a kirakatok előtt, hanem fizetőképes keresletet szeretnének itt találni. Arról nem is beszélve, hogy ha Magyarországról élelmiszert szeretnénk exportálni az oroszoknak (amit ugye Vona Gábor nyíltan emlegetett is), ahhoz először is termelnie is kéne a mezőgazdaságunknak. És természetesen azon a makói gázon is meg lehet osztozni jut is, marad is alapon is…

Ezek olyannyira nyilvánvaló dolgok, hogy hosszú távon a „gonosz” izraeli tőke is ugyanígy nekiállna felvirágoztatni az itteni gazdaságot – miután az őslakosságot már felszámolta, és helyére telepítette azokat, akik torkig vannak a sivataggal.

Ha a Jobbik olyan külföldi nagytőkével van szövetségben, amelyik nem rabolni-pusztítani akar idejönni, hanem építeni, akkor miért kell ezt titkolni?

Nyilván a külföldi tőke tevékenysége az elmúlt húsz évben bizalmatlanságot ébresztett az emberekben, s a nacionalizmus az, amelynek leginkább divatját lehet kelteni, olyan szlogenekkel kampányolva, hogy „Magyarország a magyaroké”, és emellett nem nézne ki jól egy olyan, hogy „vissza az oroszokkal”… Még ha nem is ugyanazokról az oroszokról van szó és nem ugyanabban a formában. Mert természetesen az orosz gazdasági elit sem egységes, és ha a Jobbik valóban jót akar Magyarországnak, hát a megfelelő „alternatív” embereket kellett ott megtalálnia, nem Gyurcsány ottani barátait.

Visszatérve nemzetközi vizekre, már láthatjuk, mert jól szánkba rágják a médiában, hogy ez a nemzetiesedés nem csak Magyarországon történik, hanem az egész EU-ban. Előszele ez a 2012 körüli változásoknak, reakció ez a globalista elnyomó elit ténykedésére, az emberek kezdenek kiábrándulni az EU-ból és hasonló szadakőműves-stílusú „testvériségekből”, a világ egyre elviselhetetlenebb, szeretnének visszahátrálni valami normálisabb létbe. Még mindig fenntartjuk, hogy az Irányítók az euró-zónát 2010 körül összeomlasztják, és minden ország visszatér a saját kis pénzneméhez, maga az EU pedig egy felülről irányított globalista elnyomási eszközből egyenrangú államok laza szövetségévé vedlik vissza. Mindez az Armageddon és az Új Világ meghamisítását szolgálja, ahogy >már írtuk<, a nagyon rossz után a kicsit rossz időszaka következik. Az Irányítók elhitetik velünk, hogy eltakarodtak. Mit tetszik gondolni, miért lehet újabban úton-útfélen az Illuminátusokról hallani? Mert az Irányítók vonulnak hátrább, egy még újabb és még titkosabb hatalmi apparátusba. Az általuk irányított nacionalista kormányok pedig mindenki bizalmát el fogják nyerni. Erre a bizalomra szükség van, hogy aztán az utolsó lépésként, egyetlen pillanat alatt, létrehozzák a világállamot, annak totális diktatúrájával. És az emberek el fogják fogadni, és örülni fognak neki. Hogy ezt hogyan fogják elérni, arról majd 2012 után… (A megfejtés egyébként, nagyon indirekt módon, ott van az >1. rádióadásban<, aki megtalálja, kap egy ŠÜN-pólót. :))

Egyelőre halljátok jóslatom :), az eddigiek fényében: a Jobbik kormányozni fog Magyarországon, talán hamarabb is, mint várnánk, azonban a miniszterelnököt nem Vona Gábornak fogják hívni… Mire a Jobbik odáig jut, a korrupció felemészti majd belülről, a mostani vezetést kitúrják és (ismét) az Irányítók bábjai fogják átvenni a hatalmat az országban.

S ezért jönnek felülről, nagyon felülről a határozott parancsok a jelenlegi kormánynak, hogy a Jobbikot ütni is kell egy kicsit, de hagyni is kell egy kicsit…

87 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr286226096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balin 2009.10.26. 12:49:32

Nem kell tőke, a belső kereskedelem, a gyógyvíz, már elég ahhoz hogy az ország megerősödjön. Pénzt mindenki tud nyomtatni, csak a jog kell hozzá. A pénz nem teremt értéket, az értéket az ember teremti a pénzbe fektetett bizalmán keresztül. A fejlődéshez munka kell, és ami a munkát beindíthatja, az megvan az országon belül is. Nem érdekes hogy tudunk-e importálni élelmiszert, ha oda jutunk hogy lesz sajátunk. Ugyan nincs aranytartalék többé, de az csak arra kell hogy egy határt húzzon. Ha az állami vagyon lesz a fedezet, az is megfelel. Vona Gábor azt mondta, hogy egyszer volt Moszkvában, és az nagyon rég volt... máig senki nem cáfolta meg, csak a suttogó propaganda dolgozik. Én nem hiszek benne hogy a Jobbikot hagyják, szélmalomharc lesz évekig, maximum abban tudnak segíteni majd hogy a nemzet öntudatra ébredjen. Itt nem a tőke a probléma, hanem hogy meg akarják szerezni a Szent Korona tulajdonát, a magyar földet. Amint az övék lesz, mi csak rabszolgák leszünk. Minek nekünk pénz, ha van amiből pénzt tudunk csinálni? Munkával? Igen. Tán valakinek nem tetszik a dolog?

