HTML

A Játék Neve: Föld

Ez a blog arról szól, hogy hogy működik a világ valójában. Túl a látszatokon, a manipuláción, a mindent átszövő hazugságon és felelősséghárításon. A jelenkor eseményeinek mozgatórugóival is foglalkozik, ahogy a régmúltba is tapogatózik visszafelé, egészen az emberi lét kezdeteiig. Mindez egy sokéves kutatómunka eredményeire támaszkodik. A blog korábban "2012 blog" címen működött a blogol.hu szerverén. Kapcsolat: blog2012 kukac freemail ponnt hú!

Friss hozzászólások

  • Lazur: @Nikiló: www.youtube.com/watch?v=TQcqOW39ksk Apropó, és az már smafu, hogy a kínaiak azért akarnak... (2023.09.15. 00:32) Emberek, Irányítók és a Háttérhatalom
  • Gergő92: Nem csak én szoktam néha felnézni ide. :) (2023.01.18. 00:00) Mire készülnek a Marson?
  • Lazur: Ez egész friss: futureofhumanity.report/en www.youtube.com/watch?v=MYJFc3vA6N4 Csak a rotary klu... (2023.01.10. 18:29) 2019
  • Lazur: Szűk tíz évbe telt, de lassan a híradóba is bekerül ahogyan Kínában készülnek a cellák. www.youtu... (2022.12.05. 01:07) AUTOKRÁCIA (szerk)
  • Gergő Bohrát: A mostani események fényében bár 10 év késéssel, vagy inkább több, de csak efelé haladnak a dolgok... (2022.04.23. 22:12) A Jobbik és az Irányítók
  • Lazur: 2012 helyett 2021, de itt a mátrix 4. része: www.youtube.com/watch?v=JQVHrXek73E (2021.12.17. 20:30) Előadás videó - A Mátrix-trilógia (szerk)
  • Kápráz: ...Történt egyszer, hogy Noé szőlőt telepített, de a bortól megrészegedvén meztelenül feküdt sátrá... (2021.12.11. 21:02) Előadás videó (szerk)
  • maztro: @Gergő Bohrát: Szeretnek minket behúzni a csőbe, a cikk lényegében minden pontján prezentálja azt,... (2021.08.26. 05:03) Menetrend (szerk)
  • dangbird: Új nagy ívű, félelmetes novella a személyes blogomon: marioatreides.blog.hu/2020/01/06/nem_tehete... (2020.01.06. 10:36) Olyan, mintha
  • dangbird: ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/amikor_nem_fogadjuk_el_a_ferfi_es_no_kozot... (2019.11.13. 10:09) A házasságról

Utolsó kommentek

Atlantisz és az Irányítók

2009.09.17. 15:31 dangbird

Soron kívül foglalkoznunk kell ezzel a témával, mert, mint >a kutatási módszerek< esetében, itt sem lehet már tovább halogatni, el kell magyarázzuk, hogyan jött ez az egész >Atlantiszos agybaj< az >Irányítók< fél év alatt szépen felépített történetéhez.

Elkerülhetetlen volt Atlantiszról írnunk, noha tudjuk, hogy ez a legtöbb ember számára elfogadhatatlan – aki vallásos, annak ezért, aki materialista, annak azért. Elkerülhetetlen volt, hogy teljes képet kapjunk az Irányítókról és ezen keresztül azokról a kardinális történelmi folyamatokról, amelyek a jelen korban zajlanak.

Egyébként a következő rádióra tervezzük (jövő hét végén), hogy részben – persze úgymond „világi” témák mellett – Atlantiszt fogjuk remélhetőleg mindenkit kielégítően kivesézni. Nándi fogja képviselni az „Atlantisz-specialistát”, egy másik vendég pedig a „laikus-szkeptikus” kérdezőt, de természetesen e-mailben lehet küldeni nekünk olvasói-hallgatói leveleket, kérdéseket, amelyeken szintén sorban végigmegyünk majd. Szeretnénk ugyanis, ha ez az atlantiszos téma minél kerekebbé és emészthetőbbé válna a 2012 Blog olvasóinak.)

Nos, hogy felvegyük Atlantisz történetének fonalát: miután a fehér erők seggberúgták őket és megtiltották, hogy atlantiszi emberfeletti lények mászkáljanak e világon, mágikus képességeket használva, az atlantiszi szellemcsaládok a földi túlvilágra kényszerültek és ott is tanyáznak a mai napig is. (Leszámítva azokat, akik úgymond „kiugrottak”, a vereség hatására elhagyták Atlantiszt és elindultak inkább egy tisztább úton.) Természetesen az atlantisziak nem adták fel ilyen könnyen a küzdelmet és a bolygó, valamint az emberi faj feletti uralmat.

Egyik fő fegyverük éppen az, hogy a túlvilágon tanyáznak, így az elhalálozó embereket haláluk után „várják”, istenként, ahogy az sok vallás tanításaiban megvan, ezzel is erősítve saját isten-imázsukat. S ha valaki elhiszi róluk, hogy valóban istenek, s főként elhiszi azt, hogy nekik joguk van ítélkezni az elhunyt fölött, akkor bizony >a reinkarnációt< irányítani tudják. Természetesen először a megfelelő vallásos hiedelmek magjait el kell vetni, hasonlóan, ahogy a Bene Gesserit vallásmérnökei teszik a Dűnében… Az atlantisziak pedig mesterei az emberek manipulálásának, hiszen ők voltak a tervezőmérnökök, így tudják, hogy adott hatás elérése érdekében milyen „gombokat” kell nyomogatni az emberi pszichében. Hogy hatalmukat az evilági létezésben is biztosítsák, le-leszületnek emberi formában, különböző küldetések végrehajtására.

S ezzel elértünk az Irányítók legelső-legfelső szintjéhez.

Az atlantisziak között is értelemszerűen hierarchia van, és nyilván akik lejönnek, azok a „kisebb katonák”, azok a lelkek, akik a szamárlétra alján vannak. A >Jehova< közelében ülők, a felső vezetők sosem „mocskolnák be” magukat az emberi léttel – mely számukra olyan, mint egy embernek kutyaként vagy disznóként létezni. A leküldött kiskatonák azonban itt a Földön iszonyú hatalmat élveznek, legalábbis mára, hosszas és áldozatos munkával kiépített hatalmi rendszerüknek köszönhetően. Itt „lent” ők vannak a legfelső szinteken, ők az Irányítók irányítói, az atlantiszi akarat legfőbb végrehajtói.

Ritkán kerülnek ők a figyelem középpontjába, ritkán lesz belőlük igazán fontos ember a tömegek szemében, vezető politikus, sikeres milliárdos, pápa, nobel-díjas professzor, filmsztár, stb. Mindössze egy pár ilyet lehetne felsorolni közülük az egész világon. Általában a háttérben munkálkodnak, jelentéktelennek tűnő szürke eminenciásokként. Ha például egy multinacionális cég teljesen az Irányítók kezében van, valószínű, hogy legalább egy atlantiszi inkarnáció van a felső vezetésben, azonban semmiképpen nem az elnök vagy a vállalatigazgató az – és mindössze a tíz legbefolyásosabb (nem címe, hanem valódi hatalma alapján legbefolyásosabb) ember tudja a cégnél, hogy valójában ki az a hátsó irányító, az a tanácsadó, akinek tanácsára a cég első embere valahogy mindig hallgat – aki a tényleges irányvonalat megszabja, aki az érdemi döntéseket hozza. Ugyanígy működik ez a politikában is, egy elnök vagy miniszterelnök közelében mindig vannak tanácsadók, jelentéktelen és semmitmondó titulusokkal, észrevétlen elvegyülve a sok hájfejű, semmittevő tótumfaktum elvtárs között, s valójában ők diktálják az irányt, az ország hivatalos vezetője csak a megszabott irány követésének részletkérdéseiben dönthet. Magyarországon még ezek a háttéremberek sem atlantiszi inkarnációk soha – a legmagasabb irányítók gondosan ügyelnek arra, hogy az olyan kulcsfontosságú országokban, mint Magyarország (bizony), Nagy-Britannia, Amerika, Kína, Izrael, Oroszország, stb., jópár lépésnyi távolságot tartsanak a látható vezetőktől, így helyi és nemzetközi „közvetítők” hosszú láncán keresztül tudnak csak hatni rájuk. Magyarországon szinte nyílt titok, hogy a tényleges gazdasági és politikai hatalom terén a két csúcsember Bokros Lajos és Soros György. (Hogy az ennél is magasabb szintű hatalmi ágakban, tehát az okkult végrehajtásban, a titkosszolgálati-hírszerzési-elhárítási és a médiahatalomban kik a fő emberek, arról sejtelme sincs senkinek.) Azonban természetesen egyikük sem atlantiszi, sem pedig az ő közvetlen felettesük, vagy bárki, akit ők ismerhetnek a Bilderberg-csoportból vagy a szabadkőművesek közül.

Eme szabály alól vannak kivételek, pl. George W. Bush, akinek az arcán első pillantásra látható az atlantiszi „beütés” annak, aki tudja, mit kell keresnie. Fontos még egyszer hangsúlyozni, hogy nem minden atlantiszi származású „ember” Irányító – hiszen vannak, akik kiszálltak az egészből – és nem minden Irányító atlantiszi. Igazából az, hogy ki Irányító és ki nem, nem is dönthető el élesen, hiszen ha egy olyan parancsuralmi hierarchiát nézünk, amelynek tetején Jehova áll, a legalján pedig egy multicég takarító nénije, nyilván a takarító néni már nem Irányító, a határt pedig meg kellene húzni valahol, bár igen nehéz. A legegyszerűbb az lenne, ha Irányítónak sorolnánk azokat, akiknek már Atlantiszról tudomása van, bár, hogy milyen tudatossági szinten mennyi tudomása van ezekről a dolgokról valakinek, az megint csak viszonylagos: az atlantiszi Irányítók saját közeli embereiket is elhallgatással és hazugsággal tartják a helyükön. Minél magasabb szinten áll valaki, annál többet tud – és valójában még egy 33. szintű szabadkőműves is hazugságokban él –, a teljes igazságot pedig csak azok a magasabb atlantiszi vezetők tudják, akik soha nem inkarnálnak a földre emberi formában.

Az atlantisziak a történelem során mindig is közöttünk jártak, és a hatalmuk visszaszerzésén munkálkodtak. Ők hozták létre az Egyiptomi Birodalmat (ezért nevezzük őket populáris ezoterikus nevükön „Atlantisznak”) csakúgy, mint a Római Birodalmat, mely már gyakorlatilag a mai „modern” világ prototípusa volt, de szerencsére a pusztai népek vezetői, az emberek királyai (erről bővebben később) idejében szétcsaptak közöttük, még ha ez általános kulturális hanyatlással is járt. Pontosan a reneszánsz által ennek az elveszett tudásnak az előkerülése volt az, ami a történelem kerekét úgy indította meg, hogy a malmot teljes egészében Atlantisz vizére hajtotta (de erről és a „sötét tudás” fogalmáról talán szintén máskor). A középkori Európában is tartotta magát Atlantisz, elsősorban az Egyházba beépült Irányítókon keresztül. Ebben a korban jött létre a Templomos Lovagrend, ez az első olyan félig-láthatatlan szervezet volt, mely teljes egészében atlantiszi irányítás alatt ált, sőt tagjainak nagy része is atlantiszi volt. A hátsó manipulációt azóta nem a hatalom megszerzése felé vezető útként látják csak, hanem magának a hatalom gyakorlásának tartósan fenntartható eszközeként, mint ahogy azt az Irányítók módszertanáról szóló fejezetben leírtuk, a blog elején. A Templomosok szellemi örökösei a szabadkőművesek és a köréjük épülő különböző titkos társaságok és szerveződések gyakorlatilag mindegyike a jelenben és a múltban: az Illuminátusok (Illuminati), a Rhodisták, a Karbonárik, a Bilderberg-csoport (Bilderberg Group), a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR – Council on Foreign Relations), a Trilaterálisok (Trilateral Commission), a Halálfejes Rend (Order of Skull and Bones), a Sion Fiai, a 300-ak, a 72-k és 13-ak tanácsa, a Névtelenek (Noname Agency), stb., mindezekről egy tonna anyag található már az Interneten (persze jó sok dezinformációval hígítva). A Templomos Lovagrend tagjai valójában nem a pápának fogadtak hűséget, hanem a jeruzsálemi pátriárkának, s ők voltak azok, akik az első bankrendszert megpróbálták meghonosítani Európában, ők találták fel a bankjegyet, amely az akkori aranypénzek korában még multiplikált pénznek számított, az akkori hatalom pedig szerencsére az ilyen mesterkedésekben felismerte a királyi pénzkibocsátási monopólium megsértését és ezért szétcsaptak a templomosok között, inkvicíziós segítséggel (bár a pápa előzetes tudta nélkül), koholt vádak alapján kiirtva őket. Természetesen a lélek halhatatlan, így újra meg újra visszaszülettek, s végül a reneszánsz-reformáció-ipari és polgári forradalom eseményláncolatán keresztül megszerezték a hatalmat (ismét), először egy saját világbirodalmat alapítottak (USA), aztán megszerezték a hatalmat először Európában, majd gyakorlatilag az egész világon. A rendszer igazán a XX. század közepére szilárdult meg, a hatvanas évekre már polgári elégedetlenkedéseket is mertek szítani mesterségesen önnön rendszerük ellen, még nagyobb zűrzavart teremtve a társadalomban. S jelenleg is hasonló játékot játszanak Magyarországon, de erről majd egy másik bejegyzésben…

73 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekneve.blog.hu/api/trackback/id/tr466226108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012 Blog 2009.09.17. 15:42:59

Nesztek, kivertetek belőlem egy új bejegyzést. A következő kettő címei: A földi rendszer működése és A zsidók titka. Akkor jönnek, amikor megírom őket. Izguljatok.

Laci 2009.09.17. 16:17:15

Isszuk minden szavadat... :-) De tényleg (én legalábbis).

lololok 2009.09.17. 17:45:44

1. Magyarország miért kulcsfontosságú ország? 2. Bokros Lajos miért csúcsember? Hol lehet erről találni valami adatot? (kivéve a triviális megoldást, hogy kiszállok a testemből és benézek a lakásába) 3. Mik az atlantiszi "beütések"? 4. A malmot atlantisz malmára hajtja? :)

p 2009.09.17. 18:04:58

5. Azt írod, ezek az Atlantisziak többnyire háttérmunkások, sőt, csak egyek a sok tanácsadó közül. Oké, de akkor miért hallgatnak rájuk a vezetők?! Miért pont úgy alakul a világ sorsa, ahogy ők diktálják, ha egyszer a döntések kihirdetése/végrehajtása tőlük csak közvetetten függ? Még csak azt sem lehet mondani, hogy azért, mert ő az aki - ha egyszer senki nem tudja ezt.. 6. És ha már itt tartunk. Ezek az Atlantisziak (akár maga Bush) vajon tudják a komplett sztorit? Azazhogy ők kik, miért születtek ide, és hogy mit kell tenniük milyen cél érdekében, vagy szimplán csak ilyenek a megérzéseik/hajlamaik/beállítódásaik, és azokat követik? 7. Nem tud a történelem semmi olyan konkrét lebukásról vagy hibáról, ami egy picit is igazolná az általad állított dolgokat? Persze tudom, kinek mi a bizonyíték… (bocs lololok, de előlről kezdeni a sorszámozást hülyeség lett volna:)

2012 Blog 2009.09.17. 18:37:03

1. Még erről is lesz szó, de szerintem volt is már rá utalás az árpádsávos forradalmas bejegyzésben. 2. Mert a Bilderberg-csoport végrehajtója. Adat nem tudom, hol van róla. 3. Ugye ezt nem kéne tudnom így szövegesen leírni? 4. Majd mindjárt javítom. 5. Azért, mert a vezetők tudják, hogy ők az igazi főnökök. Nem igaz, hogy senki nem tudja, írtam, hogy mondjuk 10 csúcs ember tudja egy cégnél. (Azt, hogy ő az igazi fő döntéshozó. Hogy miért, azt nekik nem kell tudniuk.) 6. Változó, hogy mennyi tudnak, aszerint, hogy a küldetésükhöz mennyit kell tudniuk, meg egyéb paraméterektől is, pl. emberi születés jellege, erről még lesz szó. (Hogy mitől emlékeznek.) 7. A történelmet ők szerkesztik, mint arról már volt egy bejegyzés.

Laca 2009.09.17. 20:03:52

Arra nem gondoltatok még, hogy milyen agy-kontrollal (itt nem a ma "divatos" dolgot értem) tudják manipulálni, a nekik tetsző cselekedetet kikényszeríteni az adott emberből. Én valahogy nagyon érzem, hogy tudat alatt simán tudnak "parancsolni" olyan embereknek, akik épp döntési pozícióban vannak. Orbán az egyik tiszta példája a dolognak: Miniszterelnöksége idején még volt benne valami olyan erő, amivel akár jó dolgokat is végre tudott volna hajtani, de utána egyszer csak eltűnt (azt mondják, hogy pszichátriai beteg volt) és utána már, mint egy tiszta agymosott tért vissza, akinek a "régi" képét csak a fröcsögő Orbán-utálók tartották fent. Már rég nem az sugárzik belőle, ami előtte. Tisztában vagyok az aktuál politika sajátosságával (ál-mivoltával) és a valós dolgokhoz nem köthetőségével, de ezt a dolgot, mint egy példaként említem. Üdv Laca

2012 Blog 2009.09.17. 20:18:28

Valóban, van olyan, hogy parancsolnak valakinek, és tudja, mi az ábra (Gyurcsány, Obama), és van olyan, hogy manipulálnak valakit (Hitler), sugalmaznak neki dolgokat, így veszik rá, hogy akaratuk szerint cselekedjék, vagy kész tények elé állítják. Tulajdonképpen a demokrácia illúzióját is úgy tartják fenn, hogy a "népfelséget" behatárolt döntések, A/B választások elé állítják, és mindkét variáció nekik kedvez. Sokféle módszer van. Én nem gondolnám, hogy Orbán a miniszterelnöksége idején korrumpálódott volna. Volt, amikor így gondoltam, de most már valószínűbbnek tartom, hogy még a KISZ-es időben szervezték be. Hogy effektíve a szabadkőművességnek mikor lett tagja, azt nem tudom. De eleve az a szélsőséges pálfordulás, amit még a megválasztása előtt végrehajtott a pártjával együtt (radikál-liberálisból keresztény konzervatív egyik napról a másikra) arra enged következtetni, hogy végig felülről megírt szerepeket játszott.

seh 2009.09.17. 20:48:40

Azt sem tudom, hogy hol kezdjem a kérdéseimmel. Ha már említetted Hitlert, akkor mesélnél egy kicsit róla? A Fényörvényben olvastam, hogy ő speciális eset volt. Na de most jöjjenek tovább a kérdéseim. Remélem emlékszem rájuk, mivel olvasás közben rengeteg volt, most meg semmi nem jut eszembe. 1. Egyiptomnak pozitív vagy negatív szerepe volt a világ történelmében? Mert a környező korabeli országokhoz képest messzemenően magasszintű kultúrája volt. Adott valami pozitívumot az emberiségnek, vagy ami akkor volt, az akkor volt, és csak a titokkal körülvett romok maradtak utána? Na meg persze az atlantiszi befolyás. 2. Egyiptom atlantiszi történelméről olvastam egy másik könyvben, Drunvalo Melkizedek: Az Élet Virágának Ősi Titka. Ott írt le nagyon sok mindent Egyiptomról, a dinasztiákról, hogy avatkoztak bele az atlantiszi méltóságok az egyiptomi történelem folyamába úgy, hogy lehozták a földre fizikai testbe Ehnatont, aki .... ugye bevezette a monoteizmust, bla bla bla, ezt mindenki tudja, de a te írásaid alapján ez a könyv is Atlantiszt favorizálta. Az élet virága szerint a reneszánsz óriási szellemi fellendülés volt atlantiszi értelemben. És a hab a tortán, hogy az emberiség nagyot fejlődött, többet fejlődött az utóbbi 100 év alatt, mint az elmúlt 6000 évben.