2012 Blog 2009.10.26. 13:09:15

Látom, a mindenhol jelenlévő Jobbik-fanatizmussal itt is meg kell küzdenem... A pénzről már leírtam ugyanazt, mint te. Ám javaslom a Trianonnal kapcsolatos anyagok tanulmányozását, jelenlegi államhatáriaival Magyarország képtelen 100%-osan saját lábára állni. Élelmiszert nem importálni akarunk (mint jelenleg), hanem exportálni keleti piacokra (a Jobbik elképzelése szerint). A Jobbiknak kell az anyagi támogatáson túl a protekció is, hogy az Irányítók ne akarják elpusztítani őket. "Én nem hiszek benne hogy a Jobbikot hagyják, szélmalomharc lesz évekig" - azt ugye nem gondolod, hogy a Jobbik ellen annyit tehetnének csak, amennyit tesznek? Ha akarnák, egy mozdulattal eltaposhatnák az egész ellenállást. "meg akarják szerezni a Szent Korona tulajdonát, a magyar földet" - azok az izraeliek, mint arról írtam fent! Az oroszoknak nem kell a földünk, legfeljebb annak egy része, ami terem rajta. És van egy újdonságom, ha nem vetted volna észre: már most is rabszolgák vagyunk.

lényegtelen 2009.10.26. 13:54:07

Ettől a bejegyzéstől sem lettem optimistább! Számomra az jött le, hogy folyamatos kínlódásra kell felkészülni. Hiába szerez erőfölényt az orosz hatalom, ebbe az izraeliek nem fognak belenyugodni. ( mivel számukra duplán is fontos ez az ország!) Az orosz zsidók emberségesebb voltát mivel tudnád alátámasztani? Van egy bónusz kérdésem, amit már régen szerettem volna feltenni. Ha zsidóként halok meg, akkor csak zsidóként inkarnálódahatok újra, vagy mindenféle lehetőség szóba jöhet? Ugyenez a kérdés vonatkozik a magyarra és a cigányra is.

2012 Blog 2009.10.26. 14:28:20

Nem biztos, hogy emberségesebbek, csak a céljaik mások, jobban összeegyeztethetőek a mi érdekeinkkel. Miért kellene ugyanabba a népbe visszaszületni? A lélek más nemű, más nemzetiségű, más társadalmi helyzetű, más hivatású, stb. személyként születik vissza.

PL 2009.10.26. 14:30:29

Rank, szekelyekre milyen jovo fog varni szerinted?:)

2012 Blog 2009.10.26. 14:35:15

Mind meghaltok. :) Nem tudom, a román belpolitikába nem látok bele, hogy ott van-e nemzeti párt és ha igen, milyen mentalitású, mennyire tud közös hangot találni az EU-szintű nacionalista fórummal (egyelőre nem látom, hogy a Jobbik tudna nyitni feléjük). Mert valószínűleg sajnos Erdély marad román fennhatóság alatt a világháborúig...

PL 2009.10.26. 14:46:26

O hat ez tudtam:)). Csak nem mindegy, hogy milyen korulmenyek kozul. A Jobbik probalkozik ezzel-azzal, de kicsit parhuzamosak az itteni valosaggal, sajnos. Az is tiszta, hogy roman fennhatosag alatt marad, hisz ez a maroknyi szekely-magyar mar nem is gondol visszahoditasra, annal rovidebb az elet. A vilaghaboru az Iranyitok es kovetoik VS. Nem kovetok kozott lessz?

PL 2009.10.26. 14:55:14

Eszembe jutott ez a vicc a haboruval kapcsolatosan: A székelyek és a kínaiak háborúzni akarnak egymással. - Aztán hányan vagytok? - kérdezik a kínaiak. - Nyolcvanezren. - felelik a székelyek - Hát ti? - Egymilliárdan. - Baj van, János bácsi! - szól hátra a székely vezér - Hova temetjük ezt a sok kínait?

hunyad 2009.10.26. 15:34:07

Ez gáz igaza van annak aki azt mondja nem kell foglalkozni a politikával és igaza volt a gárda ezelőtti vezetőjének hogy a gárda legyen független a jobbiktól..... de egyébként én azzal nem értek egyet h egy csapással eltudnák söpörni a jobbikot nem lenne az egy kicsit nyíltan felvállalt támadás? Mármint h hogyan csinálnák, lassan eltűnnének az embereik v mi...? Akkor felvállalnák magukat az irányítók v mondjuk mindenkit elvisz az ávh v mi? (bár igy is visznek azér el embereket)Akkor most elolvastam ezt és egyből veszítsem el a reményt h a hazámból nem marad semmi v mi? nemá ez igy naon szar v már ennek úgy sincs értelme hha eljön az irányítók vs akárkik közötti harc? De igy nem tok élni h ne tudjam h mi történik a hazámban és h mindenki aki próbálkozik az csak pénzt meg hatalmat akar! Akkor a magyarok szövetsége ezér nem akar párttá alakulni(bár volt róla szó)? nem mintha azok is elérnének valamit!Uh regény írtam , ezt még meg kell emésztenem h soha senki nem lesz olyan politikus aki ténlyeg a amgyar embeerekér van:S

lényegtelen 2009.10.26. 15:35:35

Az véletlenül nem szerepel a forgatókönyvben, hogy először bejönnek az oroszok, s utána már az izraeli tesóknak is egyenes az út?