zui0725 2009.09.17. 20:57:04

Azt hiszem, Atlantisz nagyon súlyos téma. ( Ráadásul úgy gondolom, hogy 2012-ben ez lesz a kulcs egy új ajtó kitárulásának, vagy végleges bezárásának.) Hagyni kell az embereket, hogy megemészthessék!Főképp akkor, ha eddig érdemben nem is hallottak a dologról. A hazugság sűrű pókhálója csak most kezd itt-ott szakadozni, de az emberek félnek a fénytől, hiszen eddig sötétségben éltek. A hirtelen fény ráadásul vakságot is okozhat! Először meg kell érteni, megtapasztalni és végleg megőrizni azt a tudást, hogy nincs mitől félni. Ezt mondjuk egy kellemes szobában internetezés közben nemigen lehet elsajátítani. Aki mentes a félelmektől, az el sem tudja képzelni, milyen hatalmas démonnal áll szemben az ember. Úgy gondolom, ha le tudjuk győzni a félelmeinket , akkor már nem sok lépés választ el bennünket a megvilágosodottak kicsiny táborától. Úgy kell magunkból kiírtani az anyag varázslatát, hogy közben folyamatosan ki vagyunk téve a varázslatnak. Visszatérve a korábbi hasonlatomhoz, úgy kell megtisztulnunk, hogy közben folyamatosan szennyeződünk. Ráadásul ez egyedül nem megy. Igenis szükség van a felsőbb szintek segítségére, energiájára, támogatására.( Remélem, hogy megkapjuk!) Az eddig olvasottak alapján úgy vélem, hogy Atlantisz és ezáltal az ember is Lucifer teremtése. Lucifer folyton be akarja bizonyítani az Atyának, hogy ő voltaképpen egy nagyszerű Istenség. Erre a bizonyításra használja fel az embereket Atlantiszon keresztül. Egyet viszont végképp nem akar; behódolni a Teremtőnek. Sztem Lucifer isteni mivoltában ( nekem ördögnek tanították, pedig ő is isten ) a dualitás óriási mértékben alakult ki, s ebből mi is jócskán kaptunk. A játék végén viszont csak az lehet győztes, aki ebben a dualitásban, félelmekkel teli sötétségben mégis megtalálja azt a szikrát, amit az Atyától kapott. Viszont az idő sürget, hiszen lassan már a levegőben tapintható a változás szele. A kérdés csak az, hogy milyen eszközökkel bírunk és rendelkezünk? Úgy gondolom, hogy a sötétséget a sötétség eszközeivel nem lehet legyőzni. A fényt pedig oly mértékben elnyomták a történelem során, hogy igazából kíváncsi lennék arra, mi is áll azok rendelkezésére, akik erre az oldalra állnak. Ma Istenről beszélni legfeljebb csak falun lehet a 70 éves nénivel. Az emberek többsége ma már "istentelen", így a fény sem áll a rendelkezésére. Fény nélkül pedig nem lesz győzelem! A növekvő munkanélküliség esetleg egy lehetőség arra, hogy a rabszolgák( én is közéjük tartozom, de csak fizikailag) egy kicsit megpihenhessenek és végre fényt gyűjthessenek magukba?

zui0725 2009.09.17. 21:12:03

Egy kérdést elfelejtettem: A felsorolt országokban találhatók a Föld csakrapontjai?

PL 2009.09.17. 22:18:22

Es a "nagy Felvilagosodas" utan mi tortenne? Vagy ha nem tortenik meg? Akkor az emberiseg idotlen-idokig rabszolga lessz?

zui0725 2009.09.17. 22:45:42

PL! Ha engem kérdezel, akkor a fényt én szimbolikusan használtam ennyiszer. "A fehér, a fény, a világosság, a láthatóság, a megismerhetőség, az értelem, a tudás, az igazság - ezek egy minőségbe tartozó fogalmak, és nevezhetjük őket isteni minőségnek is, hiszen Isten, mint tudjuk, mindentudó, tehát ő maga az abszolút tudás, igazság, értelem és az örök világosság" - idézet 2012Blog-tól ( Irányítók I.) Ha megkapjuk a fényt, akkor fejlődünk, magasabbra jutunk a "hegyen" és tágul a rálátásunk egy csomó összefüggésre. Ha nem, akkor jobb esetben maradhatunk a mai szinten, de inkább valószínű, hogy előről kell kezdeni a "hegyre" való törekvést.

Tor Salqvist 2009.09.17. 23:45:09

Tetszik a blog. A szavazásokat merre találom?

2012 Blog 2009.09.18. 11:13:38

seh: 1. Egyiptom igazából nem kapcsolódik abba a történelmi folyamatosságba, aminek most a végső perceit éljük. 2. Igen, sajnos pont az a helyzet, amit leírtál, a legtöbb misztikus irodalomban Atlantiszt bálványozzák, csak úgy, mint az Óegyiptomi Birodalmat, csak azért, mert magasabb tudásuk volt a mai embernél. De az a sötét tudás ugyanúgy sötét tudás volt, amint aminek a fejlesztésére ma törekszik az emberiség, így aztán persze, jön a végkövetkeztetés, hogy ami most van, az milyen jó, meg mekkora "fejlődés". Mindez hazugságokkal megfűszerezve, Echnaton pont a kozmikus Isten (Atum-Ra) imádatát vezette be a földi istenség (Amon-Ra) helyett, aztán jött Horemheb (atlantiszi irányító) és visszaállította a régi hitet. zui: Nem, a felsorolt országoknak politikai jelentősége van. Tor Salqvist:Milyen szavazások?

zui0725 2009.09.18. 12:13:25

Totálisan elájultam a Bilderberg-csoport névsorától! ( Wikipedia ) Hol éltem eddig??????????????????????????

Lili 2009.09.18. 13:27:05

zui, a fenti hosszabb hozzászólásaid alapján Édesvíz-könyvet kéne írnod.

zui0725 2009.09.18. 14:15:31

Lili! Nem sok könyvet olvashattam az elmúlt években ( Édesvízet sem!), mivel reggeltől estig a gyerekeimért dolgoztam.Most viszont úgy alakult az életem, hogy idekeveredetem mindenféle blogozási múlt nélkül. Ha úgy gondolod, hogy felesleges beírni, akkor minek ez az egész? Sokféle ember van, van aki csak az igen és nem híve, de vannak olyanok is, akik szeretnek beszélgetni. Egyiket sem kell elítélni, a lényeg csak az, hogy amit tesz, azt őszintén tegye. Van egy javaslatom: Ne olvasd el a beírásomat! Ha viszont elolvasod, akkor fejlődik a türelmed, a figyelmed és esetleg színesebbnek fogod látni a világot annál, mint amilyennek gondolod. Mellesleg add meg a lehetőségét annak, hogy fejlődhessek, ne vedd el a kedvemet az egésztől már az elején! Köszi

Lili 2009.09.18. 14:41:42

Isten őrizz, hogy elvegyem a kedved. Gratulálok a gyerekeidhez.

zui0725 2009.09.18. 15:22:11

Lili! Az előbbiekhez még csak annyit. Manapság mindenki a szeretetről beszél, mint elérendő célról. Belém a teremtő ebből a szeretetből jóval többet mért, mint amivel jelenleg a legtöbben bírnak.( selejtes atlantiszi vagyok!) Szenvedek is magamtól, az érzékenységemtől és persze a sötét és durva világtól, a képmutatástól és hazugságoktól. Naponta beigazolódik, hogy ez a világ nem az én világom, s valószínű ( mivel őszinte vagyok ) ez a beírásaimból visszaköszön. Mindenestre megpróbálom megfogadni a ki nem mondott tanácsodat, rövidebb leszek és csak az eszemet járatom, nem teszek bele tölteléket. Üdv

Szeter 2009.09.18. 16:08:51

Bocs, hogy beleszólok, most mi a baj Zuival? Szerintem mindenki elmondhatja a véleményét... Kedves 2012, nem akarok kekeckedni, de most meg fordítsd meg a szavakat (malom/víz). Ez tipikus, ha az ember egyszer valamit elüt... Miért pont a legfontosabb országokban nem képviseltetik magukat az atlantisziak? Nem tiszta a logikája (azt felfogtam, hogy kívülről irányítanak). Miért nem a fontos helyeken vannak jelen, hogy biztosan kézben tartsák a dolgot? Vagy enélkül is megy nekik?

2012 Blog 2009.09.18. 16:21:16

Szándékosan csináltam így. :) A kulcsfontosságú országokban van szükség a legnagyobb elővigyázatosságra. Ezért maradnak ott háttérben a leginkább.

lololok 2009.09.18. 19:10:37

Szó volt a fényről. Szerintem a válasz ott van a modern fizikai világnézetben. A fény eszerint elektromágneses hullám, meghatározott frekvenciával. Olyan elektromágneses hullámokat hívunk fénynek, amik véletlenül pont a szemünket képesek stimulálni. Ez a fény. De ha egy kicsit továbbgondoljuk ezt, mindig, minden pillanatban fényben úszkálunk. Csak más frekvenciájú fényben. És akkor "jön" a fény hozzád, ha képes vagy észlelni. Tehát ha a tudatodba juttatod, azaz felemeled a tudat alól, a tudatalattiból (az észlelés tényét - mivel a test folyamatosan észleli a háttérsugárzást, de ezt te, a tudat nem veszed észre) a homlokodba, a tudatodba. Ez az a jelenség, amikor a tudat anyagot teremt. Diplomatikusabban, az észlelt jelenség függ az észlelő szándékaitól és előzetes információitól. A "megszabadító" fény, az igazság pedig arról szól, hogy találd meg, vedd észre azt, amire eddig sosem figyeltél. Ez az öntudat "kiteljesedése". Valójában semmi misztikus. Mellékesen jegyzem meg: ha a mostani iskolákban a modern fizikai világnézetet tanítanák a sok száz éves newtoni dogma helyett, nem ilyen "sötét" világban élnénk. De elég lenne, ha a gyerekeket hagynák megfigyelni a valóságot, és levonni a következtetéseket. Ehelyett csecsemőkortól komoly agymosást kapnak, hogy mit kell gondolniuk a valóságról.

lololok 2009.09.18. 19:12:26

Ja: viszont ha valaki fényt akar "hozni" nektek, attól óvakodjatok. Mert ez valamiféle kereskedő-mentalitás, a fényt "eladni" nektek, cserébe valamiért. Valahonnan ismerős észjárás...

cath 2009.09.18. 19:46:28

lololok- azért nem igazán értek egyet. csecsemőkortól még nincs agymosás, és még az iskola elején sem. ha minden ember a nulláról kezdené a világról az ismereteit és csak a saját megfigyelésére hagyatkozna, akkor kevesebbet tudna mint egy hagyma tud a saját környezetéről. Az emberi gondolkodás egészen furcsa módon fejlődik, elég csak megnézni hogy mit gondolnak a "földről" és pl hogyan rajzolják le a különböző életkorokban. a szocializáció nem csak az ember sajátja, minden élőlény szocializálódik a környezetéhez és a fajtársaihoz :) meg más élőlényekhez is. Agymosássá kb 8-10 éves kortól válik az oktatás

zui0725 2009.09.18. 19:46:48

Pió atya Magyarországról szóló próféciája „Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"

lololok 2009.09.19. 00:22:18

cath: nem mondtam, hogy minden ember nulláról kezd. épp ellenkezőleg gondolom. az agymosásnak semmi köze a szocializációhoz. arról van szó, hogy az embergyerekekből tudatosan kinevelik a környezet előítélet-mentes (bár ez rossz szó ide) észlelését. ilyen nálunk nem létezik. és ha valaki tudatában van ennek és van elég akarata és hatalma ezt az észlelést módosítani, egész nemzeteket tehet rabszolgává. akiknek közben fogalmuk se lesz, hogy mit miért csinálnak. magyarul meglesz az üres ideológiájuk, hogy miért nem élnek normálisan. mindig érezzük azért, hogy valami nincs rendben, de fogalmunk sincs, mi az, mivel a címkézetlen észlelés képességét teljesen elvesztettük. az agymosás pedig az édesanyák első nevelő szavával elkezdődik, akár tudnak róla, akár nem. ez következménye a saját befolyásoltságuknak.

lololok 2009.09.19. 00:27:02

ez azért érdekes, mivel a fizika, mint tudomány alapvetően ezekből a gyökerekből indult el (ti. a torzult érzékelés talajáról). de majd' fél évezred alatt visszatalálni látszik a természetes gondolkodáshoz, ami a modern fizika pár évtizede tartó vajúdásából látszik. és nem véletlen, hogy ezekről az eredményekről meg kérdésekről a gyerekek 1%-a (se) hall az iskolában. talán gondolkodásra késztetné az 1% 1%-át. ami a meglévő rendszerre nézve már igen veszélyes nagy számok esetén.

erdeklodo 2009.09.19. 02:09:12

Érdeklődéssel olvasom a blogot. Sok mindenről elgondolkoztam nektek köszönhetően, néhány dolgot a blog megtalálása előtt is úgy, vagy legalábbis hasonlóan gondoltam, ahogyan azt itt pedzegetitek. Persze még rengeteget kell agyalnom, míg kialakítom a saját véleményemet, látásmódomat. Azonban. A világpolitika belekeverése még ok, része a mozaiknak. De ez a "Bombagyáros" vonal, hát hm, megmosolyogtató. Ezt a -nem is annyira- burkolt zsidózást sem igazán értem. Értem, hogy vannak "káros" zsidó származású vezetők, tiszta sor, de ettől még az egész népre nem kellene bélyeget sütni. Javítsatok ki ha tévedek, de egy -átlag- zsidó család is csak annyit tud a világról, mint az egyéb származásúak (én/mi). Sokszor emlegetitek a Bombagyárat, én is olvasgatom őket, de a hitelességi szintjük kb. a Blikkel azonos. TC személye is érdekes, honnan is indult? Milyen utat járt is be? Nagyot fordult vele a világ..érdekesen nagyot. Félreértés ne essék, nem vagyok zsidó, roma, stb., egyszerűen csak összeférhetetlennek gondolom a ti "magasabb síkról" jövő gondolataitokat velük, és a szellemiségükkel.

erdeklodo 2009.09.19. 02:28:16

zui: Te egyet értesz az ezen a blogon olvasottakkal? Csak azért kérdezem, mert mélyen vallásosnak (kereszténynek) gondollak. Lehet, hogy te érted jól a dolgokat, és nem én, de nekem az jött le az eddigiekből (és ezt magam is így gondolom), hogy pl. a kereszténység, és a keresztény Istenkép, a menny és a pokol, nem más, mint egy agymosás, Lucifer is agymosás, illetve, ha igaznak hisszük 2012 eszmefuttatásait, akkor a földi Isten és a földi "ördög" egy és ugyanaz.

Fátum 2009.09.19. 04:00:25

Tisztelt Érdeklődő! Én spec. egyáltalán nem észlelek itt - eddig sem történt ilyesmi - "Bombagyáros" vonalat. És nem tudom, milyen zsidózásról beszélsz... mégis, hol ismertél fel ilyet? Mellesleg, Lucifer, biztos lehetsz benne, hogy nem agymosás. Legalább is, ahogyan azt a tömegek hiszik...

2012 Blog 2009.09.19. 09:35:45

"Értem, hogy vannak "káros" zsidó származású vezetők, tiszta sor, de ettől még az egész népre nem kellene bélyeget sütni. "- Íme az élő bizonyítéka annak, amiről pár hozzászólással ezelőtt szó esett, az agymosó nevelésről. Mindenkibe belekondícionálják, hogy "zsidókról jót vagy semmit": ha valaki nem szuperlativuszokban nyilatkozik a zsidókról, vagy zsidó embereket olyan összefüggésben bírál, hogy szóba hozza zsidó voltukat, az "bélyeget süt az egész népre". A Bombagyár hitelességéről bár tudnánk vitatkozni, de hagyjuk. Ha Blikk-szintűnek érzed őket (én inkább a Kurucra mondanám ezt, de még rájuk sem hitelességben, hanem színvonalban), akkor minek olvasod? Tomcat pályafutását hellyel-közzel 13 éve figyelemmel kísérem, nagy utat járt be, de ebben nincs semmi érdekel, nincs vele egyedül. 2002-ben még az MSZP-re szavaztam. A mégmagyarabb kuruc-olvasó jobbik-fanatikusoknak szokott lenni az érvük, hogy nem hiteles az, akit nem csodaszarvastejporból készült tápszerrel szoptattak. A menny és pokol, Isten, Lucifer és a sátán vagy az ördög nem fikciók, mert akkor nem tudták volna ennyi ideig tartani magukat, hanem valóság alapú félreértelmezett dolgok.

zui0725 2009.09.19. 12:40:49

Kedves Érdeklődő! Megpróbálok röviden válaszolni, de tuti, hogy nem fog sikerülni.( Türellmetlenebbeknek kéretik lapozni!) Nem vagyok vallásos, mint ahogyan szerintem a Földön senki sem az, csak azzá teszik. Álljon itt a mai napra szóló evangélium ( érdekes, hogy mára pont ez adatott! ) ’Amikor egyszer a városokból nagy tömeg gyűlt Jézus köré, ő ezt a példabeszédet mondta nekik: "Kiment a magvető magot vetni. Amint vetett, némely szem az útfélre esett; ott eltaposták, és az égi madarak felcsipegették. Némely mag köves helyre esett. Alighogy kikelt, elszáradt, mert nem volt nedvessége. Némely pedig tövisek közé hullott. A tövisek felnőttek vele együtt, és elfojtották. A többi jó földbe hullott. Kikelt, és százszoros termést hozott." E szavak után Jézus felkiáltott: "Akinek füle van, hallja meg!" Akkor megkérdezték tanítványai, hogy mi a példabeszéd értelme. Így válaszolt: "Nektek megadatott, hogy megértsétek Isten országának titkait. A többieknek csak példabeszédekben, hogy nézzenek, de ne lássanak, halljanak, de ne értsenek. A példabeszéd értelme ez: a mag Isten igéje. Az útfélre eső mag azokat jelenti, akik hallgatják az igét, de aztán jön az ördög, és kiveszi a szívükbe hullott igét, hogy ne higgyenek, és így ne is üdvözüljenek. A köves talajra hullott mag azokat jelenti, akik meghallgatják az igét, örömmel be is fogadják, de az nem ver bennük gyökeret. Egy ideig hisznek, de a kísértés idején elpártolnak. A tövisek közé eső mag azokat jelenti, akik meghallgatják az igét, de az élet gondjai, gazdagsága és élvezetei elfojtják bennük a növekedést, és termést nem hoznak. A jó földbe eső mag végül azokat jelenti, akik meghallgatják az igét, jó és erényes szívvel meg is tartják, és termést is hoznak állhatatosságban." Lk 8,4-15 Ezt a példabeszédet mindenkinek sokszor el kellene olvasnia, és elgondolkodni rajra! Mivel nem vagyunk egyformák, így mindenki más-más részt tart belőle lényegesnek. A számomra legfontosabb: "Nektek megadatott, hogy megértsétek Isten országának titkait."s egyben ez a válaszom arra, hogy miért is vagyok itt. 2012Blog írásai nagyon megfogtak, mivel őszinték és olyan információkat adnak, amelyek a tudáshoz és értéshez elengedhetetlenül fontosak.( A bejegyzéseket is sokszor kellene elolvasni ! ) Ha valami elromlott, akkor tudnunk kellene az okokat, hogy megjavíthassuk. Az. hogy a hiba okát néven nevezzük még nem jelent és nem is jelenthetne megbélyegzést. Olyan ez, mint amikor az autó elromlik több okból kifolyólag, és mi szépen bólogatnánk, hogy hát igen az AC pumpa rossz, a benzinszűrő is rossz , de amikor meghalljuk, hogy a vízszivattyú is rossz, akkor felsikítanánk: A vízszivattyú nem lehet rossz!! Ráadásul elkezdenénk gyűlölni a rossz alkatrészeket. Totálisan felesleges. A gyűlölet nem javítja meg az autót. Ma több milliárd emberi lélek szenved ezen a csodálatos bolygón. A szenvedésüknek pedig oka van, csak hát nagyon kevesen keresik. Ki kellene tudnunk jelenteni, hogy az emberi teremtésbe hiba csúszott. Valaki, valahol és valamikor nagyon belerondított a magasabb szférákból. Visszatérve a hasonlathoz, mára már nyilvánvaló, hogy az autó megérett a motorcserére. Azt, hogy motorcsere történik-e, vagy az egész kocsi a bontóban köt ki, már nem mi döntjük el. Ugyanis alkalmatlanok vagyunk rá! Mi a bontóig sem tudnánk a járgányt elvontatni, hanem helyben felrobbantanánk a gyűlöletünkkel. Egy dologra vagyunk már csak alkalmasak, hogy az autót olyan állapotba hozzuk, hogy „megérje” megcsinálni a motorcserét. Én nemrég elkezdtem „tisztogatni” a kasznit, s ehhez kizárólag Jézus tanításait veszem segítségül, ami nem azt jelent, hogy naponta a Bibliát forgatom. Sőt! A mindennapokban próbálok szeretet és remélem némi tudást is adni az embereknek, aminek valamikor és valahol úgyis meglesz a haszna. Találtam egy szép könyörgést. Ha már képes leszek arra, hogy minden porcikámat átjárja, akkor már tudni fogom, hogy jó helyen járok! „ Szükségem van rád, hogy taníts napról napra, minden napnak a követelménye és szükséglete szerint. Add meg, Uram, a lelkiismeretnek azt a tisztaságát, amely csak a te sugallatodat érzi és fogja fel. Fülem süket, nem hallom hangodat. Szemem homályos, nem látom jeleidet. Csak Te tudod élessé tenni fülemet, tisztává tenni szememet, megtisztítani és megújítani szívemet. Taníts meg arra, hogy ott üljek lábadnál és hallgassam a szavadat!” Üdv

2012 Blog 2009.09.19. 14:26:04

A "de honnan tudjuk, hogy igaz-e"-jellegű hozzászólások mostantól kvázi automatikusan törlődnek. SEHONNAN. Most írom le tizenötödször, többször nem fogom.