hunyad 2009.10.26. 15:42:15

http://barikad.hu/node/39110 http://barikad.hu/node/39164 olvassátok el ezeket ha ezt a jobbik is tudja márpedig tudja akkor ah megalakultak máris ki kellett volna tiltani azokat a nemzeti pártokat akik a cionisták mellé állnak, egyébként is az milyen nemzeti párt na mind1 lényegtelen az egész!

lényegtelen 2009.10.26. 15:49:38

Ott egye meg a fene ezt a hülye pénzt, hatalmat, kivagyiságot, a hazugságok folyamatos etetését, az embereken múló kiszolgáltatottságot! Nem jó itt !!!!! Légyszi valami vigaszt is adj!

2012 Blog 2009.10.26. 15:54:31

PL, igen, az Armageddonról beszéltem. Hunyad, ne értsd félre, a Jobbik (egyelőre, a jelenlegi vezetésével) tényleg a magyar emberekért van. Egyszerűen ők nem élnek abban a rózsaszín ködben, mint a választóik, tudják, hogy ha van egy lehetőség, azt meg kell ragadni. A legjobb opció jelenleg számukra olyan alternatív Irányítókkal szövetkezni, akik hagyni fogják Magyarországot feljönni a szarból. Ez nem elég vigasz?

hunyad 2009.10.26. 19:11:52

KÖszönöm a választ. Ez nem ide vág de megkérdezem :Sorry, the free service is at full capacity. 2-3adásnál írja ki mindig ez van v csak délután próbáljam meg reggel v este?

hunyad 2009.10.26. 19:27:05

ha már kevertem helyesbítek a brit Nick Griffin kijelentésére már reagáltak: http://barikad.hu/node/39242

2012 Blog 2009.10.26. 20:06:55

Kurva anyját, nekem eddig a sendspace soha nem akadékoskodott ilyenekkel, azért is azt használom. Holnap próbáld meg újra, hátha csak egy eseti túlterheltség...

balin 2009.10.26. 22:08:53

Nem vagyok fanatikus. Nekem még nem gyanús a jobbik, ez minden. Következetesek, és egyelőre nem vállalnak olyat amibe később csúnyán belebukhatnak. A magyar föld sokat adhat az oroszoknak, de ezzel így van egész európa. Ez a nemzet képes lesz segíteni mindenkin, ha végre talál olyan szövetségest aki nem akarja az egész karunkat ha csak a kisujjunkat tudjuk nyújtani egyelőre... a magyar gáz, olaj, víz, geotermikus energia nem csak a mienk, de hogy adhassunk, először talpra kell állni. A mostani megállapodások arra mennek ki hogy átpasszoljuk a zsiráfoknak a kincseinket a nagy semmiért cserébe. Én nem problémáznék egy percet se, ha csak annyi lenne a kívánságuk hogy segítsünk. Nekik minden kell, és ingyen. Ha egy irányító vagy micsoda alkalmas arra hogy felismerje hogy a kölcsönös partneri kapcsolat sokkal okosabb mint a gyarmatosítás és a gyarmat felélése, akkor egy potenciális szövetséges. Leszarom hogy minek nevezik ha nem Káin szellemi örököse. Ott vannak a keleti rokonaink például...

2012 Blog 2009.10.27. 09:02:52

"Következetesek, és egyelőre nem vállalnak olyat amibe később csúnyán belebukhatnak." - Szima Judit-ügyről hallottál? Ezen felül olvassátok el ezt, Tomcettel megint szinkronban működünk: http://bombagyar.hu/index.php?post=2638 Most már tényleg lesz egy rádió, elhívom a Jónás Leventét...

hunyad 2009.10.27. 15:31:36

Még mindig nem tudom leszedni a 2-3 adást:S esetleg máshonnan nem lehetne?

2012 Blog 2009.10.27. 16:45:54

Nekem ment reggel a sendspace-n...

lényegtelen 2009.10.27. 18:41:23

A szcientológiának is van kapcsolata az irányítókkal?

2012 Blog 2009.10.27. 20:39:28

Nem tudom, a szcientológia egyelőre fehér folt nekem, azon kívül, hogy messziről büdösek.

balin 2009.10.27. 22:28:17

A szcientológia a pénzről szól. Emberket kell beszervezni tagnak, és el kell adni nekik sok könyvet. Aztán vannak a kurzusok amiknek az ára exponeciálisan növekszik. Végighúzzák a mézesmadzagot az ember előtt, hogy majd sok hasznos dolgot fog tanulni, de nem kap érte semmit csak közhelyeket. Szima Judittal mi van? Megvádolták hogy politizál, egy megállapodás alapján, miszerint szakmailag segítik a Jobbikot rendőr kérdésben. Akkor lenne baj, ha fordítva lenne, és a Jobbik mondaná meg mit csináljon a rendőr. Újabb ködösítés, mint a Gárda ügyében. Ennyiről tudok.