Vándor 2009.09.19. 14:51:15

Üdv! Először is: elismerésem a bloggernek, hogy egy ilyen kaliberű blogot fel mer/tud vállalni, és még a kommentekre is kész válaszolni. Hogy a blogon leírt dolgokból ki mit hisz el, mit tart elképzelhetőnek, vagy épp marhaságnak, az az egyértelmű bizonyítékok hiányában nyilván egyéni hit kérdése. Ilyen az emberi természet, sajnos mindenkinek szüksége van az egyéni meggyőződésre, ha úgy tetszik, "megvilágosodásra". Ha az én véleményemre/helyzetemre kiváncsi valaki (aki nem, nyugodtan ugorja át): Viszonylag fiatal vagyok, 22 éves. Keresztény (katolikus) családba születtem, nagyon sokáig hittan órákra is jártam. Aztán 15-16 éves korom körül kezdtem el kinyitni a szemem, szétnézni a világban, és kétségbe vonni vallásom hitelességét, miután az olyan egyszerű kérdésekre sem kaptam választ, hogy például miért kellene több hitelt adnom a kereszténységnek, mint mondjuk a krisnásoknak, vagy akár a buddhistáknak (bár ez utóbbi talán nem a legjobb példa, mivel a buddhizmus véleményem szerint inkább egyfajta életfilozófia, iránymutatás, emellett igen toleráns, tudomásom szerint azt sem tiltja, hogy mellette más vallást gyakoroljon az ember... de javítsatok ki, ha tévedek). Ezek után beleakadtam hasonló témájú (bár nem ilyen részletes és "egyértelmű") írásba a neten, és azóta is teljes a káosz a fejemben, keresem az igaz utat. Ami biztos, hogy ezek a dolgok (pl. az itt elhangzottak is) sok olyan kérdésre adnak lehetséges és logikusnak tűnő választ, amiket a hozzám hasonló "útkereső" ember feltesz magában. Ettől még nyilván nem válik egyből 100%osan hitelessé a dolog a gondolkodó ember szemében, viszont az én esetemben például rögtön több bizalmat szerez magának, mint például a mai katolikus egyház tanításai. Ez utóbbi erkölcsi tanításaival semmi bajom, hiszen a jó és rossz kettőssége, valamint a jóra való törekvés szerintem minden emberben megvan, vallástól függetlenül (ehhez fog egyébként kapcsolódni az az 1 kérdés, amit majd a végén feltennék a tisztelt 2012blognak). A gond inkább az vele, hogy sok mindenre nem ad kielégítő választ, ködösít, hiányosnak tűnik. Hogy az (többek között) itt leírt dolgok miben nyújtanak nekem többet? Azon túl, amit már leírtam (sok kérdésre lehetséges válasz), olyan dolgokat fogalmaz meg, amik bennem már régebb óta körvonalazódnak, mint hogy bármi ilyen témájú írást olvastam volna. Aztán erre az egészre rátesz még egy hatalmas lapáttal a következő sztorim, amire szintén kapok magyarázatot: Néhány évvel ezelőtt egy időben nagyon gyakorivá vált nálam (hetente többször) az úgynevezett alvási paralízis, vagy REM állapot beállása (nem tudom, mi a helyes kifejezés rá). Talán itt is vagytok páran, akik tudják, miről beszélek (ha más nem, a blogger biztosan): Amikor az ember megreked valahol az alvás és ébrenlét között, ami abban nyilvánul meg, hogy a tudata teljesen éber, érzékeli a külvilágot (meg néha mást is), de az izmai nem engedelmeskednek neki, mert a fizikai teste még alszik. A dolog nem merül ki ennyiben, de aki tudja, miről beszélek, annak kár részleteznem, aki meg nem, nézzen utána. Szóval ezt az állapotot sem tudtam mire vélni, úgyhogy utánanéztem neten, és megdöbbentett, hogy egyes emberek mennyire hasonló (szinte ugyanolyan) élményeiket írják le. Ez számomra elég bizonyíték arra, hogy valami van ebben az egész dologban. Aztán hogy ebből mennyi az összefüggés az itt leírtakkal, azt nem tudhatom, de hogy lehet találni, az biztos. Röviden: keresem az Utat, és ehhez ezen blog is hozzájárul valamelyest, amit köszönök. És most jöjjön az én egyetlen kérdésem, amire szeretném, ha válaszolnátok (elsősorban a blog írójának véleményére vagyok kíváncsi, de bárki más véleményét is szívesen fogadom): Mi vezérli az ún. "Irányítókat", vagy akár mi vezérelte az atlantisziakat abban, hogy megkeserítsék az egész emberiség életét? Kinek van ebből bármiféle haszna? Kinek ér meg ez a haszon annyit, hogy egy egész bolygó lakossága szenvedjen/rossz úton járjon? Miért nem működik itt a globális jóra való törekvés, egymás segítése, a szeretet? Egyszóval: Mi ellen kell harcolni, és miért? Igen, tudom, ez több volt, mint 1 kérdés, de azt hiszem, a lényege mindnek ugyanaz:). Előre is köszönöm a választ (jelenleg ez az egyetlen dolog, amire nem találok logikus magyarázatot)! Köszönettel: Vándor

Boldet Zinc Seeker 2009.09.19. 15:49:16

Én is kérdezek. Ha az atlantiszi démonok képesek tudatot manipulálni, mágiát használni, a túlvilágon meggyőzni a lelkeket arról, hogy ők az igazi Isten, és belenyúlni a reinkarnációba - akkor miért kell nekik olyan közönséges, bárdolatlan, kevéssé "kifinomult" hatalmi technikákat alkalmazniuk, és a földi gazdaságban és politikában kavarniuk, globális bankrendszert meg világállamot építeniük, és közönséges emberekből szervezett titkos társaságokkal vesződniük, ahelyett, hogy közvetlenül a tudatunkba ültetnék azt, amit el akarnak velünk hitetni? Marokra fognák a tudatunkat, mindenkiét külön-külön, és a következő pillanatban térdre rogynánk előttük mind? Azt írtad valahol, hogy a következő időszakban mindenkinek személyesen állást kell foglalnia az atlantisziak mellett vagy (lehetőleg inkább) ellen. Hogy történik ez az állásfoglalás konkrétan, a gyakorlatban, azok számára, akik nem kaptak olyan kiképzést, mint a szolgálati telepen? Írásaidból kiderül, hogy valaki egész életében azt hiszi, hogy az eredeti Teremtő iránt nyilvánítja ki hódolatát, és soha fel nem ötlik benne, hogy Jehova neve alatt egy démont imád... Azt is mondtad, hogy a hinduk, legalábbis amelyikük Visnut imádja, azok valóban jó helyre küldik az imádatukat - ennek nagyon örülök, mert én történetesen hindu vagyok, az Európában legelterjedtebb irányzatok egyikéből persze, legalább annyira, amennyire materialisztikus hajlamaim engedik. :) Meg is voltam lepődve, mert néha egészen úgy fogalmazol, olyan szavakat használsz, mint egy virtigli krisnás. Tulajdonképpen miért nem folytak bele az atlantisziak a hinduk vallási életébe is? Ott miért nem próbáltak beépíteni valamilyen hamis istent a hitvilágba? Vagy talán nem ilyen egyszerű a hinduk dolga sem? Ha már itt tartunk, mi történik azokkal a hindukkal, akik nem Visnut, hanem Sivát imádják legfelsőbb Teremtőként? (Azt már csak félve merem megkérdezni, hogy ki Rádhá.)

erdeklodo 2009.09.19. 16:27:43

2012: Mismásolni, lehet, csak nem elegáns:) A Bombagyárat én azért olvasom, mert mindenféle szempontot meghallgatok, elolvasok, aztán vagy egyetértek vele vagy nem. A Bombagyáron vannak értelmes emberek, ez tény, de kérlek ne hazudd azt a szemembe, hogy a BGY-n kommentálók többsége nem süt rá bélyeget egész vallásokra, népekre. Ha az agymosás, hogy szerinted csak pátyolgatni lehet a zsidókat, akkor az amit a közösségük (ami őket reprezentálja) művel, az vajon micsoda, tisztánlátás? Nem, a közönségük nem egy-egy zsidóról beszél (ami jogos lenne), de ezt szerintem te is tudod. Én vállalom, ha agymosott vagyok, örülnék, ha a másik fél is képes lenne beismerni, hogy nem hibátlan..:) Említetted a Kurucut, nem értem, hogy jön ide, ha azt hiszed a BGY-t akarom "mocskolni", mert valamelyik oldal "fanja" vagyok, akkor rossz úton jársz. Szerintem a középút a legjobb, kilengeni, szélsőségekbe menni haszontalan. A BGY-t MÁR nem tartom középútnak, ez persze az én magány véleményem, nyilván nem tőlem függ, hogy igaz e vagy sem. Egyszerűen nekem ebbe a kozmikus igazságokat fejtegető képbe nem illik a Bombagyár meg a nemzeti önvédelem, hazafiasság, nevezzük ahogy akarjuk vonal. Mi a szerepe Mo-nak a kozmikus kirakósban? Annyi elképzelést lehet olvasni a "nagyon magyaroktól", népünk fontosságára, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Nyilván ezeknek a fele sem igaz..legalábbis gondolom én. Esetleg szentelhetnél egy posztot ennek a témának is, mármint hogy miért vagyunk fontosak, ha egyáltalán azok vagyunk:)

2012 Blog 2009.09.19. 16:49:17

Vándor: Aki öl, miért öl? Aki rabol, miért rabol? Nyilván megvan mindig az indítéka, és az, ahogy racionalizálja és igazolja magának bizonyos alacsonyabb rendű késztetéseknek való engedelmeskedést. Miért törekednek emberek hatalomra, mások feletti kontrollra? Az atlantisziaknak is hasonló indítékaik vannak. BZS: Az Atlantisziak nem mindenhatóak, a meglevő hatalmukból is sokat vesztettek 25 ezer éve, nem tudnak korlátlanul programozni, irányítani minket a túlvilágról, ott is éppúgy csak elhitetni, manipulálni tudnak, mint itt. Így ott is csinálják és itt is. Hatni tudnak a visszaszületésekre de nem tudnak mindent odaátról irányítani. A Szolgálati Telepet ne keverjük ide. :) Attól, hogy valaki nem tudja, ki vagy ki nem Jehova, követhet egy helyes utat. Ránéz a két oldalra, látja amit lát, aztán dönt. Hogy jobban vagy kevésbé jól lásson, annak érdekében mindkét oldal megteszi a magáét, az egyik igazmondással, a másik hazugsággal. erdeklodoTe azt írtad, hogy "Ezt a -nem is annyira- burkolt zsidózást sem igazán értem. Értem, hogy vannak "káros" zsidó származású vezetők, tiszta sor, de ettől még az egész népre nem kellene bélyeget sütni." - én erre válaszoltam azt, amit. Mutasd meg nekem, én hol sütöm a bélyeget a zsidóság egészére. Hogy a bombagyáron milyen hozzászólások vannak, az nem ide tartozik. Tomcat meg... sok mindenben hasonlít a világképünk, de nem véletlen, hogy én nem azt a "kemény" vonalat követem, amit ők, nem zsidózok félreérthető módokon, stb. Hogy a bombagyár, valamint a nemzeti vonulat hogy jön az egész spirituális és globális-irányítós témához, arról még lesz szó, de szerintem már volt is az Árpádsávos Forradalom című bejegyzésben.

Vándor 2009.09.19. 17:17:32

Köszönöm a gyors választ! Hogy az EMBEREK közül ki miért öl, rabol, stb., arra az én válaszom hasonló ahhoz, amit te is leírtál. Az ilyen embereknek legtöbb esetben korlátozottabbak a képességeik annál, mint hogy belássák a későbbi következményeket, vagy hogy átérezzék a tettükkel másoknak okozott fájdalmat (ezért van az, hogy pl. egyes kutatások szerint az alacsony IQ összefüggésben áll a primitív bűncselekmények elkövetésével). Valamint ezen bűncselekmények legtöbbször pont azok miatt az ösztönök miatt történnek, amiket állításod szerint az atlantisziak programoztak belénk. A problémám az, hogy az én értelmezésem szerint az atlantisziak nem emberek, nincsenek ilyen vad ösztöneik, és sokkal magasabb szinten vannak az embernél, ezért nem értem az ő indítékaikat, hiszen ha ők olyan magas szinten vannak, akkor nekik mentesek kéne hogy legyenek az ilyen alacsony szintű, sötét dolgoktól. Vagy ez nem ilyen egyszerű? Ki mit gondol erről?

cath 2009.09.19. 17:28:14

lololok - előítélet mentesen nem szemlélődik egy 2 napos kenguru sem... valamilyen szinten az összers tapasztalat és "ösztön" tulajdonképpen előítélet - és azon alapul, hogy valami így meg így "szokott" történni, lenni. Ha egy élőlény előítéletmentesen szemlélődik, az nem éli meg a másnap reggelt. - ez csak úgy mellékesen. bár írtad, hogy nem az előítélet mentes szemlélődés a jó szó... Én nem gondolom hogy az anyák teszik ezt :), mint anya inkább azt látom, hogy a környezet inkább "csábító", hogy azt utánozza-majmolja a gyerek. Úgyhogy egy értő és pozitív értékekre való "nevelés" még mindig kedvesebb "korlát" és útmutatás, mintha mindent válogatás nélkül megmutatunk-láthat a gyerek, aztán ami a legharsányabb azt leutánozza és beépíti... :/ Zsidózáshoz- utána kell néznem melyik - egyébként ókori kultúrák kultúráját boncolgató - könyvben olvastam, hogy a jelenlegi zsidóság tényleg kicsit gázos- már olyan szempontból, hogy a sokistenhitből aztán náluk is hogyan lett egyistenhit, és hogyan zárták ki és ölték meg a soraikból azt, aki aztán nem akart az egyetlen vallás útján járni. Erőzsak és kiközösítés és elválasztás. Ez volt az út. .. A reinkarnáció manipulásáról meg a Tibeti halottas könyv is szépen beszámol - és óva int a köztes létben a csábulástól, bár éretlen lélek nem nagyon tud ellenállni a bemutatott és vágykeltő "öleknek" ahová leszülethet, és kiválasztja a "legjobbat", ami persze esetenként legnagyobb szívás -már környezetileg meg életútban :). zui-nak minden tiszteletem. Nem oktató és mindentudó, hanem talán az egyetlen igazán "kereső" lélek a kommentelők között.

2012 Blog 2009.09.19. 19:24:34

Vándor: a hatalomra és kontrollra való törekvés sokkal kifinomultabb dolog, mint a vadállatias ösztönök. Egy embernél magasabb szinten lévő létformában is jelen lehet ilyen. De már látom, hogy arról, honnan jönnek ezek a dolgok, külön írnom kell majd egy bejegyzést. Mindenesetre az, hogy Atlantisz sokkal fejlettebb értelemmel és magasabb tudással rendelkezik, mint az ember, nem jelenti azt, hogy erkölcsileg is sokkal magasabb szinten lenne. Az IQ összefüggésben állhat a bűncselekmények elkövetésével, de nyilván vannak kivételek, sőt a pszichopata gyilkosoknak általában nagyon magas IQ-juk van. Atlantisz is tekinthető egy olyan csoportosulásnak, amely ilyenfajta kivételeket tömörít.

zui 2009.09.19. 20:36:21

Vándor: Valahol már írtam, hogy szerintem az Isten az Isten, az ember pedig ember, vagyis nem egy minőségek, így emberi ésszel nemigen érthetők, inkább csak érezhetők. Továbbá létezik az a csodamondat, amit sosem szabadna elfelejtenünk: " Amint fent, úgy lent " .Ahogyan emberből is sokféle van, így minden bizonnyal az Istenekből is. Hogy Atlantisz Istene(i) miért ilyen, arra most találtam bizonyítékot: http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%ADzparancsolat Olvasd el az eredeti héber szöveg fordítását! Ebből kiderül, hogy ez az Isten FÉLTÉKENY. A féltékenység számomra egyenlő a bírtoklási vággyal, az írigységgel, és a bizalmatlansággal. A másik észrevételem, -ha végigolvasod az oldalt-, hogy csak a katolikusoknál van kijelentve tisztán, hogy Ne hazudj! A többi csak attól int, hogy a felebarátod ellen ne tegyél hamis tanubizonyságot. Mi van önmagunkkal, és mi van azokkal, akiket nem tekintünk felebarátunknak?( Ha már annak tartanánk, akkor vszeg nem itt lennénk!) Számomra ez úgy jön le, hogy csak hazudj nyugodtan bárkinek , kivéve a felebarátodat. ( akiből lehet, hogy nincs egy se) Továbbá itt van ez az apák bűne 3-ad 4-ed iziglen. Ez már önmagában dráma! Hiszen őrületbe kergetheti az embert. Soha nem tudhatja meg, hogy mit miért kap, ezáltal nem is fejlődhet. Keress tovább bátran,( én is ezt teszem) mert ebből a világból semmit sem vihetünk magunkkal, csak azt amit a keresésünk során a lelkünkbe és a tudatunkba beépítettünk. A legigazibb tudás az, amit te szerzel meg magadnak. Ez nem azt jelenti, hogy ne tanulj bárkitől és bármiből, hanem azt, hogy mindent "szűrj át " magadon! Szerintem is legjobb a könyveket forgatni és a neten kutakodni, ha a lehetőségeid megengedik. Egyre figyelj, soha ne add el a lelked senkinek, főleg ne anyagi haszonért! Maradj mindig szabad, mert ez minden kincsnél többet ér! " Ki céljait tisztán látja, szorgalmas,ügyes,kitartó, éber szelleme úrrá teszi, mégha szolgának látszana is." Cath: Köszönöm. Én a tudásod és a nyugalmad miatt tisztellek. Lilit pedig azért, mert őszinte. A fontos csak az, hogy feleslegesen senkinek ne okozzunk fájdalmat!

Vendég 2009.09.19. 20:40:53

Köszönöm, nincs több kérdésem, kiváncsian várom a folytatást. A pszichopata gyilkosos dologgal pedig egyetértek, ezért is írtam, hogy a primitívebb bűncselekményekkel függ össze, általában. Persze bennem is felmerült a kérdés a pszichopata gyilkosok magas IQ-ja kapcsán, de még ide sorolhatnánk akár a magasabb gazdasági szférákban leledző bűnözőket is (nem kell értük messzire menni). Én ezt annak tulajdonítom, hogy az IQ csak egy adat, amivel leírhatunk egy embert, de önmagában nagyon kevés, hogy egy teljes személyiséget megfejtsünk. Ahhoz kell még az érzelmi intelligencia, empátiakésség, és sok megfoghatatlan dolog. Nyilván az ilyen "gonoszság" valahonnan ezekből a dolgokból ered. Nagyon szeretném megfejteni, hogy pontosan honnan is?