Laci 2009.10.28. 09:45:37

A választások előtt Vona Gábor hatszemközt azt ígérte Szima Juditnak - a harmadik jelenlevő a TMRSZ egyik vezető tisztségviselője, a párt és a szakszervezet közti együttműködés kidolgozója volt - hogy amennyiben három mandátumot szereznek, a listán harmadik Szegedi Csanád visszalép Szima Judit javára. Ez nem volt hivatalos megegyezés, nem fektették írásba, de a TMRSZ-esek bíztak a Jobbik elnökének adott szavában. Vona könnyen ígért, hiszen maga sem hitte, hogy két mandátumnál többet szereznek. - Bombagyár

zip 2009.10.28. 17:37:20

Számomra az a furcsa, hogy a most leírtakat - ha kivesszük az Irányítókat és a bolygó elhagyását - , akár egy józan gondolkodású ember is írhatta volna, mert van értelme, valós világból kivett történésekkel alátámasztható. Te viszont az egészet megbolondítod ezzel a spirituális kutatócsoport dologgal, amik a valós világból már nem támaszthatóak alá, és ráadásként következetesen vissza is utalgatsz a korábbi fejtegetéseidre. Tehát: reális-racionális, misztikus-racionális, és ki is jön, mert 3/4-ében igaznak is tűnik, amit mondasz. Végeredményben csak annyit tudok mondani, hogy gratulálok a szilárd világnézethez. ;) Illetve: remélem nem törlöd ki az üzenetem. :D

hunyad 2009.10.28. 18:22:05

Ez érdekes meg akartam rendelni a szabadítsuk fel a földet könyvet de válasz emailbe egyikbe azt kaptam h elektronikusan még nem lehet utána kaptam egy másikat abba meg azt írják h lehet? Tudtok erről valamit?

Laci 2009.10.28. 18:32:08

Szerintem hívd fel a Nándit Hunyad.

2012 Blog 2009.10.28. 18:33:59

Az egyiket Szemrád Nándortól kaptad, a másikat Benyovszky Mátétól, ilyen egyszerű. Én már ebbe nem is folyok bele, szervezzék meg...

hunyad 2009.10.28. 18:51:44

jah ok köszönöm :D lol akkor tényleg inkább felhívom !

hunyad 2009.10.28. 19:00:02

Jah és 2012 küldtem emailt elvileg az essketto címre h én is kérem a szolgálati telep folytatását, ha nem kaptad volna meg akkor lécci küld el, itt úgy is fönn van az emailcímem!

lényegtelen 2009.10.29. 08:58:01

http://epa.oszk.hu/00000/00005/00009/bevezet.html

PL 2009.10.30. 22:26:00

2012: Mi a velemenyed errol? http://www.3dikvilaghaboru.hu/konyv.php

2012 Blog 2009.10.30. 22:52:10

"elkezdtem leveleket írni − égi utasítás szerint − a világ felelős vezetőinek, politikusoknak, egyházfőknek, amely süket fülekre talált." - Nem olvastam végig, de már itt gyanús lett. Magasabb hatalmak miért kérnének valakit, hogy levelezzen elnökökkel, mikor pontosan tudják, hogy ki irányítja a bolygót? Ez alapján az egyike a tizenötezer embernek, akik kiszabadították a látásukat a legmélyebb fizikai érzékelés csapdájából, és most azt hiszik, rájöttek valamire.

seh 2009.10.30. 23:00:28

"Cs: Muszály elmenni?" "www.3dikvilaghaboru.hu" Én csak belepillantottam, de első látásra két hibát találtam. Jóóóóóóóóóóó nagy szarva van mindkettőnek. Tudom, ez a mondanivalón nem változtat, de akkor is ....

hunyad 2009.10.31. 12:17:42

2010 a kutatócsoportotok csak Mo-ra korlátozódik v vannak ilyen kutatócsoportok máshol is a Földön?

2012 Blog 2009.10.31. 12:39:01

Vannak mások is, akik ezekkel foglalkoznak, persze: http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw

2012 Blog 2009.10.31. 12:40:37

Sőt: http://www.youtube.com/watch?v=SW43Mig1LYE&NR=1

hunyad 2009.10.31. 13:15:06

If Micheal was picking on the Illuminati when singing in front of 'The Eye', why does he wear a T-shirt with the '''peace'''-symbol, which is a German DEATH-rune and has been instituted as a symbol of '''peace''' by an ILLUMINATI agent??? Interesting, huh... Ez mit akar jelenteni? :) Jackson-nak is volt köze az irányítókhoz?

lényegtelen 2009.10.31. 13:31:05

http://www.bombagyar.hu/index.php?post=222#LGSXGXD

2012 Blográdió 2009.10.31. 13:31:07

Nyilván ők futtatták be, aztán később kezdett kicsúszni a kezükből. Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy feketemágikus rituálékon vett részt kellő kompetencia nélkül, és attól kezdett szétrohadni az arca (ahogy Kádár is élve rohadt szét, miután kikerült a "körből"), a plasztikai műtétek ennek az elleplezésére történtek.

seh 2009.10.31. 13:41:09

Bocsi, de ezt az arcrohadásos sztorit bővebben ki lehetne fejteni? A fekete mágia miatt valaki élve szét is rohadhat? Ez olyan, mint amikor egy felkészületlen jógi eléghet?