Vándor 2009.09.19. 20:43:30

Bocsi, az előző is én voltam. zui: Neked is köszönöm a választ, megfogadom, amit mondtál.

zui 2009.09.19. 21:08:05

Vándor! Ha elolvastad az előzőeket,akkor még egy kicsit tovább is mehetünk. "Abban az időben: Amikor a nép nem találta Jézust, sem a tanítványait, bárkába szálltak, és elmentek Kafarnaumba, hogy megkeressék Jézust. Amikor a tó túlsó partján megtalálták, megkérdezték tőle: "Mester, mikor jöttél ide?" "Bizony, bizony, mondom nektek - felelte Jézus -, nem azért kerestetek, mert csodajeleket láttatok, hanem mert ettetek a kenyérből és jóllaktatok. Ne olyan eledelért fáradozzatok, amely megromlik, hanem olyanért, amely megmarad az örök életre. Ezt az Emberfia adja nektek - őt ugyanis az Atya igazolta." Erre megkérdezték tőle: "Mit tegyünk, hogy Istennek tetsző dolgot cselekedjünk?" "Istennek az tetszik - válaszolta Jézus -, ha hisztek abban, akit küldött." De ők így folytatták: "Hát te milyen csodajelet teszel, hogy lássuk és higgyünk neked? Mit tudsz tenni? Atyáink mannát ettek a pusztában, amint az Írás mondja: Égi kenyeret adott nekik enni." Jézus erre így szólt: "Bizony, bizony, mondom nektek: Nem Mózes adott nektek kenyeret az égből, hanem Atyám adja nektek az igazi égi kenyeret. Mert az az Isten kenyere, aki alászállt az égből, és aki életet ad a világnak." Erre így szóltak hozzá: "Urunk, add nekünk mindig ezt a kenyeret!" "Én vagyok az élet kenyere - felelte Jézus. - Aki hozzám jön, többé nem éhezik, és aki bennem hisz, soha nem szomjazik." Jn 6,24-35 Figyelj arra, mit mondott Mózesről Jézus, és persze a teljes szövegre!

cath 2009.09.19. 21:56:38

jaja. izgi a parancsolatok szó szerinti fordítása. kérdés kik a felebarátok. Gyanítom, hogy aki nem az egyistent (jhv-t) imádja és féli, az nem. Mondjuk magyarázat hogy zsidó ember számára miért nem bűn ha más nemzet vagyonát vagy házát elveszi ;-) Nem tudom mennyire hiteles Talmud fordításban, de szintén ezt olvastam, hogy a többi lényt simán át lehet verni, sőt kell is, mert az ő istenük nekik adta ezt a földet, hogy ők uralkodjanak rajta, s a többi nép vagyona és mindene csak azért van hogy őket szolgálja. Persze ez így elég nacionalistán hangzik, de nyilván van alapja, és most ez a kis wikipédiás 10 parancs is csak a kiválasztott népet (és közülük is csak azokat akik elfogadják és kizárólagosan imádják ezt az önjelölkt istent) "védi" ha jól belegondolunk a mondatokba.

zui 2009.09.19. 21:56:45

2012Blog! Engem érdekelne, hogy a görög civilizáció hogyan tudott beékelődni Egyiptom és a Római Birodalom közé úgy, hogy mentes ( esetleg mentesebb ) volt az Atlantiszi befolyástól?

erdeklodo 2009.09.19. 23:12:35

2012: Köszönöm a választ, megértettem Valaki már említette korábban, hogy szívesen olvasna arról, hogy szerinted, hogyan és miként "kell" majd az embereknek tanúbizonyságot tenniük, azaz választaniuk, ha eljön ennek az ideje, erről a témáról én is szívesen olvasnék bővebben. Lehet, hogy sok dolgot félreértettem, de ha jól értem, akkor pl. egy átlagos keresztény beállítottságú nagymama, aki igyekezett a keresztény egyház tanításai szerint élni az életét, azonban, a kereszténységet, a "keresztény Istent" tartja az egy és igaznak, és mindazt, amit a keresztény egyház tanított neki megkérdőjelezhetetlen alapigazságnak véli, alapjában véve tévúton jár? Mert, ha jól gondolom, akkor a keresztény Isten, az akiről a Bibliában írnak, csak egy atlantiszi "Isten" (bár azt sem értem -tudom, sok mindent nem értek:)-, hogy Jézus hogy jöhetett a keresztény képbe, ő egy tanító volt, nem hiszem, hogy a kereszténységről beszélt, az ő "atyja" nem a keresztény Isten, vagy igen?. Ha igen, akkor újra átolvasom a dolgokat, mert sok mindent félreértettem:) De vissza a nagymamához, szóval, ha eljön az idő és választania kell valami (mert perpill nekem fogalmam sincs, hogy miben nyilvánul meg a választás) és a "megszokott" Istene mellett, akkor szerintem -sajnos- nem kérdéses a válasz. Agh..így visszaolvasva nagyon csaponganak a gondolataim, bocsánat..tényleg érdekel a téma, csak tele vagyok kérdéssel:) A keresztény egyház serepe sem tiszta nekem..a Biblia hamis, Jézus viszont nem..hogyan viszonyuljon az ember a szentekhez, a tanításaikhoz?

2012 Blog 2009.09.20. 08:48:59

Alapjában véve tévúton jár-e a nagymama? Alapjában véve mindenki tévúton jár, aki ezen a bolygón él. Ugyanakkor egy nagyobb kozmikus perspektívából senki sem jár tévúton. A keresztények vagy akár a zsidók istene, mint már leírtam, egy összemosott valami. Egyébként pont azért kezdtem Buddhával az egészet, hogy világossá váljon, minden istenkép hamis és téves, az enyém is. Csak nem mindegy, hogy melyik istenkép merrefelé vezeti az embert. Ez a lényeg. Két nagymama imádkozik egymás mellett a templomban, az egyik mellénk fog állni, a másik Atlantisz mellé. Ez bennük fog eldőlni, hogy hova vonzódnak inkább. Jézus az "Atya" néven a valódi Istenről beszélt, csak persze őt is félreértettük. De az ő tanításai, ha az ember megpróbál elvonatkoztatni a hamis magyarázatoktól és a zsidó filozófiával való összeerőltetéstől, jó irányba vezetHETik az embert. Egyébként semmire sincs alapvető recept, hogy mihez hogy kell viszonyulni. Ezen a bolygón úgy van összekeverve az igazság és a hazugság, mint a homok és a mák. Vagy inkább írhatnék vasport. Szemmel-ésszel nem tudod szétválogatni, csak mágnessel. (Ami feltételezi, hogy már eleve van vasad, és valamilyen, a vas puszta létén túlmenő erő által azt mágnessé tetted.)

zip 2009.09.20. 21:30:47

Kimoderáltatok. Csak azt nem értem miért. Sértő, ha valaki az anyagi világban is bizonyítékot keres?

2012 Blog 2009.09.21. 11:32:56

Szerintem leírtam, miért.

pheki 2009.11.24. 18:05:33

Olvasom a Darren Shan: SUttogás c. kötetét,basszus az "Atlantiszi ember" fejezetnél az atlantisziak mint fejlett,bölcs és kedves emberek vannak leírva.Csak meglepődtem hogy az emebrek őseként említi. (Ja,ez csupán egy ifjúsági regény, Démonvilág sorozat tagja,szóval érdekes hogy megemlítette az író.)

seh 2009.11.24. 18:28:08

Nagyon sok helyen ilyen kedves bolcs lenyekkent tuntetik fel oket. Peldaul Drunvalo Melkizedek "Az elet viraganak osi titka"-ban is. Raadasul nagyon megkeverte ott a kartyakat, nem lehet tisztan latni a dologban.

seh 2009.12.01. 22:41:59

Most kérdezek valamit, lehet, hogy nevetséges, sőt több, mint valószínű, de érdekel. Említetted, hogy G. W. Bushnak atlantiszi vonásai vannak, csak kell tudni, hogy mit keress rajta. Erről jutott eszembe, hogy több embernek láttam hegyes fület. Nem volt annyira hegyes, mint a Gyűrűk Urában a tündéknek, de eléggé feltűnő volt. S szeget ütött a fejemben, hogy akkor ezekkel mi van? Egyszerű véletlen, vagy ez is jelent valamit? Kicsit borzongással töltött el a látvány és az egyiknek a kisugárzása is eléggé sötét volt. Még van egy kérdésem, valahová máshová kellene írjam, de most már ide írom. Mi a helyzet St. Germain gróffal? Irányító? Benne volt a keze sok dologban.

2012 Blográdió 2009.12.02. 09:40:38

Nem tudom minden egyes emberről, hogy Irányító volt vagy sem. A hegyes fül a genetikai örökségen túl hordozhat reinkarnációs emléket is, ha valaki sokáig élt egy adott létformában, akkor arra hasonló emberi testet is hajlamos lehet növeszteni magának.

Diodara 2009.12.02. 23:22:35

Újabb agymenés következik: hallottam a napokban egy teóriát, miszerint a Szent Grál maga az ember, az univerzum esszenciája. (Igaz, Irányítói/atlantiszi forrásból olvastam) És akkor idéznék Wikipédiáról: "Nem kanonizált (apokrif) iratok szerint a Grál abból a smaragdból készült, amely Lucifer koronájából hullott ki, amikor az Úr a mennyből letaszította. Később a Grálba folyt a keresztre feszített Krisztus vére." Nem nehéz összerakni az infókat és kicsit továbbasszociálni. Mindenesetre érdekes. Sőt ugyanebben a forrásban említették, hogy a Föld a mindenség minden egyes szilánkját hivatott tartalmazni, és egyfajta játszótérként, vagy makettként fogható fel. (Amiről már korábban gondolkodtam, le is lettem teremtve.) Persze ez is valószínű, hogy atlantiszi propaganda. Agymenés off. :)

2012 Blog 2009.12.03. 13:12:21

Az atlantiszi filozófia szerint az is. Persze ez az emberek számára hízelgő módon van megfogalmazva, a pontosabb fogalmazás az EGYÉN lenne, ennek a szimbóluma volt egyébként az Ankh kereszt Egyiptomban és korábban Atlantiszon. Érdemes összevetni egyébként az ur népek (pl. szkíták) Kerösten-szimbólumával, ahol a kör a kereszt teteje, tehát a "fej" helyett a kereszteződésnél van, tehát a szívcsakrának megfelelő helyen (ahogy a keresztény templomokon most is ábrázolják). (Erről egyébként valószínűleg lesz egy bejegyzés, de csak jövőre, és már nem a 2012 Blogon, ugyanis a blogra még 3 bejegyzés van tervben, aztán jelen formájában megszűnik, és beleolvasztódik egy nagyobb projektbe, hússzor ennyi olvasóval, de egyelőre csitt. A rádió mindenesetre megy tovább, nyugi.) Az szintén az atlantiszi filozófia, hogy a Föld egy ilyen katyvasz hivatott lenni. Vannak is itt lelkek mindenhonnan az Univerzumból. Ezzel még nem is lenne probléma, csak a kilépés is biztosítva lenne annak, akinek már nem itt van a helye!

loveb 2010.09.27. 22:55:37

hát mit mondjak. nem szarakodtál. elég töményen leírtad. ugyanakkor most már ténylegesen felteszem a kérdést. Drunvalo Melchizedek, aki odáig van, és vissza, az egyiptomi kultúrával, szintén atlantiszi, és szintén a sötét oldalt nyomja? a másik kérdés, hogy teljes képet, hogyan lehet szerezni? mert félek, hogy a jelenlegi kép, ami bennem van, enyhén szólva is pesszimista.

Vándor 2010.10.31. 22:29:28

Talán ide illik leginkább: Kis érdekesség: Tegnap a Discovery Science-n ment a "World's strangest UFO sightings" (asszem, ez a címe) c. sorozat(?) egyik része, és engem eléggé meglepett, hogy belerakták David Icke-t, meg a reptilián elméletét, hogy minden magas pozicióban lévő személy a gonosz űrlények leszármazottja. Tv-ben még nem találkoztam ezzel (habár nem nézek túl gyakran tv-t), főleg nem a Discoverytől számítottam ilyesmire. A History channelen szoktak nyomni ilyen témájú filmeket, a Discoveryn inkább a mainstream-tudományt nyomják, Hawkingot és társait.

Kiváncsi 2010.11.12. 11:58:59

Kedves Bálint! Már tavaly olvastam erről az atlantiszi dologról, de mivel "jó pap holtig tanul", folyamatosan olvasgatok mindenfélét, amire éppenséggel kiváncsi vagyok. Így bukkantam Drunvalo Melchizedek egyik könyvére is "Az élet virágának ősi titka" című írásra, mely - szerintem - teljesen más atlantisz és lemúria képet vázol fel, mint mondjuk te itt a blogon. A kérdésem a következő: Találkoztál-e ezzel a könyvel és ha igen, akkor mi a véleményed róla ill. az író munkásságáról? Válaszodat előre is köszönöm! ui.: jó volt a Szent Koronás előadásod, csak így tovább;)

loveb 2010.11.23. 19:53:39

ARYANA HAVAH Inuaki, a bennem élő reptilián Megrázó vallomások a Föld múltjáról, jelenéről és jövőjéről ( egy 7 éves gyermek emberi testébe költözött idegenbolygós entitás ( ő a D) és egy emberi, pszichiáter nő beszélgetése) Részlet…. D:Az emberek és a bolygó megérdemli ezt. Ahhoz a ponthoz érkeztünk, hogy az emberiségnek kezébe kell vennie a saját sorsát. Hogy saját maga döntsön. Hogy egyedül gazdálkodjon és megfontoljon dolgokat. Hogy megalkossa a maga törvényeit és kiválassza a vezetőit. És többet ne engedje meg, hogy az Igazság és az Élet el legyen véve tőle. A: És hogy csinálhatjuk meg ezt? D: Elsősorban, higgyetek abban, hogy minden megváltoztatható. Másodsorban kérjétek a Mátrixtól a rabságból való felszabadítást és a szabad kormányzás jogát. A: De mi vagyunk azok, akik a vezetőket választottuk! D: Nem, semmiképpen sem. Ők választották magukat. Máskülönben, akik a bolygót vezetik, mindig ugyanazok. Igaz, hogy változnak, úgy értem fizikailag, név szerint, hely szerint, de ők több ezer éve ugyanazok. Egymást váltják, ide-oda sétálnak, de lényegében, mint gondolat-energia-formák mindig ugyanazok. A: A különböző okkult szervezetekre gondolsz, amelyekről azt állítják, hogy a világot vezetik? D: Igen, azzal a módosítással, hogy azok tényleg vezetik. Az egész: a választások, a demokrácia, a szabadság, a törvények valójában egy színlelés, egy csalás. Gondolkodj, ha odatesznek, hogy kötelezően két államelnök közül kell választanod. Az egyik erőszakos, a másik meg gyilkos. Nincs más választásod. Melyiket választod? A: Egyiket sem. Nem megyek szavazni. D: Persze, és az egyik mindenképpen győztes lesz. Miért? Mert egyesek azt hiszik, hogy érveik vannak az egyik vagy a másik mellett! A: Jó, de ha elmegyek, és az egyikre szavazok, a logika azt mondja, hogy a kettő közül csak az egyik fog nyerni. D: Helyes, de megvan a lehetősége, hogy bojkottáld a választásokat. Hogy kinyisd a szádat. Ha senki nem menne el, ha nulla jelenlét lenne, akkor egyik sem győzne. Ez lenne az első lépés. A: Igen, de elmennének az embereik, rokonaik… 22 D: Sokáig érvelhetünk. Máskülönben az életet úgy mutatták be nekünk, hogy logikus legyen. A megérzésre és a lélekre nem szabad hallgatni! Először próbálj meg valamit és csak utána mondd, hogy nem lehet!

loveb 2010.11.23. 19:57:31

2010. november 12. 11:58:59 Kiváncsi komoly kérdés, tegnap fogalmazódott meg bennem IS, ennyit a szinkronicitásról.:-) tehát az a bajom nekem is, hogy a blog, és amit D.Melchizedek ír Atlantisról, hát az köszönő viszonyban sincs egymással.- ugyanakkor megjegyzem, hogy Melchizedek tavaly itt volt Budapesten, és elég sok hüleséget mondott. a majkra hivatkozott, hogy nemsokára, akár egy éven belül is ( ez letelt) lesz kataklizma, es világfordulás. 2010 nyarán meg itt volt a maja főpap, Wondering Wolf, aki éppen az ellenkezőjét mondta. pedig, Melchizedek, és W.W. együtt dolgoznak, sőt, ugyebár Melchzedek őrá hivatkozott folyton, még a tavalyi előadásában is. ( Eternal time of maya címmel letölthető szerte a neten.) ezért kérem a Blog szerzőjét hogy kettőnk kérdésére mondjon valami támpontot, legyen kedves.

M.A. 2010.11.23. 20:01:55

Loveb: Annunaki már volt egy párszor. "kettőnk kérdésére mondjon valami támpontot, legyen kedves" - Mi a kérdés konkrétan?

noni78 2010.11.24. 13:25:07

Üdvözlet Mindenkinek!Én soha sem értettem,honnan vették az Ókor egyes népei sokisten hitüket.Mi volt az ösi forrása ezeknek a vallásoknak,ugyanakkor ezen kultúrákat a nyugati civilizáció bölcsöjeként tartanak számon.Kik voltak valójában ezen "istenségek"valós ihletöi?Szellemlények....?

M.A. 2010.11.24. 13:36:58

Attól függ, melyik vallás, mindegyik máshogy volt "politeista". A rómaiak és a görögök asztroteológiai szimbólumokat használtak, az "istenek" csillagjegyeknek és bolygóknak feleltethetőek meg. A hinduknál egy Isten van, Visnu/Krsna, neki több ezer féle neve és megjelenési formája van, de mind ugyanaz, csak különböző szellemi princípiumokat jelképeznek, valamint ott vannak a dévák, akik maguk is teremtmények, csak az ember felett állnak a szellemi hierarchiában, a kozmosz különböző energiáinak, folyamatainak ők a Krsna által megbízott felügyelői. Az egyiptomiaknál szintén szellemi princípiumok, szellemállapotok az egyes "istenek", ezért is van állatfejük.

Vándorrr 2010.11.24. 14:54:21

A History channelnek fut most egy sorozata Ancient Aliens címen, most megy a második évad. Ez egy dokumentumfilm-sorozat, és Danikenhez van köze. Elég érdekes összefüggésekre mutat rá a sorozat, és ők pl. meg vannak győződve arról, hogy az ősi istenek valódi, hús-vér lények voltak, akik az űrből jöttek tanítani/kihasználni(?) az emberiséget. Felhívja még a figyelmet pl. a római és a viking istenk közti nagy hasonlóságokra (azt állítja, hogy ezek azonosak voltak). M.A. te mit gondolsz erről? Mármint te most azt írtad, hogy nem fizikai hús-vér lények ihlették az isteneket. Miért zárod ki ezt, ill. mi alapján gondolod ezt?

loveb 2010.11.24. 15:53:26

2010. november 23. 20:01:55 M.A. [email] kettőnk kérdése, az Kíváncsi és az én kérdésem, ezért kettőnkké. a kérdésem az lenne, mekkora nagy sarlatán ez a melchizedek?

2012 2010.11.24. 15:54:04

Már megint valakit ismernem kéne, akit nem ismerek.

noni78 2010.11.24. 16:45:01

Köszönöm a válaszokat!!Vajon mennyire maradtak jelen az emberiség egyetemes tudatában az Atlantisziak v.az Irányítók v.az égböl jött akárkik?Lehet ennek a vallásokra vonatkozóan valami nyomát fellelni?A másik jelenség,ami nekem szintén rejtély,a mi kultúrkörünk,amiben már a szentháromság ill.egyistenhit(kizárólagosan) jelen volt, több "istenecske"helyett.

Inlakesh 2011.01.07. 11:13:33

M.A. Érdekes kérdés vetődött fel bennem most, hogy a projekt avalon oldalon jártam. Tudsz valamit esetleg mondani nekünk arról, hogy milyen események várhatóak a közeljövőben? Elvégre jól ismered az irányítók logikáját és elméletileg a főbb céljaikat is. Ha van bármi tipped, azt szívesen fogadom. Gondolok itt különféle gazdasági, politikai, társadalmi intézkedésekre és azok következményeire. A kérdéses személy, akiről szó volt a fenti hozzászólásokban Drunvalo Melchizedek. Röviden összefoglalva spirituális tanító és maja szakértő. Írt néhány könyvet, amelyekben van szó az elsüllyedt Atlantiszról és az emberi teremtésről is. Amit ő állít az merőben eltér attól, amit te vallasz, így bennem is felmerül a kérdés, hogy most akkor melyik az igaz? Netről le tudod tölteni a könyveit. Az élet virágának ősi titka című könyben van leírva az az infó, ami a teremtéstörténetünkre és őseink életére vonatkozik.

LeonCL 2011.07.22. 11:28:50

Vajon mit találhattak valójában? http://www.femina.hu/terasz/atlantisz_romjaira_talaltak_a_tudosok_a_tenger_alatt

19682willem 2012.11.23. 19:48:56

valaki látta már ezt a filmet? http://www.youtube.com/watch?v=vFAoniB0kTE érdemes lenne megnézni?

emberneve.gyufa 2016.06.25. 12:23:00

OFF filmajánló:

Egyiptom istenei (2016) - 5,6/10 (42 440 imdb)

www.youtube.com/watch?v=10knVmsxayQ
süti beállítások módosítása