2012 Blog 2009.10.31. 13:57:23

Persze, Wictor Charon is agydaganatban halt meg, pedig ő épp csak ártalmatlan kísérleteket folytatott a feketemágiával. Szepes Mária leírta, hogyan villogtak forrás nélküli fények a szobában, nyitódtak-csukódtak az ajtók-ablakok maguktól, miközben haldoklott. A feketemágia alaptermészetéből adódik, hogy hosszútávon vagy a temetőbe, vagy az elmegyógyintézetbe vezet az adeptus útja.

hunyad 2009.10.31. 14:00:42

De amúgy érdekes h pont az ilyen wake-up szerű videókat törlik a youtuberól ezzel pont azt ismerik el h igaz az a videó meg h léteznek az irányítók...

seh 2009.10.31. 14:13:41

Köszönöm. Visszatérve Szepes Máriára, ő rengeteg ilyen esetet leírt a regényeiben. Minden tele volt állandóan démonokkal, meg elementálokkal. Valószínű, hogy ő is foglalkozott ezekkel, vagy van egy másik feltételezés is, hogy a Szepes regényeit valójában a testvére, Wictor írta, csak a Szepes nevén adták ki

2012 Blog 2009.10.31. 14:52:25

Nem, azokat ő írta, a bátyjának egyúttal a tanítványa is volt, és az volt a családi munkamegosztás, hogy Viktor írt a beavatottaknak, a húga meg a "profánoknak".

Vándor 2009.11.01. 17:02:25

Kisebb érdekesség a tegnap linkelt MJ vs. Illuminati videokkal kapcsolatban: Tegnap végignéztem őket, ma pedig át akartam küldeni valakinek, és meglepve tapasztaltam, hogy a youtube "An error occured, please try again later" üzenetet dobja rá. Ezután rákattintottam a Related Videos-ban egy másik ugyanilyen témájú videora (http://www.youtube.com/watch?v=d91NfuaveCo&feature=related), és az is ugyanezt az üzenetet dobja. Azért érdekes, mert a 2 video más-más felhasználó által lett feltöltve. Az ilyesmi véletlen, vagy szándékos cenzúra? Utóbbinak azért nem látom sok értelmét, mert van még több száz hasonló témájú video, amiket nem tiltanak le. Akkor ez most szerintetek véletlen?

Diodara 2009.11.01. 17:14:47

Üdv! Érdekesnek találom a blogot és le a kalappal a szerző előtt, hogy ezt így fel meri vállalni. Barátommal alakítgatunk egy kisebb blogot magunk is, próbálunk tapogatózni és leirkáljuk a gondolatainkat, illetve többnyire én írok, ő hírezik. A weblapom címét trükkösen beírtam a weblapom címéhez. :) Most így hirtelen egyetlen kérdés jut eszembe, amit mindenképp fel szeretnék tenni. Ha valóban igaz, hogy forradalmak, polgárháborúk lesznek (most nevezzük Armagedonnak), hiszen függetlenül az Atlantiszi konfliktustól is erre tendál a világ szép lassan, és valóban meghal sok-sok ember a harcban és mindehhez hozzá vesszük, hogy a továbbiakról csak 2012 után beszélhetsz, nos joggal feltételezem, hogy csak a "szerencsés kiválasztottak" fogják olvasni a blog igazán érdekfeszítő részét? :)

2012 Blog 2009.11.01. 17:24:42

Leírtam, hogy egy dolog a kis csihi-puhi 2012-ben, és egy dolog az igazi Armageddon, ami várat még magára jópár évet... 2012-t a legtöbben túlélik, max. pár millió halálos áldozat lesz világszerte. Csak épp annyi, hogy hitelesnek látszódjon a "hatalomátvétel". Magyarország után már globális szinten is kezdem látni a hatalomátmentést. Az Illuminátusokból kivonulnak az Irányítók, a Bohemian Grove-ból kivonulnak, a cionista felső körökből kivonulnak, mindenhol csak üres héjakat hagynak maguk után, rágcsálnivalót az összeesküvés-fanoknak, miközben új háttértársaságokat alapítanak, új helyszíneken, új technikákkal folytatják a munkát.

Vándor 2009.11.01. 18:17:19

Legutóbbi kommentemet visszavonom, ismét mennek a videok, tehát nem cenzúráról volt szó:). Dehát egy kis paranoia sosem árt...

PL 2009.11.02. 11:24:07

Az volna a kerdesem, hogy az Iluminatusoknak mi volt a celjuk (ha valoban volt), hogy a filmben elrejtettek a sajat szimbolumaikat? Mit szolgal ez? Foleg, hogy alig latszodnak; sokat lattam ezen filmek kozul, de jonehanynal nem vettem eszre ezeket a jeleket.

hunyad 2009.11.02. 16:11:00

Lenne pár kérdésem ami a rádióval kapcsolatban fogalmazódott meg bennem: Az lehetséges h Hitler nem is azért irtotta a zsidókat mert alsóbbrendűeknek tartotta őket(ha egyáltalán irtotta őket)? Meg azt nem értem 2012 h a 2.adásban mondtad h szted mégse arra megy ki a játék h polgárháborút szítsanak, de az államcsőd írásodban meg pont ezt írod le, akkor most hogy is van ez? Utolsó kérdésem : sok helyen olvastam meg láttam videókban is h hamarabb is összeomlik a civilizáció mint gondolnánk és ti is utaltatok erre a rádióban(meg h próbáljunk meg úgy élni h ne lenne áram meg stb), viszont az írásaidban azt írod h 2012be ugye lesz sok forradalom mindenfelé meg stb de ez csak ilen hatalomátmentés lesz, de akkor ez azt jelenti h 2012ben még nem omlik össze ez a civilizáció teljesen? (teljesen alatt azt értem h vissza esünk a középkori szintre h nem lesz áram kőolaj,népvándorlások meg ilyenek) Akkor az csak később következik be? EGyébként a 3.adás kurwa jó volt:D remélem még lesz rádió, nagyon jó, sok témában rámutattok olyan dolgokra ami igazából evidens mégse veszem észre pedig én is úgy gondolom, de sokszor nem tudok érvelni másoknak h az mér úgy van, terjesztem haverok között is meg szüleimnek is majd mutatom:D

Kheky 2009.11.02. 21:53:55

Bocsi hogy ide írok de gondolom a régebbi kapcsolódó bejegyzésekhez már senki nem kommentel, szóval itt teszem fel a kérdést: Mi a helyzet a vallással?Van akármelyiknek is valami értelme?Én hiszek Istenben de nem tartom magam sem kereszténynek sem semminek, nem követem a parancsolatokat. Esetleg írhatnál egy témát ezzel kapcsolatban, meg a személyes véleményed ezekről.

Kheky 2009.11.02. 21:54:11

írhatnál egy bejegyzést* nem témát, bocsi késő van:)

Fátum 2009.11.03. 00:04:12

Szerintem aki elkezdi - komolyabban! - olvasni a "Szolgálati Telep"-et, az több mindenre választ kap, mint hinné. Az az írás több, mint zseniális... Ezt amúgy a vallással kapcsolatban mondtam Kheky...

2012 Blog 2009.11.03. 10:47:42

Mindegyik vallásnak van igazságalapja, és mindegyikben vannak tévedések, túlegyszerűsítések, akár szándékos hazugságok is. Az viszont érdekes, hogy azt írod, nem követed a parancsolatokat, mivel a tízparancsolat egyetemes viselkedési alapszabályokat fogalmaz meg, amelyek gyakorlatilag minden vallásban közösek, az alapvető erkölcsi értékekben gyökereznek, és ezek nélkül nem képesek az emberek együtt élni egymással. Örökérvényű törvények ezek, ezért kapcsolják őket mindenhol Istenhez, ezért vésték őket kőbe.

2012 Blog 2009.11.03. 10:57:17

Hitler nem irtotta a zsidókat. Alacsonyabbrendűnek azért bélyegezte őket, mert ez a "tudományos" alapokra helyezett ideológia kapóra jött neki az "üldözésükhöz". A Talmudban leírt dolgok miatt üldözte őket valószínűleg. Amikor a 2. adást csináltuk, még fogalmam sem volt, hogy a MOSSAD van a romagyilkosságok mögött, de aztán kiderült. Az összeomlás meg "világvége" MaCsek mániája volt, ő kezdeményezte ezeket a témákat - mindazonáltal az simán előfordulhat, hogy pl. több hónapig nem lesz áram, vagy akadoznak bizonyos alapvető ellátások. Mindenesetre akik a világháborút túléli majd, azoknak kb. a nulláról kell majd kezdeniük... Egyébként szervezés alatt van 3 rádióadás is, meglátjuk, mikorra sikerül egyet összehozni. (Történelmi pillanat is következik, az egyik olvasót elő akarjuk léptetni rádióvendéggé.)

Kheky 2009.11.03. 13:08:09

Nos, az én istenképembe nem fér bele egy olyan Isten aki parancsolgat a teremtményeinek, büntet meg ilyesmi, mi értelme akkor a szabad akaratnak?Szerintem attól nem lesz se jobb, se rosszabb egy ember hogy "paráználkodik", meg néha elereszt egy-két k*rva isten-t :) Hisz Isten szemében nincsen olyan hogy jó és rossz, minden az ő akarata szerint történik. "Bizony mondom: az életnek nem az a célja, hogy Isten kedvére tegyetek.Az élet célja megismerni, és újrateremteni azt, Akik vagytok.Ha így tesztek, azzal örvendeztetitek meg és magasztaljátok Istent."

2012 Blog 2009.11.03. 13:17:17

A paráznaság házasságtörést jelent, amire ha túlságosan hajlamosak az emberek, széthullik a társadalom. A parancsolgató Istenről ajánlom elolvasni az ide vonatkozó bejegyzéseket. (Maga képmására, Univerzum, stb.) "Hisz Isten szemében nincsen olyan hogy jó és rossz" - bírom, hogy mindenki olyan kurva magabiztosan tud kijelentéseket tenni Isten nevében.

Kheky 2009.11.03. 13:20:51

Én ezt az általam olvasott könyvek alapján mondom(Beszélgetések Istennel mindhárom kötetek és a Holnap Istene). Egyébkéntis a Bibliáról már bebizonyosodott hogy annyiszor átírták és annyi sületlenség van benne, miért épp a tízparancsolat lenne igaz?

2012 Blog 2009.11.03. 13:37:38

Itt az eredeti: http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%ADzparancsolat Egyébként, mint mondtam, nagyjából ugyanezek a szabályok mindenhol megvoltak a világon, mert kikerülhetetlenek az emberek együttéléséhez.

Kheky 2009.11.03. 13:44:40

Nah ez aztán...Féltékeny Isten..Meg ne készíts magadnak szobrot és hasnlókat..Akkor miafrancnak van templom?:) Jah meg a Biblia elején van: "És mondá Isten: Teremtsünk embert a MI képünkre és hasonlatosságunkra..." Most akkor nem egy az Isten?Vagy akkor ki az a MI?Kiknek a képére?: ) A tízparancsolatot lediktáló Isten pedig ki másra féltékeny?A többi istenre? Kicsit zavaros nekem ez az egész :D

2012 Blog 2009.11.03. 16:40:49

Ne is törődj vele! Helyette íme az Egyetlen Igaz Vallás, melynek én is követője vagyok: http://bombagyar.hu/index.php?post=2658

cath 2009.11.03. 16:42:40

kheky, olvasd el ezt a blogot elejétől végéig és akkor válaazt kapsz , hogy ki az a "mi"- mint embert teremtő isten, és arra is hogy miért féltékeny. Amúgy meg aki parázna az nem se nem jó se nem rossz, mivel a tettével árt 1 vagy 2 embernek, esetleg többnek is a paráznaság által tört kapcsolat(ok)ban - minimum lelkileg és érzelmileg...

hunyad 2009.11.03. 18:58:12

Köszi a választ, egyébként Kheky én meg pont istenben nem hiszek viszont pont h azt mondom a 10parancsolatot legalább követni kell, ha nem is teljes mértékben de nagy részt, mert sztem erkölcsi alapnormákat fogalmaz meg......

2012 Blog 2009.11.03. 19:02:29

Ha nincs Isten, honnan származnak az "erkölcsi alapnormák"? Honnan tudjuk, hogy mi a helyes és helytelen?

hunyad 2009.11.03. 19:08:54

Ha van isten és minden az akarata szerint történik akkor mi a faszért szenvednek naponta milliók? Azt nem tudom azt csak úgy tudja az ember ... a paptól:D meg a szüleitől v mittomén...

Kheky 2009.11.03. 19:32:46

Előszöris: Isten szemében nincsen jó és rossz.A rossz az elme szüleménye, és a viszonylagosság tapasztalatából fakad.Történjék bármi, minden Isten akarata- MINDEN.A helyes és helytelen általunk alkotott fogalmak, minden a személyes nézőpontod kérdése. De itt egy kis példázat, ez megmagyaráz pár dolgot remélem: Nem tudod, milyen a hideg, ha nincs meleg, milyen a fenn, ha nincs lenn, melyik a bal, ha nincs jobb.Nem ítélheted el az egyiket és magasztalhatod a másikat. Évszázadokon át elítéltétek Ádámot és Évát.Azt mondták, hogy elkövették az eredendő bűnt.Bizony mondom: ez volt az eredendő áldás.Mert ha ők nem tapasztalják meg a jót és a gonoszt, fogalmatko sem lenne erről a két lehetőségről!Sőt, mindaddig nem is léteztek!Addig nem létezett "gonosz".Minden és mindenki tökéletes volt, paradicsom szó szoros értelmében.De nem tudhattátok, hogy az, nem érzékelhettétek a tökéletességet- mert nem ismertetek semmi mást.

2012 Blog 2009.11.03. 19:48:30

Menj el hajléktalannak, hogy megtapasztald a 4 fal között lakás áldását. Részemről itt befejeztem a kurvanagy filozófiát.

Kheky 2009.11.03. 19:49:30

A hajléktalannak ha lenne egy mustármagnyi hite luxushajón süttethetné a seggét a tengeren. :)

lényegtelen 2009.11.03. 20:38:31

Khekynek és hunyadnak! Vágyaimtól hajtva megszülettem. De miért, mit is akartam? Homály fedi létezésem, s a csábulások eredejében elveszettnek érzem magam. Kábultan és reszketve ébredek, sajgó testem tapogatva felkelek. Az ólompáncél elindul, s vele az élet, mely válasz a vágyra, a kéjre. Sejtem már! Erős és szép akartam lenni, meg okos és gazdag. A hatalmat és a világot akartam magamnak! Birtokoltam már sokat, leginkább csalódásokat, de tudni is akartam a varázslatokat. Telve vélük már csak egyet akarok! A hazaútra rátalálni, s a szabadság érzésével szeretetben visszatérni!

cath 2009.11.03. 21:42:22

Nah akkor én biztos előző életeimben tapasztalhattam mindenféle rosszuat, de jelen életemben nem tapasztalt rossz és bűnös dolgoktól is ódzkodom... szóval nem hiszem hogy aki nem látott sötétet, az nem értékelheti a fényt, stb... erkölcsi alapnormák alapja: szerintem, hogy mi az amivel nem ártanak egymásnak az emberek.

Kheky 2009.11.03. 22:06:16

Erre megint ugyan az a válasz, te állítottad fel magadnak a saját és a társadalmad értékrendje alapján hogy mi a rossz és mi nem, természetesen én is rossz-nak tartom ha valaki pl megerőszakol és megöl egy nőt, de most Istenről volt szó, nem rólunk.:)

Diodara 2009.11.03. 22:24:25

Hát ha elfogadjuk, hogy Isten csupán egy szó a teljességre, a Mindenre, és az Isteni akarat pedig felfogható egyfajta törekvésnek, hogy minden feloldódjon ebben a teljességben különböző tapasztalások útján, akkor nincs miről vitázni. Viszont egyébként itt bejátszik az is, hogy tulajdonképpen amit az Atlantisziak tesznek (vagy akárki "bűnös"), az ugyanúgy az Isteni akaratot "teljesíti", csak ő épp az erkölcsösség képzeletbeli húrját a másik irányba feszíti.

Kheky 2009.11.03. 22:58:35

Az atlantisziak gondolom "jónak" hiszik azt amit csinálnak.Ugyan úgy mint Hitler hitte, és a németek többsége abban az időben.Itt jön megint az a képbe hogy kinek mi a jó:)

2012 Blog 2009.11.04. 09:27:18

Ha írok új bejegyzést, akkor abbahagyjátok a kocsmateológiát? :) Ráadásul pont a jobbikos cikk alatt...

Kheky 2009.11.04. 09:52:02

Ha lenne egy fórum jó lenne, ott mehetne az ilyesmi.De amúgy új bejegyzés NEEEEED csak ne ilyen politikai bullshit :)

cath 2009.11.04. 10:21:17

kheky- "én is rossz-nak tartom ha valaki pl megerőszakol és megöl egy nőt, de most Istenről volt szó, nem rólunk.:)" - hát de mink :) az Isten képmásai vagyunk, azaz szinte pont olyanok mint ő(k) :))))))

2012 Blog 2009.11.04. 10:22:27

Tud valaki valami 'free forum' felületet, lehetőleg magyart, és olyat, ahol regelés nélkül is lehet hozzászólni? Van, akinek meg a "politikai bullshit" fekszik a legjobban, és a transzcendens dolgoktól megy falnak. Nem lehet úgy csinálni, hogy mindenkinek a kedvére legyen. (De most megint transzcendens téma következik elvileg.)

lényegtelen 2009.11.04. 10:39:45

Azért az irányítóknak is sikerült Tomcat szülinapját maradandóvá tenni ezzel a roma emléknappal. A vallásukat, (vallásodat) én is osztom. A folyamatos tanulás és gondolkodás elengedhetetlen a tisztábban látáshoz. Valódi megoldás úgy sincs, és nem is lesz a dualitás világában. Itt csak az elfogadás működhet. Őt a marcipánnal lehet erősíteni. Neked mi a gyengéd? Várom a bejegyzést!

Kheky 2009.11.04. 10:55:47

Próbálj ki egy PHPBB fórumot. http://phpbb.hu/ismerteto

2012 Blog 2009.11.05. 10:38:47

Amúgy miért kérdeztétek ezt a 3dikvilaghaborús baromságot, mikor a végén levő jóslatok közül egyik sem teljesült eddig? (Arról nem is beszélve, hogy milyen logikai hibákkal és gyengeségekkel telítve próbál előadni egy fiktív jövőt.)

ZooLeee 2009.11.10. 13:36:12

Jobbikos témához hozzászóltam volna, de elolvastam a sok kommentet és elment a kedvem. :] Majd legközelebb (holnap, este, valami).

kovács szilárd 2009.12.10. 01:35:33

Szeva!A hunhír.hu oldalról találtam rá a honlapodra!Bekell vallanom,egy igazi mestermunka!Szeretnék veled bannert cserélni!Amennyiben érdekel a dolog,részemről a reklám elhelyezésére a főoldal is szóba jöhet!Várom mielőbbi válaszodat!Magyar üdvözlet!

loveb 2010.11.21. 18:16:59

az MSZP-ről is jó lenne ha írnál egy hasonló szép lélegzetvételű, okos, összeforrt írást. mivelhogy...még léteznek. és nem tudom, léesz-e belőlük valamikor is még tényező, de a helyzetük érdekes...

2012 2010.11.21. 18:30:15

Amit itt a Jobbikról írtam, már az sem igazán aktuális. Az erőviszonyok a pártokon belül folyamatosan változnak. Az MSZP-ben túl sok és túl átláthatatlan volt az erővonal, valószínűleg Orbánék ezért is küldték a pokol fenekére. A cionista hatalomszilárdítás egyik eleme. Az a baj, hogy a Borg projecttől a napi politikáig lefelé haladva minél alacsonyabb szinten vizsgáljuk a dolgokat, annál átláthatatlanabbá válnak.

loveb 2010.11.23. 21:54:54

"Az MSZP-ben túl sok és túl átláthatatlan volt az erővonal"-valóban, de ezért a maszop mindigis más felépítésű volt, mint a Fidesz. "valószínűleg Orbánék ezért is küldték a pokol fenekére. A cionista hatalomszilárdítás egyik eleme. "- szerinted van-e titkos paktum a 2 nagy párt között? volt-e szerinted egy titokos megállapodás a váltó-kormányzásról? azaz egyszer az egyik, aztán a másik párt lesz hatalmon. a Borg-projectről nem sokat hallottam.

Gergő Bohrát 2022.04.23. 22:12:57

A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok...és a Jobbik helyett a Mi hazánk lesz valószínűleg.
süti beállítások módosítása